רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לראוטר , והשני מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי. דגם ראוטר: LYNKSYS WRT54GL. ווינדוס 7 במחשב שמחובר חוטית לראוטר וווינדוס XP במחשב שמחובר אלחוטית לראוטר. מהקליינט האלחוטי (המחשב הנייח שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר), אני מצליח להתחבר לרשת של הראוטר אך כאשר אני מנסה להתחבר לקליינט שמחובר באופן חוטי לנתב איני מצליח (אני מנסה זאת באמצעות התחל->הפעלה->SHACOMP\\ שזה בעצם שם הקליינט שמחובר בכבל לראוטר, מצד שני גם דרך מיקומי הרשת שלי איני מצליח למצוא את התיקיות ששיתפתי בקליינט החוטי). ניסיתי את אותו דבר גם מהקליינט החוטי לכיוון הקליינט האלחוטי - להתחבר דרך הקלדת SKYCOM\\ שזה שם הקליינט האלחוטי. ניסיתי להיכנס לCMD בקליינט האלחוטי ושלחתי פינג לכתוב…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום . ברשותי נתב של SIEMENS ADSL SL2-141 אל הנתב אני מחבר את המחשב הביתי של בעזרת קבל RJ45 ואת המחשב הנניד שלי אני מחבר במקרה שאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב הביתי , עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להיכנס ברשת למחשב הביתי הוא מראה לי ב NETWORK את המחשב אבל הוא כותב לי שאין לי רשות לגשת למחשב ואם אני נגיד מנסה ההפך מהמחשב הביתי להיכנס למחשב הנייד הוא נותן לי להיכנס בלי שום בעיות , ואם נגיד אני פעול ב WI FI מהמחשב הנייד אז למחשב הביתי אני כן יכול להיכנס , מה יכולה להיות הבעיה ? תוכלו בבקשה לעזור לי ??? תודה .
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי מ1.5 מגה בזקבינלאומי+כבלים ל3 מגה קווי זהב 012+כבלים ואני חושד שגם הם חוסמים שיתוף קבצים עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי בעייה בשיתוף קבצים. אני מחובר עם שני מחשבים, win XP pro, לראוטר סוויץ' pheenet big 4 ports ולמודם adsl אני יכול להתחבר משניהם לאינטרנט אך אני לא יודע איך להעביר קבצים מאחד לשני, שיתפתי מספר תיקיות אך אני לא יודע איך לגשת אליהם. בתודה לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יש לי רשת של חלונות, אליה מחוברים בחיבור LAN מחשב נייח (DESKTOP), מאגר דיסקים (NAS), ובחיבור אלחוטי (WIFI) מחשב נייד. ניסיתי לשתף תיקיות של המחשב השולחני והמחשב הנייד, אך לא ניתן להכנס או לראות את הקבצים/סיפריות של המחשב השולחני (DESKTOP) מהנייד. אני מסוגל לגשת לסיפריות המשותפות במחשב הנייד (מהמחשב השולחני), וכן מכ"א מהמחשבים ניתן לגשת ל-NAS. נסיונות PING למחשב הנייח מצליחים. ניסיונות גישה לסיפריות המשותפות במחשב השולחני דרך ה-NETWORK (כולל במחשב השולחני) כושלים. ביטלתי כל אנטי-וירוס ו-FIREWALL ללא הצלחה. אפילו ניסיתי להחליף את חיבור המחשב הנייח (DESKTOP) לרשת ולבצע זאת באמצעות WIFI, גם זה ללא הצלחה. כל המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP שמוגדר כ-WORK. האם למישהו יש רעיונות…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת שבה המודם והראוטר נמצאים בממ"ד(מאילוצי של תשתית ואין אפשרות להוציאם מהממ"ד) בכל המחשבים שמחוברים לראוטר הזה הIP הוא 192.168.0.X ואין שום בעיה מיוחדת להתחבר ולשתף קבצים בין המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את המחשב הנייד ולכן התקנתי ראוטר נוסף שמשורשר לראשון והגדרתי את הIP שלו בתור 192.168.2.1 במחשב הנייד ראיתי שהוא מקבל את הIP מהראוטר השני 192.168.2.X וניתן לגלוש באינטרנט אך לא לשתף קבצים ומדפסות. אודה למי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
2 מחשבי XP , מחוברים עם נתב D-LINK 2650 . הכל עבד מעולה כאשר פתאום חל שינוי מוזר: מחשב א משתף היטב את מחשב ב , כלומר ב מצליח לראות/לשנות/לכתוב קבצים אצל א . אבל מחשב ב החליט לא לשתף פעולה, איננו מוכן אפילו להציג את הקבצים שלו: - כל ההגדרות זהות כולל הפעלת האופציה של שיתוף. - סגרתי את ה firehall בשניהם וזה לא עוזר. - סגרתי את השיתוף והפעלתי אותו מחדש - כלום לא עוזר!! - אני עובד ללא DHCP עם כתובות מוחלטות. אשמח לקבל עצות.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
עריכה 2: הבעיה נפתרה, הסאבנט פשוט לא היה זהה בשני המחשבים..
