רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
אני עובד ברשת שמגבילה את פורטי היציאה שלי (נגיד, רק לפורט 80 - אני לא יודע איך לבדוק איזה פורטים מאופשרים, אבל אני יכול לגלוש באינטרנט), ורוצה להפעיל אפליקציות שמשתמשים בפורט ייחודי X כלשהו שחסום ברשת. האם קיימת תוכנה שאני יכול להתקין, שתדע לזהות את ההתקשרויות האלה (נגיד, לפי IP היעד, או לפי פורט היציאה X), ותנתב אותן מחדש לפורט 80? (וגם תקבל את התשובות, ותחזיר אותן לתוכנה ששלחה את הבקשות) נדמה לי שעשיתי דברים כאלה בעבר, אבל אני לא מצליח לעשות את זה היום, וחיפוש בגוגל לא הביא אותי לפתרונות שימושיים. (הוא המליץ על Putty, שאו שלא הבנתי עד הסוף מה היא עושה, או שלא השתמשתי בה נכון)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני לא רוצה לפרסם את שם הספק. הבעיה היא כזאת: הייתי כשנה מחובר לחבילת גיימר. פינגים סבבה, נע בין 90 ל120, לא מרגיש בכלל בלאגים בשרתי המשחק. היום ביקשתי להעביר אותי מחייגן לחיוג אוטומטי/ישיר בגלל שחלק מהתוכנות "לא מזהות שאני מחובר לאינטרנט" אם אני מתחבר לחייגן. נציג חברת הספק הבהיר לי שחבילת גיימר מתנגשת עם חיבור ללא חייגן, וזה בלתי אפשרי שיהיו לי את 2 האופציות. בנוסף הוא אמר לי שאני עדיין בהתחיבות לחודש חודשיים הקרובים, ונתן לי "נסיון" של מספר ימים כדי לראות אם הבעיות שלי עם התוכנות ייפתרו. שינו לי את החיבור מחייגן לחיבור ישיר, והבעיות עם התוכנה אכן נפתרה. אבל פתאום באו פינגים מטורפים. אם בחבילת גיימר היו לי פינגים לשרתים אירופאים של 90-120, כעת חצי מהשרתים נעלמו (ה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי לא מצליח לחבר את הרשת. הוא קנה שני כרטיסי רשת חיבר אותם והתקין הנורה עובדת. הכל בסדר מה הלאה? בבקשה תעזרו לי.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הראוטר עושה לי בעיות בחיבור האלחוטי, הוא כול הזמן מתנתק וחוזר וזה אחרי שעשיתי אתמול לראוטר לפני זה הוא היה רוצה ססמא אפילו שלא היה. כשלקחתי לחברה הם עשו לו אתחול והכול עבד טוב אבל שוב לקחתי הביתה ולא עובד טוב יכול שיש בעיה איתו בתשתית של הוט? בחיבור הקווי הוא בסדר גמור.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מתאם רשת אלחוטי מדגם: ACCEL - POZ WIFI V1.1 הוא עבד עד עכשיו כמו שצריך, על מחשב עם ווינדוס 7, אך פתאום הוא לא מצליח להתחבר לאף רשת. לא זכורים לי שום שינויים שנעשו. חיברתי אותו למחשב אחר, עם ווינדוס XP, ושם הוא כן הצליח להתחבר. עכשיו ניסיתי שוב, והוא התחבר לכמה שניות והתנתק. מה זה יכול להיות? בעייה בדרייבר? אין לי את הדיסק שלו ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא, אז נאלצתי לסמוך על מה שהווינדוס מתקין כשמחברים את המתאם. עוד רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהתחברות לאינטרנט דרך מחשב נייד (ווינדוס ויסטה). יש לי אינטרנט משותף בבית (מחשב אחד שרת ומחשב אחד לקוח), חבילת ההתקשרות היא ADSL. אמרו לי שאני יכול להתחבר דרך המשתמש והסיסמא שאני משתמש בה בבית, אבל אני לא מצליח להתחבר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? או להביא לי מדריך? תודה גדולה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי בעיה עם פתיחת פורטים ו-NAT TYPE התקשרתי לספק אמרו לי לנתק את המודם (עשיתי את זה אלפי פעמים כבר) ופתאום ה-NAT TYPE הפך ל-2 ומה שמוזר שפעם היה לי WAN IP כזה - " 100.100.6.74" וגם שנתקתי וחברתי אני לא זוכר שהוא השתנה בעבר, אבל גם אם הוא השתנה תמיד היה בהתחלה 100 או משהו בסגנון והוא מעולם לא היה תואם ל-ip שהייתי רואה באתרים כמו whats my ip וכדומה, עכשיו אחרי שדברתי עם התמיכה ואמרו לי לחבר ולנתק, פלא פלא ה-WAN IP תואם למה שאני רואה ב-whats my ip (מתחיל ב-31) קראתי שאם ה-WAN IP לא תואם למה שאני רואה באתרים כמו whats my ip זה אומר שהספק חוסך עליי ומחבר אותי עם כמה מנויים נוספים לאותו ה-IP כדי לחסוך בכסף, וזה למה במשך החודשיים האחרונים לא הייתי יכול לפתוח פורטים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, בחברה בא אני עובד יש מודם אלקטל שהועבר להיות ראוטר ושונו הגדרות השם והסיסמא מהמקוריות שהיגיעו אם המודם בגישה למודם ( 10.0.0.138 ) ולכן איני יכול להיכנס אליו ולשנות הגדרות בחברה החליטו לעבור לספק אינטרנט אחר ומכיוון שאיני יכול להיכנס למודם ולשנות את ההגדרות החייגן לשם המשתמש של הספק החדש העברה מתעקבת. האם יש איזו שהיא דרך לגלות את שם המשתמש והסיסמא שהוכנסו במודם? האם יש אפשרות שאצרוב למודם BIOS חדש וכך הוא ידרוס את שם המשתמש והסיסמה הקימים בתוכו ויאפשר לי גישה אליו
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
למקרה שזה לא רק אצלי - הנה המידע. אינטרנט 5Mb/512Kb, תשתית HOT, ספק 014. נתב Edimax BR-6204Wg, קושחה 1.57. התופעה: אינטרנט נתקע ללא הפסקה, אתרים לא עולים (timeout) או עולים בקושי אחרי מספר רב של פקודות רענון. בדיקת הורדה ב-Speedtest.net מתחילה באופן תקין ובקצב תקין, אך לקראת האמצע ההורדה פשוט נעצרת ולא זזה לדקה-שתיים. בסוף חוזרת ומסתיימת. הפתרון: באופן מפתיע, התקנת קושחה ישנה (1.55) פותרת את כל הבעיות. נשמע הזוי לחלוטין, מעולם לא נתקלתי בהשפעה כזו של קושחה בעבר, באף נתב. הזוי כפליים, שכן בדף הראשי של פיקוק מופיעה ההודעה הבאה: שימו לב!!! לבעלי נתב מסוג BR-6204WG וחיבור כבלים במהירות של 5MB ומעלה יש להוריד את העידכון 1.57 ולעדכן. ??? כתבתי לפיקוק עם פירוט מלאה של הבעיה, מ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות תקלה אפשרית בכרטיס הרשת שהיה לי עד עתה (הדיון כאן), אני כנראה זקוק לאחד אחר, היות ויש לי מחשב נייח שלא נמצא באותו חדר עם הראוטר, וכבלים הם לא פתרון קביל מבחינתי. כל צורת חיבור אפשרית - USB, PCI, PCI-E. נדרשת מהירות של 150mbps (אין לי צורך ב300, אלא אם יש אחד זול) ויכולת לחדור קיר גבס אחד. טווח נדרש, דרך הקיר הזה - כ5 מטר. ראיתי שכרטיסי הUSB הכי זולים עולים כ60 שקל, ויש גם כרטיסי PCI-E במחיר שאינו רחוק מכך. הם שווים משהו?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בית עם מספר קומות ועל מנת לחבר את כל הקומות לרשת יש לי hotbox של הוט וראוטר tl-wr740n. יש לי בבית שתי מחשבים נייחים שמחוברים קווית לרשת כשאחד מחובר ישירות לhotbox ואחד מחובר לראוטר, בנוסף יש לי מחשב נייד שמסתובב בבית ומתחבר לרשת הקרובה ביותר. השאלה שלי האם איך אני יכול ליצור קישור בין המחשבים שאני אוכל להכנס לתיקיות של כל אחד מהמחשבים דרך מחשב אחר? בנוסף קניתי לא מזמן הארד דיסק נייד, האם יש דרך לחבר אותו לרשת ושאני אוכל לגשת אליו מכל אחד מהמחשבים בלי צורך להעביר אותו כל פעם? חשוב לציין שרמת הידע שלי ברשתות די אפסית ולכן אני אשמח לפירוט רחב כמה שיותר. תודה ושבת שלום לכולכם!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, משהו אצלי בחיבור לאינטרנט מתנהג מוזר. פשוט אין לי גישה לאתרים מסוימים (ובאופן כללי לשרתים מסוימים). מה ששמתי לב עד כה זה שאין לי גישה לשום אתר שמתארח אצל אינטרנט זהב (כולל שרת הדואר שלהם), וגם לא לוואלה, למשל (הוא גם על אינטרנט זהב?). כשאני עושה Ping הוא אמנם מזהה את כתובת ה-IP של האתרים, אבל לא מתקבלת שום תגובה מהשרת. יש לי ראוטר D-Link DI 524, והמחשב הזה מחובר אליו ישירות (לא אלחוטית). לא נראה לי שזה קשור אליו, מפני שמחשבים אחרים ברשת שמחוברים אלחוטית כן מסוגלים להתחבר לשרתים הנ"ל. חוץ מזה, הכל עבד טוב עד היום, לא שיניתי שום דבר באפשרויות של הראוטר, ואפילו עשיתי לראוטר reset to factory defaults וזה לא עזר. מה שכן, אחרי ניסיון להתחבר לשרתים הנ"ל, בלוג של הראוטר מופ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון, או יותר נכון כבר דיי הרבה זמן אולי 3-4 חודשים יש לי פינגים ולאגים במשחקי רשת עד לרמה שלא ניתן לשחק, בקאונטר סטרייק אני מגיע עד ל 800 האינטרנט הוא זהב (אני לא בטוח ) ולאחרונה עשינו קו 012 אבל עדיין אין שום לא הרגשתי אפילו הבדל הכי פצפון חוץ מזה שזה יוצא יותר זול בערך ב 60 שח לחודש... התשתית היא 2 מגה אני חושב, מהירות הורדה 190-180 . יש לי רשת ביתית ושהמחשב השני (בעל הראוטר) מכובה עדיין יש פינגים אבל בסביבות ה 70-100, הראוטר הוא ROTAL 1025W ואצלי יש מה שרשום במפרט. ניסיתי להכנס לDefault Gateway שרשום בipconfig כדי לראות את הגדרות המודם אבל זה סתם נכנס ל"לא ניתן להציג.." אז מה עלי לעשות? האם הבעיה היא בהגדרות הראוטר או שהיא במשהו אחר? בנתיים רק מעיפים או…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי 3 יחידות של deco x60. יש לי 2 יחידות שמחובר ישירות לראוטר (אחד דרך switch) ורציתי לוודא שהיחידה שמחוברת דרך ה switch אכן מוגדרת כך שהיא מחוברת בכבל אתרנט. לפי מה שאני רואה באפליקציה, החיבור הוא דרך wifi ולא דרך הכבל. כיצד ניתן לוודא זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי כולם, זקוק לעזרה קטנה רכשתי את המודם+נתב ZYXEL 1312B בהמלצת NET-CHIEF בחנות פלונטר אני כבר כמה שעות מנסה לחבר את הדבר הזה לאיטרנט ולא מצליח הסתכלתי במקביל על ההגדרות במודם/נתב הקיים (שקיבלתי מבזק בזמנו) רק לשם וידוא שכל ההגדרות נכונות, אבל זה פשוט מסרב להתחבר דברים שוידאתי: 1. הנוריות נדלקות כהלכה - POWER, רשת, DSL SYNCH ואפילו WIFI 2. בחרתי ב-PPPOE 3. הגדרתי את הקשקוש VPI/VCI הזה להיות 4/48 4. בחרתי ב-ATM (להבדיל מ-PTM) 5. בחרתי ב-VC/MUX 6. שמתי שם משתמש נכון וססמא נכונה 7. המודם עצמו מדווח בצורה נכונה על ה-UPSTREAM וה-DOWNSTREAM CAPABILITIES של הקו 8. ב-DIAGNOSTICS של ה-DSL עצמו - …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגיל היה סינכרון מחדש של המודם לא עלה כמו שצריך עם SNR לא תקין 30 בערך, אז כיביתי הפעלתי עלה 38-40 בכל 8 הערוצים בערך מה שמקודם לפני האיפוס 41 יציב בכולם בערך. בדיקה של פינגים ל ynet ו download.com פתאום מראה קפיצה מ 189 ל 195 ו ynet מ 7-8 ל 11-13 בערך. הבעיה זה שיש איבודי מידע מזעריים אבל שלא היו מקודם ובהחלט מעצבנים. אחד לכמה שניות או דקות יש איבוד מידע אם זה לזה או לזה. בחיבור עם חייגן נראה שזה לא קורה. אני בודק עם הוט לראות מה קרה, אומרים הכל בסדר. אני מבקש מהם לשים אותי עם HOTNET ללא חייגן אומרים לי אפשר. אז מה שמעניין אותי אם לכם זה קורה ואם אתם רציתם להחליף ספק לצורך בדיקות הוט אמרו לכם אי אפשר ? אני בשיחה איתם מבקש את המנהל. כי זה מהלך לא הגיוני אם אנחנו צריכים ל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, השתמשתי במדריך שלכם ליצירת שיתוף באינטרנט. (ICS). יש לי 2 מחשבים. שניהם בעלי WINXP. המחשב שלי מחובר למודם sb4200 כבלים דרך USB. המחשב השני מחובר לכרטיס רשת אצלי. הרשת עובדת מצויין. גם השיתוף באינטרנט הוא טוב. הבעייה היא כזאת: מאז שחיברתי את הרשת, האינטרנט אקספלורר עובד אצלי לאט (ממש זוחל). (במחשב שמחובר למודם) בעוד שבמחשב השני (זה שמחובר אלי) הכל עובד כרגיל. אם אני גולש בפיירפוקס, אז הכל בסדר. אבל, בכל זאת, אני צריך ומעוניין לגלוש באקספלורר. מחקתי את כל הקבצים, ה-cookies. בדקתי וירוסים, spy-ware. הכל תקין. מישהו יכול לעזור לי ??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3578082,00.html מה אתם אומרים הלהיט הבא או שיפול בקול תרועה רמה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר ימים עברתי לHOT, קיבלתי את הראוטר הדיפולטי של F@ST 3184, (ראוטר גרוע בלשון המעטה). הרשת האלחוטית שהוא מספק היא גרוע מאוד, אני יושב כ 10 מטרים מהראוטר והמהירות לא עוברת את ה8 מגה. נשאר לי בבית הראוטר של בזק (simens sl2-141), ברצוני לחבר אותו בצורה קווית לHOTBOX, על מנת שהוא יספק את הרשת האלחוטית. הגדרתי את הIP של הsiemens ל192.168.1.111 (מחוץ לתחום של hotbox), כיוונתי את הDHCP לHOTBOX - 192.168.1.1 וחיברתי בניהם בעזרת כבל רשת. לכאורה לפי מה שאני מבין הסיפור אמור לעבוד, אבל הוא לא. למישהו יש פתרון? האם זה אפשרי בכלל לחבר את הSiemens לHOTBOX ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש את הראוטר של בזק משום מקום הפסיק לו הגלישה באינטרנט משיחה עם נציג של בזק הוא אמר שהכרטיס רשת הלך וצריך חדש (עד עכשיו היה מחובר ללוח אם) קניתי לו כרטיס רשת TG-3269 המחשב לא התקין אוטמטי את הכרטיס אז הכנסתי את הדיסק ואין שמה קובץ להתקנה איך אני אמור להתקין אין לו שמה אינטרנט באתי הביתה ניסיתי להוריד דרייבר מופיע אותם קבצים כמו בדיסק מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך ניתן להגדיל את מהירות ההורדה מהאינטרנט אם ספקית האינטרנט שלי הגדילה לי ל- 12Mbps. בדקתי ב- speedtest.net וזה אכן מראה 12 מגה אך מהירות ההורדה שהייתה קיימת לפני, לא גדלה. האם זה קשור לכרטיס רשת/ מודם/ כבלים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ל YES בבית ורציתי לדעת אם אני מתחבר ל YES WOW כמה עולות החבילות והאם אני יכול לעשות SHRING לעוד שניי מחשבים חוץ מזה מה מהירות ההורדה\שליחה של נתונים ואם אפשר שמישהו שיש לו YES WOW יספר לי איך זה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט על הפנים יש לי מין בעיה כזאת שלפעמים המודם מפסיק לדבר עם האינטרנט כאילו או שזה מתחבר ולא קורה כלום או שבאמצע החיבור פתאום כלום לא עובד אז אני מתקשר לשפוך את חמתי על הגוים והם תמיד (תמיד!!) אומרים לי: תשמע זה כנראה בעיה של משאבי מערכת ואני תמיד(עוד תמיד!!) אומר להם אבל זה לא הגיוני כי יש לי קבוע מעל 75% הוא אומר לי תשמע אני לא יודע מה להגיד לך זאת בעיה של משאבי מערכת או שיש את התשובה החלופית תעשה ריסט והתקלה תתוקן ואז אני אומר לו כן אבל היא תתוקן למספר דו ספרתי של שעות, ומה אז? ואז הוא אומר לי תעשה שוב ריסט.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-