רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כמו הרבה אנשים גם אני שידרגתי את מהירות התשתית בבזק. העניין הוא שזה כרוך גם בקניית מודם מבזק דבר שאני לא מעוניין לו כי אז אני מחוייב אליהם למשך שנתיים, השאלה היא האם אפשר לקנות איזה שהוא מודם באופן פרטי, ולחבר והכל יעבוד? אם כן איזה אתם מציעים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-link DIR655, והיום התקינו לי את ההוטבוקס. הכתובת של הHOTBOX היא 192.168.1.1, וה DIR655 יושב על 192.168.2.1. יש מחשבים שמחוברים ל HOTBOX ישירות, ויש כאלה שמחוברים ל DIR655. האלה שב- D-link לא מקבלים אינטרנט, ואין גישה גם דרך האלחוטי לאינטרנט. המטרה בסוף היא לבטל את האלחוטי של ההוט בוקס, ולהשתמש רק באלחוטי של ה DIR655, וכן שהמחשבים ב- DIR655 יקבלו גישה לאינטרנט. איך ניתן לשרשר את הראוטר? תודה
-
- 17 תגובות
- 32k צפיות
-
-
אני יושב באוניברסיטה וניסיתי ליצור רשת אלחוטית עם ראוטר של Linksys WRT54GL כאשר הכנסתי אליו כבל רשת של האוניברסיטה (של WAN) לפורט WAN וממנו הוצאתי כבל רשת מאחד הפורטים למחשב שלי. תחת WAN/INTERNET-> TYPE שמתי DHCP, אפשרתי שרת DHCP שיחלק כתובות, ואפשרתי רשת אלחוטית. עכשיו הדבר המוזר הוא שלמרות שאני יכול לגלוש במחשב רגיל לגמרי וגם באייפון אני יכול לגלוש בספארי רגיל לגמרי רוב התוכנות של האייפון לא מצליחות להשתמש בWLAN שלי ביניהן: SIRI, CYDIA,INSTALLOUS וכו, הן סתם טוענות מלא מלא זמן ובסוף מראות שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת או משו כזה (כל פעם משו אחר) מישהו יודע מה הפיתרון לבעיה המוזרה הזו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשרי לקבל 100MB בתשתית בזק אם הכניסות של ה dlink זה 100MB ולא 1GBIT ?
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי. כמו שהכותרת אומרת, האם הוט טובים כספק? מה לגבי הפינגים יחסיץ לבב"ל? כרגע אני לקוח בב"ל מאוד מרוצה מאז שהעבירו אותי לכבל החדש, אבל אני מאוד רוצה לעבור ל-100 מגה של הוט כולל הספק. אני רוצה לוודא שיש חיבור נורמלי לשרתים בחו"ל... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחיר בפועל, לא מה שרשום באתר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של "Tenda W307R - V7TW307R" אני רוצה וצריך להתקין עליו את הDD-WRT. העניין הוא שבDATABASE של האתר שלהם הגרסה לא מופיעה אבל בWIKI לעומת זאת, הגרסה המדוייקת מופיעה. להלן קישור: http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices#Edimax אני לא כל כך יודע מאיפה להשיג את הFIRMWARE הרצוי והאם ההתקנה רגילה דרך העדכון FIRMWARE המובנה בממשק של TENDA או בצורה יותר מורכבת.. תודה לכל מי שיכול לעזור. Hello. I am new here and I read a lot but couldn't understand yet some things . My router "Tenda W307R - V7TW307R" is shown in the WIKI database as fit to the dd-wrt. Nevertheless,when I try to find the right version for it in the dd-wrt database - its just not there…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחובר כרגע עם הוט, מהירות 12MB. משתמש בראוטר TPLINK 1043ND ומודם רגיל של הוט. שבוע הבא עוברים לדירה חדשה, וחשבתי על הדרך לשדרג מהירות, כשעם איזה תשתית אהיה תלוי במחיר הסופי שאקבל. בחבילות הגבוהות של 100MB אני לא מעוניין, יותר מדי כסף. המקסימום יהיה 30MB. השאלה היא, אם בחבילות כאלה גם אצטרך ראוטר/מודם מיוחד מהחברה או מה שיש לי מספיק? אם כן צריך, מה הן האופציות והעלות בקנייה פרטית, במקום שהחברה תחזיק אותי שבוע שנתיים בתשלומים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! בעיה בכרטיס רשת במחשב עם מערכת הפעלה win7 לאחר הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל קישורית מוגבלת ללא כניסה לאינטרנט אני ניגש לכרטיס רשת מבצע הפוך ללא זמין / הפוך לזמין והכרטיס מתחבר לאינטרנט למחשב כרטיס רשת מובנה בלוח האם הוספתי כרטיס רשת נוסף התקנתי עם הדרייברים של יצרן הכרטיס הבעיה נמשכת באותה הצורה תודה על העזרה-כספי
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אחרי החיבור החדש למהירות 100 בהוט התחלתי לבדוק מדי פעם את המהירות דרך 013 שמתי לב שאצלי הקצב העולה מגיע מקסימום ל-1.8 בעוד שחלק מהאחרים קיבלו 2.04 בקצב העולה. פתאום נזכרתי שאצלי במקור לפני ההוט בוקס היה מודם של מוטורולה ויצא לו מדי פעם לצאת מסינכרון הוט שלחו טכנאי שקבע שעוצמת האות גבוהה מדי הטכנאי שם בקצה חיבור הכבל למודם תוספת קטנה בהברגה של נגד שמוריד את העוצמה ב-3 DB מאז הכל היה בסדר ולפני כמה חודשים הוחלף המודם להוט בוקס החדש. אמרתי בוא ונבדוק מה קורה בלי הנגד הקטן, הוצאתי את החיבור והורדתי אותו, הכל ביד בלי שום כלי. הפתעה !!! הקצב העולה השתפר ל-2.04. היורד לא השתנה נשאר 96 כנראה בגלל שאצלי החיבור 100 ולא 1 גיגה. בינתיים הכל בסדר ולדעתי אפילו יש שיפור מסויים בתגובות …
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי מישהוא יודע האם קיימת דרך לניתוק אוטומטי של כל הרשת? אני מתכוון שה dsl יתכבה אוטומטית או ה wifi כי יש לי מחשב אחד עם כבל רשת , ועוד 3 מחשבים שמתחברים לראוטר עם כרטיס רשת אלחוטי, ואני רוצה לדוגמא שב 10 בלילה כל הרשת תתנתק דגם הראוטר netgear 2200dgnV2 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני גולש במהירות 10 מגה באחת הספקיות עם תשתית בזק של 10 מגה. היום בעקבות מבצע (ללא תוספת מחיר) עברתי לתשתית של 20 מגה - האם צפויה בעיה בגלישה אם אני נשאר על 10 מגה אצל הספקית?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות החלפתי ראוטר לTPLINK WR914ND מאז יש לי לעיתים קרובות ניתוקים מהאינרטנט ואז אני עושה תיקון בוינדוס שווה זה מתקן ורושם שהבעיה ש"שער ברירת המחדל אינו זמין" ממה נוצרת הבעיה?? ואיך לטפל בה? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקבות פניות נואשות של הספקיות האחרות ובעיקר 012 (בבעלות פרטנר) ו-013 (בבעלות סלקום), משרד התקשורת שוקל לעצור את מבצע האינטרט של הוט. מי שעוד מתלבט, כדאי שידרדז. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000727627
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן שידרגתי את האינטרנט בבזק בינלאומי והבחורה הבטיחה לי שאני אהיה על הכבל החדש בחבילת POWER NGN. למרה הצער עדיין יש לי לאגים פה ושם כשאני משחק סטארקראפט. 1. איך אני יודע אם אני על הכבל החדש וכל מה שהיא הבטיחה לי נכון? אפשר לבדוק לפי הIP לא? 2. נניח ואני מבצע פינגים לוואלה / download.com מה אני אמור לקבל? איזה טווח נחשב טוב ואיזה טווח נחשב כבר לא טוב? יש איזה טבלת תקינות שאני יכול לבדוק לפיה? תודה(:
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגלל ריבוי שרשורים/אשכולות/נושאים כבר קשה לעקוב ולבדוק כמה אנשים אחרים מקבלים בעקבות המעבר ל- 100 מגה. שכל אחד יעשה בדיקה באתר של נטוויז'ן: (שכרגע נחשב לאתר אמין יותר מהאתר של הוט) speed.013.net ויפרסם את התוצאה פה + השעה שבה נעשתה הבדיקה. *רצוי לשים תמונה. אני אתחיל: אני בהוט+ההוטנט מהירות 100 מגה, בשעות שאין עומס, בוקר וצהריים אני מקבל 100 מגה: בשעות אחר הצהריים המהירות יורדת ואני מקבל בערך בין 85 ל- 90 מגה: בשעות שיש עומס בין 6 בערב עד 11 בלילה אני מקבל בין 70-75 מגה וכמובן בשעות אחרי 12 עד הבוקר אני מקבל אפילו יותר מ- 100 מגה, משהו כמו 102 וקצת יותר.
