עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gadh98,

שררגתי את המהירות לאחרונה ל- 100 מגה ב- אקספון ואני רוצה לחסוך בעלויות בקנית ציוד חדש. עלה לי רעיון להשתמש בראוטר הקיים (Netgear DGN2200) ופשוט לחבר אליו מודם VDSL משומש שאשיג מאיפשהוא. האם זה אפשרי והאם זה יעבוד במלוא המהירות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by BaR151,

שלום, אז כמו שרשום בכותרת, אני רוצה להגדיר את ה-AP לDHCP. ככה בעצם הסבירו לי בתמיכה התכנית של נטויז'ן לעשות על מנת לעשות שימוש בAP כנקודת אינטרנט (בשביל לחבר אליו XBOX דרך כבל רשת) יש לי ראוטר של EDIMAX הדגם: BR-6524n ויש לי Access Point של EDIMAX הדגם: EW-7416APn. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. קיבלתי את כונן הרשת לצורך גיבוh של כל מחשבי הבית ,לאחר התקנה לא חלקה ומייגעת : 1) למה הנוריות החיבור הרשת מאחור לא דולקות אף פעם ? 2) האם קצב כתיבה של 2.7 MB לשנייה זה הגיוני (מחובר דרך נתב של לינקסיס)? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

שלום לכולם, אני עם המכשיר כבר שנתיים ועבר לי מצויין. עד שאתמול - הפסיק לעבוד. אני מנסה להתחבר דרך התוכנה ralink wireless ... וניסיתי עוד תוכנה והוא פשוט עושה לי disconnect כל הזמן. פעם אחת הוא כן הצליח להתחבר לי - אבל האינטרנט לא עבד, כלומר היה כביכול חיבור - אבל שום אתר לא עבד... עזרתכם... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by DinDani,

קודם לכן השאלה נעלה בתהום הנשייה בשל נושאים חשובים יותר, אבל אשמח לדעת: HOTBOX - מעוניין לבצע הפניית פורטים של פורט 3389 לכתובת IP פנימית של מחשב ספציפי, כך שחיבור מרחוק לכתובת ה IP החיצונית של הבית (או לכתובת No-IP), תאפשר להתחבר ב RDP למחשב, בראוטר הקודם פשוט כתבתי את ה IP הפנימי של המחשב הספציפי, את הפורט וזה הכל, אבל בממשק הנוכחי אני צריך להזין כתובת פנימית וגם כתובת חיצונית (ניסיתי את כתובת הנתב ואת כתובת ה IP האמיתית), והנ"ל לא עובד, אשמח להנחיות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי חברים, שאלה כזו, יש לי חבר שניזוק לו הדיסק הקשיח וכשהוא מפעיל את התוכנת דואר (OUTLOOK EXPRESS) נעלמו לו מיילים של כמה שנים טובות מהעבר. האם יש דרך לשחזר אותם ישירות מהג'ימייל - שם הם נמצאים? או ש...האם יש דרך למחוק את כל הDBXים ולהוריד שוב את כל המיילים מג'ימייל לחשבון חדש לגמרי? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי. עשיתי רשת בין שלושת המחשבים שלי. בניהם חיברתי ראוטר edimax ומודם רשת speedtouch 500. עד עכשיו הצלחתי לפתוח פורטים רק למחשב אחד כי כשאני נכנס לתוך ההגדרות של הראוטר למקום שבו פותחים פורטים וכשאני מוסיף אחד הוא שואל אותי את הכתובת איי פי של המחשב, אני יכול לכתוב רק אחד. הוא לא נותן לי לרשום את אותו פורט לשני מחשבים או לשלושה. אני רוצה שלשלושת המחשבים(לפחות לשניים החשובים) תהיה גישה לפורטים האלה ואני לא מוצא דרך לעשות את זה. מה לעשות?? בתודה מראש, לידור

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Nadav Shaked,

שלום יש לי מגבר של TPLINK וכשאני מחבר אותו עם כבל LAN אז הוא יוצר לי 2 רשתות WIFI(אחד של הראוטר HOTBOX, והשני של המגבר TPLINK)איך אני מאחד בין שניהם?ככה שתהיה לי רק רשת אחת של WIFIתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אני יודע שלרוב כולם משתגעים מ014 והאיטיות שם אבל בשבוע האחרון משהו השתנה. אולי השרת של steam בארץ קיבל שידרוג של כמות התוכן . בעבר לא הורדתי מsteam במהירות של יותר מ600kBps אבל השבוע אחרי שעשיתי קצת קניות בגלל המבצעים וזה הוריד את המשחקים על 1.4MB/s . יש גם השפעה על הp2p בעבר זה התחיל לאט והיום זה פשוט רץ למקסימום ומסיים ממש מהר. בyoutube לא שמתי לב לבעיות הרגילות. את כל הדברים עשיתי בערב (9-10 בלילה). יש לי 014 גיימר 15mbps .יש עוד מישהו ששם לב להתנהגות בלתי רגילה שבמקום בעיות דברים עובדים יחסית חלק?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. עומד להיגמר לי ההיתחייבות עם נטויזן,ורציתי לעבור ל אקספון מישהוא יודע איך הם? (מישהוא שיש לו),ואיך המהירות בטורנטים? והגלישה באתרים מחו"ל? כמו יוטיוב?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yanson8,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש וכרטיס wifi רגיל כדי להתחבר לרשת הביתית אך לצערי הקליטה לא משהו. יש לי ראוטר די ישן בתקן g ומחברה לא מוכרת , והייתי מעריך את המרחק בין המחשב לראוטר ב 15 מטרים עם שניים שלושה קירות בדרך. אין לי צורך בהעברת קבצים אלא רק בגלישה באינטרנט במהירות של 5Mb , מה שמוזר הוא שלרוב האינטרנט פועל סביר אך לפעמים הוא פועל ממש לאט עד כדי חוסר קליטה מוחלט. אז אשמח לחוות דעת של המומחים פה מה יהיה הפתרון הזול ביותר לבעיה שלי. לא בא לי לקנות ראוטר חדש ב300-400 שקל ולגלות שהבעיה לא נפתרה. או שאולי כדאי לי לנסות את הhomeplug? כמו כן אם ראוטר הוא הפתרון הטוב ביותר אשמח לקבל המלצה לראוטר שמתאים לדרישות שלי (גלישה רגילה וקצת ביטורנט פה ושם). תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין ליצור ספריות על מחשב אחד שיסתנכרנו בצורה אוטומטית עם ספריות מקבילות על מחשב אחר דרך האינטרנט. משהו בסגנון של Dropbox אבל עם ספריות רגילות במחשב. יש דרך לעשות את זה? או שאין מנוס מלהשתמש ב-Dropbox? אני לא מחפש ליצור ענן, או להפוך את המחשב ל"ענן" שאוכל לגשת לקבצים שלו דרך הדפדפן, אלא שהספריות יסתנכרנו לבד ברגע שקיים חיבור לרשת. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Lmagus,

זה התוצאות שיש לי בTRACERT, דיברתי עם הנציג של בזק בנלאומי, והוא טען שאין שום קשר לשרתים שלהם מכיוון שבסוף הTRACERT אני מקבל פינג טוב. זה נכון?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by didS,

שלום!! משהו יכול להסביר לי איך עושים??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by asafm,

שלום כולם אני צריך שתסבירו לי כמה מושגים בסיסים ברשתות כמו מה ההבדל בין כבל מוצלב לכבל רגיל ומתי אני צריך להשתמש בכול אחד מהם ולמה? מה התפקיד של ראוטר ומה ההבדל בינו לבין מתג(SWITCH) ומה ההבדל בין מתג לבין HUB? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי שני מחשבים בבית , עם מודם של הוט ARRIS וראוטר EDIMAX 6524 אינטרנט 12 מגה ללא חייגן (תשתית של הוט , ספקית 012 לעסקים). הפינגים לכל מיני שרתים נעים בערך בין 70 ל-80 עם 0% PACKET LOSS כשאני מחבר את הכבל רשת ישירות למודם. ברגע שאני מכניס את הראוטר לתמונה , הפינגים עולים ואיתם הPACKET LOSS לאותם שרתים (בערך 4-5 אחוז אפילו לשרתים כמו GMAIL/GOOGLE). ניסיתי לעשות בדיקת מהירות ב012 (הספק) - כשמחובר המודם בלבד נראה תקין , אבל כשהראוטר מחובר הDOWNLOAD תקין , אבל ה-UPLOAD פשוט תקוע. יש לציין שאני מרגיש כמובן את האיטיות (אתרים נטענים לאט , יוטיוב נתקע וכ'ו). ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות בראוטר (L2TP לDYNAMIC וההפך , הגדרת QOS , עדכון קושחה) אבל עדיין לא עזר. האם אין מנוס מלקנות …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by menymu,

שאלה, כאשר אני מתחבר לבזק בינלאומי עם חיבור PPTP הפינגים שלי לספקית הינם - 8-11MS כאשר אני מחובר ב-L2TP הפינגים הם 13-14MS בשניהם אני מקבל את ה-30 מגה אבל לפעמים נראה כאילו L2TP יותר יציב מבחינת מהירות וקפיצות פינגים... מישהו יודע מדוע זמן התגובה נמוך יותר ב-PPTP? זה לא אמור להיות ההפך?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי בבית תשתית רשת בכל חדר שהולכת לארון התקשורת ומתחברת למתג (ג'יגה) ומשם כבל רץ לנקודה בסלון שאליה מתחבר הראוטר/מודם של בזק ADSL והכל עובד תקין מכל החדרים. כעת אני מעונין לחבר באחד החדרים שני מחשבים ומדפסת עם חיבור רשת לנקודה בקיר כדי לחברם לרשת הביתית וכמובן לצורך גלישה באינטרנט. יש ברשותי ראוטר מסוג Edimax BR - 6424n האם אוכל להשתמש בו כדי לחבר את שני המחשבים והמדפסת לרשת? ניסיתי לחבר את המחשבים לכניסות LAN ואז כבל מהWAN לקיר אך הרשת לא עובדת... מה עליי לעשות? תודה לעוזרים:-) חג שמח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לפני הפירמוט הייתי מעביר קבצים דרך My Network Places ו Shared Documents או כל תקייה שהייתי מגדיר שיתוף עכשיו אני פשוט לא רואה את המחשב המשני והוא לא רואה אותי איך מסדרים את זה ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב. לתדהמתי,נוכחתי היום לדעת שהראוטר שספק האינטרנט נתן לי,מוציא ומשדר גלי (RF(WI FI גם אם מנתקים את ה-WI FI בראוטר. אני אחד מאותם אנשים שעדיין מאמינים שהימצאות ליד ראוטר שמשדר גלי WI FI לא כ"כ בריאה לאדם ולכן,כל לילה אני מכבה את ה-WI FI ברואטר,המנורה של ה-WI FI נכבית ואני שקט.(הראוטר נמצא ליד המיטה של הילד). אבל מה מסתבר,שגם אם אני מכבה את ה-WI FI באמצעות הכפתור המיועד לכך בראוטר,האנטנה של ה-WI FI ממשיכה לשדר עסקים כרגיל ועדיין פולטת קרינה.איך אני יודע?כי השכרתי היום מכשיר שמודד קרינה וגיליתי זאת ממש במקרה . התקשרתי למוקד התמיכה של הספק ושטחתי בפניו את הדברים. הנציג אישר את דברי ואמר לי שאכן כך הוא הדבר,שגם אם מכבים את ה-WI FI באמצעות הכפתור …

22. Started by night-fire,

שלום, אחותי הקטנה הרסה לי תעכבר בכך שזרקה אותו על הרצפה ועכשיו אני משתמש באופטי חרא של מיקרוסופט.. אנחנו משותפים ברשת ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות מאין "פריצה" קטנה כדי להבהיל אותה (להזיז תעכבר או משהו..) אני מקווה שתעזרו לי ולא תנעלו את זה כי בסך הכל אני לא הולך לפרוץ לאנשים למחשב אלה רק לאחותי שאיתי ברשת ואני לא יכול לעשות את זה לכל מי שאני רוצה... בבקשה בבקשה תעזרו לי מתחנןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!! תודה רבה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. נתקלתי בבעיה בעת שימוש במדריך... אני מצליח לשתף את הקבצים בקלות אך לא מצליח לשתף את האינטנט כל ניסיון שלי להגדיר שיתוף של החייגן גורם לבעיה כללית ברשת... יש למישהו רעיון מה אוכל לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ludacris,

אהלן, אני מחפש מכונה שתדע לתפוס תעבורה ב1gbps במשך של 15-20 דק' (בחישוב פשוט 20Min x 60Sec x 125Mbyte = 150GB) ולאחר מכן תדע לשלוח את הcapture בחזרה באותה המהירות. מחיפוש פשוט מצאתי שיש כרטיסי capture שעוזרים לload אבל שהם גם יקרים. כמה חזק צריך להיות המעבד\nic\HDD כדי להתמודד עם כזה דבר? wireshark לפי מה שאני רואה לא מצליח להתמודד עם כזה דבר, יש תוכנה אחרת? איזה תוכנות כדאי להשתמש לcapture ולstream? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי בבית שלושה מחשבים שמחוברים ברשת דרך SWITCH (לא נתב) באופן רגיל לחלוטין. כיצד אוכל לדעת מהמחשב שלי (שהוא ראשי רק מבחינת החיבור שלו ל ADSL) מהם מספרי ה IP של שאר המחשבים ברשת?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.