רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן מה נשמע אני זקוק לעזרתכם. קראתי באתר לגבי איזה ראוטרים עדיפים והמלצתי לשכן שלי לפי המידע באתר. הבעיה היא שהוא לא הקשיב לי וקנה בסוף ראוטר בשם WBR-6001_UM הלכתי להתקין אצלו את הראוטר לפי ההוראות של המניואל התשתית : ADSL הראוטר זיהה לבד בהתקנה את התשתית ופעל לפי התקן הנדרש (משו PPPOE אם כתבתי נכון) לפי הוראות המדריך של המניואל: 1) הגדרתי את הכרטיס רשת שיקבל IP מהראוטר במעפיינים של החיבור רשת 2) הפעלתי את ה DHCP בראוטר 3) כמו בהוראות חיברתי את הקבלים במדוייק מהממיר לראוטר ומהראוטר למחשב כמו שהופיע בציור של המדריך (המניואל) 4) בהתקנת השם משתמש והססמה הלכתי לחייגן. את השם משתמש מהחייגן העתקתי לשם משתמש בקינפוג של הראוטר לגבי שם משתמש של האינטרנט, ובססמה שמתי את הססמה שהשכ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה קצת לא שיגרתית, אולי למישהו יש עצה? אני מחפש דרך יצירתית לחבר בין 2 מחשבים שכל אחד מהם יושב על רשת מאובטחת. אסור לחבר ביניהם כבל רשת או ראוטר כלשהו. עזבו לרגע את היבט הבטחון מידע, זה מטופל. עד עכשיו העברת המידע נעשתה ידנית על ידי כונן USB חיצוני. אני צריך שהפרוצדורה של ההעברת מידע תעשה בצורה אוטומטית פעם ביום בשעה מסויימת. ניסיתי על ידי סוויטש USB ובעזרת סקריפט הוא היה ממתג בין שני המחשבים אחרי שהמידע הועתק מהמחשב הראשון לכונן, ואז המחשב השני היה מושך את המידע. הבעיה היא שהסוויטש הזה תומך רק בUSB 1.1 וזה היה איטי בצורה מחרידה. יש דרך אחרת? אולי מוצר מסויים שיאפשר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של HP עם כרטיס רשת אונבורד (מערכת הפעלה XP PRO) שככל הנראה התקלקל. אני חווה ניתוקים מתמידים (בחיבור קווי) כאשר אני מתחבר לאינטרנט. החיבור הוא חיבור אוניברסיטאי בב"ש (מעונות) כשהיום ושבוע שעבר מנסה איש תמיכת מחשבים לעזור לי בבעיה כאשר מופיע לו בלוג של הסוויצ' שמשום מה הסוויצ' מנתק אותי בגלל שגיאה כלשהי (לא מפורטת השגיאה). המחשב עדיין באחריות אבל עד סוף אוגוסט אני לא אצליח להביא אותו למעבדה ולהישאר כמעט בוודאות כשבועיים בלי מחשב (השירות הנפלא של HP...) חשבתי אולי לקנות בעלות של עד 200 ש"ח , כרטיס רשת 10/100 או אפילו 10/100/1000 אם קיים שמתחבר בUSB למחשב. האם מישהו יכול להמליץ על אחד כזה? עריכה: כמובן שאני מחפש כרטיס רשת שיתחבר בכבל רשת רגיל לחלו…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפעיל ולכבות את המחשב שלי בשעה קבועה כל יום. על הקטע של הכיבוי התארגנתי סבבה אבל יש לי בעייה עם ההדלקה. עד עכשיו הייתי מבקש ממישהו להדליק אותו אבל זה לא הלך. יש לי לוח אם עם כרטיס רשת שלדעתי תומך בWake on lan ורשת ביתית עם מחשב שעובד 24/7 והייתי רוצה לדעת איך אני מפעיל אותו את האופציה הזאת. (אין בעייה לגרום לה לקרות בשעות קבועות עם הschedualing). אם למישהו יש רעיון אחר איך להתניע מחשב אוטומטית הייתי רוצה לשמוע!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מהם להחליף אותו מ6740U, אתם אומרים כדי? מה אתם אומרים עליו עדיף מ6740?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי בדפים האחרונים... תודה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מנסה כרגע לעשות רשת ביתית והפכתי את המודם שלי לראוטר בעזרת מדריך, כשה הוא במצב מודם הוא נותן לי לפתוח דפי אינטרנט. ספק האינטרנט אומר שאני מחובר, בבקה תעזרו!
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בתקציב הזה או בפחות למהירות 10 מגה ברשת ngn של בזק ובז''בל תודה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני פותח פורטים בנתב הזה. בנתב הקודם שלי פתחתי באמצעות NAT שאליו הגעתי ב - telnet. לא מוצא בsetup הגרפי שלו מקום שפותחים פורטים. תודה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת מקומית. המארח מכיל ויסטה 64 והלקוח XP 32. הכונן החיצוני (USB) מחובר למארח ואני מעוניין לגשת אליו דרך הלקוח. אני נכנס ל-properties של הכונן החיצוני והולך ל-SHARE אבל הכפתור לא לחיץ לשיתוף ברשת המקומית.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
דגם הראוטר שברשותי: wrt160nl linksys cisco ציוד רשת נוסף: מודם של הוט hotbox מערכת הפעלה ושפה: ווינדוס 7 עברית פירוט הבעיה: שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את האינטרנט למהירות 100 מגה (ספק + תשתית) ומשום מה, כאשר אני מחבר את המודם של הוט (HOTBOX) ישירות למחשב אני מקבל 100 מגה אך כשאני מחבר את המודם לראוטר ואת המחשב אני מחבר לראוטר אז המקסימום שאני מקבל זה 50 מגה. עשיתי המון בדיקות בשעות שונות ותמיד יצא שדרך הראוטר זה 50 מגה, לא יותר ולא פחות. לדעתי או שהראוטר לא תומך ב100 מגה או שההגדרות שלו לא מכוונות ל100 מגה. אשמח אם תבדקו אם הראוטר שלי תומך 100 ואם כן כיצד אצטרך להגדיר אותו. תודה מראש ספק אינטרנט: 012 תשתית: הוט מהירות גלישה: 100 מגה מקווה שתעזרו לי, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כשבוע שבועיים והכל ברוך השם בסדר רק ישנה בעיה אחת מתי שהמחשב פועל(אחרי שאני מכבה אותו) הוא ישר מעלה לי הודעה שהקישורית מוגבלת או חסרה אבל כאשר אני מנתק ומחבר אותה מחדש(בתוך המחשב) אז הוא מייבא כתובת רשת ופועל כמו גדול הנה המחשב למה שקורה: http://www.israfiles.com/show/56805/1.JPG http://www.israfiles.com/show/56804/2.JPG http://www.israfiles.com/show/56808/3.JPG http://www.israfiles.com/show/56807/4.JPG http://www.israfiles.com/show/56806/5.JPG ובמחשב הקודם זה היה ישר מייבא כתובת רשת ופועל ולא הייתי צריך לנתקו ולחברו מחדש יש אולי איזו פקודה או איזושהיא הגדרה בהגדרות שזה ישר ייבא את כתובת הרשת במקום לנתק ולחבר? תודה אגב אם זה עוזר בדרך כלשהיא עשית…
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני כרגע שוקל לעבור מנטויז'ן לספקית אחרת (כנראה באנדל של בזק + בזק בינלאומי) בגלל הבדל משמעותי במחירי החבילות. מה שחשוב לי לדעת זה איך יוטיוב עובד בבזק בינלאומי, או בעצם בכל ספקית אחרת, מכיוון שאני משתמש הרבה ביוטיוב. קראתי באחד מהאשכולות פה ממזמן שלנטויז'ן יש שרת יוטיוב משלהם, וכך הם משפרים את הביצועים של יוטיוב (הוחכה לכך אני רואה כאשר אני מנסה להוריד סירטון מיוטיוב דרך IDM, בכתובת של הסירטון רשום netvision בתוך סאב-דומיין לפני הכתובת של הסירטון ביוטיוב). אכן יוטיוב תמיד עבד לי חלק, יש לי 5 מגה ו1080p עובד חלק ברוב המקרים. לעומת זאת אני רואה פה באשכולות שאצל ספקיות אחרות יוטיוב לא עובד כמו שצריך. אשמח להמלצות בנוגע לביצועים בספקיות השונות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי שתבהירו לי כמה מהמושגים הבאים שאני ירשום לכם.... 1.מה זה ראוטר? 2.מה זה לאגים.?ומה הכוונה שמקבלים הרבה פינגים?....כמו פה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97969.0 תודה מראששש