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ומחשב נייח.. כרגע הם מחוברים בחיבור חוטי... אינטרנט הכל עובד כמו שצריך יש רק בעיה אחת בשליחה שממש משגעת אותי פתחתי שיתוף בניייח למלא קבצי וידאו (avi mpeg) כדי לגשת אליהם דרך הנייד... דבר פשוט שלא צריך לגרום לשום בעיה.. אבל שאני מנסה להעתיק אותם לנייד אני מקבל שגיאה שאין מספיק מקום או שהקובץ בשימוש... כמובן שיש מקום יש 30 גיגה פנוי. והקובץ לא בשימוש . אפילו אני זוכר את הקטע שאי אפשר היה למחוק סרט בגלל שהוא ניכנס לזיכרון אז הלכתי לפי המדריך ומחקתי את הערכים שגורמים לבעיה בגלל שחשבתי שבגלל זה אני מקבל את ההודעה של השימוש אבל גם זה לא עזר http://personal-computer-tutor.com/abc3/v31/vic31.htm ניסתי לשנות את השם ל 1.avi אבל אותה שגיאה חשבתי אולי זה משהו בניי…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מניש? איזה שבוע לא הייתי באתר חח אבל לא משנה... עכשיו שמעו נכון8 יש ת'הורדות של הישירות מאינטרנט,אז בזמן האחרון הורדתי סתם מודים ובגלל שתיכננתי להוריד מלא אז ראיתי אופצייה בחלון של ה"שמירה,פתח,בטל" שישמור אוטומטית בלי להראות חלון השמירה ובלה בלה... אז עכשיו אני לא מוצא את הדרך להחזיר את זה כי עכשיו אני רוצה שזה יוריד למקומות אחרים ואני לא מוצא ת'אופציות...איפה משנים,מה משנים פלייז תעזרו לייי
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת של edimax - IEEE 802.11g Turbo Mode יש לי ראוטר שבזק סיפקו לי של ROTAL - RTA 1025W יש עוד 4 מחשבים בבית, חלק מחוברים חוטית וחלק אלחוטית. אחד האלחוטיים בקומה למטה וכולם קולטים מצויין ובמהירות מלאה (עשיתי בדיקת הורדה לכולם). רק המחשב הזה בעייתי. ניסיתי לחבר אותו חוטית לחיבור שיש על הלוח אם והמהירות הייתה מלאה כמו בשאר המחשבים. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס האלחוטי לרשת של השכנים וגם שם המהירות הייתה מלאה. ככה שהבעיה היא בתאימות או בתקשורת בין הראוטר לכרטיס רשת. התקנתי דרייברים והכל. ד"א הקליטה תמיד על 5 קווים (מלאה לגמרי) אבל אני מוריד במהירות 30-40kbps לעומת מה שצריך להיות ויש בשאר המחשבים - 250kbps. רעיונות, מישהו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם , שידרגתי השבוע את האינטרנט אקפלורר הקיים לגירסה החדשה 8 . סידרתי תיקיות במועדפים ואח"כ עשיתי יצוא מועדפים מהדפדפן לקובץ BOOKMARK . בגלל בעיית וירוסים , "שפכתי" גוסט קודם על המחשב שכולל בתוכו את גירסה 7 וכשאני מבצע ייבוא של ה-BOOKMARK (אותו אחד ששמרתי בגירסה החדשה) , אני מקבל הודע שגיאה בתהליך הייבוא , שהקובץ אינו מתאים ..NOT VALID FILE ..מה שחייב אותי לשדרג שוב לגירסה 8 כדי לייבא תקין את המועדפים. נראה שישנה בעיית תאימות..