רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

יש הבדל בין שתי הפרוטוקולים האלו?? ואיך זה משפיע על מהירות האינטרנט?
- 

- 2 תגובות
 - 570 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני גר בדירה של 4 חדרים. יש לי ראטור ישן של אדימקס ו2 מחשבים בבית. האחד PC והשני נייד. הPC נכון להיום מחובר למודם ולראוטר ונייד גולש ברשת אלחוטית. אני צריך להעביר את המחשב הנייח לממ"ד. מה עושים? התקשרתי לבזק והם אמרו לי שניתן להשתמש במעין ראוטר כזה של POWER NET, הוא בעצם נותן לי לחבר את המחשב הנייח בממ"ד ע"י כבל רשת, ויהיה לי רשת אלחוטית בכל הבית. העניין הוא שזה עולה לא מעט. האם יש פיתרון אחר? אני מעוניין שהנייח יהיה מחובר ע"י כבל רשת לנקודה של בזק בממ"ד. ובמקום אחר (לא בממ"ד - כי אין קליטה טובה של הראוטר) יהיה מותקן הראוטר. מה ההמלצות שלכם בנושא? תודה מראש על הסבלנות והתשובות.
- 

- 6 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם ושבת שלום, ברשותי שני מחשבים המחוברים ביניהם ע"י כבל רשת. האחד נמצא בחדרי ומחובר למסך טלוויזיה 26' LCD והשני נמצא בסלון והוא מחובר למסך מחשב 17' CRT רגיל. לצורך העניין נקרא למחשב שבחדרי מחשב X ולמחשב בסלון מחשב Y. האם ישנה אפשרות להציג את מה שהמסך של מחשב X מציג, על המסך של מחשב Y? הסיבה שאני רוצה לעשות כן היא מכיוון שישנם משחקים שלא נוח לשחק על הטלוויזיה(דוגמת COMPANY OF HEROES) ועדיף לשחק אותם על מסך מחשב רגיל. תודה רבה לכולם ושבת שלום.
- 

- 8 תגובות
 - 879 צפיות

- 

- 

יש לי רשת 1 GIGABIT בבית עם סוויץ' לא מנוהל. רציתי לשמוע את המלצתכם לראוטר אלחוטי עד 500 שקל. תודה אשמח לשמוע את הצעותיכם יום טוב וסוף שבוע טוב.
- 

- 12 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

- 

שלום חבר'ה ב 3-5 ימים אחרונים אני סובל מבעיות קשות בחיבור האינטרנט שלי , זה מתחיל מפינגים גבוהים שמתחילים בשעה 1בצהריים עד 12 בלילה ומהירות די ירודה , זו בעיה שהתחילה לפני מספר ימים , התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו לי שזו בעייה של אזור תל אביב . רציתי לדעת אם מישהו סובל מאותן בעיות אינטרנט כמוני. בתודה Tiger
- 

- 4 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

היום אני נמצא ב 018 (שוק סיטונאי) ומשלם 70 ש״ח אני סך הכל מרוצה אבל הם התנהלו מאוד לא יפה בעת החידוש ואני מעוניין להחליף אותם. יש המלצות לספק + תשתית שהוא במחירים שלהם?
- 

- 1 תגובה
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אני מנסה לשתף שני מחשבים עם אינטרנט של 56k. הסרבר שמריץ win98 והclient שמריץ XP עכשיו התוכנה של sygate אומרת שהכל פיקס וזה משתף על שני מחשבים, אבל משום מה הclient לא מקבל שום דבר אי אפשר לגלוש לא כלום, אפילו שהתוכנה עליו אומרת שיש גישה. מישהו יכול לעזור?
- 

- 0 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

אניצריך המלצה לכטיס רשת היה לי TP-Link TL-WN821N והוא הלך לעזעזל תוך פחות משנה תנו לי המלצה על משהו נורמלי
- 

- 0 תגובות
 - 687 צפיות

- 

- 

יש לי ראוטר מסוג Siemens SL2-141, וכאשר אני מנתק אותו מהרשת באמצעות תוכנה הוא לא מתחבר מחדש לבד, אלא אני צריך להיכנס אליו, וללחוץ "התחבר". לפני כמה זמן זה כן היה טוב, ואני לא מבין למה זה לא טוב עכשיו!!! תודה רבה על העזרה...
- 

- 2 תגובות
 - 876 צפיות

- 

- 

אני מדבר על HWzone כמובן.אני מקבל שגיאה של "דף לא זמין". שאר האתרים עובדים מצוין.ניסיתי מחשב אחר, ניסיתי לאפס את המודם. מה יכול להיות?
- 

- 16 תגובות
 - 3.1k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

ראיתי שבהודעות שונות בפורום הזה נכתב שנטוויז'ן היא ספקית גרועה וכד' אבל לא ציינו מבחינת מה. אני רוצה לדעת מה הבעיות איתה (היא חוסמת פורטים? פינגים גבוהים לחו"ל/לארץ? הגבלות שונות על משתמשים כבדים ותוכנות P2P?). מכיוון שאף פעם לא הייתי עם ספקית אחרת אין לי למה להשוות. האם מישהו שעבר לאחרונה מנטוויז'ן לספקית אחרת (או במילים אחרות ל 014, כי אני מבין שיש בעיות עם 012/015) הרגיש שיפור? ואחרון חביב - אני אשמח אם מישהו שמחובר ל014 ואין לו בעיות עם החיבור וכו' יכתוב פה את הפינגים שהוא מקבל לשרתים פופולרים בארץ, באירופה, ובאמריקה (google, rapidshare, וכד') כדי שאני אוכל להשוות לפינגים שלי. [עריכה] אשמח גם אם מישהו שמחובר לנטוויז'ן יכתוב את הפינגים שלו כדי שאני אהיה בטוח שהבעיה …
- 

- 7 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

יש לי ראוטר שמחובר למחשב ודרכו הלפטופ גם מחובר לרשת ( ביחד 2 מחשבים מחוברים) עכשיו פתאום האינטרנט הפך להיות ממש איטי אז עשיתי ריסט לראוטר והמהירות עוד פעם חזרה להיות מהירה כמו תמיד.. עכשיו כמובן שהראוטר עובד על הצפנה עם סיסמה כדי להתחבר אליו.. אז השאלה שלי אם יש דרך שמישהו כן בכל זאת הצליח תהחבר אליי ואם אפשר לראות את זה??
- 

- 5 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

אנשים כן אני יודע שיש הרבה דיון בנושא אבל קראתי כמה מהם והם קצת מבלבלים אותו.. אז החלטתי לפתוח תרד חדש ומקווה שלא תכעסו ותוכלו לעזור לי.. יש לי ADSL 0.5MB עם המודם המושכר מבזק Alcatel השחור. עכשיו ברצוני לדעת איזה בעיות צפויות לי בהפיכת המודם של בזק לראוטר (Alcatel Pro) ? זאת אומרת האם לאחר שאני אהפוך אותו יהיה לי בעיות כגון: אין אפשרות לשלוח\לקבל קבצים בתוכנות: איסיקיו, מירק, קאזה וכל התוכנות הדומות למינהם? אין אפשרות לפתוח שרת FTP על המחשב שלי? האם יש דרך לסדר את כל הבעיות האלה? האם זה מסובך? מה היתרונות להפוך את המודם ל Alcatel PRO ? תודה חבר'ה ;D
- 

- 8 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מבקש המלצה לנתב אלחוטי. מספר פרטים- -כרגע מיועד למחשב אחד בחיבור חוטי ולפטופ או שניים בחיבור אלחוטי או חוטי. בעתיד זה יכול כמובן להשתנות אבל סביר להניח שזו לא תהיה רשת של יותר מ-4 משתמשים -אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך הכבלים (זה עשוי להשתנות מתישהו) -משיקולי בטיחות אני רוצה נתב עם כפתור שמכבה את השידור האלחוטי. עדיף לא דרך התוכנה אלא כפתור פיזי -אמינות, ושלא כל פעם שנופל החשמל צריך יהיה להגדיר אותו מחדש -קליטה טובה (לא דרך 5 קירות של ממ"דים ושתי קומות ) -אני מסתדר עם מחשבים, אבל לא מתכוון לשחק יותר מדי בהגדרות מתוחכמות ו "שימושים על גבול מעטפת הביצועים". רק מה שנדרש לשימוש רגיל -אבטחה כדת וכדין -רצוי שירות סביר של היבואן (בד"כ אין את הפיצ'ר הזה בא…
- 

- 1 תגובה
 - 669 צפיות

- 

- 

האתר hwzone זז לאט מאז השידרוג חשבתי שזה תופעת לוואי ושזה יעלם אבל לא! האתר הזה לא זז בגרוש וכל אתה אחר כן, למה זה? זה רק לי?
- 

- 13 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

שמתי לב שאפילו שעברתי לפני כחצי שנה שעברתי לחבילה של 2.5 מגה ביט,הוא בחיים לא עבר את המהירות של 1.5 מגה ביט כלומר לא עבר את ה200 קילובייט זה לא עבר לא בהורדות ישירות לא באתר של בזק בבדיקת הורדה ולא בהורדות אחרות או אתרים לבדיקת מהירות.בחייגן כלומר איפה שיש את שני המחשבים למטה במסך הוא כותב שמהירות חיבור הוא 2.5 מגה ביט אך למעשה הוא לא מגיע לזה.הספק אינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי ונראה לי שהוא מגביל את מהירות החיבור שלי ואני סתם משלם יותר. מישהו שם לב לכך עוד או שאני מקרה מיוחד? כדי להתקשר אליהם ולשאול או שזה טריק שכל חברות האינטרנט עושות.
- 

- 3 תגובות
 - 628 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי אינטרנט באמצעות נטוויזן,סיבים,1000 מגה. מחובר באמצעות המתאם של הסיבים אל הראוטר שלהם. קניתי mesh של טנדה mw6. יחידה אחת מחוברת אל הראוטר(רשת אלחןטית כבויה בראוטר). יחידה שנייה מחוברת אל הראוטר(אחרי סוויץ) יחידה שלישית בגינה מחוברת אלחוטית. הקליטה של האינטרנט מצויינת. המהירות אני פחות מרוצה, מקבל בווייפי לאחרונה 100-150 מגה גם על 5 הרץ. והכי חשוב.. היציבות. האינטרנט לא יציב, ולמשל לא מצליח לטעון תגובות בפייסבוק על בסיס של 70 30, כמעט אף פעם לא טוען, מורידים מהוויפיי והתגובות נטענות, לא מצליח להבין למה, ועוד משהו מוזר, הטנדה לא מזהה ש2 היח מחוברות בכבל, היא מזהה יחידה אחת …
- 

- 0 תגובות
 - 600 צפיות

- 

- 

אופן הגלישה שלי: לפעמים רצוף 12 שעות לפעמים שעתים בבוקר או בערב ולפעמים 3,4 ימים בלי להתחבר בכלל יש לי ניתוקים בגלל תשתית הכבלים מידי פעם, לפעמים מס' פעמים ביום פניתי לתמיכה שלהם כמה פעמים, עשו מעקב על הקובאו בדקו, באו שוב החליפו מודם בקיצור הם לא פותרים את הבעיה השאלה היא אם זה נורמאלי, ניתוקים לפרקי זמן של מס' דקות עד עשרות דקות (במקרים הקיצוניים) בתדירות של פעם בכמה ימים
- 

- 11 תגובות
 - 771 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. יש לי כרגע HOTBOX2 של HOT שעובד כמודם (BRIDGE) , אליו מחובר נתב ARCHER C7 שמחלק כתובות IP, ואליו מחוברים חיבור קווי 2 נתבים TP-LINK WDR4300 אשר מוגדרים כ-AP להרחבת טווח הקליטה. לאחד מהנתבים NET3 מחובר באופן קווי נתב פשוט יותר גם כן להרחבת הקליטה לאזור יותר מרוחק בבית. תיאור של הרשת מצורף כתמונה. אני מעוניין לעבור לרשת MESH במקום רשתות WIFI שונות, בתקווה למהירויות יותר טובות ויציבות מוגברת של המערכת. אחת הנקודות החשובות הוא שאני מנצל את פורטים של LAN בנתבים השונים לחיבר סטרימרים וטלויזיות, מה שמשפר מאוד את מהירות האינטרנט באותם מכשירים, ומרבית הנתבים מבוססי MESH יש בהם רק כניסת LAN אחת מעבר לפורט ה WAN. כמו כן ניתן לראות שנתב NET…
- 

- 3 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

אני ב-012 לקוח מומר מקווי זהב. לא משתמש בטורנטים כי תמיד היו איטיים לי - אני עובד רק עם ראפיד פרמיום. החל משבת האחרונה - יש לי בעיות בראפיד שייר פרמיום. תמיד הייתי מוריד על מקסימום ללא בעיה. באמצעות תוכנת IDM יש לי חיבור 8 מגה. עכשיו פתאום ההורדה משחקת בין 4-8 מגה. אין בלוק קבוע של הורדה רציפה בשמונה מגה. אני רואה בפורומים שגם לאחרים יש את זה. שיחנקו - חלאות! צריכים לארגן תביעה יצוגית על הונאה. - ויש להם עוד את החוצפה לתת שירות "GAMER" מה זה בעצם אומר? ששאר הלקוחות שמשלמים על שמונה מגה פשוט לא מקבלים שמונה מגה. זה כמו לימכור למבורגיני - עם הגבלה למאה קמ"ש בכבישים מהירים. חלאות. פשוט הונאה! צריכים להפציץ את שרותי התמיכה שלהם - אם כל לקוחות 012 יתחילו להתקשר …
- 

- 12 תגובות
 - 3.5k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי בעיה נורא מעצבנת ברשת, עקרונית, אחרי שאני מפרמט את המחשב ואני רוצה לגלוש באינטרנט, כל מה שאני עושה הוא לחבר את כבל הרשת וזהו, יש אינטרנט. מישום מה, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב המתחבר לשרת וכלום... כמובן שהוא מראה שהכל בסדר, Local Area Connection מחובר, גם בשרת מסומן שהוא מחובר והוא אפילו מזהה אותו בהגדרות ה-Adsl שאני בוחר בכרטיס Local Area Connection 2 כי זה הכרטיס שמחבר למחשב השני. שיתוף הקבצים עובד מצויין, פשוט האינטרנט לא גולש, לא נכנס לאייסיקיו, בקיצור אין תקשורת נתונים למרות שכתוב שיש. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה ואיך אני יכול לסדר את זה??...
- 

- 8 תגובות
 - 755 צפיות

- 

- 

שלום תעזרו לי לחבר 2 מחשבים בקבל מוצלב, באחד מותקן XP ובשני 2000
- 

- 0 תגובות
 - 612 צפיות

- 

- 

ברשותי יש ראוטר DI-524 של DLINK. כיצד ניתן להשתמש בו כ-ACCESS POINT לרשת אלחוטית? תודה.
- 

- 6 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

מאחר ואסור להביע דעה על חנות\חברה אז אני לא רוצה שינעלו לי. ספקית אינטרנט ידועה יוצאת במבצע של שלם 49 ש"ח לחודש בחבילה של 5 מגה בכבלים או ADSL, לכאורה נראה ממש משתלם אז איפה הקאטש? אז זהו, זה 49 ש"ח לחודש ל 2GB!!! 2GB!!! רובינו עושים את ה2GB בכמה שעות... על כל גיגה נוסף שלמו 15 ש"ח! תזהרו מחבילות חשודות
- 

- 17 תגובות
 - 1.8k צפיות

-