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הראוטר בבית בגלל בעיות קליטה באזורים רחוקים מהמיקום של הראוטר (הבית די גדול). לפי מה שקראתי ראוטרים בתקן N הם עם טווח קליטה גדול יותר ומהירות גבוהה יותר כמובן. אני מחפש ראוטר שיש בו מודם מובנה כדי שיתפוס פחות מקום אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול לדעת שלראוטר יש חייגן? דבר שני בקרוב אמורה להיות לי תשתית NGN ואני מעוניין להתחבר אליה (אחד החברים שלי חווה בעיות בגלל ראוטר לא תואם) ולכן נובעת השאלה השניה האם צריך פורוטוקול או חומרה מיוחדת בראוטר כדי לתמוך ברשת? וכמובן אם יש לכם ניסיון מוצלח עם ראוטר שעומד בדרישות שלי אשמח לקבל את בדגם שלו. בתודה, עובד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ומתגורר במעונות בירושלים, אני גולש כעת על תשתית בזק 5 MB ומשלם 60 ש"ח בחודש וספק בב"ל עליו אני משלם 15 ש"ח לחודש (מבצע סטודנטים עאלק). בבזק הציעו לי תשתית 20 מגה באותו המחיר, אבל כששאלתי על 100 מגה נאמר לי שזה יעלה משהו כמו 200 שקל. כמו כן נאמר לי שעליי לשדרג את המודם שלי למודם VDSL. 1) האם מישהו הצליח להשיג תשתית בזק 100MB במחיר שפוי ? 2) האם אפשר להשיג תשתית הוט 100MB במחיר שפוי ? 3) האם כדאי לרכוש מודם VDSL שלא מבזק (באינטרנט מחו"ל או מהארץ) ? 4) האם המודם הנ"ל עובד גם עם התשתית של הוט ? 5) כמה לדעתכם אצטרך לשלם לבב"ל עבור 20MB/100MB כעת ? האם הם יותר איכותיים מהמבצע של 20 ש"ח של הוט ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה של צפיית שידורי סטרימינג מאתר הnba - רכשתי מנוי לשידורים (כך שזה לא איזה שידור חינמי מעפן) השידור הוא על 3000 kbs תשתית בזק , ספק בזק בינלאומי +גיימר מחשב מחובר לטלוויזיה samsung 37a450 שדרוג ל-30 מגה לא עזר - עדיין סובל מלאגים ותמונה שלפעמים "קופצת" (בעיקר במעבר מהיר, התקפות מתפרצות למשל) כך שזה נראה לא טבעי אני מדגיש שהתמונה עצמה לא קופאת נתוני מחשב- windows xp nvidia 9800gtx+ - דרייברים מעודכנים מאתר nvidia - אפילו ניסיתי גרסת דרייבר 275.33 לא עזר 4 giga ram בבדיקה לשרת שלהם -ilpnba.neulion.net מקבל פינג של 146 שזה נראה לי תקין לא מצליח לעלות על הבעעיה - ניסיתי גם אקספלורר כרום ופיירפוקס- אותו דבר ניסיתי לבטל האצת חומרה ב…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מהירות ממוצעת של 20 MB... ולא זז
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, בדרך כלל שנכנסים לממשק של מודמים\נתבים תמיד יש פרטים על מהירות החיבור מהספק, בנתב שקניתי TP-Link 1043 אני לא מוצא זאת, מישהו יודע איפה אני בודק את זה ? או אם בכלל יש את זה ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כך נאמר לי ע"י מנהל במוקד התמיכה. לא אמורה להיות יותר בעיה בגלישה לחו"ל והניתוב אמור להיות כמו חייגן.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שלא יהיה אכפת לכם שמישהו פותח נושא שלא קשור ל100מגה, הוט, חייגנים והוטבוקס או כמה אגורות ליום עולה אינטרנט בישראל בימנו : הרשת בבית שלי מורכבת כרגע מהוטבוקס שיושב באמצע הבית בקומה עליונה ומספק אינטרנט חוטי למספר חדרים בבית וגם כן אינטרנט אלחוטי. אחד מהחדרים האלה נמצא בקומת הקרקע, במרחק אשר לא מאפשר קליטת אינטרנט אלחוטי. המחשב שנמצא שם מחובר קווית ואין לו כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה שאני מנסה לפתור כרגע היא שהזמנו מדפסת מסוג HP Officejet 6500A Plus אשר מסוגלת לתפקד כמדפסת רשת עם חיבור אלחוטי והיא צריכה להיות ממוקמת באותו חדר רחוק בקומה הקרקע. ברשותי נתב מסוג WRT54GL אשר לצערי הפסקתי להשתמש בו בעבר בגלל הוטבוקס, חייגנים ושאר ירקות. (אם כבר מדברים על ירקות, מו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הספק שלי נותן לי נכון להיום 20 מגה והתשתית (בזק כמובן) נותנים לי 15 מגה, זה מתכון לבעיות ? אני צריך לשנמך את הספק כדי שיתאים ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי באיזה מקום שראוטר אלחוטי בטכנולוגיית N משדר עוצמה חזקה יותר (עד פי 2.5) מרואטר בטכנולוגית G אפילו שיש ל2 הראוטרים אותה אנטנה, האם זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-