עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי יש לי ראוטר אלחוטי בדגם D-LINK אני פותח דפדפן אקספלורר 9 ורושם מספר IP 10.0.0.138 ניפתח חלון קטן של ראוטר. וניכנס להגדרות ראוטר. אני מחפש בהגדרות איפה זה נימצא לישנות שם משתמש וסיסמא של כניסה ראוטר? אני לא מיתכוון אינטרנט אלחוטי זה אנ יודע. אני מיתכוון לכניסה הגדרות ראוטר.כי שם מישתמש וסיסמא קיים ישן ורוצה לישנות סיסמא חזקה. לא יודע איפה זה. מה צריך להיות כתוב בגדרות ראוטר לישנות כניסה שם מישתמש וסיסמא? בתודה מראש רפי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. השרת שלי עם cyberpanel מציג שגיאה בכניסה לדף הניהול שהדף לא מאובטח… חזרה לחוף מבטחים וכו, אבל בדפים של האתר זה לא מופיע. מה עושים עם זה? זה הקישור, אם זה משנה www.stamandsefer.co.il:8090

3. PCI=22 USB=11 ההבדל יהיה מורגש?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  4. מה קורה חברים? ברשותי הראוטר wrt54gl של חברת linksys גרסא 1.1 עם קשוחה דכנית אבל מקורית. גם אני כמו רבים סובל מבעיית ה P2P, כלומר כאשר יש עומס ואני מוריד דברים בקליינט של P2P לפתע אי אפשר לגלוש לאתרים והראוטר מחזיר פינג צולע וכל זה נפתר רק כאשר מאתחלים את הנתב. לאחר חקירה קצרה באינטרנט גיליתי שהבעיה ככה הנראה היא בטבלאת הניתוב (NAT), הבנתי שיש קשוחות טובות יותר ממה שיש לי בהן האופציה הזאת מוגדרת טוב יותר ואף אפשר לשנות אותה, נתקלתי ב 2 האחת TOMATO והשניה DD-WRT, רציתי לשאול האם שתיהן מתיימרות לטפל בבעיה? נתקלתי באנשים שטוענים שעם tomato הם לא עשו כלום והכל פעל בלי צורך להגדיר כלום, אבל באינטרנט מצאתי יותר חומר על DD-WRT אפילו מאמרים ספציפיים על איך להגדיר אותו http://tech…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכם .. היום התקשרה אליי אשת מכירות מאוד נחמדה של נטוויז'ן והציעה לי לעבור אליהם במחיר מאוד אטרקטיבי .. שאלתי אותה אם זה בלי חייגן והיא אמרה שזה בלי .. סבבה אמרתי לה שהיא יכולה לנתק אותי מ012 ונרשמתי לנטוויז'ן .. אחרי יום שלם שאני מחכה ואין שום דבר חדש .. מהירות רגילה דרך IP של 012 .. דיברתי עם נציג טכני של נטוויז'ן והוא אמר לי שאצלהם החיבור לאינטרנט זה רק דרך חייגן .. עכשיו .. אני לא רוצה חייגן .. אני שונא חייגנים .. לפי ניסיון ומה שאני יודע .. חייגן פירושו חיבור יותר איטי ... ויותר ניתוקים ובעיות עם האינטרנט .. זה נכון ? בכל מקרה .. לנטוויז'ן באמת יש חיבור אינטרנט רק עם חייגן ? מה הבעיה לעשות חיבור ללא חייגן ? אם אין להם ללא חייגן אני אבטל את הניתוק מ012 ואחזור אליה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by dante123,

אהלן, אני מבחין בירידה משמעותית בעוצמת הWIFI בבית לאחר שאני מחבר את האוזניות האלחוטיות לבלוטות. הראוטר הוא DLINK 225 (לא תומך 5GHZ), האוזניות הן JBL 500BT. מבירורים באינטרנט ניסיתי למנוע כל מיני חסימות בקליטה מהוויפי למחשב (פלורסנטים, מכשירים שמשדרים בתדר דומה), לשנות ידנית את הערוץ דרך הגדרות הראוטר אבל זה פתרון זמני שלא באמת פותר את הבעיה. מהירות הוויפי נפגעת פי 7 בעת חיבור לאוזניות האלחוטיות. יש פתרון אחר מלבד לקנות dongle לבלוטות? או דווקא להשקיע בראוטר תומך 5GHZ? תודה.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

לוקח לכל עמוד איזה 5-10 דקות לטעון, וביום פחות משנייה. איך זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  8. פרט לדברים הברורים - קוקיס וIP?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sabosal,

שלום. שידרגתי בשעה טובה ל-12 מגה בהוט. אבל מאז המהירות שלי ירדה בצורה קיצונית, וכרגע האינטרנט, בצורה אבסורדית, מזכיר ימים אפלים של אינטרנט איטי מאוד. אני מרגיש שחזרתי כמה שנים אחורה. בעקבות פנייה לבזק בינלאומי על מהירות מחרידה לחו"ל (0.5 מגה-ביט במקרה הטוב) ופינג גבוה מאוד לארץ (כ-600 מילישניות לסרבר בתל אביב)(שלא לדבר על חו"ל...), ואחרי הרבה מאוד זמן עם כמה נציגים, נאמר לי שהסיבה למהירות הגרועה הזאת נובעת בגלל שאיני מחובר עם חייגן, וזוהי בעיה שלי מול הוט. לפני שאני רץ ומשנה את ההגדרות התקשרות שלי עם הוט, רציתי לדעת במה כרוך שינוי כזה. האם כל פעם שארצה להתחבר לאינטרנט יהיה עלי להפעיל חייגן דרך הווינדוס כמו פעם?, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?, האם זו בכלל בעיה של בזק בינ…

10. Started by asilic,

יש לי ADSL 0.5 של נטויזיון אני משלם 99 שקל לחודש למשך 6 חודשיים עוד חודש נגמרת ההתחיבות + לבזק על חבלילה 0.5 אני חושב עוד 100 שקל עכשיו חשבתי לעבור לכבלים 750 אבל רציתי לדעת במה זה כרוך? כלומר התקנה וקבלת מודם כבלים? אני רוצה לראות אם אני יכול לחסוך והאם יש דיל טוב כרגע?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  11. במה כרטיס רשת טוב יכול לעזור לי?אינטרנט יותר מהיר?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by ha,

לאחר מעבר לדירה שכורה (190 מ"ר, קומה אחת) החלטתי להקים רשת אלחוטית. אני מחובר למודם כבלים בחיבור ישיר ללא חייגן ומשתמש להורדות ב BitTorrent ו EMule. איזה מהראוטרים עדיף לי? BR6204WG Edimax או BR6216MG Edimax האם ה BR6204WG תומך ב MIMO? לא ממש הצלחתי להבין. איזה כרטיסי רשת PCI ממולץ לקנות כדי שיתמכו היטב בנתבים אלה?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אם מהירות האינטרנט גבוהה אז יש םחות או שזה קשור למהירות העלה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. משהו ששמתי לב, חיברת את המודם בכבל רשת לראוטר ובUSB למחשב וקיבלתי 2 IP

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. Started by neo690,

מה קורה אם את ה USB אני מחשב למחשב אחד ואת הרשת למחשב שני? שניהם יוכלו לגלוש? ככה עושים רשת? תודה

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  16. יש ספקית שתיתן לי פינגים קצת נמוכים יותר לחו״ל? מהירות 10 מגה תספיק לי, כל עוד הפינגים נורמלים. חשבתי על 012, הם זולים בהתחייבות לשנתיים (ממוצע של 47 שקל לחודש), בחבילה של עשר מגה. אגב, הנציגה טוענת שהם מתחייבים למהירות הזו 24/7, לא יודע איך לאכול את הנתון הזה כלכך או כמה רציני זה. יש את אופציית ccc, נשמע טוב כל עוד לא מתחייבים, רציתי למות עם בזק בין לאומי בשנה האחרונה עד שהסתיימה ההתחייבות. יש עוד אופציה מלבד 012/ccc? למה אתם הייתם מתחברים היום? אם כל אחד ירשום עם איזו ספקית הוא ואם הוא מרוצה או לא יוכל לעזור לכולם כאן, תודה. נ.ב - במהלך השנה האחרונה דיברתי עם התמיכה של בזק 31 פעמים p: , מישהו עקף?? (אפשר לבדוק את זה איתם בטלפון)

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש לי רשת אלחוטית עם מחשב נייח ושני מחשבים ניידים. במחשב הנייד (MINI) הרשת האלחוטית אומנם עובדת אבל משום מה לא כל האתרים נפתחים כמו לדוגמא walla או facebook. על המחשב הזה מותקן win xp home. בניגוד למחשב הזה שני המחשבים האחרים עובדים כמו שצריך. מישהו יודע אולי מה הבעייה? זה בעייה במחשב? הבעייה היא גם כשאני ממש צמוד לראוטר. -תודה מראש!-

18. במחשב נייד יש כרטיס רשמת אלחוטי או שצריך לחבר אותו למודם בבית? יש לי עוד 2 מחשבים רגילים בבית עם נתב אלחוטי

19. נגיד סרט של 700MB רגיל DVDRIP.. לצפייה ישירה.. כמה זמן היה לוקח לטעון כזה דבר עד שאתה יכול לראות אותו..? ומה לגבי סרט HD של 4.5GB.. לצפייה ישירה.. כמה זמן המשתמש היה צריך לחכות שהאתר יטעון את זה..? זאת אומרת זה אפשרי בכלל..?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ד"ר עופר רז–דרור, סמנכ"ל הכלכלה במשרד התקשורת, עולה למתקפה ומשיב לביקורת החריפה שנמתחה על ידי בכיר במשרד ונחשפה ב"גלובס" • בראיון מיוחד הוא מפנה אצבע מאשימה כלפי בזק שמונעת לדבריו תחרות ● מבזק נמסר: "ההצגה של בזק כחברה ה"יושבת רגל על רגל" אינה נכונה" .https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001261672 כן בטח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אנחנו שיחקנו דיאבלו 2 ביחד ברשת כל עוד הוא היה בבית...כעת הוא נסע בחזרה ללימודים-לטכניון בחיפה.. רצינו לשחק, ו..פוף זה לא מתחבר..כנראה שחסומים פורטים או משהו...איכשהו אפשר לסדר את זה? או שזה הגבלה שאי אפשר לעבור?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by haifaboy,

שבוע הבא נגמר לי ההסכם עם בזק בין לאומי . הם רוצים 130 ש"ח עבור בנדל של ספק עם קו בזק ל5M ( מה לעשות חיפאי אלינו הקדמה לא הגיעה עדיין ) . האים המחיר שלהם סביר?? קראתי בכל מיני מקומות שניתן להשיג את הבנדל הזה בפחות מ 100 שח . תודה לכל אינופרמציה שתתנו לי בנושא .

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, אני כרגע בבנדל של הוט עם תשתית הוטנט. רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם להוט יש בנדל שעובד עם ספק בזק בינלאומי? [ אני עם 100 מגה ] תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. עדכון מצב , וסקר/בדיקה על שעות ההגבלה אצלי בNV-013 כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 מ11 בבוקר עד 3 בלילה למחרת - ההורדות מוגבלות

25. אני תומך טכני בכיר בחברת אינטרנט של אציין את שמה בחודשים האחרונים אני פשוט כל כך רוצה להוציא החוצה את מה שיש לי בבטן ונראה לי שזה המקום הנכון לעשות את זה... ספקיות האינטרנט בישראל (כולם!) כן חוסמות peer 2 peer מבלי הסכמה שלנו הלקוחות וטוענות שזה עומס על השרתים בחו"ל! לכל "ילדי הכאפות" שחושבים שהם חוסמים פורטים - הנה הסבר קצר על איך חוסמים את זה באמת (זה ממש לא מבוסס על פורטים!): החסימה מתבצעת על ידי פיירוולים ונתבים "מתוחכמים" בטכנלוגיה שנקראת Deep packet inspection מי שמעניין אותו יותר מבחינה טכנית יכול לקרוא כאן מה זה בדיוק : http://en.wikipedia.org/wiki/Deep_packet_inspection כאשר אתם שולחים מידע באינטרנט הוא מחולק ל "חבילות" (פאקטות) עם כתובת מוען - נמען וכו' - ישנו א…

• 31 תגובות
    • 11.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.