רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הורדתי קובץ מאינטרנו אבל גיליתי שאני לא לא צריך אותו איך אני מעלה אותו חזרה?
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה להכנס למסנג'ר כאשר אני מחובר דרך הראוטר(הודעת שגיאה ופשוט לא נכנס). בשביל למקד את הבעיה אני אתאר לפרטים את התצורה בבית: מחשב1- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת לראוטר (פיזית). מחשב2- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי ( TP LINK 108 MB),קליטה 90% ב 108MB. הראוטר מסוג TP LINK 108 MB מחובר למודם מסוג טומפסון(כבל רשת) תשתית כבלים,ספק- בזק בינלאומי חבילה של 3 מגה. כאשר אני מחבר את מחשב1 פיזית למודם (עם חייגן) אני נכנס חלק אין בעיה. כאשר אני מחבר בתצורה שהזכרתי בהתחלה אין כניסה - משמע מחשב2 והראוטר ללא שימוש. לגבי ה UTORRENT (במחשב2) הUTORRENT פשוט לא עובר את 30 KBS (ישנם 20 קבצים להורדה ,6 ACTIVE היתר לא) כאשר אני מחובר דרך הראוטר. פתחתי את הפורט המתאים …
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום ! אתמול הצלחתי לשדרג את מודם ואכן יותר אני לא צריך לחייג אל הספק אבל אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר הוא כל הזמן נכבה וכך גם NETSCAPE 7 PE מה הפתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. פירמטתי את הלפטופ של אבא שלי כי החלונות נדפק. לפני הפירמוא הייתה נורה אדומה כזו אשר פותחת אפשרות גלישה לאינטרנט. לאחר הפירמוט הנורה בכלל לא עובדת,אני מנסה להכנס לרשת האלחוטית שלי,דרך ראוטר ולא מצליח. כנראה אני צריך להגדיר את כל ההגדרות האלחוטיות,ורציתי לדעת כיצד לעשות זאת. פעם היה לי"מצא רשתות אל-חוטיות בתווח,וזה מצא לי כמה.עכשיו אני בכלל לא מוצא את האופציה הזו השפה היא באנגלית,זה ממש דחוף ו תודה על תשומת הלב !! עריכה : הגעתי להגדרות של wireless אבל זה אומר לי להכניס איזה flash drive ,ואין לי אותו. הדבר היחידי שיש לי זה דיסק של edimax,יכול לעזור במשו ?
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי נתב D-Link DI-714P+. אני מעוניין להגיע למסך הSetup, מסך כזה (כדי לפתוח פורטים ודברים כאלה): http://www.echolink.org/images/D-Link.jpg לפי חוברת ההוראות, אני אמור להכניס את הכתובת הבאה בדפדפן: http://192.168.0.1 כשאני מכניס את הכתובת, זה חושב ובסוף לא מוצא. מה עליי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הורדתי סוף סוף את הWindows Live OneCare, שכרגע אני בודק מה הוא באמת שווה, ופתאום קרה דבר מוזר. יש לי רשת בבית, שלושה מחשבים שמחוברים דרך האב. המחשב שלי מתחבר לאינטרנט, ודרכיו מתחברים שני האחרים- בהגדרות של הווינדוס אקס פי, בלי הגדרות ידניות. אך פתאום, אני כמעט בטוח שזה קרה לאחר התקנת ה WLOC, האינטרנט לא עובד בשני המחשבים האחרונים. עדיין יש רשת בין שלושת המחשבים- אני יכול להיכנס לקבצים של שני המחשבים האחרים ולקבל מהם פינג, אך הם לא יכולים להיכנס אלי ולא לקבל ממני פינג. אפילו כשאני עושה לעצמי בדיקת פינג ping eden אני לא מקבל כלום... מוזר... אני משער שזה משהו עם ה-Firewall, אבל אני לא מצליח להבין מה אני צריך לשנות כדי שהכול יעבוד כמו שצריך. אפשר עזרה?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אחת התקלות/בעיות הכי מוזרות שנתלתי בהן יש לי אתר שאני רואה ממנו וידאו בstreaming מזמן לא נכנסתי אליו, אתמול זוהי הפעם הראשונה שנכנסתי אליו מאז שהתקנתי WIN7 ומאז שרכשתי את הראוטר של DLINK DIR615- יש לציין גם DD-WRT עליו, אני מחובר בחיבור ללא חייגן 12 מגה של הוט הבעייה היא כזאת פעם( לפני WIN7 ולפני הראוטר) שצפיתי בstreaming דרך פיירפוקס (האמת שלא חשוב דרך איזה דפדפן) ראיתי את ההזרמה של הוידאו באופן חלק על קצב של 3000 Kbps (לפי לשונית סטטיסטיקה בפלאגין של מדיה פלייר) היום אני מקבל קצב של בין 80-300 שזה ממש כלום אם נמיר את זה לביטים... מיותר לצייו שאי אפשר לצפות ככה. בהורדה של קבצים אני מצליח דרך הראוטר להשיג את המהירות של החיבור קומבינציות שיש בהם בעייה: 1- win7, חיבור…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי מודם רשת Aztech DSL600E והתקנתי והגדרתי חייגן והכל. הנורות דלקו כמו שצריך, אבל ברגע שחייגתי, ולאחר שלב אימות הססמא, כאשר נראה כאילו החיבור הצליח, המחשב פשוט איתחל את עצמו ממש באותה שנייה שהחיבור הצליח. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ותארתי את הבעייה. בסופו של דבר הם אמרו לי שהם לא יודעים מה עושים ואולי מדובר בבעיית חומרה. כשניסיתי את המודם בשני מחשבים אחרים הבעייה הזו לא קרתה. מה שהיה עד עכשיו זה: היה לי מודם USB שהיה מחובר למחשב מסויים, ושאר המחשבים (כולל שלי) היו מחוברים לhub והכל היה בסדר. לכולנו היה אינטרנט וכו'... השאלה שלי היא אם הבעייה היא בכרטיס רשת, איך זה שכשהייתי מחוברת ברשת הכל היה בסדר? אגב, כשניסיתי לחבר את המודם USB למחשב שלי, הנ…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני צופה בסרטון נגיד של מוזיקה הסרטון נטען מהר מאוד עד הסוף אבל אחרי שהוא נטען עד הסוף יש גמגומים בשיר כאילו נתקע מידי פעם ולא רץ רצוף מה יכולה להיות הבעייה? 100 מגה בהוט + הוטנט התקיעות מתרחשות כשאני גולש בדפים נוספים ולא רק בעמוד של יוטיוב
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בעייה מוזרה שהתחילה היום (אחרי שניתקתי את כל המכשירים מהחשמל). בעיקרון הכרטיס רשת לא מקבל כתובת IP משרת הDHCP של הראוטר, גם הגדרה ידנית לא עוזרת. הוא מקבל IP מוזר משהו בסגנון 165.254.0.1 והויסטה (ultimate 32bit) מודיעה שהרשת בלתי מזוהה (unidentified network). הראוטר תקין לחלוטין (יש לי עוד מחשב בבית שמתחבר אליו בwireless והכל עובד מצויין, חשבתי שאולי הפורטים בראוטר נשרפו אבל בדקתי עם מחשב של חבר ובכל הפורטים הכל עובד תקין (הכרטיס רשת שלו מקבל כתובת IP מהרואטר). אז עד עכשיו זה נשמע שהכרטיס רשת שלי דפוק, אבל אם אני מחבר אותו ישירות למודם האינטרנט עובד והוא מקבל כתובת IP תקינה. כבר אין לי רעיונות איך לפתור את הבעייה הזאת, ניסיתי כל דבר כולל חיפוש בגוגל לגבי הב…
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום התחילה לי בעייה מוזרה בנתב של לינקסיס WRT54G מחשב ראשי מקבל איי פיי בסדר גמור מחשב שני מקבל 10.0.0.2 ובהגדרות של הנתב מופיע לי כאילו המחשב קיבל את האיי פיי הנכון כמו 192.168.1.101 מה שעוד מוזר הוא שגם האייפון מקבל איי פיי כזה 10.0.0.1 ואני עדיין יכול לגלוש והכל אבל אין לי יותר שיתוף בין 2 מחשבים כמו שהיה לי מקודם וגם גמובן מוגבליות של האייפון באינטרנט מה יכולה להיות הבעייה? האם הנתב נדפק? עשיתי לו ריסט כמה פעמים והגדרתי הכל מחדש....
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לילה טוב, ברשותי 2 ראוטרים. אחד (6104 קוי של אדימקס) מתחבר למודם ECI של בזק, למחשב שלי (בממ"ד) ומשם הוא יוצא החוצה אל ראוטר מימו (6126 גם של אדימקס), ששולח רשת אלחוטית ל-2 מחשבים נוספים. הבעיה המוזרה - כשהמימו עובד, המחשבים ברשת האלחוטית עובדים, אבל הראוטר הקווי מפסיק לעבוד. רק שאני מנתק את המימו ומחבר את הקווי, האינטרנט אצלי עובד. אוסיף ואציין כי בזמן החיבור האלחוטי, המחשב שלי (הקווי) טוען שהוא לא מוצא כתובת IP... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, הרשת בבית מורכבת משני מחשבים המחוברים אלחוטית לסמארטבוקס של אורנג'. מחשב אחד נייח והשני הוא msi wind u100. מה שקורה זה שכמה דקות אחרי שהנייד מתחבר לרשת, פתאום גם הוא וגם הנייח מתנתקים מהרשת ולא ניתן להתחבר אליה עד שהראוטר מנותק ומוחזר לחשמל. הנייח יכול לגלוש ימים בלי תקלות כל עוד הנייד לא מתחבר לרשת. ניסיתי עדכון דרייברים לכרטיס הרשת של הנייד אפילו פרמטתי והתקנתי ווינדוס 7 במקום XP. מבחינת אורנג' הכל תקין (והנייח באמת גולש בלי בעיות, כל עוד הנייד לא מתחבר). זה פשוט נראה כאילו הכרטיס רשת המובנה בנייד פשוט הורג רשתות אני די אובד עצות. יכול שהכרטיס רשת פשוט דפוק ומפיל את הרשת? חיפוש בגוגל לא הראה לי בעייה דומה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת עם שלושה מחשבים+מחשב נייד באלחוטי ועד לפני יומיים הכל עבד חלק (שיתוף קבצים ואינטרנט). מה שמוזר ששמתי לב שבSAFE MODE WITH NETWORKING זה עובד בסדר ובמצב עבודה רגיל זה לא. מישהו אולי מכיר את התופעה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לפני כשלושה ימים החלה אצלי בעייה מוזרה מאד שהולכת ככה : יש לי מחשב ראשי ואליו מחוברים זוג אחרים שמחוברים אליו דרך האב ומקבלים אינטרנט רק כשראשי דלוק. כשמדליקים אותו בפעם הראשונה ואת כל השאר הכל בסדר. אבל כשמתנתקים מהאינטרנט במחשב הראשי למשל לשעה ואז מתחברים שוב (בלי ריסטראט בלי כלום) שאר המחשבים לא יכולים להגיע לכלום באינרטנט והוא משותק, ולא עוזר שום ריסטארט במחשבים שם או התחברות מחדש במחשב הראשי, רק כיבוי והדלקה מחדש של המודם (אלקטל שחור) והתחברות מחדש מחזירות משום מה את האיטרנט לשאר המחשבים. ארני לא מאמין שזו בעייה ברשת או בהאב כי הרשת עובדת כרגיל גם כשאין אינטרנט בגלל הבעייה, אני חושד במודםפ או בחיבור עצמו, מה זה יכול להיות לכל הרוחות ? עזרה...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב, גלישה לאתרים שונים בדפדפנים שונים ( IE, Opera, FireFox, Chrome ) עובדת, ברגע שאני רוצה להוריד קובץ, הדפדפן כביכול מתחיל את ההורדה ותקוע ממש על ההתחלה. ההורדה אינה מתבצעת. אני מבולבל. אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת ( למיטב זיכרוני ) מע' הפעלה : Win 7 - 7600.16385 x86 כ.רשת 1GBe Realtek 8169, דרייבר מעודכן ( ניסיתי גם עם הדרייבר שמגיע עם ווינדווס ) אנטיווירוס כבוי, אין רוגלות וחרטות אחרות ( בדוק ! ) Firewall כבוי. מי מה למה וכמה תודה לעוזרים ולעוזרות ( במיוחד לעוזרות )
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי הראוטר Siemens SL2-141 פועל מצויין כבר כמה חודשים. אליו מחוברים: 10.0.0.1 המחשב הראשון xp sp 2 10.0.0.2 המחשב השני xp sp 2 10.0.0.3 אייפון ב-WiFi 10.0.0.138 הראוטר עצמו. פתאום ביום בהיר אחד המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט, דהיינו, המסנג'ר מתחבר, eMule מתחבר - באינטרנט אי אפשר לגלוש! השינוי האחרון שעשיתי לפני מספר ימים זה להתקין תוכנה שמשנה את האי פי כל כמה דקות, אבל הכל פעם כמו שצריך. ניסיתי להתחבר לכתובת 10.0.0.138 כרגיל, במחשב השני אי אפשר (באייפון ובמחשב הראשון הכל תקין). אם כי, מה שאני לא מצליח להבין, זה למה פינגים כן עוברים לעז*זל? פינג ל-10.0.0.138 או לכתובת אי פי של אתר מסויים עוברת! יש לי רקע מסויים ברשתות, ההגדות בסדר ב-100%, עברתי עליהן שוב…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חיברתי אתמול ראוטר של חברת EDMIAX BR622NS עכשיו המחשב שלי מחובר עם כבל והגלישה בוא נוראית האנטרנט לא זז בעוד שהגלישה עם המחשב נייד האנטרנט טס.. ניסיתי לחבר את הפלאפון (SE ARC) למחשב ולעשות לו TETHERING (חיברתי אותו לUSB ואת הפלאפון לרשת האלחוטית) והאטנרט טס שוב במחשב שלי גם.. (אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם האטנרנט גם טס) רק שהוא מחובר בכבל לראוטר הוא ניהיה איטי להחריד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בזמן האחרון בעיה מוזרה עם STREAMING VIDEO, כמו למשל ב- YOUTUBE. חלק מהפעמים זה פשוט לא נפתח וכותב לי "שגיאה", חלק מהפעמים זה עובד מאוד לאט ונתקע, אבל חלק מהסרטונים זה דווקא פותח בסדר. נראה לי שכבר ניסיתי כל דבר אפשרי, גם עם התמיכה של בזק (יש לי מהירות 15 עם חבילת גיימר). מה אתם ממליצים לנסות? תודה
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן...יש לי בעייה מוזרה עם האינטרנט פעם הייתי מחובר לאינטרנט דרך רשת...היו כמה בעיות... אבל ההורדות של הביטורנט ומירק היו דיי סבבה החלטתי לשים אינטרנט כבלים של ברק ומאז ההורדות טורנט והמירק (לא רק ההורדות במירק גם התחברויות וכו...), ביום ממש איטי...למרות שכשאני בודק את המהירות הורדת בHTTP (מrapidshare לדוגמא) זה מוריד על מהירות מלאה (1.5)...עכשיו בלילה זה דיי מסתדר..למרות שעדיין הטורנט דיי איטי... התקשרתי לברק...הם אומרים שכלום לא חסום ונראה שהחיבור שלי הוא בסדר אין לי ראוטר וזה לא בעייה באנטי ווירוס או פיירוול... יש למישהו מושג מה הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב מסוג siemens SL2-141 בשבוע האחרון עשיתי פירמוט. לאחר הפירמוט פשוט חיברתי את הנתב לפי כל החיבורים שהיו לפני הפירמוט. הנתב מתחבר לאינטרנט! הוא מראה סימנים של עבודה תקינה (הלדים). אבל כשאני מאפשר את החיבור רשת (עושה לו ENABLE) אז הוא רושם הרבה זמן ACUIRING NETWORK ADRESS ובסוף מופיע לי הודעת בועה שרשום בה ש THIS CONNECTION HAS LIMITED CONNECTIVITY OR NO CONNECTIVITY AT ALL האם הבעיה היא שלא מוגדרות כתובות IP ? ואיך אני יודע איזה כתובות לרשום אם כן? ואם אני רוצה שה IP ישתנה עבור כל חיבור מחדש האם זה אםשרי עם נתבים ? תודה ! עריכה: מה אתם רציניים? חחח לאף אחד אין קצה של מושג? בעסה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היום שידרגו את המהירות בבית ל 500 מגה החליפו מודם הכל בסדר אחרי כמה דקות פתאום בעיות חיבור לאינטרנט צצו עשיתי איפוס וכו לא עזר כמובן שניתי את ה DNS במודם ל 1.1.1.1 מחוסר ברירה, האם ניתן לפתור את זה בצורה נכונה ? בכל אופן ,עכשיו זה עובד בצורה יותר טובה אבל עדיין לפעמים אתרים לא נטענים או עושים טובה שהם נטענים עשיתי בדיקה עם PINGPLOTER תוכנה שבודקת PL וכל מיני מסתבר שיש 80 PACKAGE LOSS לשרת ה DNS שלהם האם התוכנה בכלל מקצועית או שזה סתם שיערוך כזה עם ה PACKAGE LOSS ? ספק שהיה לפני היו גם PL גבוהים מאוד סתם באופן כללי מה יש לאינטרנט בישראל ? במשחקים למשל מרגישים לאגים שהורסים את החוויה לגמ…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הקונפיגורצייה שלי היא כזו: (HOT + בזב"ל) מודם של HOT מחובר ל SWITCH. הSWITCH מחובר לנתב וגם ישירות לכרטיס רשת באחד המחשבים. למחשב המדובר יש שני כרטיסי רשת, אחד בחיבור ישיר מה SWITCH והשני בחיבור מהנתב, כלומר למחשב יש שתי כתובות IP. כשאני עובד עם הכרטיס שמאחורי הנתב הכל תקין. הבעייה היא עם הכרטיס שמחובר ישירות, מדי כמה זמן יש מעין ניתוק שגורם להורדות להפסיק (HTTP/FTP/DCC-IRC) זה קורה אחת לפרק זמן שונה (יכול להיות כל 5 דקות או כל 60 דקות) אני למשל מריץ שני עותקים של MIRC שמחוברים לאותו שרת, כל אחד ע"י כרטיס רשת שונה, ורק הMIRC שמחובר ע"י הכרטיס ה"בעייתי" מתנתק. אם אני מוריד קובץ (למשל קובץ בדיקה של בזק בינל) הוא נקטע באותו זמן בדיוק. - הכרטיס השני ממשיך לעבוד וכך גם כל המחש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי מאמצים רבים כנראה גיליתי מדוע נוצרים המסכים הכחולים. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך קבל רשת. כאשר אני מחבר את המחשב השני למחשב שלי כדי שהרשת תעבוד נוצרים מסכים כחולים במחשב הראשי- שלי. כשאני מנתק אותו מהמחשב שלי אין... מה עליי לעשות? ד.א אני בטוח שהקבל רשת תקין כי ניסיתי לחבר בין המחשבים עם קבל אחר ועדין הופיעו המסכים ... אשמח לתגובות ..
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-