עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרגע אני עם Linksys WRT54GL + D-Link DWL-G510, אבל שידרגתי את האינטרנט ל-12 מגה (בכבלים, כאמור) אז הגיע הזמן להחליף. דרישות: - חיבור קבוע ויציב למחשב אחד בצורה חוטית ולעוד 3 מחשבים (מתוכם לפטופ אחד) ב-Wi-Fi. - שלא יהיו ניתוקים/איטיות עקב שימוש בביטורנט/P2P וכו') - מחיר: עד 400 ש"ח עבור הנתב ועד-100 ש"ח לכרטיס. אם יש משהו שיספק את הסחורה בפחות כסף אז עדיף. - מהירות העברת קבצים בין מחשבים לא קריטית, אבל אם ההפרש במחיר זניח (עד 50 ש"ח אבל לא מעבר לתקציב) אז אפשר לשדרג. תודה

2. טוב אז ככה פירמטתי תנייד (toshiba a200 10w) ואחר כך התקנתי דרייבר intel wiraless ופה כבר אני נכנס לחלון של view available wireless network ושם אין זיהוי של הנתב שלי או אף רשת אחרת יכול להיות שזה לא הדרייבר הנכון? או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני קונה עכשיו 2 מחשבים נייחים ואחד נייד מה אני צריך בשביל לחבר את 3 אלה וגם את זה שאני כותב ממנו ברשת אלחוטית? אני פשוט לא מבין כלום בתחום... יכול להיות שאחד או 2 מחשבים נייחים יחוברו עם כבל אז אמורה להיות אפשרות כזאת... תודה=]

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by ranzip2,

שלום, אני לא מצליח להבין מה ההבדל. שניהם מחוברים למודם ומספקים אינטרנט למספר מחשבים אז מה ההבדל? תודה מראש. רן

• 7 תגובות
    • 26.7k צפיות
  5. אני גולש ב-ADSL והכל בד"כ עובד יופי. ברגע שאני מתחיל להעלות חומר לאחרים - אם בחיבור ישיר או באמצעות תוכנות שיתוף קבצים, הכל נחנק. הגלישה הופכת להיות סיוט בלתי נסבל. ואז אני מגיע למצב שאני לא מעלה כלום וזה לא הוגן כלפי אחרים. האם קיים פתרון לזה??? (ואל תציעו לי לעבור ל-T1...) האם בכבלים זה עובד טוב יותר??? תודה על המידע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הי ביום יום אני גולש דרך VPN. אני צריך את זה למטרות עבודה. הבעיה היא שמדי פעם אני חווה התנתקויות וזה גורם לי להפסדים כספיים. מה שאני צריך זה אינטרנט חסין נפילות, אני חשבתי על המערך הבא: 1. חיבור של שני קווי אינטרנט לרואטר, כאשר אחד נופל השני מגבה אותו כך שלמעשה אני לא חווה ניתוק 2. שני קוי VPN כאשר אחד נופל השני מגבה אותו אני משתמש בפתרון VPN של חברת StrongVPN בחבילת ה Deluxe OpenVPN - מחובר באמצעות קליינט אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, אנא השתדלו לפרט כמה שיותר ולרדת לפרטים הטכניים הכי קטנים תודה עצומה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by furyanaor,

היי, מתעניין בפתרון אחסון NAS חשבתי שזו הזדמנות להגשים איתו כמה פנטזיות ולהתקין עליו WordPress ככה שיהיה לי אתר פרטי פנימי שנגיש מבחוץ, תמיד =]. מחיפושים ברשת הנוגעים להתקנת WordPress על גבי NAS עולה בעיקר התקנה על NAS של Synology וגם כמה בודדים של WD שיודעים לקבל התקנה כזו. השאלה היא מה צריך להתקיים כדי שאוכל להתקין? זה שלא מצאתי מדריך באינטרנט זה לא קובע X_X מבחינה חומרתית כל התקן NAS אמור לדעת להריץ SQL... השאלה היא איך אדע לסנן את ההתקנים שלא מתאימים למשימה? על פי מה בדיוק?

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. שלום. לפני כשבועיים התחברנו השותפים לדירה לאינטרנט של 013 בתשתית של בזק. כדי לחבר את כולנו לאינטרנט קניתי ראוטר dlink dir300. לשותפה אחת יש לפטופ ולי מחשב נייח שקולט את האינטרנט בעזרת כרטיס רשת אלחוטי/אנטנה של -110 dlink wireless G-DWA. הראוטר ממוקם בסלון, מרחק של מסדרון ממני ובהתחלה היה נדמה שהוא קולט טוב [54mbps ועוצמת תדר "טוב מאוד"]. לצערי מאז ההתחלה אין יציבות כלל בקליטה. רגע אחד מהירות הקליטה היא 36mbps ועוצמת התדר נמוכה, אח"כ התדר הוא 24mbps ועוצמת תדר "טוב". לפעמים זה מתייצב על 48mbps אבל נדיר שהוא מגיע שוב ל54mbps. אני לא מבין, כרטיס הרשת האלחוטי בעבר חיבר אותי מצוין לראוטר במרחק כמה קומות [של שכנים-חברים] וכרגע הוא מחובר לראוטר באותה קומה במרחק סביר בתוך דירה…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by kaisman100,

בונה אני לא יודע מה אתם חושבים אבל ADSL זה הדבר הכי חרא בעולם למה? סיבה אחת זה למיליונרים. אני רציתי WOW EXTRA 1.5 MB וזה עולה כימעט 900 לחודשיים אני לא מבין איך מישהו יכול לשלם להם תגידו לי את דעתכם למרות שאני כבר יודע אותה! ועוד דבר אלה ששמחים על האינטרנט בכבלים שלא ישמחו כי אני בטוח שזה יעלה כמו ADSL!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by redead,

בהפעילכם דפדפן לראשונה, לאחר הדלקת מחשב ולאחר מחיקת היסטורית גלישה קודמת, ובגלישה לאתר www.google.com, לאיזה כתובת IP ראשונה פונה המחשב הוכיחו והסבירו אשמח לקבל הסבר איך אני יודע את הדבר הזה, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. רציתי לדעת אם יש אנשים שחווים בעיה כמו שלי מאז שהתחברתי לסיב האופטי של פרטנר הרשת אלחוטית שלי מתנתקת לסירוגין שאני מחוברת על תדר 5 אני נמצא מול הראוטר, ועל 2 מחשבים שונים בדקתי במקביל. בתדר 2.4 זה יותר יציב אבל שם המהירות היא נמוכה מה יכולה להית הבעיה? פרטנר לא מוצאים בעיה ולפני שאעבור לאנמלימטד או סלקום רציתי לדעת אם זה בעיה מוכרת

12. איך החברה? ואיך הסט הנ"ל שלהם: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1824433 תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  13. כבר כשבועיים-שלושה שאני נתקל בבעייה מוזרה - גישה לאתרים מסוימים בלתי אפשרית: נסיון גישה לאתר זורק מיידית הודעת שגיאה על כך שלא ניתן לגשת לאתר. כעבור כחצי דקה הגישה לאתר מתאפשרת שוב. במקביל עדיין מתאפשרת גישה לאתרים אחרים. אין כל קשר בין האתרים שנבדקים - זה יכול לקרות מסתם אתר אקראי מגוגל. אני גולש עם הוט+הוטנט עם TL-1043ND שמחובר להוטבוקס. האם זו יכולה להיות בעייה עם העומס בהוט? אני דווקא כן מקבל את מרבית המהירות שאני אמור לקבל (100 מגה). מבדיקות שערכתי זה לא נראה כאילו זה קשור לדפדפן (וכמובן שאין לי מערכת סינון אתרים כלשהי)...

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני לא יודע עד כמה שזה קשור לרשתות אבל המגבלה העיקרית זה מהירות הupload העלוב שיש לנו בארץ (יש מקומות שזה יותר גרוע) אין לי כרגע גישה למחשב של הבית אבל אני זוכר פחות או יותר מה הקצבים שאני משתמש בהם ובינתיים יש לי שתי הגדרות : פרופיל 720p - שמוגדר 720p@1.8mbps video ואודיו ב128kbsp AAC . סך הכל בערך 2mbps לרוב עובד בסדר עדיין קצת מטושטש ( ראיתי דברים הרבה יותר גרועים ). פרופיל "my isp hates me " - וכמו שנכתב 576p@1mbps בערך כולל אודיו . אולי 1.1 . אמרו לי שרואים די בסדר הבעיה שלי היא שעם ה3mbps שבזק +014 נותנים לי קשה לי מאוד לקבל תוצאות טובות ב720p ב2.4mbps כולל אודיו. יכול להיות שזה בגלל המחשב שלי או משהו אבל זה לרוב לא יציב. אני עדיין צריך לבקש ממישהו שיבדוק …

