רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי היום מאופיס דיפו : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22959699&af=2055&bid=true ביקשתי נקודה חמה ... אמרו לי שזה זה. השאלה שלי קודם כל האם זה באמת נקודה חמה ואני יכול לחבר את הראוטר וזה ולקנפג את זה ואז לשים בסלון לחבר לחשמל וזהו או שזה בכלל לא זה! :s05: כי שאני מחבר אותו למקור מתח (USB או חשמל ) אני לא מוצא אותו שאני מחפש התקנים של אינטרנט אלחוטי . אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אז ככה יש לי AP מדגם TL-WA801ND מה שאני רוצה זה לקלוא WIFI מהשכנים ולהעביר לחדר שלי !! (השכנים קצת רחוקים) אז ככה שדם הזה TL-WA801ND יש 2 אנטנות קטנות של המכשיר הוצאתי אחת! ובינקומה חיברתי כבר שמחובר לאנטנה חיצונית שבגג הבית!! מה שאני רוצה לעשות זה כול הרשתות ש האנטנה שבגג קולטת שתעביר לי לחדר שאני יוכל להיתחבר מהמחשב ל WIF ! וענו שיקלו וישדר את מה שהוא קולט !! ניכנסתי ל http://192.168.1.254/ אך לא הבנתי מה אני צריך להגדיר ואיפו !! בכדי להיכנס לכתובת האייפי שציינתי שזה ההגדרות של המכשיר הייתי צריך להפוך את האייפי של המחשב לסטתי !!! תודה לעוזרים!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית רשת ביתית של 3 מחשבים, כל ה-3 מחוברים דרך כבל ישירות למודם (D-Link). האינטרנט עצמו הוא 15 Mbps של בזק בינלאומי. לאחרונה הרגשתי שהאינטרנט לא מתפקד מהר כמו שצריך, הן בהורדות והן בטעינת אתרים. באופן ספונטני הרצתי Speed test במספר אתרים, והופתעתי לגלות שהמהירות שאני מקבל היא בין 5 ל-8 Mbps (אף תוכנה/הורדה לא רצה ברקע באותו זמן). החלטתי לבדוק את 2 המחשבים האחרים, וגיליתי שכל אחד מהם רץ על 15 Mbps. תהיתי אם הבעיה נמצאת בכבל הרשת שמחובר למחשב שלי, ולכן לקחתי את אחד המחשבים האחרים וחיברתי אותו אל כבל הרשת שהיה מחובר למחשב שלי. התוצאה הראתה 15 Mbps. כלומר, הבעיה היא במחשב שלי ספציפית. מספר דברים שכבר ניסיתי: - בדיקת Spyware - עדכון דרייברים של הכרטיס רשת - הסרת Ho…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מהם חבילת 30 מגה, ואני משלם עליה מעל 100 ש"ח כי כמו שהבטיחו לי יש בה "תיעדוף טוב יותר". חקרתי. מהירות של 27 מגה אני מקבל אך ורק משרת הבדיקה שלהם. החלטתי לספר לכם פה מה קרה היום ואיך להוכיח לספקיות בעתיד שאתם צודקים. יש לי שרת פרטי בגרמניה, שמחובר לרשת 100Mbit. הוא נמצא בחווה מרכזית שמחוברת ל DE-CIX, ככה ששם לא הבעיה. מאתמול חשתי שאני מוריד מהשרת שלי גג על 200 קילובייט לשניה. אמרתי אוקיי אולי עומס בגלישה בטריפל סי, ננסה SSH. גם שם לא עברתי את ה200. פה אמרתי שמספיק לי ואני הולך להתחכם - את הסרט שרציתי למשוך מהשרת שלי חתכתי ל8 חלקים בעזרת split של UNIX, כל קובץ במשקל 1000 מגה: split -b1000m video.mkv chunk ואמרתי מה יקרה אם אני אפתח connection חדש בשבי…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ביניהם 2 מחשבים אם מודם 56K רגיל בכל אחד, אחד לשני ישירות ללא בזק (אפשר מעגל אלקטרוני קטן / ספק 48V / דברים אחרים ביניהם אם צריך), כדיי ליצור LAN של 56K בין 2 המחשבים האלה ? האם ניתן לחבר ל LAN כזה יותר מ 2 מחשבים ? ניתן להשתמש במרכזיית טלפון ארגונית ישנה בשביל זה ? כמה יכולה לעלות מרכזיה כזאת הכי פשוטה ?
