רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו, יש לי עכשיו תשתית במהירות של 12 MB ועכשיו אני צריך להגדיל גם את הספקית. אני כרגע ב 013 נטוויז'ן ואני משלם 80 ש"ח על 5 מגה בית.. כן אני יודע זאת גניבה לאור יום ובגלל זה אני רוצה שתציעו לי את החבילה הכי זולה שקיימת בארץ ל 12 MB. בין החברות המועדפות עלי הן בזק בינלאומי או 013 נטוויז'ן. ראיתי את התגובה הזאת, אני סבור ש 90 אחוז שזה לא נכון אבל אולי אני טועה, תראו: עכשיו הוא אומר פה: 12 MB בבזק בינלאומי ועוד Private NGN וכל זה רק ב 54 ש"ח ? זה הגיוני ? ואם לא, אז איזה חבילה הכי טובה יש שאתם מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר Edimax BR 6204WG. קנפגתי את הראוטר לפי המדריך ב-portforward.com, אבל מה שאני לא עושה, הפורטים לא נפתחים לי, לפחות לפי אתרים כמו זה: http://www.canyouseeme.org/. כרגע אני רוצה לפתוח פורט בשביל uTorrent. הוא כן מוריד אבל די לאט, ואין לי מושג למה. ספקית האינטרנט שלי היא ברק 013. אני מניח שהם חוסמים לי פורטים, אבל האם הם יכולים לעשות את זה גם אם אני משנה לפורט רנדומלי ומוסיף קידוד בתוכנה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קיבלתי את הראטר Asus AM 604g החדש של בזק. ואין לי מושג איפה פותחים שם פורטים??? את כל שאר ההגדרות סידרתי בלי בעיות בכלל. רק לפתוח פורטים אני לא יודע איפה, אני ניסיתי את ה virtual server אבל זה לא זה ע"פ הבדיקה שלי עם הפורט פתוח או לו כתוב שלא. שמישהו יעזור לי בבקשה. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שרת ואני רוצה לדעת יותר איך אפשר לבצע אולי דרכו שיחות חינם voip. אני לא יודע אם אפשר, אבל יש מלא אתרים שמציעים את זה, אז איך הם עושים את זה על גבי השרת שלהם. תודה...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בס"ד מצאתי את הדיווח הבא בפורום מסויים: מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה? מה הולך פה? לא ממש הבנתי.
-
- 59 תגובות
- 13.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון באחד ממחשבים עוצמת האות פחתה ל 12-24 Mbps (במקום 54) הזזתי את הנתב וגם את האנטנה שמחוברת לכרטיס הרשת,והבעיה לא נפתרה מה עוד ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד אתמול, ראיתי ב- http://speed.hot.net.il את שעון המהירות הבא: עכשיו פתאום נתקלתי בזה: מה דעתכם על השינוי? מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לדעתי השמועה נכונה, ה HOTBOX פשוט גרוע בחיבור Wi Fi, ניסיתי לשחק עם הערוצים והנתונים, התוצאות אכן השתפרו, בדיקת מהירות מול אתר הוט נט משיגה תוצאות של 40 מגה בערך (לעומת 95 במחשב נייח קווי), שעקרונית זה בהחלט מספיק לי עבור האלחוטי, אבל למרות המספר הנ"ל האתרים איטיים מאוד. (הלפטופ תקין לחלוטין וטס ללא בעיה כאשר החיבור הוא קווי). 