רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
רציתי לבדוק את האופציות שלי להפוך את הרשת ל1 ג'יגה מכיוון שכל הפעלה עלובה של פייסבוק או סרטונים בספורט5 טוחנים לי מעל 50 אחוז מהרוחב פס הנוכחי(100mb) ברשותי ראווטר simens sl2-131 ולוח אם gigabyte x48 ds5. הנה לינק לעמוד של הלוח אם לא כל כך הבנתי אם הוא תומך או לא ומה צריך בשביל זה....בנוסף האם הראווטר בכלל תומך בג'יגה?? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2766
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4006017,00.html עפ"י דוח המועצה לצרכנות מסכמת שנה 1. הוט בולטת לרעה גם בתחום שירותי האינטרנט, שם הם מובילה בהפרש ניכר במספר התלונות נגדה עם גידול של 81%. שאר החברות רשמו ירידה חדה במספר התלונות נגדן. נטוויז'ן 013 רשמה ירידה של 26%, סמייל 012 רשמה ירידה של 31% ובזק כולל בזק בינ"ל השתפרו עם 6% תלונות פחות. 2. במועצה ציינו כי אינטרנט הוא אחד התחומים הבעייתיים בסעיף הוצאות התקשורת. פיצול השירות בין ספק התשתית והשירות גורם לסרבול, בלבול, ואף לייקור מחיר השירות בשל כפל ההוצאות. בתחום הטלפון הקווי התקבלו תלונות רבות על ניתוקים תכופים ואיכות ירודה של השירות. הגידול במספר התלונות לעומת השנה הקודמת: בזק 5%, הוט 9%, פרטנר תקשורת בע"מ, ראש …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות 30 מגה + בזק בין לאומי כספק (ללא חייגן). מאז השידרוג לא הגעתי למהירות הזאת אף פעם (מגיע לפעמים ל25 מגה). מאז השידרוג ביקרו אצלי איזה שלושה טכנאים, כשהם באים (בבוקר), האינטרנט בבדיקת מהירות מגיעה ל25, לטענתם "מה זה עוד 5 מגה". מן הסתם בערב זה אף פעם לא עובר את ה10-12 מגה (בבדיקות מהירות כמובן), לפעמים זה נהיה עוד יותר גרוע. עכשיו הבעיה היא אחרת, היה צריך להגיע אלי טכנאי. חיקיתי לו כל הבוקר איחרתי בגללו לעבודה. בשלב מסויים התקשרתי להוט לשאול איפו הוא (היה צריך להגיע בין 7-10 בבוקר). הם אמרו לי "הוא כבר היה אצלך ולא היית בבית, יש מדבקה על הדלת". הייתי בשוק, רצתי לדלת, כמובן שלא הייתה שום מדבקה. מסתבר שהטלפון שהיה רשום אצלם במערכת לא היה מעוד…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שאני אמור לעבור לתמיכה של בזק אבל רציתי למען האמת לבדוק את השטח, האם זה משהו נפוץ, לפני שאני מתחיל לשבור את הראש עם התמיכה שלהם. בכללי יש לי חבילת גלישה TOP100 והייתי מקבל באופן קבוע (ויציב) 73 מגה והייתי מרוצה. לאחרונה אני חווה ניתוקים מבזק, מה שמחייב אותי לאפס את הראוטר, וקפיצות פינג משמעותיות שבאמצע המשחק, כשאני על פינג 70 יציב, אני קופץ לפינג של 400-500 ולא מסוגל להמשיך את המשחק. אבל זה משפיע בעוד תחומים, אתרים מחו"ל התחילו לזוז לי לאט, בעיקר יוטיוב. חצי מהסרטונים לא נטענים לי על HD וזה מוריד לי את האיכות! כשאני בודק את המהירות אז שמתי לב שהמהירות שלי עלתה מ73 מגה למהירות חדשה של 85מגה, מה שמעלה לי את החשד שבזק עשו משהו ל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי את מהירות התעבורה ברשת עם תוכנה שצ'יף המליץ עליה בפורום (jperf). בתוכנה כשהעתקתי בזרם (לא בטוחה במינוח) אחד הקצב עמד על 200 מגהביט לשנייה. כשהעתקתי ב-4 זרמים בו זמנית זה ניצל את רוב רוחב הפס של ג'יגהביט. לעומת זאת, כשאני מעתיקה קבצים ממחשב למחשב (בשימוש עם Total Commander), המהירות בקושי מגיעה לכ-20 מגהבייט לשנייה. קצב הכתיבה של הדיסקים יותר מהיר מזה - אפשר לראות את זה בהעתקה מקומית בין הדיסקים - כך שלא נראה לי שזו הסיבה לאיטיות. יש לי ראוטר Edimax BR6524N ו-Switch ג'יגהביט של Edimax, שני מחשבים (המפרט של המחשב שלי נמצא בצד, יש לו כרטיס רשת ג'יגהביט, המחשב השני בן כ-4.5 שנים אך גם לו יש כרטיס רשת ג'יגהביט). ב-Speed & Duplex בשני המחשבים בחרתי 1.0gbps Full Duplex…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד הלפטופים בבית אינו תומך ב 5G ובכלל נראה לי המתאם רשת אלחוטית שלו לא משהו, כי הוא איטי גם ב 2.4G. מה אתם אומרים על אחד כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748383 או אפילו יותר איכותיים. המחיר לא ממש משחק פה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ועברתי על המון מדריכים - ואני פשוט לא מוצא פתרון. נתחיל על מה שיש - מחשב נייח שמתחבר דרך USB לאינטרנט בכבלים - מודם Thomson חייגן של ברק ראוטר של msi - RG60G מחשב נייד עם חלונות ויסטה. מה שעשיתי - את הראוטר חיברתי למחשב בכבל רשת רגיל - אז הוא הראה ליקישוריות מוגבלת או חסרה נכנסתי לחיבור של ברק - והגדרתי לו בשיתוף שישתף אינטרנט לחיבור של הכבל רשת (ששם מחובר הראוטר) הקישוריות מוגבלת או חסרה נעלם. מהרגע שהתחברתי לאינטרנט - למיטב ידיעתי גם בנייד כבר אמורה להיות יכולת להתחבר. אני מתחבר לרשת האחוטית שם - MSI - וה Vista מראה לי שם שהוא מצליח להתחבר לאלחוטי - אבל הוא לא מקבל את שיתוף האינטרנט. הערות : *בראוטר עצמו אני לא בטוח לאן צריך לחבר את הכבל רשת שבא מהמחשב - לכניסת רשת הנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי דרך האינטרנט מיני ראוטר משולב במטרה להשתמש בו כ- Repeater הגדרתי אותו לפי ההוראות, אני מצליח להתחבר אליו אך לא לגלוש דרך האינטרנט. הראוטר הביתי הוא של חברת הוט מסוג HotBOX
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתהיה אלטרנטיבה ל NETLIMITER תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר dlink 6740u של בזק. ובנוסף רכשתי לאחרונה פיירול של פוריטיגי FortiWifi 60d. חיברתי את ה FortiWifi בנקודה ה WLAN שלו ישירות לראוטר של בזק. והוא קיבל כתובת IP בראוטר של בזק כ 192.168.205.10 . יש ROUTE שמגיע אליו. והאינטרנט עובד. הראוטר של בזק מוגדר בכתובת: 192.168.250.254 והפיירוול של פורטי מוגדר בכתובת 192.168.100.254 השאלה שלי האם יש צורך לעשות BRIDGE MODE בראוטר של בזק? שיישמש רק כחייגן ? האם תצורת הרשת תקינה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בחלונות 7 אני יכול לראות את כל התיקיות המשותפות וזה עובד מצוין. אך ב-XP אני יכול לראות רק את ה-Public ואילו תיקיות אחרות ששיתפתי ניתן לצרף אבל לא להיכנס (מקבל Access denied). כיביתי את האפשרות של הגנה ע"י סיסמה בחלונות 7 וגם נתתי הרשאה ל-Everyone את השליטה המלאה+לקרוא+לכתוב. ניסיתי גם לכבות Firewall, להדליק ולכבות Guest כולל ריסטרטים. אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות... הרי אני יכול להיכנס ולראות חלק מהתיקיות, למה אלה שהוספתי אי אפשר? תודה על כל עזרה. נ.ב. ראיתי כבר מדריכים שמתעסקים עם בעיה של סיסמה, זו לא מה שיש לי.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה נכון או שקר : יש לי תשתית ישנה של 15 מגה בזק ורציתי לקחת מאקספון 018 מהירות ספק 200 מגה בהנחה שבעתיד הקרוב אני אשדרג את התשתית ואהנה ממהירות גבוהה יותר , אבל באקספון אמרו לי שיהיו לי הרבה ניתוקים ובעיות א. כי 200 מגה זה של הוט ! מה הקשר ? זה ספק , ב. כי חייב להיות התאמה בין מהירות תשתית וספק אם התשתית 15 מגה גם הספק צריך להיות 15 מגה אחרת יש בעיות זה נכון או חרטה ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מחפש ראוטר עם מספר יכולות ספציפיות (בתקווה שיש כזה, ולא יותר מדי יקר). אתחיל ואגיד שאני לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית ביותר ולא קריטי לי שהמהירות של הראוטר תהיה כזאת שבחוד חנית הטכנולוגיה. אני מעוניין בראוטר ש 1. יכול לשמש כ Wifi repeater לרשת WIFI קיימת (ללא חיוג לספק). זאת אני צריך לחצי שנה הקרובה כמגדיל טווח לראוטר של בזק שקיים בבית. 2. יכול לחייג גם לבזק וגם ל הוט (לאחר מעבר דירה, הראוטר יפסיק לשמש כמגדיל טווח). 3. כפתור גדול להדלקה וכיבוי של ה WIFI בשעות שאין דרישה בבית לרשת אלחוטית. אוסיף ואגיד שיש ליכרגע ראוטר של Edimax שיודע להפוך ל Universal repeater אבל אני לא מצליח לגרום לו לעבוד כ repeater. הכנסתי את ה Root ESSID וכן את ה ESSID שלי אבל עדיין אין גל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כדי להרחיב את הרשת התקנתי ראוטר נוסף שמחובר אלחוטית לרשת קיימת הרשת בנויה כך מודם כבלים שמחובר בכבל לראוטר אלחוטי A והמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר A ראוטר נוסף B מחובר אלחוטית לראוטר A. מאחורי הראוטר הנוסף יש מחשב מבחינת אינטרנט אין בעיה. אני מנסה לתקשר בעזרת VNC בין המחשב שלי למחשב שנמצא מאחורי הראוטר הנוסף ולא מצליח מישהו מכיר את הפיתרון ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהטכנאי של ספק האינטרנט הגדיר לי את הראוטר האלחוטי שישמש כסוויטש (כדי שהמתאם שיחות יבצע את ההתקשרות לאינטרנט) אני לא מצליח לגשת לממשק הניהול של הנתב הנתב:2650U D-LINK כיצד באפשרותי לגשת לממשק הניהול? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע פורט 21 זה שיתוף קבצים פורט 4899 מהו ? פורט 80 זה של הגלישה? _(אני צריך את הפורטים החשבוים כולל 4899)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי ראוטר חדש מבזק והאינרנט עובד לי מצוין. הבעיה שכאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית אז מתחילות הבעיות. האייפון שלי רושם שהוא לא יכול להתחבר לרשת הזו וכך גם הלפטופ. המכשירים מזהים את הרשת אבל צלא מצליחים להתחבר. הרשת בלי סיסמא. משהו שמע על הבעיה או יודע מה הפתרון. אשמח לעזרה תודה מראש! רן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! כרגע הצלחתי להוריד את מחיר החבילה שלי וקיבלתי גיימר סך הכל ב 52 ש"ח עבור 12 מגה. (הייתי בהתחייבות של 10 חודשים ושילמתי 60 ש"ח). אבל מה שמעניין אותי, זה האם יש איזושהי שיטה לבדוק שאני באמת בגיימר. כי לא בא לי לשלם סתם על משהו שאני לא מקבל. בתמיכה טכנית הנציג שדיברתי איתו אמר לי שאני צריך פשוט לעשות אתחול ופעם הבא שאני מתחבר לאינטרנט אני כבר בגיימר. אני עושה עכשיו בדיקות ולא נראה לי שאני בגיימר עשיתי PING לכמה שרתי BC 2 באנגליה. Pinging 81.19.208.31 with 32 bytes of data: Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=125ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=167ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=137ms TTL=120 Reply from 81.19.208.…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשת שלי ישנה בעית קליטה מותקן ראוטר של לינקס במחשב נייח שהוא התחנה הראשית. ישנו מקלט של D-Link במחשב הנייח השני שלדעתי הבעיה נעוצה בו כי במחשבים הניידים בבית קולטים מעולה לא משנה היכן הם נמצאים(לפעמים הרבה יותר רחוק מהמחשב הנייח המדובר). על איזה מקלט טוב אתם ממליצים? עוד בעיה ברשת אחרת. יש לי בעיה אחרת ברשת אחרת עם הסקייפ שעובד על מחשב נייד הוא לא מפסיק להתחבר ולהתנתק בלי שום סיבה נראית לעין.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. התקנתי היום רשת ביתית דרך נתב EDIMAX 6204 , הכל עובד דרכו טוב האינטרנט מתחבר. הבעיה היא כזאת: נכון לעכשיו מחוברים אצלי 2 מחשבים עם כבל לראוטר ומחשב אחד ניייד מחובר אלחוטי. על המחשבים שמחוברים עם כבל יש XP ועל הנייד יש VISTA. כשאני מנסה לשתף קבצים בין המחשבים אני רואה את כל מה שאישרתי לשיתוף בין שתי המחשבים המחוברים כבל, (שאני המחשבים רואים אחד את השני) אבל המחשב הנייד רואה את שני המחשבים אחרים אבל מה שאני משתף בו , שני המחשבים אחרים לא רואים את מה שאני רוצה לשתף מהמחשב הנייד. למישהו יש פתרון איך ומה הבעיה בVISTA למה אני לא מצליח לראות את הנייד בשיתוף קבצים? ועוד שאלה איזה אבטחה כדאי לשים על הרשת?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! ולמומחים בפרט הנושא שחוק אבל כמה שקראתי רק התבלבלתי ולא ברור לי אם מה שהציעו ספקים בעבר עדיין מוצע היום אז בכל זאת: יש לי מחשב אחד מחובר להוט\012 [750]. אני רוצה לחבר מחשב שני בבית בכבלים (ללא אלחוט). 1) האם ICS עובד סבבה? 2) האם יש איזשהו ספק שנותן מודם שיכול לשמש לחיבור שני מחשבים (זה לזה ולאינטרנט או לפחות רק לאינטרנט) כך שלא צריך לקנות עוד חומרה\לשלם על שני מחשבים? 3) יש מצב לפיירוואל מובנה במודם? 4) רצוי בלי חייגן? כי עכשיו לפעמים החיוג נכשל[619] - אבל אולי זה יכול להיות אמין? בקיצור מה הקונפיגורציה האופטימלית (חומרות\ספקים) והאם צריך לדרוש מודם מסויים או סוג חיבור מסויים מהספק?(לפני שמתחברים אליו..) תודה רבה מראש למומחים בתחום סיון נ.ב. אם …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם זה לא קשור לפה או עברתי על חוקי הפורום אז למחוק תודה וסליחה http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20110117_1209938&from=haaretz
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה מעצבנת שבזק/בזק בינלאומי לא מצליחים לפתור או בכלל להכיר שיש בעיה ורציתי לבדוק עם משתמשים אחרים האם קרה גם לכם בעבר או מה המצב אצלכם כעת. יש לי חיבור 20 מגה VDSL במשך כמעט שנה כאשר במשך חצי שנה פחות או יותר מאז שעברתי לראוטר של VDSL DLINK 6740 הפינג להופ הראשון היה 7 MS. לפני כמה חודשים הפינג בהופ הראשון קפץ ל20-22 MS ומאחר שהספק והתשתית לא מצאו בעיה הם האשימו את הראוטר שהוא לא תקין. חשוב לי לציין שכאשר עלתה הבעיה לראשונה דיברתי עם בזק ולאחר כל מיני איפוסים למיניהם הפינג חזר לתקין לשבוע בערך אבל אז שוב עלה ולכן מצאתי עצמי בטיול לבזק סטור. החלפתי ראוטר אך הבעיה לא נפתרה ולאחרונה אני חווה בעיות של ניתוקים (משהו שעדיין בטיפול) כך שהיה אצלי טכנאי בשבוע ש…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לחבר נתב EDIMAX 6204 לכבלים , לא מצליח לקבל IP בתוך רשת הכבלים וכמובן שלא מקבל IP מ 012 ב PPTP או L2TP. בנוסף התמיכה שלהם לא עונה , המתנתי 3 פעמים 10 דקות ללא מענה. המודם של הכבלים טירון , האם מישהו מכיר בעיה בין המודם הזה לנתב EDIMAX ? ללא נתב המחשב מקבל IP ללא בעיה ברשת הכבלים. נתב חדש לחלוטין.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחילו לפרוס בשכונה שלי אבל אין להם מושג איזה רחובות הם מתכננים לפרוס וגם אמרו לי שפורסים בבנינים של 8 קומות ומעלה לשרות הלקוחות כמובן אין שמץ מושג בנושא החבילה נשמעת מבטיחה עם 1G סימטרי והבטחה ל300M מינימום ב100 לחודש כולל התקנה חינם וראוטר למישהו יש עוד מידע בנושא? תודה אגב פשוט חלם שצריך שכל כך הרבה חברות יתחרו על פריסות פיזיות של תשתיות, פשוט בזבוז כסף כמה תשתיות דומות אנחנו צריכים מתחת לערים שלנו? כל אחד שרוצה לפרוס פשוט בא פותח את המדרכות ומתחיל לעשות בלאגן
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-