עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by globex,

שלום התקנתי רשת אלחוטית, יש לי שני ראוטרים אחד של 3COM והשני של EDIMAX ( הם לא עובדים במקביל פשוט ניסיתי את שניהם ובשניהם התופעה חוזרת על עצמה) בכל אופן הכל תקין ואני גולש העניין הוא שלפני שאני מתחבר המחשב מחפש רשתות אלחוטיות באיזו ומזהה את הראוטר שלי ואז כתוב לי שזו רשת לא מאובטחת והוא שואל אם אני בטוח שאני רוצה להשתמש בה מה הכוונה ברשת לא מאובטחת והאם ניתן להתגבר על זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by marvje,

אני רוצה לקנות כרטיס רשת וצריך המלצות... ההפרש בין Intel 10/100 LAN לבין Genius 10/100 LAN הוא יותר מ 100 ש"ח האם יש הצדקה לכך שה Intel הרבה יותר יקר ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by SpEcToR,

אני מחובר לרשת של האוניברסיטה והיא חוסמת לי לא מעט אתרים ופורטים. בבית של ההורים יש לי מחשב שפועל רוב היום, ואני רוצה להעביר את התעבורה שלי דרך המחשב ההוא. זאת אומרת ליצור פרוקסי על המחשב של ההורים. איך עושים את זה? וינדוס 7 שמותקן שם. תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום חברים. זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי איכותי לחדר הישיבות בחברה בה אני עובד. 2 הדרישות המרכזיות שלי מהמכשיר (למעט אמינות כמובן) היא טווח גדול ככל האפשר (יספק WIFI גם למשרדים מסביב לחדר ישיבות) ואפשרות ליצור רשת GUEST. אין שום בעיה ברכישת המוצר מחו"ל (אמזון וכו). כרגע זה מה שיושב לי בראש: http://www.amazon.com/Linksys-AC1900-Wireless-Gigabit-Anywhere/dp/B00MNK34VM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1460640821&sr=8-2-spons&keywords=linksys+router+certified+refurbished&psc=1 תודה מראש.

5. Started by Sango,

שלום אנשים, יש לי בעיה מאוד מוזרה: לפעמים אני מקבל ניתוקים ממש קצרים מהאינטרנט. האינטרנט עדיין עובד, כלומר אני כן יכול לגלוש למשל. זה קורה לי בהרבה אפליקציות: ICQ - כולם רואים שאני מתנתק ומתחבר מחדש. משחק STARCRAFT / DOTA , אני משחק דרך GARENA וזה מתנתק בשלב כלשהו של המשחק. FullTiltPoker מתנתק לי הרבה וממש רואים את זה בצאט שהוא מנסה להיתחבר מחדש ( ומצליח תמיד כי זה סוג של ניתוק קצר) uTorrent ברגף של הסטטיסטיקה רואים נפילות דרסטיתו, הרגף ממש לא יציב. יש לי אינטרנט של 10MB בזק + בזק בינלאומי. אני מאוד צריך פה את עזרתכם כי אין לי מושג למה זה קורה אז תודה מראש!

6. Started by Mics,

יש למישהו את גרסה 2.7.31 עבור הראוטר הזה? (ראיתי באחד הנושאים בפורום שזאת הגרסה האחרונה)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ras81,

שלום יש לי שאלה של מתחילים, קניתי מחשב חדש עם לוח + EPOX 3KDA3 ללוח יש גם כרטיס רשת של 1FBPS RJ45 LAN דרך מה עדיף לי לחבר למודם קבלים שלי USB או LAN? כמו כן חיברתי כרגע לחיבור LAN ולאחר הכיבוי הנורה ממשיכה לפיול ולהבהב (של הLAN), זה אמור לקרות? איך זה קורה עם כיביתי את המחשב, איך עדיין יש מתח? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by zzroni,

שלום . לחבר שלי יש שני מחשבים win 98 שמחוברים לרשת באמצעות נתב. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט וגם ברשת פנימית. אני רוצה להוסיף עוד מחשב win 2000 לרשת . השאלה : צריך הגדרות כלשהן או שפשוט לחבר את המחשב לנתב ? לא צריך להתקין חייגן במחשב , נכון ? כי החייגן כבר נימצא בנתב . אנא עיזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מישהו מכם יכול להמליץ או לא להמליץ לגביי המבצע הזה ? בלי שום קשר שכרגע זה רק ניסוי בת"א רמת גן והשרון ואיזה מודם עדיף יותר USB או השני שדורש התקנת כרטיס רשת ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Cheif,

ב-NetCHEIF פרסמתי היום סיקרה חדשה על הנתב VigorFly 200 של חברת DrayTek. ה-VigorFly 200 הוא נתב בתקן N הכולל שתי אנטנות ו-4 יציאות קוויות של 100Mbps. הנתב מתבסס על אותם רכיבים המצויים ב-BR-6226 של EDIMAX וב-DIR-615 של חברת D-LINK. בנוסף הוא כולל כניסת USB לחיבור מודם סלולרי ובמסגרת הסקירה נבדקה יכולתו של הנתב לעבור באופן אוטומטי מחיבור קווי ש"נפל" לחיבור סלולרי ולחזור לחיבור הקווי ברגע שזה מתאושש. כמו בכל סקירה נבדקו גם ביצועי הנתב ותכונותיו. הסקירה המלאה כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/VigorFly200/VigorFly200.htm

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Kfir2,

אני רוצה לעבור לאינטרנט ולטלפון של 012 (אני עכשיו בבזק בינלאומי). ממה שראיתי באתר שלהם המחירים ממש זולים לעומת בזק, אבל בעבר שמעתי שהיה ל-012 הרבה בעיות. קודם כל אני רוצה לשאול אם למישהו פה יש טלפון של 012 והאם הוא מרוצה, והאם האינטרנט של 012 הוא יציב ומספק את הסחורה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by fire15,

מה הבדל בין HUB ל-SWITCH ומה יותר טוב בין שני אלה מבחינת מהירות וביצועים: 1.BenQ - SP0008 -10/100 - 8-port Fast Ethernet Switch 2.Genius GF4080 - 8 Port Fast 100 Mbps hub ???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by com555,

תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי כמה בעיות בזמן האחרון עם בזק בינלאומי עכשיו אני לא יודע מה לעשות להישאר בבזק ולהוריד את המחיר או לעבור לאורנג .. מה דעתכם?? האם יש למישהו חוות דעת מניסיון שלו אם אורנג ?? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכם, יש לי מהירות אינטרנט של TOP 40MB והראוטר של בזק שווה לתחת. יש איתו הרבה בעיות וחשבתי לקנות ראוטר אחר ולהגדיר את הראוטר של בזק כBRIDGE. על איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות? רוצה לציין, שיש לפחות 5~10 מכשירים שדורשים אינטרנט אצלנו בבית.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ednri,

היי, כיום יש לי בבית אינטרנט במהירות 15 מגה, התשתית היא בזק והספק הוא הוטנט. האינטרנט אחלה וכמעט ואין לי בעיות. אבל אני משלם המון כסף על מהירות נמוכה, ולכן אני רוצה לעבור. ראיתי שב-70-75 ש"ח לחודש אני יכול לקבל תשתית+ספק במהירות 100 מגה באחת מ-3 החברות: 018 אקספון/019/טריפל סי. קראתי קצת חוות דעת עליהן מהשנים האחרונות, ויש המון אנשים שמתלוננים על איכות האינטרנט או על השירות שלהן. למשל שיש המון ניתוקים, שבשעות מסוימות המהירות נמוכה מאוד, ששמים את הלקוח מאחורי NAT וזה עלול לפגוע באיכות הגלישה וכו'. רציתי לשמוע חוות דעת או המלצות לגבי החברות האלו, ואם לדעתכם כדאי לנסות אחת מהן, או שעדיף להוסיף כסף וללכת על חברה שנחשבת איכותית יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by reloader,

שלום כולם... אני עובר דירה בקרוב ולאחר שדיברתי עם הוט שדרגתי ל30MB כחלק ממבצע הטריפל של הוט ויחד עם זאת החלפת המודם הקיים של Thomson למודם HOTBOX שלפי טענתם של הוט המודם הנוכחי לא תומך במהירויות גבוהות כמו 30MB. רציתי לשאול איך באמת המודם HOTBOX כי הבנתי שבתור ראוטר הוא עושה בעיות.. אז עדיף לי לחבר אותו לראוטר שלי? Edimax BR-6204Wg שהוא די ישן אבל ממש בסדר ולא עושה לי בעיות בכלל. ולגבי ספקית האינטרנט.. כרגע בזק בינלאומי מספקים לי את האינטרנט (12MB)... ואני משלם להם 45 ש"ח לחודש. אין לי מושג כמה הם רוצים על 30MB אבל נראה לי שהרבה יותר ואני לא רוצה להמשיך לשלם סכומים כאלו. איך HOTNET? מישהו נתקל בבעיות איתם? באמת שלא אכפת לי שלא יהיה לי 30MB על בסיס קבוע אבל שלא יהיו נית…

