רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, עד לפני כשבוע מהירות ההורדה שלי הייתה (נגיד מאתרי הורדות כמו RS MU וכו') 1 מגה - 1.2 מגה ולפעמים ברגעים של עומס היה בסביבות ה800 . בנוסף ביוטיוב ודומיו הטעינה הייתה מהירה ולא הייתי צריך לחכות פשוט שם פליי ולא היה נתקע. בשבוע האחרון אני צריך לחכות כרבע שעה לסרטון של 5-6 דקות ביוטיוב (על 720P) להטען, המהירות הורדה שלי היא בסביבות ה22 קילו בייט וככה זה בכל מהלך היום. מן הסתם ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר והמודם כבר מספר פעמים ביום במהלך השבוע אבל זה לא עוזר. מה אני אמור לעשות ומה יכולה להיות הבעיה? אני לא חושב שיש לי וירוס או משהו כזה (כמעט בטוח לפחות) תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קודם כל הציוד שלי כיום: ראוטר משולב מודם DLINK DSL-6740U, מותקנת בו גרסה 2.54 מחשב נייד, אם כרטיס Atheros 5007EG, הוא תומך ב G, ב54mb מחשב HTPC, מחובר ב LAN, יש גם כרטיס DWA-525 למקרה גיבוי. עד עכשיו הייתי ב15MB, בזק+014, ראוטר משולב מודם DLINK DSL-2760U היה קורה שהוא עיבד DSN, למרות שהיה מוגדר לעבוד מול 8.8.8.8 8.8.8.4, גם על הDNS של בזק זה קרה, בכל מקרה עברתי ל 20MB, היו לי מלא בעיות WIFI, אחרי הגדרה והצפנה המצב השתפר. במחשב הנייד אני קולט 70- DBI, הראוטר מוגדר על עורץ 11, לפעמים אני מקבל קימת את ה 20MB, לפעמים 10 ופחות, לא מבין במה זה תלוי, או בסנכרון מול קו VDSL, או בעיות קליטה? חשבתי לקנות מבזק DAP-1360 שזה AP שיכול לעבוד גם כ רפיטר, אין לי אפשרות למשוך רשת LAN, לא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מת לו בטרם עת הDLINK 2760U שהיה מצוין ונפח נשמתו פחות מ3 חודשים מתום האחריות. דרישות: שיהיה מסוגל לעמוד בקצבים גבוהים ולא יחרבש את הקישור כאשר טורנט עובד. מומלץ עם כניסות USB, אבל לא חובה. ורצוי שיהיו 4 כניסות 1Gbit. זה די דחוף, כרגע, התחליף הוא הGALAXY S שלי על תקן ראוטר עם מנוי אינטרנט של 512Kbps.
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ידוע למישהו האם ההוטבוקס עובד טוב כמודם עם חיבור חייגן עם נתב tl-wr1043nd של tp link ובאופן כללי האם ההוטבוקס עובד טוב עם חייגן l2tp במהירות של 30 מגה? אני רוצה לשדרג ומתלבט, כרגע אני ב 12 מגה ועובד מעולה, יש למישהו ניסיון עם 30 מגה או אפילו 20 מגה? אני לא רוצה לשדרג ולהתבאס, אשמח לשמוע תגובות מאנשים שניסו והיו מרוצים או התאכזבו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד מהאינטרנט בהורדה ישירה (רק ככה אנני מוריד לא דרך טורנטים) הראוטר מתנתק מהמודם ומתחבר חזרה לאחר כמה שניות יש לי ראוטר Tp link 641G ואני מוריד עם IDM עדכנתי אותו וזה לא עזר לא שיניתי בהגדרות כלום אני בשתית הוט עם ספק 012 סמייל עם מהירות של 12 מגה הראוטר מחובר למודם בחיבור PPTP הבעיה בוודאות בראוטר כי ניסיתי להוריד כשהמחשב מחובר ישירות למודם וזה לא מתנתק אני חושב לקנות ראוטר חדש אם אני לא אמצא פתרון השאלה אם הבעיה בראוטר ספציפית זו בעיה שהחלה לאחרונה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
למישהו יש מושג בנוגע לערכים שמציג ההוטבוקס שהוא מוגדר כמודם. טווחים שבהן הקו נחשב תקין/לא תקין?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ראוטר. לקנות ראוטר עם מודם TP-LINK TD-W8961ND או עדיף להשתמש במודם של בזק + ראוטר TP-Link TL-WR1043ND לאחר מכן אני מתכוון לשרשר AP לקומה השניה, מה דעתכם על TLWA500G ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I noticed that I had lags in online games such as Battlefield every couple of minutes that I can't move etc, and then everything is back to normal.So I did a few checks and I found out that it's not just the game, it's in the entire internet connection that just freezes every 7 minutes (I measured that with a stopwatch).I tried downloading a big file while looking at the speed with some internet speed meter,to make sure the download is at top speed the entire time.and the graph (in the picture) shows that the drops are constant in timing and length.(Top speed for my connection is 200KB)http://dl.dropbox.com/u/8185732/network%20problem.pngAnyone knows how to fix this? (my …
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, התשתית שלי זה נטוויז'ן והספק זה בזק. מאז שעברתי לבזק האינטרנט עושה בעיות- כל כמה דקות הוא קופא למשהו כמו חצי דקה. ניסיתי להגדיר שרת DNS אבל גם זה לא פתר את הבעייה. כל פעם שאני מוריד קובץ אחרי כמה שניות זה מפסיק להוריד וכותב לי 'עם הפסקה'. יוטיוב גם מקפיא את ההטענה של הסרטונים אחרי כמה שניות וכו'. התקשרתי כבר כמה פעמים לתמיכה טכנית שלהם אבל הם לא מבינים בזה, סתם אומרים לי לבדוק מהירות אינטרנט ודברים לא קשורים. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שידרגתי לצערי בבזק מ-10 מגה ל-30 מגה NGN. היה לי ראוטר ASUS, עם אנטנה, שבלי עין הרע- עבד מעולה כולל קליטת WIFI של 2 קומות. כעת שדרגתי ל-30 מגה, עם ראוטר NETGEAR VVG2000 ופה מתחילות הבעיות: איטיות מטורפת, אפילו *צונזר* נטען לאט [וזאת למרות בדיקת מהירות הורדה מאתר בזק- 31 מגה] קליטת WIFI מסכנה של 4 מטר בקושי, על קומה 2 אין מה לדבר בכלל. קטעים של כמה עשרות שניות בלי אינטרנט למרות שכל הנוריות דולקות. בדיקת SPEEDNET - באסיה עובד טוב, מעבר לקח הכל איטי, בבדיקה של ארה"ב נופל ל -2.5 מגה במקום 30... הצעות \ עצות? קראתי פה ושם על BRIDGE והגדרה כנתב בלבד, אבל לא מבין מהדברים האלו. שמעתי גם על אנשים שהחליפו ל DLINK 6740 והכל נפתר, אשמח להבהרות בכל הנושאים. חוץ מבעיית ה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אני מחובר לאינטרנט אלחוטי במהירות 15MB NGN (בזק, 014)...יש בבית כעקרון 3 מחשבים, אחד מחובר לראוטר אלחוטי של בזק, ובשני המחשבים קיימים כרטיסי רשת אלחוטיים, לאחרונה, החדר שלי הועבר לממ"ד (כולל המחשב), יש לציין שהמחשב שכרגע בממד, היה תמיד מחובר חוטית לראוטר. ונכון לעכשיו הקליטה מאוד חלשה ויש המון תקלות, למרות שבמחשב השני שלא נמצא בממד הכל תקין. * מרחק המחשב מהראוטר הוא 5 מטרים לכל היותר אשמח לשמוע על פתרונות שיכולים לתת לי מהירות מירבית וגלישה ללא תקלות ותקיעות. שמעתי על HOME PLUG של בזק, "רשת על תשתית החשמל", אשמח לשמוע קצת לגבי זה...שמעתי שבמידה ויש עומס של חשמל, אז תהיה אטיות (יש בחדר טלוויזיה,ממיר, מנורות ועוד מוצרי חשמל - יכולה להיות בעיה?) ושמ…
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה בתקשורת מחשבים. אני משתמשת בתוכנת WIRESHARK, למי שמכיר, שמנתחת פרוטקולי אינטרנט. נשאלתי לגבי כתובת מאק של אתר אליו פנינו. כלומר, נכנסתי לאתר, נשאלתי למצוא (לפי התוכנה) מה כתובת המאק שלי, של האתר אליו פניתי ,ומה זה אומר. השאלה היא - מה באמת זה אומר כתובת מאק של האתר? כי למיטב ידיעתי מאק הוא למחשב ולא לאתר. האם הכוונה לשרת? או שאני לגמרי לא בכיוון. אשמח להסבר קצר תודה רבה! גלית גלית
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ALFA AWUS036NH Wireless N 2W Adapter+7dBi Panel Antenna הקישור שלי http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290514588759 25 dBi 2.4 GHz 802.11b/g Wifi Yagi Antenna RP-SMA WLAN הקישור שלי http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150619462716 כשאני מחבר את האנטנה 25dbi וכשאני מחבר את האנטנה 7dbi שניהם מציגות אותו דבר כשהם בחלון ואין שיפור עם ה-25dbi. האם ה-25dbi לא אמורה לקלוט יותר טוב ? האם ככל שה-dbi יותר גבוהה האנטנה אמורה לקלוט לטווח יותר גדול ? האם אפשר לחבר לכרטיס רשת כל אנטנה עם חיבור rp-sma ? האם אנטנה גדולה לא דורשת יותר הספק מהכרטיס רשת ? האם אפשר לחבר את שתי האנטנות הקטנות 5dbi+7dbi עם מפצל rp-sma לכרטיס רשת …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אקספון התחילה להציע את כל המהירויות מ 10 עד 100 מגה ב 35 ש"ח, מה אתם אומרים שווה לעבור אליהם? איך הם עם טורנטים? יוטיוב?
-
- 29 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם כיום אני נמצא בתשתית של הוט ללא שום בעיות טכניות במהירות של 12 מגה במחיר של 69 ש"ח התקשרתי להוט כדי לשדרג למהירות של 20 מגה הם אמרו לי שהם תומכים במהירות כזאת רק בחיבור ללא חייגן (בגלל שעם חייגן יש ניתוקים אצל חלק מהאנשים) והספק שלי לא תומך בחיבור mpls. בררתי אצל בזק ונותנים לי הצעת מחיר של 90 ש"ח הכולל 20 מגה + ראוטר בחיוב זיכוי (עם חייגן) יש לי כמה שאלות: 1.אם אני נשאר בהוט ומשדרג את המהירות הנתב שיש לי תומך ?: wr740n v1 2.האם שווה לקחת את הסיכון של התחברות לבזק לשנתיים ?(לפני הפריסה של NGN היו לי ניתוקים) 1.אם אני נשאר בהוט
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי ראוטר LINKSYS 610N V2, ניסיתי בכל דרך אפשרית להתחבר ל-L2TP אבל ללא הצלחה, גם עם ה-FIREWARE המקורי וגם עם זה של DDWRT, ניסיתי לרשום את הכתובת hot.bezeqint.net וגם את כתובת ה-IP שום דבר לא עזר, בגלל שהראוטר שלי הוא כמו ה-E3000, אז יש אפשרות להפוך אותו להיות E3000 ולהשתמש ב-FIRMWARE שלו, אבל גם זה לא עזר, ועדיין אני מצליח להתחבר רק ב-PPTP ולקבל 10-13M במקום 30 ( גם בחיבור חוטי וגם בחיבור אלחוטי, עם חיבור ישיר למודם מהמחשב וחייגן של ה-WIN אני מקבל 30M ) שהייתי בתשתית של בזק הצלחתי לקבל עם הראוטר את כל המהירות (15M) בחיבור אלחוטי בלי שום בעיה, מה אפשר לעשות כבר התייאשתי לגמרי, יש דרך לפתור את זה חוץ מלקנות ראוטר חדש ?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, החלטתי סוף סוף לשדרג את מהירות הגלישה ל20 מגה, עקב חוסר בתחרות, אני מתחבר לתשתית של הוט, דרך הוטבוקס שמוגדר כברידג'. כרגע בבעלותי ראוטר LINKSYS WRT54GL שלמיטב הבנתי לא יצליח להחזיק חיבור L2TP ב20 מגה. אנא תקנו אותי אם אני טועה. ואם יש קושחה מתאימה לראוטר שתעזור לו להחזיק חיבור שכזה. במידה ובאמת צריך לרכוש ראוטר חדש, הייתי רוצה המלצה לראוטר שיכול להחזיק חיבור של 20 בL2TP ואפילו שדרוג עתידי ל30. עדיפות לראוטר בעל 3 אנטנות, כמובן תקן N. ידוע לי שבחיבור ישיר הראוטר הקיים יצליח להחזיק את המהירות. אבל אני מעוניין להשאר בחיבור בחיוג.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובר עם אחותי דירה בקרוב, שממוקמת 50 מטר אווירי במורד ההר מדירת הוריי. לאחר שבדקתי כדאיות של נט-סטיק ופתיחת הוט-ספוט אישי מהפלאפון ראיתי שככל הנראה הפתרון הכי טוב הוא ראוטר חזק שיהיה מסוגל לשדר כ-50 מטר אל הדירה אליה נעבור שנמצאת במורד ההר ועל האות לעבור כמה קירות בודדים אם אציב את הראוטר החדש גבוה על הקיר הקיצוני/חיצוני של בית הוריי וכך הוא יעבור מינימום קירות והתדר יתפרש מלמעלה יותר טוב. *אשמח להמלצה לראוטר טוב שיעשה את העבודה ויהיה חזק דיו לעבור את הטווח הנ"ל (בהנחה וזה קיים ). *זכור לי פעם שקראתי על בחור אחד מהפורום ששידר מצד אחד של הכינרת אל הצד השני בעזרת אנטנה שקולטת בצד השני. *האם אני אצטרך מגבר אות או אנטנה מחוזקת או משהו בסגנון כדי לעבור את הטווח הנ"ל? א…
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם הכפתור של ה-ON/OFF עובד? אצלי זה הפסיק לעבוד מאתמול ואני לא יכול לשים אותו על Standby.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאוכל לקבל כאן קצה חוט כיצד להמשיך ולבדוק בעיה שמעקצצת ומציקה לי מאד. אם אני בפורום הלא נכון, אשמח לקבל הפניה למקום המתאים לשאלה מסוג זה. ותודה רבה מראש (אם פספסתי נתונים קריטיים, אשמח לספק אותם) יש לי שני מחשבים נייחים, אחד בחדר עבודה, אחד בסלון. שניהם ב- Win7. האחד חדש, מעבד i5 עם 4GB זיכרון, השני quad Q8300 עם 2.5GHz, גם עם 4GB זיכרון, בן שנה ומשהו. המרחק ביניהם כ-5 מטרים. יש לי נתב D-Link בתקן N, דגם 2760U. מהירות אינטרנט - 15 מגה. יש לי תיקיות משותפות בשני המחשבים, הם מזהים אחד את השני ואני יכול להעביר ביניהם מדיה וקבצים. העניין הוא שבהזרמה של מדיה (אני בעיקר מזרים מוסיקה, לא ניסיתי עם סרטים כ"כ), יש לי "תקיעות" רציניות בהזרמה. המוסיקה …
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
לפי בדיקה באתר של power ngn אני מחובר דרך הכבל החדש. בהתחברות ביקשתי חיבור דינמי ללא חייגן. זה חיבור שבעיקרון תמיד היה יציב אצלי. המחירים ללקוח חדש שקיבלתי הם 69 ש"ח להוט ו 36.5 לבזק בינלאומי. מחירים סטנדרטיים לאחר מיקוח קצר. לא טובים מידי ולא גרועים. כלקוח חדש אני מרגיש שאין לי ממש כוח. בכל אופן, הסיבה העיקרית שעברתי מ 012 ששם הוצא לי מחיר של 98 שקלים בשימור הוא נושא הטורנטים. לא היו לי כל טענות כלפי התקשורת דרך פורט 80 ויוטיוב וכיוצא באלה של 012. הטורנטים היו מקרה כואב ועמדו על כרבע מהירות לכל היותר. התחברתי ל 014, המחיר עלה, אבל הטורנטים נותרו כשם שהיו חחח. גם למרות ה power ngn שאני לא בטוח למה הוא טורם לי בכלל. אולי למישהו כן. לי לא. התקשרתי לשאול כמה עולה חבילת גיימר…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרחבתי את מהירות רוחב הפס של האינטרנט שלי בבית ל30 מגה. אך, אינני מצליח לקלוט את מלוא המהירות בכלל החדשים בבית, אלא רק כ20 MB ומטה. הראוטר שלי מאוד מאוד מאוד חזק, כך שזו איננה הבעיה. האם יכול להיות שמתאם הרשת שלי במחשב חלש מידי (108MBPS) לאינטרנט אלחוטי במהירויות אלו? האם שדרוג לכרטיס רשת לבעל 300MBPS יעזור? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(מיועד לבעלי חיבור של 10Mbps/12Mbps ומעלה) אצלי וידאו בביט רייט של 8000Kbps (ולפעמים גם של הרבה פחות) כל הזמן ניתקע למרות שאני על 12Mbps. כנסו לאתר: http://www.filestube.com/ וחפשו: 8000 mp4 furk (ייתכן ותמצאו פורנו רך בחיפוש) נסו לצפות 3 דקות ודווחו האם הווידאו מקרטע ובאיזה ספקית ועל איזה מסלול אתם.
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני כבר במשך יומיים מנסה להוריד קובץ ששוקל 500mb באינטרנט אבל כל פעם ההורדה נפסקת באמצע (הכי הרבה ששהורדה הגיעה זה 175mb והכי קצת זה 7.5mb) בהתחלה ההורדה המהירות היא בסדר (230kb ל2.5 mb)אבל אז היא מתחילה לרדת עד שההורדה נפסקת לגמרי. מה לעשות? יש לי הורדה אחרת זה ששוקלת 13gb ולבנתיים היא יורדת על 50kb אני לא רוצה שגם פתאו היא תיפסק כי זאת הורדה של שלושה ימים. תודה לכל העוזרים! נ.ב יש לי מספיק מקום בשביל ההורדה בדיסק הקשיח
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-