עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כשרק הזמנתי אינטרנט ניגשתי לבזק סטור לקבל את המודם שלי ושאלו אותי איזה מודם אני רוצה רשת או USB ששניהם "בחינם" עכשיו כשאני רוצה רוצה לעבור ל מודם רשת עקב וינדוס 64 ביט וסיבות נוספות הבני צונזר האלה מבקשים ממני 140 שקל! על מה?! האיתי מבין עם היה מצורף למודם כרטיס רשת נוסף אבל בישביל להחליף מודם 140 שקל? למישהו יש דרך להחליף למודם רשת? איזה קומבינה או משהו?נמאס לי מ USB הרשת הרבה יותר טוב ממנו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BandiT,

שלום, יש לי בעיה עם קראית מיילים באמצעות תוכנת אוטלוק אקספרס. עד היום לא היתה לי שום בעיה. הגדרתי את השרת היוצא והנכנס mail.my-domain.com פורטים 25 ו 110. זה עבד ככה כמה שנים, עד שהיום בבוקר הוא התחיל לכתוב לי שיש בעיה והוא לא יכול להתחבר. רק אחרי שהפעלתי את האפשרות SSL וזה שינה לי את הפורטים ל 25 ו 995 זה חזר לעבוד, הבעיה המוזרה היא שממחשבים אחרים שיושבים מחוץ לרשת הזאת, זה עדיין עובד ללא SSL ובפורט 110. וברשת הספציפית הזאת ששם יש לי IP קבוע ואני לא יכול לשנות אותו, זה לא נכנס דרך 110. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? לא היה שום שינוי בהגדרות של הראוטר. חשבתי אולי בעיה בחברת אכסון ששם יושב האתר שלי, אבל עובדה שזה עובד מכל מקום רק לא מהרשת שלי. יכול להיות שבזק חסמו את…

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  3. שלום. היום כמעט בכל בית יש כמה מחשבים וחיבור אינטרנט משותף. אני מחפש תוכנה כמו Vnc או Pcanywhere שבעזרתה אני יכול להיכנס למחשב שיש לו כתובת לא חוקית ולשלוט עליו. (כמובן שיהיה בצורה מאובטחת) יש לי דודים שיש להם הרבה בעיות ויהיה לי יותר קל לפתור אותם בעזרת Vnc מאשר להסביר בטלפון. הבעיה היא שאני לא יכול להתחבר למחשבים בעלי IP לא חוקיים מרחוק. אז אם יש תוכנה כזאת אני ישמח לדעת.. שוב תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by efod26,

שלום, התקנתי ראוטר בבית והכל עבד כמו שצריך, אני רואה את המחשב כשאני מנסה להעביר קצבים ממנו לנייד אבל הוא נותן לי הוראת שגיאה שכביכול הגישה נדחית בלפטופ רץ על XP והמחשב על וינ' 7 מי יוכל לעזור בזה?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by ag43,

שיפצתי את הבית והעברתי כבל רשת (לא מוצלב) בקירות בתור הכנה לרשת עתידית שתנוהל ע"י נתב. אני מחכה עד שתקן N יהיה סופי לפני קניית הנתב ובינתיים מעוניין לחבר 2 מחשבים ישירות באמצעות הכבל הנ"ל. אני לא רוצה להתחיל לפרק את הקיים ולהחזיר שוב כשאקנה את הנתב. האם יש גאדג'ט כלשהו שמשמש רק כדי להפוך את אחת היציאות מחיווט "ישר" לחיווט "מוצלב"?

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש ראוטר/ראוטר+מודם שיתפקדו כיחידה נפרדת ולא יחייבו חיבור למחשב, האם יש חיה כזאת? אם כן: תקציב : 300-400 ש"ח אני מעוניין בראוטר אלחוטי איכותי,עמיד בעומס, עד 6-7 אנשים שגולשים עליו בו זמנית מהירות 12-15MB. תודה ויום טוב

7. פתחתי 2 פורטים ל EMULE. UDP ו TCP. עשיתי SAVE אבל ה EMULE לא עובר בדיקת פורטים. TCP נכשל. האם אני חייב שתהיה לי IP סטטית? תודה לעונים. עריכה: אוקיי הצלחתי. עשיתי IPCONFIG ואת כתובת ה IP שהיתה רשומה שם, כתבתי בIP שבפתיחת הפורטים. עכשיו שאלה חדשה, כשאעשה RESET לראוטר(POWER OFF.....ON) האם ה IP שלי (IP פנימי של הרשת) ישנה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by izikd,

היי, אני מעוניין לרכוש סוויץ' שיעבוד במהירות 1Gb. 8 פורטים או 16 פורטים. יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי :'( חברה יש לי בבית רשת חוטית ואלחוטית ואני במהירות של 7MB ובזמן האחרון אני חושב שמשהו ניצל את הקו אינטרנט שלי! הכל זז לאט בכל המחשבים יש תוכנה פשוטה שיכולה להראות לי מי גולש בזמן אמת וכמה הוא מנצל את רוחב הפס שלי? ואולי אפשר להגביל לכל מחשב את ההגבלה שלו? אני עם ראוטר D-LINK DIR300 ללא סיסמה (אני יודע שזה טיפשי).. :'(

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, הגדרתי מספר תקיות כתקיות שיתוף מ2 מחשבים ברשת אני מצליח להכנס ללא בעיה לעומת זאת מ2 מחשבים אחרים אני לא מצליח להכנס לתקיה והוא נותן לי שגיאה ושאין לי הרשאות אשמח לעזרה בפתרון הבעיה מדובר בוינדוס 8

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by sufgi123,

ראשית אתאר את המצב אצלי. יש לי 2 מחשבים בבית, שאחד מהם הוסב לשרת קבצים. על מחשב אחד מותקן win7 , ועל השני מותקן win server 2008 . 2 המחשבים מחוברים באמצעות הראוטר הביתי (שתומך ב 1G), וגם באמצעות כבל רשת מוצלב (עם מרחב כתובות שונה מהרשת הביתית). במחשב הביתי עשיתי map לכוננים בשרת. אני נתקל ב 2 בעיות קלות: 1. אם המחשב הביתי דולק ומצב logon , ולאחר מכן אני מפעיל את השרת , מהירות התקשורת בינהם איטית מאוד. כדי לקבל מהירות גבוהה אני צריך לבצע logoff למחשב, ואז logon בחזרה. כלומר בזמן ה logon כנראה מתבצעת פעולת הסתנכרנות מול השרת. השאלה היא באיזה אופן אני יכול לקבל את המהירות הגבוהה מבלי לבצע logoff ? 2. לא משנה באיזה אופן אני מעביר קבצים (דרך הראוטר או דרך הכבל המוצלב), אני ל…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי חברה רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניה של ראוטר חדש לבית המצב כיום הוא שיש ראוטר אדימקס ישן שמחובר למודם, והוא לבדו לא מצליח לכסות את הבית (מדובר על בית של קומה אחת) אז כדי לתקן את המצב הזה יש גם סוג של ממסר שמחובר לחשמל בנקודה אחרת בבית מקבל אות מהראוטר הישן ומפיץ אותו לשאר הבית וזה מכסה את כל הבית הבעיה היחידה היא שזה גורם להאטה משמעותית בחיבור מחשב שמחובר ישירות לראוטר (זה שמחובר למודם) מצליח להגיע כמעט ל30מגה (שזה החיבור שיש בבית) ומחשב שמחובר בWIFI בקושי עובר את ה10מגה (ומתחבר דרך ה'ממסר') חשבתי שהצעד הנכון יהיה להחליף את הראוטר הישן למשהו חדש, שיצליח לתפוס את כל הבית וגם יתן חיבור בקצב מהיר כמו בחיבור קווי מה ההמלצה שלכם?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום, עקב ריבוי המכשירים הדורשים חיבור לרשת בבית, אני מחפש ראוטר (ראשון). מדובר בדירה בבניין, ב"סביבה עירונית צפופה" לדברי חבריי ,כך שהבנתי שאפקטיביות הראוטר תרד. אני זקוק לטווח של 9-12 מטרים, כרגע, מהירות החיבור היא 15Mb. ראשית, שאלה: כיוון שהתכנון הוא לחבר את המודם למחשב הראשי חוטית, והוא נמצא בחדר שינה, האם מומלץ לשמור על מרחק מסויים מהראוטר? שנית, כיוון שהראוטר מיועד לביתה של אימי, אני מעוניין במכשיר היציב ביותר שקיים, כדי לחסוך ממני ריצות תכופות לתיקון תקיעות כאלו ואחרות. מקריאת הת'רדים האחרונים בנושא, הבנתי ש TP-Link TL-WR1043ND מומלץ, אך מס' חוות דעת בזאפ המציינות תקלות תכופות הרתיעו אותי. במהלך חיפושיי, נתקלתי ב: D-LINK DIR-645, שעולה כ450 ש"ח וסקירה באתר טכנולוגי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Guarding angel,

עם הנתב הישן שלי netgear 614 יכלתי לקלוט אפילו מחוץ לבית עם הנתב הזה אין קליטה כלל מחוץ לבית ולא שיניתי מיקום כלל. לשכנה שלי יש נתב dlink 2670 פשוט ויש קליטה על אף שהוא נמצא רחוק יותר מהראוטר שלי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by doker,

יש לי ראוטר edimax br6204wg אני לא מצליח להגדיר את הראוטר להתחבר לאינטרנט עדכנתי קשוחה בראוטר חיברתי את המודם ל wan הגדרתי חיבור l2tp עם שם משתמש וסיסמה ובgateway כתבתי את מה שהיה במאפיינים של החייגן וזה לא עובד מישהו יכול לעזור זה ממש דחוף

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי אנטנה פנימית של הנייד ואנטנה חיצונית ביואסבי, אם אני מתחבר לרשת אחת עם אנטנה אחת, ולרשת אחרת עם האנטנה השניה, אני אוכל לנצל את שני חיבורי האינטרנט? ווינדוס 7 יודע לנצל את זה? כרגע זה לא מסובך להתחבר ככה, פשוט לוקאל אריא קונקשן אחד מחובר לראוטר אחד ולוקאל אריא קונקשן שלוש מחובר לשכנים...השאלה זה אם זה באמת משתמש באינטרנט של שניהם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כשלראשונה התחברתי לכבלים הטכנאי הכניס אותי לאתר: WELCOME.HOT.NET.IL עוד לא היה מוגדר לי חיבור. כלומר אפשר לסייר ב"אתר" הזה בלי חיבור, יותר נכון לומר רק כאשר אתה לא מחובר. עכשיו דרך האתר הזה אני יכול להכנס למספר אתרים הבית של חברות אינטרנט מובילות בארץ. מישהו יכול להסביר איך זה בדיוק פועל? אני חושב שיש פה איזה קטע של SUBNETS, אבל אפשר תאורטית דרך זה לעקוף את השרת של ההתחברויות ולהגיע לאתרים חיצוניים? אז איך הם חסמו את זה שלא תוכל לגלוש לאתרים אחרים חוץ מאלא של הספקיות? הם מפנים אותך לשרת DNS אחר? שבו יש רק את הכתובות המובחרות הללו? תודה מראש לצרכי השכלה בלבד. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by atm972,

אני יודע שדיברנו על הפיכת ראוטר של בזק ל-AP אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו קצת שונה - יש לי מודם ( מוטורולה סטנדרטי של הוט ) ואני רוצה לחבר אליו את הראוטר שיש לי מבזק ( dlink 2650u ) כך שאקבל חיבור אלחוטי בבית ולא לשלם על זה להוט... מי יכול לעזור ? ??? :s05:

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by cmpxchg8b,

שלום פורום, קניתי את הראוטר שרבים בפורום ממליצים עליו - ה-1043ND של TP-LINK (קניתי את גרסא 2 של הראוטר). אני חווה ניתוקים ונפילות במהירות של החיבורים ב-Wireless (נראה שאין בעיות בחיבור קווי. כמו כן, בדקתי במספר מכשירים כך שזאת לא בעיה עם ה-adapter במחשב שלי או משהו כזה). שיחקתי עם בערך כל ההגדרות האפשריות בראוטר שקשורות ל-wireless - ללא הצלחה רבה. מדובר סה"כ במרחק של 5-6 מטר בין המחשב לראוטר, אין קירות עבים ביניהם (למעשה, יש בסה"כ שתי דלתות, ואם פותחים אותן יש אפילו קו אוירי). ככה זה אמור להיות? לא ציפיתי לביצועים מטורפים מראוטר ב-300 שקל, אבל לפחות שיהיה שמיש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. איך אני מצליב כבל רשת ש... לא מוצלב? ???

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by NadavAfuta,

אני חושב שארכוש את הנתב הזה בקרוב, אבל רציתי לשאול משהו. האם ישנה אפשרות בראוטר גם לחבר חוטית מחשבים? או רק בצורה אלחוטית? אם אי אפשר, תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שניתן להתחבר דרכו גם אלחוטית וגם חוטית?

22. Started by Oranili,

שלום, אני רוצה לשאול אותכם שאלה. שאתם גולשים באתר יוטיוב ואתם לוחצים בסרטון על 720P גם לכם הסרטון נתקע בטעינה מדי פעם? עם עיגולים כאלה..... ולפעמים הסרטון טס על 720P משהו מוזר... אני שואל בכוונה לאלה שיש להם חייגן ... כי לי אין חייגן וחשבתי שזה קורה רק אצלי... לפעמים הסרטון נתקע פשוט ... וממשיך ועוד פעם נתקע ויום אחרי הסרטון יטוס... או שסרטון אחר יטוס... ככה זה ביוטיוב אצלי גם אצלכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by BeBest,

אהלן, יש לי רשת ביתית קווית שמכילה ראוטר וסוויץ'. אל הסוויץ' מתחברים 2 מכשירי סטרימינג. הראוטר TP-Link WR1043ND הסוויץ D-Link DSG1005A (http://www.dlink.com.sg/products/?idproduct=504&idCategory=215) הבעיה החלה לפני שבוע בערך, כשפעם ב-X זמן החיבור בניהם מתנתק ואין אפשרות להחזיר אותו רק כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו מחדש (ולפעמים גם זה לא עוזר ואני מנתק את 2 המכשירים מהחשמל). לא ברור לי למה זה קורה... בדקתי את הכבלים שמחברים בניהם - תקינים. כשהתקלה קורית הנורית שבראוטר נכבית (הנורית של הפורט שהכבל מחובר אליו). אני מנסה לחשוב על סיבות שיכולות לגרום לתקלה כזו ולא ממש עולות לי... הכל עבד טוב חודש בערך עד שפתאום התחילו התקלות : אגב הנה הנושא המקורי שעזרו …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי חבר'ה, היום סוף סוף קניתי ראוטר ש(בתקווה) מסוג Edimax BR-6204WG יפטור לי את בעיות השיתוף אינטרנט בבית. הרשת לא מסובכת כל כך, 2 מחשבים ו-Xbox360 אחד שמחוברים כך - 2 מחשבים לראוטר, האקס בוקס למחשב דרך כרטיס רשת (בשביל Media Sharing שאי אפשר לעשות עם ראוטר). עד לפני כמה שעות השתמשתי יופי ברשתות Usenet בעזרת תוכנת Freenet6 שיוצרת ipv4-to-ipv6 tunnel. אך אבוי, מאז שחיברתי אותו התוכנה לא מצליחה לעשות את העבודה שלה ומתנתקת כל הזמן. זה מאוד מתסכל. ניסיתי פתיחת פורטים, אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות? יש דרך לגרום לדבר המופלא הזה לעבוד?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by globex,

היי חיברתי רשת אלחוטית על מחשב אחד, זה שקרוב לנתב עוצמת האות מצויינת, במחשב השני - מרחק של כמעט 15 מטר מהנתב עוצמת האות חלשה מאוד ולפעמים גם יש ניתוקים אין אפשרות פיזית לקרב את המחשב לנתב או להיפך..... יש איזשהוא פתרון שאפשר לנסות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.