רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי אתר מסויים שברגע שאני מתחבר אליו הוא אומר שהכתובת IP שלי שמסופקת ע"י הספק שלי לא מורשת בשימוש באתר הזה איך אני יכול להיכנס לאתר ? מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יזהה את הIP שלי בתור הכתובות של הספק הבלתי מורשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אצלי יש רשת אלחוטית עם 2 מחשבים נייחים (אחד מהם מחובר לראוטר DLINK DI-524) ושני מחשבים ניידים. הרשת עובדת טוב מאוד, למעט נושא אחד: אני לא מצליח להתחבר לממשק הרשת של הראוטר שלי! כשאני נכנס לכתובת (192.168.0.1) דרך המחשב ה"ראשי" אני מקבל שגיאה ש"האתר לא נמצא". כיביתי פירוולים למיניהם, ועדיין לא. אני לא ממש צריך את ממשק הרשת כרגע, אבל במידה ואני אתקל בבעיה כלשהי (וזה מתקשר לשאלה הבאה) הייתי רוצה לדעת שהממשק עובד. השאלה השנייה: בשני המחשבים הניידים בבית יש XP עם SP2. במחשב הנייח הראשון, יש XP עם SP1 וגם במחשב הנייח ה"ראשי". אני רוצה לשדרג לSP2 במחשב הנייח הראשי. האם בכלל משתלם לי? ואם כן, האם יש איזשהם שינויים בקונפיגורציה של הרשת שאני צריך לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן! עד לא מזמן היו מחוברים 2 מחשבים לרשת הביתית - המחשב שלי עם הראוטר ושל אחותי עם כרטיס רשת אלחוטי.. עכשיו חיברנו את המחשב הישן לחשמל וקנינו עוד כרטיס רשת אלחוטי, וכשאני מנסה לחבר אותו לרשת האלחוטית זה תקוע על המצב "מוודא חוקיות הזהות" ולא מגיע גם לקטע שאני צריך להכניס את הסיסמא.. מה הקטע של זה? ד"א מצטער אם אני קצת לא ברור פשוט אני לא מבין בזה, אם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה קראתי שהרבה מתלוננים על בעיות עם שרתים מחול דרך בזק בילאומי, גם לי יש תקלות עם שרתי הורדות וכל אתר שהוא לא מישראל התקשרתי אליהם עשינו בדיקה, באתרים ישראליים אני מקבל 15 מגה, ובאתרים בחול פחות מ 1 מגה. הוא עשה כמה בדיקות ובסוף אמר לי, שאם אני ישדרג את החבילה שלי למסלול GAMER אני יקבל העדפה על פני אחרים ויהיה לי כל הזמן 15 מגה. והוא גם עשה לי הדגמה, ובאמת קבלתי 15 מגה ואחרי שסירבתי הוא אמר שהוא מחזיר אותי למסלול הרגיל, ושוב אני מקבל פחות מ 1 מגה. על זה אני משלם להם כ"כ הרבה כסף, שרוצים עוד כסף? הם טוענים שאתרים מחול לא קשורים אליהם (למרות שהוא הוכיח לי אחרת) אך אני יוצא מהם שיש לי התחייבות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון התחלתי לקבל התנתקויות (פעם בכמה שעות) וכאשר אני מנסה לגלוש אני מקבל את ההודעה הבאה: dns_probe_finished_no_internet. יש לציין כי כאשר זה קורה, האינטרט האלחוטי ממשיך לעבוד ורק הקווי מתנתק. ניסיתי להגדיר את ה-DNS גם בהגדרות הווינדוס עצמו וגם בהגדרות הראוטר אך זה לא עזר (ניסיתי OPEN DNS, את ה-DNS של גוגל ואת ה-DNS של 018). כמו כן, ניסיתי את כל האפשרויות שגוגל הציע לי. כאשר התקשרתי לתמיכה של 018 הם טענו כי זו לא בעיה ב-DNS כי האינטרט האלחוטי שלי ממשיך לעבוד והם טענו שזו בעיה במחשב שלי או בראוטר. פירמטתי את המחשב אך זה לא עזר. לפני שאני קונה ראוטר חדש, יש עוד משהו שאני יכול לנסות? הראוטר שלי הוא DLINK DSL-7850U של בזק. תודה!
-
- 31 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס רשת של חברת asound מדגם A-8139 עכשיו הורדתי את driver שלו מהאתר שלהם http://www.asound.com/ProductDetails.asp?ProductClass=39&ID=259 אחרי ההתקנה הוא עדין לא מופיעה.... נ.ב רשום על ההריזה גם את הדגם הזה A-803 אבל באתר שלהם אני לא מוצא אותו אז אני כמעט בטוח שזה הדגם A-8139 עכשיו השאלה למה הוא לא מופיעה.... תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן עברתי לאינטרנט של אורנג' ולכן קניתי שני כרטיסי רשת לשני מחשבים שיש לי בבית כדי להתחבר, ונתקלתי בשתי בעיות: באחד בו יש XP הכל עבד בהתחלה והתקנתי לפי המדריך אבל אז נעלם לי לגמרי החיבור האלחוטי. המחשב פשוט לא קולט את הכרטיס משום מה למרות שהוא מחובר והוא כבר קלט אותו בהתחלה. איך אני אמור להוסיף את החיבור הזה כאופציית התחברות לאינטרנט? יש לי שם אופציית חיבור LAN קווי אבל אין WLAN ... במחשב השני יש לי מערכת SERVER 2008, והדיסק של ההתקנה בכלל לא תואם את מערכת ההפעלה, ולכן הורדתי דרייבר מהאתר של אדימקס וניסיתי להתקין את הדרייבר אך שוב, המחשב כלל לא נותן לי אופציה לחיבור אלחוטי באמצעות כרטיס רשת. איך אני יוצר את החיבור הזה במחשב השני? תודה וסליחה על החפירה, מקוו…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים טובים, הפרטים נכונים, אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אני מחובר ב ADSL עם בזק בינלאמי. אשמח לעזרה ממישהו. הנה הלוג תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים מושלמים, הכל במקום אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אשמח לעזרה ממישהו שהתקין. תודה מראש. .swg
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חיברתי 2 ראוטרים ב WDS והגדרתי את הכל כך שאחד רואה את השני אבל יש לי מס' בעיות. דגמי הראוטרים שלי הם: D-link2670U של בזק שמשמש גם כמודם ADSL אשר מחובר למחשב. TP-Link WR1043ND שמשמש כ AP ומחובר ב WDS לראוטר הקיים של D-link. הבעיות: 1. לא הצלחתי להגדיר יוזר וסיסמה ב 2 הראוטרים. כאשר אני מגדיר את הגדרות האבטחה, הם לא יודעים לראות אחד את השני. 2.השם של כל רשת (SSID) שונה אחד מהשני כך שבכל פעם שאני מתקרב לרשת עם העוצמה הגבוהה יותר, אני צריך להחליף רשת באופן ידני במקום שזה יעבור לבד. 3. מהירות הגלישה אמורה להיות חצי ממהירות הגלישה שאני מקבל מהספק (כלומר 5mb) בפועל, כאשר אני מתחבר מה D-link אני מקבל מהירות גלישה של בערך 8-9 וכשאני מתחבר מה TP-link אני מקבל מהירות גלישה …
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
פרטים : נתב : Linksys WRT54G v5 מודם כבלים : Motorola SB4200 חברת אינטרנט : ברק 013 זה פשוט משגע אותי ההגדרות כל כך פשוטות אבל הנתב לא רוצה להתחבר לאינטרנט . ההגדרות שהכנסתי : Connection: L2TP Username: username@IBarak Password Password L2TP Server: 62.90.5.1 ואז התחלתי קצת לקרוא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=169105.0 וגם כאן : http://www.netcheif.com/Articles/AKUMA/AKUMA.htm השאלה אם אני צריך לבצע את כל התהליך ולהתקשר לכבלים ולבקש מהם IP קבועה אצל הכבלים או שיש דרך אחרת ?? תודה
-
- 39 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם ECI 270 לא מזמן התחילה בעיה מוזרה. המודם מחובר לכרטיס רשת אבל בזמן האחרון הוא מראה על ה ICON של החיבור שלו לכרטיס רשת סימן קריאה צהוב ואומר שאין קשר בינהם או שהוא מוגבל, אבל המודם עובד בסדר. השאלה שלי בגלל מה זה מראה על מגבלות בחיבור שלהם ? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
טוב אני אסביר ככה, עד עכשיו הייתי בחיבור רגיל עם חייגן (כבלים, 012). כרגע אני בחיבור MPLS. יש לי רשת בין שתי מחשבים. מחשב שרת (2 כרטיסי רשת - 1 למודם ואחד למחשב האורח). מחשב אורח (כרטיס רשת אחד שמתחבר למחשב שרת). עד עכשיו האינטרנט עבד, כרגע בגלל ה- MPLS האינטרנט לא עובד. איך פותרים את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
חברי פורום יקרים שלום, יש לי חיבור אינטרנט של הוט בנפח של 12 מגה (ספק נטויז'ן) וראוטר של TP-link TLWR1043ND + אקסס פוינט של EDIMAX. לנתב מחוברת גם אנטנה סלולארית ביתי של חברת אורנג'. הציוד הותקן כראוי על ידי טכנאי, אבל כל הזמן יש לי בעיות בגלישה (איטיות וניתוקים בלי הפסקה). לפי מה שקראתי באינטרנט וגם המלצות שקיבלתי על הנתב והאקסס פויינט לא ניראה לי שהבעיה איתם ובכל פעם שיש לי את הבעיה אני מדבר עם הוט והם טוענים שהמודם שלהן מראה תקינות. (אני אישית חושב שיש איזושהי בעיה בסנכרון בין המודם לבין הנתב שדופק את כל העסק - כי זה נפתר אחרי שאני מנתק את הנתב/מודם מהחשמל). זה מצב שהוא בלתי נסבל והייתי עובר לבזק בשניה, פשוט אין להם כאן פריסה של NGN והם יכולים לספק רק 5 מגה.. אני על…
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי מודם אלחוטי מבזל של DLINK הרשת האלחוטית שלי היא ללא הגנה אבל יש לי מאק אדרס פילטר מאחורי המודם יש כפתור לביטול האלחוטי ולהפעלתו שוב שאני מבטל ומדליק את האלחוטי המחשבים לא מצליחים להתחבר אלחוטית למודם רק עד שאני מוציא ומכניס את כתובת המאק שלהם מהפילטר הם מתחברים מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מאחסן חינמית ב hostrator ורכשתי דומיין בdomain the net כשניסתי לחבר את הדומיין לאתר באחסון הכנסתי את שם הדומיין (.com) ובאתר בו רכשתי את הדומיין שיניתי את הdns ל ns1.Hostrator.com ns2.Hostrator.com חיכיתי יום שלם שמא הם מעדכנים את הDNS רק פעם ביום, ועדיין אני מקבל את השגיאה הבאה כשאני מנסה להכנס לאתר דרך ה.com The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not handle the request GET /. Reason: DNS lookup failure for: galilhaofek.com לאחר כמה שניות שהוא מנסה להכנס לאתר. דרך הכתובת הישירה שההוסט נתן לאתר , האתר עולה בלי בעיה. מה הבעיה פה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני יומיים התקינו לי ADSL. הטכנאי שהיה פה עשה לי חייגן pppoe, אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי לאגים ופינג יחיסת גבוה שאני משחק במשחקים. יש איזה שהיא אפשרות לעשות חייגן דרך pptp או l2tp? ואם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך בבקשה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה על אחד מהמחשבים שלי ווינדואס 7. לפני כן היה לו XP אבל פשוט לא השתמשתי בו כמעט שנתיים ככה שלא לחץ לי לשדרג. הכל עובד מצוין ומתפקד כמו שצריך, חוץ מבעיה שיש לי עם חיבור לאינטרנט. 1. כרטיס רשת אלחוטי של TP-Link wn821 שמתחבר ב USB. במחשב הנוכחי שלי הוא עובד מצוין, ומתחבר לרשת שלי שנקרא לה default. במחשב שאליו שידרגתי כרגע ישנה אותה מערכת הפעלה (7) והכל על פניו אמור להיות אותו דבר, רק שיש לי איתו בעיה - אני מצליח להתחבר לרשת, אבל "אין גישה לאינטרנט". אותו מתאם אלחוטי בדיוק, פשוט מוציא אותו מהמחשב הראשון ומעביר לשני, בראשון הוא מתחבר לרשת וגולש, בשני הוא רק מתחבר לרשת אבל אין גלישה. ניסיתי כמה דפדפנים, ניסיתי למחוק את כל הנתונים האפשריים (קוקיס, קבצים זמנים …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים! הראוטר הנ"ל של ASUS מחברת בזק מחובר למחשב נייד בכבל רשת ולמחשב נייח באלחוטי. המחשב הנייח מצליח להתחבר לראוטר ולאינטרנט אבל המחשב הנייד לא מתחבר, וכשעושים PING לראוטר הוא לא מקבל תשובה. המחשב הנייד הוא DELL D600 אם זה עוזר למישהו. האינטרנט במחשב הנייד הפסיק לעבוד היום אחרי כמה חודשים טובים שהוא עבד בסדר. החלפנו את הראוטר לאותו ראוטר חדש והבעיה עדיין נשארה. כשהתחברתי מהמחשב הנייח לראוטר דרך הדפדפן, גיליתי שבבדיקות של הראוטר כל המבחנים עברו חוץ מאחד. Ping primary Domain Name Server: FAIL כל השאר עבר את המבחן. יכול להיות שזה קשור לבעיה? מה אתם ממליצים לי לעשות? בבזק אומרים שהכרטיס רשת של המחשב הנייד כנראה תקול מה שלא נראה לי בכלל הגיוני גם בגלל שהוא הצליח לע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מודם שהוא גם ראוטר - DSL-2650U של חברת D-Link. עכשיו לפעמיים כשאר אני מדליק את המחשב (והחוט לראוטר מחובר והמנורה דולקת של החיבור) אין לי אינטרנט במחשב, הוא אומר לי שהאינטרנט מוגבל (ולפעמיים הוא פשוט מחובר לא מודיע כלום, ואין אינטרנט), הבעיה מסתדרת אחרי ניתוק של הכבל לראוטר ואתחולים מורבים של המחשב. אשמח להכוונה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי רשת אלחוטית עם נתב d.link dsl 2650 u (שהוא לא נמצא אצלי אלא אצל השכן) ואני קולט ממנו (כמובן בהסכמה) באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ומגבר אך תמיד יש בעיה עם החיבור לאינטרנט יש לי קליטה הכי גבוהה שאפשר (רשום מצוין) וגם יש לי הערה: חיבור לא זמין או קישוריות מוגבלת וחסרה יתכן ולא תוכל לגלוש כראוי באתרים מסוימים, וכשהוא כן מתחבר אז הוא נותן לי הערה מחובר במצב לא מכוון וכתוצאה מכך יש המון אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. אני ישמח אם משיהו יכול לתת לי הכוונה מדוייקת מה אני צריך לעשות על מנת שהכול יעבוד כראוי. תודה ראש....
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה remote control ביטלתי את חומת האש ביטלתי גם את האנטי וירוס הפעלתי מחדש, גם המחשב השני ביטל את חומת האש. ואני עדין מקבל את השגיאה: can't connect to the server מה עוד אני יכול לעשות? (בהנחה שהבעיה אצלי)
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים. מצטער על ההקפצה בנושא הקודם, אני מקווה אני לא עובד על שום חוק בזה שאני פותח נושא חדש.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מחשב אחד אצלי מחובר לאינטרנט דרך מודם USB... אל המחשב חיברתי כרטיס PCI של רשת כדי לחבר כבל בין הכרטיס הזה לכרטיס המובנה על הלוח אם של המחשב השני. המחשב השני מראה שהוא מחובר ב 100MPS משהו כזה, והאינטרנט לא עולה, כלומר לא עולה אתרים לא כלום... במחשב שיש בו את האינטרנט ואת הכרטיס רשת, רשום שיתכן ויש הגבלות על החיבור ואז נכנסתי לשם ויש שם לשונית של תמיכה נכנסתי, ולחצתי על תיקון אי פי- לא עזר. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-