רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בירשותי אינטרנט וספק של הוט עם חביללת אינטרנט 30MB סוג המודם שלי הוא: ARRIS מודל:TM602A והמודם ראוטר שלי הוא של הוט TP-LINK 300MBPS WIRELESS N ROUTER המודל: TL-WR841N ובנוסף יש לי במחשב השני(מרוחק) מתאם רשת של TP LINK (דרך USB) שקולט את האינטרנט. יש לי בבית 2 קומות והמרחק יחסית דיי גדול אז בקומה למעלה יש לי מגבר של EDIMAX שעובד יפה וקולט טוב מאוד וקליטה מלאה למעלה. עכשיו לבעיות: אנחנו הרבה אנשים בבית עם הרבה פלאפונים, טאבלטים , ו3 מחשבים. 1 נייד ו2 נייחים. ו8 פלאפונים שמחוברים לWIFI של האינטרנט כולם בייחד. חשוב לציין שלא תמיד כולם מורידים דברים או גולשים גם מבמחשבים וגם בפלאפונים. קורא לי לפעמים שהאינרטנט גם למעלה וגם למטה פשוט לא עובד(WIFI) בפלאפון ז…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל מצטער .. על פתיחה של נושא שבטח חרוש לגמרי. פשוט לא מצאתי שום דבר בחיפוש פה .. כל אופן כמו שרשמתי בנושא .. יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX MIMO דרך 012 בכבלים. ואני רוצה לשנות ת'אייפי .. האם אפשרי לעשות את זה לא דרך הספק ? .. ואם כן , את הדרך הכי פשוטה בבקשה . תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי להגדיר את הנתב הזה כAP ולחבר בחיבור קווי אל הנתב הראשי. פעלתי לפי מדריך שהוזכר פה בשרשור אחר. הקצתי לו כתובת סטטית על אותו SUBNET כמו הראשי וכיביתי את ה DHCP. אני רואה שהנתב לא מוצא DEFAULT GATEWAY ואני לא רואה איפה להגדיר את זה. אני מניח שזה אמור להיות הנתב הראשי. כמובן שכתוצאה מזה לא ניתו להחחבר לאינטרנט דרך הAP האלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה שנמשכת כבר מס' ימים מדי יומיים שלוש אני מקבל הודעה של קישורית מוגבלת או חסרה(169.254...) ואין לי מושג איך לפתור זאת למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי דרך האינטרנט מיני ראוטר משולב במטרה להשתמש בו כ- Repeater הגדרתי אותו לפי ההוראות, אני מצליח להתחבר אליו אך לא לגלוש דרך האינטרנט. הראוטר הביתי הוא של חברת הוט מסוג HotBOX
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שנמאס לי סופית מבזק נזק והציוד המוגבל שלהם והעובדה שחבר טוב נוסע לחו"ל.מבקש המלצה לקניית ראוטר מחו"ל עד 100$ תודה לתגובתכם הזריזה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים עם ראוטר ורציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד אם זה רק להתקין את כל הכבלים ומשהו על המחשב או שצריך להגדיר כל מיני דברים כי אני לא מבין בדברים האלה... אז אם כדאי לעשות את זה לבד איזה ראוטר כדאי לקנות?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לצורך בדיקות את server datacenter 2012, שאני בוחר ב TOOLS, את הכלי של AD לניהול משתמשים ומחשבים, אני מקבל הודעת שגיאה, ושאני צריך להתחבר כמשתמש עם הרשאות של ADMINISTRATOR המאפשר לי לנהל את הכלי הזה. העניין הוא שאני מחובר כ ADMINISTRATOR, כיצד ניתן לפתור בעיה זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי ראוטר אלחוטי Siemens Sl2-141 ויש לי כמה שאלות 1) אני מחבר את הראוטר עצמו דרך כבר רשת ולאחותי אני מחבר אותו דרךמתאם Usb השאלה שלי היא אם נגיד אחותי לאגולשת באינטרנט אז כל המירות תיהיה אצלי או תתחלק ואם נגיד שנינו גולשים באותו זמן אז זה מתחלק בדיוק בחצי, או נגיד מישהו מוריד משהו אז כל המהירות באה אליו? 2) האם אני צריך להתקין פיירוול בנוסף לפירוולהמובנה שיש לי בווינדוס? ואם כן אז לבטל את הפירוול המובנה? 3) שמעתי שיש הצפנה מישהו יכול להסביר לי מה זה? 4) איך אני מגן שלא יפרצו לי למחשב דרך הראוטר? 5) מי שיכול להסביר לי מה זה פורטים ואיך אני פותח פורטים אני יודע לו מאוד... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לפי המדריך באתר בזק ניתן לחבר מדפסת USB לנתב DGN2200 ואמורה להידלק נורת הUSB בפנל של הנתב. המדפסת מחוברת ופועלת כשורה אלא שהנורה כלל לא נדלקת. האם זה מהווה בעייה ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ביומיים האחרונים אני חווה בעיה מוזרה עם ראוטר של אדימקס מדגם BR-6524N הוא פשוט מסרב להעלות חלק מהאתרים. (Page cannot be displayed) נראה שזה קורה באופן רנדומלי, לאתרים שונים. אחרי אתחול, פתאום אתרים אחרים אינם עולים. לדוגמא: אפילו gmail פעם עולה ופעם לא. האתרים בוודאות אונליין, מאחר ובדיקה באתרים כגון is it up, מראה שזה רק אצלי. ניסיתי כבר הכל: 1. אתחול הראוטר (עשרות פעמים) דרך הממשק, וגם כיבוי מהחשמל 2. איפוס הראוטר והגדרתו מחדש. 3. איפוס המודם אליו הוא מחובר(מחובר למודם הוט) 4. flushdns אם מישהו נתקל בזה ויודע\נתקל בזה ויכול לסייע לי בנושא. יכול להיות שהבעיה היא בראוטר, אבל נראה שהוא עובד תקין מלבד הבעיה הזו.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מנסה להגדיר חיבור מרחוק לאחד המחשבים בתוך הרשת, דרך הראוטר של בזק (Super WIFI) - במילים אחרות לפתוח את הפורט המתאים. אין בעיה להגדיר את הפורטים בצורה פרטנית, אבל מוזר לי שאין את השירות הזה ברשימת השירותים (איפה שמופיעים כל המשחקים) - או לפחות אני לא רואה...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! ולמומחים בפרט הנושא שחוק אבל כמה שקראתי רק התבלבלתי ולא ברור לי אם מה שהציעו ספקים בעבר עדיין מוצע היום אז בכל זאת: יש לי מחשב אחד מחובר להוט\012 [750]. אני רוצה לחבר מחשב שני בבית בכבלים (ללא אלחוט). 1) האם ICS עובד סבבה? 2) האם יש איזשהו ספק שנותן מודם שיכול לשמש לחיבור שני מחשבים (זה לזה ולאינטרנט או לפחות רק לאינטרנט) כך שלא צריך לקנות עוד חומרה\לשלם על שני מחשבים? 3) יש מצב לפיירוואל מובנה במודם? 4) רצוי בלי חייגן? כי עכשיו לפעמים החיוג נכשל[619] - אבל אולי זה יכול להיות אמין? בקיצור מה הקונפיגורציה האופטימלית (חומרות\ספקים) והאם צריך לדרוש מודם מסויים או סוג חיבור מסויים מהספק?(לפני שמתחברים אליו..) תודה רבה מראש למומחים בתחום סיון נ.ב. אם …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראוטר: TP-Link מדי כמה שעות אני חווה ניתוקים מהראוטר. אני מחובר אליו עם כבל רשת והראוטר מתחבר למודם כבלים שאיתו אין בעיה. כשיש ניתוק, יש את הסימן הזה בווינדוז ב-Taskbar שמסביר על מצב הרשת ומתווסף לו סימן צהוב שאומר שישנה איזושהי בעיה. כדי לתקן את זה אני פשוט צריך לנתק ולחבר את הראוטר מחדש מהחשמל. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יכול להיות על החבילה של 1.5 בבזק וב012 להשאר על ה 0.5 ולהוריד על 180???? משהו ניסה לאחרונה??? בבקשה רק תשובות בדוקות
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, Dell Inspiron 15 5000 5570 אינו תומך 100/1000 ,יש אפשרות חומרית להעזר ? מחשב חדש בן יום ,לדברי טכנאי הוטנט לא ניתן לגלוש עד 200 מגה ללא כרטיס רשת תומך 1 גיגה זה מדוייק? ניתן להיעזר במפצל או דומה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ממש לא ברור לי התעריפים של ADSL אני הולך על חבילה בסיסית זה יעלה לי 99 שקל או 120 שקל?? מה הקטע של המודם הזה?? בקשר לכרטיס רשת - של LG עולה 70 שקל, כדי?? יש משהו יותר מומלץ? ובקשר להתקנה - יש לי ISDN כמה תעלה לי ההתקנה?? (199שקל?) אני יודע הרבה שאלות :smoke: תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב שיש אנשים שמגיעים ל80-90 לאירופה, ואני גם רוצה. אל מה אני צריך להתחבר? ADSL/כבלים ואיזו ספקית? יש לציין יש לי עדיפות לADSL בגלל שיש YES בבית.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקלוט שידור אינטרנט ספציפי מהאוויר. איזה נתונים אני צריך לדעת בשביל לקנות אנטנת WIFI שתתאים לקליטת השידור הספציפי מהאוויר ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתחבר ברשת אלחוטית עם מחשב נייד דרך הראוטר Asus amg640 בהגדרות הראוטר ביטלתי את אפשרות הFirewall ואת הNAT אך לא הצלחתי להתחבר. רק לאחר החזרת אופציית הNAT יכולתי שוב להתחבר. כיצד ניתן לבטל את האופצייה הנ"ל ובכל זאת להתחבר? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של EDIMAX בתקן 802.11G. במדריך רשום שההגדרות תואמות לכל המודמים חוץ מהמודם שברשותי Alcatel speed touch home (השחור עם ה5 נוריות). אך גם רשום במדריך לפנות ל"אתר שלנו לקבלת תמיכה והורדת המדריך המתאים". לא הבנתי כל כך לאיזה אתר הם מתכוונים, אז אני שואל פה, איך אני בכל זאת יכול לגרום למודם הזה לעבוד עם הראוטר שקניתי, מאחר ולא בא לי לשלם 400 שקל על מודם חדש. (אגב, המודם החדש של בזק כולל נתב?) ועוד שאלה, למיטב הבנתי בPS3 שלי יש כרטיס אלחוטי מובנה. אך לא קיבלתי שום אנטנה שאוכל לחבר אליו. האם אפשר לרכוש אנטנה כזאת בנפרד? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק בשביל האנטנה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. אני כרגע גולש ב 10MB ומעוניין לשדרג ל 20MB. האם יהיה צורך להחליף את הציוד? מודם : D-Link 2760U ראוטר : Linksys WRT54GL. לגבי הראוטר, קראתי שאינו תומך במהירויות מעל 15MB. האם אוברקלוק למעבד שלו (קושחת DD WRT) יעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי בארון תקשורת ביתי 5 כבלים 1 מגיע מהארון בבניין ועוד 4 מתחברים למשקעים בבית. כרגע רק שקע אחד פעיל לחיבור אינטרנט. אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את כל השקעים שיש בבית שיוכלו להתחבר לאינטרנט. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תשתית בזק ספק 012 מהירות 40 MB תקציב 200 שקל זהו אין בקשות מיוחדות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי אינטרנט במהירות של 12 מ"ב עם חבילת גיימר. רציתי לדעת איזה בדיקות אפשר לעשות כדי לראות את היעילות המקסימלית של החבילת גיימר שברשותי. אני לקוח של חברת 013 נטוויז'ן אם זה רלוונטי. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-