עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by chenrp,

שלום, יש לי כרטיס רשת חוטי שמתחבר לראוטר שלי, ויש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לרשת אלחוטית אחרת. כיצד (והאם ניתן) להתחבר ל2 הרשתות בו זמנית? אם לא ניתן, האם ניתן לדלג ולבחור פעם ברשת זו ופעם בשניה באופן מסודר (ללא ניתוק חוטים)? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. זה קורה לי הרבה פעמים, תכופות בעת חיפוש בגוגל. למה?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by ChelseaGrin,

שלום אני צריך המלצה לראוטר חדש.. רצוי שיהיה זול.. לצרכים ביתיים כמובן אין בעיה להזמין מאיביי \ דילאקסטרים \אתר אחר כי אני מאמין שבמחיר של הדברים בארץ אפשר לקנות משהו יותר איכותי.. תודה רבה *עריכה* לא ידעתי שיש פורום רשתות ואינטרנט לא ראיתי אם מנהל יכול בבקשה להעביר לשם אני אשמח

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by X7-007,

המקסימום שהצלחתי להוריד עם שני ספקים דרך הראוטר זה רק 5.6, לא יודע איזה הגדרות אם זה המגבלה של האפלוד בזמן ההורדה. מישהו מצליח לקבל את המקס שזה 6.250 בתור החבילה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי פנימי עם טווח קליטה הכי גדול שיש וחזק אשמח להמלצה תודה ראיתי שיש גם כל מיני צלחות כאלו.. יש למישהו ניסיון עם הדברים האלו?...הם באמת חזקים?... אחרי חפירה לא קטנה במהלך היום והלילה הגעתי למסקנה שכרטיס חיצוני דוגמת ALFA AWUS036NH יהיה חזק ויעיל יותר מכל כרטיס PCI פנימי... למעט אולי אחד או שניים שהם יקרים מאד או לא בארץ וגם להם יתכן מאד שהוא חזק יותר אם לא שווה... מה אתם אומרים? תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by menymu,

היי, "צרבתי" את הקשוחה של openWrt על הראוטר שלי - buffalo wzr-hp-g300nh הכל עובד טוב ויפה... הבעיה היא שאני לא יודע איך להגיע להגדרות של החבילה - openL2tp ככה שאני עם הקשוחה ללא חייגן... יש מישהו פה בפורום שיודע איך להגיד ולעשות זאת? מצאתי את המדריך הנ"ל - http://wiki.openwrt.org/doc/howto/connect_by_l2tp אבל אין לי מושג איך ליצור את קובץ ההגדרות למשל... מגיעים לשם דרך הפאנל של הראוטר? דרך חיבור SSH? תודה על העזרה... כרגע חזרתי ל-DD-WRT ואני משתמש בו כ-static ip שהוא מקבל מראוטר אחר שיוצר את החיבור L2tp כי עם DD-WRT אני מגיע ל-18 מגה מתוך ה-30 שיש לי...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. או בכלל להשאר עם הגדרות ברירת המחדל?

8. Started by doker,

יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים ראוטר 1025W משום מה בזמן האחרון יש לי בעיה מציקה שאם אני מוריד בביטורנט אז בזמן ההורדה הגלישה באינטרנט נוראית . אני מרגיש כאילו אני עם אינטרנט 56K אבל המהירות הורדה בביטורנט היא 1.6 מגה. ברגע שאני מפסיק את ההורדה הגלישה מהירה. אני נמצא תחת בזק בין לאומי תשתית בזק 15 מגה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  9. שלום רב, היום השתדרגתי למהירות 20 מגה (הוט + 014 + גיימר-מודם HOT BOX שפועל רק כמודם). לפני השדרוג היה לי מהירות 12 מגה עם גיימר ומודם מוטורולה. הראוטר הוא TP-LINK 1043 (עם הגדרות חייגן) מחובר למחשב נייח עם חיבור חוטי, ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. בבדיקת מהירות עם ה-20 מגה, המחשב נייד מראה על מהירות של עד 16 מגה הורדה והעלאה מקסימלית של 1 מגה, ואילו המחשב הנייח המהירות היא מקסימלית הן של הורדה והן של העלאה. בחיבור של ה-12 מגה הקודם הבדיקת מהירות הורדה למחשב נייד האלחוט הייתה 100% עד 12 מגה. הראוטר והמודם נמצאים בחדר שלי, והמחשב נייד נמצא בסלון ויש הפרדה של קיר בלוק 1, המהירות מתקבלת גם שאני מקרבת את המחשב נייד בסביבת החדר מה גורם לדעתכם לאיבוד מהירות ההורדה בין ה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by castor_troy,

