עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עשתי בדיקה במשך שבוע והמסכנה שלי זה כך HOT מחברים אותך ואם יש בעיות באים ומנסים כול מני אפשריות עד שפותרים את הבעיה חלקי הוא מלא גם הטכנאים של HOT עוד לא ממש שולטים בטכנולגיה החדשה צריך לתת להם עוד קצת זמן בקשר למהירות רק באתר הבדיקה של HOT ובזק והשרת בחיפה בספידנט אני מקבל 100Mbit רוב שרתי הבדיקה בארץ לא מתאמים למהירות 100Mbit שלא לדבר על חול שם הבעיה יותר קשה ביגלל ניתוב הקווים שם אני מקבל65% לא מספיק בקשר לאתרים רוב האתרים בארץ לא תואמים למהירות 100Mbit בקושי נותנים 5 10 Mbit שהייה לנו מהירות נמוחה עדיין האתרים היוא יותר מהירים עכשוו לנו יש יותר מהירות מאשר לאתרים שלא משדרגים גם בהורדות אתו המצב רוב האתרים תומכים ב 70% מהמהירות ורק בודדים נותנים הורדה מלאה גם בארץ וגם …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Haflo,

סקר קטן בכדי לדעת איך המשתמשים בפורום עובדים.....

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by pro,

יש לי ADSL 0.5 של 012 ונמאס לי מ 012 תציאו לי חברה איכותית וזולה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איזה מודם עדיף מאלה של הוט(טומסון,טריון,מוטורולה שחור או מוטורלה הלבן)?

5. Started by XLEE,

אם זה לא קשור לפה או עברתי על חוקי הפורום אז למחוק תודה וסליחה http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20110117_1209938&from=haaretz

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, יש לי שני מחשבים שעובדים על win 7 ומחוברים ברשת ביתית. כשאני רוצה להעביר קובץ, אחרי ששיתפתי אותו ומתן הרשאות המעבר הוא מאוד איטי.. מהאינטרנט זה יותר מהיר. הקבצים עוברים ב- 30-40 kb לשנייה... יש דרך לזרז את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by musari,

אני מנוי כבר המון זמן לבזק ADSL חבילה 5 מגה האם שווה לי לעבור לכבלים לאותו חבילה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. איזה ערוץ שידור מומלץ לנתב אלחוטי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MDK,

תגידו יש עדיין בעיות יציבות וכל מיני בעיות טכניות באינטרנט בכבלים? :

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אין כל שינוי בפינגים מרוב מדינות אירופה. התקשורת לאירופה עוברת דרך לונדון, דבר שלא מאפשר ליהנות מפינגים נמוכים יותר.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by vourt,

היי, תקלה מוזרה אוליי למישהו כאן יש עצה - windows7 - אני מחובר דרך כבלים וראוטר להוט ו012, הגלישה עובדת תקין כשאני גולש ושהמודם מחובר ישירות למחשב.. כשהראוטר מחובר הגלישה לא עובדת, אך יש פינג תקין לכתובות אתרים חיצוניים. כאילו ישנה איזו חסימה שלא נותנת למחשב להעביר מידע לדפדפן למרות שהחיבור נראה תקין מתקבלת כתובת אי פי ויש פינגים תקינים. כשמחבר את הראוטר (level one) למחשב אחר אין שום בעיה והגלישה עובדת, מה שמוכיח שהבעיה היא איפשהו בוינדוס של המחשב הבעייתי. למישהו יש מושג מה היה יכול להשתבש כאן? (דרך אגב זה עבד ופתאום הפסיק לפני כמה ימים) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי את כרטיס הרשת הבא: realtek rtl8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) מה המהירות המקסימלית שאני אוכל להתחבר אליה?כי אני מתלבט האם להצטרף להוטנט ולשדרג ל-100MB.. עוד שאלה: האם אתם ממליצים לעבור אליהם?ואיזו תשתית זולה ובו זמנית אמינה מספקת 100MB?( אם ידוע לכם גם מה המחיר זה יעזור )

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם! אני מתלבט אם לעבור לטריפל של HOT מהסיבה הבאה: חבר שלי טוען שיהיו לי הפרעות בקו אם אוריד ואשתף קבצים ואנצל את הרוחב פס של האינטרנט עד המקסימום. מה דעתכם? אני אשמח לשמוע תגובות של אנשים שיש להם HOT ויוכלו לאמת או להפריך את הטענה הזו.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אם כתבתי קובץ טקסט על המחשב שלי שמחובר לרשת של כמה מחשבים ושלחתי אותו במייל באינטרנט מחוץ לרשת ומהמחשב מחוץ לרשת שלחתי אותו במייל אינטרנט למחשב אחר בתוך הרשת האם ניתן לדעת מאיזה מחשב הקובץ נכתב? כמו שניתן לראות מתי הקובץ נוצר, האם יש לו עוד דברים שיכולים להעיד על ידי מי הוא נכתב? מאיזה אי פי ברשת הוא נשלח? משהו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Dmoney,

יש לי 3 מחשבים ואני רוצה לעשות רשת ביניהם כולל שיתוף האנטרנט.... אני לא רוצה לקנות נתב או משו כזה... אז אפשרי לשים במחשב הראשי 2 כרטיסי רשת...ובשני המחשבים האחרים יהיה כרטיס רשת אחד שיתחבר לראשי בעזרת כבל מוצלב....?? יענו אני צריך שיהיה לי קשר רק בין הראשי לשניהם...אני לא צריך קשר בין שני המחשבים.... (אם זה משנה אז במחשב הראשי יש לי אקס פי פרו ובשניים האחרים יש לי 98SE) נ.ב. אם זה בלתי אפשרי אז יש דרך אחרת לעשות רשת בין 3 מחשבים ללא נתב / מרכזייה?? 10X

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום הזמנתי באיביי כ. רשת אלחוטי אלפא NHR וכשהוא הגיע חיברתי אותו למחשב ובאמת הוא מראה לי הרבה יותר רשתות מאשר הכרטיס הקודם הפשוט שהיה לי. הוא התחבר לי לרשת אלחוטית שנמצאת די רחוק ממני ונותן לי 4 או חמש ברים (בהשוואה ל1 2 בכרטיס הקודם). אבל במגה ביט הוא רושם מקסימום של 21 מגה ביט והגלישה היא יציבה מאוד אבל רק של 2 מגה מתוך עשר שהספק נותן לי. למישהו יש רעיון מה קורה פה? עוד דבר. ראיתי שיש כזה מד TX מה זה? ועל מה צריך להגדיר אותו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. עד עכשיו השתמשתי בשירות zoneedit.com כדי לאכסן את הדומיין שלי, אבל בזמן האחרון יש שם יותר מידי בעיות. אחת הנפוצות, למשל, היא שלוקח להם עשה ויותר לעדכן שינויים שאני עושה - יש לי חיבור עם IP דינאמי בבית וסקריפט שכתבתי בודק כל עשר דקות מהו ואם הוא שונה ממה שמופיע בשרת ה- DNS, הוא מעדכן את השרת. בשבועות האחרונים הסקריפט כל הזמן מודיע שהשרת מסרב לקבל את העדכונים כי הוא נעשו יותר מידי שניןיים בזמן האחרון. בדקתי וראיתי שבהתחלה השרת מקבל את הכתובת החדשה אבל ממשיך להחזיר בשאילתות את הכתובת הישנה ולכן הסקריפט מנסה שוב ושוב, כל עשר דקות, לעדכן את השרת, עד שלשרת נמאס והוא חוסם את הסקריפט. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף שרת. אני מכיר עוד כמה שרתים חינמיים, אבל אין לי ניסיון איתם. חבל על …

18. אוקיי, חיברתי בהצלחה את הכרטיס. לא עשה בעיות. יש אייקון חדש (מצורף קובץ) אני משתמש בXP, האם האייקון הזה צריך להיות? רק חיברתי את הכרטיס, עדיין לא מחובר אליו כלום, בקרוב אתחבר לadsl ואז יהיה לו שימוש...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר... WINDOWS 7

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. איזו ספקית הכי מומלצת היום לשימושים בכותרת? שמעתי שחברות מסוימות חוסמות את הסטים ומחסימה/ האטה של P2P סבלתי לא מעט בעצמי. עניין הפינגים- כרגע אני באורנג ומרוצה מאוד אבל בCOD BO לא מספיק שהשרתים הכי קרובים הם באירופה אני (ועוד לא מעט שאני מכיר שיש להם אורנג) תמיד מקבל 30-60 יותר פינג מאנשים בבזק לדוגמה תשתית NGN אם זה משנה. תודה מראש, אורי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by epichorus,

המודם : TERAYON TJ715 - אין ראוטר ספק : 013 תשתית : HOT חיבור :קבוע ואגב חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Yarahe,

היי ניסיתי להגדיר ראוטר כrepeater לפי המדריך באתר נטציף. לאחר שהזנתי את הmac address של הנתב החדש בנתב הקיים הוא עשה update לנתב הקיים ובזמן הupdate הוא עושה מן כיבוי והדלקה אוטומטים לראוטר. העניין הוא שמלאחר הupdate אין לי אינטרנט בכלל ואני גם כבר לא יכול להכנס להגדרות של הראוטר שהיו בכתובת 10.0.0.138 בנתב הקיים. מצב מייאש לא מצליח לעשות כלום לא לגלוש ולא להיכנס להגדרות לתקן את התקלה. מה עושים? הנתב הקיים הוא של בזק מסוג netgear 2200

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. האם יש אפשרות להגדיר חייגן (שיהיה לי חיבור אוטומאטי) בראוטר הזה? יש לי אינטרנט בכבלים וספק הוא בזק (אני לא מוריד חייגן מבזק כי הם רוצים עוד כסף הזבלים האלו!) אם מישהו יודע כיצד להגדיר אשמח להשתמש בעזרתך תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dvur12,

היי, לאחרונה דיי התבאסתי מהשירות העגום של נטוויזון למרות שאני נמצא שם 5+ שנים וגם בנוסף אני דיי משלם יקר על הספק. ראיתי את הפירסומת של הוט(טריפל הוט) הם הציעו לי, קו טלפון בייתי ללא הגבלה, טלווייזיה פתוחה עם כמה ערוצי HD וכל מה שאני בד"כ צריך לראות ותשתית של 30MBps ב330 ש"ח לחודש. וספק אני חשבתי על הוטנט של 30MBps ב20 ש"ח לחודש. אני משלם לקו טלפון של בזק + השיחות בבמוצע: 280 ש"ח. בנוסף לקו טלפון אני משלם 100 ש"ח לבזק כתשתית על 5MBps. ספק אינטרנט - לנטווייזון - 46 ש"ח. איך הוט מהנסיון האישי שלכם? מצאתי הרבה דעות באינטרנט שאומרים שהוט יש להם חרא שירות לקוחות ולא להתקרב אליהם. איך התשתית שלהם? יציבה? בנוגע להוטנט, איך השירות? אני באמת יקבל את ה30MBps שלי בתוצאות הבדיקת מהיר…

25. אוקיי אני משום מה מרגיש שאני משלם יותר מדיי 80 לתשתית 60 לספקית סה"כ 140 לחבילה של 1.5/500 כשיש בשוק חבילה של 7/700 ב200... אבל 7 מגה זה יותר מדיי אני יותר מחפש לכיוון 5 מגה מה המחירים שלכם אז? כמה זמן התחייבות? והאם אתם משלמים גם על מוצרים נלווים שלהם? כגון שירותי טלויזיה בHOT או קו טלפון שיחות בינלאומיות , רשת אלחוטית וכו'

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.