עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Bug,

אני מעוניין לקנות כרטיס כזה ללפטופ שלי עם יציאה לאנטנה חיצונית, מה אתם אומרים על זה http://ubnt.com/products_srx.php4? האמת שזה היחיד שמצאתי, לא בטוח אם יש מוצרים אחרים כאלה. אבל באופן כללי, מישהו מכיר אותו\התנסה בו? האם המחיר כדאי? האם הוא טוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. בוקר טוב חבריה, יש מערכת מחשבים המחוברים לשרת,באחד המחשבים אין מקום בכונן הקשיח,אני רוצה לקנות הארד דיסק גדול ולהוסיף אותו לצד הכונן הישן. איך אני משתף אותו ברשת המחשבים? תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. Started by amnon27,

ערב טוב לכולם, שאלה פשוטה. כחודש לאחר הצטרפותי ל014 (שבה הכל היה מצויין) יש לי חשד שנפלתי קורבן לתעדוף ע"י הספקית על גבי פורטים של חלק מהאפליקציות שאני משתמש דרכן לחו"ל. אני כרגע על 30 מגה עם הוט ללא חייגן. ביקשתי להצטרף לחבילת גיימר כדי לראות אם זה פותר את הבעיה שלי נקודתית, כמו שאני רואה אני יכול לחייג לשרת L2TP דרך הנתב הפרטי שלי מטווח הכתובות של הענן של 014 MPLS ולקבל כתובת "ללא חייגן) שזה 84.110 משהו משהו. הבעיה שלי, שזה לא עזר במאומה. לכן השאלה שלי היא, אם אני נמצא בחיבור ללא חייגן ומתחבר דרך VPN לשרת L2TP של 014 האם היוזר שלי עדיין "מתועדף" ? האם אני חייב לעבור לחיבור עם חייגן ולא לעבור דרך פול הכתובות של 84.109 ? התשובות שקיבלתי מנציגי התמיכה של בזק בינלאומי לצערי…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by צפיד,

שלום לכולם, אני מנסה להקים רשת בתצורה הבאה: תשתית ADSL מודם ADSL מחובר ל HUB EDIMAX אין חייגן. מחשב1 מחובר ל HUB מחשב2 מחובר ל HUB. שאיפות: אפשרות גלישה בשני המחשבים. שיתוף המחשבים בינם לבין עצמם. הגדרתי שיתוף בכוננים שאני מעוניין בשני המחשבים . כל אחד מהמחשבים גולש באינטרנט אבל לא מצליח לראות את המחשב השני. ניסתי להגדיר כתובת IP באותו סדר עבור כל אחד מהמחשבים ואז (כצפוי קצת) הצלחתי לראות את המחשבים אבל ללא אינטרנט. כמו כן ניסיתי בעזרת ה WIZARD של הרשת ליצור רשת ביתית-> אחר-> תצורה של HUB ומחשבים שמרתי את הקובץ על DISK ON KEY הרצתי במחשב השני - לא השתנה כלום לא הלך ,יש אינטרנט אין שיתוף.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by grove,

יש לי 2 עמדות שמחוברות בנתב גישה אל תיקיות בין המחשבים ללא בעיה אך כל פעם שאני מנסה להדפיס משהו במחשב השני דרך הרשת אני צריך למחוק את המדפסת המשותפת אצלי ולהתקין מדפסת רשת חדשה מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by dotcom1,

שלום חברים יקרים אני מנסה כבר זמן מה לבצע WOL למחשב שלי בבית לא דרך הרשת הביתית (זה עובד יופי) אלא מרחוק דרך האינטרנט . הקמתי חיבור VPN למחשב בבית אבל החיבור לא עובד במקרה שהמחשב במצב שינה אז ניכנסתי פה ללופ מעצבן שאני רוצה להעיר את המחשב וזה נעשה דרך VPN אבל VPN לא מתחבר למחשב במצב שינה . מקווה שהסברתי נכון, אם יש למישהו רעיון או פתרון לאיך להעיר את המחשב מרחוק ???

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם יש לי רשת של שלושה מחשבים שאני מעוניין לעשות לה שיתוף בADSL , איזה סוג של ראוטר אתם יכולים להמליץ לי? בינתיים הסתכלתי על זה ואין לי מושג אם הוא טוב או לא. אני לא צריך router שיתפקד גם כhub כי יש לי כבר אחת שיכולה לתקשר עם router.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by g_s,

יש לי רשת עם כבל מוצלב ובמחשב שלא מחובר למודם משום מה אני לא מצליח להכנס ל GMAIL ולדואר של וואלה אין פיירוול בשני המחשבים והאנטי וירוס זה לא הבעיה משהו יכול לעזור לי ?!?!?!?! * גם המסנג'ר לא מתחבר לי... תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  9. בבדיקת מהירות אני לא עובר את ה-70Mb/s. בחיבור ישירות למודם ללא הראוטר אני מגיע בקלות ל-100Mb/s. לפי הנתונים שלו הוא אומר לתמוך עד 300Mb/s.. מצד שני, חיבור הרשת במחשב מציג דרכו חיבור במהירות 100Mbps, ובחיבור ישירות למודם הוא מציג חיבור במהירות 1Gbps. יש מה לעשות או שזאת מגבלה פיזית של הראוטר?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, אני נמצא בפנימייה וחשבתי על לקנות אנטנה חזקה וראווטר נייד- כך שאני יוכל להתחבר לרשת WIFI פתוחה וליצור לי hotspot/tethering כדי שאני יכול להתחבר עם הטאבלט שלי. אפשרי לעשות דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, פרמטתי את המחשב האורח ברשת האלחוטית עד לפני כן הכל עבד חלק. כרגע אני מנסה במחשב לאתר את הרשת האלחוטית דרך Wireless Network Connection במערכת הפעלה XP ולא מצליח. דרך התוכנה של הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הוא מאתר את הרשת ואף מבקש סיסמא ומצליח להתחבר. אך דרך הממשק של מערכת ההפעלה הוא לא מוצא את הרשת האלחוטית. מה צריך להגדיר במחשב על מנת שיזהה את הרשת אומטימית כשהמחשב עולה? צריך להגדיר על הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הגדרות כלשהן? אם כן אשמח להגדרות ומה עוד צריך. תודה רבה וערב מצויין.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. קודם כל אפתח בשאלה: אתמול (שלישי) דיברתי עם הוט ושדרגתי איתם ל 30 מגה כי פעם היו לי 12 מגה ולאחר מכן קבעתי טכנאי ליום חמישי בצהריים שיתקין לי הוט בוקס. הספק שלי הוא 019 מארס, ספק עלום שם אך מהיר וזול מאוד. קראתי ב"כמה זה?", שהמחירים בבזק בינלאומי הם בדיוק כמו במארס ( חודש שלישי חינם ), אז אני רוצה לעבור ממארס לבזק בינלאומי. השאלות שלי הן כאלה: 1. חשוב לי לעבוד ללא חייגן. יעבוד לי מהר בבזק בינלאומי בלי חייגן + הוט בוקס של 30 מגה? 2. עד שהטכנאי יבוא, הראוטר שלי הוא של הוט TP LINK TL-WR841N, יתמוך ב 30 מגה ?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המוצר הזה של סיסקו Cisco ME 4900 Series Ethernet Switches http://www.cisco.com/en/US/products/ps7009/index.html אבל אני לא יודע איך לקנות ובכלל כמה זה עולה אבל היתי שמח לקבל עוד מידע על המוצר לדוגמה בתמונה הבאה: תודה לכל העונים...

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by עובד,

שלום, אני מחפש כתבה על השוואת תשתיות של הוט ובזק. היתה לאחרונה כתבה כזאת באתר אבל בה היתה השוואה של ספקים (HOTnet ובזק בינלאומי) על תשתית הוט. מישהו נתקל במשהו כזה? בתודה, עובד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Bori4ka,

שלום חברים היתי היום בבזק הם מצאים לי 2 מודמים D-LINK 2760U ו NETGEAR N DGN834 איזה מהם יותר טוב? מה כדאי לקחת?

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. יש לי חיבור ADSL מחובר למחשב דרך מודם המחובר בLAN (ופועל מצוין), אני גר במעונות באוניברסיטה וממש לא מזמן פתחו נק' חמה מטר מהחדר שלי, למרות כל מיני הגבלות וחסרונות אחרות של הרשת של האוניברסיטה הייתי מעוניין לשלב את שני חיבורי האינטרנט על המחשב השולחני שלי שלי (וכך לקבל לדוגמא את מהירות העלאה המצוינת של האונ'), איזה אנטנה כדי לי לקנות ואיך אוכל לשלב את שני הכניסות השונות לאינטרנט?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. Started by kobi_af,

אפילו שחברת האינטרנט שלי לא תדע איפה אני גולש...יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  18. שלום כולם! קנינו מחשב נייד חדש ויחד איתו ראוטר אל-חוטי. עכשיו הבעיה היא שהמחשב הנייד, למרות שהוא קולט את הרשת ומתחבר אליה, לא יכול להתחבר לאינטרנט. הוא לא מקבל IP(הגדרנו ידנית לפני הIP של הראוטר) והראוטר לא מזהה אותו כDCHP client, למרות שהוא יודע את המחשב הנייד(הוא מזהה 2 תחנות אל-חוטיות. כנראה את עצמו ואת המחשב). אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  19. Started by ragee,

היי אני צריך סקריפט ליצירת כ200 משתמשים עם שמות אמיתיים והכל לactive directory באיזו דרך עלי לעשות זאת? אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by omerha,

והאם הוא עדיף על ה TP-Link9980? מה רכישה עדיפה?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. צהריים טובים לכולם , אז ככה..המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר האלחוטי עם כבל רשת , כש-2 המחשבים האחרים בבית מחוברים עם מתאם אלחוטי . בבדיקת כתובות ה-IP נמצא שיש שוני בין הכתובות : נכנסתי לראוטר לנתוני ה-IP ושם מופיעה כתובת חיצונית שונה מהכתובת אותה אני רואה באתר : WHATISMYIP . הכתובות הפנימיות הם כמובן בטווח : 10.0.0.1-3 . מה הסיבה לשוני בין הכתובת שאני מקבל ב-WHATISMYIP לבין הכתובת שאני רואה בראוטר עצמו ? . תודה.

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by rotman,

שלום , האם יש ספק בארץ שנותן את ה TP-LINK 9980 במודל של 10 ש"ח בחודש (או משהו בסגנון)? כן , אני יודע שאקספון נותנים אותו בהנחה של 100 ש"ח למרות שלמעשה הוא מעולם לא היה במלאי. אני מדבר על ספקיות אחרות. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מעוניין ליצור רשת בצורה כזאת שבמחשב אחד יהיו שני כרטיסי רשת רגילים(PCI) כשלאחד יהיה מחובר מודם הרשת ולשני יהיה מחובר כבל רשת שיוחבר לכרטיס הרשת של המחשב השני... עכשיו השאלה היא האם הדבר לא יפגע במהירות הרשת של המחשב השני(התלותי) וגם האם אני יכול לחבר את שני המחשבים באמצעות כבל רשת רגיל או שאני צריך כבל רשת מוצלב?מה ההבדל ביניהם בכלל?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם אפשרי לעשות רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם הוא עם XP והשני הוא עם 98\95.. עשיתי כבר חיפוש ולא ממש מצאתי. תודה.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by Parallel,

שלום לכולם אני הייתי מאוד מעוניין לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות בקשר לפינג הזוועתי שאני מקבל לארה"ב{זו לא איזושהי בעייה זמנית או משהו}אני כל הזמן מקבל בערך בין 230-270 עכשיו אני מנוי של נטוויזן ויש לי אינטרנט כבלים מה לא עשיתי התקשרתי לנטוויזן שלחתי להם אי מיילים דיברתי עם ערוצי זהב וכלום לא עוזר......הייתי רוצה לדעת אם כן יש איזושהי אפשרות מבחינתם לעשות משהו כדי לשפר את המצב {אני רוצה לדעת שהם לא עובדים עלי...אתם מכירים את המנטרה הקבועה: "אנחנו עושים הכל כדי לשפר את המצב "} ורק אל תגידו לי שהכל מסתכם רק בעוד תשתית {כי אם זה כך אז בטוח שהמצב לא ישתנה ביובל הקרוב} אני גם בטוח שהעניין הזה מציק לכולם אודה לכם מאוד אם תגיבו... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.