רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי, ניסיתי לפרסם לינק שלי בפייסבוק ופתאום כתבו לי שזה ספאם כי מישהו כנראה דיווח (למרות שלא היה שם שום דבר שהוא ספאם) מה שקרה שנחסמתי והוא לא מאפשר לי להתחבר בטענה שהשתלטה לי תוכנה זדונית על המחשב, הוא אפילו לא מאפשר לי לשחזר ססמא, השאלה אם זה באמת קשור לזה שדיווחו על ספאם כי כבר אתמול גם קיבלתי את ההודעה אבל עדיין לא ניתקו אותי... או שזה וירוס במחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להעביר דברים ממחשב למחשב. יש לי כבל רשת(יש לי מוצלב,אני חייב מוצלב או שמספיק רגיל?). אני מתכוון מה אני צריך לעשות בהגדרות עלמנת שכשאני נכנס ל-MY NETWORK PLACES אז אני אראה את המחשב השני. מה אני צריך להגדיר ואיפה?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי! השאלה בכותרת... אני מעוניין לעבוד עם ראוטר אלחוטי שאני עוד צריך לקנות...או לינקסיס או 3COM... תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם אני מבין נכון, ומכשירים כמו זה יאפשרו לי להקים רשת ביתית שנעזרת ברשת החשמל הביתית שלי? (איך מתאם אחד ימצא את השני?) בקיצור, לפי מה שהבנתי, אני מחבר את אחד מהם לנתב שמחובר לאינטרנט, ולשקע החשמל, ואז מחבר שני לרשת החשמל והוא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט גם כן. (דרך הרשת החשמלית, המתאם השני, ודרך הנתב המקורי) זה נשמע נפלא. זה גם מציאותי?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרווטאר שלי החליט להיתקלקל יש לציין רווטאר מסוג dsl d-link, השאלה שלי האם כל נתב adsl יהיה טוב המהירות גלישה שלי היא 10מגה אני כרגע גולש מהנייד כי אין לי דרך אחרת,תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לפתוח איזשהו אתר קטן. האתר נועד לקהל הישראלי וצריך לאפשר העלאה של תמונות (ולא צריך לאפשר הורדה) ולכן כדאי שקצב ההעלאה מהארץ יהיה כמה שיותר מהיר (לעשות upload לשני מגה יכול להיות די מתיש...) שאלתי, למי שיש מושג, האם יש טעם לפתוח את האתר בשרתים בארץ? זה משנה משהו? אני די בטוח שבחו"ל משמעותית יותר זול אבל חשוב לי שחווית השימוש באתר תהיה חיובית. תודה רבה ויום טוב!
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס חדיברתי עם 014 אמרו לי להיתחבר דרך ה PPPoE והכנסתי שם השם מישתמש ואת ה סיסמא וגלשתי אחרי זה הבנתי שזה חוסם פורטים ואני לא מקבל קבצים ב ICQ ולא יכול לשחק ברשת אז ניכנסתי להגדרגות של הראוטר ושניניתי ב Firewall DMZ(Demilitarized Zone) והכנסתי את הכתובת של הIP של מחשב 1 ועובד אני מקבל קבצים ניסיתי אותו דבר לעשות במחשב הראשון לא עובד ניסיתי לנסות בשני גם לא עובד מישהו מכיר את הסוג הזה של האורטור או הייה לו בעיה כזאת או יכול לעזור לי תודה מראש !!!!!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא כזה: אני מאחסן על המחשב של אבא שלי חומר... כשאני צריך נגישות לחומר אני מפעיל את המחשב שלו בעזרת WOL ומכבה בעזרת תוכנת שבעזרתה אני גם שולט לו על המחשב. הבעיה היא שהוא תמיד שוכח לסגור את המסך וחבל שהמסך יעבוד סתם, רציתי לדעת אם ישנה דרך שאני יכול לכבות לו את המסך מתי שאני עובד על המחשב שלו והוא לא בבית (כי ממילא אני משתמש במסך שלי בשביל לראות את המחשב שלו...) תודה.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ראוטר מודם של בזק Netgear 2200 בקומה השניה שהוא הראוטר הראשי, ואני משתמש ב-2 מתאמי רשת על חשמל TP-Link TL-PA4010 בכדי להעביר קו חוטי לקומה הראשונה. כעת קניתי את הראוטר TP-Link WR740N ואני מעוניין לחבר אותו לחיבור הקווי שיוצא לי לקומה הראשונה מה-TP-Link TL-PA4010, כך שכאשר אתחבר אל הראוטר החדש, הוא יהיה "שקוף" כלומר אקבל את הIP שיספק לי הראוטר הראשי. בצורה יותר פשוטה, אני רוצה שהראוטר החדש יהיה מן Wireless Switch. למישהו יש מדריך איך לעשות חיבור כזה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי מודם WRT54GL ועדכנתי לטומטו היום.. עכשיו אני רואה בסטטוס שיש לי Remaining Lease Time וזה נותן זמן של שעה והוא רץ אחורה בזמן.. רציתי לדעת מזה אומר, האם כל שעה אני יצטרך להתחבר מחדש לאינטרנט דרך הראוטר?? בגרסא הרגילה של לינקסיס לא היה לי שום דבר כזה.. אני גולש ללא חייגן dhcp . תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הראוטר שלי הוא בעצם הוטבוקס שנמצא בסלון. החדר עם הלפטופ נמצא כ6 מטר מהראוטר, אך עם קיר שמפריד. בבדיקת מהירות אני מקבל בין 5-20 מגה וטעינת סרטונים איטית. האם הדרך הבטוחה להשיג מהירות הקרובה ל100 מגה היא באמצעות מתאם רשת על גבי חשמל (homeplug)? בנוגע למגדיל טווח, אני מפחד שזה יעשה בעיות ויגרום לניתוקים ולא ישפר משמעותית את המהירות, מה דעתכם? מגדיל טווח שחשבתי עליו: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00NHLEP8M/ref=mp_s_a_1_3?qid=1446804656&sr=8-3π=SY200_QL40&keywords=wifi+extender&dpPl=1&dpID=31QIWXWasML&ref=plSrch Homeplug שחשבתי עליו: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00FRCDFYE/ref=mp_s_a_1_2?qid=1446804729&sr=8-2π=SY200_QL40&keywords=Homeplug&dp…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הרכיבים הבאים 5 - מחשבים, מהם 4 עם כרטיסי רשת GigabitE מודם אלקטל משודרג לראוטר סוויץ' 10/100/1000 של אדימקס יש לי כבר מספר שנים רשת חוטית בין המחשבים ולא היתה בעיה בגישה בין אחד לשני ובהעברת קבצים וכו' לאחרונה לאור שדרוג של שני מחשבים אין גישה בין המחשבים, כאשר מנסים לגשת ממחשב חדש יותר עם כרטיס רשת איכותי יותר מסוג GigabitE לא ניתן להגיע החוצה לרשת המחשבים תחת "מיקומי הרשת שלי" עשיתי פינג בין המחשבים ולא מצאתי קשר בין סוג המחשב לאם הוא מקבל פינג מאחר, יש לי מחשב אחד בבית שיכול איכשהו (אין לי מושג איך) להתחבר לכולם ולקחת מהם קבצים וכו' מאידך השאר לא יכולים "לצאת החוצה" המחשבים מסודרים 10.0.0.X וכו' אשמח לטיפים, די מיואש תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. העלתי כאן לפני כמה שבועות בעיות שיש לי עם ראוטר D-Link DIR300. הבעיות הם של עוצמת אות אך בעיקר מהירות. המהירות כל הזמן משתנה והיא לאחרונה מגיעה כבר ל11, 12 mbps עד שכבר אין אפשרות לגלוש. התכתבתי עם התמיכה הטכנית של די-לינק והם הציע כל מיני דברים ובעיקר אמרו שקליטה של 24mbps זה סבבה ועדיין מהיר, אבל לגבי המהירות הזו אין לדעתי משהו שיוכלו לומר לי. הבעייתיות היא שאין שינוי במיקום האנטנה החיצונית של כרטיס הרשת או בתזוזה בדירה, או של הראוטר כשיש שינויים לטובה או לרעה. חוסר היציבות הזה של הראוטר ממש מתסכל, לא בשביל זה קניתי אותו. ניסיתי למחוק את הדרייברים של כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי [D-link G-DWA 110 usb] כמו שהציע מישהו כאן בעבר ולהתקין מחדש אך ללא שינוי. השאלה שלי אם ב…
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לקנפג כל ראוטר אלחוטי לעבוד כ-Access Point אלחוטי? בהתחשב בכך שזוהי תכונה נדרשת, איזה ראוטר + כרטיס רשת (למחשב נייח, כך שאפשר PCI) אלחוטיים מומלץ לרכוש עבור חיבור בכבלים ללא חייגן? תקציב: עד 400 ש"ח סה"כ. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ראוטר נוסף כAP, שיתחבר באופן אלחוטי, לראוטר שמחובר אצלי באופן קבוע למחשב. אני רוצה לעשות זאת, על מנת שיאריך לי את טווח הקליטה בקומה התחתונה, משום שהקליטה שם לא כזו טובה מבחינת אינטרנט אלחוטי. יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204WG (מחובר ישירות למחשב) ועוד ראוטר שכרגע לא בשימוש של Air-Live WT-2000R . האם ניתן להשתמש בAIR LIVE כAP ? לא מצאתי שום מידע שיעזור לי שאתר היצרן. האם מישהו יכול לעזור ולהסביר לי כיצד, במידה ואפשר, לחבר את הAIR LIVE כAP בקומה למטה באופן אלחוטי לראוטר הEDIMAX שיש לי ? ??? תודה מראש לעוזרים ולתומכים.
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה צפוי להיות בנושא האינטרנט? כרגע יש לי SIEMENS SL2-141 קופסא שחורה + עוד מחשב שני ברשת אני הולך להתקין ויסטה 64 שהמחשב החדש יגיע מה השלבים שצפויים לי עד שיהיה לי חיבור אינטרנט? האם אני רק יחבר את כל הקופסא למחשב החדש ויהיה לי אינטרנט ישר? או שאני אצטרך להתקין דברים ולהתקשר לנטויזייון מחדש.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הפעלתי עד כה רשת אלחוטית מסוג G, אלא שבין הנתב למחשב הרלוונטי עומד לו בדד ממ"ד. המשמעות ברורה. עד כה קיבלתי קצבי העברה נמוכים למדי ולכן החלטתי לשדרג את הרשת לתקן N: רכשתי נתב של Linksys מדגם WRT350N שהנו נתב אלחוטי N, עם MIMO - כלומר 3 אנטנות. לאחר מכן רכשתי כרטיס רשת PCI של Edimax מדגם 7728il שהנו כרטיס רשת אלחוטית גם שעובד על תקן N ו-MIMO. עם כרטיס ה-G הישן שלי בחיבור לנתב הנוכחי, אני מגיע לאיכות קליטה של 70-78%. התקנתי את כרטיס ה-N וכמובן את הדרייברים החדשים ביותר. אני נתקל ב-2 תקלות: 1. אני מנסה להתחבר לרשת הביתית שלי (המוגנת באבטחה של WPA2), אך כל הזמן אני מקבל הודעה שהסיסמה שגויה. כמובן שאימתתי זאת מס' פעמים והסיסמה אינה שגויה. 2. איכות הקליטה עם כרטיס ה-N מגיעה לסב…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הקיצר יש לי שתי מחשבים מחוברים ברשת............... אחד עם XP אחד עם 98 המארח הוא XP עכשיו סבבה עשיתי עם האשף של XP שיוצר לך כזה דיסקט לשים במחשב השני התקנתי הכל סבבה... עכשיו... האינטרנט של ה98 עובד...דרך הXP כמובן מה שמוזר... שהרשת לא עובדת שאני עושה - הצג מחשבים בקבוצות עבודה אני רואה את המחשב של ה98 אבל שאני לוחץ עליו זה עושה לי... אין אפשרות גישה ל.... ייתכן שאין לך הרשאה בלה בלה בלה... אז אם האינטרנט עובד למה אני לא יכול לשתף קבצים? איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, יש לי את 2650U של D-Link ולפני חצי שעה באופן מוזר האינטרנט התנתק 20 שניות וחזר לפעול, כשהIP שלי שונה, כאמור הראוטר התחבר מחדש לעוד IP משורת הדינאמיים של נטוויז'ן שבה אני נמצא, וכשניסיתי להכנס ללוח הבקרה של הראוטר ולכבות את הWIRELESS (תמיד מכובה אצלי) הוא לא קיבל את הסיסמא הרגילה של ADMIN ADMIN. חשבתי אולי איכשהו נפרץ הראוטר או שמשהו לא בסדר, עשיתי ריסטרט לראוטר, נתתי לו לנוח 10 דק' ועשיתי ריסטרט למחשב ועדיין הסיסמא והמשתמש הרגילים - ADMIN ADMIN לא פעלו. עשיתי RESET להגדרות המפעל לראוטר ונדהמתי לראות שעדיין, הקומבינציה שאיתה תמיד הייתי נכנס ללוח הבקרה לא פועלת! מזל שהראוטר הזה בא מבזק וכשמחזירים להגדרות מפעל יש בו הגדרה אוטומתית של בזק להתחברות לאינטרנט... יש ל…
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה הגדלתי את האינטרנט מ-10 מגה ל-30 מגה והמחשב לא קורה לי את ה-30 מגה החלפתי רווטר ובדקתי עם מחשב נייד ובמחשב נייד כן נותן לי 30 מגה מה עושים אני ישמח אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי היום את הנתב הזה ורציתי לדעת איך מומלץ לחבר אותו. כרגע יש לי מודם נתב משולב ASUS AM 604G. האם כדאי לחבר את הנתב החדש לישן וזהו או לסדר שהוא יבצע חיוג בעצמו?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי המודם/הנתב Siemens SL2-141 עם חיבור USB, אני רוצה להפוך אותו מראוטר שמשדר wireless לקולט wireless איך עושים זאת??? ושאלה נוספת היא האם אני יכול לחבר את הראוטר הזה בUSB וראוטר נוסף בחיבור RJ-45 למחשב במקביל כך שרשת אחת תופעל ואחת תהיה "רדומה" (קיימת אך לא מחוברת)?? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אפשר לכבות את האלחוט של הראטר Linksys WRT54GL 54Mbps Router
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר האם למחשבים ניידים יש כתובת איי פי? אולי קודם כל מה זה כתובת איי פי - בהסבר לאנשים שלא מבינים במחשבים - האם מקבלים אותה כאשר נירשמים לאינטרנט? או שהיא בילד אין כאשר רוכשים את המחשב? ואם האינטרנט הינו פיראטי - כמו במסעדה למשל - לקוח קנה מחשב חדש ועכשיו יושב במסעדה עם הלפ טופ שלו - האם ניתן לעקוב אחריו? האם יש לו כתובת איי פי? תודה מראש על תשובות בשפה פשוטה
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-