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ויש בו ווינדוס XP עם אינטרנט חיברתי את שתי כרטיסי הרשת של המחשבים ביחד עכשיו איך אני עושה שגם במחשב הישן שלי שיש בו ווינדוס 98 יהיה אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים בשני קומות שונות. המחשבים מחוברים בעזרת כבל מוצלב דרך הקיר. כיום כשאני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב השני אני צריך להשאיר פתוח את המחשב הראשון. לא מזמן הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו (ראוטר) וקניתי hub לשם כך שאוכל גם לשתף קבצים בין המחשבים (כשהם פתוחים) וגם לגלוש באנטרנט במחשב השני כשהמחשב הראשון סגור. אני לא ממש בטוח כיצד לחבר את המחשבים יחד אם הhub והמודם. תרנו אותי אם אני טועה- אבל האם זה צריך להראות כך: את המודם אני מחבר לhub בעזרת כבל מוצלב. את שני המחשבים לhub בעזרת כבל מוצלב.. ואז אני אמור לקבל שיתוף קבצים ואנטרנט בשניהם כאשר המחשב הראשי לא צריך להיות פתוח. נכון?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום התחילה לי בעייה מוזרה בנתב של לינקסיס WRT54G מחשב ראשי מקבל איי פיי בסדר גמור מחשב שני מקבל 10.0.0.2 ובהגדרות של הנתב מופיע לי כאילו המחשב קיבל את האיי פיי הנכון כמו 192.168.1.101 מה שעוד מוזר הוא שגם האייפון מקבל איי פיי כזה 10.0.0.1 ואני עדיין יכול לגלוש והכל אבל אין לי יותר שיתוף בין 2 מחשבים כמו שהיה לי מקודם וגם גמובן מוגבליות של האייפון באינטרנט מה יכולה להיות הבעייה? האם הנתב נדפק? עשיתי לו ריסט כמה פעמים והגדרתי הכל מחדש....
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המחשב לאחר פירמוט, הרצתי CCLeaner ומותקן NOD32 (המחשב עבר סריקה לאחר הפירמוט שוב פעם) אבל הבעיה שמצויינת בכותרת עדיין קיימת ואני לא יודע למה... אני יכול לגלוש ולהוריד משהו כמו שעה ולאחר מכן האינטרנט מפסיק לעבוד אבל אני לא יכול לעשות Disconnect או בכלל לראות את ה- Status של החיבור הנוכחי... רק לאחר שאני עושה Restart אני יכול להתחבר מחדש.. אבל עוד פעם לאחר זמן מה האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד... אשמח לעזרה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חנוכה שמח [למרוץ שכבר ניגמר ] שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית,המחשב שלי מחובר דרך כרטיס אלחוטי [LEVEL1] ופיתאום היום [אחרי הפעלה מחדש ביגלל עידכון של ווינדוס] אני מקבל בהתחלה-"drive A error"[ואיו לי דריב A] ואז שניכנס לווינדוס-"התקן את'רנט זוהה [ומחכה להתקנה] לא היתקנתי כלום ולא שניתי כלום.. מה לעשות? אני יודע שזה מוזר..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Wifi Repeater פשוט שקניתי מ EBAY http://www.ebay.com/itm/300M-Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Network-Router-Range-Expander-EU-Plug-/361017640963?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item540e540803 אפשר לחבר אותו אלחוטית לראוטר ואפשר גם לחבר אותו בכבל רשת לראוטר. בשני המצבים מתקבל טווח מוגדל לקליטה האלחוטית, כאשר יש רק SSID אחד. אני יודע שאם מחברים אותו אלחוטית , אז יש איבוד של כ- 50% מהמהירות האלחוטית. האם תופעה זו קיימת גם בתצורת שבו הרפיטר מחובר לראוטר עם כבל רשת? יש לי אפשרות לחבר כך, אבל השאלה אם גם בתצורה הזאת יש איבוד מהמהירות (אחרת חבל על המאמץ ופשוט אחבר אותו בתצורה האלחוטית).
