רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מודם מדגם ECI BFOCUS 270 שעושה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב ויותר חדיש. איזה מודם הכי טוב יש לבזק כיום? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי בבית 4מחשבי ומדפסת שאני רוצה לחבר ברשת. כולם מריצים ווינדוס 7או ויסטה אני רוצה להפוך אחד מהם לשרת שעליו והיו כל הסרטים והמוזיקה ורוב התוכנות(אופיס וכאלה) ושכל השאר יעבדו מולו. איך אפשר לעשות זאת בצורה פשוטה? תודה מראש על התשובה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בראוטר בדגם Dynamode, בהתחלה אני עבדתי באינטרנט דרך ראוטר, כלומר שמדליקים ראוטר מיד מחובר אוטמטי. תמיד מחובר. עכשיו ניתקתי חיבור ראוטר למודם ADSL.ו- ADSL מחובר בנפרד דרך כרטיס רשת PCI. אני רוצה להגדיר 2 מחשבים באינטרנט. ולהישתמש בכתובת מזוייפת למשל דוגמא 10.0.0.1 אני ניכנסתי להגדרות ראוטר להגדיר חיבור אינטרנט. אבל לא היצלחתי. אני רוצה במחשב ראשון יש לי חייגן לאינטרנט, ברגע כשאני מפעיל חייגן. אז אני מחובר וגם המחשב השני מחובר. במחשב ראשון יש לי כרטיס רשת PCI מחובר למודם אינטרנט ADSL, וגם יש לי כרטיס רשת O\B מחובר לראוטר. במחשב השני כרטיס רשת O\B. בהגדרות ראוטר מה הדבר ראשון בוחרים כדי שיעבוד לי אינטרנט. מה לבחור ראשון: 1. Dynamic IP 2. PPPoe 3. PPTP 4.…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע את הראוטר של D-Link DSL-225. אני חושב שהוא עושה לי המון בעיות,יש לי ניתוקים הן ברשת האלחוטית והן הקווית. היתי רוצה המלצה לראוטר שלא נמכר בארץ משהו מאמזון שנחשב איכותי. אין לי כל ידע ברשתות,אם מישהו בערך יוכל לכוון אותי מה אני צריך אני אשמח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בזק בינלאומי 0.5 ואני מקבל פינגים של 1200 - 2300 בשרתי משחקים! וזה מוריד לי קבצים על 20-40! (גרוע) איך לבדוק את הבעיה? האם זה ימשך או זה יעבור עוד כמה שעות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לחבר מדי פעם מכשיר אנדרואיד לרשת מרוחקת. יש לי צורך שיקבל כתובת רשת באותו סאבנט ויוכל לגשת למשאבים המקומיים. אין לי אפשרות לVPN בROUTER. ממה שאני מבין אני צריך VPN במצב BRIDGE. מה הדרך הכי פשוטה לישם את זה? אין לי בעיה להקדיש בשביל זה מכונה מיוחדת או VM.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. לתדהמתי,נוכחתי היום לדעת שהראוטר שספק האינטרנט נתן לי,מוציא ומשדר גלי (RF(WI FI גם אם מנתקים את ה-WI FI בראוטר. אני אחד מאותם אנשים שעדיין מאמינים שהימצאות ליד ראוטר שמשדר גלי WI FI לא כ"כ בריאה לאדם ולכן,כל לילה אני מכבה את ה-WI FI ברואטר,המנורה של ה-WI FI נכבית ואני שקט.(הראוטר נמצא ליד המיטה של הילד). אבל מה מסתבר,שגם אם אני מכבה את ה-WI FI באמצעות הכפתור המיועד לכך בראוטר,האנטנה של ה-WI FI ממשיכה לשדר עסקים כרגיל ועדיין פולטת קרינה.איך אני יודע?כי השכרתי היום מכשיר שמודד קרינה וגיליתי זאת ממש במקרה . התקשרתי למוקד התמיכה של הספק ושטחתי בפניו את הדברים. הנציג אישר את דברי ואמר לי שאכן כך הוא הדבר,שגם אם מכבים את ה-WI FI באמצעות הכפתור …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז פשוט תעבירו מצטער אני חדש פה בכל אופן לענין ראיתי איזה כמה אתרים שיש להם פירסומת של אדסנס עם איקס כזה בשביל להוריד את הפירסומת ושמים את זה על פלאש רציתי לשים גם כזה אם מישהו יודע איך אשמח מאוד אם יכתוב לי פה תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק ואני באילת והרוב אני כל היום במחשב משחק משחקים עם חברים או סתם ואנחנו שלושה מחשבים בבית יש לי שתי אחים וגם הם הרוב כל היום במחשב משחקים כל היום או צופים סרטים והרוב בכל משחק יש לי 100 ping והכל משתגר מרגע לרגע אבל זה לא תמיד ככה אבל נדיר שזה לא ככה נגיד בפורטנייט יש לי ממש הרבה או בcsgo או בoverwatch וגם בgmod ובעוד כמה משחקים ואני ישמח להצע עם מישהו יכול לעזור לי ואני בבזק אל 100MB
