עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים קניתי ראוטר של אדימקס Edimax BR-6524N והגדרתי אותו כרפיטר . הגדתי את אותו SSID ואתו אבטחה והוא התחבר , אבל הבעיה שיש לו ניתוקים כל הזמן והוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל לא לאנטרנט. ואז צריך לכבות אותו ולהדליק ואז הוא מסתדר ושוב ניתוק. מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה או אם עשיתי משהו לא נכון שגורם לבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אני מבצע כעת תהליך שיפוץ בדירה, כחלק ממנו אני מתכוון לשבור קיר גבס ולהקים אחר במקומו. רציתי לנצל את ההזדמנות ולבנות מחדש את התשתית בחדר הזה. זהו שרטוט החדר כרגע: וזהו השרטוט אחרי הזזת הקיר: אני מעוניין להעביר השחלות בקיר הגבס החדש עם נקודות שקועות בתוכו במידת האפשר, ותעלות חיצוניות בשאר הקירות לפי השרטוטים: החדר הזה יחזיק עליו לפחות 3 מחשבים נייחים, מחשב נייד, מודם (כרגע כבלים, אולי בעתיד ישונה לבזק), ראוטר, מדפסת שבעתיד תשודרג למדפסת רשת, NAS, פקס, טלוויזיה ופלייסטיישן. יש לכם טיפים כלשהם לגבי ביצוע העבודה? הערות וטעויות בשרטוט? כמו כן אשמח להערכה של עלות הפרויקט, אף פעם לא עשיתי דבר כזה אז אין לי מושג כמה זמן וכסף זה ידרוש. תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. אני בטריפל של הוט עם תשתית 100מגהביט וספק בזק בין לאומי במהירות תואמת. חיבור קבוע כמובן... כרגע בבדיקת מהירות באתר של הוט, לא מצליח לעבור את ה 30mbit המחשב, מחשב חזק (Q6600) עם כרטיס רשת 1gbit שמחובר להוט בוקס בכבל רשת רגיל. מה יכולה להיות הבעיה בגדול? ואיך הם יכולים לפתור אותה? וזה בהכרח פתיר.. ד"א הכבלים של התקשורת טלויזה/אינטרנט שמגיעים מלמטה למעלה בבניין שלי הם אותם כבלים שעשו מאז ההתקנה של הכבלים לפני 15 שנה... הגיוני שהכבלים של אז יכולים לעביר מהירויות כאלו של 100mbit? אני שואל את זה בכלליות... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. עד אתמול, ראיתי ב- http://speed.hot.net.il את שעון המהירות הבא: עכשיו פתאום נתקלתי בזה: מה דעתכם על השינוי? מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם! לאחרונה הראוטר שברשותי (edimax br-2662n) עושה בעיות: הוא מתנתק ספונטאנית ברגע שיש יותר ממחשב אחד שמתחבר לרשת האלחוטית. גם עדכון הקושחה לא עזר אז אני תוהה אם יש דרך לטפל בו או שעדיף להחליף ראוטר... אם צריך לקנות חדש, הנה הדרישות: - הדירה קטנה (70 מ"ר) ללא ממ"ד. - יש שלושה מחשבים מחוברים במקביל ברשת האלחוטית. - זול ואמין. - תשתית אינטרנט - הוט, ספק: נטוויז'ן 013 - קיים מודם Arris TM602A החיבור דרך המודם, ללא חייגן. מישהו מכיר את הדגם הזה, מה אתם אומרים עליו? Netis WF-2402 תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ChronoDog,

לפני כחודש, לאחר השקת הכבל החדש, נדהמתי לטובה לראות פינגים של 60-65ms לשרת משחקים בפרנקפורט (בזק+בזב"ל+גיימר). שבוע אחרי, הפינגים עלו לכ 78-80ms ואמרתי "טוב נו... עדיין סבבה". כעבור עוד שבועיים (נכון להיום) הפינגים לאותו שרת חזרו להיות זהים למה שהיה עם מד-נאוטילוס (80-90ms). אני רואה לאן זה מתקדם, והאמת שכבר נמאס לי, אני עם גיימר בבזב"ל כבר 5~ שנים ומעולם לא קיבלתי הרגשה של גיימר של ממש מבחינתי, אני מוכן לשלם גם 300 ש"ח לחודש על חבילה של 1 מגה (כן, אחד, ואפילו פחות) אם החבילה הזו תכלול פינגים של אפילו 40-50ms לאירופה, שזה די גבוה ע"פ סטנדרטים אירופאיים, אבל קרוב לאופטימלי בהתחשב במגבלות המרחק. מישהו מכיר משהו כזה? ספקית פרטית קטנה ונידחת? שירות "מיוחד" אצל ספקיות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קרדיט לאתר Rotter. הוט נשאלה בדף הפייסבוק שלה מהיא המהירות התקינה בבדיקת מהירות בחבילת 100 מגה. תגובת המשך של הוט: כמו שהוסבר ע"י חגית, אין מהירות ספציפית מכיוון שישנם גורמים נוספים אשר משפיעים על מהירות ההורדה, גם כרטיס הרשת שלך במידה ואינו עומד בתקן יכול להאט את המהירות, במידה ואתה משתמש ברשת אלחוטית על מנת לגלוש יש האטה של מהירות הגלישה, במידה ויש לך באופן אישי איטיות מסויימת בגלישה, תוכל גם אתה וגם אמיר לפנות לחגית והיא תשמח לבדוק זאת באופן פרטני למנוי שלך. עכשיו, השאלה היא, מה זה אומר? זה קריטי, או שזה מובן מאליו בעצם? קרדיט לאתר Rotter.

• 33 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. טוב, אני שוקל ללכת על העסק החדש של הוט, הבעיה היא שאני עוד מעט עובר דירה ואני מתלבט אם לעבור לזה עכשיו או אחרי המעבר. אשמח לעצותיכם: 1. כדאי לי במעבר לברר אצל השכנים איזה אינטרנט הכי טוב אצלהם מבחינת חיבור, או שפשוט לעבור כבר עכשיו להוט? 2. עוד בירור: הבינותי שלא כדאי להשתמש בהוטבוקס כראוטר. זה נכון? כי אני לא סובל את הראוטר הנוכחי שלי. האנטנה שלו קצת רופפת וזה משגע אותי. 3. האם כרטיס הרשת שלי מתאים ל-100 מגה? נכנסתי למנהל ההתקנים, ומצאתי משהו בשם Realtek RTL8191SE 802. 11b/g/n wIfI Adapter. זה הכרטיס רשת? זה מתאים ל-100 מגה? יש שם גם משהו בשם Realtek PCIe FE Family Controller. 4. זה משנה איזה דגם של לפטופ יש לי? 5. הראוטר שלי זה ה-TP-LINK TL-WR841N של הוט. זה מתאים? הנה …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Cheif,

בשבועות האחרונים גדל היקף התעבורה באתר NetCHEIF והוא הפך, לפחות לטעמי, למעט איטי וכבד. כיוון שכך, במהלך סוף השבוע הזה יעבור האתר שדרוג. במהלכו יתכן והאתר לא יהיה זמין באופן מלא. עימכם הסליחה. אני מקווה שעד יום ראשון כל התהליך יהיה מאחורי.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אם אני מזמין את העיסקה המדוברת של הוט-הם יחליפו לי את המודם ב הוטבוקס שמשמש גם כראוטר. קראתי שההוטבוקס לא מתפקד טוב כראוטר האם עדיף להישאר עם ה TP LINK 841 שיש לי ? האם זה בכלל אפשרי? תודה ערן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. עברתי ל-100Mb של הוט, בהתחלה עם הוטנט, וקיבלתי מהירויות של 6-7 מגה לשניה לחו"ל. (+\-5) החלטתי שזה לא מספק (לפני זה הייתי ב-12 מגה אצל בזב"ל וקיבלתי יותר) אז חזרתי לבזב"ל. עכשיו אני גולש לחו"ל ב- 10-15 מגה לשניה בערך. ככה זה אצל כולם? אני מחובר עם הוטבוקס כראוטר. אגב, גם לארץ המהירויות לא בשמיים.. ורק באתר של בזב"ל אני מקבל 75 מגה. אני היחיד או שכולם מקבלים מהירות כזו ופשוט לא מתלוננים?

12. Started by Torian,

שמתי לב לקושחה חדשה שיצאה בתאריך 10.2.12 העמוד להורדה באתר הרשמי: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND קישור ישיר להורדה: http://www.tp-link.com/Resources/software/TL-WR1043ND_V1_120210.zip השינויים: 1.שינוי בשורת מצב סטטוס לDDNS 2.שיפור בVirtual server (הפניית פורטים) 3.תיקון באג בשעון זמן קיץ 4.Improved multicast function(עדיין לא חקרתי מה זה עושה בדיוק) 5.שיפור QOS ו WPS 6.שיפור פונקציית הUSB(מקווה שהוסיפו שרת מדפסת) אני הולך להתקין את הקושחה מחר בערב בגלל חוסר זמן, אשמח אם מישהוא יגיד לי אם קיימת אופציית שרת מדפסת, תודה.

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. שלום. לפני כשבוע שידרגתי ממהירות 5 מגה למהירות 50 (בזק, בזק בינלאומי). במחשב שנמצא ליד הראוטר אני מקבל מהירות מלאה, אבל בשאר המחשבים שמפוזרים בבית ומחוברים על ידי HomePlug, המהירות נמוכה ממה שאני אמור לקבל. האם ייתכן שההום-פלאג הוא גורם הבעיה וצריך הום-פלאג שתומכים במהירויות שכאלה? אני לא יודע איך לבדוק אם מה שיש לי כרגע תומך, אבל אם מישהו אחר יכול לבדוק ורק צריך לדעת את הדגם אז זה - TP-Link PA211 תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zahi122,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן בהורדות HTTP שהמהירות הורדה ממש איטית יש לי 100 מגה ומוריד לי על 30-300 KB גם לפני היה לי את זה היה לי 12 מגה וזה היה מוריד לאט הייתי מוגדר בלי חייגן עליתי על שיטה להתחבר עם חייגן לאיפי 212.25.127.15-19 כל פעם איפי אחר נתן לי מקס עכשו שעברתי ל 100 מגה אני עושה אותו דבר אבל לצערי זה מוריד לי כאילו יש לי 12 מגה אני רוצה להדגיש שטורטים מורידים לי בממוצע על 7M בלי חייגן כנראה אין מקס בגלל שהכרטיס רשת לא תומך 1G את זה אני ישדרג בעתיד עוד משהו למשל יוטוב בלי החייגן טוען לאט ועם תוך שניה נטען מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Zeus710,

שלום חברים. אולי מישהו יוכל לעזור לי. יש לי לוח אם MSI P7N PLATINUM SLI. אני זוכר שבאתר MSI מצאתי שכרטיס רשת המובנה של הלוח הוא 10/100/1000 Mbit Ethernet. ב DEVICE MANAGER אני מצאתי שרשום Nvidia nForce 10/100/1000 Mbps Ethernet. אבל אם אני בודק LOCAL AREA CONNECTION אני רואה שכרטיס רשת שלי עובד ב 100 Mbps. בהתחלה חשבתי שזה אולי עקב מודם שלי Motorola וכבל רשת שקיבלתי עוד עם מודם הראשון שלי כאשר המהירות שלי הייתה 1.5 מגה. אבל נכנסתי להגדרות של כרטיס רשת וראיתי שאפילו בהגדרות אין אופציה ל 1000 mbps. יש רק 10 ו 100 מגה. אני בינתיים עם 12 מגה בכבלים ולא מתכנן לשדרג ל 100 מגה, אבל מסקרן אותי לדעת למה יש לי רק 100 מגה, כאשר תיאורטית כרטיס רשת שלי צריך לתת לי אופציה לבחור את 10…

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. או שמא כדאי לקחת מבזק תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אתמול שידרגתי את התשתית של 100 שלי ל-100 מגה, ו100 מגה ספק עם בזק בינלאומי. ברוטאר שלי מוגדר חיבור ל NO-IP, כך שאני יכול להתחבר ב RDP למחשב שלי בקלות. הבוקר שמתי לב שזה לא עובד, מבדיקה מהירה, ראיתי שיש IP אחיד לכל משתמשי בזק שיוצאים מהוט. מישהו מכיר פתרון יצירתי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13741 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12077 ידוע לי ש-PCI נחשב לבחירה היותר בטוחה, אבל אני כן חושב על ה-USB בעיקר בגלל עניין המיקום. כרטיס PCI יהיה פשוט תקוע מאחורי המחשב שלי, חסום משני כיוונים. כרטיס USB אני אוכל למקם על השולחן שלי. מה לדעתכם הבחירה הנכונה פה? מה שחשוב לי זה קליטה אופטימלית ומהירות גלישה אלחוטית מקסימלית. המחשב משמש למשחקי רשת.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by dropsy,

איך אני יכול לדעת מה המרחק שלי מהמרכזיה של בזק או עד כמה התשתית אצלי תומכת\יכולה לתמוך ?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  20. לפני יומיים הגיע הטכנאי של הוט (סוף סוף) והתקין את ההוטבוקס וה100MB. עכשיו מה שלא חשבתי עליו, זה שהנתב שלי כיום - Edimax 6504N, לא מסוגל להגיע ל100MB ! אלא רק עד 85MB. לכן, לפני שאני מתחיל לעשות השוואה בין בזב"ל להוטנט (מחובר כרגע לשתי הספקיות במקביל לצורך השוואה), אני אצטרך המלצה לנתב איכותי ללא מגבלת תקציב. מהתרשמות כללית, טעינה של דפי אינטרנט דומה מאוד בהוטנט ביחס לבזב"ל. Youtube מהיר יותר בהוטנט. פינגים לחו"ל גבוהים ב10MS+- . לגבי מהירות הורדה, הצלחתי כבר להגיע ל10MB לשנייה, למרות שבדיקה יותר רצינית הייתי מעדיף לעשות עם נתב שתומך במהירות. אני מאמין שאחרי שאני אקנה נתב חדש אני אוכל לעלות תמונות ולעשות השוואה יותר מסודרת שיהיה יותר קל לבחור ביניהם ..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by OmriF,

הצטרפתי גם אני להוט לספק ותשתית של 100 מגה ובבדיקות שביצעתי על המחשב הנייח שלי המחובר בעזרת מתאם האלחוטי הנ"ל: http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel11/Siemens_Gigaset_USBadapter_300/ ובבדיקות המהירות שבציעתי על המחשב הגעתי למהירות של 65 מגה פחות או יותר. בבדיקה עם הוט, בחיבור ישירות למודם עם כבל, הצלחתי להגיע ל-80 מגה הורדה. הם אומרים שלא ניתן להגיע ליותר גבוה עם המתאם האלחוטי, האם זה נכון? הקליטה במתאם על ארבעה פסים והמהירות המוצהרת שם: 270 MBPS.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by rgrifat,

שלום. יש לי ראוטר מיותר, האם ניתן לחבר אותו לכבל רשת (שמחובר להוטבוקס בקומה 2) כדי לקבל רשת אלחוטית (בקומה 1)? בד"כ הראוטר מקבל את הקו דרך כבל ADSL, האם הוא יכול לקבל כבל רשת? האם יש כניסה מתאימה? או האם יש מתאם (מכבל רשת ל- ADSL)? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by somero10,

שלום, לא מזמן הצטרפתי למבצע החדש של הוט כמו רוב המשתמשים כאן וגם אני כמו רוב המשתמשים נתקלתי בבעית המהירות. הצטרפתי למסלול 100MB\S של הוט נט וכאשר אני מריץ בדיקת מהירות אני מקבל תוצאה של 5MB\S ולא מעל זה. דיברתי כבר למעלה משעתיים עם נציג של הוט (שלא הבין הרבה בוא נגיד ככה) ובסופה של השיחה מצאתי את עצמי מפנה יום לטכנאי "בכיר מאוד" של אינטרנט כפי שהנציג במוקד אמר. הקטע הוא שהנציג אמר לי שכרטיס הרשת שבמחשב הנייח שלי אינו תומך במהירויות כאלה.. אבל מצד שני כשהייתי ב012 עם 12MBS אני באמת קיבלתי 12MB\S +-. אז רציתי לדעת האם באמת הבעיה היא בכרטיס הרשת שברשותי או ששוב הוט מרמים אותי. נכנסתי לDevice Manager ותחת Network Adapters יש רק שורה אחת ובה כתוב "Realtek PCIe GBE Family Cont…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by ori24,

התחלתי לעבוד לפני כמה ימים עם הגוגל כרום ואין ספק שהוא מהיר יותר מהIE9 איתו עבדתי תמיד. הבעיה היא שאם אני מוריד קובץ ישיר מאתר דוגמא דריבר מNVIDIA או AMD אז לוקח לו איזה חצי דקה או יותר עד שהוא מתבסס על המהירות שלי שהיא 30 מגה וכאן הכוונה ל3.6MB הכוונה הוא מטפס לאט לאט עד שהוא מגיע לשם. בIE למשל וגם בפיירפוקס תוך שניות הם מגיע ל3.6MB מהירות הורדה ..האם יש דרך לסדר את זה? איזה תוסף?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by redead,

יש לי בבית רשת אלחוטית ניסיתי להתקין filezilla על אחד המחשבים ואז להתחבר אליו ממחשב אחר באותה רשת מה הסיבה שפינג כן מגיע למחשב אבל FTP הוא מסרב לקבל ? פתחתי לו את פורט 21 גם בTCP וגם בUDP .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים