עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, יש לנו צורך לחבר רשת אלחוטית באחד מבתי הקפה על חוף הים. בית הקפה כולל מבנה ( שכיום יש בו AP פשוט וזול שמכסה את כולו ברדיום של 30 מ') ושטח על החוף. המרחק מהמבנה עד לקצה החוף הוא כ - 50 מ'. המרחק בין הקצוות הצדדיים הוא גם כ - 50 מ'. כלומר 50 מ' לכל כיוון בצורת ריבוע. מה עלי לעשות כדי לבנות רשת אלחוטית אחת שתכסה את כל האיזור. גם את פנים המבנה וגם את חלקת החוף? באיזה ציוד עלי להשתמש ומה מומלץ? יש להתחשב בתנאי האקלים ובתנאי השטח . חשוב שהכיסוי האלחוטי יהיה יציב מאד. איזה אנטנות צריך וכמה? אודה לעזרתכם המקצועית

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  2. Started by kfirkb,

שלום לכולם, שני ראוטרים זולים התקלקלו לי בשנתיים האחרונות והחלטתי לקנות ראוטר איכותי. הכי חשוב שיהיה אמין, ואלחוטי עם טווח גדול. עיקר השימוש הוא לגלישה של שני מחשבים (ואייפון), מדפסת אלחוטית HP C7283. תקציב: +/-700 ש"ח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, אני רוצה להשתמש באופציה הזאת. אני משתמש בקושחה מקורית של LINKSYS איך אני עושה את זה ? עוד שאלה בנושא אחר , יש לי HP 6300 יש לה כרטיס רשת , האם החיבור ל LINKSYS יעבוד והמדפסת תזוהה ברשת?

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by arik100,

אני לא בא לדון בשיתוף קבצים אלא רק בתקלה מסוימת שיש לי בשימוש בUTORRENT אני בא להוריד קובץ מסויים מTRACKER מסויים והוא נותן לי שגיאה HTTP EROR 403 ניסיתי להחליף קליינט , ניסיתי להחליף את הIP שלי , ניסיתי להוריד דרך לינוקס - שום דבר לא עוזר אני מעוניין לדעת מה בדיוק מקור השגיאה ואיך אני יכול לפתור אותה ושוב מטרת הדיון היא לא שיתוף קבצים לא חוקי , אלא פתירת תקלה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי בעייה באינטרנט שאני לוחץ על החייגן לאיתחבר לאינטרנט אז זה מתחבר לי כרגיל אבל אחרי כמה דקות האינטרנט נסגר לי אוטומטי ואז אני לוחץ עוד פעם צריך ללחוץ על החייגן להיתחבר אז הוא לא מתחבר רק אחרי שאני מוציא את הכבל של המודם של החשמל מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by MODY69,

שלום רב, לפני כשבועיים המליצו לי פה על נתב חוטי, אבל מתברר שיהיה קשה להעביר כבל בין 2 המחשבים בבית, אז מסתבר שאני צריך דווקא נתב אלחוטי. חשוב לציין שהמחשב השני נמצא בקומה מעל המחשב שלי. האם צריך איזה כרטיס רשת אלחוטי או שהראוטר כבר מגיע עם זה? בקיצור, התקציב הוא כ- 400 ש"ח להקמת הרשת. אשמח להמלצות. תודה מראש, מודי69.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by arik100,

אז ככה אני לקוח בזק+בזק בינלאומי כרגע מחובר ב DIAL UP ו DYNAMIC IP אני הבנתי שיש אפשרות ליצוג STATIC IP גם בADSL עכשיו לעניין אני יש לי צורך בIP קבוע לצורך זמן מסויים לשימוש מסויים , וצורך ב IP מתחלף בזמן מסויים למשך זמן מסויים האם יש אפשרות לשלב בין שני הדברים ? או שאי אפשר להנות משניהם בו זמנית? והאם יש תחלופה אפשרית שאתם מכירים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש לי אינטרנט בכבלים והספק הוא בזק. אתמול היה לי ניתוק לכמה דקות ומאז האינטרנט עובד אפילו יותר גרוע ממה שהוא עבד לפני זה. משחקי רשת לא עובדים בכלל, חלק מהאתרים לא נפתחים/צריך לעשות רענון כמה פעמים עד שהם נפתחים, חלק האתרים מופיעים חלקית והמהירויות הורדה נוראיות. לעוד מישהו יש בעיה כזאתי? לא שינינו שום דבר והמחשב נקי (יש לי ANTIVIR,AVG ועוד כמה תוכנות הגנה נוספות ל SPY ושאר הירקות).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by tryf,

היי, ניסיתי להתקין dd-wrt על הלינקסיס wrt54g v5 שלי. הסתבכתי בדרך. המצב הוא כזה. אני מצליח לעשות פינג למודם 192.168.1.1 אני מצליח לעשות TFTP. לא מצליח להחבר למודם דרך ממשק web. עשיתי hard reset 30-30--30 וזה לא פתר את הבעיה. אני חושב שיש פתרון לבעיה אני פשוט לא יודע מה הוא. כמוצא אחרון שמעתי שאפשר להתחבר עם JTAG או משהו כזה . מישהו יכול לעזור? ולהסביר מה זה ה JTAG הזה? ואיך עושים את זה. האם מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה שבה אני יכול לקנות כבל JTAG או רכיבי אלקטרוניקה כדי שאבנה כזה כבל (נגדים, צמות ומחברים) ? תודה מראש על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BloodFist,

