עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים פשוט וקל, אני צריך ראוטר איכותי עם תקציב של 150-200 ש"ח. אני קונה מK.S.P אז אשמח למשהו מהקטלוג שלהם. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by orei,

שלום לכולם, יש לי בית עם מספר קומות ועל מנת לחבר את כל הקומות לרשת יש לי hotbox של הוט וראוטר tl-wr740n. יש לי בבית שתי מחשבים נייחים שמחוברים קווית לרשת כשאחד מחובר ישירות לhotbox ואחד מחובר לראוטר, בנוסף יש לי מחשב נייד שמסתובב בבית ומתחבר לרשת הקרובה ביותר. השאלה שלי האם איך אני יכול ליצור קישור בין המחשבים שאני אוכל להכנס לתיקיות של כל אחד מהמחשבים דרך מחשב אחר? בנוסף קניתי לא מזמן הארד דיסק נייד, האם יש דרך לחבר אותו לרשת ושאני אוכל לגשת אליו מכל אחד מהמחשבים בלי צורך להעביר אותו כל פעם? חשוב לציין שרמת הידע שלי ברשתות די אפסית ולכן אני אשמח לפירוט רחב כמה שיותר. תודה ושבת שלום לכולכם!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by matan_rozenn,

שתי שאלות: 1. אפשר לחבר כבל רשת ל-USB? 2. איך אני בדיוק מגדיר רשת, והאם בעזרת כבל רשת אני יכול לראות כל מה שקורא במחשב השני ולהדפיס במדפסת שלו?(תסבירו לי איך אני עושה את זה בשתי המחשבים) (יש לי WINDOWS XP - שניהם פנטיום 4). בתודה מתן.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by lior0101,

שלום, אני מתכוון לעבור לאורנג' בימים הקרובים, ורציתי לשאול מהי האיכות של ה Smart Box בתור ראוטר, האם אין בעיות, קליטה טובה, אין בעיות מהירות, וכו'? הבנתי שהוא גם בתקן N. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. טוב שמעו יש לי אי די אס אח כבר המון המוןןןן זמן ומודם אלקטל שהפכתי אותו לפרו עכשיו כבר לפני שקיבלתי את האדסל נתתי את ה 56K שלי לחבר שלי טוב עכשיו בגלל מספר סיבות אני רוצה לחבר למחשב שלי שוב 56K או 33K תלוי אני לא הולך לקנות אני יאמץ ממישהו למה? כי אני עובד על תוכניות ב VB כמו חיוג , מזכירה, אולי שליחת פקס בקרוב. אז שמעתי שיש מלא מלא בעיות עם הסיכנרון של זה כאלו המודם חייב להיות מחוץ לשקע או משהו כזה עכשיו מה הסיכוי שיהיה לי בעיות??? אני לא מחפש בעיות ואיך פותרים את זה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by finhack,

שלום רב, יש ברשותי מחשב ספייר שאני מעוניין לעשות ממנו שרת (שרת קבצים לצורך העיניין). Server 2008. האם יש יתרונות באם אני אהפוך אותו גם ל-Domain controller ואעשה דומיין בין המחשבים (4) במקום workgroup? תשובות מפורטות ליתרונות וחסרונות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מעוניין שכל ההגדרות שיש ל על הSBOX 500Wי יעבור לfortigate 80 האם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by KF,

שלום לכם חברה! אני זקוק לעזרתכם.... אוקיי אז יש לי מספר בעיות: 1)התנתקיות מידיי פעם (כל יום) 2)החץ הירוק שליד ההתחל פתאום נעלם לו ואני לא יכול להתחבר.....(רק אם אני מפעיל מחדש אני יכול להתחבר) 3)הבעיה הכי מעצבנת היא שלא משנה באיזה משחק רשת אני משחק כל 5-7 דקות יש לי בעיות CONNECTION ...... עכשיו בבעיה מספר 3 יש כמה פתרונות למשל ב WARCRAFT 3 AND CALL OF DUTY המשחק נעצר ל5 דקות ורושם לי CONNECTION INTRUPPTED ואז אחרי 10 שניות המשחק חוזר לעצמו ואני ממשיך לשחק ואחרי 5-7 דקות שוב זה קורה וכו...... אבל במשחק BATTLEFIELD 2 אני מצליח לשחק 5 דקות (ואני יודע כבר מה הבעיה כי זה קורה בכל המשחקים) ואז פשוט אני רואה את ההודעה CHACK YOUR CONNCTION OR YOU HAVE PROBLEM WITH YOUR CONNECTIO…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by NIRHA,

שלום יש לי בבית מודם משולב ראוטר אלחוטי של אלקטל speed touch 570 על פי מה שאני יודע הוא עובד רק בתקן b ( הוא כבר בן כמה שנים טובות). ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר חדש. רכשתי עקב חוסר ידיעה ראוטר של אדימקס 6424n. ואז הבנתי שאני חייב גם לחבר לו מודם. יש אפשרות לחבר את הראוטר למודם(ראוטר) של אלקטל ?? כלומר להפוך אותו כאילו רק למודם ולבטל את הראוטר האלחוטי שבו. תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yotamoo,

שלום! בא אלינו לבית נציג של ערוצי זהב, ובקיצור הבנתי ממנו שבשלוש שנים הקרובות ערוצי זהב מספקת אינטרנט מהיר רק ללקוחות החברה. נראה לי שהוא משקר כי אין איזכור לכך בשום מקום. בכל מקרה, האם זה נכון? ועוד שאלה - לערוצי זהב אני משלם נגיד 119 ש"ח לחבילה המהירה, אך כמה אני משלם לספק? ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היתה לי הפסקת חשמל בבית. הראוטר הישן לא עולה. כל נורות ה ALERT וה LAN מהבהבות במהירות. נסיתי לעשות לו reset לברירת המחדל - אין לא כפתור resert - אלא ע"י חיבור כבל הרשת ליציאת הLAN וליציאת הADSL וחיבור החשמל. אמור להיות מהבהב ואחרי 30 שניות הבהוב איטי יותר. עשיתי את זה בעבר מספר פעמים.... אבל הוא רק מהבהב מהר ולא עושה reset. מחבר למחשב ואי אפשר להיכנס להגדרות שלו. רק מהבהב במהירות 3COM 3CRWE554G72T תודה על כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני שם לב לבעיה מאוד חמורה ומעצבנת. בגלישה באתרים לפעמים קורה שהאתר אינו נטען למשך כמה שניות, זה יכול להיות 5 שניות וזה יכול להיות יותר מ- 30 שניות. ברגע שאני מסמן את הכתובת בדפדפן ולוחץ אנטר, האתר נטען במהירות. זה יכול לקרות אפילו בחיפוש רגיל בגוגל. לפעמים האתר יכול להיטען אבל לא במלואו. זאת אומרת שהאתר מפסיק את הטעינה באמצע, קופא, ורק אחרי 5-30 שניות הוא מסיים את הטעינה. ניסיתי להתחבר אלחוטית וקווית דרך הראוטר, לשנות ערוצים לרשת האלחוטית אבל שום דבר לא עזר. אין לי ווירוסים על המחשב, יחד עם זאת עשיתי בדיקה על מספר מחשבים שכולם מראים את אותו הסימן. ביצעתי בנוסף פינג למספר אתרים כמו www.google.com ובסך הכל קיבלתי פינג יציב של 90. לעיתים רחוקות …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. הרבה פעמים קרה לאנשים שונים ברשת, מספקיות שונות, מצב של "חסימת" טורנטים או חסימת הורדה מאתרים שונים. בזק בינלאומי הייתה היחידה זמן רב שלא אמרו עליה דברים כאלה, עד לאחרונה. אבל הנה, גם הם החליטו ל"חסום". אני רוצה להסביר משהו לאנשים אחת ולתמיד : אין התחייבות כרגע בארץ, מאף ספקית, למהירות מסויימת לחו"ל או לLOCATION כלשהו בכל רגע נתון, וגם אין התחייבות כזאת מאף ספק אחר בעולם. כאשר אתה רוכש 5 מגה לדוגמא, אתה מקבל 5 מגה לשרתים של אותו הספק, מה שאתה מקבל החוצה זה לא באחריות או בהתחייבות, בוא נעבור רגע לנושא אחר, עלויות מבחינת ספק, האם אתם יודעים, שלקוח שמוריד 200-300 ג'יגה בחודש בטורנט, יכול לעלות לספקית (מבחינת עלויות נטו) כ300-400 שקל בחודש ? חסימה לא מתבצעת מצד ספקיות כמעט, מ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by House M.D.,

אני מעונין לעבור לספק אינטרנט אחר, האם יש אפשרות להישאר עם אותה כתובת מייל מהספק הקודם?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה איכותית למעקב רציף אחרי שימוש ברוחב פס (broadband monitoring...) לא לקו שאני משתמש בו, יהיה נחמד אם היא תכלול אופציה לבדיקת כמה קווים במקביל...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by fire15,

מה הבדל בין HUB ל-SWITCH ומה יותר טוב בין שני אלה מבחינת מהירות וביצועים: 1.BenQ - SP0008 -10/100 - 8-port Fast Ethernet Switch 2.Genius GF4080 - 8 Port Fast 100 Mbps hub ???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by roeecicu,

שלום אני מתחבר להוט שבוע הבא. ששאלתי את הנציג איזה מודם ראוטר הם הולכים להתקין הוא פירט מגוון סוגים והמליץ על ההוטבוקס (שהבנתי שהקליטה שלו גרועה) האם למישהו יש הכרות עם המודם ראוטרים השונים שלהם ויש לו המלצה בשבילי במה לבחור? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Monopoly,

שלום! ברשותי ראוטר של בזק בינלאומי מסוג NETGEAR דגם: dgn2200 הראוטר מתנתק מהאינטרנט למעלה מ3 פעמים בשעה! תחת עומס בינוני, למשל צפיה ביו-טיוב. מחובר כאמור לבזק בינלאומי במהירות 10MB תשתית של בזק[?]יש לי ראוטר ישן בבית מסוג 3com 3CRWER100-75, האם כדאי לי לחבר אותו במקום הראוטר הקיים או לפנות לבזק ולקבל ראוטר אחר מהם? הבנתי שרובם לא מוצלחים.

19. Started by RAZIEL98,

שלום לאחר שירות ואיכות זוועה של סלקום רציתי לדעת איך התשתית והספק של הוט (הכוונה לhotnet ) ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Klayhamn,

היי כולם, זקוק לעזרה קטנה רכשתי את המודם+נתב ZYXEL 1312B בהמלצת NET-CHIEF בחנות פלונטר אני כבר כמה שעות מנסה לחבר את הדבר הזה לאיטרנט ולא מצליח הסתכלתי במקביל על ההגדרות במודם/נתב הקיים (שקיבלתי מבזק בזמנו) רק לשם וידוא שכל ההגדרות נכונות, אבל זה פשוט מסרב להתחבר דברים שוידאתי: 1. הנוריות נדלקות כהלכה - POWER, רשת, DSL SYNCH ואפילו WIFI 2. בחרתי ב-PPPOE 3. הגדרתי את הקשקוש VPI/VCI הזה להיות 4/48 4. בחרתי ב-ATM (להבדיל מ-PTM) 5. בחרתי ב-VC/MUX 6. שמתי שם משתמש נכון וססמא נכונה 7. המודם עצמו מדווח בצורה נכונה על ה-UPSTREAM וה-DOWNSTREAM CAPABILITIES של הקו 8. ב-DIAGNOSTICS של ה-DSL עצמו - …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by lompy,

אבא שלי משלם מחיר מופרך לחלוטין לבזק על תשתית (85 שקל ל 15 מגה) ועוד 20 או 25 שקל לספק טריפל C. אני רואה שאני יכול להעביר אותו לתשתית בזק + ספק בטריפל CCC בעלות של 75 שקלים בחודש זה חיסכון די משעמותי. השאלה שלי , האם מניסיונכם יכולות להתעורר בעיות (כמו תמיכה,שירות,איכות) או שזה בדיוק אותו דבר רק שהתשלום עובד דרך צד שלישי. שאלה נוספת , במידה ואני מעביר אותו אני צריך להשיג מודם,אפשר להשכיר אצלם אחד בעלות של 10 שקלים או לקנות. לפי מה שאני רואה המודמים האלה לא זולים בכלל. מה אתם חושבים שעדיף - לקנות או להשכיר , אם לקנות אז מה מומלץ? אם יש לכם הצעות אחרות ,אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. טוב אז ככה: סוף סוף חיברתי את שני המחשבים ,הגדרתי שיתוף קבצים וגם האינטרנט עובד בשניהם. הבעייה היא שבמחשב הראשי יש לי NORTON INTERNET SECURITY שכאשר הוא מופעל אז הוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט במחשב השני. נתתי לו לזהות אוטומטית את המתאמים לרשת אבל עדיין זה לא עוזר ובמחשב האורח אני לא יכול לגלוש באינטרנט כל עוד יש חומת אש במחשב המארח. מה לעשות? האם יש מישהו שנתקל בתופעה הזאת? אני לא רוצה לוותר על חומת האש. בבקשה עזרה דחוף..........

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. ויכול להגיד כמה הוא משלם?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ednri,

היי, כיום יש לי בבית אינטרנט במהירות 15 מגה, התשתית היא בזק והספק הוא הוטנט. האינטרנט אחלה וכמעט ואין לי בעיות. אבל אני משלם המון כסף על מהירות נמוכה, ולכן אני רוצה לעבור. ראיתי שב-70-75 ש"ח לחודש אני יכול לקבל תשתית+ספק במהירות 100 מגה באחת מ-3 החברות: 018 אקספון/019/טריפל סי. קראתי קצת חוות דעת עליהן מהשנים האחרונות, ויש המון אנשים שמתלוננים על איכות האינטרנט או על השירות שלהן. למשל שיש המון ניתוקים, שבשעות מסוימות המהירות נמוכה מאוד, ששמים את הלקוח מאחורי NAT וזה עלול לפגוע באיכות הגלישה וכו'. רציתי לשמוע חוות דעת או המלצות לגבי החברות האלו, ואם לדעתכם כדאי לנסות אחת מהן, או שעדיף להוסיף כסף וללכת על חברה שנחשבת איכותית יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by House M.D.,

היי. היום מישהו שאני מכיר, אמר לי בסקייפ שהוא "יכול להפיל לאנשים את האינטרנט". בהתחלה חשבתי שזה סתם script kiddie ששולח לי פינגים. מסתבר שזה אכן כך, אבל הוא לגמרי הצליח. הוא גילה את כתובת ה IP שלי דרך הסקייפ (גם תוכנה שאפשר בקלות למצוא באינטרנט), הפעיל את התוכנה שלו, והאינטרנט שלי אכן הפסיק לעבוד לגמרי, עד לרמה שקיבלתי timeout בפינגים לגוגל. אפילו כשהוא הפסיק את פעילות התוכנה, הראוטר שלי לא התאושש, והייתי צריך להפעיל אותו מחדש. הציוד שאני משתמש בו : מודם d-link 2760u עם ראוטר Linksys WRT54GL, שמריץ DD-WRT. לפי מה שידוע לי, ב DD-WRT אמורה להיות הגנה נגד DDoS. אם אכן קיימת הגנה כזו, האם היא כזו חלשה שלא מסוגלת להתמודד עם מתקפה ממחשב אחד? או שיכול להיות שמה שהפסיק לעבוד זה …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.