1. האם הפיכת ה HOTBOX למודם כרוכה בעלות ישירה/עקיפה כלשהי? (למרות שלדעתי הם צריכים להוריד לי התשלום החודשי, אבל אולי כשהמשיח יבוא). 2. האם הפיכת ה HOTBOX למודם מבטלת רק את יכולות האלחוט וה Switch שלו (חיבור מחשבים נוספים), או גם את הטלפון המחובר אליו? (אני מניח שלא) 3. האם אין אפשרות במקום להפוך אותו למודם, להמשיך להשתמש בו גם כנתב (מחוברים אליו מחש…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבצע VPN עם 4 חברים. לאחר שכשלו ניסיונותי להיעזר בתוכנה Hamachi החלטתי לנסות בדרך אחרת. הגדרתי את המחשב שלי כ- VPN Server בעזרת ההסבר הפשוט הזה. חברים שלי הגדירו חייגן בעזרת ההסבר הפשוט הזה. הגדרתי כך שלכל אחד יהיה שם משתמש וסיסמא משלו. לדאבוני, רק חבר אחד יכול להתחבר אליי בכל פעם, כאשר מישהו מחובר, אף אחד אחר לא יכול להתחבר. האם בכלל קיימת אפשרות לעבוד ב- VPN של WinXP עם מס' משתמשים בו-זמנית או שזה peer-to-peer ואני סתם שובר את הראש? תודה רבה על העזרה והסבלנות. שיהיה שבוע טוב ומבורך, אורן.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש כרגע דיל שמאפשר לקנות אותו ב-28 שקלים במקום 56 שקלים (בדקתי, אכן זה המחיר בזאפ) ולאסוף אותו באחד מסניפי אייבורי. אז נכון שזה באמת גרושים, אבל אם זה לא יביא לי תועלת אז גם את זה אני אשמח לחסוך מעצמי - אתם חושבים שזה ייתן לי קליטה טובה יותר של השידור מהראוטר (גם של TPLINK) שנמצא לו בקומה למטה? כרגע בקומה למעלה מקבלים עוצמה נמוכה יחסית של 2 קווים בדר"כ והאינטרנט די איטי והרבה פעמים מתנתק לו. אם יש דרך לבדוק אם זה יהיה עדיף משמעותית - אשמח לתשובה, אזמין ישר שניים.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, התקנתי על המחשבים שלי את VNC כדי שאני אוכל להשתלט עליהם. יש לי בבית ROUTER ואליו מחוברים 2 מחשבים, פתחתי את ה-PORT-ים המתאימים. למחשבים יש IP שמתחיל ב-10.0.0 ויש ל-ROUTER את ה-IP החיצוני. (הראוטר שלי מריץ NAT). רציתי לדעת איך אני מתחבר אליהם מרחוק אם אני נמצא במשרד או בכל מקום אחר. איזה IP אני כותב בשביל להתחבר אליהם. אני מן הסתם מצליח להתחבר אליהם שאני בתוך הרשת הפנימית שה-ROUTER יוצר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכל הנוגע לחיבור המחשב שלי לרשת אני בור ואשמח לקצת עזרה והסבר על מנת לקנות קצת ידיעות ולא רק להיות משתמש קצה. יש לי מודם-נתב שקיבלתי בזמנו מבזק ונקרא AZTEC 600E המודם-נתב הזה מחובר לראוטר TP-LINK WR1043ND. ושאלותי הן: א. מה היעוד של כל אחד מהם ? ב. האם המודם-נתב (הישן מאד) אינו מיותר ? ג. האם יש ראוטר שנותן מענה לשני הרכיבים (בהנחה ששניהם נחוצים) על מנת לחסוך לי במקום. תודה .
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אנשים, אני צריך כרטיס רשת USB לשם הגדלת טווך גילוי נקודות ציבוריות ולא בגדול משנה מהירות. אני מתלבט בין הבאים: 1) Edimax EW-7622UMN nMax 802.11n 2) TP-Link TL-WN722N nLITE 802.11n http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5754 3) GS-27USB High Power Lan USB WiFi Wireless Adapter 5dBi Antenna http://www.focalprice.com/CN049S/GS27USB_High_Power_Lan_USB_WiFi_Wireless_Adapter_5dBi_Antenna_Silver.html האחרון הכי חזק יכול להיות אבל אם אקנה אותו, לא תהיה אחריות כי הוא מוכר בסין. לגבי (1) ו(2) מה הייתם ממליצים כאשר הבדל בין 150מ ל300מ בשבילי הוא לא הכרחי וכפי שציינתי בהתחלה, הכי חשוב זה טווח קליטה ויציבות של התקן. חוץ מזה איפה הייתם קונים את הפריט? IVORY או KSP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש בחצר של אבי יחידת דיור שמשמשת את אחי. האם עם מגדיל טווח כזה הוא יוכל לקלוט נתב אלחוטי סטנדרטי שנמצא בבית במרחק של כ70 מ' עם קירות וכו' בדרך ? http://ksp.co.il/?uin=25835 איך בכלל מחברים את המגדיל טווח הזה למחשב ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ח'ברה, יש לי כיום 100mb דרך הוט+הוט.נט, המודם/ראוטר הוא כצפוי HOTBOX. הקופסה לא משדרת אות Wi-Fi מספיק חזק לכול הבית, לכן חשבתי על הוספת ראטורים נוספים. הרשת הביתית כזאת: מחשב נייח שמחובר ישירות להוטבוקס (מקבל 100mb), ולפטוף/iOS'ים למיניהם באלחוטי (לא מקבלים 100mb עקב הגבלת הטכנולוגיה..). בגלל שההוטבוקס לא תומך WDS אז אני חייב להוסיף 2 ראוטרים, האחד בצמוד להוטבוקס, השני במרכז הבית שירחיב את ההאות האלחוטי. מכיוון שאני לא צריך את הסוויצ'ים של 1GB (בגלל שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר להוטבוקס), חשבתי לקנות שתי TP-Link TLWR841N שזולים יותר מאשר TL-WR1043N המומלץ, כי למיטב הבנתי לא יהיה הבדל ביניהם לגולשים ברשת אלחוטית. אני צודק? אפשרי לחבר את המחשב נייח ישירות להוט בו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שכל הפורטים של בתוכנות השונות היו פתוחים, עשיתי עוד פעם בדיקה לראות אם הם פתוחים(דרך התוכנה PF) וכולם היו סגורים, ניסיתי לפתוח אותם שוב, לפתוח פורטים אחרים, וכלום לא עוזר. אני עם הקושחה המקורית 1.02.8 מה עושים? אריאל
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המהירות הגלישה וההורדה שלי יורדת משמעותית כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. כשאני מחבר ישירות את המודם ומתחבר אין לי שום בעית מהירות מה יכולה להיות הבעיה ? עם חיבור ישיר של המודם אני מצליח להוריד ב 620KB ועם חיבור דרך הראוטר אני מוריד בקושי על 400KB יש לי ראוטר של FBR-1418TX של LEVEL ONE מחובר לאינטרנט דרך HOT ואינטרנט זהב בבקשה תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מאייבורי מחשבים את הכרטיס רשת האלחוטית הזאת: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 אם אני מחבר את הכרטיס הזה למחשב שלי אז זה מריץ לי ישאר את התוכנה של הWIFI ? או שאני צריך להוריד את התוכנה או שזה בא עם הדיסק... אני צריך מידע בנושא הזה של הכרטיס רשת האלחוטית הזאת עם חיבור של USB.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הפרט של האיי סיי קיו כי מאז שהתקנתי ראוטר יש לי בעיות עם האיי סיי קיו ואני חושב שבגלל שהפורט שלו חסום
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי נתב בזק DSL-6740U. יש לו 4 יציאות חוטיות וכולן בשימוש. התעורר הצורך ביציאה חוטית נוספת (כרגע אחת, אבל הן נוטות להתרבות) האם הדבר אפשרי? אם כן, עדיף עם כמה שפחות מכשירים גדולים ומסורבלים (למשל חיבור נתב נוסף או כאלה)-יש לי נתב נוסף ישן, פשוט אין ממש מקום. אם הדבר אפשרי אעדיף משהו כמו מפצל (לקו טלפון או ל-USB) - השאלה אם דבר כזה קיים בנתבים והאם הוא לא יקר. דבר נוסף, היה הדבר לא יהיה אפשרי בצורה נוחה, או מכל סיבה אחרת, האם אם אחבר את אחד המחשבים דרך כרטיס רשת אלחוטי הדבר יפגע לי בקצב ההורדה והגלישה והאם עדיין יאפשר שיתופים רשתיים שונים עם דגש על הבאים: שיתוף באמצעות קבוצת משתמשים בWIN7 שיתוף מקלדת ועכבר באמצעות תוכנות שיתוף רשת DNLA שיתוף מדפסת תודה וסופש…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. מזה כמה שנים השתמשתי בראוטר אלחוטי של 3COM הידוע, הוא עבד מצויין, אך לאחרוה המכשיר התקלקל, וכעת אני צריך לקנות ראוטר חדש. הבעיה היחידה שהייתה לי איתו היא טווח קליטה שלו - לא הצלחתי להתחבר דרכו מכל חדרי הבית שלנו. אני מחפש כרגע ראוטר ENTRY LEVEL (נגיד עד 300 ש"ח) , שאליו יתחברו מחשב נייח, 2 מחשבים ניידים, פוקט-פיסי ואייפון 3G, כך שאין צורף בראוטר סופר מתקדם.מה שחשוב לי זה טווח הקליטה שלו. מהו לדעתכם הראוטר הבסיסי בעל טווח הקליטה הטוב ביותר? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט דרך מודם של XP WOW כותב לי ב-taskbar " מחובר במהירות 1.8 mbps " למה 1.8 mbps ? אני משלם על החבילה של WOW ב-MB 0.5 (אני חושב)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההגבלה של ההורדה? עכשיו גם הגלישה איטית ...... אי אפשר לגלוש ככהה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
התופעה הנ"ל רק הולכת ומחריפה עד כדי שיתוק מוחלט. יש לציין שאין בעיה מיוחדת בכל הקשור להורדות (כשאני מצליח להתחבר להורדה ישירה). הבעיה המרכזית היא בניסיון לגלוש לאתרים - בארץ או בחו"ל - מנסה בכל שלושת הדפדפנים פיירפוקס, אספלורר וכרום. הפיירפוקס הוא הבעייתי מהשלושה, עם השניים האחרים, במיוחד הכרום אני מצליח באופן די צולע להתחבר לאתרים. משתמש במודם ללא ראוטר, לקחתי לבדיקה את המודם של השכן וללא שינוי, הבעיה עדיין קיימת. מה הבעיה אצלי והאם יש פתרון? אשמח אם תוכלו לעזור לי, אם יש לכם שאלות מנחות אשמח לענות. אגב, עד שניה לפני שנכנסתי לאתר הזה סבלתי מהבעיה, פתאום שמתי לב שהגלישה מאד מהירה, מיהרתי לבדוק עם הפיירפוקס והכל בסדר גמור - כרגע - זה רק שאלה של זמן עד שהבעיה תחזור על עצמה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וואלה 013 התקינו אצלי אתמול ראוטר והכל עבד מצויין הם גם בדקו את האימיול ופתחו את הפורטים שצריך... עכשיו משום מה הפורטים האלה נסגרו אני חושב ( הייתה בעיה אתמול בהתקשרות במחשב השני אז אבא שלי דיבר עם התמיכה הטכנית וכנראה חבר או הגדיר מחדש את המחשב השני, במחשב שאני משתמש בו עכשיו האינטרנט עבד ) ומאז שהוא עשה את זה האימיול עובד על lowid וגם קאזה שעות עד שמתחבר.. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהתקנתי 2 אנטיוירוס ביחד ( kasperspy ו-bitdefender ) אבל אין מצב כי בביטדיפנדר אשרתי לפתוח את הפורטים לאימיול וב-kasperspy זה לא עשה כלום שפתחתי את האימיול ( יעני לא הופיעה הודעה אם אני מרשה את זה ), בכל אופן מחקתי את שני האנטי וירוסים האלה והבעיה נמשכה, וגם הפיירוול של הווינדוס לא פעל ואפילו הפע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-