עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sagioto,

אז ככה, התחדשתי בPS3, יש לי נתב BR-6204 שמחובר למחשב בחדר והPS3 מחובר אלחוטית לנתב (למנוע העברת כבלים מיותרים). האינטרנט בPS3 עובד יופי אבל הוא עושה בעיות בלהתחבר לרשת של סוני (אני לא יכול לשחק משחקים ולגלוש לחנות הPS) אם אני מנסה להתחבר בלילה אז הוא מצליח לעשות LOG IN (ביום גם זה לא כל הזמן TIMED OUT) וגם להכנס לאתר החנות אבל לשחק אני לא יכול בשום פנים ואופן קראתי כאן - ,http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/connecttest.html שצריך לפתוח פורטים ואכן עשיתי זאת ואיפלו שמתי את הPS3 בDMZ אבל שום דבר פשוט לא עובד, מישהו אולי יודע למה ואיך? ד"א יש ישראלים אחרים שקנו והתחברו בלי בעיה לכן אני מניח שהבעיה היא בהגדרות. באמת אם יש מישהו כאן שמבין טוב ברשתות…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by Maiasony,

שלום אני מנוי של ברק ושל הוט באזור ירושלים בחבילת 1.5 ההורדה היא במהירות מקסימלית כשאני מוריד קובץ וגם הגלישה נראית חלקה גם ההעלאה היא במהירות 17 וחצי ובכלליות אין בעיות בגלישה. הבעיה היא שתוכנות השיתוף זוחלות אצלי. ממש זוחלות ובקושי עובדות בקצב של מעל 10 ק"ב גם פירמוט לא פתר את הבעיה מה יכול להיות העניין?

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  3. אהלן.. יש לי בעיה שאני לא שולח נתונים ולא מקבל נתונים.. האינטרנט מתחבר לי הכל טוב ויפה, למשך חצי שעה בערך אני יכול לגלוש ברשת ולפתוח מיילים וכד', ולאחר מכן החיבור פשוט מת. אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז שוב פעם יש לי חלון של חצי שעה ואז זה שוב חוזר על עצמו. זה התחיל אתמול בערב שנכנסתי לאיזה אתר מפוקפק להוריד סריאל והוא נתקע לי ומאז החיבור לא עבד בכלל. ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עזר, הקלדתי את הפקודה הבאה ב-CMD netsh winsock reset catalog ואחרי שהפעלתי את המחשב החיבור התחיל לעבוד ואחרי זה זה חזר על עצמו כל פעם אחרי חצי שעה. דיברתי עם נציג שירות והוא אמר שכנראה אני צריך לפרמט את המחשב. מישהו מכיר את הבעיה ומכיר דרך לפתור אותה ללא פירמוט? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  4. שלום, יש לי לאחרונה בעיה שהגלישה במחשב הנייד שלי הפכה להיות בלתי נסבלת. רוב הזמן הגישה לאתרים פשוט אורכת המון זמן (אם בכלל), נראה שהדף טוען אך לא קורה שום דבר או שהדף נטען לאחר הרבה מאוד זמן. בבדיקת ping לאתרים (בעת הבעיה) יש Reply מהם. יש לציין שזה לא תמיד (כך למשל עכשיו Restart עזר וכעת הגישה לאתרים תקינה). בבית יש עוד מחשב נייד ואין לו את הבעיה הזו, גם מחשב של חבר לא נתקל בבעיה הזו (למעט פעם אחת). בסלולרים גם לרוב אני לא נתקל בבעיה (אבל קרה לי שהייתי צריך לאפס את הראוטר פעם או יותר גם עבור הסלולריים). השורה התחתונה היא שאני חושש שעיקר הבעיה היא במחשב שלי, אך גם חושש שישנה בעיה בראוטר כי הבעיה לעיתים רחוקות מגיעה גם למחשבים\סלולרים אחרים. בגלל זה אני לא כל כך יודע איפה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by miky123,

לפני כשבוע שודרגתי למהירות 5m באינטרנט ומאז לאחר יומיים הראוטר מסרב להתחבר. כרגע המודם עובד בחיבור ישיר למחשב. הראוטר הוא TP-LINKדגם WR541G המודם של בזק דגם rta1320a מבקש את עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. עד עכשיו גלשתי דרך הalcatel שלי בתצורת PPP, דרך בזק בינלאומי. עכשיו התחברתי לאוניברסיטה, והם משתמשים ב proxy גם לתת כתובות, וגם בשביל האבטחה שלהם, אם אני לא עובר דרך הפרוקסי אז יש בעיות עם התיבת דואר שלהם ועם חלק מהאתרים. ב dial up אין בעיה להשתמש ב proxy שלהם כי החייגן מחבר אליו. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך ה ppp שכל הזמן מחובר אין איך להכניס את ה פרוקסי. אני ניסיתי בהגדרות lan (גם את הפרוקסי האוטומטי וגם את הידני) אבל זה לא עובד לפי דעתי בגלל שהפרוקסי לא נמצא ממש על ה lan אלא על טווח כתובות אחר. למישהוא יש רעיון איך לסדר את זה, אני ממש לא רוצה לעשות ICS, :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. התחברתי לא מזמן לבזק ובזק בינלאומי, בחבילת 15 Mbps. אני משחק במשחק League of Legends, ויש קפיצות בפינג. בדקתי את הבעיה בעזרת My Traceroute, ומסתבר שיש בעיה בחיבור לכל האתרים (מצורפת תמונה). המודם/ראוטר הוא Dlink 2670u/e1 DSL. האם הבעיה בראוטר? אולי בהגדרות שלו? איפה לחפש? תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. שלום לכולם! אני כבר כמה שעות נאבק פה עם הגדרות.. יש לי נתב tp link אני מנסה לחבר אליו שני מחשבים בחיבור חוטי. מחשב מספר 1 , הראשי שהגדיר את הגדרות הרשת מחובר - ועובד מעולה משום מה אני לא מצליח לחבר את המחשב השני, אני מנסה לראות אם הוא מזהה את הראוטר ע"י ping לראוטר והוא לא מצליח. יש למישהו רעיון / יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד חדש אך נתקלתי בבעיה חיברתי את הנייד למחשב השולחני שלי בעזרת כבל רשת מוצלב והגדרתי את הרשת. עכשיו, על המחשב השולחני הכל טוב ויפה אבל במחשב הנייד ברגע שאני מחבר את הכבל הרשת הסטאטוס של הרשת נתקע דקה על "Acquiring network address" ואחר כך כותב "Limited or no connectivity"... אני כבר יומיים חורש את Google ומנסה למצוא פתרון ואף אחד מהפתרונות ששם לא עזרו לי... אני מקווה שהטעות היא אצלי ותוכלו לעזור לי... נתונים: כרטיס הרשת של הנייד - Marvell Yukon 88e8072 PCI-E Gigabit Ethernet Controller כרטיס הרשת של השולחני - Realtek RTL8168c(p)/8111C(p) PCI-E Gigabit Ethernet Controller מערכת ההפעלה על שני המחשבים היא Windows XP Professional SP3 תודה רבה …

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  10. ערב טוב, ברשותי נתב אלחוטי 3Com 3CRWE554G72T המחובר פיזית למחשב הביתי. הבעיה כרגע היא במחשב הנישא אשר משמש אותי בעבודה (מחובר לרשת האלחוטית שם) ומסיבה כלשהיא אינני מצליח להתחבר בבית. הנתונים הקיימים הם: 1. נתב כתובתו 168.192.1.1. 2. הוגדרו SSID ו-WEP ב-Atheros Wireless client utility (חיבור לרשתות אל-חוטיות). אני רואה את הרשת והקליטה מצויינת. 3. הגדרתי Alternate Configuration ב-Internet Protocol (TCP/IP) Properties למחשב הנישא עם הפרמטרים: IP: 168.192.1.2 Default gateway: 168.192.1.1 Preferred DSN Server: 168.192.1.1 Preferred WINS server: 168.192.1.1 4. ב-Network connections מצויין שאני "Connected, Firewalled". log הראוטר מראה ש: 2007/06/12 23:03:26 : Wireless…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. קניתי היום נתב של edimax מדגם BR-6204Wg. עשיתי איתחול לרוטל כדי להפוך אותו בחזרה למודם, לאחר מכן חיברתי את הנתב למודם ולמחשב. פעלתי על פי ההוראות בחוברת המצורפת לנתב, אבל הנתב לא מתחבר לאינטרנט. ניסתי להיכנס להגדרות של המודם, אבל לא נכנס. נתקתי את הנתב וחיברתי את המודם ישירות למחשב, נכנסתי להגדרות וזה מה שהיה(ראו תמונה) שיניתי את הVPI/VCI ל8/48. חברתי שוב את הנתב למחשב ואת המודם לנתב. עברתי שוב על ההוראות, אבל הנתב לא מתחבר. מה הבעיה? ואיך אני יכול להחזיר את הרוטל לפעול כמודם ולא כנתב?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by ronb,

שלום לכם, לאחרונה הקמתי בבית רשת חוטית ואלחוטית - השחלתי כבלים (cat5e) בכל הבית (5 נקודות), חיברתי אותם לשקעים בקיר, בארון תקשורת חיברתי את הכבלים בחיבור רגיל לסוויטץ' של dynamode. את הסוויץ חיברתי לראוטר של edimax והראוטר מחובר למודם של הכבלים (עם חייגן פנימי). מהראוטר יוצא עוד חיבור לטלוויזיה. כעיקרון, הרשת עובדת (פחות או יותר). הבעיה היא שיש לי המון ניתוקים - במיוחד במחשב הנייח (מותקן עליו windows 7). השאלה שלי היא כזו - קראתי שבין ה-switch ל-router צריך לחבר כבל מוצלב. חיברתי כבל רגיל והרשת בכל זאת עובדת - אם אני אחבר כבל מוצלב זה יפתור לי את הבעיה של הניתוקים ?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  13. יש לי נתב של EDIMAX קווי. אני מחובר דרך 012 בכבלים. הכל עבד בסדר עד שלפני כמה זמן התחיל לקרות הדבר הבא: כל כמה ימים (יומיים בערך) אין אינטרנט במחשבים שחולקים אותו דרך הנתב. זה למרות שהנתב מראה כאילו הוא מחובר. כשאני מתנתק ומתחבר (דרך הנתב) לאינטרנט, אז הכל חוזר לעבוד. אחרי כמה ימים זה קורה שוב כאמור. ניסיתי לעשות איתחול לנתב עם הכפתור שמאחורה ולהתקין אותו שוב. זה לא עזר. עוד מידע: אני מחובר עם L2TP ומוגדר כחיבור רציף בנתב. בחברת האינטרנט אומרים שאין בעיה בחיבור אצלהם. מישהו יודע מה קורה כאן או שזה קרה/קורה גם לו (או לה) ? :-\ תודה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  14. טוב זה הראוטר הראשון שלי ,אז אני חווה קצת בעיות. 1. אני גולש על תשתית כבלים , דרך נטויז'ן. 2. הראוטר מחובר עם כבל רשת לשני מחשבים. 3. הבעייה היא שכאשר אני לוחץ על קישור או עובר מדף לדף ,החייגן הקודם שאיתו עבדתי (לפני הראוטר) של נטויז'ן שואל אותי ,אם אני רוצה להתחבר או לעבוד 'לא מקוון'. 4. על מנת להפטר מזה אני לוחץ על לא מקוון מספר פעמים וזה נעלם. בחלק מהמקרים הדף נפתח טוב ובחלק מהמקרים - לא נפתח. 5. אם אני מנסה ללחוץ התחבר ההתקשרות לא מצליחה . גם הגלישה הפכה להיות איטית מאוד בהשוואה למצב שללא הראוטר (גם שדלוק רק מחשב אחד) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. Started by Dubek,

שלום. היום חיברו את הדירה שלי לאינטרנט בכבלים. מאחר שיש שני מחשבים בדירה, לקחתי ראוטר קווי ישן שיש לי (הראוטר לא היה מחובר כבר מעל לשנה), מסוג Level One FBR-1405TX, איפסתי אותו והתקנתי לו את ה-firmware האחרון. כשחיברתי אותו גיליתי שיש לו כמה בעיות. הראשונה היא שלא ניתן לבצע "תיקון רשת". כשמנסים ללחוץ על תקן, מיד עולה הודעה שהווינדוס לא הצליח למשוך IP, למרות שמיד אחרי זה ה-IP מופיע. דבר שני הוא שהראוטר לא מצליח להתחבר לרשת. ניסיתי כמה פעמים בכמה IP שונים ובסטטוס של הראוטר הוא תמיד נשאר מנותק. הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו הוא שהראוטר כתב שהוא מחובר (בפרוטוקול PPTP), אבל מיד יצא וכתב את ההודעה הבאה: cannot bund GRE socket, aborting... יש למישהו מושג מה התקלה הזאת?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  16. שלום לכולם, אז ככה- ביום שישי מת לי האינטרנט בבית. התשתית הקיימת כללה מודם של בי פוקוס הכחול וראוטר אלחוטי של tp link מסוג wr541g. אחרי שיחה עם בזק הם טענו שהבעיה היא במודם. לא שמח ולא כזה טוב לב הלכתי והחלפתי את המודם הקשיש שלי במודם חדש שבזק מספקים מסוג DSL-2500U של D-link. אבל לשווא-אין אינטרנט... קבעתי שיגיע טכנאי אחרי ששום פתרון לא צלח. הטכנאי היה צריך להגיע היום. היום בבוקר קיבלתי הודעה שאומרת שהתקלה תוקנה ושאין צורך בביקור של טכנאי. בדקתי ואכן יש אינטרנט, אבל רק בחיבור של המודם לבדו ולא דרך הראוטר. בזק טוענים שנדפק לי הראוטר! איך זה הגיוני?! בדיוק באותו יום שהייתה תקלה לבזק, "נדפק" לי הראוטר?. תמוה הייתי אומר. בכל מקרה עם הבי פוקוס הכל עבד מעולה. עכשיו עם …

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אז ככה... הרשת בנויה מ... ראוטר D LINK DSL 2650U בחדר שלי, מחובר בWIFI לINTEL NUC על WINDOWS 7. עוד מחשב בחדר אחר שמחובר בחיבור קווי. לפטופ בסלון על הWIFI. לאחרונה נוסף עוד מחשב INTEL NUC זהה, אבל הוא בחדר רחוק בבית שכבר בקושי יש לו קליטה ויש לו קשיים בחיבור. ונוסף על כך, טאבלט על הWIFI ועוד כ4-5 מכשירים סלולרים שגם יושבים על הWIFI, תלוי מי בבית. ברשת כולם מקבלים IP אוטומטי. לאחרונה נקנה EXTENDER שיושב בסלון שיעזור למחשב הרחוק להתחבר. ואז גם התחילו הבעיות, פתאום באקראי אני או מחשבים אחרים מקבלים IP CONFLICT, באופן במוזר, לפעמים איפוס של המודם עוזר, לפעמים RESET למחשב מסדר את הבעיה, לפעמים הTROUBLESHOOTING של הווינדוס מחזיר אותו לחיים. בעיקר הבעיה …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. קצת ארוך, השתדלתי לקצר רציתי להתחבר לבאנדל של 012, ומכיוון שאני לא אוהב את עניין השכרת המודם החלטתי לקנות מודם לבד. רכשתי בבאג מודם משולב TP LINK TD-W9980, שעל הדף הוא מודם מצויין - תומך ב VDSL ואחורה (אני צריך רק ADSL כי התחברתי ל 15M), שקעי USB, פורט ל WAN, שני תדרים ל WIFI... בקצרה, כשחיברתי והגדרתי אותו, הוא לא הצליח להתחבר ל DSL (נורת ה DSL מהבהבת, ובעמוד של המודם הסטאטוס שלו הוא initializing->Disconected וחוזר חלילה). דיברתי עם 012 והם שלחו לי טכנאי של בזק, שחיבר מודם אחר והצליח להתחבר. הטכנאי קבע שהמודם שלי מקולקל ושאלך לחנות להחליף. הלכתי לחנות והחלפתי אותו בחדש, וגם החדש עשה בדיוק את אותן הבעיות. יצרתי קשר עם השירות הטכני של היבואן, והם טענו שבזק מפעילה…

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. אהלן, ספקית האינטרנט שלי הנטויזן, אני משתמש באינטרנט כבלים דרך HOT. בכל מקרה, ב3 ימים האחרונים אני נתקל בבעיה ממש בלתי מוסברת. האינטרנט כל הזמן סובל מ"התקפי איטיות" שכאלה. פתאום במשך פרקי זמן רנדומאליים [שהולכים ומתארכים עם הזמן], האינטרנט סובל מאיטיות מחרידה ובלתי מוסברת [הורדות למשל ירדו פתאום מ-300 ל-40-50] והגלישה באינטרנט נהיית כמעט ובלתי אפשרי. כניסה לאתרים או שתניב ERROR בדפדפן [שהוא לא יכול להתחבר אליהם], או שהם יטענו באיטיות מחרידה או שהם יטענו, אבל יעלו באופן חלקי בלבד [לא יטען את כל התמונות וישאר X] מעבר לכך, ב"שיא" של גלי האיטיות האלה האינטרנט מפסיק לחלוטין לתפקד. עד עכשיו קרה בתדירות נמוכה, עכשיו קורה 20-30 פעמים ביום [!] בעבר היו תקופות כאלה ופשוט הייתי מנתק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כבר שבוע שאני חווה חיבור איטי לאתרים בחול. פינג לגוגל קום ולBBC נותן לי 250 ומעלה. בזק בינלאומי אומרים שמבחינתם זה תקין (למרות שעד היום הייתי מקבל פחות ממאה) עוד מישהו נתקל בבעיות האלה? תודה

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by siin,

התופעה החלה השבוע ומשום מה איני מצליח לטעון את האתר במלואו. כל מה שאני מקבל זו התמונה המצורפת. אני מניח שיש הסבר ופתרון, אם כן, אז מהו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום: אני בהוט + בזק בינלאומי 30 מגה. יש לי לעיתים קרובות בעיות עם יוטיוב ובגלישה באתרים שונים. קודם למשל, לקח לי שעות להכנס לגוגל ולאתרים בכלל, וברגע שהתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי, הבעייה הסתדרה. בדיקת מהירות התשתית שלי תקינה: לעומת זאת בבדיקות מהירות חיבור דרך http://www.bandwidthplace.com (בוצעו דרך IE11 כי פיירפוקס 47.0.1 קורס לאחר ביצוע הבדיקות): ממה הבעייה יכולה לנבוע (הנציג של בזק בינלאומי אמר שהכל תקין אצלי, והוא גם אמר שאם היו בעיות בשרתים שלהם, היו להם הרבה מאוד תלונות והוא טען שלא כך הדבר)?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. עד לפני כשבוע גלשתי במהירות 15MB בתשתית של בזק, והכל פעל כשורה. לפני כשבועיים ביקשתי לשדרג לתשתית של 30MB. בהתחלה בזק טענו שאין אפשרות למהירויות גבוהות באזור המגורים שלי, אבל לאחר כמה ימים התקשרו שוב ואמרו שבעצם אפשר. שודרגתי ונשלחתי לבזקסטור כדי להחליף את הראוטר (ל-VVG2000). בגדול, האינטרנט עובד מצוין. אני מקבל 30MB בכל המקומות הרלוונטיים, בסטמינג ובהורדות. לעומת זאת, יש כמה בעיות חמורות ונקודתיות, וכולן מוזרות: - שירותי גוגל (ורק שירותי גוגל) מסרבים להתחבר מדי פעם. יש שעות בהן אין שום בעיה, ושעות שאני צריך לרפרש את ג'ימייל, לדוגמא, בערך 10 פעמים עד שהוא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל היא (Error 126 (net::ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT, וחיפוש בגוגל מגלה המון שאלות בנוגע א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחובר לתשתית של בזק וספק נטויז'ן במהירות של 30 מגה. יש לי את הראוטר של נטגיר שבזק משאילה שמוגדר כמודם וראוטר של tp-link 1043nd. האינטרנט עבד בסדר עד שבימים האחרונים יש לי נפילות אינטרנט מעצבנות שמצריכות חיבור מחדש במחשב או בגלקסי או כיבוי והדלקה של הראוטר והמודם. בנוסף יש לי בעיית מהירות שהיא אינה קבועה זאת אומרת שפעם יש לי 6 מגה, פעם 10 מגה ופעם 40 מגה. הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. בגלקסי אף פעם אני לא עובר את ה-6 מגה מהירות. המהירות העלאה טובה וקבועה במהירות של 1.5 מגה. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיות המרגיזות הללו? תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  25. Started by nec5e,

ברשותי safe@office של checkpoint ואני מנסה בעזרת cisco vpn client להתחבר למקום העבודה שלי. ללא ה-safe@office אני מתחבר ללא בעיה אך עם הקופסא אני מתחבר ואחרי פרק זמן קצר (עד כמה דקות) מתנתק. אני מקבל את הודעת השגיאה Cisco Systems VPN Client Version 4.0.3 © Copyright © 1998-2003 Cisco Systems, Inc. All Rights Reserved. Client Type(s): Windows, WinNT Running on: 5.1.2600 1 08:35:14.296 10/30/06 Sev=Warning/2 CVPND/0xA3400012 Error with call to IpHlpApi.DLL: DeleteIpForwardEntry, error 87 ושוב להזכיר. ללא הקופסא זה עובד טוב. הבעיה קוראת במספק מחשבים שניסיתי. תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.