רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי מחובר בכבלים ל SMILE (הוא לא ממש מחייך). טורנטים פשוט לא זזים זמן רב ואנשים פשוט לא מתחברים אליו. ניסיתי בלי הראוטר ישירות עם חייגן ולא משנה. התוכנה מודיעה שהכל ירוק והפורטים מועברים כנדרש. גם בדיקות מהירות אינטרנט באתרים לבדיקה מראות תוצאות נמוכות מאוד אבל הורדות קבצים משרתים בארץ ובחו"ל תקינות. חיבור 1.5 אבל באתרי הבדיקות השונים מראה פחות מרבע. כמובן שבבדיקה באתר הספק הכל תקין. אם הראוטר מוגדר ואפשר לגלוש אז איפה הבעיה יכולה להיות ? אני מנסה אצלי להוריד באותו הזמן את אותו הקובץ ואלי מתחברים עשרות אנשים והטורנט מתחיל מייד לטפס במהירות. אני מחובר ל 014 ב ADSL. למישהו יש רעיון ? אני ממש לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל הייה טוב,ופתאום באייקון שליד השעון ה wireless יש עליו X אדום ואין שם כלום,ואפילו את שלי,שזה מטר ליד הראוטר מה יכולה להיות הבעייה?? תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור? בפורום תפוז לא קיבלתי תגובה. אני רוצה לעקוף חסימה כדי להתחבר לICQ מרשת מרוחקת עם miranda-im בהגדרת פרוקסי ידני.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה אני יודע שאני לא נמצא כאן הרבה זמן. צבא............ :-\ בכל אופן אני צריך עזרה דיי דחוף..... (התאבדות חברתית......) אני צריך עזרה ממכם מומחי רשתות.... אם אפשר לחבר סורק לרשת כך שכדי להעביר סריקה למחשב מסויים לא צריך לשמור כקובץ ואז לשטף אלה שאפשר לשטף את הסריקה עצמה. ואם לא אז מה שהכי קרוב לזה..... אשמח מאד לקבל תשובה אם אפשר (ורק אם אפשר) כמה שיותר מהר (חיים ומוות תלויים בזה ואני אסביר בהזדמנות......) עריכת המודר: כותרת.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, Dell Inspiron 15 5000 5570 אינו תומך 100/1000 ,יש אפשרות חומרית להעזר ? מחשב חדש בן יום ,לדברי טכנאי הוטנט לא ניתן לגלוש עד 200 מגה ללא כרטיס רשת תומך 1 גיגה זה מדוייק? ניתן להיעזר במפצל או דומה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם התוכנה הזאת שולטת גם על מחשבים אחרים בתוך הרשת הביתית ? אפשר להגדיר לה לשלוט על מחשב אחר ברשת ,מבלי להתקין את התוכנה על המחשב השני ? או שזו רק תוכנה שעובדת על המחשב הספציפי בה הוא מותקן .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שם לב שכל חצי שעה-שעה יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט, הראוטר מראה לי שיש עדין חיבור אבל בעצם האינטרנט לא מגיב. ורק אחרי דקה חוזר האינטרנט לסורו. שמתי לב לזה רק שהתחלתי לשחק משחקי רשת בתקופה האחרונה. לפני שהתקשרתי ל-014 ניסיתי כבלים שונים, גם כרטיס רשת אחר עד שניסיתי לחבר ישירות למודם. (אני מתחבר ללא חיגן - אי פי קבוע). ואז להפתעתי האינטרנט אינו מתנתק ונשאר יציב (השארתי להרצה בלילה ולא היו התנתקויות). ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בהגדרות בראוטר, ודווקא הכל נראה כשורה. אחרי שדיברתי עם 014 ווידאתי שהכל בסדר בהגדרות הם הציעו לי פשוט להחליף ראוטר מה שלא נראה לי סביר, הראוטר עבד מצויין לפני שעברתי ל-014. יכול להיות שהחיבור באי פי קבוע גורם לניתוקים או משהו דרך הראוטר ? האם כדאי לנסו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שחברות האינטרנט חוסמות את השימוש באימיול וביטורנט... נצא מהויכוח האם החומר חוקי או לא... אבל זה כבר פשוט מוגזם... גם אני וגם החברים שלי לא מסוגלים להתחבר לאנשים בחו"ל במהירויות נורמליות... לדוגמא אם אתה מוריד קובץ בביטורנט אתה מוריד רק מישראלים. ישנו מישהו (אם כתובת IP בסוף של 254) שנראה לי שזה של חברות האינטרנט שהם פשוט מורידים את כל הקבצים ה"גדולים" בביטורנט מחו"ל ואז פשוט מעלים את המידע לישראלים בארץ וכל זה בשביל לחסוך ברוחב פס לחו"ל (שנחשב יקר יותר). כל החברים שלי מורידים במהירות המקסימלית שלהם מאותו IP "מוזר" שמשום מה יש לו את כל הקבצים הגדולים וכנראה מהירות העלאה בלתי מוגבלת... הם פשוט חוסמים את כולם...מורידים בעצמם ומעלים לכולם כדי לחסוך!!! וכל זה על …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי בארון תקשורת ביתי 5 כבלים 1 מגיע מהארון בבניין ועוד 4 מתחברים למשקעים בבית. כרגע רק שקע אחד פעיל לחיבור אינטרנט. אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את כל השקעים שיש בבית שיוכלו להתחבר לאינטרנט. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו יש עדיין בעיות יציבות וכל מיני בעיות טכניות באינטרנט בכבלים? :
