עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tommy_g,

שלום חברים. בביתי שני מחשבים מחוברים באמצעות כרטיסי רשת וכבל מוצלב. הגדרתי את ההגדרות שצריך להגדיר בווינדוס XP. הרשת ביניהם פועלת יופי (אני רואה אייקונים בשני המחשבים של כרטיס הרשת,ללא שגיאות) אבל יש בעיה- המחשב שמתחבר דרך המחשב השני לאינטרנט,לא מזהה את המודם (כבלים) שדרכו אני מתחבר לאינטרנט. כלומר, במחשב הזה אני רק רואה את החיבור למחשב השני, ולא את החיבור לאינטרנט. מישהו יודע מה הבעיה? חזרתי על ההגדרות מספר פעמים אבל הבעיה לא נפתרה. בברכה, תומר

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by beneven,

טוב אז ככה. אני אנסה לעשות את זה קצר וותמציתי אך עם כל המידע הדרוש: יש לי בבית שני מחשבים. מחשב נייח - שמחובר בכבל USB למדפסת DELL ALL IN ONE 928 PHOTO ויש לי עוד מחשב נייד. המחשב הנייח מחובר לראוטר (ROUTER) והמחשב הנייד מחובר לראוטר גם כן (בצורה אלחוטית כמובן) השאלה שלי היא כזו: איך אני יכול להגדיר את המחשב הנייד שידפיס מהמדפסת שאליה מחובר המחשב הנייח?? לפני שתענו הנה הפעולות שניסיתי: ניסיתי למצוא ולהגדיר את המדפסת במחשב הנייד באמצעות "הוספת מדפסת רשת" בלוח הבקרה. הבעייה היא שהמחשב הנייד מחפש את המדפסת ולא מוצא אותה מסיבה מסויימת. מערכת ההפעלה של המחשב הנייח היא WINDOWS VISTA מערכת ההפעלה של המחשב הנייד היא WINDOWS XP HELP!!!! תודה מראש לכולם, BENEV…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  3. לאחרונה אח שלי התקין רשת אלחוטית של שני מחשבים בבית שלנו. המחשב הראשי מחובר לאינטרנט בעזרת מודם כבלים SB4101 של מוטורולה ובנוסף לו יש ראוטר של D-LINK מדגם DI-524 ששולט על הרשת האלחוטית. המחשב המשני מחובר למחשב הראשי בעזרת כרטיס רשת מבוסס USB של D-LINK מדגם DWL-G122. מתחילת החיבור של הרשת האלחוטית ישנן שתי בעיות שאני לא מצליח לפתור וקשה לי למצוא מידע עליהן בחיפוש באינטרנט: 1. ניתן להוריד קבצים מהביטורנט אך כאשר הקובץ מסיים אין שום העלאה אל משתמשים אחרים וזאת למרות שאני רואה באתרים שלאותם קבצים יש הרבה PEERS, אצלי לא מופיע אפילו אחד והקובץ לא עולה בחזרה מה שגורם לפגיעה ב-RATIO שלי באותם אתרים. 2. במחשב המשני לא ניתן להוריד שום קובץ בין אם זה מאתרים ובין אם זה מתוכנות שיתוף …

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. Started by Shbd,

אני לא יכול להוריד כלום....... פשוט כלום.... תוכנות שיתוף לא זזות לי אני מקבל גם תמיד LOWID ואין פירוואל בכלל. הכל קרה מאז ששמנו ראוטר בבית. הבנתי שצריך לפתוח איתו פורטים. מישהו מוכן להסביר איך בבקשה?

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by volvo2005,

יש לי מודם של adsl ועכשיו בשביל להיתחבר היתחברות ראשונית אני צריך חייגן ובשביל להוריד חייגן אני צריך להיכנס לאתר cables.matavtv.net האתר של כל החייגנים...בקיצור זה לא ניכנס לי ואני תקוע עכשיו בלי חייגן מה עושיםם תודהה לכולםם

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  6. אני ב018, אני מניח שאם הייתי חסום זה לא היה מגיע למהירות שיא, הפיירוול שלי למטה, ואני ממש לא מבין מה קורה, אנא עיזרו לי.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by KoDkOd,

שלום ישלי מחשב נייח שמחובר ע"י כבל לראוטר ומחשב נייד שמחובר אלחוטיתי הנייח XP הנייד 7,לפעמים אני לא רואה את המחשבים שברשת מה יכולה להיות הסיבה ? עריכה- מודם d-link הלבן של בזק.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי בעיה שאני לא יכול בעזרת ALT+TAB להעביר מעברית לאנגלית וההפך. בדקתי באייסיקיו ובקאזה אם יש לי את אותה בעיה שם והיא לא קיימת אז הבעיה לא במקלדת אלא בדפדפן. אח"כ הורדתי פיירפוקס וגם שם יש את אותה בעיה. זה ממש מעצבן כי אני כל הזמן צריך להעביר את השפה מהסרגל כלים. מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזאת?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי בבית ראוטר (גם מודם) של HOTBOX (כן הדפוק של הוט) ומכיוון שהוא יושב בממ"ד אני בקושי קולט בשאר חלקי הבית, קראתי שאפשר להגדיר ראוטר נוסף כ-reapeater וכך להגדיר את טווח הקליטה. השתמשתי במדריך זה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הגדרתי הכל כמו שצריך או לפחות כמו שכתוב, רק נתקלתי ב-2 בעיות שאולי קשורות זו בזו. אני לא מצליח לדעת מהו טווח כתובות ה-DHCP של הראוטר של הוט, ה-HOTBOX ולכן מתקשה לתת לראוטר הנוסף שלי (שדרך אגב הוא מדגם TPLINK WR641G כתובת אי פי שונה מזו מחלק הDHCP של הראוטר של הוט. הבעייה השנייה שאולי קשורה לראשונה היא שלמרות שאני מצליח לזהות את הראוטר השני שלי כAP ויכול לנסות להתחבר אליו, ההתחברות לא מצליחה והוא מקבל אי פי ב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מצטער שזאת פעם שנייה שאני חוזר על השאלה. פשוט רציתי להיות ברור יותר . ברשותי: 1. סוייץ 16 פורטים 2. ראוטר משולב עם מודם מדגם Dynamode. http://www.dynamode.net/ADSL/R-ADSL-C4.pdf 3. 9 מחשבים עליהם מותקנת מערכת הפעלה WinXP. חיברתי את הראוטר לסוויץ דרך כבל ישר מאחד הפורטים בראוטר, לכניסת ה Uplink בסוויץ. חיברתי את הראוטר מיציאת ה LINE אל קו טלפון ( קו ADSL ). חיברתי כל מחשב אל פורט בסוויץ. יופי, ניכנסתי לממשק הראוטר ולשמחתי גיליתי שכל המחשבים מזוהים ב LAN אוטומטית. כל אחד קיבל כתובת ip פנימית והרשת קיימת ועובדת היטב. עכשיו ברצוני להגדיר חייגן בראוטר ולשתף אינטרנט בכל המחשבים. ניכסנתי ל PPP ו.. הפעולות שביצעתי הם הגדרת שם משתמש וססמא שקיבלתי מהספק אינטרנט וכת…

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by urich,

טוב יש לי לא מעט בעיות עם הרשת קניתי מחשב חדש שמחובר ודולק כל הזמן ויש לי גם לפטופ שחשוב שיהיה לו אינטרנט. דבר ראשון לפני חודש הרשת עבדה סבבה והיה שיתוף התקשרויות והכל. שיניתי כמה דברים והרשת נדפקה. 1. הכרטיס רשת בנייד מראה בוינדוס סימן קריאה שיש שגיאה אינסטלתי את הדרריבר מחדש ולא עזר לא יודע מה הבעייה איתו יכול להיות שזה בגלל הגדרות. 2. יש לי במחשב אפשרות לפיירוול של נווידיה שמתאים ללוח מה הכוונה והאם הוא יכול להחליף את הפיירוול הרגיל שלי. 3. אם הרשת כן עובדת וכן יש שיתוף התקשרויות לאינטרנט אין לי אפשרות לקבל high id באימיול אפילו אם המחשב הנייד כבוי לגמרי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by Jesper,

אני מנסה להגדיר רשת בין 2 מחשבים באמצעות כבל מוצלב. פעלתי לפי המדריך באתר netcheif. יש לציין שבמחשב אחד יש לי WIN XP ובשני ויסטה. ב-XP התקנתי לפי מה שכתוב במדריך, לגבי הויסטה - במדריך לא מוסבר איך מגדירים את הרשת בויסטה אז אילתרתי ופעלתי לפי השלבים למרות ההבדלים הקלים בין 2 מערכו ההפעלה. התוצאה היא שכל אחד מהמחשבים מזהה את המחשב השני ב-WORKGROUP, אבל כשאני מנסה להתחבר מהמחשב שיש עליו ויסטה לזה שיש ליו XP הוא מבקש ממני שם וסיסמא, ושום דבר שניסיתי לא נכון. אין לי סיסמא במחשב השני בכלל, ולגבי השם משתמש - איזה שם משתמש אני צריך לרשום שם? ניסיתי את שמות המשתמש של שני המחשבים וזה לא עבד. כשאני מנסה להתחבר מהמחשב שיש עליו XP לזה שיש ליו ויסטה פשוט מופיעה איזו הודעת שגיאה שכתוב ש…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. Started by Jesper,

אז ככה: יש לי 2 מחשבים בבית - שלי ושל אח שלי. בהתחלה שמתי את שניהם אחד ליד השני, חיברתי את המודם ב-USB למחשב שלי, מהמחשב שלי כבל רשת מוצלב למחשב של אח שלי, והצלחתי להקים בין 2 המחשבים רשת ICS, שיתפתי ביניהם קבצים וחיבור אינטרנט בלי בעיה. אחרי שהצלחתי להקים את הרשת העברתי את המחשב של אח שלי לחדר שלו שנמצא ליד החדר שלי. יש לנו בבית כבלי רשת שיוצאים מהמרכזיה לכל אחד מהחדרים. בהתחלה בדקתי אם כל אחד מכבלי הרשת כשלעצמו תקין. לקחתי את המודם למרכזיה, וחיברתי אותו לכבל שהולך לחדר של אח שלי, ובחדר של אח שלי חיברתי למחשב. לא הצלחתי לחייג לאינטרנט (Limited Connectiviyt). אז הוספתי מתאם נקבה-נקבה וכבל מוצלב, ואז חיברתי לחדר של אח שלי, והצלחתי לחייג לאינטרנט כמו שצריך. אז חיברתי את המו…

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  14. היתה לי רשת קווית -הכל עבד טוב ויפה עד שהיה קצר וציוד התקלקל. ביקשו במשפחה שאדאג שיהיה גם wifi - אז אני מנסה להקים ויש בעיות. מדובר דירה מאוד מאורכת. החיבור הקודם היה בצורת כוכב עם מודם ו Switch במרכז וחיבורים לכמה מחשבים באחד הקצוות. עיקר הבעיות מתבטאות בניתוקים ותקיעות. טכנאי בזק לא פתר הבעיה. ועכשיו אני שם לב לבעיות הבאות שאולי גורמות לזה. מיקמתי את הציוד ככה: ליד הקו ADSL בקצה שקרוב לסלון מודם נתב dlink 6740U-h1 באמצע - איפה שפעם היה החיבור - מודם dlink 6740U כרגע מכובה - משמש כמחבר בין 2 קצוות הכבל. בצד הרחוק - מודם נתב של rotal ישן dhcp ו wireless מכובים (הייתי רוצה להפעיל את ה wireless - אבל רק כשאפתור את בעיית הניתוקים). החיבור 15MB הורדה , 750KB העלאה. כשלעצ…

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. קניתי TP-LINK AC750 לפני כחודשיים כמאריך טוח כדי לפתור בעיות קליטה בבית (בדיעבד, לא היו בעיות אבל זה סיפור אחר) והוא התחבר לרשת אוטומטית כמו שצריך ושימש כמגדיל טווח. חשוב לציין כי באותו זמן היה לנו את המודם הישן יותר של הוט שהיה מחובר בכבל אינטרנט למחשב שלי. ניסיתי להתחבר אל ה TP-LINK AC750 מהמחשב שלי (המריץ ווינדוס 7) כדי לקנפג אותו ע"י פניה ל http://tplinkrepeater.net/ או לכתובת 192.168.1.1 ולא הצלחתי, הוא מביא אותי לדף של TPLINK האומר שיש בעיה ומציע לי להתחבר עם כבל אינטרנט ישירות, גם לאחר חיבור כבל הבעיה מופיעה שוב.... אחרי הרבה מאוד ניסיונות המחשב האחר בבית שמריץ ווינדוס 10 הצליח איכשהו להתחבר פעם אחת וזהו... לפני כחודש העברתי את המודם הישן של הוט לנקודת כבלים אחרת…

16. Started by Avi952,

שלום, אני מחובר ב-012 על תשתית HOT ומשלשום הפסיק לעבוד האינטרנט לאחר יומיים ללא טלפון ואינטרנט היום הגיע טכנאי והחליף את המודם עכשיו העניין הוא שהאינטרנט וה-WI-FI חזרו לעבוד (אני כותב מהנייד) אבל הנייח לא. אני נעזר ב-WR941ND ניסיתי לבצע ping לאתרים כמו walla ו-ynet ואני מקבל מהם תגובה אבל כשאני נכנס אליהם מהדפדפן הם לא נפתחים. למישהו יש איזושהי השערה/פתרון? בתודה מראש

• 45 תגובות
    • 15.5k צפיות
  17. בשעה טובה קניתי HDD חדש של 300GB, התקנתי WIN, ואז גיליתי שאני צריך להתקין SP1\2 בשביל שהWIN יזהה את כל הנפח אני מציין שיש ברשותי ראוטר אלחוטי של DLINK, המחשב שלי מחובר אליו באופן חוטי ומחשב נוסף, באל חוט לאחר התקנת הWIN, ללא שום הגדרות למיניהם, האינטרנט עבד\ לאחר התקנת SP2 התחילו הבעיות הIP לא מוגדר ע"י DHCP, בגם באופן ידני (שהדפולט גייט ואי מוגדר ליציאה לראוטר) המחשב שלי לא מתחבר אנא, עזרו לי לפתור את הבעיה הערב, שכן מחר אני חוזר לבסיס, ואני צריך שהמחשב יעבוד.. דרך המחשב שלי אין לי גישה לראוטר (דף ההגדרות שלו לא נפתח, אבל מהמחשב השני כן) הצעות?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by ^Z^,

שלום לכולם. כבר די הרבה זמן (מספר חודשים) שאינני יכול להתחבר למסנג'ר, כנ"ל עם כל המחשבים ברשת הביתית. כשאני מנסה להתחבר מופיעה לי ההודעה הבאה: ניסיתי לכבות את הפיירוול, לסדר את ההגדרות ברשת הביתית ולסגור Services, אבל סביר להניח שאת שני האחרונים לא עשיתי נכון. רשימה של הServices: אני רץ על Win XP SP1 (בעעע...) בלי פיירוול (ניסיתי לפתור את בעיית המסנג'ר) ועם Antivir. רשת ביתית עם נתב DI-524 של D-Link. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by liores121,

