רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ב-NetCHEIF פרסמתי היום סיקרה חדשה על הנתב VigorFly 200 של חברת DrayTek. ה-VigorFly 200 הוא נתב בתקן N הכולל שתי אנטנות ו-4 יציאות קוויות של 100Mbps. הנתב מתבסס על אותם רכיבים המצויים ב-BR-6226 של EDIMAX וב-DIR-615 של חברת D-LINK. בנוסף הוא כולל כניסת USB לחיבור מודם סלולרי ובמסגרת הסקירה נבדקה יכולתו של הנתב לעבור באופן אוטומטי מחיבור קווי ש"נפל" לחיבור סלולרי ולחזור לחיבור הקווי ברגע שזה מתאושש. כמו בכל סקירה נבדקו גם ביצועי הנתב ותכונותיו. הסקירה המלאה כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/VigorFly200/VigorFly200.htm
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין 1000/100 אינטרנט של פרטנר מול סלקום ? בסוג האינטרנט ? איכות אינטרנט ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! בא אלינו לבית נציג של ערוצי זהב, ובקיצור הבנתי ממנו שבשלוש שנים הקרובות ערוצי זהב מספקת אינטרנט מהיר רק ללקוחות החברה. נראה לי שהוא משקר כי אין איזכור לכך בשום מקום. בכל מקרה, האם זה נכון? ועוד שאלה - לערוצי זהב אני משלם נגיד 119 ש"ח לחבילה המהירה, אך כמה אני משלם לספק? ???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי שרת על המחשב שלי עם התוכנה G6 FTP SERVER עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט כתובת ה IP משתנה . שמעתי שיש דרך לעשות מן כתובת קבועה רק שאף פעם לא היתעסקתי עם זה ואני לא יודע איך . אם אפשר בבקשה להסביר לי וגם להמליץ על תוכנה טובה בשביל זה . תודה מראש !!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משומש כשנה. חבר אמר לי שלם כמה שתרצה, אני לא רוצה לעשוק מצד אחד וכמובן לא לשלם יותר מהשווי מצד שני. ראיתי שבאיביי אפשר להשיג משומש בכ 32$, אבל כנראה שבארץ יקר יותר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב שמעו יש לי אי די אס אח כבר המון המוןןןן זמן ומודם אלקטל שהפכתי אותו לפרו עכשיו כבר לפני שקיבלתי את האדסל נתתי את ה 56K שלי לחבר שלי טוב עכשיו בגלל מספר סיבות אני רוצה לחבר למחשב שלי שוב 56K או 33K תלוי אני לא הולך לקנות אני יאמץ ממישהו למה? כי אני עובד על תוכניות ב VB כמו חיוג , מזכירה, אולי שליחת פקס בקרוב. אז שמעתי שיש מלא מלא בעיות עם הסיכנרון של זה כאלו המודם חייב להיות מחוץ לשקע או משהו כזה עכשיו מה הסיכוי שיהיה לי בעיות??? אני לא מחפש בעיות ואיך פותרים את זה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם, זקוק לעזרה קטנה רכשתי את המודם+נתב ZYXEL 1312B בהמלצת NET-CHIEF בחנות פלונטר אני כבר כמה שעות מנסה לחבר את הדבר הזה לאיטרנט ולא מצליח הסתכלתי במקביל על ההגדרות במודם/נתב הקיים (שקיבלתי מבזק בזמנו) רק לשם וידוא שכל ההגדרות נכונות, אבל זה פשוט מסרב להתחבר דברים שוידאתי: 1. הנוריות נדלקות כהלכה - POWER, רשת, DSL SYNCH ואפילו WIFI 2. בחרתי ב-PPPOE 3. הגדרתי את הקשקוש VPI/VCI הזה להיות 4/48 4. בחרתי ב-ATM (להבדיל מ-PTM) 5. בחרתי ב-VC/MUX 6. שמתי שם משתמש נכון וססמא נכונה 7. המודם עצמו מדווח בצורה נכונה על ה-UPSTREAM וה-DOWNSTREAM CAPABILITIES של הקו 8. ב-DIAGNOSTICS של ה-DSL עצמו - …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפעלתי עד כה רשת אלחוטית מסוג G, אלא שבין הנתב למחשב הרלוונטי עומד לו בדד ממ"ד. המשמעות ברורה. עד כה קיבלתי קצבי העברה נמוכים למדי ולכן החלטתי לשדרג את הרשת לתקן N: רכשתי נתב של Linksys מדגם WRT350N שהנו נתב אלחוטי N, עם MIMO - כלומר 3 אנטנות. לאחר מכן רכשתי כרטיס רשת PCI של Edimax מדגם 7728il שהנו כרטיס רשת אלחוטית גם שעובד על תקן N ו-MIMO. עם כרטיס ה-G הישן שלי בחיבור לנתב הנוכחי, אני מגיע לאיכות קליטה של 70-78%. התקנתי את כרטיס ה-N וכמובן את הדרייברים החדשים ביותר. אני נתקל ב-2 תקלות: 1. אני מנסה להתחבר לרשת הביתית שלי (המוגנת באבטחה של WPA2), אך כל הזמן אני מקבל הודעה שהסיסמה שגויה. כמובן שאימתתי זאת מס' פעמים והסיסמה אינה שגויה. 2. איכות הקליטה עם כרטיס ה-N מגיעה לסב…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כיום יש לי בבית אינטרנט במהירות 15 מגה, התשתית היא בזק והספק הוא הוטנט. האינטרנט אחלה וכמעט ואין לי בעיות. אבל אני משלם המון כסף על מהירות נמוכה, ולכן אני רוצה לעבור. ראיתי שב-70-75 ש"ח לחודש אני יכול לקבל תשתית+ספק במהירות 100 מגה באחת מ-3 החברות: 018 אקספון/019/טריפל סי. קראתי קצת חוות דעת עליהן מהשנים האחרונות, ויש המון אנשים שמתלוננים על איכות האינטרנט או על השירות שלהן. למשל שיש המון ניתוקים, שבשעות מסוימות המהירות נמוכה מאוד, ששמים את הלקוח מאחורי NAT וזה עלול לפגוע באיכות הגלישה וכו'. רציתי לשמוע חוות דעת או המלצות לגבי החברות האלו, ואם לדעתכם כדאי לנסות אחת מהן, או שעדיף להוסיף כסף וללכת על חברה שנחשבת איכותית יותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות ההגדרות של ההפניות פורטים שהגדרתי בהוטבוקס הפסיקו לעבוד משום מה, השינוי היחיד ששמתי לב שבוצע ברשת הוא שקיבלתי כתובות IP חדשות (בחלק מהאתרים קידומת 77.137 ובחלק 37.142). בנוסף ראיתי שקיבלתי גם כתובת IPv6 (אבל לא נראה לי שהעניין הזה קשור). לפני השינוי כתובת ה-IP שהייתה לי במשך קרוב לשנה התחילה ב-5.29 (מבדיקה בכל האתרים). מבדיקה באינטרנט מצאתי שהבעיה נגרמת משימוש של הוטנט ב-Double NAT. יש דרך לעקוף את השטות הזו שהוטנט עושים? כרגע אני לא ממש מתפתה לעזוב אותם, אבל מעצבן שמגבילים אותך בצורה כזו מכוערת. אם באמת אין ברירה, אשמח להמלצות לספק 200Mb על תשתית הוט במחיר סביר (ובלי לקחת פרוטקשן על כתובת IP משלי)
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק נייד SAM-SUNG 2.5 USB2 וראוטר TP-link N series ללא כניסת USB. איך אני יכול לחבר את הדיסק הנייד ככונן רשת משותף?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הבדל בין HUB ל-SWITCH ומה יותר טוב בין שני אלה מבחינת מהירות וביצועים: 1.BenQ - SP0008 -10/100 - 8-port Fast Ethernet Switch 2.Genius GF4080 - 8 Port Fast 100 Mbps hub ???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
I'm currently using Alcatel Speed Touch Home (original, not upgraded). I would like to connect an external router/FW and use behind the ADSL modem and use it for connection sharing.The router/FW is WebRamp 700s see link below http://www.rampnet.com/rampnet/products/700s/index.html How do I set it so the router/FW will create the permanent connection and I would not have to use the VPN connection from the PC Please advise Thx
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים החלו חברות התקשורת העיקריות לשווק מתאמי Home Plug המבטיחים מהירות של 1.2Gbps. מתאמים אלה מהווים פתרון חלופי לשרשור אלחוטי של נתבים (WDS) ויכולים להוות מענה לצפיפות ולרעש האלחוטי סביב תדר 2.4Ghz. פרטים לגבי הדגמים, המחירים והזמינות ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5638
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה כבר תקופה ואשמח לפתרון יש לי בקומה התחתונה ראוטר של בזק (החדש) שאליו מגיע האינטרנט לבית, הוא מתחבר דרך כבל מושחל בקיר לראוטר שביחידה בקומה העליונה . לראוטר בזק בקומה התחתונה מחוברים לרוב שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. כרגע בקומה העליונה יש לי apple airport extreme שהיה לי לדעתי משנת 2013 (אבל בגלל שאני כבר לא עובד עם מק הוא פחות נוח וגם כבר ישן.) מחוברים לראוטר הזה קבוע מחשב וסוני בחיבור קווי ובנוסף לפעמים שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. הבעיה שלרוב כשהלפטופ מתחבר האינטרנט מתנתק ורק ריסטארט לראוטר וניתוק חלק מהמכשירים פותר את הבעיה גם אם הסוני פועל אפשר לחבר רק שניי פלאפונים ומעבר זה קורס ממה שקראתי קצת הבנתי שזה קשור לרו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב שדרגתי לפני כמה ימים את האינטרנט למהירות 30MB בהוט+בזק ביןלאומי גיימר לפני זה היה לי 12 מגה והצלחתי לנצל את כולם עם הראוטר -אבל כרגע אני מגיע רק למהירות של כ 16MB (עם מחשב שמחובר עם כבל לראוטר וגם עם מחשב מרוחק שמחובר באופן אלחוטי) אם אני מחבר את המחשב ישר למודם אני מגיע ל 30MB במלואו יש לי ראטר חזק שקניתי בארה"ב netgear wndr3400v2 בתקן N יש לכם מושג מה יכול להיות הבעיה? ניסתי לשחק עם MTU אבל לא עוזר האם אתם מכירים ראוטר שתומך בחיבור LT2P בכבלים במלוא ה 30MB ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, כמה שנים טובות יש לי את הLinksys WRT54GL (עם קשוחה של DD-WRT) והוא משרת אותי מעולה אבל הגיע הזמן לשדרג בגלל ביצועים אלחוטים בינונים והגיע הזמן לשדרג לתקן N. בחיבור חוטים מחוברים אצלי 2 מחשבים (אחד HTPC בסלון) ובחיבור אלחוטי מחשב נייד ועוד 3 מכשירים נוספים. (כולם תומכים בתקן N) התשתית היא הוט עם הוטנט בלי חייגן במהירות 12 מגה עם מודם של טומסון ואין לי בעיות/ניתוקים או משהו דומה. הבנתי שאופציות הכי טובות שלי(?) הם : TP-Link TL-WR1043ND (יש לו יתרון מבחינתי כי הבנתי שהוא היחיד עם תמיכה של DD-WRT) D-Link DIR655 Edimax BR6574N בנוגע לתקציב הוא גמיש עד ה500 שקל+-. איזה מהם הכי מומלץ ? והאם יש אפשריות אחרות בכלל ? מה בנוגע לנתבים החדשים של Linksys ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן , יש לי מודם וראוטר במכשיר אחד שנקרא dynamode adsl router איך אני יכול לפתוח בו פורטים כדי להשתמש בתוכנות מסויימות ? תוודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, שמי איתן אני חדש כאן וכו'.. אני מנוי על תשתית של 15Mb\s(מן הסתם בזק) וספק באותה המהירות, אני חווה בדירה בעיות קשות ותכופות של ירידה בקצב הגלישה כאשר בכ80% מהזמן אני מקבל מהירות בטווח של 1-7Mbps. פרטי הנתב המלאים כאן: http://i.gyazo.com/f36204422c3b1e501f01f14be7cc7759.png מה בדקתי? תשתית: * אכן קיימת תמיכה ב15Mb ע"י התשתית. * התחברות ישירות לתשתית(@1) וקבלת מהירות 15 מלאה. ספק: * הצלבת היוזר שלי על מחשב שלהם-תקין(כ15) * בדיקה אצלי עם יוזר זמני - תקול. * הקמה מחדש של היוזר שלי-תקלה בעינה. * החלפת ספק אינטרנט לחלוטין. צד לקוח-אני: * ווידוא כי אין תוכניות שמנצלות את רוחב הפס(שיתוף קבצים\WIN UPDATE וכד') * החלפת מחשב לחלוטין(בלי קשר, הייתי צריך לשדרג), מחשב מפורמט עם…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במחשב הנייח שלי יש לי כרגע כרטיס רשת אלחוטי "רגיל" עם אנטנה אחת. אני קולט את הראוטר שלי שם על POOR בXP לא משנה איך אני מכוון את האנטנה. עם מחשב נייד אני קולט באותו המקום על 4 או 5 קווים אבל על תקן N ( אפשר לראות את זה בחלונות 7) יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N האם כדיי לקנות כרטיס רשת שתומך בN למחשב הנייח בשביל לשפר את הקליטה? מה שמצאתי זה Edimax EW-7728 עם 3 אנטנות - 190 ש"ח בKSP Edimax EW-7727 עם 2 אנטנות - 165 ש"ח בKSP
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עומדים להתקין לי את ה-VOD של yes. אני משתמש הרבה בביטורנט. שניהם יפריעו אחד לשני? כמה רוחב פס מנצל ה-VOD?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי לפני יומיים ברוחב פס של 100Mbit של הוט, עם הוטבוקס. שדרגתי את הראוטר לטי פי לינק WR-1043ND, לפי המלצתו של הצ'יף (http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm). לצערי, בשימוש אלחוטי במקבוק אייר (מאמצע 2012) אני לא מצליח לעבור את ה30Mbit לא בגלישה ולא ברשת הפנימית (שניהם נעצרים באותו הסף, מה שגורם לי להאמין שצוואר הבקבוק הוא הראוטר) בחיבור ישיר (חוטי) להוטבוקס, אני מקבל את מלוא 100 המגהביט המובטחים. לפני ממש כמה דקות התקנתי את DD_WRT בתקווה שמשם תבוא הישועה, אבל עדיין - אני נעצר ב30Mbit. אני חושב שיש לי את כל החומרה הדרושה והאפשרית, תוכלו לעזור? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היתה לי הפסקת חשמל בבית. הראוטר הישן לא עולה. כל נורות ה ALERT וה LAN מהבהבות במהירות. נסיתי לעשות לו reset לברירת המחדל - אין לא כפתור resert - אלא ע"י חיבור כבל הרשת ליציאת הLAN וליציאת הADSL וחיבור החשמל. אמור להיות מהבהב ואחרי 30 שניות הבהוב איטי יותר. עשיתי את זה בעבר מספר פעמים.... אבל הוא רק מהבהב מהר ולא עושה reset. מחבר למחשב ואי אפשר להיכנס להגדרות שלו. רק מהבהב במהירות 3COM 3CRWE554G72T תודה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לאחר שירות ואיכות זוועה של סלקום רציתי לדעת איך התשתית והספק של הוט (הכוונה לhotnet ) ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיצד להפוך מחשב לשרת פרוקסי שיחבר בין קבוצת מחשבים לספק האינטרנט ויוריד את המידע אליו כך שכאשר מספר משתמשים יבקשו את דף מסויים השרת יתן להם אותו מתוכו ולא יווצר עומס על הקו מחשב-ספק אינטרנט..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-