עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי בעיה קטנה! יש לי מחשב נייח עם XP ומחחשב נייד עם ויסטה. הנייח מחובר עם כבל רשת לראוטר ואילו הנייד אמור להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אך יש לי בעיה שבנייד אני מצליח לזהות את הרשת האלחוטית שלי ולהתחבר אך יש לי "קישוריות מוגבלת" מה שאומר שאני לא יכול לגלוש באינטרנט. מה אני יכול לעשות??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מישהו מכם יכול להמליץ או לא להמליץ לגביי המבצע הזה ? בלי שום קשר שכרגע זה רק ניסוי בת"א רמת גן והשרון ואיזה מודם עדיף יותר USB או השני שדורש התקנת כרטיס רשת ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי ראוטר של אדימקס Edimax וחלונות xp pro ולא ניתן לפתוח פורטים בשום מצב, גם כשהוצאתי את הראוטר והתקנתי חייגן, פשוט לא ניתן לפתוח שום פורט, כל הפורטים סגורים מלבד פורטים חיוניים ובסיסיים - 25,80 ו-90. חשוב לציין שאין לי שום פיירוול מותקן וגם הפיירוול של החלונות לא מופעל בכלל. - דברתי עם ספק האינטרנט (בזק בינלאומי) והם אמרו לי שהם אינם חוסמים שום פורט וכנראה שהבעיה היא בחלונות. אני לא חושב שהבעיה היא בראוטר מכיוון שהפורטים סגורים גם כשהשתמשתי בחייגן. הבעיה קיימת כשנתיים כבר וכמה שלא חיפשתי, לא מצאתי אף אחד עם אותה בעיה ולא פיתרון ואין לי מושג מה לעשות. אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by alex542,

צריך המלצה למודם + ראוטר קטן שלא מתחמם ולא לא עובד לפעמים כמו אלה של בזק. המודם היה במקום לא גדול וסגור. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by BeBest,

אהלן, הראוטר הישן שלי WR814N מתחיל לגמגם וכל יום אני צריך לאפס אותו (להוציא מהחשמל). בעיקרון אני צריך ראוטר עם לפחות 3 פורטים פיזיים ותמיכה בלפחות 10-20 מכשירים מחוברים בWiFi. חשבתי ללכת על הדגם המתקדם יותר WR1043N אבל אשמח לשמוע את המלצותיכם לפני. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Ariel Safar,

לפני כמה שבועות ההגדרות של ההפניות פורטים שהגדרתי בהוטבוקס הפסיקו לעבוד משום מה, השינוי היחיד ששמתי לב שבוצע ברשת הוא שקיבלתי כתובות IP חדשות (בחלק מהאתרים קידומת 77.137 ובחלק 37.142). בנוסף ראיתי שקיבלתי גם כתובת IPv6 (אבל לא נראה לי שהעניין הזה קשור). לפני השינוי כתובת ה-IP שהייתה לי במשך קרוב לשנה התחילה ב-5.29 (מבדיקה בכל האתרים). מבדיקה באינטרנט מצאתי שהבעיה נגרמת משימוש של הוטנט ב-Double NAT. יש דרך לעקוף את השטות הזו שהוטנט עושים? כרגע אני לא ממש מתפתה לעזוב אותם, אבל מעצבן שמגבילים אותך בצורה כזו מכוערת. אם באמת אין ברירה, אשמח להמלצות לספק 200Mb על תשתית הוט במחיר סביר (ובלי לקחת פרוטקשן על כתובת IP משלי)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום רב, אני לקראת מעבר לבית חדש מקבלן וברצוני לבצע תשתית איטנרנט חוטית בכל רחבי הבית לגלישה באינטרנט וכן לtv (גם דרך האינטרנט) לשם כך ברצוני לברר תחילה את הנקודות הבאות: 1. האם הכנה לטלוויזיה בנקודה כלשהי מתחברת לנקודת תקשורת מרכזית בבית או לאו דווקא וייתכן שזה עובר ישירות לצלחת בחוץ? (רלוונטי כי אני רוצה להשתמש בסלקום tv שם נדרש חיבור אינטרנט ע"י כבל רשת)? 2. איך באמת מחברים אינטרנט לטלוויזיה כאשר יש הכנה רק לטלוייזיה בחדרים? האם יש צורך להחליף את הכבל tv בכבל רשת או שניתן להשתמש במתאם מוקה ? איפה נמצא ויושב המתאם מוקה הזה? 3. בבית יהיה נקודות טלפון. האם ניתן להתלבש על קו הטלפון קיים ולהשחיל במקביל כבל רשת? האם כל נקודת טלפון מתחברת בסופו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Yehudaa,

הגיעו מים עד נפש , ואינטרנט זהב יכולים לחפש אותי השאלה שלי האם כדאי לי גם לעזוב את הכבלים על הדרך ולעבור לאמא בזק ;D מה דעתכם ?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, ברשותי הנתב האלחוטי Netgear WGR614 וכרטיס הרשת wg111. במחשב בו נמצא כרטיס הרשת- הקליטה לא ממש טובה. רוב הזמן היא על אות "בינוני" ולפעמים מהירות הרשת צונחת ל 5Mbs ואפילו ל 1Mbs. אני מעוניין לשפר עניין זה. ישנה האפשרות של מגברים מאולתרים וכו'. זה נראה דיי מסובך לעשות את זה טוב (אני לא מתכוון לשים פחית פרינגלס על המחשב שלי). אם כי יתכן שאעזר בה. בכל מקרה- שמעתי על האפשרות של "repeater". לדוגמה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22719 כמה שאלות: א. האם המכשיר הנ"ל מתאים לגישור ולהגברת האות בין הנתב שלי לכרטיס הרשת? ב. האם זה באמת יתבצע טוב? ג. עד כמה אני ארגיש בשיפור? ד. מה זה דורש מבחינה טכנית? (חיבורים, הגדרות וכו') תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בכבלים בחיבור קבוע יש אפשרות לחבר עד 3 מחשבים דרך סוויץ כך שכל אחד מהם יקבל כתובת חיצונית ללא NAT האם אפשר לעשות אותו דבר עם חייגן, כלומר לחבר עד 3 מחשבים לסוויץ שמחובר למודם כך שכל מחשב מבצע חיוג לאינטרנט?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by EAD,

שלום ברצוני לדעת מהו המודם ADSL הטוב ביותר שניתן להשיג בבזק סטור ובבזק בכלל כיום, מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by psyco,

שלום לכולם, כמו בכותרת, אני מזמין מחר נתב וראיתי שה TL-WR941ND מומלץ אך מחישפוש בפורום ובגוגל לא מצאתי השוואה ביניהם גם באתר של TP-LINK לא מצאתי את הTL-WN941ND. כנראה שאלך על הTL-WR941ND אבל רציתי בכל זאת להבין מה שונה ביניהם. תודה, יוסי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by llime,

השתדרגתי ל 50Mb בבזק (אני אמור לקבל תוך ימים ספורים את המודם-ראוטר VDSL שלהם) ,ועכשיו אני תוהה אם המחשב שלי יתמוך במהירות הזאת. המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.4Gh עם 2GB זיכרון RAM, וכרטיס-רשת מובנה בלוח-האם. פרטי כרטיס הרשת בתמונות המצורפות. טכנאי בזק שדיברתי איתו היום אמר לי שקיים חשש שהמעבד שלי חלש מדי למהירות כזאת, אבל הוא לא בטוח, וגם לא ידע לומר איך זה יתבטא. לגבי כרטיס הרשת: באתר של הוט, למשל, כתוב שבשביל מהירות מעל 16Mb חייבים כרטיס רשת עצמאי (לא על-גבי לוח-האם). דעתכם?... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mrraz,

בזק מתקשרים " שלום יש לך אינטרנט מהיר?" כן יש לי דרך הוט " הייתי רוצה להציע לך אינטרנט דרכנו" יפה אבל אתם מוגבלים ל-5 ודרך הוט יש לי 12 " בהוט אתה מקושר דרך קו שיתופי ואצלינו זה קו פרטי" למה אני צריך 5 מבזק כשיש לי 12 מהוט " בדקת את מהירות הקו ? זה קו שיתופי אז יש לך בטח פחות" גברת, אני בודק כל יום ויש לי 12 מלא. טוב אצלך זה משהו נדיר, בדרך כלל מקבלים פחות וירדה מהקו. :s05:

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בסלון ראוטר אלחוטי של הוט שמחובר למחשב בסלון. יש לי בחדר השינה סטרימר שכגע עובד עצמאית. קיים כבל שהוט פרסו לפני שנכנסתי לדירה מהסלון לחדר השינה וכרגע לא מחובר לכלום. האם אפשר להשתמש בכבל הזה כדי לגשת מהסטרימר אל המחשב בסלון? האם יש מתאמים כאלה מ COAX לכבל רשת והאם הם מספיקים? חשוב לציין שהכבל מהסלון לחדר השינה לא מחובר לכלום (כלומר, לא מועברים עליו שידורי אינטרנט או טלויזיה), אני פשוט רוצה להשתמש בו כתשתית. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. גיליתי שכאשר אני מחובר ב MPLS דרך הוט..אני מסוגל גם להתחבר ב L2TP מבלי להעביר בהוט את האייפי ל 172... שזה בתכלס דבר מעולה, כי הרי אם החייגן נופל אז יש בעצם אינטרנט גיבוי מהחיבור ללא חייגן.. כנראה זה סוג של פיילוט בהוט..פניתי אליהם ואל הספקית שלי - נטויזן - והם לא מודעים לזה.. נתקלתי בחבר נוסף עם 014 באותו מצב בדיוק

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Bori4ka,

שלום, ברשותי הנתב DLINK 2650U אני מנסה לפתוח שרת למשחק אנריל טורנמנט 2004 כשאני פותח שרת, השרת שלי מופיע ברשימת השרתים במשחק אך יש לו פינג מאוד גבוה ואי אפשר להכנס (בערב שהיה לי מודם רגיל זה לא היה קורה) בהגדרות של הראוטר נכנסתי לאפשרות דיאגנוסטיקס ושמה ראיתי באחת השורות רשום : Ping primary Domain Name Server: FAIL כאשר שער הדברים על PASS יכול להיות שזאת הבעיה? איך ניתן לסדר את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כשאני בודק רוחב פס בSpeedtest אני רואה את המהירות שאני משלם עליה. אבל, לפעמים האינטרנט ז-ו-ח-ל. האם אפשר לסמוך על Speedtest.net? אם לא, איך אפשר לוודא רוחב פס אמיתי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ednri,

היי, כיום יש לי בבית אינטרנט במהירות 15 מגה, התשתית היא בזק והספק הוא הוטנט. האינטרנט אחלה וכמעט ואין לי בעיות. אבל אני משלם המון כסף על מהירות נמוכה, ולכן אני רוצה לעבור. ראיתי שב-70-75 ש"ח לחודש אני יכול לקבל תשתית+ספק במהירות 100 מגה באחת מ-3 החברות: 018 אקספון/019/טריפל סי. קראתי קצת חוות דעת עליהן מהשנים האחרונות, ויש המון אנשים שמתלוננים על איכות האינטרנט או על השירות שלהן. למשל שיש המון ניתוקים, שבשעות מסוימות המהירות נמוכה מאוד, ששמים את הלקוח מאחורי NAT וזה עלול לפגוע באיכות הגלישה וכו'. רציתי לשמוע חוות דעת או המלצות לגבי החברות האלו, ואם לדעתכם כדאי לנסות אחת מהן, או שעדיף להוסיף כסף וללכת על חברה שנחשבת איכותית יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by binyamin1001,

בתחילת יולי, עברנו מחיבור לאינטרנט על תשתית בזק, לחיבור על התשתית של הכבלים, ומאז התחילו כל הצרות... המודם הנחמד שלנו, Thomson TCM 425, מדי פעם מחליט שנמאס לו, שמשעמם לו, או מכל סיבה אחרת- ומאתחל את עצמו... היו אצלנו בבית טכנאים של הוט שטיפלו בתשתית בתוך הבית, טכנאים של בזק שטיפלו בתשתית מחוץ לבית (שמשום-מה היא תשתית של בזק), ופעם אחת גם החליפו את המודם (מאחד של מוטורולה לנוכחי), ועדיין- הניתוקים הלאו לא נפסקים. מישהו מכיר איזושהי סיבה, שיכולה לגרום למודם הזה לנתק את עצמו, ולהתחבר מחדש- סתם ככה? בתחילת השבוע התקנתי מחדש את מערכת-ההפעלה, ככה שהיא לא הבעיה, ואני מניח שזאת גם לא בעיה בתשתית של הכבלים. אם שי צורך בתצלום של מצב האסחון של המודם, אני אצרף תמונה. אולי הבעיה היא ב…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך רוטירר איך אני מעביר קבצים אחד לשני? בxp בעברית? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם. אני משתמש בADSL וגולש דרך netvision (512/64) מודם אלקטל לאחרונה יש לי פינג גבוה במיוחד לשרתים בארץ שלא נדבר על הפינג הנוראי שיש לי בחול, הפינג הגבוה מורגש במיוחד במשחקי רשת. עשיתי פורמט ושיניתי את הip packet size בהגדרות הרשת אך שום דבר לא עזר. כרגע אני מקבל 180ms לכול שרתי המשחקים של החברות ופינג 300+ לברק ולאקטקום. מה עלי לעשות וכיצד אני פותר את הבעייה? בתודה מראש AK the forgotten user :'(

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by AMIT94,

לפנים התחברתי לאינטרנט (כבלים) עם שני מחשבים ברשת (WINDOWS XP) . לעת הזאת הוספתי מחשב שלישי ואף אותו חיברתי לאינטרנט באמצעות נתב (EDIMAX) . האינטרנט עובד כהלכה בשלושת המחשבים , אולם הרשת נעלמה (גם בין שני המחשבים הראשונים) . כל נסיונותי להגדיר את הרשת מחדש עלו בתוהו. מישהו יוכל לאמר לי מה עשיתי שלא כהלכה ? עמית

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בשיתוף אינטרנט בכבלים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Dj_Infernal,

פתחתי שרת על המחשב שלי עם התוכנה G6 FTP SERVER עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט כתובת ה IP משתנה . שמעתי שיש דרך לעשות מן כתובת קבועה רק שאף פעם לא היתעסקתי עם זה ואני לא יודע איך . אם אפשר בבקשה להסביר לי וגם להמליץ על תוכנה טובה בשביל זה . תודה מראש !!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים