עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Gall1200,

שלום לכולם ושבת שלום אז ככה, אני חייל בודד שגר בדירת 2 קומות עם עוד כמה חיילים בודדים עכשיו יש לנו ראוטר Netgear vegn2610 של בזק, מהירות 40 מגה הראוטר נמצא בסלון בקומה הראשונה עכשיו הבעיה היא בקומה השנייה, אני מחובר לראוטר עם כבל רשת ומתאם לחשמל די ישנים שקבלתי מחבר המתאמים הם של Shiro דגם HL105E, עד 85mbps עכשיו הכבלים הם כמו שצריך, כי חברתי לפטופ עם הכבל ישירות לראוטר וקבלתי מהירות של 40מגה אבל ברגע שאני עולה למעלה, ומחבר את הכבל השני לסוני4 שלי או ללפטופ אני "נהנה" ממהירות של 3מגה בסך הכל ככה שאני יודע שזה בעיה במתאמים וחשבתי כבר על לקנות הכל חדש ואני לא יודע ממש מה לקנות יש לכם המלצות לכבלים ולמתאמים לחשמל? בעייתי להעביר דרך הקיר, כי החדר שלי לא מתחת לסלון, אלא בקצה ה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Klingon.Zvuvy,

על מנת לבחון את מהירות ספק האינטרנט האם הוגן יהיה להשתמש במבחן שהוא מספק או רק speedtest.net ? מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. אורח שבור
    Started by אורח שבור,

בניתי אתר חדש ב-wix פרימיום. הבעיה היא שבגוגל זה עדיין מקשר לעמוד index.html כאשר בוויקס זה משהו אחר. לכן הלינק שבור. מישהו יודע מה עושים? חייבים לחכות שיסתדר מעצמו אולי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by xDa,

אהלן, יש לי כרגע את הראוטר של D-Link DSL-225. אני חושב שהוא עושה לי המון בעיות,יש לי ניתוקים הן ברשת האלחוטית והן הקווית. היתי רוצה המלצה לראוטר שלא נמכר בארץ משהו מאמזון שנחשב איכותי. אין לי כל ידע ברשתות,אם מישהו בערך יוכל לכוון אותי מה אני צריך אני אשמח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kdani,

איזה נתב מומלץ להחליף את הנתב של הסיבים של פרטנר (רצוי עם חיבור אופטי) ?

6. אני מחובר לבזק ואני באילת והרוב אני כל היום במחשב משחק משחקים עם חברים או סתם ואנחנו שלושה מחשבים בבית יש לי שתי אחים וגם הם הרוב כל היום במחשב משחקים כל היום או צופים סרטים והרוב בכל משחק יש לי 100 ping והכל משתגר מרגע לרגע אבל זה לא תמיד ככה אבל נדיר שזה לא ככה נגיד בפורטנייט יש לי ממש הרבה או בcsgo או בoverwatch וגם בgmod ובעוד כמה משחקים ואני ישמח להצע עם מישהו יכול לעזור לי ואני בבזק אל 100MB

7. שלום, אני חושב על להקים בבית רשת אלחוטית שמבוססת על ראוטר (עם wifi) שמחובר למודם USB סלולארי, ככה שכשאני יוצא מהבית אני אוכל לקחת את המודם איתי ולהנות מהאינטרנט גם בחוץ על הלפ טופ. האם קיים מודם כמו שתיארתי? יש בעיות אחרות עם מה שתיארתי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לנו בבית טלפון אלחוטי של יונידן שפועל בתדר 2.4GHZ, וגם הראוטר האלחוטי פועל באותו תדר. בכל פעם שמשתמשים בטלפון, האינטרנט האלחוטי מתנתק, וחוזר כמובן אחרי שסוגרים את הטלפון. יש פתרון? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by BlackMan,

היי חברה אני יודע שאני לא נמצא כאן הרבה זמן. צבא............ :-\ בכל אופן אני צריך עזרה דיי דחוף..... (התאבדות חברתית......) אני צריך עזרה ממכם מומחי רשתות.... אם אפשר לחבר סורק לרשת כך שכדי להעביר סריקה למחשב מסויים לא צריך לשמור כקובץ ואז לשטף אלה שאפשר לשטף את הסריקה עצמה. ואם לא אז מה שהכי קרוב לזה..... אשמח מאד לקבל תשובה אם אפשר (ורק אם אפשר) כמה שיותר מהר (חיים ומוות תלויים בזה ואני אסביר בהזדמנות......) עריכת המודר: כותרת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by onn_the_vy,

כמה שאלות בנוגע לרשת: 1 אני מתחבר בביה"ס עם הלפטופ לרשת שלהם, וגם בבית. וכל פעם אני צריך להגדיר מחדש את הרשת כדי שאני יוכל להעביר קבצים וכו'. השיטוף אינטרנט עובד בבית גם עם ההגדרות של ביה"ס, אבל לא הפוך. איך אני יוצר 2 התחבריות שונות לרשת..? 2 רשת, 4-5 מחשבים. מחשב אחד מחובר לISDN ומשטף אותו לכל השאר. כל האיפיים והDNSים מוגדרים. עכשיו רוצים לחבר מחשב נוסף לISDN על קו חדש. איך גורמים למחשב שיבחר לבד מאיפה הוא לוקח את האינטרנט.. כאילו מרשת או מהמודם...? --הערה-- אין שום קשר בין השאלות, בתים שונים לגמררררה.. ו...אחד יותר חשוב :-) --הערה--

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by urich,

לפני כשעה התקנתי את המודם usb לאחר טיפה קשיים פרטיים אבל היתרשמתי לטובה מהמודם הקטן והמכוער למדי לדעתי הוא פועל 10 והמהירות טובה אם יש עוד שאלות על המודם אשמח לענות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. התקן שמתחבר בUSB ישפר את איכות הקליטה? הקליטה ממש נמוכה, גם אם נמצאים כמה מטרים בודדים מהראוטר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אודה לעזרתכם! יש לי מודם/נתב של בזק ASUS AM 604G. (אני מחובר דרך בזק כספק תשתית.) כמודם הוא עושה את העבודה ללא בעיות מיוחדות, אבל חלש כנתב אלחוטי וקצב הגלישה האלחוטית שלי גרוע. חיפשתי תחליף במחיר נמוך. ראיתי שהומלץ בפורום לרכוש את TP-Link TL-WR1043ND. הלכתי לחנות אבל אז הסתבר לי שמדובר בנתב בלבד. האם אפשר והאם כדאי לחבר אותו יחד עם ה- ASUS, או עדיף לרכוש אחר ואם כן מה אתם ממליצים לרכוש? האם כדי ללכת על מודם/נתב אלחוטי שבזק מציעה? אודה על כל סיוע ועצה טובה!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Yoav,

בקרוב אנחנו עוברים דירה ואחד הפרויקטים זה רישות שלה - יש צורך ברישות אלחוטי של כל הבית ובנוסף יש צורך גם ברישות קווי. בבית יש 4 קומות: בקומה 1 יש חיבור חוטי אחד. בקומה 2 (קומת הכניסה) יושבת המרכזיה של כל הכבלים ובנוסף יש יציאה נוספת ליד הטלוויזיה, שזה גם מרכז הבית. בקומה 3 יש 3 יציאות חוטיות. בקומה 4 יש 2 יציאות חוטיות. בסה"כ 7 יציאות חוטיות. יש לי 2 שאלות: 1. איך טכנית אני מקים את הרשת? אני מחבר את המודם לסוויצ' ולא צריך ראוטר באמצע, או שיש בו צורך? במידה ויש בו צורך, האם הוא חייב לשבת פיזית בין המודם לסוויצ' (כלומר מודם->ראוטר->סוויצ'), או שאני יכול לשים אותו במקום אחר (כלומר מודם->סוויצ'->ראוטר)? 2. כמה נקודות גישה אלחוטיות צריך ע"מ שתהיה קליטה מלאה בכל החל…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Wakoz,

is orange a good isp for gamers ? i mean for games like wow rift warhammer etc

16. Started by yuvalh83,

היי לכולם אני רוצה להתקין בבית פיתרון Mesh, יש לי כמה שאלות: 1. על איזה מודם VDSL את ממליצים - מודם בלבד, הכי קטן שאפשר ( רוצה לשים אותו בארון תקשורת קטן). ראיתי כל מיני פיתרונות של חברת Planet - מוכר, מומלץ? 2. איזה פיתרון Mesh הכי מומלץ? אני נוטה לכיוון Google Wifi תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by biodome,

עובר בית והגיע הזמן להתחדש - איזה ראוטר נחשב הכי אמין כיום? הרבה הורדות טורנטים וניוזגרופס. יעבוד עם מודם של בזק ככל הנראה. הרבה העברות של סדרות/סרטי HD ברשת הביתית. צריך שתהיה אופציה לכיבוי היכולת האלחוטית שלו (כלומר שיוכל לעבוד גם רק כקווי). תקציב 500+ אפשרי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MalaMadre,

כשאני עושה "share " לתיקיה במחשב הנייח ,ומנסה להיכנס דרך המחשב נייד לאותה תיקיה הוא אומר לי : " you need access premission from the administrator to get in the folder "... משהו כזה ואין לי מושג איך לבטל את זה . כבר עשיתי שלא יהיה סיסמא ושיהיה"internet discovery on" דרך אגב: כל המחשבים הם עם win 7, חוץ מאחד שהוא xp ואצלו אין בעיה עם השיתוף תיקיות . תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני לא צריך ברמה שלמשטרה, רק בשביל לדעת אם זה באמת קרה. יש לי חשדות מבוססת מאוד על מישהו שהוא פרץ לי למחשב. אני מפרמט (עם דיסק שהוא נתן לי), לא חוזר לאותם אתרים/תוכנות מחליף ספק אינטרנט ועדיין קרו כמה מקרים ועשיתי כמה בדיקות שמעידים על כך שיש סיכויי גבוה שהוא פרץ לי למחשב. אני רוצה תוכנה או טרויין שיתעד אוטומטית את חיבורי הIP במחשב שלי, ואז להצליב עם המחשב שלו. אני לא יכול לסמן V בפירוול כי אם אני יעשה את זה והוא במאת עוקב אחרי הוא ידע שאני עושה את זה.. יש לציין שהוא לא חשדן כי חודשים לא הגנתי על עצמי בשום דרך. כמו כן הוא לא מתוחכם במיוחד והידע שלו הוא טוב אבל לא של מקצוען (הוא יודע להתייעץ עם מקצוענים אבל זה לא קורה לעיתים קרובות). יש לציין שבדקתי בהרבה תוכנות את הדיסק ש…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by doorman,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי והבנתי שה-BR-6504n של אדימקס נותן את יחס ביצועים למחיר הטוב ביותר והשאלה שלי היא כזאת: יש לי חיבור לכבלים (HOT) ואני רואה במפרט שאין תמיכה של הראוטר ב-L2TP. האם יש דרך אחרת לחבר את הראוטר למודם ושעדיין יחייג בעצמו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by DrDeath,

זה לא מתקשר ישירות לאינטרנט מהיר אבל לא ברור לי בדיוק איך כל העניין הזה של אתרי http וftp בנוי. למשל האתר הזה, HWzone , יש לו סיומת .co.il. איפה כל התוכן שלו נמצא, בשרת של ספק אינטרנט ישראלי כלשהו או על מחשב פרטי של יוצר האתר? איך יש לו כל כך הרבה bandwidth? ובכלל, יש אתרים שמוכרים כתובות אינרטנט. מי החליט שדוקא להם יש בעלות על השמות האלה? הם בטח קנו אותם, אבל ממי? אם הם קנו אותם ממישהו אז סימן שהמישהו הזה החליט שהכתובת שייכת לו... עוד שאלה אחרונה, מה ההבדל בין http ו-ftp? אני יודע שftp הוא רק סרבר שאפשר להוריד ממנו דברים אבל איך העסק הזה בנוי בדיוק?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by rk666,

איזה שיטה אבטחה לרשתות אלחוטיות עדיפה: WEP 802.1x 802.1x Static key WPA pre-shared key WPA RADIUS והאם WPA pre shared key מספיק בטוחה (שם יש לי 2 אפשריות TKIP וAES, בחרתי בAES) הנתב והכרטיס רשת האלחוטיים הם של EDIMAX הנתב: BR6114WG כ.רשת: EW7128g

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by darkman,

מבוסס על מקור בבזק היום לפני 1 בצהרים נקרע סיב אופטי וגרם לקריסה עצומה של מנוי ADSL(לא ידוע מה עם כבלים) אני בברק ולי זה קרה עכשיו אני רוצה להבין האם זה קרה לעוד אנשים בחברות אחרות

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לכתבה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=85871&sid=10

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם ברשותי שני מחשבים עם XP עליהם ובררתי והמודם MOTOROLA SB4200 תומך בריבוי IP'S של עד 30 מחשבים ברשת. מה שאני מנסה לעשות בעצם זה חיבור שני מחשבים למודם (אחד באמצעות USB ואחד באמצעות רשת) ושנוכל לגלוש ביחד, כי כרגע החיבורים הפיסיים אותו דבר, אבל רק אחד יכול לגלוש בו זמנית. מישהו יכול לעזור לי בהגדרות וכד'? ICQ: 131835961 תודה רבה נדב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים