עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני יודע שראוטר אמור לתת חיבור רציף שהאב זה מפצל לעשות רשת בין כמה מחשבים... אבל מה זה שוויטץ? תודה רבה

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. אז הגדרתי את האימיול שלי בתצורה מסוימת וכרגע הוא מוריד על 600.4 ק"ב לשניה [הקישור לתמונה נמחק ע"י אחראי הפורום]

3. Started by Reaperberri,

אהלן. חיברו את הבניין שלי לסיבים של פרטנר (עדיין מחכה שיחברו לי הקומה שלי או משהו? משום מה לא נותנים לי להתחבר עדיין) בכל מקרה, אני מתכוון להתחבר לחבילה של 1000 ורציתי לשאול האם הראוטר שהם מביאים מספיק טוב (מבחינת הגדרות של פתיחת פורטים, קביעת אייפי סטטי לפי כתובות מאק, UPNP וכו'), או שעדיף לי ראוטר פרטי שמחובר דרך מתאם סיב עם LAN? (אם זה אפשרי). במידה וכן, האם הראוטר שברשותי - TP Link Archer C6U יעבוד? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by IT,

שלום לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט אתמול , ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, כפי שהיה מחובר לפני הפירמוט.. החיבור היה מסוג dial up connection, ויש לי את השם משתמש והסיסמא שלי. ניסיתי ליצור חיבור חדש דרך האשף של הווידנוס (XP), אבל זה לא הלך.. הוא לא נותן לי את האפשרות connect , ורשום unavailable - device missing תיארתי לעצמי שהוא לא מזהה את המודם שלי ,וצריך להתקין דרייבר למודם, אבל לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דרייבר למודם הזה.. המודם שלי הוא aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E. האם משהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייבר מתאים? והאם זה יפתור לי את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  5. טוב אני אסביר ככה, עד עכשיו הייתי בחיבור רגיל עם חייגן (כבלים, 012). כרגע אני בחיבור MPLS. יש לי רשת בין שתי מחשבים. מחשב שרת (2 כרטיסי רשת - 1 למודם ואחד למחשב האורח). מחשב אורח (כרטיס רשת אחד שמתחבר למחשב שרת). עד עכשיו האינטרנט עבד, כרגע בגלל ה- MPLS האינטרנט לא עובד. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. Started by המפרט,

שלום. אני מחזיק בסלולרי N73 דרך אורנג' בתוכנית של 150MB דרך פורטל 3Gportal ו 1MB דרך פורטל Internet3G. אני מעוניין לנצל את 150 המגה הנ"ל לגלישה דרך הלפ-טופ. השאלה היא אם זה אפשרי? או שמא הגלישה תעבור לי רק דרך ה INTERNET 3G? ידוע לי על בעיות האיטיות, ועל זה ש150 MB יגמרו לי צ'יק-צ'אק, הסט-אפ הזה אמור לשמש אותי רק כאופציית חירום כשאני צריך אינטרנט ואין בנמצא. תודה מראש :-* אריאל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי בעיה בגלישה, לא רק שהאיטיות בלתי נסבלת, הגעתי למסקנה גם שהדפדפן (כל דפדפן) לא מסוגל לטעון שני אתרים במקביל, או אפילו 2 דפים מאותו שרת. ברגע שהוא טוען שני טאבים אין סיכוי שאף אחד מהם יעלה, אני אצטרך לעשות reload לכל דף בנפרד. יש מצב שזה בגלל הראוטר?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by Slash87,

יש לי בעיות במשחק רשת של FEAR... מעיין לאגים ותקיעות מעצבנות כאלה... המפרט הוא המפרט שיש בצד. הקטע הוא שבהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל אז שמתי את כל ההגדרות על מינימום וזה עדיין היה ככה... אולי זה החיבור לאינטרנט שלי? האינטרנט שלי מבוסס על WRT54GL בצורה אלחוטית... הפינג במשחק לא עולה על 30. אני אובד עצות!! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. בוקר טוב, אני מחובר דרך HOT ובזק בינלאומי, בחיבור ללא חייגן. לפני יומיים הראוטר שלי (edimax BR-6428nS) התחיל לעשות צרות. בסוף הגיע למצב שאי אפשר יותר להתחבר לממשק הניהול שלו. ניסיתי לחזור לראוטר הקודם שלי (TP-LINK TL-WR841 אם אני זוכר נכון). הוא לא הצליח למשוך כתובת IP. כנ"ל עם שני ראוטרים חדשים: TP-LINK WL-WR941N וגם edimax BR-6478AC. הסימפטומים זהים - הראוטרים מנסים להתחבר ולמשוך כתובת IP דרך DHCP, ולא מצליחים. מי שכן מצליח זה מחשב WINDOWS של הבת שלי, בחיבור ישיר למודם Arris של הוט. בשיחות ארוכות על התמיכה הטכנית הם לא הצליחו לעשות שום דבר. מעבר לזה מבחינתם אין בעיה כי "הם תומכים רק בWINDOWS". חשבתי בשלב הבא לבקש מHOT לבטל את החיבור ללא חייגן - אולי איזה אתחול מחדש עצבנ…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. אני אסביר ... יש לי כמה כתובות מייל .... בכל מיני מקומות .. ואני רוצה לרכז את כולם למייל אחד ( gmail ) כתובת אחת ב YAHOO , ואחת ב WALLA יש איזה דרך לעשות את זה ? דרך forward או משהו בסגנון .. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  11. הפעם הם הגזימו 013 נטוויז'ן כל היום לאאגים במשחקי רשת כמו AMERICAS ARMY , FIREWALL (חסימת פורטים כנראה ) מצד החבר'ה .. LOW ID באימיול ( פתחתי פורטים והייתי מרוצה מהאימיול עד שיום אחד קיבלתי LOW ID ) לדוגמא באימול אני מקבל 500\478 במקורות .. אבל מוריד על 12 ותוקע את האינטרנט ( המשחבים מחוברים כרשת וזה אף פעם לא היה ככה .. כשאני מפעיל את האימיול אני תוקע לאבא שלי את האינטרנט , כאילו הרוחב פס מלא אבל האימיול מוריד לאט .. ) התקשרתי לנטויז'ן .. דיברתי עם נציג מתחנגל ברמות ( סליחה על הדיבור ) מה שהיה לו להגיד זה להסכים איתי בקשר לחסימות פורטים ולא להוציא מילה ... אה.. הוא גם הציע לי ללכת לשירות לקוחות להתנתק אם אני רוצה ... אידיוט . הסברתי לו את העניין וזה שהם מרמים א…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  12. קיים ברשותי הנתב אלחוטי Linksys 802.11g Router WRT54GL כדי לחבר את המחשב מדיה שבסלון לנתב שנמצא בחדר שלי אני אצטרך כעת להפעיל את האופציה של WLAN וכדי שהוא יהיה מחובר עליי לקנות כרטיס רשת בשבילו. אני מניח שמומלץ שארכוש כרטיס רשת של לינקסיס כמו Linksys WUSB54GC. האומנם חייב לקנות כרטיס רשת של לינקסיס, ואם כן איזה מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב 5-6 מטר דרך קיר בטון אחד.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shimon956,

אני עומד להיתחבר לאחרונה לaquanet ורציתי לשאול אם ידוע לכם על החברה הזאת ואם כדי לי להתחבר אליה הם גם אמרו לי שהם נותנים לי מודם pci במתנה מישהו יכול להסביר לי אם הוא טוב או שיש הבדל בינו לבין המודם החיצוני ???

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם, מחפש Router חוטי ואלחוטי בתקציב של ש 300 ש"ח (ניתן לחרוג עד 30 ש"ח לכל היותר) אליו אמורים להתחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי ועוד 2 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי. תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by Nirgaz,

אני הולך לקנות BELKIN PRE-N שקיבל ביקורות מצוינות ב CNET http://reviews.cnet.com/routers/belkin-wireless-pre-n/4505-3319_7-30993672.html?tag=box4505-a אם מישהו מכיר (אישית) את הנתב ועובד איתו בארץ, אשמח לשמוע המלצה או ביקורת. אני רוצה לשים אותו בממ"ד ולעבוד עד 20 מטר ממנו עם קירות ותיקרה (קומה מעל) מפרידים. החיבור שלי הוא ADSL תודה!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  16. יש ברשותי נתב של אדימקס br- 6504n והוא מחובר ב wan לראוטר\חייגן של בזק של חברת סימנס sl2-141 . לפני זמן קצר עשיתי ריסט לראוטר של אדימקס עם הכפתור מאחורה וכל ההגדרות נמחקו (כמו שרציתי) כי הראוטר ניתק אותי בלי סוף... עכשיו יש משהו מוזר כשאני נכנס לאינטרנט אקספלורר ומקיש את הכתובת של הנתב (192.168.2.1) הוא נכנס לי לראוטר של אדימקס בלי בעיה אבל כשאני מנסה להכנס לראוטר של בזק, דרך אותו אינטרנט אקספלורר (10.0.0.138) הוא גם נותן לי.. יוצא מצב שאני יכול לפתוח את שניהם במקביל ולשנות הגדרות בשניהם.. ואף פעם לא היה לי המצב הזה... עכשיו הדבר השונה היחיד שעשיתי זה.. (בנתב של אדימקס) בהגדרות של ה wan לא רשמתי שם משתמש וססמא, פשוט השארתי את זה ריק.. כמו שאתם רואים אני עדיין גולש באינט…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. שלום, אילו ראוטרים עובדים הכי טוב עם אינטרנט HOT + מודם THOMPSON (של HOT)? יש לי LEVEL1 WBR-6001, אבל אני חושד שהוא לא אופטימלי....

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by Gizmo_Gizmo_New,

שלום, ראיתי שיש אפשרות להעביר ע"י שימוש בהום-פלאג תקשורת רשת דרך החשמל, מצד אחד נכנס RJ45, עובר דרך החשמל ויוצא מצד שני כבל RJ45. השאלה שלי היא האם יש דבר כזה ל- RF, כדי לחבר חדר שנמצא ממש במרכז הבית לממיר כבלים בלי לכער את הבית (אין אופציה מהגג וכד'... רק לכער את המסדרון והבית). יעזור לי מאוד. תודה רבה.

19. Started by Ameralis Zaiir,

אוקיי, היום אני מקבל את המחשב החדש שלי, ואני הולך להתקין בו XP, יש לי כבר ציוד רשת והכל (סוויץ' וכבלים וכמובן כרטיסי רשת) ורציתי לדעת איך אני מגדיר שיתוף קבצים בXP, שיהיה אפשר לראות את זה ב98SE, ולהפך. (אני יודע בין 98 ל98 אבל אףפעם לא ניסיתי עם XP)

20. היי שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. הסיפור הוא כזה, אני מנסה להתחבר דרך המחשב הנייד שלי בעזרת כרטיס רשת (usb של tp-link) באופן אלחוטי, הכרטיס רשת מזהה את הראוטר אך אין ״גלישה״ כלל. על האייקון של האינטרנט פעם רשום ופעם לא - ״the DNS server isnt responding". דרך האייפון (5) והמחשב הנייד (מקבוק אייר) אני כן מצליח להתחבר ולגלוש. אני מבין שיש כאן איזשהי בעיה בהגדרות הפנימיות של הראוטר (שאופס ע״י reset) כי קראתי באינטרנט שזה עזר למישהו אך לשווא. חשוב לציין שאני מקבל את האינטרנט דרך כבל רשת של hot של בעל הדירה שלי והראוטר שייך לבזק (עדיין משלם עליו שקניתי לפני שנה וקצת והדגם שלו הוא: D-Link 2760u E1). אשמח מאוד לעזרה, אלירן. * כרטיס רשת אלחוטי - tp-link wn722n (קישור - …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by asilic,

בבקשה תכתבו בנפרד כמה על ספק וכמה לחברת הכבלים יש לי ADSL 0.5 ואני מאוכזב מעוניין לעבור לכבלים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי נתב אלחוטי WT54GL בקומה השניה בבית שלי ואני מעוניין להאריך את אחת האנטנות שלו על מנת לקבל קליטה אלחוטית גם בקומה הראשונה. אמרו לי שלא מומלץ לבצע זאת כיוון שהנתב הזה בעל 2 אנטנות והוא לא משתמש בשתיהן באופן קבוע אלא בוחר באיזו אחת מהן יש לו קליטה יותר טובה ומשדר ממנה, וברגע שאני אאריך את אחת מהאנטנות שלו הדבר עלול לשבש את אופן הפעולה שלו. אשמח לשמוע חוות דעת על הנושא ודעה לגבי פתרון אלטרנטיבי כמו לדוגמא לשים Access Point בין הקומות במקום להאריך את האנטנה של הנתב. תודה!

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. Started by ddl,

שלום לכולם. אני די חדש בעניין הזה של אינטרנט. לאמא שלי בבית יש מנוי אינטרנט [בזק בינלאומי] בו היא למעשה כמעט לא משתמשת [בערך פעם בשבוע]. האם אני יכול להתחבר למנוי האינטרנטשלה ולגלוש במסגרת שלו מהבית [הנפרד] של אבא שלי שיש לו גם קו טלפון נפרד, מבלי שאבא שלי ישלם על כך מנוי נוסף או כל חיוב כלשהו? אם כן, איך עושים את זה? [כמובן שצריך לקנות מודם, ומה עוד עושים?] תודה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. אני צריך פירוט רציני לגבי ההבדלים בין כבלי רשת Cat 5e וCat 6 אם אפשר אז פשוט נתונים טכניים על שני סוגי הכבלים תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. שלום רב, יש לי בעיה רצינית. אינני מצליח לגלוש דרך המחשב. באו אליי 2 טכנאי אינטרנט של הוט ואחרי מספר שעות הגיעו למסקנה שהבעיה במחשב שלי ולא אצלם. ואכן הם הביאו במיוחד לפטופ שלהם וחיברו אותו למודם שלי וזה עבד! הכרטיס רשת מותקן במחשב כראוי וניתן לראות אותו במנהל ההתקנים. ניטרלתי את כל האנטי וירוס, ואת הפיירוול. - לא עבד. לא ניתן לגלוש גם מדפדפן פיירפוקס. אין שום סרגלי כלים. החלפתי כרטיס רשת אחר - וגם שמתי אותו בPCI אחר - לא עבד חיברתי את המודם ל-usb במקום לכרטיס רשת - לא עבד חיברתי את המודם ל-usb אחר במחשב - לא עבד. שתי יציאות הusb תקינות ועובדות כראוי בהתקנים אחרים. כשאני נכנס ל-dos ומקליד ipconfig יש את כל הנתונים והם תקינים. הכרטיס רשת מופיע כמחובר. שאני בודק ping - לא …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.