עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. העונה לדרישות הבאות: 1. תמיכה בADSL של בזק 2. GIGABIT LAN 3. 802.11n או 802.11ac עד עכשיו לא מצאתי משהו מתאים בארץ (פרט ל Lynksys X3000 שאין אליו תגובות), אשמח המלצות על דגמים מחול בהנחה שיעבדו בארץ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by xzxzsa12,

היי שלום אני אספר בקצרה על מה שעובר עליי בזמן האחרון אוקיי אז יתחיל בזה שרכשתי מפרטנר את הראוטר החדש שהם מפרסמים dlinlk 256 לא מצאתי עליו שום אזכור באיזשהו אתר לעוזי אפילו לא באתר הרשמי שלהם כנאה הוציאו דגם מיוחד לארץ לבזק פרטנר. וכל השיט זה נשמע סופר מפתה תומך בהתקן ac שזה הכי חדש וטוב עכשיו יש בעיה קטנה שלא להגיד גדולה הראוטר יושב בממד ואין דרך להשים אותו במקום אחר כי אין שקע טלפוני ניסיתי את המגדיל טווח של tplink re200 שהוא תומך בראוטר ואזה עוד יותר חרא ואגב ניסתי מתאם רשת על גבי חשמל גם הוא לא עובד בצורה סדירה מעדיף כבר על wifi .אני מחפש פתרון אידיאלי שיאפשר לי לשחק באונליין עם קונסלה מרוחקת החלפתי 225 dlink העליתי את מהירות האינטרנט ל100 מגה אני מיואש אין לי כוח לדב…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, חבר שלי ביקש ממני למצוא לו פתרון. הוא עבר דירה. בדירתו החדשה אין חיבור טלפון במקום בו הוא רוצה לשים את המחשב. למרות זאת הוא מעוניין להתחבר לאינטרנט בחיבור ADSL. הועלתה ע"י האפשרות של מודם אל חוטי, אך ישנה הבעיה של קינפוג המודם- המודם חייב להיות מחובר למחשב בכדי לשנות בו את ההגדרות וכו'. הוא אמר שאין לו בעיה לחבר לכמה זמן את המחשב+ראוטר (+מודם אבל לא משנה לעניין) לטלפון עם כבל ארוך, ולאחר מכן לשים את הראוטר ליד הטלפון. לי זה נראה לא הכי טוב- כי ככה בכל פעם שיש בעיה זה הופך לסיפור לוגיסטי בו צריך להתחיל להעביר את הנתב וכו'. כמובן שאם אין משהו יותר טוב, זה יהיה פתרון סביר, לא? והאם יש לכם רעיון יותר יעיל? תודה רבה....

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Raanan30,

היי. קניתי ביום שישי כרטיס רשת אלחוטי מסוג EW-7128g של EDIMAX בבאג וכמו כן ראוטר אלחוטי. יש לי בבית שני מחשבים נייחים - אחד מהם חדש בן יומיים, שבשבילו קניתי את הכרטיס רשת, ועוד אחד נייד עם אלחוטי מובנה כבר. חיברתי את הראוטר, והמחשב נייד התחבר תוך שניה אל הראוטר. לעומת זאת, במחשב החדש התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי, ואני לא מוצא את הראוטר ו\או רשת אחרת בכלל, גם כשאני שם את הראוטר צמוד למחשב. האנטנטה מחוברת לכרטיס רשת והכרטיס רשת נמצא טוב בתוך ה SLOT במחשב. אמרו לי בבאג שזה כנראה הגדרות במחשב. מישהו יכול לעזור לי להגדיר? יש לי פשוט 0 ידע בדברים כאלה. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם. אני נתקל בבעיה מציקה , ששמתי לב שכמעט תמיד קורה בשעות אחה"צ-ערב. אני כבר לא מדבר על מהירות הורדה בשעות העומס- אלא ניתוק כללי מן האינטרנט בשעות האלו. דפי אינטרנט לא נפתחים ויש אייקון צהוב על מד הקליטה במחשב כשזה קורה (מצורף בתמונה). החלפתי כבר 4 ראוטרים שונים ובכול יש את התקלה הזאת. המחשב כמובן מחובר בחיבור אלחוטי. בא אליי לבדיקה טכנאי כבר מספר פעמים - והוא אומר שהבעיה היא רק כשמתחברים בלאחוטי. כך שזה או הראטור או גורם אחר (אנטנה שמפריעה וכו') כיצד ניתן לנסות לגעת בבעיה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ktulu,

שלום, רכשתי מחשב נייד חדש ויש ברשותי מחשב נייח שמוחבר לאינטרנט ב ADSL במהירות 1.5 מגה. אני רוצה להתחבר עם הנייד לאינטרנט ואני יודע שאני יכול לרכוש ראוטר אלחוטי או חוטי. השאלות שלי, כאחד שממש לא מבין בזה כלום: 1. מה היתרונות והחסרונות המרכזיים של אלחוטי על פני חוטי. חשוב לי שמהירות הגלישה וההורדות לא ייפגעו. 2. מהם טווחי המחירים לראוטרים מומלצים. אני צריך עזרה והכוונה במה לבחור, ובאיזה סוג שמתאים לי, כי ממש אין לי מושג. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Cheif,

במהלך אחה"צ השתעשתי עם גרסת הבטא של Connectify Dispatch והעסק ממש עובד יפה. יחסית לגרסת בטא, התוכנה יציבה לחלוטין ולא קרסה אפילו פעם אחת. למי שלא מכיר (או שלא זוכר את השרשורים הקודמים שלי בנושא), Connectify Dispatch מאפשר לשלב מספר רב של חיבורי אינטרנט שונים ולהשתמש בהם כחיבור אחד, בעל רוחב פס גדול. החיבורים ש-Connectify Dispatch יודעת לזהות ולהשתמש יכולים להיות קווים, אלחוטיים, מבוססים על מודמים סלולריים (3G) או על קשירה (Tethering) של טלפונים חכמים וכמובן כל שילוב שלהם. מבחינת המחשב, המהירות המשולבת יכולה לשמש כל אפליקציה הדורשת חיבור לאינטרנט החל בתוכנות דואר, דפדפנים, תוכנות הורדה למינהן וכיוב'. השילוב של Connectify Dispatch עם הגרסה הבסיסית של Connectify מאפשר למחשב …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. כבר שבוע שלם אני חש איטיות ממש כבדה בחבילת האינטרנט שלי: ספק: אינטרנט זהב. תשתית: כבלים. חבילה: 1.5MB DOWN/16KB UP עשיתי בדיקת מהירות באתר של זהב, ושם ראיתי שאני מוריד על 73KB ואפילו פחות מזה, במקום על 187KB. וזה בכלל מהאתר של הספק, כך שמקור הבדיקה הוא בטוח לגמרי. אז התקשרתי לאינטרנט זהב אתמול ב7 בערב והם אמרו לי שיש לספק שלהם כרגע תקלה עם הכבלים, ובגלל זה כל המשתמשים מקבלים איטיות כמו שלי. אבל זה מאוד מוזר שאני לא רואה אף אחד בשום אתר ישראלי שאני בו שמתלונן על האיטיות הזאת (בתנאי שהוא מחובר בכבלים ואינטרנט זהב כמובן). אז בעצם אני שואל פה את כל מי שמחוברים לכבלים דרך אינטרנט זהב, חשתם איזה שהיא איטיות ענקית בגלישה/הורדה/העלאה וכו'?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום , יש לי בבית שני מחשבים - אחד מחובר לאינטרנט דרך הכבלים . אני רוצה שגם המחשב השני יהיה מחובר . (יש בו כרטיס רשת מובנה) לuח אם gigabyte ga-g31m-s2l המודם של הכבלים הוא מתוצרת מוטורולה -אם זה חשוב. מה אני צריך לקנות ואיך לחבר ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות 30 מגה + בזק בין לאומי כספק (ללא חייגן). מאז השידרוג לא הגעתי למהירות הזאת אף פעם (מגיע לפעמים ל25 מגה). מאז השידרוג ביקרו אצלי איזה שלושה טכנאים, כשהם באים (בבוקר), האינטרנט בבדיקת מהירות מגיעה ל25, לטענתם "מה זה עוד 5 מגה". מן הסתם בערב זה אף פעם לא עובר את ה10-12 מגה (בבדיקות מהירות כמובן), לפעמים זה נהיה עוד יותר גרוע. עכשיו הבעיה היא אחרת, היה צריך להגיע אלי טכנאי. חיקיתי לו כל הבוקר איחרתי בגללו לעבודה. בשלב מסויים התקשרתי להוט לשאול איפו הוא (היה צריך להגיע בין 7-10 בבוקר). הם אמרו לי "הוא כבר היה אצלך ולא היית בבית, יש מדבקה על הדלת". הייתי בשוק, רצתי לדלת, כמובן שלא הייתה שום מדבקה. מסתבר שהטלפון שהיה רשום אצלם במערכת לא היה מעוד…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by zahi101,

שלום! לאחר ששאלתי אנשים פה אם הכרטיס הבא: edimax 7728in יתמוך בווינדוס 7 64 ביט ואמרו לי שכן. קניתי אותו. עכשיו אני מנסה להתקין דרייברים ושום דבר לא הולך, הכרטיס מזוהה על ידי המחשב במנהל ההתקנים אך עם סימן קריאה לידו והוא כותב שאין חיבורים זמינים. ניסיתי גם להתקין דריבר ישירות מralink(rt2860) ולא הלך... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים. צחי.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Ivgi,

האחד הוא TL-WR1043ND והשני TP-Link nMax TL-WR841N האחד עולה 335 ש"ח והשני 145 ש"ח. כרגע יש לי אינטרנט במהירות 12 מגה ביט. בעתיד הלא ברור וכנראה לא בטווח של שנה - שנתיים לא יהיה לי אינטרנט במהירות 100 מגה ביט. אין לי צורך בטווח גדול. בהתחשב בזה, יש היגיון עבורי להעדיף את הראוטר היקר יותר? הוא יתן לי איזה ערך מוסף? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אוקיי, חיברתי בהצלחה את הכרטיס. לא עשה בעיות. יש אייקון חדש (מצורף קובץ) אני משתמש בXP, האם האייקון הזה צריך להיות? רק חיברתי את הכרטיס, עדיין לא מחובר אליו כלום, בקרוב אתחבר לadsl ואז יהיה לו שימוש...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by marikth,

אחד הלפטופים בבית אינו תומך ב 5G ובכלל נראה לי המתאם רשת אלחוטית שלו לא משהו, כי הוא איטי גם ב 2.4G. מה אתם אומרים על אחד כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748383 או אפילו יותר איכותיים. המחיר לא ממש משחק פה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שבת שלום חברים... היות ואני לא יותר מדי בקיא בתחום, אודה להמלצתכם לראוטר אלחוטי חזק ומהיר (המחיר לא רלוונטי) היות ויש בבית מס׳ מכשירים לא מבוטל המשתמש בגלישה האלחוטית (מצלמות אבטחה, בית חכם, ניידים, סלולרים, וכדומה). מבחינת גלישת אינטרנט אני גולש ב adsl של בזק במהירות עד 100 מגה (בד״כ מהירות הורדה ממוצעת 70). אשמח לקבל המלצותיכם מה כדאי לי לרכוש, והיכן. המון תודה מראש.

16. שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם ה-WIFI הביתי - טלפונים ניידים ולפטופים לא יכולים להתחבר אליו כל עוד מוגדרת בו סיסמה. משמע, כאשר בראוטר יש הגדרה לאבטחה של WPA-PSK, שהייתה תמיד, עם סיסמה, המכשירים הניידים פשוט לא מצליחים להתחבר. בלפטופ אני מקבל הודעה של: Windows was unable to connect, וסלולריים פשוט לא מצליחים להתחבר, ו"נתקעים" בשלב של קבלת IP. כשאני מבטל את האבטחה בראוטר ומעביר למצב פתוח - המכשירים הניידים מתחברים ללא בעיה. יש לכם רעיון מה לא בסדר ואיך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה מראש

17. Started by rander1,

יש לי בבית ראוטר tl-wr541g http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=418196 האם הוא יתמוך ב 40mb ? תשתית בזק עם מודם נתב שלהם dsl-6850u שהגדרתי בריד'ג ספק 014 תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by arich007,

בשעה טובה קניתי router של (3com (3CRWE554G72T הגדרתי אותו כ - L2TP, הכנסתי את ה - L2TP SERVER ADDRESS המתאים (lns.inter.net.il) ונראה שה - ROUTER מצליח להתחבר לכבלים. חיפשתי בפורום משהוא דומה ולא מצאתי. הבעיה שלי שהמחשב לא מתחבר לאינטרנט, יש למישהו רעיון? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי נתב ישן שנתנו לי בזמנו בבזק בן לאומי SIEMENS SL2-141 ויש לי שתי בעיות : 1-אני לא זוכר איך להכנס לנתב 2-גם אם אני אכנס לשם יש שם בוודאות סיסמה שאני לא זוכר אותה חברים צריך דחוף את עזרתכם.......

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Guy950,

שלום, אני יודע שאני אמור לעבור לתמיכה של בזק אבל רציתי למען האמת לבדוק את השטח, האם זה משהו נפוץ, לפני שאני מתחיל לשבור את הראש עם התמיכה שלהם. בכללי יש לי חבילת גלישה TOP100 והייתי מקבל באופן קבוע (ויציב) 73 מגה והייתי מרוצה. לאחרונה אני חווה ניתוקים מבזק, מה שמחייב אותי לאפס את הראוטר, וקפיצות פינג משמעותיות שבאמצע המשחק, כשאני על פינג 70 יציב, אני קופץ לפינג של 400-500 ולא מסוגל להמשיך את המשחק. אבל זה משפיע בעוד תחומים, אתרים מחו"ל התחילו לזוז לי לאט, בעיקר יוטיוב. חצי מהסרטונים לא נטענים לי על HD וזה מוריד לי את האיכות! כשאני בודק את המהירות אז שמתי לב שהמהירות שלי עלתה מ73 מגה למהירות חדשה של 85מגה, מה שמעלה לי את החשד שבזק עשו משהו ל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום חברים! כרגע הצלחתי להוריד את מחיר החבילה שלי וקיבלתי גיימר סך הכל ב 52 ש"ח עבור 12 מגה. (הייתי בהתחייבות של 10 חודשים ושילמתי 60 ש"ח). אבל מה שמעניין אותי, זה האם יש איזושהי שיטה לבדוק שאני באמת בגיימר. כי לא בא לי לשלם סתם על משהו שאני לא מקבל. בתמיכה טכנית הנציג שדיברתי איתו אמר לי שאני צריך פשוט לעשות אתחול ופעם הבא שאני מתחבר לאינטרנט אני כבר בגיימר. אני עושה עכשיו בדיקות ולא נראה לי שאני בגיימר עשיתי PING לכמה שרתי BC 2 באנגליה. Pinging 81.19.208.31 with 32 bytes of data: Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=125ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=167ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=137ms TTL=120 Reply from 81.19.208.…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, יש לי CHROMECAST וטלויזיה SMART. בWIN8.1 יש אפשרות להתחבר למכשירים אלו אולם צריך חביור אלחוטי מבחינת החיבור כיצד הכי כדאי? USB או PCIE? ראיתי כי בUSB המהירות יכולה להגיע ל800MBPS ואילו בPCIE עד 300. האם זה משנה? מה המהירות המקסימלית שמנוצלת בלאו הכי לצפיה בסרטים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לגלוש איתו באינטרנט סלולארי (HSPA), ויש לי כמה שאלות בנידון: 1. איזה מודם עם חיבור USB הכי מומלץ לקנות, ואיפה מומלץ לקנות את המודם (אני מעדיף לא לקנות את המודם מחברה סלולארית)? 2. דרך איזו חברה סלולארית הכי מומלץ לגלוש כיום? אורנג' וסלקום נותנות אינטרנט בערך באותו המחיר, כאשר ההבדל הוא שאורנג' מגבילים אותך ל20GB בחודש, וסלקום לא מגבילים אותך בכלל. לעומת זאת, נראה שהחיבור לאינטרנט של אורנג' הרבה יותר מהיר מזה של סלקום (אני משווה הורדה של קובץ זהה באמצעות מודם USB של סלקום מול טלפון סוני אריקסון W905 של אורנג' שמחובר למחשב בחיבור USB ומתפקד כמודם.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by elior021,

היי, מישהו יכול לתת לי מדריך טוב מפורט איך להגדיר site2site בפורטי ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, יש לי רשת של מספר מחשבים בבית המשתמשים בדיסקים אחד של השני ואני צריך לחבר יחידת דיור לאינטרנט כך שלא יראו את הדיסקים שלי. מה שאני רוצה לעשות הוא: ראוטר ראשון יתחבר למודם של כבלים ויהיו לו שתי יציאות. יציאה אחת תתחבר לראוטר שני (כניסת WAN) שעליו תרוץ רשת מקומית ישנה שלי (4 מחשבים שרואים מדפסות ודיסקים) יציאה שניה תתחבר ליחידת הדיור למחשבים. במידה ויחידת דיור תרצה אלחוטי, אקח ראוטר שלישי (ישן) ואכניס לו את את יציאת רוטר ראשון לכניסת WAN של שלישי ואפעיל אלחוטי לשימוש ביחידת הדיור. האם אצליח כך להפריד יחידת דיור מרשת שלי מקומית. בברכה, יהודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים