רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
נראה בהחלט שאני הולך להישאר עם56קיא לשנים הבאות, ויש לי וינמודם, אז אני צריך מודם חומרה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לשניהם יש אינטרנט מהיר!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3562112,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב :0 ! אני מתכנן מסיבת רשת בבית שלי , ומאחר ואין לי שום ניסיון בהקמת רשת גדולה , אני צריך די הרבה עזרה .. התיכנון הוא מסיבת רשת ביתית , של משהו כמו 20 אנשים, ולפי מה שהבנתי מ ThePorscher , אני אצטרך סוויץ' עם מספיק פורטים . אני מקווה שתוכלו לעזור לי עם כל השאלות שיש לי :\ יש מקום שישכיר לי סוויץ' ? מאחר והמחירים של סוויצ'ים 24 פורטים לא בדיוק נמוכים .. איך אני מגדיר את כל המחשבים ? איזה כבלים צריך מוצלבים או רגילים ? איך אני מחבר את כל העסק ? תיהיה אפשרות להשתמש במחשב אחד שיותקנו עליו כל המשחקים , ושהמחשבים האחרים יפעילו אותם דרך המחשב הראשי ( ברוב ה Lan Shops שהייתי בהם זה עובד דומה .. ) ? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי , או להפנות אותי למקורות מתאימים .. בתודה …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. אני מנוי לאינטרנט זהב כבר 12 שנה... ובדרך כלל לא היו בעיות... אבל בזמן האחרון (שנה וחצי) יש לי בעיות גישה ופינגים גבוהים בשרתים בחו"ל ... קחו דוגמה : איפי של השרת : 72.214.221.91 הפינג שלי : 253 של חבר מספר 1 : 67 של חבר מספר 2: 84 של חבר מספר 3 : 54 כמו שאתה רואים יש לי פינק גבוה משמעותית משל חברים שלי (שתים מהם גרים במושבה שלי..) קצת פרטים על חיבורי האינרטנט שלנו : שלי : 2.5MB , 256K חבר מספר 1 : 1.5MB , 128k חבר מספר 2 : 750K , 64K חבר מספר 3 : 1.5MB , 512K כמו שאתם רואים יש לי את האינטרנט הכי מהיר בין החברים שלי וגם את המחשב הכי חזק! קצת פרטים על הספקיות שלנו ועל המחיר שאנחנו משלמים : אני : ספק : אינטרנט זהב משלם : 29 שח לספק…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום עד היום הייתי עם אינטרנט של 15MB תשתית בזק ספק בזק בינלאומי. שידרגתי ל 100 מגה עם אותה התשתית ואותו הספק, והחל מאז אני נתקל ב 2 בעיות: 1) במשחק באטלפילד 4 (אמנם הבטא אבל בכל זאת) אחרי כמה דקות של משחק הוא מעיף אותי ורושם לי שהתנתקתי מהסרבר.. דבר שלא קרה לי אפילו פעם אחד בשבוע- שבוע וחצי שקדם לשידרוג וששיחקתי במשחק. 2) אני מוריד טורנטים על מקסימום של 150-200 KB כשעם 15 מגה הייתי מוריד על מגה או מגה וחצי לשניה... השינוי היחידי למעט השידרוג של הספק והתשתית ל 100 מגה, הוא החלפת הראוטר לאחד שתומך במהירויות כאלה (DLINK DSL6740 U). ניסיתי לשחק עם ההגדרות של היו טורנט וזה לא עזר או השתפר בכלל, דיברתי עם בזק בינלאומי אומרים לי שהכל נראה תקין אצלהם.. למישהו יש רעיונות או פיתר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דברים למשפחה שלי בארה"ב כדי שיביאו לי אותם בפעם הבאה שהם באים לבקר. הבעיה שהאתר שאני רוצה לקנות ממנו לא נותן משום מה להתחבר מהארץ ויכול להיות שיעשה לי לי בעיות אם הוא יראה בחיוב שהאשראי ישראלי (אנטישמים מגעילים). אז לפתוח חשבון בחו"ל זו כנראה לא כלכך בעיה למרות שאני עדיין מחפש משהו שמזכיר את הויזה הנטענת שיש בארץ, אבל יותר חשוב זה למצוא פרוקסי או VPN מאובטח שאפשר להעביר דרכו אשראי. חשבתי לקנות דומיין לאיזה חודש ולהשתמש באיי פי שלו כדי לגלוש לאתר, זה נראה לכם בטוח? אני מניח שהרבה אנשים שכותבים פה קונים משחקים במבצעים אזוריים, איך אתם מאבטחים את החיבור?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שדרוג לתרד הקודם לפי עצתו של IceBreak: ספק שירות + צורת חיבור, וגם כמובן לא להפעיל דברים כמו EMULE / BT ברקע... שלי בין 100 ל-200 כבלים, בזק בינלאומי. Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=159ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=170ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=174ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=171ms TTL=241 Ping statistics for 216.239.37.99: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 159ms, Maximum = 174ms, Average = 168ms
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט וטלפון של "הוט". לשקע בקיר מחובר מסנן ALS M10 שיש לו שתי יציאות, יציאה אחת עם ציור של טלפון ושאכן מתחברת למכשיר הטלפון ויציאה נוספת שמסומנת ADSL ולא מחוברת לשום מקום. לשם מה משמשת היציאה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קושחה חדשה ל 3CRWER100-75 1.3.05WW אחרי חיפוש קפדני מצאתי באתרים רוסיים משמצחיק שהתקשרתי לתמיכה של הראותר CDATA הם נתנו לי את הגרסה 1.3.03WW שעושה בעיות ניתורים כל 10 - 20 דקות http://rapidshare.com/files/126876303/3CRWER100-200-75_v1.3.05ww_world_wide.fim http://ifolder.ru/7212378
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שלושה מחשבים. שניים עם חיבור LAN ואחד בלי. במודם יש לנו שני יציאות אחת USB ואחת LAN. הUSB הולך למחשב בלי יציאת הרשת אני זקוק למפצל LAN והבנתי שמדובר ב HUB או בSWITCH השאלה היא מה ההבדל והאם הוא משמעותי עבורי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייד ורציתי לקנות גם ראוטר אלחוטי כדי שתהיה רשת בבית. מכיוון שאני לא ממש מבין בכל מה שקשור ל-WiFi, הזמנתי בטעות את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5750. היום הלכתי לסניף כדי להחליף את כרטיס הרשת הזה בראוטר אלחוטי שזה בעצם מה שהייתי צריך מלכתחילה והנחתי ש- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5460 יהיה מספיק טוב (המרחק בין הראוטר ללפטופ לא עולה על 20 מטרים). להפתעתי המוכר אמר שזה טוב רק לחדר קטן והוא לא יעבוד כמו שצריך. במקום זה הוא מכר לי את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327. (ולא ציין שיש ראוטרים זולים יותר בטווח המחירים עד אליו) אז השאלה שלי האם הוא מכר לי סתם ראוטר יקר יותר בלי סיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי My Book 1TB ואני רוצה לשתף אותו ברשת הביתית שלי. ניסיתי לשתף אותו בדרך המוכרת והפשוטה אבל זה לא הולך משום מה. רציתי לדעת איך לשתף אותו כך שכל המחשבים שמחוברים ברשת יראו אותו. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של דילינק ובחדר דיי רחוק אקסספוינט של אדימקס דגם 7416 הכל מעולה אני עובד כבר כמה חודשים איתו אבל הבעיה שכל שעה בערך הוא פשוט מתנתק מהאינטרנט ל10 שניות ואז הכל חוזר רגיל מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו להיות מחובר ללא הפסקה זה פשוט מפריע לי מאוד במה שאני עוסק באינטרנט תודה לעזורים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה התוצאות שיש לי בTRACERT, דיברתי עם הנציג של בזק בנלאומי, והוא טען שאין שום קשר לשרתים שלהם מכיוון שבסוף הTRACERT אני מקבל פינג טוב. זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב Linksys WRT54GL, אני מעוניין לדעת איך אפשר להגדיר בנתב כתובת IP קבוע, Static נראה לי... שכאשר ויש נפילת מתח הכתובת משתנה לי...ואני צריך כל פעם להגדיר את הכתובת מחדש בגלל האימיול. תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במהלך אחה"צ השתעשתי עם גרסת הבטא של Connectify Dispatch והעסק ממש עובד יפה. יחסית לגרסת בטא, התוכנה יציבה לחלוטין ולא קרסה אפילו פעם אחת. למי שלא מכיר (או שלא זוכר את השרשורים הקודמים שלי בנושא), Connectify Dispatch מאפשר לשלב מספר רב של חיבורי אינטרנט שונים ולהשתמש בהם כחיבור אחד, בעל רוחב פס גדול. החיבורים ש-Connectify Dispatch יודעת לזהות ולהשתמש יכולים להיות קווים, אלחוטיים, מבוססים על מודמים סלולריים (3G) או על קשירה (Tethering) של טלפונים חכמים וכמובן כל שילוב שלהם. מבחינת המחשב, המהירות המשולבת יכולה לשמש כל אפליקציה הדורשת חיבור לאינטרנט החל בתוכנות דואר, דפדפנים, תוכנות הורדה למינהן וכיוב'. השילוב של Connectify Dispatch עם הגרסה הבסיסית של Connectify מאפשר למחשב …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רואטר תקן N של בזק, הגדרתי את כל מה שידוע לי שצריך להגדיר ועדיין לא היה לי אינטרנט. עשיתי קצת בדיקות ומצאתי שמIP ישירות הוא פותח אתרים, כלומר בעיה בDNS. במצב הראוטר הוא מציג לי DNSים תקינים, אבל משום מה הוא לא נותן אותם למחשב... כפיתרון זמני הגדרתי במחשב בצורה ידנית את הDNS. מה עושים שהוא כן יתן את הDNS כמו שצריך??? כמה נתונים. 1. כנראה בשלב מסויים של החיים הנתב עבר איפוס... 2. השוותי בין ההגדרות של הנתב שלי לנתב מקביל שכן עבד, לפחות שטחית זה היה נראה זהה... תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני הפירמוט הייתי מעביר קבצים דרך My Network Places ו Shared Documents או כל תקייה שהייתי מגדיר שיתוף עכשיו אני פשוט לא רואה את המחשב המשני והוא לא רואה אותי איך מסדרים את זה ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות 30 מגה + בזק בין לאומי כספק (ללא חייגן). מאז השידרוג לא הגעתי למהירות הזאת אף פעם (מגיע לפעמים ל25 מגה). מאז השידרוג ביקרו אצלי איזה שלושה טכנאים, כשהם באים (בבוקר), האינטרנט בבדיקת מהירות מגיעה ל25, לטענתם "מה זה עוד 5 מגה". מן הסתם בערב זה אף פעם לא עובר את ה10-12 מגה (בבדיקות מהירות כמובן), לפעמים זה נהיה עוד יותר גרוע. עכשיו הבעיה היא אחרת, היה צריך להגיע אלי טכנאי. חיקיתי לו כל הבוקר איחרתי בגללו לעבודה. בשלב מסויים התקשרתי להוט לשאול איפו הוא (היה צריך להגיע בין 7-10 בבוקר). הם אמרו לי "הוא כבר היה אצלך ולא היית בבית, יש מדבקה על הדלת". הייתי בשוק, רצתי לדלת, כמובן שלא הייתה שום מדבקה. מסתבר שהטלפון שהיה רשום אצלם במערכת לא היה מעוד…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, כפי שהכותרת אומרת אני רוצה להחליף את הנתב המיושן שלי שקיבלתי מבזק בנלאומי לציוד יותר טוב וגם מפני שהנתב הנוכחי שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. אני צריך נתב עם כניסות LAN של גיגה + מודם ADSL + רשת אלחוטית N. התקציב הוא עד 1500~ פלוס מינוס. השאלה האם קיים מוצר כזה??
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך רשת ביתית (פשוט חיבור ethernet רגיל) למחשב אחד אני מצליח להכנס, לראות ולשתף את המדפסת ומהמחשב השני אני מקבל הודעת שגיאה שכנראה שאין לי permission להתחבר. איך אני מסדר permission מהמחשב השני?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום קניתי חדש.. בהגדרות אני מנסה להגדיר אותו לפי מדריך ההתקנה. והבעיה שאחרי שאני מגדיר הכל ל חיבור L2TP שמתי משתמש וסיסמא וגם את שם השרת של נטוויז'ן.. אני עושה SAVE וזה כותב CONNECTING... שעה ככה לא מתחבר.. וזה עושה רפרשם מעצבנים. וכשאני אני מגדיר את סוג החיבור לDynamic IP אז הכל בסדר ויש אינטרנט מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתחייבות שלי נגמרת בסוף החודש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עקב ריבוי המכשירים הדורשים חיבור לרשת בבית, אני מחפש ראוטר (ראשון). מדובר בדירה בבניין, ב"סביבה עירונית צפופה" לדברי חבריי ,כך שהבנתי שאפקטיביות הראוטר תרד. אני זקוק לטווח של 9-12 מטרים, כרגע, מהירות החיבור היא 15Mb. ראשית, שאלה: כיוון שהתכנון הוא לחבר את המודם למחשב הראשי חוטית, והוא נמצא בחדר שינה, האם מומלץ לשמור על מרחק מסויים מהראוטר? שנית, כיוון שהראוטר מיועד לביתה של אימי, אני מעוניין במכשיר היציב ביותר שקיים, כדי לחסוך ממני ריצות תכופות לתיקון תקיעות כאלו ואחרות. מקריאת הת'רדים האחרונים בנושא, הבנתי ש TP-Link TL-WR1043ND מומלץ, אך מס' חוות דעת בזאפ המציינות תקלות תכופות הרתיעו אותי. במהלך חיפושיי, נתקלתי ב: D-LINK DIR-645, שעולה כ450 ש"ח וסקירה באתר טכנולוגי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-