יש לזה פתרון ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית, 2 מחשבים נייחים שכל אחד מחובר בתשתית קווית לראוטר ומחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייד יש win xp ובנייחים win7 באחד גירסת 64bit ובשני גירסת 32bit. הגדרתי רשת ביתית בעזרת הקוד בwin7 והמחשבים זיהו אחד את השני. הבעיה נוצרה כשניסיתי לשתף בין שני המחשבים כשישנם הרשאות מתאימות, בין המחשבים הנייחים אי אפשר לשתף, כשאני מעתיק קובץ ממחשב א' למחשב ב' הוא מסמן לי כאילו הוא מתחיל להעביר אבל כשלוחצים על פרטים הוא מראה לי שהוא מעביר ב 0kb ומד התעבורה לא מתקדם. לאחר מספר דקות המהירות משתנה לסביבות 30-10kb. בין המחשב הנייד לנייח הכל עובר במהירות סבירה.. אני כבר אובד עצות! מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני חווה בעיות תקשורת בין הראוטר (Cisco 2620) לבין המודם כתובת המודם : 10.0.0.138 כתובת ה-Interface של הראוטר שיוצאת למודם : 10.0.0.137 route שהוגדר על הראוטר ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 10.0.0.138 אין לי פינג בין הראוטר למודם, יש הצעות? תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכול התותחים כאן. יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר יומיים, מדובר ב 2 מחשבים אחד מחובר קווי ואחד אלחוטי דרך נתב זייקסל prestige 600 אלחוטי. הרצתי את "האשף של הרשתות ב 2 המחשבים, שתפתי את הכוננים אבל כלום לא עוזר אין לי יכולת להכנס דרך מיקומי הרשת שלי ולראות את המחשב השני, לא מהקווי ולא מהאלחוטי. מהמחשב הקווי יש לי פינג לאחלוטי אבל לא ההפך. כאשר כבר בטלתי את ה FW מכרטיס הרשת והסרתי את האנטי וירוס שהמליצו לי, ואני ADMIN על 2 המחשבים.............. למישהו יש רעיון??? ערב טוב ותודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחובר דרך בזק ובב"ל במהירות 50 מגה. החל מהיום בבוקר אני מקבל תוצאה מוזרה באתר בדיקת המהירות של בזק http://speedtest.bezeq.co.il/index.html. בד"כ אני מקבל שם בסביבות ה 50 מגה (פלוס מינוס), אך מהיום בבוקר אני מקבל בערך 25. דרך @1 אני עדיין מקבל באותו אתר 50 מגה. אני חייב לציין שאני תמיד, (וגם היום) מבצע את הבדיקה הזאת באמצעות IE8, כי Firefox לא עובד אצלי תקין בבדיקות פלאש מאז ששידרגתי מ 10 ל 50 מגה. בדיקות הורדה מאתר בב"ל, Apple, וטורנטים, ואפילו הבדיקה באתר של 013 מראה על מהירות תקינה. רק באתר של בזק אני מקבל תוצאה מוזרה זאת. שיחות ממושכות עם התמיכה של בזק ובב"ל לא הועילו. ניסיתי גם איפוס דפדפן, ריסט לראוטר, ובסוף גם התקנת אימג' נקי שיצרתי לפני שבוע, וכל …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בממד ראוטר ש Vtech ובחדר ממול (3 מטר) יש לי סטרימר של BEELINK, עכשיו המספר קווים ב wifi ב BEELINK הוא עד הסוף, אבל המהירות אינטרנט מאוד איטית, בערך איזה 2 מגה, אבל עם אני מכוון את הסטרימר לכיוון החדר אז אני רואה שהמהירות עולה ל 20 מגה, יש איזה דרך או מכשיר שאני יהיה יכול לחבר בחדר והמהירות תיגדל בלי לכוון אותו פיזית כי לא תמיד זה אפשרי. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
הנתב נתב חדש, עם FW של DD-WRT, הבעיה איתו שאחרי כמה זמן של חיבור, הנתב פשוט "נעלם" ואי אפשר לגשת אליו או לגלוש. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי פינגים ממש גבוההים בשרתי ונטרילו מחו"ל ובארץ, ואני שומע בדיליי של כמה דקות בד"כ הפינג יכול להגיע לאיזור ה20 אלף אפילו... עכשיו ביררתי קצת ושאלתי והבעיה אמורה להיות אצל הספק... (בזק בין לאומי) עכשיו בהנחה שאני מתקשר לבזק בשביל לבקש מהם לסדר את הבעיה, מה אני אמור להגיד להם? מקווה שזה הפורום המתאים, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחתי נתב אלחוטי (פשוט) ביטלתי לו את הDHCP חיברתי אותו דרך אחת מיציאות הLAN לרשת שלי. ברשת שלי יש שרת DHCP תקין, ובכל נקודה ברשת שלי שאני מחבר מחשב הוא מקבל כתובת. אבל, אם אני מתחבר לנתב אני לא מקבל כתובת בין אם אני מתחבר לנתב עם חוט (לאחת מיציאות הLAN) ובין אם אני מתחבר אליו אלחוטית. אם אני מגדיר למחשב כתובת סטטית הכל עובד תקין. יש למישהו רעיונות איך לפתור את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר DIR 655 Firmware Version: 1.34WW Hardware Version: A4 החל מהיום לא ניתן לגלוש באף אחד מהמחשבים. המחשבים מתחברים לראוטר והראוטר מקבל IP. החייגן בראוטר. חיבור בזק בין לאומי HOT. לאחר בדיקות התברר לי שזאת בעית DNS. אם אני מכניס DNS בכרטיס רשת של המחשב אז המחשב הספציפי מתחבר ללא בעיה. ניסיתי להכניס DNS בראוטר אבל זה לא עוזר. בקיצור ה DNS של הראוטר לא עובד בכלל. כמובן שגם איפסתי את הראוטר וקינפגתי שוב את החיבור וזה לא עזר. (קינפוג ידניף לא העלתי מקובץ שמור) מישהו נתקל בכזאת בעיה? יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רואטר תקן N של בזק, הגדרתי את כל מה שידוע לי שצריך להגדיר ועדיין לא היה לי אינטרנט. עשיתי קצת בדיקות ומצאתי שמIP ישירות הוא פותח אתרים, כלומר בעיה בDNS. במצב הראוטר הוא מציג לי DNSים תקינים, אבל משום מה הוא לא נותן אותם למחשב... כפיתרון זמני הגדרתי במחשב בצורה ידנית את הDNS. מה עושים שהוא כן יתן את הDNS כמו שצריך??? כמה נתונים. 1. כנראה בשלב מסויים של החיים הנתב עבר איפוס... 2. השוותי בין ההגדרות של הנתב שלי לנתב מקביל שכן עבד, לפחות שטחית זה היה נראה זהה... תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מחובר לאינטרנט מהיר בצורה כזאת שיש לי שני מחשבים בבית כאשר המחשב של אח שלי הוא עם המודם ואני מחובר דרך הרשת.. כשהמודם היה אצלי הייתי יכול לעשות הכל בלי בעיה אבל עכשיו נגיד אני רוצה להכין משחק בוורקרפט אני לא יכול, ובג'נרלס אני לא יכול לא להכין ולא להכנס למשחק של מישהו אחר ב Direct connect.. ויש עוד כל מני בעיות כמו lowID ב emule ועוד שטויות מעצבנות.. אני לא משתמש בפייר וול ומכיוון שאין לנו כבר רשת מוצלב אנחנו משתמשים בכל רשת רגיל שמחובר ל hub.. תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האימיול שלי נמצא במצב LOW ID אני משתמש בנתב DLINK DI-604. שאלה נוספת - משהו בנה אימיול משלו ומוריד לו יותר מהר - לשלוח לי בבקשה אלפי תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי שני מחשבים לרשת משותפת עם שני כרטיסים רשת וכבל מוצלב. אני לא מצליח לעשות PING ממחשב אחד לשני. בחלון בXP של מחשבים שביחד באותה WORKGROUP רואים את שניהם! אבל כאשר עושים PING, באחד פשוט יש HOST UNREUCHABLE ובשני זה מוצא את הIP אבל כל הPACKETS LOST. עשיתי פעם IP קבוע, פעם לא משנה, גם עשיתי עם דיסק לרשת ושום דבר לא עבד. יכול להיות שכבל או אחד מהכרטיסי רשת דפוק? מה לעשות? :-[
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-