רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בעקבות תקלה אפשרית בכרטיס הרשת שהיה לי עד עתה (הדיון כאן), אני כנראה זקוק לאחד אחר, היות ויש לי מחשב נייח שלא נמצא באותו חדר עם הראוטר, וכבלים הם לא פתרון קביל מבחינתי. כל צורת חיבור אפשרית - USB, PCI, PCI-E. נדרשת מהירות של 150mbps (אין לי צורך ב300, אלא אם יש אחד זול) ויכולת לחדור קיר גבס אחד. טווח נדרש, דרך הקיר הזה - כ5 מטר. ראיתי שכרטיסי הUSB הכי זולים עולים כ60 שקל, ויש גם כרטיסי PCI-E במחיר שאינו רחוק מכך. הם שווים משהו?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שבנתב נטגיר שהותקן אצלי מוגדרת הרשת השניה החינמית. בנוסף ההגדרה grayed out כך שלא ניתן להסירה. כלומר, אפילו שלא נרשמתי לשירות, אני מעניק אותו להומלסים בשכונה. למישהו יש פטנט איך להסיר.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי סוויצ' נטגיר דגם GS105 וראוטר אדימקס BR6524. ניסיתי לחבר בינהם עם כמה וכמה כבלים שונים והסוויצ' לא מזהה את החיבור. חיבורים אחרים לאותו סוויץ' מזוהים בלי בעייה. הבעייה לא קיימת עם סוויץ' אחר שיש לי(ישן יותר) מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחים ולמתעניינים, כרגע אני מחובר לתשתית בזק במהירות 15 מגה, דרך מבצע "בנדל" שמסתיים בקרוב. רציתי לעביר את התשתית מבזק לסלקום/נטוויז'יון. הנציגים אמרו שאי אפשר בגלל שהתשתית באיזור המגורים שלי תומכת רק עד 15 מגה, והם יכולים להעביר רק 40 מגה ומעלה. כשהתעקשתי, הנציגים התעקשו שהבעיה אצל בזק ואני צריך לפנות אליהם. מישהו נתקל בדבר כזה? זה נשמע לכם הגיוני? האם יש מה לעשות, או שנגזר עלי לשלם מחיר מופקע על מהירות נמוכה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע אינטרנט של הוט במהירות 30 מגה ואני מחובר עם מודם ישן של תומסון 425 וראוטר TP-LINK TL-WR740N. השאלה שלי אם כדאי לי לעבור להוטבוקס, והוא יחליף לי גם את המודם וגם את הראוטר? והאם בהוטבוקס קיימת אפשרות לפתוח פורטים ע"י UPnP? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי כרגע בבית כבל קואקסיאלי בין שני חדרים רחוקים (שבעבר חיבר בין שני מתאמי יס) והייתי רוצה להשתמש בכבל הזה כדי לחבר בין מחשבים ברשת הביתית שלי. משהו כזה: http://www.amazon.com/Actiontec-Ethernet-Adapter-without-Routers/dp/B008EQ4BQG או כזה: http://www.amazon.com/gp/product/B00FF8ZRR8 נראה מבטיח אבל קצת יקר. האם מישהו יודע אם גם משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/Zyxel-HLA3105-Home-HPNA-3-1-Coax-Ethernet-Bridge-IPTV-Desktop-Adapter-/221983346755?hash=item33af3d1043:g:WUcAAOSwvt1WRQuM יכול לעבוד? או על פתרונות אפשריים אחרים להשמיש את הכבל הזה כדי לחבר בין שני המחשבים?
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
ראיתי פה שממליצים על ראוטרים מסוג AC1600 (או משהו דומה), מה זה אומר ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד היום הנקודה שהראוטר היה מחובר קיבלתי 86-88 מגה, עכשיו העברתי מיקום לנקודה שחשמלאי עשה היום ואני מקבל בקושי 20 מגה. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנוי בבזק ל-100MB אינטרנט ספק בזק בינלאומי... ראיתי וקראתי הרבה בפורומים המלצות אבל לא הגעתי למסקנה סופית... איזה ראוטר מודם VDSL הכי טוב לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר ראשי בבית ואליו מתחבר בכבל של 15 מטר ראוטר משני ( שמתפקד כנקודת גישה לשדר אינטרנט לחדרים). ואני מעוניין לבטל את האפשרות שהראוטר המשני יתחבר באמצעות הכבל הארוך .. ולקרב את הראוטר לנק' קצת יותר קרובה לחדרים ... האם זה אפשרי ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, צריך המלצה למתאם (כרטיס) רשת אלחוטי. חשוב גם שהוא יתחבר עם כבל, עלמ נת שאוכל להציב אותו בעמדה טיפה מרוחקת מהמחשב עצמו. ראיתי ב-KSP את זה: http://ksp.co.il/?uin=14228 מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 9.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי לתשתית הוט כי בבזק קיבלתי עד 15 מגה וזה לא הספיק לצרכים שלי, כרגע אני על 100 מגה. הכל עובד פיקס עד 3 מטר מהוטבוקס אחר כך לא כל כך, יש לי מיניקס שנמצא בערך 4 מטר מהמודם עם קיר דק אני מקבל במיניקס 30 מגה הורדה אבל כל הסרטים בנפליקס משודרים עם לאג (מה שלא קרה עם 15 מגה של בזק) הבנתי שהפתרון זה לקנות נתב ולהפוך את ההוטבוקס רק למודם ואני צריך המלצה לנתב טוב עד 200 שקל (חיבור קווי לא אופציה) תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מזה כמה ימים בתדירות של בערך אחת ליום הראוטר מפסיק להגיב. אין חיבור לאינטרנט, אין רשת מקומית ואין גישה אליו דרך הדפדפן. המצב מסתדר אחרי איתחול שלו, אבל זה די מעיק. מישהו נתקל במשהו דומה? מה אפשר לבדוק/לעשות?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ASUS U31SD 14" נהיו לי בעיות אינטרנט, אני צריך להיות מטר מהראוטר בכדי שתהיה קליטה, ואם אני רחוק יותר מהמטר הזה, אין לי קליטה. אז הלכתי וקניתי כרטיס רשת חיצוני של TP-LINK והוא עובד זוועה. אז החלטתי לקנות את הכרטיס רשת הפנימי של המחשב (זה שמחברים ללוח אם) הבעיה שיש כל כך הרבה באיביי ואני לא יודע איזה דגם ספציפי לקנות. יש לי ידע בסיסי ואוכל להחליף אותו לבד + דרייברים . אני רק צריך לינק לדגם ספציפי וכאן אני צריך את עזרתכם. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני רוצה להזמין את הראוטר Linksys WRT1900ACS מחו"ל תהיה בעיה במכס? אני לא מוצא שום מקום שאני אוכל לבדוק אם הראוטר הזה מאושר ליבוא אישי...
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת. איך אני יכול לדעת מתי ישדרגו את הצשתית באיזור שלי לתשתית שתומכת ב100 מגה?. כי כרגע התשתית תומכת עד 40 מגה.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי הרשת הביתית מורכבת מראוטר של בזק שאליו מחוברים מספר מכשירים חלקם קווית וחלקם אלחוטית. בנוסף מחובר באופן קווי ראוטר נוסף של אדימקס (R2) המשמש כ AP, ואילו מחוברים מחשב נוסף PC1 באופן אלחוטי. הכל עובד חלק. אני רוצה להתחבר לממשק הניהול של R2, אבל אני לא יודע מה ה IP שלו. הוא שונה בוודאות מכתובת ברירת המחדל. האם ישנה דרך לגלות מה כתובת ה IP של R2? ציפיתי למצוא בממשק הניהול של הראוטר הראשי, את כל הכתובות של המכשירים המחוברים עם הבחנה בן חיבורים קווים ואלחוטיים, אבל אני לא מוצא. אני רק מוצא רשימה של LAN Clients שכוללת גם את המחשב PC1 אבל אינה כוללת את R2. אני כמעט בטוח שבעבר כאשר היינו מחוברים ל הוט, ראיתי את R2 בממשק הניהול …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחשב ראשי בחדר מחשב נייד בסלון הצלחתי להגיע למצב שרואים את המחשבים ב NETWORK ואז פשוט הלכתי לתיקייה ספציפית של סרטים שאני רוצה לשתף עשיתי קליק ימני ושיתוף עם HOMEGROUP זה עובד ובמחשב הנייד בסלון רואים את התיקייה ואפשר לנגן את הסרטים אבל שאני מנסה להעתיק קובץ אני רואה שהמהירות העברה עצמה לא עולה על 3 מגה לשניה וזה יקח חצי שעה להעתיק סרט לא הגיוני שככה זה צריך להיות מה אני עושה לא נכון? ראוטר TP LINK W9980 שאני מריץ SPEEDTEST בסלון אני מקבל 20-30 מגה לשניה דרך WIFI בזמן שהמהירות על המחשב היא 40 מגה ואם אני מביא את הנייד לחדר שלי המהירות עולה ל 36 מול הראוטר אני מניח…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ולא, אני לא מדבר על HOTBOX הגרוע. כרגע יש לי מודם של MOTOROLA שמתחבר מעליו לראוטר של TP-LINK, סה"כ אני מרוצה מכל עניין התקשורת אבל אני פשוט רוצה שיהיה לי מכשיר אחד במקום שניים. יש אפשרות לקנות אחד כזה בחנויות או שהאפשרות היחידה היא HOTBOX של הוט? רצוי גם שיתמוך ב-OpenWRT שכרגע יש לי אבל לא חובה. במידה ואקנה מכשיר אחד זה לא אומר שהקליטה והתקשורת עצמה יהיו פחות טובים נכון? או שעדיף שהמכשירים יהיו בנפרד כמו שכרגע?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן בעיות עם הראוטר של בזק DSL-6740U החלטתי לקנות משהו במקום בין היחידים שמצאתי שמתאימים ל VDSL היה הראוטר של TP-Link TD-W9980 השארתי את כל החיבורי טלפון כמו שהם עכשיו ורק החלפתי ראוטר חיברתי כבל Ethernet למחשב ולראוטר חיברתי VDSL מאוחרה ולקיר וכמובן לחשמל מריץ התקנה והוא נתקע לי באותה הנקודה שרואים בתמונה תחת Network Connections מזוהה אדפטור חדש אבל נתקע בשלב ההוא של ההתקנה האור על הראוטר של DSL נדלק רק לרגעים ספורים לפעמים נראה שאין תקשורת כמו שצריך העסק עלה כמעט 500 שקל חשבתי שיהיה מדובר רק לחבר ולהתקין.. מישהו יכול לעזור עם הנסיון שלו אני …
-
- 7 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר כיום לתשתית הוט דרך מודם HOTBOX ונתב TP-Link TL-WR1043ND. לאחרונה אני סובל מבעיות WiFi עם הנתב שמצריכות Restart לנתב כל כמה שעות. מעוניין להחליף לנתב חדש. אני מחובר במהירות 100MB להוט. בבית יש טלוויזיה, קודי ו-XBOX שמחוברים ישירות לנתב + מספר צרכני WiFi (טלפונים ניידים, מחשבים ניידים ...). הדירה היא חד-קומתית, כ-100 מ"ר. האם עדיף נתב + מודם משולבים או להישאר עם המודם של הוט ולהחליף רק את הנתב? איזה חומרה מומלצת? מחיר עד אזור ה-500 ש"ח. אפשרי לרכוש גם מחו"ל אם יש מוצרים עדיפים על המוצרים בארץ. תודה, רוני
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש עכשיו באמזון הדיל היומי מכשיר שמעביר את האינטרנט דרך החשמל ב37 דולר ו ראוטר ב 47 $ האם הם מומלצים? האם יש ראוטר יותר טוב? NETGEAR Powerline 1000 https://www.amazon.com/NETGEAR-Powerline-1000-Essentials-PL1010-100PAS/dp/B01929ESG6/ref=br_prlt_slcty_pdt-4?_encoding=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=BSKXGS1ZVDS18T3AM3Z7&pf_rd_r=BSKXGS1ZVDS18T3AM3Z7&pf_rd_t=101&pf_rd_p=5a1f56d3-9ee5-4e00-82b7-341647b427e6&pf_rd_p=5a1f56d3-9ee5-4e00-82b7-341647b427e6&pf_rd_i=15690018011#customerReviews NETGEAR N300 DOCSIS 3.0 Cable Modem Router …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, קראתי כדי לנסות ללמוד מהאתר נטצ'יף. האתר מקסים והכל מוסבר היטב באופן שברור גם להדיוט שכמותי. המקרה שלי פשוט: בממ"ד שלי יש HOTBOX שמשדר לכל הבית. אין בעיה בחדרים ליד, אבל הקליטה בסלון בעייתית, מבחינת מהירות ובעיקר מבחינת יציבות. מקריאה הבנתי שיש בפניי מספר פתרונות, אך היות ושום פעולה פיזית אינה אופציה אני זקוק לפעולה אלחוטית. מאריך טווח יעלה לי ב50% ביצועים, וזה לא מקובל. מכך, הסקתי שהאופציה העדיפה תהיה שימוש בהוט-בוקס כמודם שיחובר בכבל LAN למחשב הנייח שבממ"ד וחיבור נתב איכותי שישדר מתוך הממ"ד אל הסלון, מרחק הליכה של כ-15 מטרים [ומרחק אוויר נמוך יותר, מן הסתם]. האם הסקתי נכון? מידע חשוב נוסף: אין צורך להגיע רחוק מהסלון. זו הנקודה הקיצונית בי…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אמא שלי נמצאת עכשיו בפלורידה ואני יכול לקנות את ה-C3200 ב-189$ כלומר בערך 730 ש"ח. (אגב מצאתי גם את ה-C5400 ב-200$ אם עדיף). דגם שנמכר בארץ ב-1450 ש"ח (כאשר ב-KSP כרגע 20% פחות). מבחינת צרכים, יש לי בית של 3 קומות כאשר הנתב מתחבר לאינטרנט מהקומה האמצעית. בחדרים בקומה העליונה כרגע אין כמעט בכלל קליטה (אבל זה לא בעיה כי יש לי רשת קווית פרוסה בבית), זה מבאס עם מכשירים ניידים, ועכשיו אני הולך להוסיף רמקולים של ECHO (שיהיה למעלה) ו-GOOGLE HOME והם כאמור גם משתמשים ב-WIFI, אני הולך להשתמש ב-CHROMECAST בשביל סטרימינג בטלוויזיה. אני מתכוון להוסיף גם מצלמת NEST OUTDOOR (ובעתיד אולי עוד), ומנורות של LIFX שכאמור גם יושבים על ה-WIFI באופן תמידי. בכל אופן …
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-