עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם,אני מחפש לקנות ציוד לרשת עד 350 ש''ח אבל שיכלול 2 כרטיסי רשת אלחוטיים + ראוטר אז ככה אני רוצה ראוטר שיהיה קל לפתוח אצלו בממשק פורטים וגם יהיה קל להבנה (אני למשל אהבתי את הפאנל של Netgear אבל הם יקרים) אבל אשמח לקבל הצעות טובות ותיזכרו עד 350 ש''ח גג שזה גם כרטיסי רשת אלחוטיים וגם ראוטר. בתודה מראש

2. שלום לכולם ,עברתי למהירות גלישה של 100 MBבמחשב שמחובר ישירות לראוטר הוא מגיע למהירות של 80 MBושאר המחשבים שמחוברים דרך HUB של חברת Dynamodeזה לא מצליח להגיע למהירות קרובה אפילו , מהירות של משהו כמו 8 MB גג .בוודאות לאחר המון בדיקות , Hub הוא מה שמוריד את המהירות של האנטרנט ,רציתי לדעת אם אני ירכוש Switch ? זה יפתור את הבעיה ? יעלה את המהירות ?איזה מתג אני צריך לרכוש על מנת לקבל את המהירות הרצוייה ?תודה רבה , אור.

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by timac,

שלום הביאו לי תרואטר הזה http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=402337 אני יודע שהוא לא מומלץ אבל קיבלתי מתנה. עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אחד ישן ואחד חדש האם שניהם צריכים לתמוך ב WIFI ?? איך אני מחבר אותו מבחינה פיזית ? אני אמור לחבר אותו למודם שיש לי כרגע ואז איך הוא תחבר למחשב השני? האם צריך לקנות כרטיס WIFI גם למחשב השני? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  4. אני מחפש נתב אלחוטי בטכנולוגיה N עם תמיכה בגיגה-ביט וחיבור USB. על הנתב להיות בעל טווח מעולה, אמין ויציב, לעבודת תחת חלונות 64. אין מגבלת מחיר. אבקש לפחות 3 הצעות, כדי שאוכל לבחור מביניהן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, בעקבות חוסר היכולת של WRT54GL שלי לספק את הסחורה במעבר ל-12M בהוט, אני מעוניין להחליף אותו בראוטר שיכול. לאחר שסקרתי את הראוטרים הקיימים בשוק בארץ, הגעתי למסקנה שהראוטרים הזולים יותר (EDIMAX, DLINK) לא מספקים את הצרכים שלי ולא מומלצים יותר מידי באתרים בחו"ל. העניין הוא שחשובים לי פיצ'רים שנותנים לי ניהול טוב של הראוטר, דבר שכל ראוטר שניתן להתקין עליו DD-WRT או TOMATO נותן (QOS טוב, כיבוי והדלקה של ה-WIFI ע"י לחיצה על כפתור ה-SES, שליטה על עוצמת השידור ועוד) חשוב לי שהוא יוכל לסחוב גם את הקושחות הנ"ל וגם מהירות גבוהה. וכמובן שהמחיר יהיה סביר עד 250 ש"ח. לאחר חיפוש גם באתרים בחו"ל הגעתי להחלטה שאני מעוניין ב-Buffalo WHR-HP-G300N שלא נמכר בארץ. http://www.amazon.com/Nfi…

• 111 תגובות
    • 23.1k צפיות
  6. Started by danielbr,

בזמן האחרון אני מרגיש שהגלישה בערב\לילה אטית יותר ואני מבין שיש להם עומס על השרתים אבל ביומים האחרונים זה כבר היה מוגזם כשלא הצלחתי לראות סרטון ביוטויב של 360dpi. התקשרתי להוט והנציג עשה איתי את הבדיקה (באתר שלהם) ובאמת הוא ראה שיש בעיה ומהירות ההורדההייתה 1MBPS במקום 2.5 והוא אמר לי שבכיר ידבר איתי בבוקר ובאמת התקשרה בכירה שלהם ואמרה לי שאין שום בעיה שהיא בדקה מול מחלקת הנדסה. טוב המשכתי מול בזק בין לאומי זה היה בשעות הבוקר אז לא הייתה בעיה במהירות ואז הנציג אמר לי לבדוק במנהל המשימות "בתים שנשלחו לפי מרווח זמן) שראינו שהבתים קופצים מ0-100 הוא טען שזה מה שמאט לי את הקצב שיש לי ווירוס במחשב. ואני צריך לקנות אנטי ווירוס. עכשיו איך יכול להיות שתעבורה של 100 בתים מדיי פעם מא…

7. Started by MotoCross,

איך אפשר לשמור עמוד אינטרנט כך שאוכל לפתוח את אותו העמוד אפילו אם איני מחובר לאינטרנט? ???

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  8. לפני כמה ימים קיבלתי מבזק ראוטר אלחוטי Asus AM 604g. התקנתי את הראוטר והגדרתי את הרשת, הכל טוב ויפה חוץ מ... לרשת מחוברים כרגע שני מחשבים. אחד נייח המחובר עם חוט לראוטר. השני נייד ומתחבר בצורה אלחוטית. הבעיה היא כאשר אני מתרחק עם המחשב הנייד מהראוטר לדוגמא, אני חושב בסלון כשמה שמפריד בין הראוטר למחשב זו דלת ו 7-8 מטר, הקליטה של הרשת יורדת בצורה משמעותית (Low - Very Low) והגלישה באינטרנט הופכת להיות איטית נורא. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזו כי לא נראה לי הגיוני שמעבר לטווח של דלת וכמה מטרים בודדים הקליטה יורדת בצורה כל כך משמעותית. לבעיה הנוספת. במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ושיתפתי בו את כונן C. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן C ברשת דרך המחשב הנייח אני מקבל את ההודעה …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם. הבן של בת זוגי גילה את קאונטר סטרייק ומרביץ שם סשנים לילות שלמים. כיוון ששנת הלימודים באה עלינו לטובה, אנו רוצים להגביל את הגישה לאינטרנט לX שעות ביום למחשב שלו (IP קבוע בחיבור אלחוטי) הייתי מעדיף לעשות את זה ברמת הרשת מהראוטר (Hotbox) או מנקודת הגישה האלחוטית (Ruckus) ורק אם אין אפשרות כזו, להתקין לו משהו על המחשב. מישהו מכיר? יודע? בתודה מראש.

10. Started by Iv0ry,

אני מחפש כרטיס רשת שלא יעשה לי בעיות התנתקות ולא יתחמם לא usb עד 100 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. היה לי XP והיה ת'דרייבר והכל עבד מעולה, פירמטתי לויסטה, ופתאום גיליתי שאין דרייבר לכרטיס הזה.. ואני חייב אותו, מה אני אמור לעשות?! פרטים על הכרטיס : TP-LINK 108M 2x to 3x eXtended Range 108Mbps Super G 2.4GHz | 802.11g/b | 108Mbps Model No.: TL-WN620G יש לי ויסטה אולטימייט עם 32BIT תודה רבה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yoni_h,

ספק- בזב"ל תשתית- הוט מהירות- 12MB עד עכשיו היתי מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן של בזב"ל, אבל הוט החליטו שעדיף להיות מחובר ללא חייגן. (בזמנו הבנתי שחיבור עם חייגן עדיף בגלל ה-PNGN, אבל אולי אני טועה?). אז כרגע אני מחובר בלי חייגן, האם יש לזה משמעות? מה עדיף?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by SuB,

שלום! יש לי מודם מוטורולה (כבלים), ולעיתים קרובות לאחר שאני מתחבר לאינטרנט מופיע מסך כחול (מצורפת תמונה) ואין לי ברירה אלה להפעיל את המחשב מחדש. המחשב הוא מחשב חדש- לוח אם ASUS P4P800, זכרונות TWINMOS. במסך הכחול מופיע משהו שקשור ל-USB DRIVER, ויש לציין שהבעיה לא קרתה לי במחשב הקודם שבו השתמשתי כחודש וחצי במודם זה. אם מישהו נתקל בבעיה ויודע להגיד מהי ואיך ניתן לפתור אותה אז אני אשמח אם הוא יגיב כאן. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  14. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3578082,00.html מה אתם אומרים הלהיט הבא או שיפול בקול תרועה רמה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הכותרת אומרת הכל

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  16. Started by amit.w1986,

אהלן, כיום אני מחובר לבזק 2.5 MB ומשלם מחיר מופרז כולל לספק (בזק בינלאומי) יש לי הצעה דיי משתלמת לעבור לאינטרנט של HOT ל 12MB. האם האינטרנט בכבלים יהיה לי פחות אמין מבחינת התנתקויות, רוחב פס אמיתי שאני אקבל, אשמח לעצה או שתיים :-) תודה

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם הזמנתי מחשב נייד ואני רוצה ליצור רשת שתחבר אותו עם המחשב הנייח שלי (יהיו רק 2 מחשבים ברשת). המחשב הנייד והמודם יחוברו בצורה חוטית והנייד (שנמצא בממ"ד הנמצא מול החדר בו הראוטר יהיה) בצורה אלחוטית. השאלה שלי היא אם יש טעם להשקיע בנתב כמו WRT54GL LinkSys שלפי זאפ מתחיל מסביבות 330 ומעלה או שנתב פשוט יותר כמו Edimax יספיק. אין לי בעיה להשקיע את התוספת במחיר (משהו כמו 100 ש"ח נדמה לי) אבל רק אם יש טעם בכך ויהיו הבדלים מורגשים. ראיתי שללינקסיס אפשר לעדכן גרסאות באופן חופשי (כמו ה tomato שדוברה כאן בפורום), האם זה ייתן לי יתרון כלשהו ברשת פשוטה כמו זו? תודה

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by slrr,

בבקשה משהו יכול לומר לי מה ההבדל בין הדגמים האלו של EDIMAX?? אני לא הצלחתי למצוא אבל אלו עדיין דגמים שונים לא??? BR-6504n BR-6524n BR6504IL http://www.edimax.com/en/index.php

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by Natan_Rozen,

היי שלום התקנתי לחבר לפני מספר ימים רשת בבית עם כבל מוצלב, את הרשת התקנתי לפי המדריך כאן באתר . הרשת עבדה טוב כחודש +\- והיום הוא אמר לי שהרשת הפסיקה לעבוד לו . מישהו יודע מה יכול לגרום להפסקת פעילות של רשת ? זה נשמע לי ממש מוזר, בחיים לא נתקלתי בכזאת בעיה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  20. מצאתי כמה נתבים שנראו לי ורציתי לדעת מה דעתכם? (החלטה סופית) 330 ש"ח - EDIMAX 6524N 3 שנות אחריות. 290 ש"ח -D-LINK DIR-615 2 שנות אחריות. 249 ש"ח - TP-LINK TL-WR841ND 3 שנות אחריות. 280ש"ח -LEVEL ONE WBR-6001 2 שנות אחריות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ravenclock,

שלום לכולם יש לי שרת אדימקס 6504N שאליו מחובר דרך כבל המחשב שלי (והבעייתי, למעוניינים ראו בפורום תקלות) והשרת מתחבר ישירות לאינטרנט. עכשיו יש לי בעיה במחשב שלי שכאשר אני מוריד הורדות ישירות דרך HTTP יש לי על הזמן מכל אתר connection to server was reset או שההורדה עצמה נכבית.. זה לא דחוף לי והאמת אני מאמין שהבעיה היא במערכת ההפעלה שכן חיברתי מחשב אחר למודם וממנו ההורדות ירדו נהדר. עכשיו הבעיה השנייה והיותר מוזרה.. פתחתי פורט לתעבורה ליוטורנט, יש לי אייפי קבוע ושמתי לב שכל כמה שעות כאשר אני עושה בדיקה באתרים המתמחים לכך רשום שהפורט סגור למרות שבשרת רשום שהוא פתוח כמו כן בימים האחרונים המהירות גלישה בקנטים אני מאמין שזה עבודה של בזק או הוט או עבודה של שתיהן ביחד. מישהו יכול…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. אהלן, הבעיה בכותרת קוראת בכל הדפדפנים באותו מחשב, מה זה יכול ליהיות? אריאל עריכה טעות בפורום נא להעביר לפורום המתאים

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Arik.G,

שלום, היום קמתי בבוקר ושמתי לב שעל הנתב במקום נורה ירוקה של POWER מהבהבת נורה אדומה הדלקתי את המחשב וראיתי שאין אינטרנט. כשניסיתי להכנס להגדרות של הנתב קיבלתי את השגיאה הבאה: מה זה יכול להיות? ומה גרם לזה? הנתב הוא של חברת SIEMENS מה שחברת בזק מחלקת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by SABONIS,

שלום לכולם. אני מחובר בADSL דרך כרטיס רשת Broadcom 440x, המודם שלי הוא Eci BFocus 312+, שהפכתי אותו לראוטר בעזרת ההוראות של ECI. את המודם הפכתי לראוטר לפני כשלושה חודשים, וגלשתי בסדר גמור וללא בעיות וניתוקים. לפני שבוע וחצי בערך פירמטתי את המחשב, ומאז כל שעה וחצי שעתיים האינטרנט שלי מתנתק. ראוי לציין שאני מחובר ללא חייגן. בזמן הניתוק, 2 המחשבים האלו בצד ימין למטה, מתחיל להיות מין פס כזה שעובר מאחד לשני, והוא כותב ACQUIRING IP ADRESS או משהו כזה. כשאני לוחץ על 2 המחשבים המהבהבים הללו למטה בצד ימין, אני רואה שהוא כותב לי CONNECTIVITY LOW, ושיש לי בעיית IP. הוא כותב ש: IP INVALID, והוא מנסה ליצור IP חדש. אני לוחץ על REPAIR, ואז הוא מתקן הכל ונותן IP, ואז הכל שוב פעם בסדר, ל…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by nivbrn,

לפני כמה זמן קניתי ראוטר אלחוטי חדש, שיש בו חיבור USB למדפסת. חיברתי את המדפסת(HP LASERJET 1010?) ואני לא יודע איך להמשיך מכאן... עבדתי לפי ההוראות וזה לא הצליח. אומרים שצריכים מחשב עם LPR CLIENT, ושצירכים להכניס את זה לlp או משהו כזה. אולי מישהו מכם מבין ויכול לעזור לי???

• 2 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.