שלום, אני מתכוון לעבור לביית חדש. עכשיו ראיתי שבכל חדר בבית יש נקודת תקשורת שאפשר לחבר כבל ethernet rj45. יש לי ראוטר וסויטש כל אחד בנפרד. אני מעוניין שכל פעם שאני מחבר כבל רשת לנקודה אקבל אייפי. ביררתי ואמרו לי שאני צריך להביא איש תשתיות. השאלה מה הוא מבצע בדיוק ? מה הוא עושה כדי שהם יהיו פעילות ? אני מניח שצריך להעביר את כל הכבלים מהנקודות השונות לסוויטש, אני מניח שצריך גם לקדוח ולעשות תעלות ? האם זה משהוא שאוכל לעשות בעצמי ? אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by A1eX,

השאלה בכותרת, כרגע עם סימנס SL-2141 של בזק.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by wisha,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני צריך כרטיס רשת חזק. יש לי בדירה אינטרנט אל חוטי (12 מגה). ויש עוד שני מחשבים אחרים שמשתמשים בו.. הראוטר הנוכחי שלי הוא TP-link של הוט. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לנו 3 מחשבים בבית.. כאשר מחשב נייד אחד נמצא תמיד בממ"ד. ניסינו בהתחלה לגלוש באופן אלחוטי.. אבל המחשב בממ"ד לא קלט טוב את האינטרנט.. ובכלל, לא אהבתי אינטרנט אלחוטי, הרבה ניתוקים ועצבים. אז אמרו לנו שכדי שנוכל לגלוש באופן קווי בכל הבית, אנחנו צריכים להזמין חשמלאי להעביר כבל כלשהו בקיר. התקשרתי לאיזה חשמלאי, אמר לי יעלה לעשות את זה משהו כמו 1300 ש"ח.. ויתרתי. אז פשוט הזמנתי תשתית נוספת של הוט, וספק נוסף של נטויז'ן. ככה שיוצא שבשביל שיהיה אינטרנט קווי למחשב הנייד שנמצא בממ"ד, אני משלם 60 ש"ח נוספים בחודש (40 להוט, 20 לנטויז'ן) על 2.5 מגה (שזה מספיק בשביל המחשב הנייד שם). השאלה שלי- עדיף לי להמשיך לשלם 60 ש"ח נוספים בחודש בשביל אינטרנט בממ"ד, או עדיף לי להזמין ח…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by ksn1981,

שלום, בהתייחס לתמונה המצורפת "אופציות#": 1. האם אלה האופציות לשימוש ב-AP? י 2. האם השמות הם #1_wiredBridge ו- #2_client ו- #3_repeater/rangeExtender ? קראתי איך Router יכול (ואף מומלץ) לשמש בתור AccessPoint.. אני מסתכל על WR1043ND ושואל: 3. האם יוכל לשמש כ-AP בשלושת האופציות שתיארתי מקודם? 4. האם ישלו את האפשרות לזהות כבל מוצלב/רגיל אוטומטית (Aotu Uplink או Auto MDI/MDI-X)? י 5. מה קורה מבחינת אפשרות זיהוי זו, כששני נתבים כאלה מחוברים ביחד? 6. מעבר להגדרות הראשוניות, במה זה יהיה שונה מ-AP אמיתי (נגיד WA901ND)? אני מעוניין להקים שני מערכים שיכללו APs (אם תרצו, נתבים כ-APs).. בהתייחס לתמונות המצורפות "מערך1#" ו- "מערך2#" (עם שתי אפשרויות): 7. האם זה אפשרי? 8. …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by aka_katz,

יש לי 20 מגה בזק+בזקבינלאומי עם נתב netgear 2000 חוץ מהנתב של DLINK שיש לבזק האם יש נתב מומלץ ל VDSL בסביבות ה 300 שקל ?

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by LENOVO,

הבעיה התחילה היום בערב שפתאום לא היה לי אינטרנט, זה אף פעם לא קרה לי לפני אבל כל הזמן יש ניתוקים. יש לי ראוטר של D-LINK DSL 2650U ואינטרנט של בזק. זה קורה לעוד מישהו או שהבעיה רק אצלי? ואיך פותרים אותה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by AiXC,

ביוטורנט אם אני מגביל את ההעלאה ל 1KB אז מהירות ההורדה יורדת, יש דרך אחרת לעשות את זה?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by BeBest,

אני מעוניין לבטל את הפיירוואל בראוטר. ניסיתי לפתוח מספר פורטים ללא הצלחה. הגדרתי לאחד במחשבים ברשת DMZ, ועדיין יש לי בעיות בהתחברות למשרתי משחק שמוגדרים כLAN. בקיצור בראוטר הקודם שלי הפיירוואל היה מבוטל והכל עבד חלק וכמו שצריך ולכן אני מעוניין לבטל את הפיירוואל גם בראוטר הנוכחי. תודה :-)

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. הי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בתקן 300mbp/s n כניסות חוטיות (לא אכפת לי אם זה usb או כניסות רשת רגילות) קליטה בבית לא קומות וללא ממד בונוס הוא שהכניסות החוטיות יהיו 1G אבל לא נראה לי שחייב מינמום מחיר אבל שלא יעשה בעיות אם הייתי יודעת איזה חברות טובות (חוץ מlinksys) הייתי יכולה לבחור בעצמי זה המידע שחסר לי אשמח להצעות

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Cheif,

לפני כ-10 ימים הכריזה Linksys, חטיבת מוצרי התקשורת הבייתים של Cisco, על נתב חדש – E4200v2. מדובר בנתב חדשני, בעל תכונות ייחודיות, שבאמצעותו מנסה Linksys לחזור למרכז הבמה. בפוסט אני סוקר את ההיסטוריה של Linksys, את הסיבות שהביאו לכך שאיבדה את הדומיננטיות שלה ואת סיכויי ההצלחה שלה באמצעות הנתב החדש. קריאה נעימה. CHEIF http://www.netcheif.com/blog/?p=1662

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מתחבר דרך כבל לרשת אינטרנט באוניברסיטה. כל דקה +- מתבסס חיבור ואז ישר מתנתק. וככה זה חוזר על עצמו עד שבסופו של דבר זה כן מתחבר לתקופה ממושכת (מרבע שעה עד כמה שעות אפילו), אבל זה מתנתק ושוב חצי שעה בערך עד שזה מצליח להתחבר שוב. יש לציין שאני לא היחיד שזה קורה לו. אני מכיר עוד 4 אנשים שזה קורה להם. הקטע שחשבתי שזה בעיה באוניברסיטה והתקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי שהכל צריך להיות בסדר, בדקתי שהכבל בסדר ואפילו קבעו לי תאריך שיבוא אלי טכנאי להחליף/לבדוק את השקע בקיר. אבל אז התקנתי אובונטו! ושם אין שום בעיות.. החיבור מיידי ואין כלל ניתוקים. מה זה יכול להיות? לאיזה כיוון לפנות? הבעיה אצלהם או אצלי? (תזכרו שזה קורה לעוד אנשים לא רק לי ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by SpazaM,

שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אנחנו נעבור דירה. וההורים החליטו שנמאס מHOT ועוברים ל YES, אני כרגע נמצא על 013netvision לפי מה שהבנתי אם נעבור לYES נצטרך לעבור לתשתית בזק(לא מפריע), אך למרות הכול האם אפשרי להישאר עם הספקית netvision ? אני מאוד מרוצה ממנה ושומע קצת מגרעות על בזק-בינלאומי.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by Zeev86,

היי. יש לי מספר שאלות לגבי המודם ולגבי HOT. שדרגתי לא מזמן מ12 ל30 מגה. יש לי חבילת גיימר בבזק בינלאומי שדורש חייגן. הזמינו לי טכנאי של הוט על מנת שיביא לי מודם חדש שתומך ב30 מגה. כשבא הטכנאי, הוא התקין לי את המודם, והתחיל להתקשר להוט כדי שישנו לי מחייגן לחיבור ישיר. אמרתי לו שיש לי חבילת גיימר ושאני חייב חייגן, הוא מצידו אמר לי שאי אפשר ולכן יש לעבור לחיבור ישיר. הסברתי לו שבדיוק יום לפני לקח לי 3 שעות לעבור מישיר לחייגן עם כל הטרטורים של ספק ותשתית, אבל הוא עמד על שלו שאני אשנה לחיבור ישיר. התקשרתי אתמול לנציג הוט, ואמרו לי שאפשרי להתחבר מהמודם עם חייגן. אני רוצה לשאול אותכם כאן אם זה באמת יעבוד לי בלי בעיה עם חבילת גיימר בבזק בינלאומי, ומה עלי להגיד במקרה כזה להוט שבגל…

• 3 תגובות
    • 9.7k צפיות
  25. Started by menymu,

כרגע גם יש לי מנוי בנטוויזן - 20/1 מגה גיימר תשתית הוט. פשוט אכזבה גם עם גיימר בהורדות P2P... על כל פנים הצטרפתי למבצע החדש של 35 ש"ח לחודש עד 100 מגה. העלתי גם כרגע ל-30 מגה תשתית, אני אידע איך הם בהמשך נראה שמהירות ה-P2P בנתיים הרבה יותר טובה...

• 18 תגובות
    • 10.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים