רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אתמול התקנתי בפעם הראשונה רשת אלחוטית, בכלל רשת, אני מקווה שעשיתי את זה טוב...עד עכשיו אין בעיות.. חוץ מבעייץ הפינגים. כאשר קניתי את הראוטר וכרטיס הרשת, שאלתי את החנות אם אח שלי ואני נשחק באותו משחק רשת, באותו זמן, יהיו פינגים גבוהים? התשובה: לא.. - ראוטר של אדימקס 802.11g/b וכרטיס רשת של Concptronic. - מהירות אינטרנט 2mb. - המרחק בין הראוטר למחשב המרוחק לא גדול במיוחד ואין הרבה דברים שחוסמים את הקליטה, חוזק האות "מצויין" (כך כתוב בלוח בקרה של הרשת), אשר נע בין 76%-96%. (ממוצע, 85%). האם התקנתי את הרשת לא טוב? האם רשת אלחוטית מטבעה לא כל כך יציבה ולכן ישנם "Lags" (פינגים גבוהים)? והאם כדאי להחליף לרשת חוטית? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי עכשיו רשת בין שתי המחשבים אבל בשתיהם יש xp עכשיו אני רוצה במחשב המשני לשים 98 (במאסטר ישאר לי xp) אתם יכולים בבקשה להסביר ליאיך אני עושה את זה??? תודה מראש!!! לכל העוזר
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ע"י חסימת פורט? או שיש דרך אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האימול מוריד לי על מהירות נמוכה מאוד ומראה לי שיש לו סרט שחור על הפנים לפני שהתקנתי ראוטר הייתי מחובר דרך מחשב יחיד והיה טסס לי האימיול עכשיו הוא לא זז כנראה בגלל הפיירול של הראוטר אולי הID LOW איך משנים את זה או אולי צריך לפתוח פורט איך עושים את הדברים האלה בבקשה צריך עזרה אני כבר מיואש!!! אם אפשר עוד משהו איך אני מגדיר שה ip שלי השתנה?? לפני שהיה לי ראוטר הייתי מתחבר אם חייגן עכשיו אין לי חייגן וה ip לא משתנהה למה??
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לפני 4 שנים קניתי ראוטר אלחוטי מהראשונים בארץ שזה היה חדש דנדש בחו"ל. (בארץ כולם חשבו שזה לא חוקי). יש לי מודם של בזק 750 בקרוב 1.5, צריך ראוטר מצויין ואמין לעד 5 מחשבים רצוי של ליניקסיס שיתחבר למודם וישדר לרחוק. תודה מראש, נמרוד.
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
טוב, יש לי את המודם של Aztech (ADSL) ורשת אלחוטית. גם בלי הרשת אלחוטית וחיבור ישיר למודם אותו הדבר קורה. אני לא יכול לשחק משחקי רשת כתוצאה מכך, או לגלוש כראוי ! יש לי חבילה של 750KB בזק בין לאומי. הצעות ? רעיונות ? אני נואש.
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז אני מתלבט ורוצה לשאול מה עדיף היום? כי לכבלים יש פריבילגיה של 16 K אפלואד וזה חשוב
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של trendnet ואם אני משאיר את האינטרנט דולק הרבה שעות לדוגמא בלילה או אפילו באמצע היום אז האינטרנט מתנתק לי לבד ואי אפשר להתחבר מחדש דרך המחשב, הדרך היחידה שאפשר להתחבר שוב היא לנתק אפילו לשניה את חיבור החשמל של הראוטר ולחבר בחזרה ואז כמו קסם האינטרנט חוזר. רציתי לדעת אם יש דרך לפתור את זה ואם לא אז חזבתי לבנות מעגל אלקטרוני שיתחבר לספק כח של הראוטר ושיעשה ריסטרט כל כמה שעות כאילו יפסיק תזרם לשניה ואז ימשיך אותו. אם למישהו יש פתרון אחר אני פתוח להצעות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי לכולם.. לפני שבוע שדרגתי את המודם SAMSUNG שלי לראוטר לפי מדריך ברשת, ולמשך שבוע הכול היה חלק... אך אתמול התחילו הבעיות אחרי כמה דקות שהראוטר מתחבר, הוא מאבד את ה SYNC, ונורת ה-ADSL מתחילה להבהב... בדקתי את דף ההגדרות של הראוטר בדף הADSL שמראה את מצב ההתחברות לרשת הADSL, והוא תמיד נע בין שלושת המצבים האלו: EXCHANGE ACTIVATION TRAINING בד"כ הוא היה צריך להתחבר, אז הדף היה מראה מצב SHOWTIME, אבל עכשיו קורה רק לכמה דקות, אם בכלל.. אם אני מאתחל ת המודם מחדש, הוא אכן מתחבר, אך אחרי דקה או שתיים הוא שוב מתנתק.. לפעמים הוא שוב מתחבר, אבל שוב הוא לא מחזיק מעמד.. כל המכשירים בבית מחוברים דרך פילטרים, ולא שינית שום דבר שיכול לגרום לבעיות סינכרון, כך שאני מניח שהבעיה הי…
-
בונה אני לא יודע מה אתם חושבים אבל ADSL זה הדבר הכי חרא בעולם למה? סיבה אחת זה למיליונרים. אני רציתי WOW EXTRA 1.5 MB וזה עולה כימעט 900 לחודשיים אני לא מבין איך מישהו יכול לשלם להם תגידו לי את דעתכם למרות שאני כבר יודע אותה! ועוד דבר אלה ששמחים על האינטרנט בכבלים שלא ישמחו כי אני בטוח שזה יעלה כמו ADSL!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ניתן להקים רשת בין מחשבים ע"י חיבור כבל paraller שמחובר ליציאות ה LPT1 שלהם ??? והאם זה יתפקד כמו רשת רגילה ?? ואם לא אז מה אני יכול לעשות עם "רשת" כזאת ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרשת מיועדת רק למשחקים לא לשיתוף קבצים וכלום רק משחקים בפינג נמוך יש לי כרטיסי רשת(realtek & Genius) כבל מוצלב מה עלי לעשות הלאה ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
טוב, לצערי אני עובר לגן-יבנה, מן מקום אנטי-מוכר ומבודד שם ליד אשדוד........ רק רציתי לדעת אם אני אוכל להתחבר שם ל-ADSL?! יש פה מישהו שקרוב לשם או גר שם ומחובר ל-ADSL....? אני לא רוצה לוותר על ה-ADSL......... אוף, למה אני עוזב את חולון...........
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה... יש לי בבית שני מחשבים - שניהם עם חלונות XP. המחשב החזק עם שני כרטיסי רשת (אחד לאי.די.אס.אל והשני לרשת הביתית P2P), המחשב הפחות חזק עם כרטיס רשת אחד. הרצתי את הWIZARD של הרשת הביתית בשני המחשבים כאשר האחד מוגדר כמשתף אינטרנט והשני כמשתתף באיטרנט של המחשב האחר. השיתוף עצמו עובד, אבל רק לחלק קטן מהאתרים (www.walla.co.il, www.nana.co.il, www.microsoft.com), את רב האתרים מחו"ל וגם חלק מהארץ הוא לא מעלה! (האייסיקיו עובד, האמ.אי.אר.סי עובד, המורפיוס עובד...) מישהו מכיר את הבעיה הזאת, או יודע אולי מה אפשר לנסות???
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר (עדיין) את ה'טריק' מוזמן לנסות.. 1.איבדתי את הלינק 2.יש לגבות את תוכן הכונן ה'חדש' לפני כל איתחול של המחשב. מדובר ביצירת כונן וירטואלי שגודלו תלוי בגודל הזיכרון הפיזי RAM. משנים את מחיצת Temporary Internet Files ע"י הפניה לכונן החדש. פעולה זו משפרת משמעותית את טעינת האתרים ומכאן את מהירות הגלישה. ניסיתי את ה'טריק' רק למשך מספר דקות, מפני שאחרי פעולה נוספת (אחרת הקשורה הדרייברים ATA) המחשב שלי נפל ואיתו כל המידע (זו הסיבה שאבד הלינק). כדאי לנסות עבור מי שמחובר בתקשורת איטית מ-ADSL. אם מישהו כבר ניסה את זה ויש לו הצעות לשיפורים אשמח לשמוע.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה יעלה לי לבטל את הקו של ה-isdn? אני יכול פשוט לעשות המרה של ה-isdn ל-adsl ואז קו ה-isdn יתבטל?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=planetsw800 הנה עכשיו לי יש hub (רכז) שקניתי ב 200 שקל של 8 עם BNC(אין לי מושג מזה זה בא ככה ) עכשיו אני משתמש רק בשלוש (יש לי שתי מחשבים ואי די אס אל) ולא הבנתי כלום מהמאמר אבל אם אני יחליך ל switch הזה יהיה לי רשת יותר מהיר? זה שוהה בכלל? כמה זה עולה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שאלות בנוגע לרשת: 1 אני מתחבר בביה"ס עם הלפטופ לרשת שלהם, וגם בבית. וכל פעם אני צריך להגדיר מחדש את הרשת כדי שאני יוכל להעביר קבצים וכו'. השיטוף אינטרנט עובד בבית גם עם ההגדרות של ביה"ס, אבל לא הפוך. איך אני יוצר 2 התחבריות שונות לרשת..? 2 רשת, 4-5 מחשבים. מחשב אחד מחובר לISDN ומשטף אותו לכל השאר. כל האיפיים והDNSים מוגדרים. עכשיו רוצים לחבר מחשב נוסף לISDN על קו חדש. איך גורמים למחשב שיבחר לבד מאיפה הוא לוקח את האינטרנט.. כאילו מרשת או מהמודם...? --הערה-- אין שום קשר בין השאלות, בתים שונים לגמררררה.. ו...אחד יותר חשוב :-) --הערה--
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים (WIN98), כבל מוצלב ושני כרטיסי רשת (GINIES & INTEL) ואני רוצה לעשות רשת. ??? מה לעשות
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת, יותר נכון, אבא קנה, בתור הכנה לחיבור לאינטרנט מהיר המייחל ובא לאזורינו שבשטחים. אם תוכלו להגיד לי דעות על הכרטיס: Dynamode - nc100tx-r עלה 90 שקל... בחוברת הסבר כתוב שצריך להיות לי wake-up cabel, ואין לי אותו. מה זה הכבל הזה? אני חייב אותו?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הם פועלים הכוונה עם זה PPTP וצריך VPN או שזה PPP , והעם תהיה אפשרות להשתמש איתו כראוטר ולחבר לHub/Switch ולשתף מחשבים אחרים . הסיבה שאני שואל כי עכשיו אני מסודר עם הAlcatel ויש אפשרות לעבוד איתו כראוטר ורציתי לדעת עם תהיה כזאת אפשרות עם המודם של הכבלים .
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל, מישהו פה כבר מחובר לאחת מהחבילות של ערוצי זהב לא בניסוי? שתיים, מתי לעזעאל תבל תתחיל לשווק כבר, או לפחות תגלה את המחירים?... הם אמרו מספר ימים ועבר כבר כמעט שבוע מאז שהם קיבלו את הרשיון... ושלוש, אני לא מבין, באיזה מהירות הכבלים יורידו בחבילה של ה750? יותר מ100KB? (בהנחה שאין עומס)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אוקיי, הנה התאורים של שני המחשבים COMPUTER # 1 ADSL WINDOWS 98 SE COMPUTER # 2 ISDN WINDOWS XP PROFESSIONAL המחשב בעל האיי.די.אס.אל ממש מגעיל, בלי כרטיס מסך טוב ETC... ואני רוצה להוריד משם דברים ולהעביר למחשב השני, היותר טוב. שאלתי היא, האם בכלל אפשרי לעשות ביניהם רשת ביתית? כמה יעלה לי כל העניין? מה אני צריך? ואיפה אני יכול למצוא מדריך שיעזור לי בכך? בתודה, דן כספי
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-