עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by intel suck,

אוקיי אז ככה יש לי רשת אלחוטית בבית ,הנתב: edimax 6204wg ,ויש לי מחשב נייח בחדר ליד שעליו מותקן כרטיס אלחוטי תקן USB של TENDA ,אוקיי אז הכרטיס רשת הזה די זבל, המהירות שם איטית מאוד, הרבה פעמים הוא קורס יש הצעות איך לשפר את הקליטה, או שפשוט לקנות כרטיס רשת אחר? המהירות אינטרנט 10MB הספק בזק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sagil,

שלום כרגע מבנה הרשת שלי הוא בעיקר , מחשב נייח, מחשב נייד שמחוברים בראוטר. הראוטר הוא : (Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Broadband Router 300Mbps) היום קניתי כרטיס רשת אלחוטי חדש לטובת תמיכה בתקן N במחשב הנייח (עד עכשיו היה לי 54Mb). בעקרון כל חלקי הרשת תומכים ב 300Mbit. (הכרטיס רשת במחשב הנייד אפילו ב 450 אבל זה לא משנה). ומשום מה כאשר אני מנסה להעביר דברים ברשת אני מקבל קצב העברה של סביבות ה 1-2MB לשנייה ... כמובן שיכולים להיות הרבה מרכיבים לעניין - אני אמנה חלק מהדברים שבדקתי - בתמונה "1" אתם יכולים לראות את הגדרות הרשת ל"אלחוט". אך כאשר אני בודק את מצב המחוברים לרשת, אני רואה כאילו פס של 20 לכל חיבור ("תמונה 2). בתמונה 3 ניתן לראות את הגדרות הבסיס שלי הרשת, לא …

• 40 תגובות
    • 7.8k צפיות
  3. Started by ivgeni,

הי, יש לי שני לפטופים המחוברים לנתב TP LINK 1043, משום מה המהירות העברת נתונים ביניהם מאוד נמוכה גם בחיבור קווי וגם באלחוטי. במהירות קוית אני מגיע ל6 MB ואלחוטית בקושי 1.5 MB. צירפתי תמונה של בדיקת מהירות בתצורה אלחוטית לפי הנחיות באתר של NETCHEIF. מישהו יכול לעזור לי לגלות את מקור הבעיה למה המהירות כזאת נמוכה ? תודה, [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מאז שעשיתי רשת..... האינטרנט מאוד איטי אבל עזבו את זה. המחשבים שמחוברים לרשת ניהיו מאוד איטיים. העכבר שלי בקושי זז וגם עד שזה רושם פה...... ואין לי וירוס או משהו, זה מאז שעשיתי רשת וזה לא מחשב אחד זה שתי המחשבים מאוד איטיים. האיי מיול גם די פוגע אבל לא רק מהאיי מיול, גם שאני מכבה אותו המחשב מאוד איטי. בבקשה תעזרו לי אני מתוסכל!!!!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. התחברתי לא מזמן לכלבים עם חבילה 3/278, אני מחובר דרך ברק, לפני כן הייתי מתחבר ללא שום בעיה לשרתי הFTP הספציפיים האלו בזריזות ובמהירות דרך חיבור ADSL גם דרך ברק, כיום כשאני מחובר לכבלים אני בקושי מצליח להתחבר לאותם שרתים, וכשאני מחובר אין מה לדבר בכלל על מהירות ההורדה הגרועה... יש לציין שיש לי גם MPLS... תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by skill,

חברי הפורום הנכבדים שלום רב. לפני מספר חודשים עברו לאינטרנט המהיר של HOT במהירות 3 מגה. בהתחלה הכל היה בסדר והמהירות גלישה וההורדה היו יותר גבוהות (עברנו מADSL 750 קילובייט). אבל עכשיו מהירות ההורדה ירדה מאוד, וכרגע המהירות הכי גבוהה שהוא מוריד עליה זה ממוצע של 90kb/s. עשיתי בדיקה בספיד טסט.נט, והתוצאות הפתיעו אותי מאוד. Download 765 kb/s Upload 155 kb/s דיברנו עם HOT ודיברנו עם אינטרנט זהב, והתשובות היו זהות - הבעיה לא אצלנו. האינטרנט מחובר לראוטר אדימקס 6216Mg. אני כבר לא יודע מה לעשות, אבל יש חשד שהבעייה קשורה לראוטר. ניסיתי להתחבר לאינטרנט בחיבור ישיר למחשב נייד, אבל משום מה האינטרנט לא עובד בחיבור ישיר, אלא רק בחיבור לראוטר, ככה שאיני יכול לקבוע האם הראוטר בעייתי. א…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. יש לי כבר כמה שנים את האינרטנט של בזק בינלאומי במהירות 1.5 מגה . במחשב הקודם שהיה לי עם מעבד E2140 ווינדוס XP הגלישה הייתה רצה . עכשיו במחשב חדש I5 760 ווינדוס 7 אולטימה 64 ביט האינטרנט זוחל . אני מדגיש שזה אותו מודם ואותה מהירות רק המחשב זה מה ששונה . הייתי בטוח שאולי מחשב חדש יאיץ את מהירות הגלישה ודווקא ההפך זה מה שקרה . מהירות ההורדה היא בסדר גמור רק המהירות גלישה בעייתית . אשמח לפתרון .

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. שלום, שידרגתי לחבילה של 5 מגה (ספק + תשתית=כבלים דרך נטויזן). עד עכשיו היתה לי חבילה של 1.5 מגה והכל עבד בסדר גמור. ראטור של EDIMAX BR6524N . ** עריכה - אני גם ללא חייגן ** כאשר אני מבצע בדיקת מהירות שאני מחובר קווית לראוטר דרך האתר של נטויזן אני מקבל מהירות של 1.5 כאשר אני מבצע בדיקת מהירות שאני מחובר קווית לראוטר לתשתית אני מקבל 5 מגה. כאשר אני מחובר ללא ראוטר אני מקבל מהירות של 5 מגה ספק+ תשתית(באתר של נטויזן) ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. ניסיתי לאתחל אותו. עדכנתי את הגרסה האחרונה 1.58 אשמח לקבל רעיונות נוספים תודה ניר

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by alexrta,

שלום לכוווווולם! יש לי כבלים של 012 וערוצי זהב חבילת ה-750 אבל בימים האחרונים התעוררה אצלי בעייה של מהירות הורדה ברוב באתרים אני לא מצליח להוריד מעל 50. התקשרתי לתמיכה של 012 והם עשו לי בדיקת מהירות ע" כך ששלחו אותי להוריד דברים מהאתר של מייקרוסופט ונווידיה ומשם המהירות מצויינת אבל מרוב האתרים אני פשוט מוריד לאט לדוגמה בעבר הורדתי מהאתר הזה בלי בעייה על 90KBS אבל עכשיו אני מגיע בקושי ל-50 וגם כשאני מוריד ממירק מבוטים שבעבר הורדתי על 90 עכשיו אני מוריד בקושי על 40! בבקשה תעזרו :-[ :-[ :-[ תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by jcena,

שלום לכולם שדגרתי את מהירות התשתית והספק ל100 מגה כחלק מהטריפל של הוט עם הספק הוט נטכשאני מבצע בדיקת מהירות באתר של הוט הכל תקין (גם קבצי ההורדה לבדיקה מורידים על מקסימום)אבל כשאני מוריד משרתי פרימיום או יוזנט שאמורים לספק לי מהירות מירבית ההורדה נמוכה מאוד לא עובר את ה30-40 מגה...מה עליי לעשות?? *אין צורך להגדיל את הכתב יותר מדי, הוא נראה מצויין גם כשההודעה כתובה בפונט רגיל*