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחובר בחבילה של 5M בכבלים+014. עד לפני כמה ימים הייתי מחובר בחיבור MPLS (ללא חייגן). בחודשים האחרונים שמתי לב שבהורדה מחו"ל אני מקבל קצב נמוך של עד 100K (במקום 650K כנדרש). ביצעתי את הבדיקות מול אתר SPEEDTEST, מאתרי הורדה נפוצים (DOWNLOAD.COM לדוגמא) ומהאתר של 014. יש לציין, שהבדיקות של התשתית (הורדה משרתים של HOT) היו תקינות , והורדה מאתרים אחרים בארץ תקינה גם כן. פניתי לשירות לקוחות של 014, לאחר שיחות ארוכות עם התמיכה (ושוב כל הבדיקות שתיארתי קודם), החלטנו לנסות חיבור עם חייגן L2TP (כמובן לאחר הגדרות מתאימות ב- HOT). להפתעתנו (שלי ושל הנציג 014), קיבלתי מהירות הורדה הרבה יותר גבוהה (400-500K). הוא לא ידע להסביר מדוע יש השפעה כה מהותית של סוג החיבור על מ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כחודשיים שדרגתי לחבילת 5 מגה בADSL (הספק שלי הוא נטוויז'ן), בעיקר בגלל ה32kBYTE אפלוד שהובטח לי. הבעיה היא שהאפלוד נשאר יחסית נמוך. באתר הבדיקה של נטויז'ן http://cables2.netvision.net.il/upload אני מקבל 28, בעוד שבאתר של בזק בין לאומי http://212.179.191.175/Check4.html אני מקבל 20 בלבד....... גם באיסיקיו ובביטורנט מהירות השליחה שלי רחוקה מלהגיע ל32. התקשרתי מספר פעמים לבזק ולספק, וכל אחד מהם מפנה אותי לשני ואומר שהכל תקין אצלו.. אציין שמהירות ההורדה פועלת מצוין ואני מגיע בקלות ל650(מתי שזה מתאפשר כמובן). יש למישהו רעיון איפה הבעיה? איך זה פועל אצלכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המכשיר כן מספק לי באופן קווי אינטרנט של 15 MB על 800K. שאפו. אבל בתור ראוטר הוא מזדהה בנייד שלי ולאחר שהמחשב מתחבר, זה כותב MO INTERNET. למרות שכתוב CONNECT. עצות? תודה! יום מצויין!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הרשת הבא: realtek rtl8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) מה המהירות המקסימלית שאני אוכל להתחבר אליה?כי אני מתלבט האם להצטרף להוטנט ולשדרג ל-100MB.. עוד שאלה: האם אתם ממליצים לעבור אליהם?ואיזו תשתית זולה ובו זמנית אמינה מספקת 100MB?( אם ידוע לכם גם מה המחיר זה יעזור )
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו אני יודע שאתם לא אוהבים דיונים על הנושא הזה אבל זה היה ממש מוזר, ממילא אני לא נותן לינקים או משהו הפעלתי מקודם את utorrent והכנסתי טורנט של witcher enhanced edition, ראיתי שאין DHT כי איזה אידיוט סימן את זה בתור פרייווט ועמדתי דקה דומיה הטורנט מתחיל, פתאום המהירות קופצת ל1.0MB לשנייה ואז לאט לאט יורדת ל700 לשנייה, ממש נבהלתי אמרתי מה זה יכול להיות ,אז אני מסתכל ברשימה של הpeers ומה אני רואה? bzq bla bla משהו ואז נגמר בstatic.bezeqint.net והוא נמצא בארצות הברית בקיצור מה הולך פה? אני זוכר שקראתי על זה פעם שקוראים לזה וובקאש או משהו כזה אבל זה בכלל בסדר שהם מחזיקים תוכן לא חוקי אצליהם?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי לצערי בבזק מ-10 מגה ל-30 מגה NGN. היה לי ראוטר ASUS, עם אנטנה, שבלי עין הרע- עבד מעולה כולל קליטת WIFI של 2 קומות. כעת שדרגתי ל-30 מגה, עם ראוטר NETGEAR VVG2000 ופה מתחילות הבעיות: איטיות מטורפת, אפילו *צונזר* נטען לאט [וזאת למרות בדיקת מהירות הורדה מאתר בזק- 31 מגה] קליטת WIFI מסכנה של 4 מטר בקושי, על קומה 2 אין מה לדבר בכלל. קטעים של כמה עשרות שניות בלי אינטרנט למרות שכל הנוריות דולקות. בדיקת SPEEDNET - באסיה עובד טוב, מעבר לקח הכל איטי, בבדיקה של ארה"ב נופל ל -2.5 מגה במקום 30... הצעות \ עצות? קראתי פה ושם על BRIDGE והגדרה כנתב בלבד, אבל לא מבין מהדברים האלו. שמעתי גם על אנשים שהחליפו ל DLINK 6740 והכל נפתר, אשמח להבהרות בכל הנושאים. חוץ מבעיית ה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות השוואה בין הספק בזב"ל לבין הוטנט. אני כרגע נמצא בספק בזק בינלאומי ורציתי לראות את הבדלי הפינג לשרת אשר נמצא בגמרניה פרנקפורט. האם מישהו מהפורום נמצא בספק הוטנט ויכול לעשות בדיקת פינג ולפרסם אותה פה? בתודה מראש הינה תוצאות של בזב"ל
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
???? gt יכול להחליף את ה wifi למשל לבטל את הwifi של בזק ולהפוך את האיפון לרוטר (יש כזו אפליקציה) כלומר מהי באמת המהירות של ה gt ללא הגבלה האם הוא מהיר כמו ה רוטר של בזק יש לי מהירות של 2.5 מגה בייט רוחב פס
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר... WINDOWS 7
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח שתי שאלות בנוגע לראוטר הזה 1. האם ניתן להגדיר בו תיעדוף למחשב / חיבור מסויים ? ? (לצורך העיניין WIFI או lan1 או lan2 וכד' ) 2. כיצד אני יכול לבצע הגבלה לחיבור ?? (להגביל את אחד /שניים מהחיבורים למהירות UP/DL מקסימלים שאני מגדיר ) המצב הנתון שלעיתים מחשב אחד צורך את כל רוחב הפס ובמחשב השני לא ניתן לגלוש כמעט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שעובדים על win 7 ומחוברים ברשת ביתית. כשאני רוצה להעביר קובץ, אחרי ששיתפתי אותו ומתן הרשאות המעבר הוא מאוד איטי.. מהאינטרנט זה יותר מהיר. הקבצים עוברים ב- 30-40 kb לשנייה... יש דרך לזרז את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה ברישות הבית והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני גר בבית פרטי שתי קומות. בקומה הראשונה יש לי ראוטר אלחוטי ליד הטלויזיה (אני צריך את הראוטר שם) שמכסה כמעט את כל הקומה חוץ מהממ"ד. בממ"ד יש לי מחשב נייח ואליו אני צריך חיבור LAN ישירות למחשב . הבעיה היא שאין לי אפשרות להעביר כבל מהמיקום של הראוטר ליד הטלויזיה לממ"ד. בנוסף אני צריך רשת אלחוטית בקומה השניה. חשבתי כפתרון להוסיף AP בנק מסויימת בקומה השנייה או הראשונה וממנה למתוח כבל LAN למחשב הנייח בממ"ד. האם זה פתרון מעשי? האם יש AP עם יציאות LAN? האם למישהו יש פתרון יותר מעשי לעזור לי? תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית אלחותי שאליה מחוברים שני מחשבים עם XP. משלשום, אחד מהם מסרב להכנס לאתרים מסוימים בטענה שהוא לא מחובר לאינטרנט. אתרים אחרים עולים בלי בעיה (למשל: תפוז עולה, ישראבלוג לא). הדבר קורה גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. במחשב השני אין שום בעיות. מחקתי קבצים זמניים, קוקיז, אתחלתי, ניתקתי, חיברתי. לא נרשם שיפור. מה עושים במצב כזה? תודה מראש, דוד
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עומד להיגמר לי ההיתחייבות עם נטויזן,ורציתי לעבור ל אקספון מישהוא יודע איך הם? (מישהוא שיש לו),ואיך המהירות בטורנטים? והגלישה באתרים מחו"ל? כמו יוטיוב?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התחברתי שלשום לבזק, לתשתית ADSL ברוחב פס 2.5/0.5 מב"ש. ממה שהבנתי אני יכול לקבל מודם-נתב בזיכוי מלא אם אני נשאר במשך שנתיים עם ADSL. אז איך בפועל אני מקבל את הנתב? וממה שראיתי, באתר הם מציעים את הנתב D-Link 2760u, אבל ראיתי שיש להם מכשירים יותר מתקדמים: D-Link 6740u ו-Netgear VVG2000VDSL. איך אני יכול להשיג דווקא את אחד המכשירים משני אלה? עוד שאלה, טכנאי בזק שביצע את ההתקנה, הביא מודם משומש - שנת ייצור 2006 שעבר תיקון לפני חודש. משום מה המודם מוציא רעש חלש בעל תדר גבוהה, שמזכיר את הרעש של טייפ של קלטת ריקה. השאלה היא, האם זה חוקי לתת ללקוח חדש ציוד משומש? זה נראה לי תקין, אם המודם היה מתקלקל אצלי, ואז היו מחליפים אותו לכזה שעבר תיקון. בכל אופן הבעיה שלי עם המודם, זה שהרעש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-