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייח חדש והבעיה היא קליטת הרשת האלחוטית הנמוכה. התקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת האלחוטי, אני לא משתמש בפלאג USB שמזהה רשתות אלחוטיות. העיניין הוא שהמחשב הנייד שלי על השולחן שמעל המחשב הנייח מקבל קליטה מצויינת... יש לי בבית, במרחק 2 חדרים נתב פשוט של TPLINK. עצות לשיפור הקליטה?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, מה קורה? אוקי אני רוצה לעשות רשת של 2 מחשבים נייחים מחוברים קווית אחד לשני וגם לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית, וגם שני סמארטפונים. הבית שלי בנוי ככה שיש 2 קומות ובקומה התחתונה ליד המדרגות אני רוצה לשים את הנתב כדי לקבל קליטה כמה שיותר טובה גם בקומה העליונה וגם התחתונה. לגבי הנתבים בדקתי קצת ואני מתלבט בין 2: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n TP-Link Mimo nMax TL-WR1043ND 802.11n הבדל של 30 ש"ח מבחינת המחיר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקיים קשר ( ?peer to peer ) ישיר ביני לבין אחי הגר בעיר אחרת. אני מעוניין להעביר לו קבצים אישיים ובכלל. האם יש אפשרות כזו ? ובכלל מה היא הדרך הכי קלה טובה ובטוחה לבצע זאת. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע מנוי בבזק בינלאומי תחת 10 MB ויש לי 2 מחשבים בבית אחד מחובר אלחוטית והשני ישיר דרך כבל. המחשב שמחובר אלחוטית מקבל את מלוא המהירות כלומר בכל בדיקת מהירות יוצא 10MB אבל המחשב השני שלי שמחובר דרך כבל כאילו מוגבל או משהו כזה, הבדיקות מהירות לא מצליחות לעבור את ה-5 MB במקרה הטוב, והמהירות גלישה נוראית מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי להצטרף לניסוי לפני יומיים בערב דרך האתר של בזק בין לאומי אני יושב על תשתית 12MB של הוט (שעובדת באופן סביר) אבל מאז יש תופעה מוזרה, ניתוקים כל כמה שעות (ממש קצרים... ככה שלא נראה לי שזה HOT) ובנוסף (וזה הקטע הכי מוזר) אני לא מצליח לגשת לאתר של zigzag2000.co.il קצת הזוי אני יודע, אבל לא הצלחתי למצוא אף סיבה אחרת, השרת פשוט לא מחזיר לי תשובה... (כמובן שדרך פרוקסי לדוגמא הכל עובד חלק ככה שהאתר בסדר גמור) מעניין אותי אם עוד מישהו נתקל בבעיות דומות ?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להצטרף לפאוור NGN של בזק אני לקוח בזב"ל ויש לי חבילת NGN 10 Mb... אבא שלי לא מוכן לעבור בגלל (ככה הוא טוען) שברגע שיסתיים הפילוט הם יתחילו לחייב אותנו... האם זה נכון? אני כבר שעה על סרטון יוטיוב 1080 והוא עוד לא בחצי וראיתי שאנשים פה פשוט נדהמים מהביצועים...
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
בזק בינלאומי מפרסמים בכל מקום את רשת הNGN שלהם וטוענים שהאינטרנט שלהם הכי מהיר, יש שרת פרטי ובלה בלה בלה. בתכל'ס, מי שמנוי לבזק בין לאומי (בעיקר כאלה שהיו בעבר בחברה אחרת) - באמת האינטרנט שלהם הכי מהיר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי vmware מתקן על מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי. יש לי פינג מהמחשב לvmware, אבל אין לי פינג ה vmware למחשב (אפילו בשתי תחנות שונות). זה רושם destination host is unreachable. בתיקיית ה networks הוא מזהה את המחשב ברשת, אבל לא מצליח להתחבר אליו . . . ה vmware מתקשרים מצויין בינהם. וגם יש פינג לנתב. מה שמוזר, זה שהם כן מצליחים לתקשר עם מחשבים אחרים בבית (לא זה שהם נמצאים עליו). זה לא עניין של חומות אש. וכולם יושבים על אותו מיסוך ובאותה קשת. תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נתב אלחוטי (HOT BOX) שנמצא במרחק של כ 10-15 מטרים מהמחשב ורציתי לשאול באיזה אופן כדאי מבחינת יציבות/ביצועים ומבחינת עלות להתחבר לנתב - האם באמצעות כבל רשת או מתאם חשמלי או באופן אחר (חוץ מכרטיס רשת אלחוטי)? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר DLINK 2650U דרך בזק כבר איזה שנתיים וחצי ואני מנוי בספק לבזק בינלאומי על 4 מגה. כשאני מנסה לשחק אונליין (אם זה בפלייסטיישן או במחשב כמובן שהפורטים שצריכים פתוחים בראוטר) אני שמתי לב בימים האחרונים שאני מצליח לשחק בשעות הלילה , אבל אם אני מנסה לשחק בשעות הצהריים או הבוקר כמעט תמיד הוא יזרוק אותי החוצה כשהוא מנסה לקשר אותי עם משתמש אחר לצורך משחק. ממה הנובעת הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי עצתכם בנוגע למשהו שקרה לי היום.. השבוע התחברתי לבזק ואקספוטן במהירות 30 מגה 130 כולל מע"מ שח ספק + תשתית. כל השבוע חיכיתי ליום המיוחל יום שישי ההתקנה של טכנאי בזק. הטכנאי מגיע מתקין הכל ובסוף ניגש אליי ושואל אותי: אם יש לי ראוטר ... ??? אמרתי לו : כן אבל אני לא רוצה ממכם ראוטר שים לי רק מודם אני כבר אחבר לבד מה שאני צריך. הוא אומר לי "אנחנו לא מביאים את הציוד אתה צריך ללכת לבזק סטור לקחת מודם או ראוטר " אני אומר לו : רגע רגע נגיד אין לי בבית כלום חוץ מהמחשב אז היום אין לי אינטרנט אתה סתם באת לשים חוטים וללכת אני צריך לעשות את כל השאר ? הוא אומר לי : כן ממש לא היה לי מילים פשוט הייתי איזה דקה בשוק שדיברתי עם הנציגה היא שאלה אותי אם אני רוצה…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כי אמרו לי ש1.5 זה 0.5 הורדה משרתים בחול והם על סיבים אופטים האם אני אוכל להיגע למהירות של מריבית של ה 1.5 כלומר בסביבות ה 200? מי יותר טוב אינטרנט זהב או נטויזיון בנושא מהירות הורדה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש ראוטר/ראוטר+מודם שיתפקדו כיחידה נפרדת ולא יחייבו חיבור למחשב, האם יש חיה כזאת? אם כן: תקציב : 300-400 ש"ח אני מעוניין בראוטר אלחוטי איכותי,עמיד בעומס, עד 6-7 אנשים שגולשים עליו בו זמנית מהירות 12-15MB. תודה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שוב שלום אנשים. כמו תמיד, עד כמה שאני חושב את עצמי מבין במחשבים, מגיע היום הזה שיש משהו שאני לא מבין איך עושים. יש לחבר שלי ראוטר BR-6428N ונקודת גישה EW-7416APN. המצב הוא כזה. הראוטר שלו נמצא בקומה למעלהומחובר למודם ADSL. הנקודת גישה קומה מתחת. הוא רוצה לשתף את האינרטנט עם ה ACCESS POINT שיתחבר עם הראוטר בצורה אלחוטית ואת ה ACCESS POINT לחבר למחשב באמצעות כבל (יש חיבור אחד על המכשיר לכבל). ניסיתי על UNIVERSAL REPEATER ובראוטר על AP, אבל זה עבד רק אם התחברנו אלחטית דרך המחשב הנייד ל ACCESSPOINT. אם הכבל זה פשוט לא עבד. ניסיתי לשחק עם הגדרות ה DHCP, כי גם זה היה על DISABLED, והצלחנו לקבל IP אוטומטית, אבל אין אינרנט, איזשהי בעיה עם ה DNS. לא מצאתי הגדרות ב ACCESS POINT להגד…
-
- 8 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
אני מחובר לרשת של האוניברסיטה והיא חוסמת לי לא מעט אתרים ופורטים. בבית של ההורים יש לי מחשב שפועל רוב היום, ואני רוצה להעביר את התעבורה שלי דרך המחשב ההוא. זאת אומרת ליצור פרוקסי על המחשב של ההורים. איך עושים את זה? וינדוס 7 שמותקן שם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי עשרים מגה כבר הרבה זמן עם הראוטר נטגיר שמחובר לפרייבט בוקס עם או בלי הפרייבט בוקס הראוטר נותן לי פינג של 37 פלוס לספק או לתשתית שאני עושה בטרסינג אני מקבל בהופ השני 39 והתוצאות זהות בספיד טסט ובבדיקת פינגים איך אפשר להוריד את הפינג חוץ מלהחליף ראוטר החלפתי פעם אחת לדלינק והפינג חזר להיות עשר בערך איך אפשר לסדר את זה עם הנטגיר גם ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ברוב האינטרנט ופשוט לא מצאתי בם באתר, אם מישהו יכול להפנות אותי ללינק אני אודה לו מאד.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה עברתי ל CCC ומאז שעברתי אני רואה שיש לי בעיות בפתיחת אתרים , או שהאתרים לא נפתחים או שלוקח להם שנה להיטען ... גם לכם יש בעיה כזאת עם אותו ספק ??? אגב , המהירות היא 10MB תודה
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מכשיר DVR STANDE ALONE לפני כשבוע חיברתי אותו לראוטר שלי בכבל חוטי, בהגדרות של הDVR נתתי לו אופציה שיקחIP מהDHCP הוא לקח את הIP 192.168.1.109 פתחתי את הפורטים 7777 ו8888 בראוטר כדי להתחבר אליו (בדיקת הפורט שנפתח דרך אתר-Success: I can see your service on on port (7777) Your ISP is not blocking port 7777 הגדרתי את הUSER והPASSWORD ועדיין אני לא מצליח להתחבר הוא רושם לי INVAILD ACOUNT כל פעם שאני מנסה להתחבר
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה להביא ראוטר שיוכל להזרים סרטי HD וקבצים גדולים בין מחשבים ללא תקלות בנוסף גם לשחק בCO OP באלחוטי ללא תקיעות . נכנסתי לאתר של TP LINK כדי לחפש את הראוטר הכי טוב שיש ונתקלתי ב2 1) http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND הראשון הוא בקטגוריית הWIRELESS שלהם והשני הוא בקטגוריית הADSL שאותו הוספתי לרשימה כדי לשאול אם אני קונה אותו האם אני פטור משימוש במודם נוסף ( כמו שכרגע בזק נתנו לי ראוטר שהוא גם מודם ועכשיו יש לי מכשיר אחד שעושה את שני הפעולות) 2) http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=219&model=TD-W8961NB אלו הראוטרים הכי טובים שמצאתי מתוך שאלו שאני יכול לרכוש ( אבא שלי עובד עם היבואן בנדא) ש…
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-