• 7 תגובות
    • 6.3k צפיות
  15. Started by simla101,

היי, אני מצטער מראש, למרות שקראתי את כל הדיונים הדומים כאן, לא הצלחתי לגרום לרשת שלי לעבוד. קיבלתי הוטבוקס חדש, ויש לי לינקסיס ישן WRT54GL שאני רוצה שישמש כראוטר. חיברתי אותו בפורט LAN להוטבוקס (פורט 1). הגדרתי אותו גם כדינאמיק IP (אחרי שביטלתי את ה-dhcp) וגם כסטאטיק IP, ולמרות שאני מקבל רשת כשאני מתחבר אליו ברשת הקוית, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט ברשת האלחוטית. בנוסף, כל פעם שאני מגדיר IP סטטי, יש לי 4 הגדרות, ההגדרות של ה- IP Adrress, אני לא יודע מה הטווח כתובות שההוט בוקס נותן (הבנתי שאני צריך להגדיר מחוצה לו), אני רק יודע שהוא מגיב לכתובת 192.168.100.1 (ולא 192.168.1.1). אני מגדיר את הgateway כ- 192.168.100.1. חוץ מזה, האם אני צריך לשנות את ה- IP של הנתב עצמו? מה החוק…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by Gil80,

אהלן. אני מחובר במהירות 5 מגהביט. בדקתי מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי ואני מוריד בסביבות 590KB (בערך 4.8 מגהביט) וכשאני בודק באתר speedtest אני רואה מהירות הורדה של 2.5 מגה ביט. אני מחובר דרך נתב. הנתב מוגדר לעשות את החיוג לבד לאינטרנט. האם זה קשור לפתיחת פורטים וכו'? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by mzlbat,

היי אפשר המלצה על מודם לחיבור ADSL2 שזה 8 מיגה נראה שיש 3 שווים אלקטל 516 אזתך 600E דיאמונד C50 למי יש אותו ? הכי חשוב שכל פעם שאני מנתנתק ומתחבר מהחייגן זה ישנה לי את ה IP

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

באיזה דפדפן אתם משתמשים? מדוע?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  19. יש ברשותי ראוטר של אדימקס BN 6524N לראוטר 3 אנטנות רגילות שהגיעו איתו. הבנתי שאם אני אחליף את אחת האנטנות באנטנה חזקה יותר האות יגבר ואני אוכל להתחבר גם מהממד. זה בכלל אפשרי ואם כן איזה אנטנה אני יכול להזמין? ראיתי הרבה אנטנות פה http://dx.com/c/computers-networking-399/networking-314/antennas-337?sort=price&sortType=asc אבל אין לי באמת מושג אם האנטנות האלה מתאימות לתדרים של הראוטר שלי. אביב.

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Lior10,

אני צריך ראוטר אלחוטי שיספק קליטה לשתי קומות. המטרה לחבר מחשב נייד לאינטרנט (למחשב יש כרטיס רשת מתקן G). אין צורך ביותר מדי, העיקר שתתקבל קליטה בשתי קומות הבית, כמובן במינימום מחיר. חשבתי על הBR6204WG, האם הוא יכול לספק את הסחורה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם! יש לי שני מחשבים.. אחד נייח ואחד נייד... לשניהם יש חיבורי רשת וחיברתי אותם בכבל.. אבל הם לא מזהים אחד את השני... יש לי ליד השעון במחשב סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם והוא אומר לי שהכבל לא מחובר... איך אני מגדיר להם רשת? איך אני עושה שהם יזהו אחד את השני?? בשניהם יש ווינדוס XP ואם אפשר למי שעונה אז שיענה הסבר ברור כי אני לא מתמצא כל כך ברשתות תודה לכולם! (זה די דחןף) *עריכה* קראתי ת הסטיקי בראש הפורום אבל זה לא עזר (שם מדובר רק על שיתוף קבצים... המחשבים שלי לא מזהים שהם מחוברים אחד לשני)

22. Started by hag911,

קראתי כמה כתבות ואמרו שעדיף נתב חוטי להמנע מקרינה,אין פריצות,פחות בעיות (אם יש) ויותר מהיר?? זה נכון שיש קרינה?!

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by karmel,

מישהו יכול בבקשה ללמד אותי להוריד מ- mirc?? תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by nesoleg,

יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר. לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by amig2,

מישהו יודע איזה ראוטר הם מספקים? והאם הוא טוב ותומך בתקני האבטחה וכל מה שצריך? כי המחיר שלטו דיי נחמד (350 לראוטר + כרטיס רשת usb)

• 7 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.