רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אחרי ההודעה הקודמת פה, והסטיקי, הצלחתי להגדיר לו להתחבר לאינטרנט. את ההתחברות עצמה הוא עושה יופי. יעני לחיצה על ההתחברות הידנית מצליחה להביא לכניסה לאינטרנט. אבל בתוך האינטרנט אין תגובה...מה יכולה להיות הבעיה? ראוטר אדימקס BR-6104K ומודם כבלים TERAYON 715X
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כותרת, הם יהיו צמודים במסילה שבקיר וצמודים בתוך תעלת אצבע.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש בADSL וגולש דרך netvision (512/64) מודם אלקטל לאחרונה יש לי פינג גבוה במיוחד לשרתים בארץ שלא נדבר על הפינג הנוראי שיש לי בחול, הפינג הגבוה מורגש במיוחד במשחקי רשת. עשיתי פורמט ושיניתי את הip packet size בהגדרות הרשת אך שום דבר לא עזר. כרגע אני מקבל 180ms לכול שרתי המשחקים של החברות ופינג 300+ לברק ולאקטקום. מה עלי לעשות וכיצד אני פותר את הבעייה? בתודה מראש AK the forgotten user :'(
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים עם בזק בינלאומי, וקיבלתי היום ראוטר חדש, שאני מנסה להתחבר אני רואה שאני מקבל IP, אבח אין אינטרנט Connection Type: L2TP Login Status: Connected Internet IP Address: 84.110.241.50 Subnet Mask: 255.255.255.255 Default Gateway: 212.25.114.89 DNS1: 192.117.235.235 DNS2: 62.219.186.7 הראוטר הקודם שלי היה WRT54GC ואיתו אני מצליח להתחבר בלי בעיה דרך PPTP, אני מתחבר ככה IP Address: 0.0.0.0 Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 212.179.61.77 שם משתמש וסיסמה בראוטר החדש שאני עושה PPTP, ואני מגדיר אותו דבר, אני כל הזמן מקבל הודעה SUBMASK INVAIL שאני מנסה להגדיר את ה-GATEWAY לא חשוב מה אני מנסה לרשום שם, הראוטר מעודכן לגירסה …
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי נתב LINKSYSWRT54G v5 אשר מחובר באמצעות כבל לכרטיס רשת לאחר מספר שעות של גלישה אני מתמתק ואנני מצליח אפילו לגשת לנתב 192.168.1.1 אלא לאחר RESTART עידכנתי דרווורים לכרטיס רשת וקושחה לנתב כרטיס רשת+REALTEK 8168 תודה
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מוריד קובץ בטורנט, הסתכלתי ברשימת ה peers וראיתי מישהו שאני מוריד ממנו במהירות 600kB/s אף פעם לא קרה לי שהורדתי ממשתמש יחיד במהירות כזו גבוהה. עשיתי עליו whois וגיליתי שזה אייפי ישראלי של 012! השאלה היא איך מישהו הצליח לקבל מהירות העלאה כזו גבוהה? זה יוצא כמעט 5 מגה ביט בהעלאה! וזה עוד בהנחה שאני היחיד שהוריד ממנו את הקובץ. יש אפשרות להתחבר לחבילת גלישה סימטרית בישראל ולא ידעתי עליה? אשמח למידע לגבי ה "תעלומה" הזו.
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אז ככה יש לי אינטרנט 30 מגה תשתית הוט , ספק בזק בינלאומי חיבור בלי חייגן(כרגע, היה עם לפני) ומודם של מוטרולה לפני כמה ימים התחיל לי קפיצות פינגים במשחק counter strike ברגיל אני מקבל 70/95 יציב, אחרי הפינג 125/200 וקופץ ליותר, גם כשאני פיזית משחק בשרת שאין לו לאגים אני מרגיש תקיעות כאלה כאילו אמור להיות לי לאגים קלטתי שגם שאני רושם בcmd פינג לוואלה או ynet יש לי 150/200/300 פינג בהתחלה התקשרתי לבזק והבחור אמר שהוא רואה שתקין ושאני ידבר עם הוט וכרגיל הם אמרו שהתשתית נראת בסדר ושאין בעיה ואם אין בעיה הם לא יכולים לעזור לי אמרתי זה אולי יעבור לבד חיכתי יום לא עבר ניסתי להוציא להכניס לבקש מבזק והוט לעשות לי ריסט למודם וכאלה לא עזר.. אמרתי אולי וירוס או משהו בסגנון אז עשיתי …
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו הצליח להגדיר את המודם ראוטר vtech nb403 במצב BRIDGE? אני רוצה לחבר אותו לראוטר LINKSYS WRT1900AC. הצלחתי לעשות את זה עם המודם-ראוטר הקודם של בזק (T&W VDSL) באמצעות המדריך שמופיע בקישור הזה http://tinyurl.com/ob8oakx אבל זה לא עבד. התשובה הרשמית של בזק בינלאומי היא שהם לא תומכים במצב BRIDGE. (הנציג אשכרה אמר לי ללכת לחפש מי ינענע אותי) אני אתחיל עם מה שאני כבר יודע: 1. מחקתי את כל החיבורים הקיימים (dsl + vdsl) 2. יצרתי חיבור חדש מסוג PTM Over DSL Ethernet Bridge 3. אני רואה סטטוס חיבור online 4. יצרתי LAN group חדש ושייכתי אותו לחיבור שיצאתי בסעיף 1 התוצאה: זה לא עובד :-( השאלות שלי הן: האם אני צריך לשייך לחיבור vlan + priority? האם אני צריך ליצור LAN gr…
-
- 8 תגובות
- 43.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי בעייה באינטרנט שאני לוחץ על החייגן לאיתחבר לאינטרנט אז זה מתחבר לי כרגיל אבל אחרי כמה דקות האינטרנט נסגר לי אוטומטי ואז אני לוחץ עוד פעם צריך ללחוץ על החייגן להיתחבר אז הוא לא מתחבר רק אחרי שאני מוציא את הכבל של המודם של החשמל מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הי, יש לי בדירה גם חיבור ADSL וגם תשתית של כבלים. אני מחובר דרך בזק בינליאומי ו-ADSL. בשגתי מודם כבלים ישן מחבר וניסיתי לחייג לבזק בינלאומי עם השם משץמש והסיסמא שלי מהמחשב הנייד שלי עם המודם כבלים במקביל לחיבור שיש לי דרך ADSL. הקטע המצחיק הוא שזה עובד. האם זה חוקי לדעתכם? מה הסיכוי שהם יעלו עלי? 8) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שמעתי שיש דרך להיתחבר לשרתים במירק דרך פרוקסי או משהו כזה.. אז בבקשה אם זה באמת אפשרי אפשר לקבל הדרכה? תודה מראש עריכה: למה עיבדתי כוכב אחד?! היו לי 3
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבית יש לי 4 מחשבים, שניים מתוכם מחוברים בצורה חוטית ושניים נוספים בצורה אלחוטית הראוטר שבשימוש הוא ה - Siemens SL2-141 ה-IP וה-Subnet Mask ברשת הם ערכי הברירת מחדל IP - 10.0.0.1-137 Subnet Mask - 255.0.0.0 אני מנסה לבנות אפליקציה ב-C# שבאמצעותה אני אעיר מחשבים מרחוק (Wake Up On LAN) קראתי קצת על הנושא, והבנתי שצריך לשלוח פאקט בעל מבנה מסויים (Magic Packet) לכל המחשבים ברשת (Broadcast) בשביל להעיר את המחשב. כרגע אני מנסה לשלוח את הפאקט הזה לכתובת 10.255.255.255 שזאת למיטב הבנתי הכתובת Broadcast של הרשת שלי, אבל אף מחשב אחר ברשת לא מקבל את הפאקט (עזבו נדלק, אני מסתכל, בתוך וינדוס, על החיבור ושולח את החבילה מאות פעמים ובדקתי שני מחשבים שונים בבית [אחד שמחובר בצורה חוטית ואח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות. יש לי תוכנה למסחר בבורסה, שבאיזהוא שלב קרסה והדבר הבא שקרה הוא שלאט לאט התחיל להאכל הנפח של ההארד דיסק! הנפח צנח מ100 ג'יגה לפחות ממאה מגה בייט פנוי! סרקתי עם התוכנות נורטון,אדאוור,ספייבוט,ווינדואס דיפנדר, מקאפי סטינגר כלום לא עזר. מה עושים?! :
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. יש לי לפטופ ישן שכגע מחובר בכבל רשת אך אני מתכוון לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. לפעמים הלפטופ יהיה מחובר דרך הLAN ולפעמים דרך האלחוטי. לכל אחד מהכרטיסים יש כמובן MAC שונה. האם תהיה בעיה להגדיר IP סטטי זהה לשתי הכרטיסים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: חייב אפ טי פי או פאבי למי שיודע מה זה והוא יכול להביא לי אני אודה לו מאוד זה ה אי סי קו שלי 153151351
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכותרת ממצה את נושא ההודעה, אני מחפש מה ההגדרות לחיבור הראוטר הנ"ל של לינקסיס לאינטרנט דרך ה ADSL לחברת 012. עשיתי חיפוש והוא לא עזר לי במיוחד. בתודה מראש! בן .ב.
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום ! בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה לדעת מה הפרוצדורה לחיבור לאינטרנט, איזה דברים אני צריך,איזה אפשרויות קיימות ומה חשוב לדעת. המחשב הנייד יהיה העמדה היחידה בבית. תודה ושבת שלום !
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעודי משוטט בפורום מצאתי אתר מעולה שהוא למעשה מאין מדריך המורה כיצד תוכל לנצל באופן מירבי את האינטרנט המהיר שלך. זה שיש לך אינטרנט "מהיר" לא אומר בהכרח שהוא באמת מהיר, נכון ? עשיתי כל מה שהוא אמר שם (טוב כמעט הכל) והכל עובד מצויין. עד היום ולא חוויתי שום בעיות עם זה,הכל חלק. (חשוב לציין, את כל השינויים שעשיתי אצלי עשיתי עוד לפני שבועיים. החלטתי לתת לזה תקופת "הרצה" לראות שלא צצות בעיות עם כל המודיפקציות). תהנו..... (ואם יש דעות וחוות דעת אשמח לקבל בנושא....) הקישור : http://cable-dsl.home.att.net/#Asymmetry
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן חברים! חושב לעבור לסיטונאי ומחפש מודם. הבנתי משיטוט שאלו שתי האופציות שלי (מאיביי) - רוצה רק לוודא מאחרים שאלו דגמים מקובלים ויעבדו תקין בבזק. תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפי המלצה של אנשים בפורום קניתי ראוטר וכרטיס רשת NETGEAR WPN824 +NETGEAR RangeMax Wireless PCI Card MiMo - WPN311 עכשיו לי יש 2 מחשבים בשני קומות שונות שתקרה מבטון מפרידה, לי אמרו ש mimo אמור להתגבר על זה. המוכר בחנות אמר שאם אני אקנה ראוטר+כרטיס בתקן N החדש אמור להיות לי אות יותר חזק וסיכוי גדול יותר שהאות יעבור. אני לא יכול להעביר כבל. האם עדיף להחליף לEdimax בתקן N. הראוטרEdimax 300Mbps Wireless Router BR-6504n nMax : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1308&products_id=20845&PHPSESSID=53483476ae222ba588769266d238bbfc הכרטיס: Edimax 802.11n 300Mbps Wireless PCI Card EW-7728In nMax http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרי הבעיה, רשת מחשבים [WIN 98, NOVELL] מחוברת לSWITCH [ יש גם ROTER ] ברגע שאני מחבר מחשב נוסף עם XP הSWITCH מתחיל להבהב בצורה מוזרה במיוחד.
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני מכיר מישהו שכל הזמן שולח לי הודעות ספאם כאילו ממש הוא אמר לי כנס לאימייל שלך ואז ל- JUNK MAIL ובדקתי שמה ראיתי 500 הודועת ספאם ואמר לי שאלה ממנו . והוא ממשיך בזה! איפה אני יכול להתלונן עליו ? תודה :
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב! יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת פנימית כמו בצבא ודרכו אנחנו מקלדים ip ונכנסים לתוכנה שיושבת הרחק בשרתים! האינטרנט נורא איטי וגם חסום לרוב האתרים :-(. ליד המחשב יושב ראוטר של בזק במהירות 20 מגה. אתמול התקנתי במחשב כרטיס רשת נוסף וחיברתי כבל לראוטר ככה שהוא מראה ששתי החיבורים תקינים ובאמת היה שיפור ניכר וגישה לכל אתר מלבד ה ip של התוכנה! ברגע שנתקתי את הכבל והקלדתי את ip התוכנה חזרה לעבוד.. יש דרך ששתי החיבורים יחיו בשלום? וככה אני יוכל גם להתחבר לתוכנה וגם להוריד דרך הביטורנט? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחר אני עתיד להגיע לחנות בזק סטור ע"מ להחליף את ה ALE 070 ל-DSL MODEM מבוסס ETHERNET... עכשיו, יש לי מעיין רשת בבית שכוללת 2 סוויטצים ו-2 ראווטרים של סיסקו האם אני צריך לבקש איזה מודם מיוחד או כל מודם יספק את הסחורה ? אודה לכם על המלצות למודם תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית רשת ביתית של 3 מחשבים, כל ה-3 מחוברים דרך כבל ישירות למודם (D-Link). האינטרנט עצמו הוא 15 Mbps של בזק בינלאומי. לאחרונה הרגשתי שהאינטרנט לא מתפקד מהר כמו שצריך, הן בהורדות והן בטעינת אתרים. באופן ספונטני הרצתי Speed test במספר אתרים, והופתעתי לגלות שהמהירות שאני מקבל היא בין 5 ל-8 Mbps (אף תוכנה/הורדה לא רצה ברקע באותו זמן). החלטתי לבדוק את 2 המחשבים האחרים, וגיליתי שכל אחד מהם רץ על 15 Mbps. תהיתי אם הבעיה נמצאת בכבל הרשת שמחובר למחשב שלי, ולכן לקחתי את אחד המחשבים האחרים וחיברתי אותו אל כבל הרשת שהיה מחובר למחשב שלי. התוצאה הראתה 15 Mbps. כלומר, הבעיה היא במחשב שלי ספציפית. מספר דברים שכבר ניסיתי: - בדיקת Spyware - עדכון דרייברים של הכרטיס רשת - הסרת Ho…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-