לפני כמה ימים רכשתי מנוי + נתב בימים האלה הם משגעים אותי שהם לא מצליחים למצוא את התיבה והמיקום שלה מסרתי להם כבר כתובת שהם לא מוצאים במערכת, מס' טלפון שטוענים שלא פעיל ומס' תיבה עם 2 ספרות והם דורשים בין 5-6 ספרות. כרגע אני תקוע עם נתב ובלי אינטרנט מחובר לא יודע מה לעשות ואיך להתחבר אליהם. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם עברתי בתשתית הוט 100 ולספק הוטנט בשבוע שעבר. מאז יש לי בעיות בכל הקשור לוידאו צ'טים. ברב המקרים (90%) אני לא רואה את הצד השי ולא יכול ליצור עימו קשר. הבעייה קיימת בכל אתרי הוידאו צטים שניסיתי עד לפני שבוע הייתי מחובר לבזק + בזק בינלאומי ולא היתה של שום בעייה. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Poddy,

עשיתי את המדריך שאומר על שיתוף קבצים ומדפסות הנלווה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62728 אבל עדיין אני לא מצליח לראות את המחשבים ברשת, כן הם על אותה קבוצת עבודה ויש להם שמות שונים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by i_love_u,

לפעמים שאני מנסה להתחבר לאינטרנט אז זה לא מתחבר , זה מחכה הרבה זמן ולא מתחבר , אני עושה לו "הפסק" ואז כותב שוב את הסיסמא וזה מתחבר לי , לפעמים אני צריך לעשות את הפעולה כמה פעמים יש עוד בעיה שלפעמים אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים אבל זה לא מתחבר , זה עושה כאילו אין אתר כזה , אני מתנתק , פותח חלון חדש , כלום לא עוזר , עד שאני מפעיל מחדש את המחשב ואז האתרים עולים לי למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by y_i_c,

מישהו נתקל בבעיה הבאה: אחרי שהופכים את המודם ל PRO ומתחברים לאינטרנט בשיטת ה PPP (אני מחובר דרך בזק בין לאומי) ומורידים קבצים בעזרת FLASHGATE ההורדה מתבצעת בצורה מקוטעת?!?!?! קרה למישהו?!?!!?!?!! אם אני מחזיר למצב PPTP הבעיה נעלמת! יש פה אנשים נוספים שמחוברים לבזק בין לאומי בחיבור PPP?????

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. התחדשתי בראוטר WRT54GL וגם ב-XTREAMER אבל יש לי בעיה בהגדרות שלו - הוא לא עובד ברשת (לא רואה מחשבים/קבצים/אינטרנט). אגב, הידע שלי ברשתות שואף ל-0. הסיפור בקצרה: הבית הוא 2 קומות. יש לי 2 מחשבים + הראוטר שנמצאים למעלה וה-XTREAMER בסלון שלמטה. הכל מחובר עם כבל רשת ב-LAN. שני המחשבים עובדים יפה ואין בעיה. החוט שהולך מהראוטר ל-XTREAMER מחולק ל-3 חלקים: 1. מהראוטר לקיר שבקומה 2. 2. מהקיר בקומה 2 לסלון שבקומה 1. 3. מהקיר בסלון ל-XTREAMER עצמו. אני מאד מקווה שעצם זה שיש 3 "חלקים" לא מהווה בעיה (מישהו יכול לאשר?) כרגע אי אפשר לגשת לרשת או לאינטרנט. מתקבלת הודעה ON:DHCP NOT READY ניסיתי גם לרשום ידנית את הנתונים אבל אני לא יודע מה כותבים ואיפה, בכל מקרה זה לא הצליח כשאני עושה IPC…

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by kalda01,

כבר כמה ימים יש לי מלא ניתוקים בגלישה עם שגיאה של DNS LOOKUP ERROR. אני עם תשתית ADSL ברוחב 5MB ועם הנתב של אורנג'. (סמארטבוקס) אורנג' עשו לי היום איפוס הגדרות בנתב ללא הועיל. האם הבעייה יכולה להיות קשורה לניתוקים רגעיים בADSL עצמו ? בזק שידרגו פה לפני שבועיים את התשתית לNGN. האם זה יכול להשפיע ? מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.