עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי. אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל מטרה הבאה: יש לי חיבור חייגן לספק, אני רוצה להגדיר את הראוטר שיתחבר לחייגן באמצעות Wan Connection, כדי שהאינטרנט תמיד יהיה זמין כשאחבר אליו כבל רשת/אינטרנט אלחוטי. האם בכל ראוטר שאקנה, האפשרות תהיה זמינה?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by nw,

קצת מסובך אבל.. ברשתות גדולות.. איך אפשר לדעת באיזה סוג או טופולוגיה של רשת (token ring, ethernet וכו..) מדובר האם יש תוכנה שיכולה לגלות את המידע הזה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. BITTORENT רשום באתר lionetwork: "משתמשים בעלי פיירוול מתבקשים לפתוח את הפורטים 6881 עד 6889 לצורך השגת מהירות מקסימלית. (לא חובה אבל מומלץ!)" רציתי לדעת כיצד ניתן (אם בכלל) לפתוח באלקטל 510 טווח של פורטים? אני יכול לפתוח כל אחד בצורה יחידנית אבל חייבת להיות איזה דרך לפתוח טווח. ומה אתם אומרים? יש SERVICES ידועים שעובדים לפי הפורטים האלו? ברור שכל פורט שנפתח מגדיל את סיכויי הפריצה אבל מה בקשר לאלה ספציפי?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  4. כיצד ניתן לשתף באופן אלחוטי חיבור אינטרנט של מחשב המחובר לרשת חוטית? אני רוצה שהמחשב ישמש כ hot spot שניתן יהיה להתחבר דרכו לאינטרנט גם באמצעות סמארטפונים השאלה היא אם יספיק לי לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר דרך USB ואם כן האם אני צריך לבדוק תכונה מסויימת של הכרטיס רשת שיאפשר לי זאת תודה...

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by eli89,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מודם סלולארי למחשב הנייד. ממה שאני רואה החבילות הסלולר היעודיות ממש יקרות. האם ניתן להשתמש בסים רגיל ולהכניסו למודם סלולאר? אם כן, האם זה יעבוד טוב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by urizi,

אני רוצה להתחבר לאינטרנט מהיר דרך YES אמרו לי שהספק הוא בזק בינלאומי, אז האם לספק חיבור טוב לחו"ל והאם אני אוריד במהירות מFTP מחו"ל? והאם אני צריך לשלם על מודם לבזק או שאני מקבל חינם ומחירו כלול בתשלום ליס? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. להלן 2 פרוייקטים שעשיתי עם מחשבי פנטיום 2 ו 3 תהנו!! מדובר במחשב פנטיום 2 333 עם 32 מ"ב RAM כןכן 32.... הוא משרת מדפסת לייזר פרללית אינו מכיל דיסק קשיח והתוכנה נטענת מכונן 1.44!!! חיסרון לא עובד עם מדפסות USB. המחשב הירוק הינו הNAS מבוסס FREENAS מחשב פנטיום 3 866 עם 384 מ"ב מערכת הFREENAS עולה מDOK של 64מ"ב ניתן לראות את הDOK מחובר באזיקון לרמקול ואת כרטיס הIDE PCI יש לציין שהמערכת לא עובדת עם הכרטיס של VIA שכולל 2 מחברי SATA וIDE 1 המחשב הלבן למטה הינו פנטיום 1000 עם 768 מ"ב זיכרון וכרטיס מטרוקס לעריכה אך עליו לא אפרט

8. Started by mor873,

שלום היתה לי רשת ביתית לאחר פירמוט הכל נעלם , יש לי Norton Internet Security 2003 , בעבר הפשרתי משהו וזה עזר להקים את הרשת רק שאני לא זוכר איך מאשרים שיתן לי להקים רשת ביתית תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by arkadur,

לפני כמה דקות התקנתי את הסוויטצ' החדש שלי שתומך במהירות של 1GB\S כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים, אחד הצדדים פשוט נתקע לחלוטין יש למישהו הסבר לתופעה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by BloodFist,

אז ככה, הראוטר שלנו כבר דיי מראה סימנים שעבר זמנו אני מניח, הרבה התנתקויות (הראוטר מתנתק אבל המודם פועל כרגיל) וגם לאחר הרבה נסיונות וכו' כדי לבדוק שזאת באמת בעיה בראוטר ומסתבר שכן. אז חשבנו על 2 אופציות, יש לנו אפשרות לקבל מבזק ראוטר "בחינם" עם התחייבות, ובכל מקרה אני מתכננים להישאר בבזק אז פה אין שום בעיה, השאלה היא איך הראוטרים שלהם, ואיזה מבינהם הכי טוב, איזה "לדרוש?". והאופציה השניה שהיא פחות עדיפה כי צריך להוציא כסף זה לקנות ראוטר חדש, עכשיו קודם אני רוצה לבדוק את האופציה הראשונה ואם לא יתאים אבקש עזרה גם לגבי האופציה השניה. תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני גולש במהירות 10 מגה בNGN אם זה בגלל משנה משהו.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, התחברתי לסיבים 200 מגה בפרטנר, מהירות בחיבור ישיר לממיר אופטי - 190 מגה יציב. מהירות דרך ראוטר בקווי - 140 מגה. לאן נעלמו 50 מגה? 😬 בוצע: איפוס ראוטר. עדכון חומרה לראוטר. דגם ראוטר: TP-LINK TL-WR1043ND כבלים: חיבור ישיר קווי (כבל שסופק על ידי פרטנר) - CAT5e כבל לחיבור לראוטר - CAT5 יכול להיות שהכבל CAT5 הוא הבעייתי?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by TheFly,

שלום. אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בעלות של כ200 שח. (אני מחובר דרך הכבלים). חשוב לי שיהיה נתב אמין (כמות מזערית של ניתוקים, לא עושה בעיות עם הורדות מביטורנט וכו..) ולא ככ חשוב הטווח קליטה. אני שוקל לקנות את הנתב edimax 6424n, אבל היה לי ניסיון לא טוב עם נתב מדגם אחר של אדימקס (הנתב הפסיק לעבוד אחרי כמה דקות של שימוש בתוכנות הורדות). למישהו יש נתב כזה ויכול לכתוב לי אם הוא אמין, כמה זמן יש לו אותו ואיזה שימוש באינטרנט הוא עושה (רק גלישה, הורדות וכו..). וגם: אם למישהו יש נתב אחר שעולה בסביבות 200 שח שהוא ממליץ עליו אז שיכתוב.. תודה למי שעונה.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by [ViT],

קראתי הרבה על תקשורת בויקפדיה ובאתרים אחרים, ויש כמה דברים שאני לא מבין: 1. אם מחשב (לא מתג!) ברשת פנימית מקבל פקטה שלא שייכת אליו (לפי ה- MAC), הוא יזרוק אותה? או שהוא ינסה להעביר אותה למען הנכון? 2. אם עוברת פקטה בין A ל- B ובדרך יש SWITCH ואיכשהו בטבלת CAM (הטבלה שממפה בין MAC לפורט פיזי) אין רשומה על ה-MAC הזה. מה קורה? ה- SWITCH מוציא בקשת ARP (למרות שהוא יודע מה ה-IP הנכון מהפקטה) רק כדי לראות מאיזה פורט תבוא התשובה? תודה רבה חבר'ה!

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. אמרו לי שהפינגים קצת גבוהים? אפשר מספרים? ולאיזה מהירויות מגיעים בהודרות מחו"ל? אני מתכוון בכל ל ADSL 0.5 שלהם כמובן. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  15. אני רוצה לעבור לבזק בינלאומי, אבל הבעיה היא שאני צריך להשאיר את האימייל של נטוויז'ן (user@netvision.net.il) - יש אפשרות כזאת? עם תשלום רק על האימייל או משהו? תודה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by vmaddog,

מחפש לקנות כ 60 יחידות באורכים קצרים עד מטר וחצי בכמה צבעים (לא אפור) יש המלצה לחנות זולה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כמו שמחברים שני מחשבים עם כבל מוצלב?

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by yuval48,

אני לא מצליח להפוך את הכוננים למשותפים בין המחשבים.. אבל מה שכן הצלחתי זה לעשות תיקיית PUblic שדרכה אני יכול להעביר את הקבצים.. ניסיתי לעשות לפי ההוראות הרגילות(אותו שם workgroup וכל זה..) ולא הצלחתי.. אה ויש לציין שאני מסתבך קצת עם הויסטה חח.. מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. יש לי 3Com 3CRWER100-75 ויש בעיות בלתי פוסקות ושונות... *החיבור אינטרנט נעלם פתאום בלי שום סיבה... סתם ככה פתאום לכל המחשבים אין אינטרנט אחרי כמה דקות הוא חוזר בלי שאני יעשה כלום... זה משגע אותי כי אין שום סיבה שזה יקרה... אני מחובר לאינטרנט בכבלים והמודם לא מראה שום סימן של בעיות. *אני מחובר לראוטר בכבל אבל המחשב השני מחובר באלחוטי, הוא מאבד את הרשת בצורה קבועה בלי שום קשר לכלום וזאת למרות שהאות חזק! שוב אין שום סיבה נראית לעין ובכל זאת זה ממשיך לקרות, בנוסף במחשב שמחובר באלחוטי האינטרנט יותר איטי כעובדה. לפני זה היה לי ראוטר של אדימקס שהיה עושה את אותם דברים בדיוק! חשבתי שהוא חרא של ראוטר ולכן החלפתי והבעיה נשארת! מה אני יכול לעשות כבר? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, יש ברשותי ראוטר פשוט של סימנס (זה שמקבלים מבזק) עם חיבור של 10 מגה. הבעיה היא כזאת - יש לי מחשב נייד אליו אני מוריד תוכן ומעביר אותו על גבי הרשת לסטרימר. התוכן הוא בדרך כלל גדול (20-30 ג'יגה) והבעיה היא שעל גבי הרשת זה מועבר במהירות של 2 מגה לשניה.. זה ממש איטי ואני שוקל להחליף את הראוטר. השאלה שלי היא האם ראוטרים אחרים יתנו לי מהירות העברה גבוהה יותר על גבי הרשת הפנימית ? רק לציין כי הסטרימר מחובר בכבל לראוטר והמחשב הנייד כמובן שלא. מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  21. Started by MoMo-P,

שלום, זה שבועיים אני מנסה ליצור רשת ביתית פשוטה אך ללא הצלחה! המחשב המרכזי ("אסף", לצורך העניין) עובד על Vista Ultimate והוא מחובר למודם הכבלים ישירות (אני לא משתמש בראוטר) דרך NIC כמובן ומוגדר כ "Local Area Connection 2". מ"אסף" יוצא כבל רשת נוסף (המחובר לNIC אחר לא מובנה בלוח), המוגדר כ "Local Area Connection", ומתחבר למחשב השני ("אריה"), העובד על XP SP3, ישירות דרך NIC כמובן. החיבור לאינטרנט הוא חיבור ללא חייגן ! WORKGROUP נמצא על אותו שם! גילוי רשת בON ואני תמיד מגדיר אותו כPRIVATE אך הווינדוז מתעקש להחזיר אותו לPUBLIC וזה הדבר שהכי מחרפן לי את השכל!! בכל אופן אני מקבל LIMITED CONNECTIVITY , והרשת לא יציבה בכלל! שיתוף קבצים מוגבל ומדפסות לא יכולות לעבוד בשיתוף למרות ש…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Skion,

אני רוצה להקים חיבור ישיר בין מחשב למחשב לצורך העברת מידע וכו' בעזרת כבל רשת. מישהו יודע איך לעשות את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by yoss,

בזמן האחרון אני מותקף בפירסומות. זה התחיל עם אקספלורר, שבכל פעם שהקשתי URL שגוי לקח אותי לאתר ***-systems.com או משהו דומה עכשיו גם כשאקספלורר סגור פתאום נפתחים שני חלונות שלו עם פרסומות להימורים וכמובן, הדבר החם הוא לשלוח פירסומות דרך messaging service של חלונות 2000 ישירות לחלונות. מותקנים אצלי נורטון אנטי-וירוס, ad-aware ו ad-purger. מה מתקין את כל השטויות האלה ואיך נפטרים מהם?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  24. יש משהו טוב באזור ה200 ש"ח ? בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  25. אז ככה. חברות התקשורת מתחילות להבין שהלקוחות מעונינים בפתרון תקשורת כולל שמספק תשתית, טלפוניה, סלולר, אינטרנט וטלוויזיה רב ערוצית מספק אחד. המצב היום הוא שעל מנת לקבל את כל השירותים הללו צריך להיות מקושרים ל-3 ו-4 חברות שונות -- כלומר לדבר עם 3-4 מוקדי שירות ולקבל מכל חברה חשבונית שונה. פה ושם ניתן כבר למצוא פתרונות המצמצמים את מספר הספקים שצריך להיות איתן בקשר ל-2 ובעתיד ניתן לצפות שניתן יהיה לקבל את כל השירותים מספק אחד. כך לדוגמא, התקשרות עם HOT יכולה לתת ללקוח פתרון לתשתית, טלפוניה, אינטרנט וכבלים, אך עדיין לסלולר נדרשת התקשרות נוספת. אחת החברות הראשונות המנסה לתקוף את הבעיה מכיוון אחר היא סלקום. החברה השיקה אתמול שירות חדש המיועד לעסקים קטנים ובייתים (ובעתיד ככל הנרא…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.