רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין להשתמש בצורב DVD שמותקן במחשב א במחשב ב, המחשבים מחוברים ברשת... הייתי רוצה להשתמש בצורב כצורב ממש ולא כשיתוף פשוט שמונע מהמחשב השני להבין שזהו צורב.... יש למישהו רעיון איך עושים את זה? האם אפשר בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-ICQ עובד לי.. אבל אני לא מצליח להכנס ל-EXPLORER ולא נגעתי בכלל בהגדרות שלו מישהו יודע מה הבעיה??? ניסיתי עכשיו לשנות את ה- IP דרך ה פורטוקול וזה גם לא עזר :-\
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי רשת EDIMAX G אלחוטית והאינטרנט עובד מצוין והכל.אני מחובר אל הנתב בכבל ו2 אחיות שלי מחוברות דרך כרטיס אלחוטי(מחשב רגיל ואחד נייד), והבעיה היא שכל מחשב רואה ברשת את שאר המחשבים אבל הם לא יכולות להיכנס למחשב שלי ולראות מה אני משתף(כותב הודעת שגיאה שאין אישור),אבל אני יכול להיכנס אליהם ולעשות כל מה שאני רוצה. ומהבעיה הזאת נובע הקטע שהם לא יכולות להדפיס במדפסת שמחוברת אלי למחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להקים רשת ביתית. ברשותי נתב מסוג: Edimax BR6104K חיברתי את המחשב לנתב בכבל ישר. בנתב הנורות של החיבור דולקות, ואותו דבר גם בכרטיס הרשת במחשב שמחובר אליו. אני מנסה לגשת אל הנתב דרך האקספלורר אך הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לעשות pconfig /all אבל לא מופיע לי שם gateway מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה קורה אם את ה USB אני מחשב למחשב אחד ואת הרשת למחשב שני? שניהם יוכלו לגלוש? ככה עושים רשת? תודה
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ובמחשב שלי יש לי כרטיס והעוצמת אות שיש לי נמוכה בדרך כלל ולעמים אפילו אני מאבד את האות ואין לי אינטרנט.... האם יש איזה מוצר שאני יכול לקנות כדי לשפר את זה ואם כן על מה אתם ממליצים??
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב לפני כחודש..ניסינו אני ואבא שלי לחבר אותו ברשת (וכמובן גם לשתף את האינטרנט בינהם),קראתי ועשיתי לפי המדריך שנמצא פה,אך ללא הצלחה.. ניסיתי עם כרטיס רשת אחר,כבלים אחרים ( זה 2 כבל רשת רגיל וHUB)..המחשב המארח עושה פינג למחשב הלקוח (שלי החדש זה הלקוח), והמחשב שלי הלקוח לא עושה פינג למחשב המארח..היה אזה מקרה או שתיים, שהמחשבים ראו אחד את השני (לקח לזה שעההה..אזה 10 דקות לרענן.. וכשנייסיתי להכנס שוב אחרי כ 10 דקות לא הצליח להכנס בסוף..) והיה אזה מקרה שכן הצלחתי אבל גם כן כל פעם זה נורא נורא לאט..בקיצור משהו לא תקין פה.. מה יכולה להיות הבעיה? ואשמח אם אולי מישו יכול לעזור לי בשירות פרטי בבית (כמובן נא לשלוח מסר בפרטי) כי זה די מעצבן ומבאס שחודש מחשב אצלי בחדר ובק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי בשביל האימיול ועוד כמה תוכנות כי יש להם מזהה נמוך אז אני יביא לכם תמונה מהגדרות הנתב ותאמרו לי איך אני פותח לדוגמה את הפורטים של האימיול... נווווווווו תנסו לעזור לי בבקשה זה דחוף :-\ הנה תמונות נוספות : דרך אגב הנתב שלי הוא של חברת ST LAB והמודם שמחובר אליו הוא B FOCUS 312+ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
[ltr]here's the deal from the start. Friday noon. I called them, talk with the tech support guy for 20 mins, complained about the pings to EU, he asked me for an IP for comparison and I gave him one for a battlefield 2 server in the UK. in the end he told me there's nothing he can do and that it's a routing issue and he had sent an email and he hope it will be sorted out. Friday afternoon. tried a friend account (actcom), got the same bad pings. when i went back to my account I got good pings, I guess they've done something. went to visit a friend. Friday midnight. came home, my mom told me someone from netvision called and said they did something. I check it out and all …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני לא מבין למה שאני כותב את הip שלי בnetwork connection ומאשר זה ההודעה שאני מקבל http://img499.imageshack.us/img499/8136/problem5tv.jpg אני מחובר ברשת אבל במחשב השני יש כתובת ip שונה מהמחשב שלי תודה
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים... אני תושב בקיבוץ, מחובר לאינטרנט דרך ADSL, תחת הרשת של הקיבוץ- כלומר המהירות שלי מוגבלת ע"י האחראי על האינטרנט ( >) , יש לי IP קבוע, והגדרות וכדי והחליף את המודם USB המעפן הייתי צריך לחקור למעמקי האלקטל הישן שלי המודם (אלקטל הום, לא פרוץ בינתיים אבל שיניתי את ההגדות שלו שיתפקד כ bridge) מחובר למחשב השולחני שלי בכבל רשת. הייתי רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת ולאינטרנט, לנייד יש כרטיס רשת אלחוטי. אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (סטודנט, מה לעשות...) ורציתי לדעת האם זה אפשרי באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני לשתף את הנייד ברשת עם המחשב השולחני ובאינטרנט. כמו כן האם יהיה צורך להמשיך ולפרוץ את המודם שיתפקד כראוטר, ואני מקווה מאוד שלא. מקווה …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שרת אכסון שנותן דומיין בחינם בשביל עסק רציתי לדעת אם יש דבר כזה בחינם בשביל עסק ואם יש אשמח לקבל את הכתובת תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה עם הרשת.. תמיד שאני מפעיל את האימיול או את הביטורנט כל המחשבים האחרים מתחילים להיות איטים (באינטרנט) וזה ממש מעצבן יש דרך לתקן את זה?? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?? המהירות של האינטרנט שלי זה 2 MB..אם אני יגדיל ל-5 מגה אז לא תיהיה לי את הבעיה הזאת? ויש לי גם בעיה עם הראוטר הוא חוסם כל דבר קטן אני לא יכול אפילו לשחק ברשת.. יש דרך לנטרל את הראוטר המעצבן הזה?? :'( :'( :'( או שאני חייב לבטל את הרשת וזהו :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לפני כשבוע החלטתי להעלות את מהירות האינטרנט מ-750K ל-1.5M התקשרתי והכל איך עכשיו אני יכול לדעת מה מהירות האינטרנט מבלי להוריד שום דבר גם אין לי חייגן
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אתר YNET לא עובד לי כבר שבוע. מחקתי קבצי אינטרנט, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטורי וגם באבטחה החזרתי הכל לברירת מחדל. וכשאני מנסה להיכנס לאתר אני מקבל את ההודעה: The page cannot be displayed ואני גולש עם הדפדפן Maxthon. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
הבוקר פירמטתי את המחשב סוף סוף לאחר שלל בעיות. לאחר שהווינודס (XP) הותקן, התקנתי את ה-AVG שלי, ובום! הוא לא מצליח לעדכן, גיליתי שאין לי אינטרנט. אני מחובר לאינטרנט בכבלים, הספקית היא Netvision. המודם שלי מחובר לראוטר אלחוטי של 3Com, ולראוטר מחוברים שני במחשבים בכבלים, ומחשב אחד בחיבור אלחוטי. כל המחשבים מוגדרים באותה קבוצת עבודה, אך למחשב שפורמט אין אינטרנט, והראוטר גם לא מראה אותו ב-Client List. איך אני עושה שיהיה לו אינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי ADSL כבר 4 שנים ואני מרוצה, אבל אני שוקל לעבור לכבלים כי חשוב לי הUPLOAD. השאלה היא האם החיבור דרך הכבלים לא עושה בעיות מיוחדות, ומתאפיין ביותר מדי חוסר יציבות?
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
והוא עובד רק ברשתות... מה יש בו? איך הוא פועל? כבר ראיתי כמותו בהרבה מוסדות עם רשת...
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי מודם alcatel speed touch home משודרג לראוטר ומחובר לסוויט'ש ואליו מחוברים המודם ועוד 4 מחשבים.. כל הזמן יש לי lowid ואין לי מושג איך לפתוח לו את הפורטים הנחוצים ובכלל.. תודה על כל עזרה שתינתן. גיא.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני לא ממש יודע מה קרה או איך אני רק יודע שהייתה הפסקת חשמל... מחשב אחד הודלק מחדש והמחשב השני רק אחרי חצי שעה או משהו כזה(לא אמור לשנות כלום) מחשב אחד עובד עם הרשת והכל והמחשב השני לא. המחשבים מחוברים ביחד עם סוויץ' אני לא ממש מבין בהגדרות של הרשת ולא יודע איך הגדירו לי אותה אני צריך כל עזרה אפשרית בקשר לזה כי בינתיים אני כותב ממחשב אחד בעוד שהמשב השני(שלי)מנותק מהאינטרנט והרשת. מי שיכול לעזור אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אם אני רוצה שתהיה רשת בין שני המחשבים בבית. אבל גם שהם יוכלו לפעול עצמאית, זאת אומרת.. נניח שאני משתמש בחשבון אינטרנט לשניהם - משתמש בראונטר. ואז נניח לוקח את החשבון אינטרנט של חבר שלי, ומשתמש בו באחד המחשבים, ובמחשב השני ישתמשו בחשבון הרגיל (או עם ראוטר או בלי זה לא חשוב). מה צריך? ויש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2 מגה ב013 ומודם HomePortal 1800HG ויש לי שתי בעיות : 1. כשאני נכנס אל האי פי של הראוטר [http://192.168.1.254] לא מופיע לי טקסט, כלומר, זה נכנס לדף אך אי אפשר לבצע שום פעולה ולא רואים שמות של תפריטים או בכלל, תפריטים. 2. הגלישה באינטרנט אקספלורר ממש איטית! ביטלתי כל פיירואל קיים אך הגלישה עדיין איטית. בניגוד לגלישה, ההורדה מהירה מאוד [מעל 260KB\S] איך אני פותר את הבעיות האלו? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ומחשב שהיה שלי עכשיו אני רוצה ליצור רשת (בשביל לעביר קבצים) ד"א בשני המחשבים יש אינטרנט, עכשיו הלכתי עפ"י ההודעה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163938.msg1386493#msg1386493 והכנסתי את כל ה-IP שהוא אמר לחצתי OK ופתאום האינטרנט יתנתק לי ואז ניסתי והמשכתי והלכתי לרשת ושיחפש רשת והוא לא מצא אז החזרתי את הדברים לקדומתם ועכשיו יש לי אינטרנט, אז איך כן אני עושה רשת בדרך הנכונה ?X:
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-