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  11. שלום, הבעיה שלי היא כזאת. יש לי ראוטר Edimax BR-6204wg , מודם Samsung AHT-E300 וספקית האינטרנט שלי היא נזק בינלאומי בחבילה של 2MB. עכשיו, בדקתי מהירות הורדה לפני כמה זמן באתר: http://212.179.191.175 והמהירות הייתה 190KB שזו מהירות של 1.5MB ולא של 2MB. התקשרתי לתמיכה, בלבלו לי קצת את השכל ובסוף, ביקשו ממני להתחבר ישירות לאינטרנט דרך המודם (לנתק את הראוטר) ואז בדקתי מהירות שוב והיא הייתה 245KB, שזו אחלה מהירות -כלומר הראוטר הוא הבעיה. החזרתי את הראוטר לחנות, החליפו לי אותו באחד אחר, ועכשיו אני חוזר הבייתה ושוב אותה בעיה. מה עושים?! אני סתם משלם על חבילה של 2 ובעצם גולש על מהירות של 1.5 - חבל! אשמח אם תוכלו לעזור לי... ד"א אני קצת חלוד , אבל כשבדקתי את הפינג הוא היה 255 זה…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי חבר'ה לאחרונה התקנתי ראוטר של חברת DLINK DIR-300 ומהירות ההורדות HTTP ירדה ל 60-70 בזמן שלפני זה הוריד לי על מקסימום. יש לי מהירות 2 מגה של בזק ספק נטויז'ן. גם בביטורנט , פתחתי את הפורט שהוא משתמש בו - יש את האור הירוק הזה ועדיין הוא מוריד בין 4-10KB וזה לא אמור להיות ככה... יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? [br]פורסם בתאריך: 2.03.2009 בשעה 17:54:39 מישהו?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. יש לי בעיית הורדה מוזרה, יש לי רשת של שני מחשבים בבית שמחוברים בכבל מוצלב, אני כביכול המחשב הראשי, אני מחובר לאינטרנט בכבלים בחבילה 3/278, במחשב שלי אני מגיע למהירות הורדה מקסימלית של 250 - 270 קילובייט, ולעומת זו במחשב השני ברשת מהירות הורדה מקסימלית! יש לציין שבזמן שאני עדיין לא מחובר לספק, אני ניגש לאתר האינטרנט של hot , עוד לפני שקיבלתי אייפי מהספק ואני כן מצליח להוריד על המהירות המקסימלית, אני ממש לא יודע איך לפתור את הבעיה ומאיפה להתחיל, יש לי פיירוול ואנטי וירוס, את שניהם ניטרלתי, עשיתי ניקוי רג'יסטרי וניקוי כללי למערכת, אבל אני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה, יש למישהו מושג מה עושים?!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום , יש לי אינטרנט בחיבור לאינטרנט במהירות של 2 מגה. עכשיו הבעיה היא כשאני משתמש בתוכנות שיתוף שונות , אז מהירות ההורדה בתוכנת השיתוף מאוד איטית. כשאני מוריד "רגיל" מ-HTTP , אז המהירות טובה מאוד(230 קילו יציב). המחשב נקי מתוכנות ריגול ומוירוסים. *כשאני מתכוון שההורדה בתוכנות שיתוף איטית , אז זה ממש איטי...אני מדבר על מהירויות לא הגיוניות של 14 קילובייט לשנייה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by Shbd,

לפני כחודש-חודשיים שידרגנו לטריפל של הוט, 12MB עם 014. בהתחלה למשך כמה ימים הייתי מחובר ללא חייגן כמו שהייתי מחובר תמיד (גם להוט ו014 ב- 5 מגה) והכל עבד נהדר לכל המחשבים בבית, רוחב פס מלא. הבעיה התחילה שפתאום שינו לי לחיבור בחייגן ואפילו לא הודיעו לי עד שבבזק בטובם טרחו לידע אותי אחרי שטורטרתי ביניהם לבין הוט. מאז אני חווה ניתוקים באינטרנט (שחוזר כ-5 דקות לאחר הניתוק) ברגעים של "עומס" (2-3 הורדות במקביל) בעיקר ולפעמים גם סתם ככה. מלבד זאת גם נוכחתי לגלות שאני לא עובר את ה-5-6 מגה בכלל... ניסיתי לעדכן את ה- EDIMAX BR-6204WG ל-1.61 והאינטרנט בכלל לא זז מלבד ב- WIRELESS. כמו כן בדקתי גםאת החיבור למודם ישירות והכל בסדר גמור. בכל מקרה, חזרתי בינתיים לקשוחה 1.51. בקיצור, אינני …

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  16. Started by nati086,

שלום לכולם, לפני כשבועיים הגדלתי את מהירות האינטרנט בתשתית בזק ל-50 מגה (רציתי 100 אך בזק טענו שאין באפשרותי להתחבר למהירות גבוהה יותר). השאלתי מבזק מודם נטגייר VVG 2000 ומאז שהגדלתי את המהירות אני לא מקבל מהירות יותר גבוהה מ-10 מגה. אז הגדרתי את המודם לבאמת מודם במצב ברידג' כי בזק לא עשו את זה וחיברתי אותו לראוטר טיפילינק 1043 אבל המהירות היא אותה מהירות. במשך השבועיים האלה ניהלתי עם השירות הטכני של בזק בסביבות ה-10 שיחות והיו אצלי בבית 3 טכנאים. היום היה אצלי שוב טכנאי שבדק משהו בתשתית ואז עשה בדיקת מהירות באתר של בזק שם הופיע מהירות של 30 מגה כנ"ל גם באתר של נטויז'ן אבל בספיד טסט המהירות לא עוברת את ה-10 מגה. דרך אגב הטכנאי טען שאני סתם אומר שטויות שאני מעו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חיברתי שני נתבי בזק של D-LINK: 2650U, 2760U. ה 2650 הוא המאריך לנתב הראשי. הצלחתי ליצור מצב בו יש לי שתי רשתות באוויר ואני מחבר למתאימה לי לפי המרחק. יש לי אינטרנט 15 מגה בבית, והבעיה היא שמהנתב הראשי אני מצליח להגיע בבדיקת המהירות של בזק ל 15 ברשת האלחוטית, ואילו ב Repeater אני מצליח להגיע רק ל 1.5 הורדה. כלומר ממש 10% מהירות. עד כמה שאני יודע הנתב השני אינו תומך ב n (לא יודע אם זה קשור). מהו הגורם לכך ומה אפשר לעשות? כי מבחינת כיסוי, הצלחתי לכסות יפה את כל הבית.

• 25 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. היי לכלום, התחברתי היום למהירות של 100 מגה בהוט והספק שלי הוא בזק בינלאומי. לפי בדיקות של פינגים ומהירות אז התוצאות שקיבלתי הם שכאשר אני מחובר עם חייגן L2tp הפינג הוא כ-10 מילי שניות יותר נמוך מאשר בחיבור MPLS. ומהירות מול השרתים בחו"ל גם כן המהירות עם החייגן יותר גבוה לדוגמא מול שרת בגרמניה המהירות ללא חייגן היתה כ- 3mbps ועם חייגן כ-15mbps. דיברתי עם בזק בינלאומי והם אמרו שכל מי שמחובר על 100 מגה בחיבור ללא חייגן מנותב דרך הכבל החדש. אבל הם לא יכולים לעזור לי בבעיה כי הניתוב עובר ישירות דרך הוט. כשדיברתי עם הוט הם לא ממש הבינו במה הבעיה ולא יודעים איך לעזור לי. לפי הדיקות של tracert הניתוב לחו"ל בשני החיבורים הם שונים. ככה שאני לא יודע עם אני מוגדר שהניתוב עובר דרך הכבל…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by IanCurtis,

שלום יש לי חיבור כבלים של 30 מיגה אני מחובר ללא חייגן שאני מחובר למודם כשהמודם BRIDGE וחייגן על המחשב או חייגן בראוטר אני מקבל 30 מיגה אבל שאני מחובר והחיוג נעשה דרך הוט (mpls) אני מקבל רק 10 מיגה בדיוק !!! צריך לקחת בחשבון שלפני ששדרגתי הייתי על מהירות 10 מיגה ולשאלה הצפויה למה אני בוחר בmpls ולא בחייגן בתוך הראוטר היא שיש לי ניתוקים רבים והוט ב014 מאשרים שחיבור 30 מיגה ללא mpls גורם לניתוקים אני לא יודע מה לעשות 4 חודשיםאני משלם 30 מיגה ולא יכול להנות מזה כי אני נחתך ל 10 מיגה למישהו יש הסבר !!! ב014 טוענים שהתקלה של הוט והוט טוענים שהתקלה ב 014 ממש מפתיע

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. אני מחובר להוט עם מודם הוטבוקס בלי ראוטר יש לי את הראוטר 1043 אליו משורשר ראוטר אחר שהוא לא 1 ג'יגה ביט כש DHCP שלו מכובה והאייפי הסטטי של אותו ראוטר מחוץ לטווח חלוקה של ה 1043. בכל מקרה עד היום הייתי מקבל בבדיקת מהירות באתר של הוט 80-90 שזה בשבילי בגדר הסביר. עשיתי היום בדיקה אני מקבל בין 10-40 כשזה מחובר איך שתארתי. כשאני מחבר את המחשב ישירות ל 1043 ומבטל את הראוטר השני אני מתחיל לקבל תוצאות סביבות 90. לא שנתי שום הגדרות ועד היום זה עבד מצויין אבל משום מה אני מתחיל לקבל 90 רק אם זה ישירות עם ה 1043 וכשזה בשירשור אני לא. הדבר היחיד שהשתנה ועולה לי לראש זה העידכון של ההוטבוקס לגירסה החדשה שלהם (אולי הבירדג' מוד שהתווסף זה הבעיה ? ) מה יכולה להיות הבעיה. ניסתי לבטל מחשבים …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by House M.D.,

היי. באשכול אחר פה ראיתי המלצות על קליינט deluge, על פני utorrent, בעיקר בגלל שהוא יותר "אגרסיבי" ולכן מוריד במהירות יותר גבוהה. אצלי זה קורה ההפך הגמור. אני מחובר ב 15Mbps, ובעוד ש utorrent תמיד הורידה לי על 1.7MBps, הקליינט Deluge לא עובר את ה 1.3Mbps. אני מוריד מ TL מטורנטים בעלי כמות גבוהה של סידרים כך שזו לא הבעיה כאן. הפניתי פורט (והוא פתוח בבדיקה של התוכנה עצמה), כיביתי את כל האפשרויות תחת "network extras" מה שדרוש בשביל TL, והשארתי כמות מקסימלית של חיבורים ל 200. Cache נשאר מוגדר על 512 (פה אני חושד, כי אני לא בדיוק יודע מה הגודל שאני אמור להגדיר שם). יש לי network meter מותקן, ואני רואה שכשהתוכנה מורידה היא לא מורידה במהירות קבועה אלא בגרף כזה: וכש utorren…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kalda01,

עד לא מזמן היה לי מחשב עם XP שהרצתי עליו UTORRENT ולא היתה לי כל בעייה להגיע למקסימום רוחב הפס שלי בהורדות. מאז שעברתי למחשב עם WIN7, אני לא מצליח להגיע לניצולת של אפילו 30 אחוז מרוחב הפס. ההגדרות הם זהות למה שהיה לי בXP. מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by ktanta harta,

הרשת האלחטית אמרוה לעבוד ב 22 מגה ביט אבל משום מה הנצילות המקסימלית שהרשת מצליחה להעביר זה בסביבות ה3 מגה ביט אחד המחשבים נמצא בממד אך האקסס פוינט נמצא בחדר שלי עוצמת הקליטה אצלו היא טוב מאוד לעומת מצויין כמו שאצלי ובסלון

24. עד עכשיו היה לי את האלקטל הישן מוגדר כראוטר והייתי מוריד קבוע על 450-520 ככה דרך הביטורנט, עכשיו החלפתי למודם-ראוטר החדש של בזק הASUS AM 604G בקיצור זה לא כזה משנה, הגדרתי אותו הכל עובד נפלא רק מה, הביטורנט מוריד על 320 מקסימום, וזה לא בעיה בביטורנט אלא בראוטר מכיוון שבזמן שאני מוריד שם על 320 אם אני אבוא ואפתח הורדה מאתר רגיל בפיירפוקס זה יוריד לי במצטבר על 500(נגיד אני מוריד LFS DEMO מהאינטרנט ו2 קבצי ISO מהביטורנט אז יוצא שבביטורנט מוריד על 320 ובפיירפוקס על 220-200) עכשיו אני צריך את העזרה להגדיר אותו ככה שהוא יתמקד על ההורדה של הביטורנט ולא כביכול "ישאיר מקום" להורדות אחרות... אני לא מבין גדול בעניינים האלו אבל אני בטוח שאפשר להגדיר את זה כמו שזה היה (ולא הבעיה הי…

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  25. יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת בייתית באמצעות ראוטר, כל המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבל רשת, ומריצים Windows 7 גירסה סופית וחוקית, כל המחשבים רואים אחד את השני, וביצעתי מיפוי כוננים מכל מחשב, לכונן C של כל שאר המחשבים, (יותר נכון, ל $c, ניסיתי להפוך את כל כונן C למשותף, במקום להשתמש ב $c, זה לא פתר את הבעיה) כולם מריצים Windows Firewall ובתוכו מאופשר File and printer sharing (גם Private וגם Public). הבעיה היא שקצב העברת קבצים בתוך ה LAN בין המחשבים הוא איטי ביותר, בין 800KB ל 1.5 מגה. מתוך שלישיית המחשבים, יש רק זוג מחשבים אחד שבינתים קצה ההעברה תקין (בין 10 ל 15 מגה), אבל בין כל קומבינציה אחרת של זוג מחשבים, הקצב איטי להחריד. אין הבדלים נראים לעין בהגדרות במחשיבם השונים,…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.