רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שני מחשבים שעובדים על win 7 ומחוברים ברשת ביתית. כשאני רוצה להעביר קובץ, אחרי ששיתפתי אותו ומתן הרשאות המעבר הוא מאוד איטי.. מהאינטרנט זה יותר מהיר. הקבצים עוברים ב- 30-40 kb לשנייה... יש דרך לזרז את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בשירות zoneedit.com כדי לאכסן את הדומיין שלי, אבל בזמן האחרון יש שם יותר מידי בעיות. אחת הנפוצות, למשל, היא שלוקח להם עשה ויותר לעדכן שינויים שאני עושה - יש לי חיבור עם IP דינאמי בבית וסקריפט שכתבתי בודק כל עשר דקות מהו ואם הוא שונה ממה שמופיע בשרת ה- DNS, הוא מעדכן את השרת. בשבועות האחרונים הסקריפט כל הזמן מודיע שהשרת מסרב לקבל את העדכונים כי הוא נעשו יותר מידי שניןיים בזמן האחרון. בדקתי וראיתי שבהתחלה השרת מקבל את הכתובת החדשה אבל ממשיך להחזיר בשאילתות את הכתובת הישנה ולכן הסקריפט מנסה שוב ושוב, כל עשר דקות, לעדכן את השרת, עד שלשרת נמאס והוא חוסם את הסקריפט. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף שרת. אני מכיר עוד כמה שרתים חינמיים, אבל אין לי ניסיון איתם. חבל על …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הזמנתי באיביי כ. רשת אלחוטי אלפא NHR וכשהוא הגיע חיברתי אותו למחשב ובאמת הוא מראה לי הרבה יותר רשתות מאשר הכרטיס הקודם הפשוט שהיה לי. הוא התחבר לי לרשת אלחוטית שנמצאת די רחוק ממני ונותן לי 4 או חמש ברים (בהשוואה ל1 2 בכרטיס הקודם). אבל במגה ביט הוא רושם מקסימום של 21 מגה ביט והגלישה היא יציבה מאוד אבל רק של 2 מגה מתוך עשר שהספק נותן לי. למישהו יש רעיון מה קורה פה? עוד דבר. ראיתי שיש כזה מד TX מה זה? ועל מה צריך להגדיר אותו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לצורך בדיקות את server datacenter 2012, שאני בוחר ב TOOLS, את הכלי של AD לניהול משתמשים ומחשבים, אני מקבל הודעת שגיאה, ושאני צריך להתחבר כמשתמש עם הרשאות של ADMINISTRATOR המאפשר לי לנהל את הכלי הזה. העניין הוא שאני מחובר כ ADMINISTRATOR, כיצד ניתן לפתור בעיה זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה ספקים יש ?? ואם אתם יוכלים לביא קישור לאתר שלהם תביאו
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,החלטתי לבדוק משהו בקשר ל IP ופינג בUT2004 אז ככה.. אני מחובר ל012 net דרך cable,אז ניסיתי להתנתק ולהתחבר ולבדוק את הפינגים במשחק. פעם הפינג היה גרוע ופעם הפינג היה מצויין. יש סיכוי שאני מתחבר לאותו IP כל פעם? פשוט להגדיר את הIP שהפינגים טובים בו. אם כן איך
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב נייד של HP והוא מצליח להתחבר לרשת והוא גם מעביר מנות אבל כאילו יש לי חומת אש שחוסמת הכל! אני לא יכול להכנס לאינטרנט, האנטיוירוס לא מתעדכן, כאילו אין לי חיבור. ביטלתי את החומת אש של ווינדוס ואין לי עוד חומות אש. עשיתי כבר שיחזור מערכת וזה לא פתר לי את הבעיה, בדקתי גם הגדרות והכל בסדר מה עושים? (וזאת לא בעיה ברשת שלי) מה אני עושה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי לתשתית של HOT מבזק. יש לי ראוטר אלחוטי Lynksis WRT54GL איך אני מגדיר אותו מחדש ? אם ניתן בכלל... תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט אם לעבור לטריפל של HOT מהסיבה הבאה: חבר שלי טוען שיהיו לי הפרעות בקו אם אוריד ואשתף קבצים ואנצל את הרוחב פס של האינטרנט עד המקסימום. מה דעתכם? אני אשמח לשמוע תגובות של אנשים שיש להם HOT ויוכלו לאמת או להפריך את הטענה הזו.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנחנו מחוברים בבית 4 מחשבים ל Switch fast Ethernet של Edimax ולראוטר Aztech DSL-600E וכבר תקופה ארוכה שהאינטרנט נופל ללא הודעה מוקדמת (זה התחיל כשהיינו עם 012 ועברנו לבזק וזה עדיין ממשיך). חשוב להדגיש שהראוטר נשאר מחובר ז"א שכל הנוריות דולקות בצורה תקינה . אבל בכל המחשבים אין אינטרנט, כמו כן כאשר נכנסים לראטור ( 10.0.0.138 ) לרוב הוא מראה שהוא מחובר בצורה תקינה אבל עדיין אין לאף מחשב אינטרנט. האם יתכן שמדובר בעומס (4 מחשבים עם שיתוף קבצים ו\או רפידשר) ? כמו כן חשבתי אולי מדובר בבעיה ב dns משום שזה כאילו שהוא לא מוצא את האתרים , מה דעתכם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה אותו מכשיר? למישהו יש נסיון עם המכשיר מebay יש הבדלי מחיר גדולים גם בחו"ל http://www.pa-sh.co.il/-7-.6.htm http://www.ebay.com/itm/4-in-1-Remote-RJ11-RJ45-USB-BNC-Phone-Computer-LAN-Network-Cable-Tester-Tool-/111097070363?pt=US_Cable_Testers&hash=item19dde6c31b תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ראוטר עם מספר יכולות ספציפיות (בתקווה שיש כזה, ולא יותר מדי יקר). אתחיל ואגיד שאני לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית ביותר ולא קריטי לי שהמהירות של הראוטר תהיה כזאת שבחוד חנית הטכנולוגיה. אני מעוניין בראוטר ש 1. יכול לשמש כ Wifi repeater לרשת WIFI קיימת (ללא חיוג לספק). זאת אני צריך לחצי שנה הקרובה כמגדיל טווח לראוטר של בזק שקיים בבית. 2. יכול לחייג גם לבזק וגם ל הוט (לאחר מעבר דירה, הראוטר יפסיק לשמש כמגדיל טווח). 3. כפתור גדול להדלקה וכיבוי של ה WIFI בשעות שאין דרישה בבית לרשת אלחוטית. אוסיף ואגיד שיש ליכרגע ראוטר של Edimax שיודע להפוך ל Universal repeater אבל אני לא מצליח לגרום לו לעבוד כ repeater. הכנסתי את ה Root ESSID וכן את ה ESSID שלי אבל עדיין אין גל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היום היה לי קצר חשמלי בבית, החשמל קפץ, איתרתי את הבעיה לקצר - בית מנורה תקול ומנורה שנשרפה. לאחר שהחשמל חזר למרות שהמודם והנתב כבר עלו חוויתי בעיות מוזרות בגלישה כמו תקיעות ואיטיות קיצונית בכל המחשבים בבית, רק לאחר ניתוק של המודם והנתב מהחשמל והחזרה שוב אחרי כדקה התקלה הסתדרה. בזמן התקלה נתתי PING ממושך לנתב וראיתי זמני תגובה לא הגיוניים של 200ms ל gateway שהוא 192.168.0.1 ה WIFI פתאום התנתק לי ולא הבנתי למה. מודם THOMSON של הוט ונתב DIR-655 של D-LINK. השאלה היא מה גרם לתופעה מלכתחילה? האם תקלת מודם או נתב? ולמה הפסקת חשמל אחת שיבשה את התקשורת כולה והייתי שוב צריך לנתק ולחבר לחשמל על מנת שתקלה תיפתר, נתקלתי בעבודה בתופעה דומה בנתבים של CISCO. אשמח לדעת מה דעתכם ומה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עצמו מלפני חמש שנים ,עם תוכנת הפעלה XP האם יש כרטיס PCI מתאים עם אנטנה לחלון? עד אילו מהירויות אינטרנט אפשר להעביר דרך כרטיס כזה? האם אצטרך להגדיר עוד דברים או שזה חבר וסע?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית,חשוב לי לציין שחרשתי את הרשת ולא מצאתי תשובות. החלפתי מראוטר של אדימקס, אשר בו לא הייתה לי שום בעיה לפתוח פורטים, לראוטר חדש. Linksys WRT300N, 1.1 אני שובר את הראש וכל ההגדרות שאני מכניס לפתיחת הפורטים אומנם נשמרות,אך בפועל לא קורה דבר. למישהו יש רעיון? תודה מראש, עדו
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולם אומרים שברק הם טובים זה נכון? וכדי לי להתחבר אליהם?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, השבוע רכשנו דרך בזק את מתאם ה HPNA3200 בצירוף עם ראוטר DNG2200V2 גם כן דרך בזק. מרגע חיבור הHPNA ישנם המון ניתוקים באינטרנט. הראוטר עצמו הוא שמתנתק מהאינטרנט. כשיש חיבור, הוא יציב וגם המחשב בצדו השני של ה HPNA גולש בצורה תקינה. יש לציין שלפני חיבור ה HPNA לא היו ניתוקים. (לא יודע אם זה קשור לחימום הראוטר, הוא לא רותח בצורה מיוחדת, והניתוקים ממשיכים גם כשיש מזגן שמקרר את החדר לאזור ה23 מעלות). שיחה עם שירותי התמיכה של בזק לא נתנו לי הרבה, יותר מידי אין להם מה לחדש, לנתק לחבר להוציא מהחשמל להחזיר, הכל עובד לטווח הקרוב וחוזר חלילה. יכול להיות שיש קשר בין חיבור הHPNA לניתוקים? או סתם צירוף מקרים? אודה לכם מאוד על עזרתכם. תודה רבה יש לציין שכשאר ניתקתי את הHPNA וחזרת…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באינטרנט כבר כמה ימים שבשעות הערב אין לי אינטרנט ומה שמוזר הוא שהמחשב מראה שהכל תקין אבל עדיין בכל זאת אין אינטרנט אבל מצאתי פתרון כל פעם אני עושה ריסט למחשב אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת מבלי לעשות ריסט למחשב בכל פעם תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיים לי כרגע ראוטר שמנהל שני חיוברים WAN לאינטרנט, הראוטר הוא של אדימקס (אפשר לצרף דגם אם זה יהיה רלוונטי), והוא מנהל DHCP ו-BALANCING מול שני חיבורים הרשת. נוצר צורך בעוד רוחב פס לאינטרנט ובהוספת חיבור אינטרנט נוסף, מה האפשרויות העומדות בפניי ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת hPNA (מוכר גם כ-WoWNET, רשת על גבי חוטי הטלפון), עם רוטר-מודם 2WIRE 1100 (שחכתי את שם הסדרה, בכל מקרה, מודם רוטרPNA חוטי בלבד הכי בסיסי שיש). יש לנו קצת בעיות איתו, בעיקר ניתוקים של המחשבים שלא מחוברים לרוטר, אבל מצד שני אנחנו תקועים עם זה בגלל הממ"ד ובגלל שאין לנו תשתית מובנית לרשת חוטית, וההשקעה בלפתוח חצי בית בשביל להעביר כבל פשוט לא כדאית. בכל מקרה, יש לנו שכן שאנחנו יודעים בוודאות שיש לו רשת אלחוטית 802.11g שעובדת למרות שאחד המחשבים בממ"ד. אבא שלי היה בחו"ל וקנה די בזול רוטר שבא עם שני מקלטים, של TrendNet אאל"ט (אני חושב שכל הסיפור עלה לו סביבות ה--200 שקל, אפילו פחות). הבעיה היחידה שלנו שתוקעת מבחינתנו את כל העסק היא הרוטר-מודם - אין לנו מודם "רגיל" כ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם! אני מנסה לפתוח שרת ftp ביתי על המחשב אצלי ומשום מה אני לא יכול להתחבר אליו ממחשבים אחרים. אני משתמש בתוכנה של filezilla. הגדרתי משתמשים והכל. פתחתי את פורט 21 בראוטר וניתבתי אותו אליי. אבל שאני מנסה לכתוב את האייפי הדינאמי שלי אני לא מצליח להתחבר אפילו מהמחשב שלי. אבל אם אני כותב את האיי פי שהראוטר נותן לי (הכתובת של הראוטר 192.168.1.1 ומה שהוא נותן לי 192.168.1.100) זה מצליח להתחבר אל רק מהמחשב שלי. ממחשבים אחרים על אותו ראוטר זה לא נותן. עזרההההה..... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אצלנו בקיבוץ רשת WAN (אם אני לא טועה) זה אפשרי להתחבר מרחוק למחשבים אחרים ברשת? ניסיתי דרך השורת הפעלה עם השם מחשב (כמו ברשתות הצבאיות) אבל זה לא עבד הIP לפי IPCONFIG הוא זהה לכול המחשבים בקיבוץ תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! תחילה ברצוני לציין כי אני מהנדס מחשבים ומבין דבר מה הטכנולוגיות. נתקלתי במצב שכרגע אין לי הסבר אליו (חוץ מאולי כמה רעיונות איזוטריים שאולים לי בראש). החלפתי ספק אינטרנט מבזק בינלאומי ל012 (אורנג'... אל תשאלו למה) הענין הוא כזה:עם היוזר של בזק בינלאומי(עדיין ברשותי) אני מקבל בבדיקת מהירות את כל ה40 מגה, כאשר הבדיקה מתבצעת על לפטופ שמחובר בWIFI, כאשר יש עוד מספר מכשירים מחוברים קווית ובWIFI גם. ומהירות זו יציבה.באותה תצורה, עם יוזר של 012 אני מקבל רק 20 מגה (מקסימום שראיתי - 23). אבל מה! כאשר אני מחבר את הלפטופ קווית לראטור, מכבה את הWIFI ומנתק את כל שאר המכשירים אני כן מקבל את ה40 מגה דרך 012. ליוזר של בזק בינלאומי לא מפריע החיבור דרך WIFI ושאר המכשירים, ליוזר …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 3 מפלסים בבית, בקומה העליונה ביותר נמצא הראוטר והמודם, והקליטה באזור של הקומה הזאת מעולה בסלון ומטבח הקליטה לא טובה בכלל בקומה למטה מרתף נמצא ראוטר שמשמש כנקודת ממסר, במרתף יש קליטה מעולה עכשיו אני לא יודע מה כדי לעשות בשביל שבסלון תיהיה קליטה טובה גם מה עדיף נקודת מסר או מגביר טווח אינטרנט שמתחבר ישרות לחשמל? תודה איתי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של EDIMAX בתקן 802.11G. במדריך רשום שההגדרות תואמות לכל המודמים חוץ מהמודם שברשותי Alcatel speed touch home (השחור עם ה5 נוריות). אך גם רשום במדריך לפנות ל"אתר שלנו לקבלת תמיכה והורדת המדריך המתאים". לא הבנתי כל כך לאיזה אתר הם מתכוונים, אז אני שואל פה, איך אני בכל זאת יכול לגרום למודם הזה לעבוד עם הראוטר שקניתי, מאחר ולא בא לי לשלם 400 שקל על מודם חדש. (אגב, המודם החדש של בזק כולל נתב?) ועוד שאלה, למיטב הבנתי בPS3 שלי יש כרטיס אלחוטי מובנה. אך לא קיבלתי שום אנטנה שאוכל לחבר אליו. האם אפשר לרכוש אנטנה כזאת בנפרד? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק בשביל האנטנה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-