עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בתחילת החודש נכנסו לתוקפם בארה"ב שינויים משמעותיים בתקינה של תדר 5Ghz. שינויים אלה הופכים את סביבת התדר הזו לשימושית יותר ויביאו לכך שנתבים ונקודות גישה בתקן 802.11ac יהפכו אטרקטיביים הרבה יותר. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5136

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי בעיה ב Utorrent, הפורט שם מוגדר כ 31519. פתחתי את הפורט בראוטר (סימנס SL2-141). יש תקופות שבהן הפורט פתוח ויש תקופות שהפורט חסום. מישהו רואה סיבה הגיונית אחרת?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם. ברשותי ראוטר של EDIMAX - BR6104K קווי מלפני בערך 3 שנים (אולי 4). הבעיה היא שהוא מגביל את המהירות של האינטרנט לבערך 7.5 (1000 ק"ב בשנייה - הורדה) לעומת ה 12MB שאי אמור לקבל. התקשרתי היום לבזק בינלאומי - הספק שלי,חיברתי את המחשב ישירות למודם והתקנתי חייגן לפי הוראתם, עשיתי בדיקה של המהירות שהתשתית נותנת לי (HOT) וגם המהירות שהם נותנים לי ושתי הבדיקות יצאו תיקנות, כלומר המהירות הייתה 12MB כמו שאמרו להיות (1500 ק"ב בשנייה הורדה). לאחר שהחזרתי הכל למצב הרגיל עם הראוטר המהירות ירדה חזרה ל 7.5MB מכאן שהראוטר בעייתי ולא מאפשר גלישה מהירה יותר. הבחור מבזק נתן לי מספר של החברה שמיבאת את EDIMAX בארץ (בעצם התמיכה שלהם בארץ), בטענה שאולי עדכון קושחה של המכשיר יוכל לפתור …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. גיליתי שכאשר אני מחובר ב MPLS דרך הוט..אני מסוגל גם להתחבר ב L2TP מבלי להעביר בהוט את האייפי ל 172... שזה בתכלס דבר מעולה, כי הרי אם החייגן נופל אז יש בעצם אינטרנט גיבוי מהחיבור ללא חייגן.. כנראה זה סוג של פיילוט בהוט..פניתי אליהם ואל הספקית שלי - נטויזן - והם לא מודעים לזה.. נתקלתי בחבר נוסף עם 014 באותו מצב בדיוק

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היום אני גולש בדרך אלחוטית, וזה נהייה מאוד מעצבן במשחקיי רשת (BF3). רציתי להתחבר בדרך חוטית, אבל המרחק בין החדרים הוא כ-10 מטר (אולי קצת יותר). שמעתי מאיזה חבר שניתן לחבר לשקע החשמל משהו שאליו מחברים את החוט שיוצא מהמודם (עכשיו מחובר לראוטר). האם ואיפה ניתן לקנות כאלו, אם ניתן, אז האם אני יקבל מזה מהירות מקסימלית של 100MB (מה שיש לי עכשיו בהוט)? זה יכול לפגוע בכרטיס רשת? אשמח לתשובות ותודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by dorshay4,

המחשב הוא samsung r540 בן חצי שנה. הבעיה היא בחיבור לאינטרנט אלחוטי (רשת ביתית) יש לי עוד מחשב נייד שמתחבר ולא עושה בעיות, אך הsamsung מראה שהקליטה גבוה ובכל זאת לא מצליח להתחבר (ממרחקים קרובים הוא מצליח מתרחקים 5-7 מטר מהנתב והוא כבר לא מצליח למרות שהוא מראה שיש קליטה גבוהה מאוד) ,לעומת המחשב השני שכן מצליח להתחבר ... מאחר והוא עדיין באחריות הציעו לי להחזיר אותו למעבדה אך איני יכול להרשות זאת בגלל שאני לומד עם המחשב הנייד ואני לא יכול להפסיד אותו למספר ימים. מקווה שהבעיה היא בעיית תוכנה ולא חומרה ואשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו

7. Started by gal426,

שלום לכולם יש לי סוני פלייסטיישן 4 ושמתי לב שהשתנה לי הNAT TYPE 2 לNAT TYPE 3 הבנתי שזה יוצר בעיות ברשת וכו' העניין הוא שניסיתי כל מדריך אפשרי באינטרנט וכלום! אני תשתית הוט שכוללת את הראוטר HOTBOX 2 וספק אינטרנט של בזק בינלאומי אשמח לעזרה בנושא! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכם, אני מתנצל מראש אם זה כבר נשאל בעבר. יש לי בעיות עם הגלישה מדי פעם וגם ההורדה מאוד איטית רוב הזמן. בדקתי באינטרנט והגעתי לוויקיפדיה : http://www.azureuswiki.com/index.php/Bad_ISPs#Israel לגבי 012 מצוין כי limits bandwidth for accounts with a high traffic volume - YES בגלל שזה וויקיפדיה ולא תמיד אפשר לסמוך על המידע שיש שם, חשבתי לנסות גם בגוגל: חיפוש - "האם 012 חוסמת רוחב פס?" ונתקלתי בהרבה דברים לא חד משמעיים, ולכן החלטתי לשאול גם פה. אז, האם 012 חוסמת פורטים או מגבילה רוחב פס? אם כן האם זה מותר מבחינת חוק ואיך אפשר לבטל\לעקוף את זה ? בהורדה אני מתכוון גם להורדות ישירות מאתרים וגם בהורדות טורנטים. תודה מראש, יאיר

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by @gmail.com,

שלום, ברשותי מודם BAUDTEC אשר קיבלתי מבזק. בכוונתי לרכוש נתב DLINK 655 לאור המלצות רבות שקיבלתי. אשמח לדעת, האם ניתן לחבר בין המודם לנתב - כלומר אילו הגדרות מיוחדות יש לבצע ע"מ שיעבדו יחד (היכן מגדירים את החיוג - האם במודם או בנתב). תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by shmuel_mr,

שלום אני מתכנן לקנות נתב משומש כדי שיהיה קולט לXBOX הנתב מדגם linkSYS wrt54g אם אני מגדיר אותו כריפיטר ולא קליינט ויחבר אותו לXBOX האם הוא ישתף אינטרנט או במילים אחרות האם ריפיטר יכול לשתף אינטרנט בחיבור קווי אליו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, יש לי ראוטר Level one WBR3408 hw ver 1 ,firmware ver 1.2 ישן, ואינטרנט של הוט וגיימר מבזק בינלאומי (עם גיימר) של 12 מגה. כדי לגלוש עם הגיימר אני חייב חייגן, והראוטר במצבו הנוכחי יכול לסחוב בקושי חצי מזה. יש דרך להתקין על הראוטר משהו, או באיזשהי דרך לתקן אותו שיתן 12 מגה? אם לא (רוב הסיכויים), מה הראוטר היציב הכי זול שסוחב 12 מגה? חשוב הרבה יותר שלא יתקע, יתנתק, ישרף או כל דבר אחר, מאשר שיהיה זול. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. שלום , יש לי שלושה מחשבים שפרוסים בשתי קומות. בנתיים רק ל2 מבניהם יש אינטרנט. יש לי את הראוטר : TL-WR641G TP-LINK ואת הכרטיס (שהוא במחשב שלי) : TL-WN620G עכשיו אני צריך גם ללמטה לקנות עוד כרטיס שכדי שגם שם יהיה אינטרנט אבל הבעיה שניסיתי לחבר את הכטיס שלי למחשב למטה הקליטה לראוטר לא היתה משהו, למה ? (בגלל מרחק קומה ?) עכשיו אני חושב לקנות ראוטר וכרטיס בתקן N ... הקליטה אמורה להיות יותר טובה ? (כי גם עכשיו הכרטיס שלי עושה לי לפעמים בעיות - הוא רותח ומתנתק לפעמים) עכשיו מהראוטרים מה עדיף : Edimax BR-6424n או TP-Link TL-WR841ND (ועכשיו שמתי לב.... מה ההבדל בין TL-WR841ND ל TL-WR841N ? ההבדל משמעותי כי זה בלי הD יותר זול) ומהכרטיסים : TP-Link TL-WN821N או (לא מצאתי דגם אחר…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אם אני מצתרף לספק הוטנט במהירות 100 מגה ויש לי תשתית בזק 20 מגה, האם זה יגרום לבעיות של התנתקויות וכו'? תודה

14. התקשרתי ל-012 אתמול כדי לברר חבילות ומבצעים עבור לקוחות חדשים. נלקח מספר טלפון, תואמה שעה ונאמר לי כי יחזרו אלי יום למחרת ממחלקת מכירות; אתם בטח כבר מנחשים שלא חזרו... :-\ oh well, אמרתי לעצמי והחלטתי מתוך סקרנות ליצור קשר פעם נוספת ולו בכדי להעלות את העניין הזה, אבל הפעם המתנתי יותר מידי זמן על הקו וניתקתי. :-X בשלב הזה, כבר הייתי המום... מילא אחרי שהם מגייסים לקוח חדש אז השירות שלהם מתדרדר כי הוא כבר "שלהם", אבל אפילו בגיוס הם נכשלים ??? הם הרי צריכים לרדוף אחרי כל לקוח פוטנציאלי, "להפוך עולמות" בשבילו אתם וודאי חושבים... uber מוזר!!! כבר יש לי טעם מר בפה מחווית השירות הקלוקלת הזו. :-[

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by duke6377,

שלום, רציתי לדעת איך ניתן להגדיל את מהירות ההורדה מהאינטרנט אם ספקית האינטרנט שלי הגדילה לי ל- 12Mbps. בדקתי ב- speedtest.net וזה אכן מראה 12 מגה אך מהירות ההורדה שהייתה קיימת לפני, לא גדלה. האם זה קשור לכרטיס רשת/ מודם/ כבלים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך רוטירר איך אני מעביר קבצים אחד לשני? בxp בעברית? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, יש לי בבית שני שקעים של טלפון.שניהם מחוברים לאותו קו ואני מעוניין להשתמש בשניהם לצורך גישה לאינטרנט, על מנת שמחשבים משני החדרים יוכלו להתחבר בצורה קווית לאינטרנט(הקליטה האלחוטית בין החדרים היא על הפנים). כלומר לחבר כל אחד מהמחשבים לשקע אחר. האם הדבר אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, אני עברתי לאחרונה לגור ב"בית נאמבר" בראשון. למי שלא מכיר, זה בניין שנבנה מכספו של תורם אמריקני על אדמה של עיריית ראשון, וגרים בו חיילים משוחררים טריים. אגב, למי שמעוניין לנסות להתקבל הקריטריונים הם לא בהכרח סוציו-אקונומיים, אלא דווקא איפה שירתת ואיך הבניין יעזור לך להתחיל את החיים, כלומר תכניות לעתיד. לענייננו. בבניין 80 דירות יחיד ו 40 דירות שותפים, כך שבחשבון פשוט מדובר ב כ-160 אנשים. כולם בגיל אחרי צבא, חלקם הגדול סטודנטים. יצא מכרז כדי לספק שירותי אינטרנט לדיירים במטרה להוזיל את העלות. אני עברתי לגור פה אחרי שכל זה נעשה, כך שלא הייתי מעורה בפרטים אבל אני מתרשם שהחברה הזוכה עובדת בצורה מאוד לא רצינית. בעיות השירות אינן דבר שתוכלו לעזור לי בו. רציתי להריץ דרכיכם א…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. טוב ככה, עוד איזה יומיים אני מקבל מחשב ישן ממישהו שלא צריך אותו כבר (פנטיום 2 נראה לי) לי יש את המודם ECI הכחול הזה,מה שכתוב עליו זה: B-FOCUS Router 270pr עכשיו אני עדיין לא הפכתי את המודם הזה לראוטר כי לא היה לי סיבה לעשות את זה אפילו שמצאתי את המדריך איך לעשות את זה עכשיו ככה, כרגע יש לי מחשב שאליו מחובר המודם הזה ובנוסף לזה למחשב הזה מחובר בכבל מוצלב מחשב אחר ואז אני משתמש בICS בשביל ששניהם יהיה להם אינטרנט עכשיו השאלה זה איך אני יכול להשתמש במחשב החדש בשביל שהוא תמיד יהיה מחובר לאינטרנט ושתי המחשבים האחרים יוכלו להתחבר דרכו שניהם בו זמנית אין לי שום בעיה להשיג כבלים (רגילים או מוצלבים) וגם כרטיסי רשת נחמדים בחינם לחלוטין השאלה היחידה זה איזה מערכת הפעלה להתקין על המחש…

20. היי חבר'ה שמעתי שישנם שיטות להוזלת מחיר התשתית ללקוח קיים (אני מדגיש...לא ללקוח חדש) מעניין כמה אצלכם? בואו נעשה סקר אצלי בחשבון בזק שמגיע כל חודש מופיע תשלום עבור תשתית ADSL (יש לי 1.5 אגב) לפי הסכום הבא: 69.17 - WOW EXTRA כמה אצלכם? וכמה לתשתית ...אצלי 39 לבזק ביןלאומי עם 1.5

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by nisimm,

שלום אני מעוניין לדעת האם קיים ראוטר חזק ויקר שמתחבר לכמה מחשבים ומסוגל לפעול עם משחקי רשת בלי פינגים/ניתוקים/בעיות כלשהן? או שפשוט עדיף מבחינת מהירות לקנות מספר מודמים למחשבים וזהו?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש להורים שלי נקודות בזק בבית ואנחנו כרגע בונים קומה 3 בבית, יש בקומה 1 את הארון חשמל ובפנים יש את הלוח הראשי אני לא בטוח איך קוראים לזה שמשם עוברים כל כבלים של בזק לכל השקעים, השאלה האם אפשר למתוח קו משקע בזק קיים בקומה 2 לקומה 3 דרך תעלה, או האם צריך מקומה 1 להעביר לקומה 2 לארון תקשורת חדש שיהיה קו בזק, ומהארון תקשורת להעביר לקומה 3?...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by elad_jacoby,

אני עומד לקנות מחשב חדש, כרגע יש לי מודם aztec 600E, בכל מקרה הבנתי שאני יכול להפוך אותו לראוטר חוטי (אם למישהו יש את המדריך שהביאו לי פעם איך להגדיר אותו כראוטר,תודה), והבנתי גם שצריך לקנות switch ולחבר את הswitch למחשב השני ואת הswitch לראוטר ואת הראוטר למחשב הראשי, ככה זה עובד? אז דבר ראשון אני צריך להזמין טכנאי של בזק כי המרחק הוא דיי גדול. האם זה אפשרי להזמין אותם לפני שעוד יש לי את המחשב החדש ועוד לפני שיש לי switch?.. תודה.. ועוד שאלה, איזה switch כדאי לקנות? (לחבר 2 מחשבים)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dids22,

מה זה TIME_WAIT\SYN_SENT תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Hazir,

אהלן יש לי את המודם VEGN2610, תשתית של בזק 100MB לפני כמה חודשים עברתי לספק 011 עכשיו לפני חודש ניסיתי לפתוח את הפורט 27015 (אין צורך לשלוח מדריך \ לשאול אם פתחתי את הפורטים כמו שצריך, כי התשובה היא כן) וזה לא עבד, ניסיתי DMZ וגם לא עבד עזבתי את הסיפור הזה עכשיו יש לי בעיה עם ה-PS4, אני תקוע על NAT Type 3 -Strict אז פתחתי את הפורטים שצריך, וזה לא עזר, ניסיתי גם DMZ וזה גם לא עזר כמובן שהגדרתי IP סטטי ל-PS4 + ה-UPnP פועל עכשיו בדקתי וגם ב-PC יש לי NAT Type Strict למרות שלא היה לי פעם גם מבלי שהיה לי שום פורט פתוח, ככה שזה לא קשור לפורטים אני מנחש מישהו כאן מכיר את 011 ויודע אם הם חוסמים את הפורטים? או משהו שגורם לכך שהפורטים לא עובדים? אולי לנסות להתקשר אל 011 ולהגיד להם …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.