רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
באחר הפורומים המקבילים, פורסמה סקירה של ה-FiberBox המתמקדת בו כממיר וכמזרימדיה. כמה מחשבות קצרות על הנושא תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5120
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי שתי שאלות הקשורות לראוטר הזה: 1. יש לי בעיה בראוטר הזה: EDIMAX BR6204WG, שאף אחד לא מצליח לפתור אולי אתם תצליחו... (מקווה ^^) הבעיה: אני עושה איזה שינוי נגיד פותח פורט אז אני עושה APPLY אז אני צריך לחכות 30 שניות ואז אפשר ללחוץ על OK והוא אמור לחזור לפעול כרגיל...אז לא משנה אם אני ישר לוחץ או מחכה 2 דקות ואז לוחץ על OK הראוטר פשוט לא מגיב ואין אינטרנט... תמיד זה ככה: מגדירים/משנים משהו מסוים בראוטר הזה מחכים 30 שניות לוחצים OK ועדין הראוטר לא מגיב ואין אינטרנט... ניסיתי את כפתור הריסט... ועדין אותה בעיה... מה לעשות? 2. איך אני בודק את הגירסה הנוכחית של הראוטר שלי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה', קיבלתי היום מחבר לעבודה ראוטר תקין של Linksys, רציתי לשדרג לו את הקושחה ולכן עשיתי את הריסט של ה 30-30-30. אחרי הריסט, אני לא מצליח להתחבר לראוטר בכתובת 192.168.1.1 לא משנה לאיזה LAN PORT אני מחבר את הכבל - אני תמיד מקבל הודעת שגיאה בנסיון ההתחברות לראוטר. למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? ניסיתי לעשות שוב ריסט ושוב להוציא מהחשמל אבל שום דבר לא ממש עוזר... תודה! יוני
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד כה ההצעה הכי טובה הייתה מנטויז'ן: 39 ש"ח לשלושה חודשים ללא התחיבות! זה כמובן ל-ADSL כאשר לבזק אני משלם 50 ש"ח לשנה בהתחייבות. עכשיו בזק בינלאומי הסכימו לתת לי את אותה החבילה עם אותם התנאים רק בכבלים וזה בלי חייגן כלומר אני מקבל IP מהספק. לפי נסיוני האישי, חייגן מביא צרות. אני רוצה להדליק את המחשב ולקבל IP מהספק ולא לחייג כדי לקבל ממנו IP. חייגן זה דבר בעייתי, הוא תלוי תוכנה (משאבים, תוכנות שמשפיעות עליו, TMU וכו') בעוד שחיבור עם IP ישיר הוא הכי "טהור" שיש: מודם הכבלים שולח MAC Address ומקבל מה-DHCP כתובת IP אינטרנטית של הספק עצמו, ככה שאני לא חלק מהרשת הפנימית של הכבלים ואני לא צריך חייגן VPN. האם אני צודק - האם זה אכן המצב בבזק בינלאומי והאם הם היחידים כיום באפשרות עב…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכם חברה! אני זקוק לעזרתכם.... אוקיי אז יש לי מספר בעיות: 1)התנתקיות מידיי פעם (כל יום) 2)החץ הירוק שליד ההתחל פתאום נעלם לו ואני לא יכול להתחבר.....(רק אם אני מפעיל מחדש אני יכול להתחבר) 3)הבעיה הכי מעצבנת היא שלא משנה באיזה משחק רשת אני משחק כל 5-7 דקות יש לי בעיות CONNECTION ...... עכשיו בבעיה מספר 3 יש כמה פתרונות למשל ב WARCRAFT 3 AND CALL OF DUTY המשחק נעצר ל5 דקות ורושם לי CONNECTION INTRUPPTED ואז אחרי 10 שניות המשחק חוזר לעצמו ואני ממשיך לשחק ואחרי 5-7 דקות שוב זה קורה וכו...... אבל במשחק BATTLEFIELD 2 אני מצליח לשחק 5 דקות (ואני יודע כבר מה הבעיה כי זה קורה בכל המשחקים) ואז פשוט אני רואה את ההודעה CHACK YOUR CONNCTION OR YOU HAVE PROBLEM WITH YOUR CONNECTIO…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אישית אני מעדיפה חיבור ישיר עם מודם, אולם אני צריכה להתחלק עם עוד מחשב ולכן זקוקה לראוטר ®. אז נכון לרגע זה ה® אמור לחלק פס רוחב לשני משתמשים. חשוב לי שתהיה לו הצפנה של WPA2 TKIP _ (או לחילופין שה WPS יהיה נעול!) אין לי שום נסיון עם הרכיבים האלו ומעולם לא היה לי ® . אז אני מתלבטת בין שני אלו : TP-Link TL-WR941ND http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5331 או TP-LINK TL-WR841HP 300Mbps High Power Wireless N Router http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12792 מה לדעתכם יותר יתאים לי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כחלק מחבילה של פרטנר פייבר הם משכנעים אותי לקחת נתב שלהם מבית tp-link ב-700 ש"ח. נשמע לי תמוהה. האם מישהו נתקל במקרה דומה? האם ניתן לחבר ראוטר פרטי בנפרד ואם כן אז איזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתחבר להוט שבוע הבא. ששאלתי את הנציג איזה מודם ראוטר הם הולכים להתקין הוא פירט מגוון סוגים והמליץ על ההוטבוקס (שהבנתי שהקליטה שלו גרועה) האם למישהו יש הכרות עם המודם ראוטרים השונים שלהם ויש לו המלצה בשבילי במה לבחור? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השטלתי על מחשב מרוחק , ואני חיב להדפיס ממנו מסמכים ,ואני רוצה להדפיס ממדפסת שמחוברת למחשב השולט, והגדרתי בהשתלטות שישתמש במשאבים מקומיים ,וכשאני מנסה להדפיס ,הוא מראה לי את המדפסת ברשימה של המדפסות ,אבל בפועל הוא לא נותן להדפיס ,הוא כותב הודעה שלא ניתן להדפיס בגלל בעיות הגדרה . למשהוא יש רעיון מה צריך להגדיר עוד . תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מכל הרשתות בארץ מי מספק את הראוטר הטוב ביותר כיום ? אני כרגע עם נטויזן/סלקום והוויפיי מאוד חלש בבית (100 מגה)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר על ידי כרטיס רשת USB לראוטר שלי והקליטה היא 3\4 קווים ולעומת זאת לעיתים קרובות מאוד אני פתאום מקבל 1 MBPS ואז האינטרנט נדפק ולא נכנס לשום אתר וכל הדברים מתנתקים לי לאיזה דקה עד שזה חוזר ליותר מ-1 MBPS אני לא יודע מה הבעיה יכולה להיות... רצוי לציין שבכל המחשבים אין את הדבר הזה. תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&cuts=2616&q=ax20&site-search=ax20# TP-Link Archer AX20 AX1800 Dual-Band Wi-Fi 6 המליצו לי על הנתב הזה. אלא שהידע שלי בכל הנושא שואף לאפס! כרגע יש לי אינטרנט של 200 מגה, דרך הוט (ספקית הוטנט) עם נתב מחורבן שנקרא HOTBOX 2 - עם המון ניתוקים! יש לי מספר שאלות : האם הנתב שלמעלה יכול להחליף (טכנית ומעשית) את הנתב של הוט? האם הוא ייתן ביצועים עדיפים באופן מורגש? אם אני עובר לבזק, האם הוא עדיין יתפקד ברמה טובה או גבוהה גם עם החיבור של בזק? במידה ויגיעו (במהרה בימינו, אמן!) אלינו סיבים-אופטיים של אחת החברות, האם גם אז הנתב הזה יהיה שמיש במקום …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13741 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12077 ידוע לי ש-PCI נחשב לבחירה היותר בטוחה, אבל אני כן חושב על ה-USB בעיקר בגלל עניין המיקום. כרטיס PCI יהיה פשוט תקוע מאחורי המחשב שלי, חסום משני כיוונים. כרטיס USB אני אוכל למקם על השולחן שלי. מה לדעתכם הבחירה הנכונה פה? מה שחשוב לי זה קליטה אופטימלית ומהירות גלישה אלחוטית מקסימלית. המחשב משמש למשחקי רשת.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בית עם מספר קומות ועל מנת לחבר את כל הקומות לרשת יש לי hotbox של הוט וראוטר tl-wr740n. יש לי בבית שתי מחשבים נייחים שמחוברים קווית לרשת כשאחד מחובר ישירות לhotbox ואחד מחובר לראוטר, בנוסף יש לי מחשב נייד שמסתובב בבית ומתחבר לרשת הקרובה ביותר. השאלה שלי האם איך אני יכול ליצור קישור בין המחשבים שאני אוכל להכנס לתיקיות של כל אחד מהמחשבים דרך מחשב אחר? בנוסף קניתי לא מזמן הארד דיסק נייד, האם יש דרך לחבר אותו לרשת ושאני אוכל לגשת אליו מכל אחד מהמחשבים בלי צורך להעביר אותו כל פעם? חשוב לציין שרמת הידע שלי ברשתות די אפסית ולכן אני אשמח לפירוט רחב כמה שיותר. תודה ושבת שלום לכולכם!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ;D יש לי רשת ביתית ואני מעונייו לבנות שרת דואר. תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם חבר שלי לא מצליח לחבר את הרשת. הוא קנה שני כרטיסי רשת חיבר אותם והתקין הנורה עובדת. הכל בסדר מה הלאה? בבקשה תעזרו לי.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד USB שיתמוך במהירות גבוה בתקן N ( יש לי TL-WR841HP ) בעתיד אני ישדרג ל200 מגה אז העדיפות היא שזה יתמוך גם בזה. אני מחפש משהו קטן (Nano) שיתמוך במהירות 1gb לפחות ראיתי 2 אופציות בebay 1)http://www.ebay.com/itm/New-EP-N1528-300Mbps-Wireless-WiFi-USB-Network-802-11n-g-b-LAN-Adapter-Card-/111328666383?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19ebb4a30f או 2)http://www.ebay.com/itm/300Mbps-Mini-Wireless-USB-Wifi-Adapter-LAN-Internet-Network-Adapter-802-11n-g-b/111406280163?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131231084308%26meid%3D8453639487866398495%26pid%3D100010%26prg%3D20131231084…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ניתוקים כל רגע!!!!אי אפשר לגלוש שעה בלי ניתוק... הווינווס אומר שיש בעיה עם הDomain Name Server איך לסדר את זה? אבל לא משנה כבר>< פתאום עובד והכל טוב ויפה.... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הצטרפתי לחברת בזק לעסקה של תשתית וספק - 100Mb. בזק מספקים את הראוטר של vTech וקראתי עליו קצת ברשת והבנתי שהוא לא מומלץ בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר שתומך בVDSL, שיתמוך במהירויות גבוהות, תמיכה בוקטורינג, יציב, אמין, שידע לעבוד תחת עומס, ואני לא יודע עד כמה קשור העניין, במידה ויש ראוטר שיש לו פיצ'ר שיכול לתרום לפינג נמוך יותר זה יהיה מדהים. רוב השימוש יהיה בגיימינג, צפייה בסטרימינג של 4K ומכשירים נוספים שיהיו מחוברים אלחוטית.(כמובן שבזמן גיימינג כמה שפחות מחובר לרשת על מנת שהפינג לא יושפע.) *הרכישה של הראוטר תתבצע בארץ בלבד, עדיפות ל-KSP.* זו השוואה של כמה דגמי ראוטרים שראיתי, אשמח שתעזרו לי לבחור את המתאים לי ביותר: https://ks…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם winxp ויש לי מחשב חדש i7 8ram windows 10 יש שעות שהמחשב עם windows 10 לא בשימוש ואני צריךמחשב איפה שה xp נמצא אני משתלט על המחשב דרך rdp של ווינדוס עובד בסדר אבל כשאני מנסה להפעיל סרטון ב youtube זה לא מגיע באיכות טובה (התמונה קופצת ) הגדרתי שהחיבור מעל 10mb בהגדרות של ה rdp מה עוד יכולה להיות הבעיה? או איך אני יכול להשתמש ביכולות של המחשב מרחוק כאילו הוא נמצא לידי? המחשבים מחוברים ברשת פנימית 100 MB תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ה RE1000 מגודר לרשת של הראוטר E4200 אותה הצפנה כאשר הוא מחובר הטווח מוגדל אבל המהירות יורדת ל 10 מגה בבדיקת מהירות ובלעדיו עם מחשב קרוב לראוטר 14 מגה באלחוטי ו 15 בקווי יש פתרון ? הראוטר מרוחק כ 6 מטר מRE1000 כאשר ה RE1000 ממוקם קרוב מאוד לראוטר (מטר) המהירות לא יורד אבל האפקטיביות של הגדלת הטווח יורדת כי הוא רחוק יותר מהמחשב הקולט
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
New in box Unlocked Huawei HG658d VDSL2/ADSL2+ moden/router והמוכר כותב לי כי הפרוטוקול SIP נעול ציטוט 2016-02-04 05:50:36 Friend,pls note that SIP setting of HG658D is locked,but it can perfect with Bezeq NGN,very stable VDSL and Wifi connection,most of our customer can accept it,if you have any suggstion,pls advise me! למה הוא מתכוון אני עם בזק+019 40 מגה תודה לכל העוזרים צביקה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-