רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש המלצה לראוטר ביתי (מספיק 2 יחידות) שיכסו את השטח של הדירה הגדולה. כרגע ראוטר אחד של נטגיר בקושי מגיע לקצה השני של הבית. יהיו כ 15 משתמשים (מחשבים \ טלפונים \ טלויזיות וכו) על רשת סיבים של פרטנר במהירות של 1G המלצה עד כ 700 ש"ח ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי יש לחבר שלי בבית שתי מחשבים שבהם כבר יש כרטיסי רשת מותקנים עם windows me ! ( שלושה , אחד ל adsl ועוד שניים ) עד עכשיו הכל סבבה !! אבל איך אני מתקים לו עכשיו את הרשת ? ? תעזרו לי ?? : (
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתגורר בחו"ל, ורגיל לאיכות המצויינת המסופקת ע"י שירותי הוסטינג וכיוב. יש לי כמה שאלות: 1. למה ה NS2.SITESDEPOT.COM שאמור להיות ה NS השני של interspace.net לא עונה לשיאלתות, למשל ל dig פשוט? (שאלתי אותם, אבל תשובתם לא סיפקה אותי ממש) 2. האם נכון שלפי החוק מחוייבים לספק לך שני NSים כאשר אתה קונה שם דומיין ישראלי? (כך נאמר לי שם בתמיכה שלהם, כשלמעשה זה עדיין לא מסביר למה ns2 שלהם לא עובד) 3. נאמר לי אחרי זה שה NS2 עובד רק למי שרכש גם חבילת איכסון ולא רק שם דומיין. אז אני מתפלא: למה יספקו לי שני NSים אם אחד גם ככה אני לא יכול להשתמש? למה אומרים לי שלפי החוק מחוייבים לתת שניים (או שמדובר רק על הוסטינג ולא רק שם דומיין?) אשמח לדעתכם, תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשיחה עם נציגים טכניים של בזק בין לאומי הם מסרבים להגדיר RDNS לכתובת הקבועה שלי (לטובת שרת הדואר, יש שרתים שלא אוהבים לקבל דואר משרת שהשם שלו שונה מה-RDNS לפי כתובת ה-IP) האם נתקלתם בבעיה ? האם יש ספקים שכן נותנים את השירות הזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נדוש אבל לכן עשיתי סקר ולא ביקשתי תגובות בכתב...
-
אין כל שינוי בפינגים מרוב מדינות אירופה. התקשורת לאירופה עוברת דרך לונדון, דבר שלא מאפשר ליהנות מפינגים נמוכים יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו כאן הצליח לקבל איי פי חיצוני אמיתי עם האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב?? כל מה שאני מקבל זה 80.230.65.0 וזה מופיע לי בהכל אבל אי אפשר להיתחבר אליי דרך האיי פי הזה למישהו יש הסבר? כל התוכנות כמו אייסיקיו ואדיוגלאקסי וכו עובדות אבל אני לא יכול לפתוח שרת במחשב שלי ולשלוח אליו אנשים עם האיי פי הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כל משתמש אינטרנט שהוא טכני, יודע להגיד שהדפדפן יכול להתחבר בצורה מוצפנת - SSL (או בגרסאתו החדשה - TLS) לאתרים שעדיף שהתקשורת מולם תהיה מוצפנת. אנחנו מזהים התחברות כזו לפי התחילית https במקום http. העניין הוא כזה: התקשורת ב-SSL מוצפנת, אבל ממה שידוע לי, כשמצפינים משהו, צריך להצפין אותו עם Key כלשהו, או במילים פשוטות - סיסמה כלשהי. והרי כשאנחנו גולשים למגוון אתרים שעובדים ב-SSL, הם לא מגדירים מול הדפדפן שלנו את סיסמאת ההצפנה.. אז אני תוהה לעצמי, האם זה אומר בעצם שההצפנה של כל המשתמשים, כשהם משתמשים בדפדפן שלהם עם SSL, נעשית עם אותו Key לכולם? אם כן, זה אומר שהתקשורת אולי מוצפנת, אבל ניתן ממש בקלות לפענח אותה.... בניגוד למצב שלכל אחד היה Encryption Key אחר, ואז לא היה מ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה המון וויכוחים על איזה ספקית עדיפה, איפה יש בעיות במהירות הורדה וכו', אז חשבתי שיהיה נחמד אם כל אחד יביא תוצאות ממבחן הורדה באינטרט ויפרסם פה את התוצאות. לא מצאתי מבחן אמין, אז החלטתי להכין אחד משלי. יצרתי קובץ .txt ריק ששוקל בדיוק 5MB והעלתי אותו לראפידשייר. מה צריך לעשות? אני ממליץ להוריד את התוכנה FlashGet, שהיא מנהל הורדה מעולה, ולהתקין אותה. התוכנה תתן לנו ססטיסטיקה של ההורדה שכוללת מהירות ממוצעת וזמן הורדה. אחרי ההתקנה, כל מה שצריך לעשות זה לסמן את הלינק ולגרור אותו אל הסמל הקטן של התוכנה שנפתח בצד ימין (נראה כמו שלושה חצים כאלה) . התוכנה תזהה אוטומטית שמדובר בלינק לראפידשייר, ותתחיל בהורדה. *הערה: אני לא בטוח שזה יעבוד עם חשבונות חינאמים (אפשרות Free באפי…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי זה ראוטר VSLA משהו כזה ? אל תתפשו אותי באות אבל השאלה האם אני יוכל דרך שרתים בכסף לקבל 20MB או 012 עושים משחקים ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בעת שימוש במדריך... אני מצליח לשתף את הקבצים בקלות אך לא מצליח לשתף את האינטנט כל ניסיון שלי להגדיר שיתוף של החייגן גורם לבעיה כללית ברשת... יש למישהו רעיון מה אוכל לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אז כמו שרשום בכותרת, אני רוצה להגדיר את ה-AP לDHCP. ככה בעצם הסבירו לי בתמיכה התכנית של נטויז'ן לעשות על מנת לעשות שימוש בAP כנקודת אינטרנט (בשביל לחבר אליו XBOX דרך כבל רשת) יש לי ראוטר של EDIMAX הדגם: BR-6524n ויש לי Access Point של EDIMAX הדגם: EW-7416APn. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אממזה כבר עלה לי לעצבים!!! כל שעה הוא מתנתק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :screwy: בבקשה מי שמא פיתרון או יודע על זה משהו יכול להגיד לי איך מפסיקים את זה??? תודההההההההההההה....
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני גולש בזמן האחרון באינטרנט והגלישה היא איטית לפעמים, לפני שנתיים כשהייתי מחובר לבזק אז האינטרנט היה סבבה, אני לא מבין למה בחודשים האחרונים אני סובל לפעמים מאינטרנט איטי, שלא נדבר על זה שכל שנה בערך אני משדרג את מהירות הגלישה. תשתית: בזק. ספק: בזק בינלאומי. אז מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר מחשב שהיה מחובר קווית לרשת הוויפי, במקום בו היה מחשב אחר שהיה מחובר לוויפי. ניסיתי להתחבר עם 2 מתאמים - (: Linksys AE3000 and Dlink 160,), את שניהם בתחילה המחשב לא זיהה, ולאחר שזיהה (אחרי מספר איתחולים, התקנות והסרות של דרייברים) הוא לא מצליח למצוא רשת ובtaskbar אני מקבל את סמל הוויפי באפור עם איקס אדום. כשאני מנסה troubleshooting אני מקבל בשניהם Unexpected error. ד"א,כרגע הלינקסיס AE3000 מחובר, מופיע במנהל ההתקנים בשמו המלא, אך איננו מוצא רשת. המחשב רץ על ווינדוז 7 HOME 64BIT לעזרתכם אודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור, אני צריך להתחבר למשרד באמצעות check point ולאחר מכן חיבור למחשב שלי במשרד באמצעות RDP. יש לי ניתוקים כל כמה דקות לכמה שניות - ממש מצב בלתי אפשרי לעבודה. נתונים: כשאני מתחבר באמצעות נקודה חמה הכל עובד כמו שצריך. חיבורים לRDP-ים אחרים עובד ללא כל בעיה. ניסיתי להתחבר מלפטופ אחר ויש אותה בעיה. אני מתחבר באמצעות כבל רשת קצר וגם ניסיתי מספר פעמים באמצעות WIFI בדיקות של טכנאי מרחוק וטכנאי שהגיע של הוט לא מצאו שום בעיה - והם באמת ניסו. הראוטר הוא ראוטר של הוט hotbox4 ויש גם 2 רכיבי mesh TENDAAC1200- ניסיתי גם לכבות ועדיין היו בעיות הפעלתי WIRESHARK ומצורפים הל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו אני יודע שאתם לא אוהבים דיונים על הנושא הזה אבל זה היה ממש מוזר, ממילא אני לא נותן לינקים או משהו הפעלתי מקודם את utorrent והכנסתי טורנט של witcher enhanced edition, ראיתי שאין DHT כי איזה אידיוט סימן את זה בתור פרייווט ועמדתי דקה דומיה הטורנט מתחיל, פתאום המהירות קופצת ל1.0MB לשנייה ואז לאט לאט יורדת ל700 לשנייה, ממש נבהלתי אמרתי מה זה יכול להיות ,אז אני מסתכל ברשימה של הpeers ומה אני רואה? bzq bla bla משהו ואז נגמר בstatic.bezeqint.net והוא נמצא בארצות הברית בקיצור מה הולך פה? אני זוכר שקראתי על זה פעם שקוראים לזה וובקאש או משהו כזה אבל זה בכלל בסדר שהם מחזיקים תוכן לא חוקי אצליהם?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משדרג לבזק 10M בשבוע הבא, ספקית נטויז'ן. המטרה שלי היא שהמחשב שעליו יישב הראוטר יהיה מחובר חוטית, ולשאר הבית תהיה גישה אלחוטית (לפטופים, פלא', מדפסות). אני מעוניין גם להגביל את רוחב הפס לשאר הבית: כ3-4M מקס'. (האם ההגבלה נעשית תוכנתית מההגדרות של הראוטר עצמו? או באמצעות תוכנה שיושבת על כל מכשיר מוגבל?) ראיתי מגוון ראוטרים של D-link וTPlink שקיבלו ביקורות טובות - אשמח לקבל המלצה ספציפית, עד 200~ ש"ח. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית אלחוטית, הוספתי לרשת הגנה עם ססמה. ברשת יש מחשב אחד שמחובר "חוטית",מחשב נייד שמתחבר בלי שום בעיה ומחשב נייח עם קולט USB שלא מזהה אף רשת(כשאין ססמה והגנה לרשת הוא כן מזהה) ניסיתי להתחבר דרך התוכנה של WIN אך היא לא קולטת אף רשת באזור,כשאני מוריד את ההגנות לרשת, הקולט USB מזהה רשת ומתחבר אוטומטית. מישהו יודע איפה הבעיה? כיצד לתקן? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום גיליתי היום שכל הפורטים במחשב חסומים. סגרתי את כל תוכנות ההגנה/פיירוולים שמותקנים, ביטלתי את הפיירוול של הוינדוס (וינדוס 7) והתחברתי עם חייגן. בבדיקת פורטים כל פורט שאני מנסה חסום. התחברתי עם חייגן ממחשב אחר ובדקתי פורטים מאותו אתר ושם הכל פתוח. ניסתי כבר לבצע ipconfig /renew תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אם אני מתחבר לADSL למשל דרך בזק בינלאומי בחבילת הבסיס. כמה זה עולה לי בסה"כ ? והאם אני צריך גם לשלם לבזק???????? בקיצור הכככככככככככככככככככככככככככככככככול כמה עולה לי?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 3 מפלסים בבית, בקומה העליונה ביותר נמצא הראוטר והמודם, והקליטה באזור של הקומה הזאת מעולה בסלון ומטבח הקליטה לא טובה בכלל בקומה למטה מרתף נמצא ראוטר שמשמש כנקודת ממסר, במרתף יש קליטה מעולה עכשיו אני לא יודע מה כדי לעשות בשביל שבסלון תיהיה קליטה טובה גם מה עדיף נקודת מסר או מגביר טווח אינטרנט שמתחבר ישרות לחשמל? תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-