עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים. טוב הסטטוס מדבר בפני עצמו : ) מה הפתרונות העומדים לרשותי ומה פחות או יותר העלויות. תודה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Or Bar Yaacov,

היי לכולם, מחפש את ה firmware האחרון של ראוטר Kasda KW5212. הפסיק לעבוד לגמרי ביומיים האחרונים ונציגה של 018 טוענת שהfirmware האחרון אמור לסדר את הבעיה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by gadoll4,

שלום לכולם ! אני משתמש בתוכנת utorrent להורדת תכנים מהאינטרנט והתוכנה הייתה עובדת מצויין ואף יותר מכך , אלא שלפתע התוכנה עצרה מלכת וכל קובץ שאני מנסה להוריד , גם קפצים בתפוצה גבוהה מאוד לא יורדים ולא די בכלך אלא שאני גם רואה שהתוכנה לא משיגה פרטים על הקבצים ( כלומר לא מתחברת אליהם כלל ) ולמי שמכיר את utorrent אז הקבצים שאני מבקש להוריד הסימן שלידם הופך לאדום ( במצב רגיל הוא כחול ) ביטלתי את ה fire wall ועדיין העניין תקוע אשמח לעזרה בהקדם !!! ???

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, בדירה בה אני גר יש לנו טריפל של סלקום. תשתית של בזק. בסלון מותקן מכשיר ממנו מקבלים אינטרנט אלחוטי ומאותו מכשיר ישנן יציאות לקו אינטרנט חוטי שאחת מחוברת למחשב ואחת מחוברת ישירות לטלוויזיה. המכשיר הזה נקרא נתב, נכון? אני קצת מתבלבל במושגים. בכל מקרה, הwifi מכסה את הסלון ומה שסמוך אליו, אך, לא את חדר השינה אצלי. בחדר השינה ישנה יציאה של טלפון קווי מהקיר שאינה בשימוש כלשהו כרגע. האם הנקודה הזו יכולה לאפשר לי חיבור של מכשיר כלשהו שיגביר את הטווח של הקליטה או לחילופין תאפשר חיבור קווי לאינטרנט בחדר בדרך כלשהי? לא מבין בכלל בעניין הרשתות לכן אשמח אם תסבירו לי מה עליי לעשות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן, ניסיתי להוריד משהו בראפידשייר (משהו חוקי, מסמך שחבר העלה) וכתוב שם שאני (הIP שלי) כבר מוריד משהו ושאני אסיים אני יוכל להוריד את הקובץ שאני רוצה. הקטע זה שאני לא מוריד כלום וכמה חודשים לא הורדתי מהאתר הזה ובכלל. עשיתי ריסט למחשב הרצתי CCLEANER אולי זה יעזור במשהו אבל כלום.. יש לי ראוטר לא מאובטח, יכול להיות שמישהו גולש על חשבוני? (בדקתי ששאר המחשבים בבית מכובים ד"א)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לפני כחודשיים שדרגתי לחבילת 5 מגה בADSL (הספק שלי הוא נטוויז'ן), בעיקר בגלל ה32kBYTE אפלוד שהובטח לי. הבעיה היא שהאפלוד נשאר יחסית נמוך. באתר הבדיקה של נטויז'ן http://cables2.netvision.net.il/upload אני מקבל 28, בעוד שבאתר של בזק בין לאומי http://212.179.191.175/Check4.html אני מקבל 20 בלבד....... גם באיסיקיו ובביטורנט מהירות השליחה שלי רחוקה מלהגיע ל32. התקשרתי מספר פעמים לבזק ולספק, וכל אחד מהם מפנה אותי לשני ואומר שהכל תקין אצלו.. אציין שמהירות ההורדה פועלת מצוין ואני מגיע בקלות ל650(מתי שזה מתאפשר כמובן). יש למישהו רעיון איפה הבעיה? איך זה פועל אצלכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי חברים, רכשתי לא מזמן מחשב נייד דל LATITUDE E5410 - בהמלצתכם לא היה לי בעיות עד כה, אבל היום משום מה, המחשב לא מזהה רשת אלחוטית, ניסיתי במחשב אחר בבית והוא כן מזהה... האינטרנט עובד רק אם מחברים לו כבל. נכנסתי לאתר של דל - ואני ממש לא יודעת איזה דרייבר זה.. יש שם כל כך הרבה... מישהו יכול לעזור? (אגב, ניסיתי לכבות ולהדליק גם את המחשב וגם את הראוטר)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. האם התוכנה הזאת שולטת גם על מחשבים אחרים בתוך הרשת הביתית ? אפשר להגדיר לה לשלוט על מחשב אחר ברשת ,מבלי להתקין את התוכנה על המחשב השני ? או שזו רק תוכנה שעובדת על המחשב הספציפי בה הוא מותקן .

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ראיתי אותם הרבה פעמים וספרתי 4 סוגים עד כה. אני רוצה לדעת מה הן ולמה הן חינמיות לגלישת קהל. למי הן שייכות בכלל? דווקה יש כאלו שיש להן סיסמת כניסה. מצורפת מתחת תמונת מסך מסמארטפון שלי בזמן שנקודות גישה היו בטווח קליטה:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי ראוטר של edimax 6524n בחדר בקומה השניה ובקומה הראשונה הקליטה לא טובה קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שאני צריך אנטנה להגברת האות יש המלצות לשיפור הבעיה שלי ?? אין לעי תקציב כי אני ממש לא יודע כמה זה עולה ...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nirrub,

היי מנסה להחליט לגבי תשתית ברמת אביב. מצד אחד, אני עם הוט מס' שנים ורוב הזמן הכל בסדר - מהירות הורדה קרובה מספיק ל100 (בין 80 ל 100) באופן די עקבי. הבעיה היחידה היא שבזמן האחרון (חודשיים +) החלו ניתוקים אקראיים שנמשכים בין מס' שניות למס' ימים. כעבור מס' טכנאים הובהר לי כי זה המצב וניתוקים צפויים בזמן עומס. אני שוקל לעבור לתשתית בזק כי בעיקר אכפת לי אינטרנט עקבי - כמה שפחות ניתוקים. מצד שני, לא ארצה לשלם על 100M ולקבל 40 במקרה הטוב. לכן השאלה - מישהו יודע (מניסיון אישי) מה רמת השירות של תשתית בזק ברמת אביב במהירות 100? אשמח לכל תשובה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by NoNiNatioN,

הADSL שלי לא פועל מהיר כמו שרציתי, אולי הוא לא פועל בכוונון, אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות לכוון את האיידיסיאל... מישהו יודע על משהו שיוכל לעזור לי??? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי! כבר כמה זמן, יש לי בעיה עם הראוטר שקיבלתי מהוט, TP LINK tl-wr841n, משום מה כאשר אני מחובר עם חייגן (משהו רצוי שכן אני מתכנן לעבור למסלול גיימר עם בב"ל) הוא מתנתק כמה פעמים ביום והדבר היחיד שעוזר הוא reboot של הראוטר. ניסיתי חיבוא ללא חייגן בתקווה שזה ייתפור את הבעיה (כבא הייתי מוכן להתפשר) אך עדיין היו ניתוקים בראוטר והיה צורך לאתחל שלום. עדכון קושחה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. חבר שלי מחובר בכבלים ל SMILE (הוא לא ממש מחייך). טורנטים פשוט לא זזים זמן רב ואנשים פשוט לא מתחברים אליו. ניסיתי בלי הראוטר ישירות עם חייגן ולא משנה. התוכנה מודיעה שהכל ירוק והפורטים מועברים כנדרש. גם בדיקות מהירות אינטרנט באתרים לבדיקה מראות תוצאות נמוכות מאוד אבל הורדות קבצים משרתים בארץ ובחו"ל תקינות. חיבור 1.5 אבל באתרי הבדיקות השונים מראה פחות מרבע. כמובן שבבדיקה באתר הספק הכל תקין. אם הראוטר מוגדר ואפשר לגלוש אז איפה הבעיה יכולה להיות ? אני מנסה אצלי להוריד באותו הזמן את אותו הקובץ ואלי מתחברים עשרות אנשים והטורנט מתחיל מייד לטפס במהירות. אני מחובר ל 014 ב ADSL. למישהו יש רעיון ? אני ממש לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, יש ברשותי DVR של חברת VISIONET , שאליו מחוברות מצלמות האבטחה. הDVR מחובר לראוטר של חברת TP-LINK , כמובן שגם יש IP קבוע ברשת הביתית. בעבר הגיע טכנאי עבור סכום סמלי שקינפג את הראוטר כך שיהיה ניתן לצפות במצלמות האבטחה דרך הסמארטפון, אבל הייתי חייב לעשות לראוטר RESET כי היתה לי תקלה באינטרנט. כעת נראה לי דיי מיותר להזמין שוב את הטכנאי... לפי מיטב הבנתי צריך לפתוח את הפורטים של הראוטר, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך מבצעים את התהליך הזה. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ברשותי ראוטר TPLINK שעובד בצורה טובה ומחוברים אליו מכשירים רבים ללא בעיה. עבור סמסונג 2 קיימת בעיית התחברות - על פניו במכשיר הוא מתחבר אך לא ניתן לגלוש או להשתמש ברשת בכל צורה שהיא. in the admin log the following is presented: :IP & MAC binding: MAC with 98-0C-82-xx-xx-xx in LAN has attempted to use IP 192.168.1.101. :IP & MAC binding: IP with 192.168.1.101 in LAN has been attacked for 2 times. עשרות הודעות כמובן - כיצד לפתור את הבעיה? RESET & DELETE לא עזרו יש לציין שלמכשיר אנדרואיד אחר הבעיה נפתרה לאחר RESET מתוך ה ADMIN תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by niva401,

החלפתי נתב ברשת הביתית (לאלחוטי), ומאז אני לא מצליח להוריד קבצים משרתי FTP- 'לאינטרנט אין אפשרות להציג דף זה' מה לשנות בהגדרות של הנתב?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by avi_lilah,

שלום חברים ושבוע טוב אני שאלות ויכול להיות שאני קצת קרציה אבל זה חשוב אני רוצה לקנות נתב ואני רוצה לקנות דבר טוב אני קצת מתלבט בין חוטי וקוי אבל בשבת לאחר מחשב אני ורוצה לקנות אל חוטי אבל אני שאלה עם אני סם את הנתב בתוך ממ"ד מה המרחק שניתן לעבוד איתו בתוך הבית שלי יש תשתית לרשת לי יש נתב בתוך ממ"ד ואך זה עובד? עריכה: אלחוטי ולא על חוטי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בזמן האחרון אני נתקל בתפעה הזאת הרבה, אתרים שאני גולש אליהם בדרך כלל פתאום נראים לי כ"אתר תקיפה" ע"י פיירפוקס מישהו ניתקל בזה גם או מכיר איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. איזו ספקית הכי מומלצת היום לשימושים בכותרת? שמעתי שחברות מסוימות חוסמות את הסטים ומחסימה/ האטה של P2P סבלתי לא מעט בעצמי. עניין הפינגים- כרגע אני באורנג ומרוצה מאוד אבל בCOD BO לא מספיק שהשרתים הכי קרובים הם באירופה אני (ועוד לא מעט שאני מכיר שיש להם אורנג) תמיד מקבל 30-60 יותר פינג מאנשים בבזק לדוגמה תשתית NGN אם זה משנה. תודה מראש, אורי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. המחשב עצמו מלפני חמש שנים ,עם תוכנת הפעלה XP האם יש כרטיס PCI מתאים עם אנטנה לחלון? עד אילו מהירויות אינטרנט אפשר להעביר דרך כרטיס כזה? האם אצטרך להגדיר עוד דברים או שזה חבר וסע?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. איזה מודם עדיף מאלה של הוט(טומסון,טריון,מוטורולה שחור או מוטורלה הלבן)?

23. שלום רב, אני רוצה לשדרג את כל הרשת האלחוטית בביתי. יש לי בית בעל 3 קומות די גדול ומודם ראוטר היום של הוטבוקס. ההוטבוקס יושב בקומה האמצעית ויש חוט תקשורת אינטרנט (lan) שמועבר ממנו לקומה העלינה למגדיל טווח וכנ"ל גם לקומה התחתונה. ברשותינו היום ציוד נורא ישן של מגדילי הטווח (עד 54 מגה ביט)- מחשב אחד בקומה העליונה מקבל עד 3 מגה בייט בבדיקה של ספיד טסט. (המחשב יושב במרחק 15 מטר מהמגדיל טווח ומפרידים 3-4 קירות בינו לבין המגדיל טווח) אשמח לקבל המלצה לקנייה של ראוטר שיחובר בקומת האמצעית להוטבוקס וכן 2 מגדילי טווח אחד לקומה האמצעית ואחד לקומה התחתונה. תקציב לכל המכשירים (עד 1100 שח) מגדיל טווח על בסיס רשת החשמל לא בא בחשבון כי ישנם עוד מכשירים בקומה העליונה. אין לי בעיה לה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. אם כתבתי קובץ טקסט על המחשב שלי שמחובר לרשת של כמה מחשבים ושלחתי אותו במייל באינטרנט מחוץ לרשת ומהמחשב מחוץ לרשת שלחתי אותו במייל אינטרנט למחשב אחר בתוך הרשת האם ניתן לדעת מאיזה מחשב הקובץ נכתב? כמו שניתן לראות מתי הקובץ נוצר, האם יש לו עוד דברים שיכולים להעיד על ידי מי הוא נכתב? מאיזה אי פי ברשת הוא נשלח? משהו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by jonathan buchwald,

שלום לכולם, זקוק להמלצה ל access point טוב, מחיר עד 600 ש״ח. תודה רבה לממליצים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.