עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by o_O,

אהלן מה אפשר לעשות עם SB4200 לעדכן firmwire להפוך לנתב או משהו כזה? חוץ מזה זה נכון שחבילה בסיסית רגילה של כבלים מאפשרת לך לחבר את המודם לסוויטץ ולשם עוד 3 מחשבים וכל אחד יקבל כתובת איפי אמיתית?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המחשב של אח שלי מחובר אלי ברשת ויש לו נטיה להתקין כל הזמן תוכנות כמו קאזה שחוסמות לי את כל הרוחב פס ומעבירות ווירוסים חופשי חודשי. אז עכשיו אני רוצה לחסום לו את האפשרות להשתמש בתוכנות האלה, רק במחשב שלו. אני משתמש בחלונות 2000 והוא ב98SE, אני רוצה לחסום את האפשרות לתוכנות האלה במחב שלו, מצידי שיתקין אבל שהן לא יתחברו לשרתים או יוכלו לעשות משהו. איך אני עושה את זה?

3. Started by XNaDaVX,

אפשר לעשות רשת אלחוטית למרחק של קילומטר-קילומטר וחצי.?????? אם כן כמה זה יכול לעלות?? ואיך עושים את זה???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מה הדרך הכי קלה והכי פשוטה להעברת קבצים בין מחשב למחשב בעזרת יציאת ה COM למחשב אחד יש WIN 98 ולשני יש XP תודה

5. Started by Shlomi32,

קניתי HUB חיברתי שני מחשבים אבל האינטרנט אצל אחד המחשבים לא עובד... שני המחשבים מזהים שולחים ומקבלים קבצים אחד מהשני אבל כאמור האינטרנט לא עובד....

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by Tamir007,

יש הרבה משחקי רשת שאני לא יכול לשחק בגלל שאני מחובר לראוטר(חיבור בכבלים).... לי נראה שהבעיה נובעת מכך שהמחשב מזהה את האייפי שלו כהאייפי הפנימי שלו בתוך הראוטר משהו כמו 192.168.0.123... והמחשבים באינטרנט לא מזהים את המיקום שלו.... האם זאת הבעיה? ואם זאת לא הבעיה... אז איך אני פותח פורטים? יש לי D-link Defult getaway 192.168.0.1 ועוד שאלה... אם אני אעבור לHUB ... ואני אהיה המחשב הראשי, אז זה יפתור לי את הבילבול בין האייפי? והאם אני אצטרך להשאיר את המחשב שלי דלוק כל הזמן למרות שאני מחובר לאינטרנט כבלים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  7. מחוברים אצלי בבית שני קווים, קו A וקו B לצורך העניין. לקו A מחוברים מכשירי הטלפון+ADSL, ולקו B מחובר הפקס+טלפון אחד שמחובר לשני הקווים. כשאני מנסה לחבר את המודם לקו B נורת הLine ממשיכה להבהב. בדקתי את כל המפצלים, נתקתי, מה שלא עשיתי, היא עדיין הבהבה. כשהחזרתי לקו A היא דלקה. השאלה היא כזאת - האם יכול להיות שבזק "קבעה" את זה? שאני אוכל להתחבר רק מקו A הכוונה. אם כן, האם יסכימו לשנות? אם לא, מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  8. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לשם שינוי אני חושב שהן יחודיות, בסיור הקצר שלי לא מצאתי פיתרון לשאלות שלי (למרות שאם יגידו לי לחפש אני בהחלט אעשה חיפוש יותר מעמיק) נתחיל מההתחלה, מהחייגן החייכן ונעבור הלאה לשיתוף וזהו בעצם. אז החייגן: עכשיו בשביל להתחבר אני מפעיל את החייגן WOW (גרסה 4.6, הורדתי מהאתר הזה), זה פותח לי איזה דף אינטרנט של בזק, בוחר ספק, מכניס שם משתמש וסיסמא ובזה נגמר הסיפור. אבל, אני מעדיף להתחבר ישירות לספק ושבזה יגמר לי הסיפור. אני עובד עם אקטקום, יש להם הוראות באתר. ברגע שאני יוצר התקשרות לפי ההוראות ומחייג אז אין תשובה. מה לא עשיתי טוב? או שפשוט הדרך היחידה להתחבר זה עם החייגן WOW? אם אין ברירה ודרך פשוטה, אז אני יכול לסבול פעם בכמה ימים כזאת התחברות, אבל עדיין מעדיף שלא. השאלה ה…

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  9. ואיך אני יכול לרשום לכולם הודעה ביחד כמו שאני הולך ל-RUN ורושם שם NET SEND ואז את האיי פי ואת ההודעה? הכוונה שלי שזה יגיע לכולם ביחד ולא שאני אצטרך לרשום את האיי פי אחד אחד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכם אנשי פורום יקרים! אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים(ערוצי זהב). המודם, שברשותי(Motorola SB5100) מתחבר לכרטיס הרשת. אני רוצה לטעון את עמוד הבקרה של המודם דרך הדפדפן ואני לא יודע(ידעתי בעבר :-\) את כתובת הIP, שאליה ממופה המודם. אני אשמח מאד אם מישהו יוכל להגיד לי כיצד אני יכול לבדוק את הכתובת, שדרכה אוכל להתחבר למודם. או שאולי זוהי כתובת סטנדרטית ואז אשמח אם תספרו לי דרך איזו כתובת IP אתם מתחברים למודם עצמו. תודה מראש על ההתייחסות והניסיון לעזור! 8)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MoSQuiTo,

יש לי הזדמנות לשפר את מהירות האינטרנט שלי ל1.5 בהתחייבות ל12 חודשים עכשיו השאלה שלי אם אמור לצאת בישראל בזמן הקרוב איזשהי מהירות חיבור יותר מהירה מזאת? כי אז אולי יהיה טעם "לחכות" לה... תודה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  12. יש לי מחשב בקומה 1 שבו יש מודם ADSL על מהירות 256K אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שלי שיושב בדיוק קומה מעל ואני מעוניין ברשת ללא חוטים. אני יודע שאני צריך ראוטר וכרטיס רשת אל חוטי, חוץ מזה אני לא יודע כלום השאלות שלי הם: יש משהו ממומלץ למהירות כזאת (ואם אני רוצה להעלות את המהירות ל 750K) איך מתקינים זאת? מה המחירים (אני מעוניין במשהו יחסית זול - בכל זאת סטודנט) תעזרו לי פה...

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

אוקי אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים דרך כרטיסי רשת 100\10 ו... אני רק על שיתוף חיבור ADSL אבל בלי שיתוף קבצים השאלה שלי היא איך אני עושה שיתוף תיקיה מסויימת או משהו כזה.. ושיהיה רק בתוך הרשת ! כי אני יודע שיש ילדים שפורצים דרך "שכנים ברשת" למי שיש רשתות בבית בקיצקץ אני צריך שיהיה מאובטח וגם שיהיה שיתוף קבצים אפילו רק לתיקיה אחת שפתחתי בשתי המחשבים ICQ LITE ושלחתי קובץ מאחד לשני הגעתי רק ל 800K\SEC זה סביר? אני לא יגיע למהירויות גבוהות יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by itaysk,

יש לי אימיול ואינטרנט בכבלים 750K . נגיד שאני מוריד 2 קבצים כל אחד על 2 KBPS . לפי הרוחב פס שלי אני אמור להוריד הרבה יותר אז האם ה 4 KB האלה הם ניצול מלא של רוחב הפס שלי? השאלה שלי היא בעצם זאת.. אם אני יבטל אחד אז השני יוריד יותר מהר? מקווה שהבנתם אם לא תגידו... תודה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by 114508534,

אני והחברה רוצים לעשות מסיבת רשת , מה צריך (חוץ מהרבה חברה טובים,מצב רווח ואלכוהל) . איך לסדר את כל ההגדרות וכו ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Cyber Iguana,

לפני פחות מחודש עשיתי LAN עם המחשב הזה ועוד אחד והכל היה טוב, אתמול אני בא ורואה שפתאום המחשבים לא מזהים אחד את השני, אני לא יכול לשתף קבצים ולא כלום. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by com555,

איך אני מגלה IP ברשת של 20+ מחשבים? ד"א אני לא במחשב הראשי! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by amirn,

יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לאינטרנט בכבלים (המודם מחובר לכרטיס רשת ON BOARD) והשני כרגע ללא שום חיבור רשת (יש לו כרטיס רשת OB). המרחק בין המחשבים כ-15 מטר. מה אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את שני ההמחשבים ברשת אלחוטית שכוללת שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט? (אני מעדיף חיבור USB חיצוני ולא PCI אם ניתן) המלצות למוצרים הנ"ל במחיר סביר (כמה אמור לעלות התענוג הזה....? ) תודה

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by Psychopath,

Wireless home lan problem! List of the components I posses: - Alcatel SpeedTouch Home modem (turned into a router) - TRENDnet 5 port switch - TRENDnet Wireless access point - TRENDnet PCMCIA wireless card - TRENDnet USB wireless lan card List of computers: - My comptuer /w onboard ethernet card - My dad's laptop /w TRENDnet PCMCIA - My mom's computer /w USB card This is a small diagram of the home lan I assembled: [Alcatel] -> [switch] -> [My computer] + [Access point] -> Two wireless cards. IP configs: My comp: 10.0.0.1 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My dad: 10.0.0.2 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My mom: 10.0.0.3 / 255.255.255.0 / 10.0.…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ינשוף לבן,

שלום לכולם אני זקוק לדריברים של ריאלטאק 8029 איסי הוא מבקש ממני כול מיני דריברים שמשום מה אין לי על הדיסקט שקיבלתי עם הכרטיס מתי שקניתי בתודה מראש ינשוף לבן

21. יש איזה תוכנה או דרך כלשהי לשינו ה- IP בלי להתקשר לספקית? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מאז שהתחברתי ל ADSL עם מודם ECI לכרטיס רשת (3COM Etherlink 10/100 PCI TX NIC 3c905b-TX), לאחר שהוינדוס עולה, לוקח לו עוד דקה (!) בערך עד שניתן לעבוד. בכניסה ל "מחשב שלי" הוא מחפש את הכוננים (פעולה שלוקחת שניה) דקה שלמה ורק אח"כ ניתן לעבוד כרגיל. לפני ההתחברות ל ADSL, כשכרטיס הרשת היה מחובר במחשב אך מנוטרל - לא הייתה בעיה. נראה כאילו המחשב מחפש את ההגדרות של הכרטיס או של הרשת כל פעם שהוא מאתחל וזה מעכב הכל. האם יש דרך למנוע את זה? אולי לקצר את זה משמעותית? תודה

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by michaelsko,

שלום. יש ברשותי מודם ADSL בשם Alcatel Speed Touch Home אשר שודרג לפי מדריך לPRO. אני הגדרתי אותו כך שהוא זה שמחייג לאינטרנט ולא המחשב, כך אני לא צריך לחייג כל פעם שאני מדליק את המחשב. הבעיה : אני מחובר דרך ספק מאוד מיוחד (מי שזה מעניין אותו זהו הטכניון) וההתחברות נעשית בעזרת כרטיס חכם שנקרא OTP Card, כלומר One Time Password Card. כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך לחולל ססמא בעזרת כרטיס זה ולהתחבר עם הססמא הזאת תוך 2 דקות, אחרת הססמא תהפוך ללא תקפה. הבעיה היא שאם יש ניתוק (זה קורה הרבה בטכניון) אז המודם מנסה לחייג באופן אוטומטי כדי להיתחבר מחדש. כמובן שזה לא מצליח, כי הססמא שהגדרתי לו כבר לא תקפה. קיבלתי אי-מייל מהטכניון שזה מפריע להם (כל החיוגים האוטומטיים עם הססמא הישנה) וש…

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  24. הרצתי את האשף של XP לשיתוף מדפסות וכל זה.. ועכשיו אני רוצה לבטל את הפעולה הזאת איך עושים ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by asaf-g,

היי רציתי לשאול אם אפקט הFirewall שמשיג הנתב שלי יכול לבוא כתחליף לתוכנת Firewall? מה הסיכונים בכך? מדוע כדאי להשתמש בשניהם, אם בכלל? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.