רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ברשותי 2 נתבים. האחד שכרגע בשימוש הוא Edimax BR-6204Wg השני שקיבלתי הוא TP-Link TL-WR641G ידוע לי ששניהם זולים\זבלים, פחות או יותר אותו המחיר. יש טעם לבזבז זמן על חיבור והגדרת ה-TP-Link במקומו של ה-Edimax ? יש איזה הבדל שאמור למשוך את תשומת ליבי ? "אמינות" \ פיצ'רים וכו'...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק שמחובר עם כבל למחשב. לאחרונה האינטרנט מתנתק הרבה פעמים מהמחשב, כשזה קורה אני רואה מין משולש צהוב על internet access וכשאני מנסה לפתור את הבעיה עם troubleshoot problems זה אומר לי " one ore more network protocols are missing". ניסיתי כל מיני פתרונות (reset ip, renew ip, מיחקה והתקנה של דרייברים) וכלום לא קרהץ בשבוע שעבר שמתי לב שהבעיה קורה רק בזמן שאחותי מתחברת ל wifi דרך האנדרואיד שלה (galaxy e5) וכשאני מנתק את האנדרואיד שלה מהwifi הבעיה נעלמת. השאלה היא האם הבעיה היא בפלאפון או במחשב ואין אפשר לתקן? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע וחצי הזמנתי את ה Linksys WRT54GL מ Digital Support והיום נמסר לי שהוא לא יהיה זמין בזמן הקרוב, אולי בעוד שבועיים. הם מציעים לי את ה Linksys WRT54G v7 ב 395. האם זה כדאי? או שאולי עדיף לי לקחת ראוטר אחר (כמו האדימקס)? ברשת יהיו מחשב אחד שמחובר בכבל ועוד מחשב נייד שיתחבר בצורה אלחוטית וימצא בדר"כ בממ"ד (שהדלת שלו פונה לדלת של החדר בו ימצא הראוטר). תודה
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית קליטה בחדר ברשת האלחוטית. חיברתי את המחשב שלי עם מתאם רשת חשמל וזה פתר בעיה אחת, אבל יש לי מחשב נייד וגם סמארטפון אז עדיין יש בעיה. לפני חודש קניתי את הרפיטר הזה מאיביי: http://www.ebay.com/itm/120966057487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 במטרה לשפר את איכות הקליטה (שמעתי ששימוש ברפיטר גם מוריד את המהירות בחצי, אבל היות שרוב השימוש הוא גלישה באינטרנט זה לא ממש חשוב) יש מן SETUP כזה שמגדיר הכל לבד בערך, אבל הוא הופך את הרפיטר ל AP חדש, עם SSID חדש (אני רוצה לשמור על אותו SSID) אני יכול להשאיר את זה במצב הזה ולשנות את השם ל SSID של הבית? לא תהיה איזו התנגשות? בכל מקרה, יש גם אופציה להוריד את האפשרות ל AP ושהוא יהיה רק REPEATER, אז זה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולצתי לעבור לטכנולוגיית NGN כי נאמר לי שבאזור שלי זה הברירת מחדל ועל כן אני צריך לשדרג את החבילה שהייתה לי (5 מגה) לחבילה של 10 מגה. אז החלטתי שאבדוק את הנושא.. ושאבדוק את המהירות בה אני גולש עכשיו. בדקתי דרך 012 שהיא ספקית האינטרנט שלי ויצא לי: מהירות הורדה: 3.69 מגה בייט לשניה בדקתי גם בspeedtest בערך אותה תוצאה. אני לא מבין כל כך, סליחה על הבורות, אבל האם זה טוב? שאלה נוספת - האם גם אתם אולצתם בכוח לעבור ל10 מגה בייט בבית למרות שאין לי צורך בכך?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האיסיקיו שלי לא מקבל קבצים ששולחים לי ואמרו לי שזה קשור לרשת בבית מי שיודע איך לפתור את זה בבקשה שיעזור לי כמה שיותר מהר
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת , חיבור PCI, עם אנטנה וכבל שאפשר להאריך/כבל ארוך (חובה) תקציב.. נמוך.. ראיתי שיש Edimax EW7128G ב80 וכל השאר ב170+ השאלה אם יש הבדל.. תודה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רכשתי ראוטר מסוג TP LINK מסוג TL-WR641G וכרטיס רשת TL WN650G/TL תצורה: ספק: ברק רוחב פס:2 מגה מחשב אחד מחובר למודם טומסון ב USB (כבלים) עם חייגן -גם *** דבר לא להתקרב. אליו מחובר הראוטר. מחשב שני מרוחק כ 10 מטר באותה קומה. עוד LT מתנייד בתוך הבית. יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1.לגבי שליטה מרחוק/שיתוף קבצים בין המחשבים ברשת הקיימת,על המחשב שמחובר למודם הרצתי את ה WIZARD של ה XP הגדרתי את התיקיות כ SHARED במחשב שאליו אני רוצה להתחבר. במחשב השני(שמחובר אלחוטי) הגדרתי IP סטטית, הרצתי את אותו WIZARD כאשר ה GROUP עם אותו שם- אך עדיין אני לא רואה את הכוננים ברשת, עברתי על הגדרות FIREWIRE (בשני המחשבים) .אז מה בעצם צריך לעשות?האם הגדרתי בצורה לא נכונה? 2.הצלחתי לפתוח…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון האתר של תפוז מקרטע אצלי לגמרי, פעם זמין פעם לא זמין. חשבתי שזו בעיה אצלי, ולכן עשיתי כל מה שניתן כדי לפתור אותה, ללא הצלחה. בדקתי גם במחשבים אחרים (יוזרים שונים של בזב"ל) וגם שם יש את הבעיה הזו, מה שמשותף לכולם שהם מחוברים ע"י בזב"ל. האם הבעיה קיימת גם אצלכם עם תפוז ?
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום חברים, בעקבות המעבר ל - 018 קניתי את הראוטר הנ"ל. כל חצי שעה בערך אני שם לב שאין אינטרנט - ווינדוס מראה שאני מחובר לרשת אלחוטית אבל בלי חיבור לאינטרנט. אני מנתק את החיבור ומתחבר מחדש והכל שוב עובד. מישהו מכיר את הבעיה, האם בעיית חומרה או שהייתי צריך להגדיר משהו בנתב? תודה, מיכאל
-
- 6 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום, כיום אני בעל מודם 600E עם מהירות של 10 מגה ומאוד מרוצה ממנו, בקרוב כנראה אני אשדרג ל 20 מגה, והבנתי ש 600E נתמך עד 15 מגה ? אשמח למודם מומלץ באותה רמה (אם יש חייה כזו). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הראוטר מחובר לסוויטצ' שאליו מחוברים כל המחשבים אצלנו איך אני מברר מה ה IP של הראוטר שלא מחובר ישירות למחשב שלי אבל מחובר ישירות לסויטצ' בארון תקשורת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את האלקטל הישן מוגדר כראוטר והייתי מוריד קבוע על 450-520 ככה דרך הביטורנט, עכשיו החלפתי למודם-ראוטר החדש של בזק הASUS AM 604G בקיצור זה לא כזה משנה, הגדרתי אותו הכל עובד נפלא רק מה, הביטורנט מוריד על 320 מקסימום, וזה לא בעיה בביטורנט אלא בראוטר מכיוון שבזמן שאני מוריד שם על 320 אם אני אבוא ואפתח הורדה מאתר רגיל בפיירפוקס זה יוריד לי במצטבר על 500(נגיד אני מוריד LFS DEMO מהאינטרנט ו2 קבצי ISO מהביטורנט אז יוצא שבביטורנט מוריד על 320 ובפיירפוקס על 220-200) עכשיו אני צריך את העזרה להגדיר אותו ככה שהוא יתמקד על ההורדה של הביטורנט ולא כביכול "ישאיר מקום" להורדות אחרות... אני לא מבין גדול בעניינים האלו אבל אני בטוח שאפשר להגדיר את זה כמו שזה היה (ולא הבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהייתי קולט איתו אינטרנט עד לפני שבוע דרך ראוטר אלחוטי ישן בתקן G אך לפני שבוע הראוטר נדם ונשלך לפח כרגע אני קולט מהנייד אינטרנט מרשתות בקליטה מאוד מאוד נמוכה ראיתי שאנשים מפרסמים כל מיני כרטיסי רשת שהטווחים שלהם 1-15ק"מ בצורת צלחת /אנטנות .... הנתונים האלו אמיתיים???? דוגמאות : 1 " אנטנת רשת WIFI לקליטה של ראוטר מהירה, בטווחים עצומים, הרכבה חיצונית חיבור מהיר USB הקולט כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות קלה להפעלה, מהירה, בקנייה חד פעמית תוכלו לגלוש בחינם האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11 מאפשרת קליטת טלויזיה חכמה עם מחשב מי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני כבר חצי שנה בלי ראוטר, ז"א אני מתחבר דרך חייגן של 013 ,אבל עכשיו אין לי את זה ,אני רק מתקין את החייגן והאינטרנט מחובר תמידית, זה קרה לי לפני שבוע בערך, מוזר לחלוטין, לא ביקשתי מהם את זה, ומה שהכי מוזר זה שכאשר אני פותח את ממשק החייגן הוא נותן לי את האופצייה של "התחבר" כאילו הוא לא מחובר אבל הוא בעצם מחובר, הדבר הזה מפריע לי לכל מיני הורדות וכו'... ואפילו מעלה לי את הPING במשחקי רשת. מה אני יכול לעשות? תודה חבר'ה.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
טוב, אני לא הכי מבין בכל העניין הזה, אז יש לי כמה שאלות נאביות: 1. מה זה כתובת IP? 2. מה זה שרת פרוקסי? 3. אם יש לי בבית רשת ביתית והמחשב שלי מחובר למודם שבמחשב של אחי(זה כבלים)- אז המהירות מתחלקת בין שני המחשבים?? ואם כן אז זה רק כששנינו גולשים נכון?? והאם זה יכול להשפיע למשל על משחק שאני משחק ברשת- כלומר שהוא ייתקע לי כל כמה זמן, בגלל שאחי גולש/מוריד משהו במחשב השני?? 4. מה זה בדיוק פינגים? 5. מה בדיוק ההבדל בין כבלים לADSL ומה עדיף?? אז תענו לי בבקשה על כל השאלות, ותסבירו כמה שאפשר, חפירות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. הראוטר\מודם מחובר למחשב שלי ככה שאם אני מכבה אותו גם למחשב השני אין אינטרנט. השאלה שלי היא איך אני יכול למנוע מהמחשב השני גישה לאינטרנט (ולעשות את זה דרך המחשב שלי) מבלי שהגישה שלי לאינטרנט תיפגע?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
????/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נכון? אגב, אני בנטויז'ן, ADSL 0.5... הורדתי היום 3.1 ג'יגה וכל יום מאז שאני מחובר (יומיים-שלוש) איזה ג'יגה וחצי...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה למומחי רשתות ומבינים בWIN XP בעיקר וגם WIN 2000. כידוע הערך של הreassembly timeout בווינדוס הוא 60 שניות. או מספר הTTL (שהוא בדר"כ 128) חלקי 2 (כי דוגמים אותו כל חצי שנייה) כלומר בערך 65 בערך. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אפשר לשנות את הערך הזה (וגם שזה יעבוד) בלי לשנות את הTTL מ128?? מצאתי בregistry מקום שצריך להיות הreassembly time out אבל גם אם אני מגדיל אותו אני רואה שזה לא גדל מעבר ל-65 שניות). לא איכפת לי גם לעשות לזה disable אם מישהו יודע איך... תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים חביבים, אני יודע ובטוח שטחנתם את השאלות הללו עשרות פעמים - אבל מה לעשות, אם יש דבר אחד שלמדתי מכל מה שקראתי עד עכשיו זה שכל מקרה לגופו. אני צריך כמה הבהרות אבל לפני נתחיל עםהנתונים שיש כרגע: הבית הוא מאוד גדול - מרחק מקסימלי משוער כ-30 מטר מקצה לקצה, כ"כ הבית הינו פרטי, קומותיים עם מרפסת ודשא המגיעים ל 50 מטר עם הפרדה מקסימלית של 2 קירות + ריצפה (בערך פי 2 מקיר רגיל), כרגע אני מחובר ב 1.5 של בזק עם מודם קוי (ג'נרי) שנמצא בקצה אחד של הבית (המרוחק מהמרפסת) בקומה השניה. כ"כ - יש לפטופ עם כרטיס רשת בתקן G/B הוצאה הכוללת שאני יכול לעמוד בה היא 300 שקל כאשר חריגה של 50 לא תהרוג אותי. הדילמה היא כזו: האם לחבר את המודם האלחוטי במיקום של המחשב הנייח וע"י כך להגביל…
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי יש לי רשת של שני מחשבים המחשב הראשון הוא בעצם שרת ומיתחבר לאינטרנט האמצעות חייגן והשני (מחשב לקוח) מחובר אליו בכרטיס רשת אני מתחבר לשרת עם Remote Desktop Connection של win xp אבל הבעיה שלי היא כזו איך אני יכול לתת למחשב שרת דרך המחשב לקוח פקודה להיכבות או הפעלה מחדש כי במקום כיבוי בהתחל יש לי התנתק כלומר לסיים את החיבור לשרת ממחשב הלקוח ותודה מראש מאיר
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם(המשני) החליט שלא בא לא יותר לעלות פתאום(הודעה שחסר HAL.DLL) אני מתכוון לעשות התקנה חדשה ל XP השאלה אם צריך לעשות את כל התהליך(האוטומטי, אני משתמש באשף)של הרשת או מספיק לעשות רק במחשב שבו ישנה התקנה חדשה של ה XP? השיתוף בניהם הוא על מדפסת ובסיס נתונים של תוכנה(בלי אינטרנט). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , הייתי מעוניין לדעת לכל מי שיש כבלים כמו גיא שהספקתי להבין שיש לו אינטרנט בכבלים... איך הפינגים לחו"ל ? האם הם נשארים נמוכים כל היום ? או שהם קופצים כל שנייה כמו האיי די אס אל.... אני מעוניין לדעת , בבקשה תענו ביי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף הזמנו היום את האינטרנט בכלבים. דרך ערוצי זהב, חבילה של 750, 99 שקל כל חודש לחצי שנה ראשונה, ואח"כ 120 שקל כל חודש. ספק ראשון בחרתי בקווי זהב, 74 שקל כל חודש לחצי שנה ראשונה, ואחכ 149 שקל כל חודש. בכל מקרה, יש לכם אזהרות לגבי משהו? מאיזה מודם להתרחק? איזה לקחת? נ.ב באים להתקין יום שני... לטובתם ;D
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-