רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי. קניתי ראוטר TP LINK לפני כשנה (TP-Link TL-WR641G). לאחר שדרוג ל12 מגה, לפעמים הוא מחבר אותי, ולפעמים לא. בתמיכת בזק בינלאומי הסבירו לי שכנראה הראוטר לא מסוגל לעבוד עם חבילה כזאת. אשמח אם מישהו יענה לי אם זאת בעיה בראוטר או שבתמיכה של הספק פשוט לא רוצים לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנוגע לקליטת רשת ברחבי הבית ואני רוצה לדעת מה הדרך הכי מומלצת. יש לי ראוטר Dlink 2760U ביחד עם חיבור 15מגה של בזק. בעקרון ברוב הבית הקליטה טובה אבל בחדר שינה הקליטה מגיע באייפונים ולפטופים לקו אחד. הבנתי שיש אפשרות לשים REPEATER אבל שהוא מוריד את המהירות בחצי, האם הכוונה רק למהירות הגלישה ברשת האלחוטית? או שמהירות כל הרשת תרד בחצי. בנוסף האם יכול להיות שעם ראוטר אחר הקליטה תשתפר?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כנראה שהרואטר שלי כבר עשה את שלו. שלשום שדרגתי ל12Mbps, והוא מאוד מתקשה להגיע למהירות הזו בחיבור L2TP ומסרב לקבל gateway ככתובת בחיבור PPTP (רק כ-IP..) בכל אופן רציתי לקבל המלצה לראוטר שידוע שעובד טוב עם הכבלים ומסוגל להגיע למהירויות גבוהות יותר (מתכנן לשדרג שוב בקרוב). את הראוטר הקיים אני אהפוך ל-AP לקומה השניה. תודה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
כל עשרת אלפים הנרשמים שכבר התקבלו לשירות החדש, לא ייצטרכו לשלם עליו בעתיד? הבנתי שכן וזה קצת מעיק לי, לא הקטע שהם קיבלו את זה בחינם, אלא העניין שהבנתי שהשירות הולך לעלות לא מעט. אני צודק? (אני שואל זאת כי תכננתי לעבור לבזק בגלל זה,חבר שלי התקבל לשירות הזה וזה ממש סוס)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול בערב (19/12/2011) ערכה חברת בזק בין לאומי, במוזיאון ארץ ישראל, אירוע לבלוגרים ותומכים מובילים בפורומים השונים (תפוז, Bsupport וכו'). פרטים על האירוע והמידע שנמסר על הכבל החדש ניתן למצוא ב-LINK המצ"ב. חג חנוכה שמח. http://www.netcheif.com/blog/?p=1635 CHEIF
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי. היה לי עד היום חיבור עם חייגן מבזק בינלאומי. חבילת גיימר. היום הביאו לי מודם חדש (דגם F@ST TM 3184 של היצרן Sagemcom) של הוט, בגלל חבילת 30 מגה. טכנאי טען שחיבור לאינטרנט מתבצע אך ורק עם חיבור ישיר עם מודם זה. הדבר גרוע ממספר סיבות: 1. חיבור ישיר לHOT עמוס ביותר, ולא משנה באיזו שעה ביום, אני מוריד מאתרי חול על מהירות שקטנה מ100 KB לשניה. אבל כשאני גולש מחיבור עם חייגן, לא משנה באיזו שעה ביום, אני מקבל את המהירות המקסימלית - תמיד. 2. אין תעדוף לחבילת גיימר בגלל שאני לא מחובר עם חייגן (תקנו אותי אם אני טועה) ברגע שאני מדליק את המחשב, אני מחובר ישירות לHOT. אני מקבל IP שמתחיל ב84 אבל, אם אני מתחבר למשתמש עם חייגן, הIP משתנה ל82, ומורגש ההבדל (אם זה הורדה מהירה יותר או ח…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כל פעם מצליחים להפתיע אותנו מחדש. והיום, פשוט למחוא להם כפיים. שימו לב לסעיף החדש בתקנון של הוט: מקור בתקנון מתחת למבצעי האינטרנט כתבה בעיתון The Marker http://it.themarker.com/tmit/article/17769 מה דעתכם?
-
- 39 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אם אני מוריד יותר מ20 גיגה האם האם מאיטים את הגלישה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CHEIF בוחר את איש השנה שלו בתחום התקשורת. http://www.netcheif.com/blog/?p=1612
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
החלפתי היום לראוטר הזה, היה לי VVG2000 של NETGEAR והיוטורנט אומר לי שהפורט לא פתוח, מישהו יודע איך פותחים את הפורט?
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שדיי משגעת אותי בזמן האחרון! אנחנו 4 מחשבים נידיים + 3 סמארטפונים על אותה רשת ביתית שהמהירות היא 10 מ"ב וכולם מתחברים בצורה אלחוטית. מידי פעם מצטרף גם מחשב נייד לחבורה שמתחבר בעזרת כבל רשת. כל פעם יוצא מצב שאחד או יותר מהמחשבים\פלאפונים לא מצליחים להתחבר לאינטרנט, ז"א הם מחוברים אך עם גישה מגובלת,משמע אי אפשר לגלוש באינטרנט. אשמח לקצת אור בנושא תודה
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי אינטרנו חדש 2.5 מגהבייט של 012 מחובר בעזרת ראוטר של TP LINK. אם אני מוריד משהו ממגהאפלואד או כל שרת אחר שכזה, בתחילת ההורדה המהירות טובה על אזור ה700 ואז לאט לאט יורד ויורד עד שההורדה פשוט מפסיקה באמצע. אם אני עושה בדיקת מהירות באתר של 012 הכל בסדר. מישהו יודע במה מדובר? תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, לפני הרבה זמן התחילו אצלי בעיות מהירות במחשב (זה הורגש במשחקי רשת אבל אני בטוח שזה לא רק במשחקי רשת פשוט זה פחות מורגש). עשיתי פורמט למחשב כי חשבתי שזה וירוס כלשהו אך גם לאחר הפורמט הלגים המשיכו, זה מתחיל ב'קפיצה' של פינג פתאום. יש לי כרטיס רשת Edimax אך לדעתי זאת לא הבעיה כי גם אחי מתחבר לראוטר והלגים שלי משפיעים גם עליו אז זה לא יכול להיות הכרטיס רשת שלי בגלל שזה היה משפיע רק עלי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? ולמישהו יש תוכנה לניטור תעבורת רשת מומלצת? בתודה, Mystery.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני צריך להעביר רשת למקום בו הקליטה האלחוטית לא טובה. רישות פיזי לא בא בחשבון ומפץרון של Powerline התייאשתי (ניסיתי את המתאמים של בזק ואפילו רכשתי זוג מתאמים 300Mbs של Sךןמל בארהב ושום דבר לא עוזר - רשת החשמל אצלי לא אוהבת אינטרנט. רוצה לנסות HPNA ויש לי כמה שאלות: 1. אשמח לדעת אם הפתרון עובד ואם הוא תלוי בעומסים או באיכות קווי הטלפון או במרחק מהמקור וכד'. 2. מישהוא יודע איזה ציוד בזק מציע כיום (לא ראוטר אלא רק שני מתאמים - אני רוצה להמשיך להשתמש בלינקסיס 4200 שלי). - של איזה חברות, איזה דגמים, ואם יש מספר אפשרויות מה לבקש. 3. האם פתרון זה מספיק כדי לנגן קבצי מדיה ב-HD בסטרימינג, במיוחד בהתחשב שבחלק מהתכנים תופים במהירות של 1.7X. תודה
-
- 2 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי עכשיו מהאיביי את זה: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170747505006&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 האם החיבור הוא של כבל רשת רגיל או אחר כמו של טלפון? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אינטרנט בתשתית של בזק וספק בזק בינלאומי במהירות 10 מגה עם הpowerngn החדש. יש לי ראוטר אלחוטי בן שנתיים בערך שסופק על ידי בזק והבנתי מאנשים שמבינים בזה שאפשר עם ראוטר חדש להשיג טווח גלישה אלחוטית הרבה יותר טובה. העניין הוא כזה: הראוטר נמצא בתוך ממ"ד, ומחובר בכבלי רשת לשלושה מחשבים, כשיש עוד לפטופ בחדר וכמה סמארטפונים בבית. הבעיה כשיוצאים עם הלפטופ מהממ"ד כבר אין קליטה אחרי כמה מטרים ובסלון כבר אי אפשר להתחבר כמעט בכלל. הבנתי שהבעיה בראוטר הישן ויש כאלה עם טווחים גדולים בהרבה חשוב לציין שהראוטר נמצא בתוך ממ"ד דבר אשר מוריד את טווח הקליטה, ולכן אני צריך אחד עם טווח גדול במיוחד. אני מוריד כבד מאוד לדעתי (במחשב הפרטי שלי לפחות 100 ג'יגה הורדה ו100 העלאה, ויש גם …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב linksys wrt54g ver.2 עם firmware V4.21.2 פתחתי את העץ כי היתה בעיה שעם כל הפסקת חשמל היה צריך לעשות לנתב בוט חזרה להגדרות יצרן אבל עכשיו קראתי כאן שהפיתרון הוא לחזור לגירסא ישנה יותר של firmware. http://homecommunity.cisco.com/t5/Wireless-Routers/v4-21-1-of-Linksys-WRT54G-Firmware-is-Bad/td-p/82436/page/2 עברתי עכשיו ל Firmware Version: v3.03.6 ואני מקווה שזה יסדר את הבעיה. בכל מקרה רציתי לשאול כאן לגבי מהירות הרשת הביתית. אני חש כי היא נמוכה ואשמח לשמוע אם החלפת ראוטר יכולה להאיץ אותה משמעותית (כיום העברת קבצים בין מחשבים ב 1.5 מגה לשניה) תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר רשת של מצלמות אבטחה. המצלמות מתחברות ל web server מקומי ודרכו לראוטר ולאינטרנט. החיבור למצלמות מתבצע מרחוק עם DDNS. השאלה היא, אם אני מחובר לתשתית כבלים או ADSL, האם יש לי צורך ב ISP? תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני נמצא כרגע עם מהירות של 2.5 מגה בבזק כתשתית ו012 כספק. לאינטרנט זהב משלם 29 ש"ח בהתחייבות עד לאוגוסט. בבזק נגמרה ההתחייבות לפני חודשיים ולא ידעו אותי ושילמתי כ81 ש"ח לערך עבור מהירות החיבור עד עכשיו. ברור לי כי המחיר הוא כבד בפרט למהירות הזבלית בה אני נמצא. אני מתחבט מה לעשות וזקוק לעצה טובה.. דיברתי עם 012 והציעו לי עבור 12 מגה במחיר 39 ש"ח..ביררתי לגבי חבילת גיימר בנוסף וטענו כי זוהי תוספת של 24 ש"ח. אמרתי נניח להם כרגע ודיברתי עם בזק...אחרי דסקוס קצר אמרו כי על מהירות תשתית של 10 מגה יגבו ממני 100 ש"ח..המחיר עדיין גבוה לטעמי. דיברתי עם הוט... יש להם מבצע של 99 ש"ח עבור מהירות של 12 מגה כולל ספק טריפל C ללא התחייבות או תשלום על המודם(כך הם טוענים). לכאור…
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדשה כאן . לא מצליחה להבין היכן לרשום שאלה בנושא, לעזרתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי חיבור 10/0.8 ב CCC ובזק....הדאונלואד שלי בסדר גמור אבל האפלואד לא מתפקד. בבדיקת מהירות באתר של CCC אני מגיע ל 0.35 במקסימום ולפעמים גם הרבה פחות. אני מחובר דרך ראוטר אדימקס, אבל בבדיקה עם מחשב אחר (נייד) המהירות שם בסדר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מאז שעברתי לתשתית החדשה של בזק בינלאומי האינטרנט הפך להיות מאוד איטי מבחינת הזמן טעינה של דפי האינטרנט וגם יש פעמים שהאינטרנט רושם לי ש"לא ניתן להציג את דף זה " אבל עדיין האינטרנט מחובר,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-