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי שלושה מחשבים ששלושתם מחוברים ל SWITCH ומודם ADSL שמחובר ליציאת ה GATEWAY והכל עובד מצוין בלי שום בעיות, לכל המחשבים יש אינטרנט, יש שיתוף יש הכל. הבעיה היא שאני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לשלוח קבצים ממחשב אחד לשני וגם הודעות וכל מיני פיצרים מיוחדים ושתיהיה פשוטה (לא דרך ה NET SEND וה- TELNET, מה גם שבכל מחשב מותקנת מערכת הפעלה אחרת, כך שב WINDOWS 98 לא ניתן לשלוח ולקבל הודעות דרך ה NET SEND וה - TELNET מורכב מידי). מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להמליץ לי עליה? וכעת לדבר אחר: משום מה, מסיבה בילתי מובנת, כאשר אני מכניס לכל מחשב מספר IP ידנית (כלומר .10.0.0X) קורה דבר מאוד מוזר והקישוריות לאינטרנט נפסקת מאותו מחשב שבו הגדרתי כתובת IP ידנית, דבר שאינו קורה אם אני נותן לו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אררררררררררררררררררררררררררררררר מה זה הדרעק הזה כל פעם שדף לא עולה תוך 5 שניות או שלא נמצא דף ברשת האקספלורר פונה לאתר www.lop.com לא רוצה את זה אבל אין דרך להסיר אותו ! אוףףףףףףףף תעזרו אם אתם יודעים ואין לי מושג אגב איך זה הגיע אליי גם זה מעניין אותי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מודם-ראוטר חדש לחיבור הADSL שלי (10MB) וראיתי שבזק מוכרים את D-Link 2760U. רציתי לדעת האם אפשר להזמין בעצמי את ה2740U וזה יעבוד, או שיש משהו מיוחד בראוטר שלהם? מבחינת חיבורים אני צריך 2 עם כבל, ועוד 5-6 אלחוטיים, בלי שהראוטר יפול. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה, כאשר אני מתחבר לבזק בינלאומי עם חיבור PPTP הפינגים שלי לספקית הינם - 8-11MS כאשר אני מחובר ב-L2TP הפינגים הם 13-14MS בשניהם אני מקבל את ה-30 מגה אבל לפעמים נראה כאילו L2TP יותר יציב מבחינת מהירות וקפיצות פינגים... מישהו יודע מדוע זמן התגובה נמוך יותר ב-PPTP? זה לא אמור להיות ההפך?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו משדרג את האינטרנט שלי מ1.5/128 ל3/150 במחיר של 140 (כולל תשתית)... בשאלה היא אם להישאר עם הספקית שלי או לא...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום . אני מחפש ראוטר לבית ( גודל הבית 80 מ"ר ) עד 300 שח יש לי מחשב שנמצא בסלון HTPC וגם PS3 , בראוטר הקודם שהיה לי 541 אם אני לא טועה , הוא קירטע לי בצורה מטורפת כשהרצתי סרטונים במחשב מYOUTUBE גם בלי HD , בנוסף לזה שאני גולש במחשב השני ( בחדר ) או משחק .. אני מחפש משהו שיעשה את העבודה הכי טוב שאפשר בסכום הזה . דבר נוסף - לא הצלחתי להבדיל בין זה wr1043nd לבין אותו דבר רק עם סיומת MIMO .. מה ש KSP מוכרים ( צבע כחול בתצורה החדשה ) מה ההבדל בניהם ? לבין הרגיל ( בצבע לבן בתצורה הרגילה ) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח עם XPPro המחובר לראוטר DLINK DI-524. בנוסף לכך יש לי מחשב נייד HP עם XPHome. האינטרנט ברשת עובד פיקס, והמחשב הנייח מסוגל לקרוא ולראות קבצים שאני משתף על המחשב הנייד (דרך My Network Places). הבעיה היא, שהמחשב הנייד לא יכול לראות את הקבצים של המחשב הנייח. מופיעה שגיאה שכזאת (הניסוח בעברית):"אין אפשרות גישה אל מחשב כך וכך/תיקייה כך וכך. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל הרשת שלך כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו." נ.ב. על המחשב הנייד מותקן Norton Internet Security ועל הנייח מותקן פירוול ZoneAlarm Pro על שני המחשבים יש את אותו המשתמש, אבל לא מוגדרת סיסמה. יש צורך בהגדרת סיסמה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שדרוג לתרד הקודם לפי עצתו של IceBreak: ספק שירות + צורת חיבור, וגם כמובן לא להפעיל דברים כמו EMULE / BT ברקע... שלי בין 100 ל-200 כבלים, בזק בינלאומי. Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=159ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=170ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=174ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=171ms TTL=241 Ping statistics for 216.239.37.99: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 159ms, Maximum = 174ms, Average = 168ms
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי בעיה מיוחדת עם ה WIFI בלפטופ, רק מסקרן אותי לדעת למה אם הנתב שיש לי תומך עד 300mbps הכרטיס רשת שלי כל הזמן עובד במהירות של 65mbps ולא משנה איזה הגדרות אני עושה בנתב ובלפטופ, המהירות הזו לא משתנה כלל. בנתב DIR-655 D-LINK הגדרתי לו auto 20/40Mhz ובחרתי את הערוץ עם הכי פחות הפרעות באלחוט שזה מס' 2 לפי inssid (התוכנה), והגדרתי לו מצב N בלבד, ניסיתי גם מעורב. בלפטופ עצמו של ASUS X54HY (או LY) ההגדרות הן על חיבור לתקן N ולא שיניתי שום אופציה בכרטיס האלחוטי. האם יש דרך כלשהי לגרום לכרטיס הרשת בלפטופ לעבוד על יותר מ 65mbps ב LAN? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את כונן הרשת לצורך גיבוh של כל מחשבי הבית ,לאחר התקנה לא חלקה ומייגעת : 1) למה הנוריות החיבור הרשת מאחור לא דולקות אף פעם ? 2) האם קצב כתיבה של 2.7 MB לשנייה זה הגיוני (מחובר דרך נתב של לינקסיס)? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במהלך אחה"צ השתעשתי עם גרסת הבטא של Connectify Dispatch והעסק ממש עובד יפה. יחסית לגרסת בטא, התוכנה יציבה לחלוטין ולא קרסה אפילו פעם אחת. למי שלא מכיר (או שלא זוכר את השרשורים הקודמים שלי בנושא), Connectify Dispatch מאפשר לשלב מספר רב של חיבורי אינטרנט שונים ולהשתמש בהם כחיבור אחד, בעל רוחב פס גדול. החיבורים ש-Connectify Dispatch יודעת לזהות ולהשתמש יכולים להיות קווים, אלחוטיים, מבוססים על מודמים סלולריים (3G) או על קשירה (Tethering) של טלפונים חכמים וכמובן כל שילוב שלהם. מבחינת המחשב, המהירות המשולבת יכולה לשמש כל אפליקציה הדורשת חיבור לאינטרנט החל בתוכנות דואר, דפדפנים, תוכנות הורדה למינהן וכיוב'. השילוב של Connectify Dispatch עם הגרסה הבסיסית של Connectify מאפשר למחשב …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתקין למישהו WIN מחדש ושחכתי להסתכל לפני הפרמוט
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על להקים בבית רשת אלחוטית שמבוססת על ראוטר (עם wifi) שמחובר למודם USB סלולארי, ככה שכשאני יוצא מהבית אני אוכל לקחת את המודם איתי ולהנות מהאינטרנט גם בחוץ על הלפ טופ. האם קיים מודם כמו שתיארתי? יש בעיות אחרות עם מה שתיארתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות השוואה בין הספק בזב"ל לבין הוטנט. אני כרגע נמצא בספק בזק בינלאומי ורציתי לראות את הבדלי הפינג לשרת אשר נמצא בגמרניה פרנקפורט. האם מישהו מהפורום נמצא בספק הוטנט ויכול לעשות בדיקת פינג ולפרסם אותה פה? בתודה מראש הינה תוצאות של בזב"ל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למכשור שיהיה יעיל עבורי לעבודה ופשוט לתפעול. ההמלצה תכלול, סוג, דגם ומחיר. ואם יש למישהו המלצה לחנות בבאר-שבע שמתעסקת עם תקשורת, אני אשמח לקבל שמות לפרטי. Network Cable Tester - לבדיקת נקודות תקשורת בקיר ובארון איזה חברה? איזה דגם? כמה עולה? (המכשיר עם 8 נקודות שרצות ואומרות איזה כבל לא תקין) מגלף חוטים מקצועי מחיר? לוחץ לקורונה מחיר? יש המלצה למשהו ספציפי? Dymo מכשיר אלקטרוני להפקת מדבקות מומלץ של Dymo? מחיר? או מכשיר אחר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זו מהירות תקינה?ֿ את הבדיקות אני מבצע לשרתים כלשהם שבחיבור ethernet אני מגיע אליהם תמיד למקסימום מהירות החיבור שלי (100 מגהביט) בחיבור אלחוטי ב wireless N אני מגיע למהירות של עד 56 מגהביט כאשר רוב הזמן המהירות היא סביב ה47-53. הראוטר על מצב ״11n בלבד״ וניסיתי גם לשנות את שיטת השידור מ20 MHz ל40 MHz ללא שינוי משמעותי. אני משתמש בלפטופ עם כרטיס wireless AC והמרחק שלו מהלפטופ הוא כמטר אחד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-