רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הנתב שבכותרת, תשתית ADSL מהירות 5 מגה. שמתי לב שכשאני מורידה מ-Rapidshare (יש לי חשבון פרמיום) אחרי כמה זמן ההורדה נהיית איטית להחריד וכשאני עושה ריסט לראוטר זה מסתדר. בזמן שההורדה מ-Rapidshare זוחלת, ניסיתי לעשות בדיקת מהירות באתר של הספק שלי בזק בינלאומי והמהירות שם תקינה. הקושחה של הנתב מעודכנת לקושחה האחרונה מהאתר של פיקוק (1.58). יש משהו שניתן לעשות כדי שלא יהיה צריך לעשות ריסט לעתים כל כך קרובות? אודה לכל רעיון.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה להפעיל ויעדת וידאו תחת המחשבים האחרים ברשת. הוידאו (ועוד כמה דברים) עובדים במסנגר תחת פרוטוקל UPnP מה שמאפשר שימוש בהם ללא הגדרות מיוחדות תחת כל נתב שתומך ב-UPnP. ה-ICS של וינדוס תומך בזה לכן בתאוריה המחשבים האחרים אמורים להתחבר תחת הפרוטוקול הזה ולא צריכה להיות שום בעיה. כאן מתחילה הבעיה המחשבים לא מתחברים תחת UPnP ומזהים את החיבור שלהם כ-non-UPnP NAT מה שגורם לוידאו לא לפעול. את סוג החיבור ניתן לראות במסנגר ב-tools->options->connection למטה ב-adanced רשום סוג החיבור. נסיתי ב-Add/Remove program ב-Windows Component להוסיף את ה-UPnP אבל זה לא שינה כלום. ביטלתי את ה-firewall בכל המחשבים וגם זה לא עזר. מה אפשר לעשות? ???
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, זה זמן רב יש לי בעיות בקיום שיחות שמע באינטרנט, בעיקר עם Skype, אפילו שמתי הודעה פה בפורום בנושא. יצרתי קשר עם Skype, והם הפנו אותי למספר בדיקות, גם בתוכנה עצמה וגם אתר אינטרנט חביב, שבודק את טיב קו האינטרנט למטרת שימוש ב - VoIP. כתובת האתר: http://myvoipspeed.visualware.com/ ביצעתי את הבדיקות, וכך גם החבר שלי מחו"ל איתו ניסיתי לדבר. אצלו הכל היה תקין, אצלי לא.... התוצאות שיצאו לי הן: download speed: 1.72kbps ( not high enough to support any kind of voice-over-ip conversation ) upload speed: 150kbps quality of service: 6% ( the connection is unable to produce a constant stream of data ) Jitter: 8875.4 ms ( too unpredictable to sustain a constant flow of data ). packa…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה שאני סובל מאוד מבעיות ברשת הביתית של שיתוף קבצים עם WINDOWS 7 ו WINDOWS XP. כנראה שמצאתי מאיפה נובעת הבעיה. התקלה היתה קוראת מדי פעם, הגישה המחשבים עם XP לא היו יכולים לגשת לכוננים המשותפים מ WIN7. בדר"כ ריסט בווינדוס 7 היה פותר את הבעיה. עשיתי בדיקה כשהבעיה קרתה - נכנסתי ל Computer Management ול Shared Folders ב Sessions היה היוזר המסויים שהתחבר למחשב , והערך ב OPEN FILES היה מעל 32. נכנסתי ל OPENFILES ושם היה את כל הרשימת הקבצים הפתוחים, ברגע שסגרתי אותם הרשת השתחררה. אז עכשיו אני מעוניין לדעת איך למנוע את המגבלה הזאת של הקבצים הפתוחים ולא יעמיס. האם למישהו יש מושג איך? עוד דבר - אני משתמש בתוכנה מדיה סנטר (מדיה פורטל) שאני מאמין שהיא עושה סריקה לכל הקב…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לחצתי על כפתור הריסטרט ועכשיו אני לא מוצא את האייפי וגם לא יודע איך לקנפג אותו מחדש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל החיבור לראוטר. אבל גם אם אני מחבר ישירות למודם יש בעיות חיבור. התנתקויות רנדומליות ויש ימים שהוא בקושי עובד בכלל... הבעיה חלה על ICQ LITE וPRO. אני מחובר דרך 012 בכבלים בחיבור 1.5 עם מודם של מוטורולה. הבעיה חוזרת ללא קשר לאי מיול. אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
תראו, בדקתי עם חבר שלי יש לו אינטרנט ADSL - וספקית בזק בינלאומי 014. יש לו חבילת אינטרנט 750, ולי 2 מגה עם אינטרנט זהב. נכנסתי דרך החשבון אינטרנט שלו בבית שלי, ולא היה לי לאג אחד הכל עבד חלק בלי בעיות. שאני משחק בשלי עם אותם התנאים, במיוחד במשחק maple story יש לי מלא לאגים ואי אפשר פשוט להמשיך ככה. מה לעשות? לאיזו חברה כדאי לעבור?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחובר דרך אינטרנט זהב דרך הכבלים (ערוצי זהב) ויש לי כל מיני בעיות שאני חושב שקשורות אליהן. א. שאני משחק קאונטרסטרייק יש לי loss שנע בין 3 ל 30. ב. אתרים עולים לי לאט, לעומת זאת הפינגים וקבצי הורדה גבוהים כרגיל. ג. שאני עושה פינג -t ל hwzone.co.il מידי פעם יש Request Timed Out. אני מקשר בין כל הדברים האלה ומגיע למסקנה שיש לי הרבה דרופ וש packets לא מגיעים אלי תמיד.. זה נכון? יש דרך לסדר? נ.ב. מה זה TTTL שעושים פינג? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוב הקבצים מגיעים עם שגיאות (שם הקובץ כולו באותיות גדולות) כשאני מתחבר דרך בזק בינלאומי כל הקבצים מגיעים ללא שגיאות. האם מישהו חווה בעיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, כמו הרבה אחרים גם אני סובל מהאינטרנט של הוט, האינטרנט הקווי עובד בסדר גמור, הבעיה היא עם ה-wifi גם כאשר אני עומד ליד הראוטר אין אינטרנט בכלל, בבדיקת מהירות קווית אני מגיע ל-80-90 מגה בייט וב-wifi זה יכול להיות במשך שעות על פחות מ-1 מגה. ניסיתי להחליף את הראוטר, קיבלתי מהוט את אותו הדגם רק חדש אבל לא היה שינוי. קניתי מערכת MESH של Tenda כך שיגיע לי אינטרנט אינטרנט גם לקומה השנייה , כי קודם לא הגיע בכלל, וחשבתי שאולי כש-wifi יהיה דרך ה-MESH זה ישפר גם את האינטרנט. המצב יחסית יותר טוב ממה שהיה אבל עדיין יש מצבים בהם למשך כמה שעות האינטרנט פתאום על 1-2 מגה בייט בבדיקת מהירות. מבחינת קליטה אני יכול להגיד שה-MESH באמת מכסה את כל הבית ושי תמיד קליטה פשו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את המודם הזה משודרג. *כיצד אני בודק איזה פורטים פתוחים במודם? יש איזה פקודה? יש לי בעיות עם DC++ אני מגדיר פורט פתוח אבל כשאני מנסה לחפש אין לי תוצאות עד שאני עובר למצב פסיבי. *מה הפתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה החיבור איטי להחריד, בעיקר בקאזה וגלישה בחו"ל הם טוענים שהבעיה בבזק, בבזק בדקו את הקו והוא תקין, קצב הורדה מאתר WOW כ 70Kbps. אקוואנט כרגיל מתכחשים. בנוסף, קאזה מנותקת מהרשת אחרי הורדת כל 10MB. משתמשי אקוואנט אחרים- מה הנסיון שלכם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה פלוס האחרונה, היו לי בעיות שפעם האנטרנט עובד, ופעם לא?! זה רק אני??
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם בזק בינלאומי הרבה ניתוקים ובאמצע הורדת קבצים האינטרנט פשוט מת, למישהו יש אותה בעיה?.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מצהיר בזאת ומפציר בכולכם- תתרחקו מציוד Wi-Fi של Edimax. זה זבל גולמי, לכו על level one או די לינק או משהו אחר ועכשיו לבעיה: אני משתמש ב BitComet, פתחתי פורטים בכל דרך אפשרית בראוטר (נכנסתי להגדרות NAT, פתחתי TCP ו UDP גם ב Port fowarding וגם ב Virtual server, ואפילו ב Special applications) בחרתי לי את פורט 16384, פתחתי אותו בכל צורה אפשרית, הזנתי לביטקומט- ועדיין הוא משום מה מראה לי שהפורט חסום. מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל? |: אני מנסה שוב ושוב ושוב, אבל הפורט נשאר חסום. למישהו יש פתרון לבעיה? זה פשוט מחרפן אותי להוריד קובץ עם 200,000 סידרים ב.... 4 ק"ב לשניה או מ TL ב 9.
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לא מצליח לגשת, גם לא עם אקספלורר, גם לא עם שועלאש - עוגיות ו temp files נוקו. בזק בינלאומי. *עדכון* - נפתר, משום מה התאריך במחשב החליט לחזור 50 שנה אחורנית.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קיימת בעיה כאשר ה DNS של גוגל מוגדר במכשירים של אםל- ההורדה איטית ביותר, הבעיה נפתרה עם הכנסת ה DNS של ה ISP 014
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WRT54ע גירסא 5. לרשת מחובר מחשב שולחני בחיבור חוטי, לפטופ בחיבור אלחוטי, ו PS3 בחיבור אלחוטי שאני מפעיל את הרשת האלחוטית ב PS3 אז אין לי אינטרנט או שהוא עובד מאוד לאט במחשב השולחני. עידכנתי עכשיו את ה firmware של הראוטר ויש לי אינטרנט שהPS3 מחובר אבל עכשיו הבעייה היא שיש לי low id באימיול במחשב השולחני, לא שיניתי כלום בפורטים של הראוטר לגבי שום תוכנה מישהו יכול לעזור לי בזה? אם למישהו יש PS3 בחיבור אלחוטי ונתקל בבעיה דומה. לא הגדרתי IP סטטי ולא ביצעתי שום שינוי בשום מכשיר ברשת. אני עובד ב PPPOE תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חיבור לאינטרנט דרך בזק במהירות 40 מגה. הם אמרו לי שבפועל אני מקבל בין 20-30. כנראה שבאזור שלי במרכז תל אביב יש בעיה לקבל קצבים גבוהים יותר, ועל 100 אין בכלל על מה לדבר. בכל מקרה, יש לי נתב שקיבלתי מבזק- D-LINK DSL-6740U: אותו אני מחבר לקו טלפון וממנו אני מוציא RJ45 לראוטר TP-LINK TL-WR941ND: שמחובר לי למחשב וממנו אני מוציא את ה WIFI שלי (יש לו 3 אנטנות והנחתי שהוא יוציא לי קו יותר חזק). הבעיה היא שעדיין יש לי קו WIFI די גרוע בבית. ואני מדבר על דירה תלאביבת קטנה. המחשב והנתבים יושבים בחדר באמצע הדירה. מסביב לחדר רק קירות גבס, ואני יכול לשבת בחדר ליד, מרחק אוירי של 6 מטר מהנתב והוא …
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שמו לנו במעונות באוניברסיטה ראוטרים של הוטבוקס. עכשיו הלפטופ שלי תמיד חווה ניתוקים/אי התחברויות לwifi ואצל שאר האנשים בדירה זה בסדר. אם אני מתחבר להוטבוקס בכבל האינטרנט עובד לי טוב. יש לציין שהלפטופ כן מצליח להתחבר לרשתות WIFI אחרות שיש בפקולטה/בבית. מה אני עושה כדי לסדר את זה? אם זה עוזר יש לי מחשב dell vostro
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים יש לי בעיה עם משלוח מיילים גדולים (5 ג'יגה ומעלה) באקספרס. התוכנה שולחת אותם שוב ושוב ללא הפסקה. עם או בלי קשר - לפני הבעיה הזאת כל המיילים לא היו נשלחים - הייתה מופיעה הודעת שגיאה ללא סיבה. מחקתי המון מיילים, כיווצתי את התיקיות ועכשיו רוב המיילים נשלחים והגדולים עושים בעיה. פתרון מישהו (חוץ מלעבור למוזילה...)?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מאז שעשיתי את הפורמט למחשב, האימיול שלי פשוט לא מוריד כמעט לחלוטין. מהירות הורדה ממוצעת היא 2 ק"ב, לעומת מהירות הורדה של 120 ק"ב לפני הפורמט. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את כל המדריכים להאצת האימיול אבל שום דבר לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות עם האינטרנט שלי.. יש לי רשת ביתית , מודם שהוא ראוטר וסוויץ, אינטרנט 1.5 של 015 ומאז שהפכתי את המודם לרואטר (ECI 270PR) יש לי מלא בעיות. אז את רובם פתרתי. אבל בזמן האחרון זה נראה כאילו האינטרנט מתנתק כי אי אפשר לפתוח כלום בדפדפן אבל שאר התוכנות באינטרנט עובדות (למשל משחקי רשת שכבר היו פתוחים) ואחרי שאני סוגר ופתוח מחדש את המודם האינטרנט טס. מה עושים ??? זה מתחיל לקרות מלא פעמים. בעיקרון אני הגדרתי את המודם ל PPPOA ה- DHCP מבוטל ורק פתחתי כמה פורטים.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הייתי עד לא מזמן עם 30 מגה וחייגן וקיבלתי תמיד מקסימום מהירות גם בהורדות ישירות וגם בטורנט, וממתי שעברתי ל100 מגה החיבור השתנה מחייגן לmpls טורנטים לא זזים למרות שבבדיקת מהירות אני מקבל 100 אז עברתי לחייגן (הוטבוקס מוגדר כמודם) ואני מקבל מקסימום 74 מגה בבדיקת מהירות ובטורנטים אני מגיע ל5 מגה לשנייה האם יש פה אנשים עם 100 מגה +014 בחיבור קבוע שמקבלים מקסימום מהירות בטורנט?
-
- 87 תגובות
- 10k צפיות
-
-
שלום, התחברתי להוט וCCC ביום ראשון. את CCC דחפו לי בכוח, אחרת הייתי משלם עוד 25 שקל לחודש. בשיחה עם הנציגה, הבהרתי שאני לא מעוניין בנתב אלחוטי, אלא רק במודם. בסופו של דבר, הטכנאי הביא הוטבוקס... אני עמוס בזמן האחרון ואין לי זמן לקשקשת. אמרתי לו "ביקשתי מודם בלבד". הוא אמר "זה מודם. הנתב המובנה מנותק". שיהיה. למחרת חיברתי נתב שקניתי בעצמי (תקן N שהומלץ לי פה), וחיברתי את המחשבים לרשת החדשה. הבעיה שתמיד יש פאק אחר בחיבור האלחוטי. פייסבוק לא עולה (הזוי לגמרי), וכל הזמן יש ניתוקים בגלישה בכל המחשבים שברשת. המודם והנתב מראים שהכל מחובר תקין, אבל עדיין אין חיבור בחלק לא מבוטל מהזמן. כשאני מתחבר ישירות למודם הכל תקין. במודם עצמו אין שקע ייעודי לנתב. חיברתי את הנתב לאחד מ4 היציאו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-