עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by CrashZone,

ברשותי נייד מסוג lenovo r60e ומודם מסוג TRENDnet TEW-431BRP. הנייד לא מזהה את כיומן של רשתות אלחוטית, כאן ובמכללה. אני לא יודע אם הראוטר משדר אבל חושב שכן, מה שבטוח זה שהנייד לא מזהה אולי הכרטיס רשת האלחוטי שיש בו לא מופעל. ניסתי לגשת בכלי ניהול לווירלס זירו קונפיגרישן לשים על אוטומתי ולעשות הפעלה מחדש, לא עזר. כמו כן דרך קביעת תצורה אני כל הזמן מעביר את הכרטיס לאלחוטי מופעל מידי פעם זה חוזר לאלחוטי מנותק... כשאני לוחץ fn+F5 הוא אומר שהוא לא מזהה שום רשתות שמשדרות. אולי אני לא מתקין את זה נכון..?או שמא הכרטיס פגום? אודה לתגובות מהירות, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Yuron,

בוקר טוב. אני החלטתי שאני רוצה רשת ביתית ולשם כך אני זקוק לראוטר, על איזה ראוטר אתם ממליצים לי? הראוטר יתפוס רק איזה 10-15 מטר לא יותר מזה. סכום? לא יודע אתם תגידו לי כל מיני הצעות ואני אשמח בעיקרון אין הגבלה לסכום. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by NyKoN,

יש לי מודם אלקטל שהפכתי כבר לפרו יש לי רשת גדולה- לכל חדר פה יש שקע ומשם זה מגיע לאיזה ארון ששם יש עוד שקעים מהשקעים האלה חיברתי כבלים להאב עכשיו השאלה זה- כשאני מחבר את המודם להאב דרך כניסה רגילה של מחשב- אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשבים/מודם? אם כן אז מה צריך לשנות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nati86,

שלום לכולם! האם יש אפשרות לבטל את פונקציית הNAT מהראוטר? בלי כל הפתיחת פורטים. שיהיה כמו חיבור רגיל וישיר לאינטרנט.. תודה מראש לכל העוזרים...

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. עד עכשיו הייתי מחובר לכבלים בלי חייגן אז כל מה שעשיתי זה לחבר את כל המחשבים לסוויץ' וגם את המודם ככה היה לי אינטרנט לכל המחשבים. עכשיו עברתי לבזק ואני עם חייגן, חיברתי את המודם לסווץ' התקנתי את הדיסק של המודם במחשב שלי התחברתי הכל עבר טוב יש לי אינטרנט במחשב. אבל, בשאר המחשבים אין. מה שאני מנסה לעשות בכלל הוא הגיוני? או שאני חייב לחבר את המודם למחשב אחד להתחבר ושהוא ישתף לכולם אינטרנט דרך הסוויץ'? כי אם ככה יש לי בעיה כי יש מחשב אחד שהוא פועל תמיד ואליו המודם לא יכול להגיע ובמחשב שהוא כן יכול לא פועל תמיד, בגלל זה הפתרון של המודם כבלים עם הסוויץ' סידר לי את הבעיה..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז הרעיון הוא כזה, יש לי כאן לאפטופ עם גישה לאינטרנט (אני בחו"ל) ובבית יש לי מחשב שאני יכול לעשות לו remote desktop, אני יודע שאפשר להעביר קול דרך RDP, עכשו השאלה היחידה היא אם זה אפשרי להתקשר באמצעות המודם של המחשב שנמצא בבית שמחובר לקו הטלפון לטלפונים בישראל, ודבר איתם כאן? בעצם ליצור מעין VOIP משלי. אפשרי הדבר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הנתב החדש של D-Link מציע מהירויות נהדרות תודות לתמיכה בתקן ה-802.11ac, ובתוספת מחיר וזמינות ראויים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%a0%d7%aa%d7%91-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%aa%d7%a7%d7%9f-ac-%d7%a0%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c/

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by shlomom,

היי, אני כבר שנים בבזק. בשנה וחצי האחרונות במיקום חדש, בזק מאוד מתקשים לספק שירות ראוי אלי הביתה. ראשית התשתית מוגבלת ל-40M וגם זה עם הרבה ניתוקים ותקלות, המודם יוצא מסנכרון ונדרש לבצע ריסט - דרך שירות התיקון האוטומטי. אני לא זוכר כבר כמה פעמים היה אצלי או בשכונה טכנאי. לאחרונה אתמול שוב התנתק ולאחר שעה של נסיונות עם השירות ועם האחראי שנשמע מאוד אדיב ומקצועי הוחלט לשלוח טכנאי שוב שיגיע רק... ביום חמישי. כלומר חמישה ימים ללא חיבור אינטרנט. דיי נמאס לי ואני שוקל לעבור להוט אלה אם כן יש אופציה נטספת שאני לא מודע אליה. רציתי לקבל קצת מידע כמו האם כדאי לעבור להוט - למרות שקשה לי להבין איך אני יכול כבר להפסיד מזה. למה ל…

9. Started by alex8001,

אני התחברתי ל100 מגה ו3 מגה UP אני בתשתית בזק וספר בזק בינלאומי ואני מחובר בכבל הבדיקות מהירות בערך 90 ודפים נטענים מאוד מהר אבל אני מוריד משחק מORIGIN ותמיד זה היה מוריד לי על פול מהירות ופתאום עכשיו זה על 500-200 קילובייט לשנייה כשהיה לי 20 מגה זה הוריד לי על 1 מגה+ אפשר לעשות משהו בנידון? לבדוק איכשהו?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by ShahafH,

לפני כחודש התחילו לי כל מני בעיות של איטיות.. לדוגמא ראיית סרטונים מyoutube או כל מקור שמספק ראיה ישירה בלי להוריד דורש לחכות כל כמה שניות ובעבר זה לא היה ככה.. גם במשחקים שמתי לב שהתחילו לי לאגים.. מהם הדרכים לפתרון? ד"א יש לי מהירות 2.5 מגה של בזק וואו ואנחנו משתמשים בראוטר שמחוברים אליו 3 מחשבים. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dids22,

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  12. יש לי רשת ביתית קווית בין שני מחשבים שמחוברים לנתב אלחוטי של הוט. שאני מעביר קבצים מתקיה משותפת למחשב השני, הקצב לא עולה על 11 מגה לשנייה! זה הגיוני עבור רשת קווית יציבה ( כבל CAT5E FTP)? אולי יש צורך באיזו תוכנה כל שהיא ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yoxo,

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238 כל ספקיות האינטרנט מתעדפות שיתוף קבצים, לא צריך מעל 2.5 מגה כשיש מיגבלות בשיתוף קבצים :-\

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  14. בהמשך לכותרת, קורים אצלי ניתוקים בזמנים לא קבועים לפעמים פעם ולפעמים פעמיים ביום. הגדרתי במודם שהמחשב שלי יקבל ישירות את המידע בלי שיעצור במודם (נראה לי אבל שהבעיות החלו כמה זמן אחרי) וקיבלתי DNS חדשים מבזק אחרי שהם שאלו אותי אם אני צריך את זה לראוטר כמובן ;D (אם מישהו צריך פירסמתי אותם בתגובה להודעה אחרת הכותרת שלה DNS עדכניים מבזק בינלאומי, מקסימום אפרסם שוב אם מישהו צריך) פשוט מופיע לי על האייקון של המחשבים- כבל רשת מנותק ואז כבל רשת מחובר וזה מעצבן כי זה מנתק את האימול! האיכות קו מבדיקה של בזק גבוהה וכן הכרטיס רשת שלי הוא על לוח האם החדש (לא נראה לי שהבעיה שם למרות שיום אחד זה התנתק וחזר רק לאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל לכרטיס רשת) וכן בדקתי שהמחשב לא יכבה את ההתקן ...…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yaposhkakin,

שלום לכולם,אשכול ראשון שלי. יש לי בעיה קטנה,יש לי ראוטר מסוג 2WIRE 1800HG והכל טוב ויפה עד שאני רוצה לפתוח פורטים. נכנסתי לאתר PORTFORWARD.COM או מה שלא תהיה הכתובת שלו,עושה אחד לאחד מה שצריך לעשות,אבל כשאני בא לבדוק אם הפורטים פתוחים התוכנה אומרת לי שלא.(בין אם זה אימיול\ביטורנט\סתם משחק) אין לי שום פיירוול אחר במחשב חוץ מזה של ווינדוס ואני כבר לא יודע מה לעשות. תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by ran07,

שלום קניתי מדפסת משלובת HP 6500 עכשיו שאני מחבר את המדפסת לשקע של הטל' דרך סנן ADSL (גם של בזק וגם של מה שמגיע עם המדפסת ניסיתי )אז הנורה של PPP בראוטר נכבת מה DSL מהבהב ואין אינטרנט ( אני יכול לקבל ולישלוח פקס ) תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by kojack,

היי, אני מתגורר בחו"ל ונתקל בבעיה להכנס לחלק מהאתרים הישראלים, כנראה הם חסומים לגישה מחו"ל. האם מישהו נתקל בבעיה ויש לו פתרון ? קראתי שיש אפשרות לרכוש מנוי VPN, המלצות כלשהן ? בכל מקרה מעדיף משהו חינמי אם יש כזה. תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 16k צפיות
  18. יש לי בבית אלקטל שאני ישדרג אותו עוד מאט ואני צריך לו סויטץ טוב של 8 אני צריך אותו ל אינטרנט ורשת ושיעבוד ב 10\100 ואני מחפש המלצה שיעלה בסבביבות ה 100+- וזה מה שמאצתי אשמח גם למשהו אחר 1) Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=156&catcode=61 חלק אומרים שזה סויטץ חלק האב סויטץ אני רוצה לדעת מה זה ומה הבדל בין סויטץ האב סויטץ ואם המוצר הזה טוב בכלל 2) DYNAMODE דגם SW80010-D http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SW80010D&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=85&aff=Zap 3) CNET-CNSH-500(H http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=334 חלק 2 הרשת עצמה האם כול כבל רשת שיש לו 8 גידים יכול להעביר ב100 או רק RJ45 ובקשר לרשת יכול להיות שא…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Practi,

שלום חברים, עברתי דירה וכשהזמנתי את בזק להתקין תשתית אינטרנט הם טענו שהנקודה לא מחוברת לארון שנמצא בקומה שלי (הארון נמצא חצי מטר מהדלת שלי). הם טוענים שכנראה כמה גידים קרועים בדרך ולכן צריך להשחיל כבל טלפון חדש. מסתבר שהם לא מוכנים לעשות את זה ואחרי ויכוחים הם הסכימו להשתתף בעלות "הזמנת חשמלאי" על סך 200 ש"ח. הבנתי שאפשר אפילו להשתמש בכבל רשת רגיל לצורך זה (יש לי 2 כבלים של 5 מטרים). ניסיתי למשוך את הכבל הקיים מתוך הצינור בקיר אבל נראה לי שהוא נקרע ורק הגומי שלו נשאר מחובר סביבו. יש מישהו שמעוניין לעשות התקנה כזאת ב-200 ש"ח? זה כולל גם חיבור הגידים לארון קרונה. אשמח אם תחזרו אלי בפרטי, אני גר בר"ג.

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. Started by Maiasony,

שלום אני מנוי של ברק ושל הוט באזור ירושלים בחבילת 1.5 ההורדה היא במהירות מקסימלית כשאני מוריד קובץ וגם הגלישה נראית חלקה גם ההעלאה היא במהירות 17 וחצי ובכלליות אין בעיות בגלישה. הבעיה היא שתוכנות השיתוף זוחלות אצלי. ממש זוחלות ובקושי עובדות בקצב של מעל 10 ק"ב גם פירמוט לא פתר את הבעיה מה יכול להיות העניין?

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  21. יש לי בבית שני מודמים. אחד רגיל של הספקית, ואחד שלשבאמצעותו אמא שלי מתחברת למחשב בעבודה. במחשב שלי יש רק חיבור אחד ככה שכל הזמן צריך לנתק ולחבר את הכבל. יש כרטיס רשת קווי, עם 2 חיבורי אטרנט, ככה ששני הכבלים יהיו מחוברים כל הזמן ואז צטרך רק לבחור את הרשת במחשב?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zrikman,

שלום לכולם לפני יומיים קיבלתי את ה HOTBOX של הוט ספק אינטרנט בזק בינלאומי ויש לי 3 שאלות, 1) אני יודע שיש לי חסימה של פורטים כי משחק שאני משחק לא עובד ולא מתקשר לשרתים של המשחק, אינטרנט רגיל מהיר ואין בעיה. נכנסתי ל PORT FORWARDING ופתחתי את הפורטים, היום אני גם אתקשר לתמיכה לראות אם הם לא חוסמים משהו, השאלה, האם רק שם פותחים את הפורטים? או שיש עוד מקום שאני צריך להגדיר את זה? (לא מדבר על הספקית) 2) הבנתי שיש בעיות עם הראוטר לגביי מהירויות מעל 30 מגה, האם אפשר להשתמש בו כראוטר במהריות 12 מגה? 3) לגביי חסימת כתובות מק של מחשבים ניידים, לא הבנתי איפה אני עושה את זה, אם מישהו יכול לעזור תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. פינגים גבוהים וזמני טעינה ארוכים מהרגיל מדובר על אתמול והיום...?

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by MosheDo,

טוב תקשיבו...יש פה מלא מלא הודעות על המהרת ADSL וכל מיני שטויות כאלו ואני מקווה שאוכל לסגור את העניין אחת ולתמיד. נתחיל בקביעה אי אפשר לשנות את המהירות של המודם (אלא אם כן אתם מוכנים לשלם). דבר שני, גם אם תשנו את הסינכרוניזציה של המודם עם המרכזיה של בזק (שנקראת DSLAM בעגה המקצועית) ולא שמעתי עם שום דרך לעשות את זה אלא פיזית לפרוץ למרכזיה, להבין מה קורה שם ואז להתחיל לשחק עם העניינים, עדיין יש את ספק האינטרנט שמגביל אותכם בשרתים שלו. זה לא משנה אם המודם הוא PRO או לא. למרות שיש דיווחים על ביצועים משופרים ב- PRO והסיבה היחידה לכך היא שהמחשב שיחרר משאבים והוא לא צריך ליצור VPNים ו-PPTPים למיניהם וגם זה קורה רק אם המחשב מיושן ועמוס. אז דיי. חלאס לדבר על זה. לא מגיעים עם זה לש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן חבר'ה! אז ככה, יש ברשותי נתב מדגם RTA-1025W של חברת Rotal (קיבלתי מבזק), אני מעוניין לפתוח פורטים מסויימים כדי שאוכל לשחק ברשת ב- PS3, ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים, אבל ישנה בעיה! אני לא מצליח להכנס למנהל של הנתב. אני מזין את שם המשתמש: Admin ואת הסיסמא: Admin, אך הוא לא מקבל את זה. אחרי שלושה נסיונות, אני מקבל שגיאה 404 (אני חושב), שאין לי את הגישה. איך אני פותר את הבעיה הזאת? עוד דבר שרציתי לשאול, חברים המחוברים ע"י חברת "זהב" - האם מהירות ההורדה שלכם איטית? כשאני מוריד קבצים מ- Rapidshare.com במהלך היום אני נתקל במהירות זוועתית של כ- 16-30KB/Sec, ולעומת זאת, בשעות הלילה המאוחרות, המהירות היא יותר סבירה ועומדת על כ- 80-119KB/Sec. יש איזו דרך שאני יכול לפתור את …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.