18. בגלל שהאמיול שלי דורש אותו .מתי שאני מחפש.נמאס לי ממודים .אני רוצה אמיול מקורי הבעיה שיש לי הרבה קרדיט באמיול איך אני אמור להתקין את האמיול המקורי וכיצד להעביר את הקרדיט של הדיב?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי ראוטר של אדימקס Edimax וחלונות xp pro ולא ניתן לפתוח פורטים בשום מצב, גם כשהוצאתי את הראוטר והתקנתי חייגן, פשוט לא ניתן לפתוח שום פורט, כל הפורטים סגורים מלבד פורטים חיוניים ובסיסיים - 25,80 ו-90. חשוב לציין שאין לי שום פיירוול מותקן וגם הפיירוול של החלונות לא מופעל בכלל. - דברתי עם ספק האינטרנט (בזק בינלאומי) והם אמרו לי שהם אינם חוסמים שום פורט וכנראה שהבעיה היא בחלונות. אני לא חושב שהבעיה היא בראוטר מכיוון שהפורטים סגורים גם כשהשתמשתי בחייגן. הבעיה קיימת כשנתיים כבר וכמה שלא חיפשתי, לא מצאתי אף אחד עם אותה בעיה ולא פיתרון ואין לי מושג מה לעשות. אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Ariel Safar,

לפני כמה שבועות ההגדרות של ההפניות פורטים שהגדרתי בהוטבוקס הפסיקו לעבוד משום מה, השינוי היחיד ששמתי לב שבוצע ברשת הוא שקיבלתי כתובות IP חדשות (בחלק מהאתרים קידומת 77.137 ובחלק 37.142). בנוסף ראיתי שקיבלתי גם כתובת IPv6 (אבל לא נראה לי שהעניין הזה קשור). לפני השינוי כתובת ה-IP שהייתה לי במשך קרוב לשנה התחילה ב-5.29 (מבדיקה בכל האתרים). מבדיקה באינטרנט מצאתי שהבעיה נגרמת משימוש של הוטנט ב-Double NAT. יש דרך לעקוף את השטות הזו שהוטנט עושים? כרגע אני לא ממש מתפתה לעזוב אותם, אבל מעצבן שמגבילים אותך בצורה כזו מכוערת. אם באמת אין ברירה, אשמח להמלצות לספק 200Mb על תשתית הוט במחיר סביר (ובלי לקחת פרוטקשן על כתובת IP משלי)

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Dj_Infernal,

פתחתי שרת על המחשב שלי עם התוכנה G6 FTP SERVER עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט כתובת ה IP משתנה . שמעתי שיש דרך לעשות מן כתובת קבועה רק שאף פעם לא היתעסקתי עם זה ואני לא יודע איך . אם אפשר בבקשה להסביר לי וגם להמליץ על תוכנה טובה בשביל זה . תודה מראש !!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Niv Toledo,

שלום לכולם, רציתי לשאול, האם מישהו הזמין טכנאי שיתקין לו נקודת רשת (הכוונה אחת בחדר למשל ואחת שממוקמת ליד הנתב) בבית? חשבתי לעשות נקודת רשת בממ"ד אבל אני לא בטוח מה העלויות והאם זה דורש חציבה, מישהו יכול להמליץ לי על מישהו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום לאחר שירות ואיכות זוועה של סלקום רציתי לדעת איך התשתית והספק של הוט (הכוונה לhotnet ) ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Noam Ganz,

אהלן יש לי בעיה כבר תקופה ואשמח לפתרון יש לי בקומה התחתונה ראוטר של בזק (החדש) שאליו מגיע האינטרנט לבית, הוא מתחבר דרך כבל מושחל בקיר לראוטר שביחידה בקומה העליונה . לראוטר בזק בקומה התחתונה מחוברים לרוב שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. כרגע בקומה העליונה יש לי apple airport extreme שהיה לי לדעתי משנת 2013 (אבל בגלל שאני כבר לא עובד עם מק הוא פחות נוח וגם כבר ישן.) מחוברים לראוטר הזה קבוע מחשב וסוני בחיבור קווי ובנוסף לפעמים שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. הבעיה שלרוב כשהלפטופ מתחבר האינטרנט מתנתק ורק ריסטארט לראוטר וניתוק חלק מהמכשירים פותר את הבעיה גם אם הסוני פועל אפשר לחבר רק שניי פלאפונים ומעבר זה קורס ממה שקראתי קצת הבנתי שזה קשור לרו…

25. Started by ToR,

האם יש אשרות לקחת מחשב ישן (100MHZ לדוגמא) לשים בו כמה כרטיסי רשת ולהשתמש בתוכנה כדי להפוך אותו ל SWITCH, אם כן אז באיזו? ובאיזה OS?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.