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לספק אינטרנט ליחידת דיור קטנה מתחת לבית הראשי: - ביחידה יש שקע רשת שמחובר לראוטר סיבים בבית הראשי - היחידה קטנה - מחפש מהירות ואמינות - זול ככל האפשר איזה פתרון יהיה עדיף? האם נק' גישה או ראוטר שמוגדר כנק' גישה? אשמח למוצר מתחת ל-100ש"ח או מקסימום מתחת ל-150 ש"ח, אלא אם כן יש איזה הבדל איכות קריטי במחירים גבוהים יותר. תודה מראש לעוזרים ולעוזרות
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט של הוט 12 מגה ושדרגתי גם בבזק בינלאומי ל12 מגה NGN. עד עכשיו גלשתי במחשב בלי חייגן גלישה טובה ויציבה.מודם של תומסון (של הוט). בשיחה אחרונה עם השירות אמרו לי שאני לא נהנה מהתעדוף של הכבל התת ימי שנרשמתי אליו מכיון שאני לא מחובר עם חייגן.הגדירו לי חייגן וכרגע אני מקבל את הIP שצריך 31.168 אם זכור לי נכון. בכל מקרה,ניסיתי לחבר מחשב נוסף עם סוויץ (מודם לסוויץ ו2 המחשבים לסוויץ) ולא הצלחתי לגלוש במחשבים.בשיחה עם בזק בינלואמי אמרו לי שלא תומכים בסוויצים ואני צריך לקנות ראוטר. אני צריך עזרה עם מציאת ראוטר פשוט לשיתוף אינטרנט.ראוטר קווי (ללא אלחוטי). אני צריך עם חייגן או שלא חייב? בזק בינלאומי לא כ"כ יודעים לתת לי תשובות בטלפון כזה מכשיר יתאים לי …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום שלישי: לאחר שראיתי בפורום שהרבה אנשים משיגים דילים טובים על 8 ו10 מגה בבזק החלטתי לבדוק עם 014 (לקוח שלהם יותר מ5 שנים אם אתם רוצים לדעת כמה אני מרוצה) אם אני יכול להשיג חבילת גיימר 10 מגה במחיר סביר. לא מזמן שדרגתי מ2.5 ל 4 בעיקר בגלל הupload ו5 היה קצת יקר יחסית לתמורה. הנציגה שלהם הודיעה לי שיש כרגע מבצע על 10 מגה של משהו כמו 100 שקל לחודש על גיימר 10 בזמן שאני משלם איזה 90 שקל 4. אנשי המחירות שם בטח מתוגמלים על הצלחות והיא ניסתה קשה להשיג מישהו מבזק כדי לדבר על השידרוג. בסוף תפסנו מישהו מבזק שאמר שבאיזה 90 שקל לחודש בממוצע (אתם מכירים את המבצע שלהם) אני מקבל 10 במקום 4 שזה משהו כמו הבדל של 10 שקל. אז התחלנו את התהליך השידרוג. אמרו לי שאני צריך להחליף מודם אז שאלת…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כבר שנים משתמש רק ב-PPTP עם מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME בחיבור VPN. הוא עבד בעיקר במוד ל-PRO ושימש כראוטר (+פיירוואל), ובזמן האחרון שהתחלתי לחרוש על הרוחב פס (לדוגמא 3-5 טורנטים חזקים ומהירות מקסימלית), אז הוא היה עושה לעצמו ריסט (משנה את הנורת POWER לאדום ומדליק את עצמו מחדש), לזכותו יאמר שתוך בערך חצי דקה הוא כבר היה מחייג אוטומטית חזרה לאינטרנט והניתוק כמעט ולא היה מורגש, אבל שזה קורה פעם בחצי שעה - שעה (ביום כבד של הורדות) אז זה הופך לבעיה ממש מעצבנת. בבזק כמובן שאמרו לי שאין מצב שאני אקבל מודם כזה אבל הציעו לי מודם אחר (בי פוקוס) בחינם. בכל מקרה כל הנציגים המליצו לי לעבור ל-PPPOE עוד באלקטל לנסות לסחוט ממנו את המקסימום (האמת שזה מה שהוצע לי גם פה וגם בתפוז). אז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שהמונחים בכותרת הם מדויקים אז אפרט: הזדמנה סיטואציה ויש בביתי חיבור בזק+בינלאומי וחיבור הוט+פאסט. כרגע אני לא מעוניין לבטל אף אחד מהם. אני רוצה להתחבר לשני החיבורים בו זמנית. בחיפושי בגוגל מצאתי כי זה נושא שכמעט ולא נוגעים בו ובמיוחד ברשת הישראלית. בכל אופן, חשבתי על שני אפשרויות: 1)לחבר את שני הראוטרים כך ששניהם יקבלו את שני החיבורים ויחלקו את הדרישות חיבור ביניהם. 2)להעביר את החיבור של בזק לראוטר של הוט, הראוטר של הוט יעשה שימוש באינטרנט של הוט ושל בזק. אני לא מעוניין לרכוש ראוטר מיוחד לנושא או כרטיס רשת נוסף למחשב. אני יודע שזה אפשרי וכבר פגשתי מישהו שעשה את זה.