שלום, ברשותי ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T, ניסיתי לעקוב אחרי מדריכים שמצאתי פה בפורום ולא הבנתי איך להשתמש בWPA\WEP ז"א המדריכים לא התאימו ולא הצלחתי להבין איך להצפין בראוטר, האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מכוון את זה? ואחרי שמכוונים בראוטר איך מכוונים במחשבים את הרשת בשביל שיתחברו אליה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם פירוט הביעה עם קצת רקע : בבית שלי יש שלוש קומות.. בקומה העליונה ישנם שני מחשבים שבאחד מהם יש ראוטר אלחוטי כזה משולב והשני מחובר אליו ע"י כבל [ולא באופן אלחוטי במטרה לשפר יכולת הורדות וכ"ו ] הבעיה היא .. רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש לחדר שלי שנמצא בקומה השנייה [שוב המחשב עם הראוטר קומה שלישית ] אני לא יודע איך לחבר אותו לרשת הביתית מכיוון שהוא נמצא קומה מתחת ועוד זה חדר ביטחון T_T אם זה יהיה משהו אלחוטי זה אמור להוריד לי את יכולת ההורדות וכ"ו ככה הבנתי ... ולא יודע איך אפשר לחבר את הממחשב ע"י כבל מכיוון שסגירת הדלת סוגרת הרמטית את הפתח ואין מקום להעביר כבל על הרצפה כי הדלת ל תסגר .. האם יש דרך לפתור את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  12. לפי המלצה של אנשים בפורום קניתי ראוטר וכרטיס רשת NETGEAR WPN824 +NETGEAR RangeMax Wireless PCI Card MiMo - WPN311 עכשיו לי יש 2 מחשבים בשני קומות שונות שתקרה מבטון מפרידה, לי אמרו ש mimo אמור להתגבר על זה. המוכר בחנות אמר שאם אני אקנה ראוטר+כרטיס בתקן N החדש אמור להיות לי אות יותר חזק וסיכוי גדול יותר שהאות יעבור. אני לא יכול להעביר כבל. האם עדיף להחליף לEdimax בתקן N. הראוטרEdimax 300Mbps Wireless Router BR-6504n nMax : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1308&products_id=20845&PHPSESSID=53483476ae222ba588769266d238bbfc הכרטיס: Edimax 802.11n 300Mbps Wireless PCI Card EW-7728In nMax http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by amir69,

צריך המלצה לנתב ברשת חוטית שמתאים לתשתית כבלים עד 300. ויש אפשרות בנתבים להגדיר כמה מגה כל מחשב יקבל? אם כן אפשר הסבר קצר איך משנים? ואם אי אפשר לעשות כזה דבר אז איך מתחלקות המהירויות? תודה.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  14. היי ראוטר ADSL אלחוטי בדגם edimax יש לי 802.11N והבעיה פתיחה פורטים לאימיול. נסיתי הגדרות בראוטר ולעשות פתיחות פורטים אפילו גם מספר TCP-UDP של התוכנה האימיול.ועשיתי בדיקה באימיול באתר שלהם פתיחה פורטים ואני רואה שנותן איקס אדום שאומר שהפורט לא הצליחה לעבור או לזהות יציאה שלי. יש לי בבית אנטי וירוס סיקיוריטי nod32. נסיתי לבטל את התוכנה הזאתי. וזה גם לא עזר לעבור בשלום. עדיין נותן באימיול זיהויי נמוך. נסיתי באתר ynet פורום שאלתי ואחד נתן לי תשובה בשולי בצד ימין יש תקשורת ורשתות - פתיחת פורטים בנתבים. וניכסתי לאתר של ראוטר בדגם br-6504il - 802.11n שלי לפי מה שכתוב שם איך לעשות הגדרות. זה לא עזר עדיין חוסם לי. באתר אימיול בדיקבה פורט רואים איקס אדום שלא מצליח לזהות יצ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם ... הכל התחיל לפני שבועיים , כשבמשחק BF2142 , קיבלתי פינגים מאוד נמוכים מהשרתים , אך במשחק עצמו קיבלתי בין 600 ל 900 פינג. אחרי חקירות רבות הבנתי שזה קשור דווקא לדרך שהמידע עושה (ROUTE) מאשר המהירות עצמה. הורדתי תוכנה שנקראת UOTRACE שעושה TRACE ל IP מסויים (נגיד לשרתי המשחק) , ומראה לי בידיוק מה קורה בדרך. ונראה לי שמצאתי את הבעיה. כל השרתים בדרך מחזירים בין 100 למקסימום 200 MS.... אך שרת אחד בשם cablep.bezeqint.net מחזיר 600(!)MS ... וזה כל הזמן , לכל שרת אפשרי. יש אתר שמראה רשימת שרתים (http://www.game-monitor.com/search.php?vars=&game=... ובכל שרת יש לי את הבעיה הזו. 600MS. ובאותו מקום כל הזמן. (צירפתי תמונת דוגמא). חשוב לציין שבמשך 8 חודשים הכל היה בסד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sapirzukrel,

היי לכולם.. יש לי בעיה במחשב... יש ברשותי שתי מחשבים בבית.. אחד נמצא בחדר אחד והשני בחדר לידו. המחשב הראשון מחובר לאינטרנט ע"י מודם של הוט וכאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם המחשב השני אני מחליפה בין הכבלים כלומר מחברת לנתב את הכבל של המחשב השני שנמצא בחדר השני. ההתחברות עבדה עד לפני כמה ימים שפירמטתי את המחשב וכשהתקשרתי ל012 בכדי שיורידו לי את החייגן נתקלתי בבעיה. הבעיה היא שברגע שבאים להקליד את השורה של הכתובת בדפדפן ( בדף של האינטרנט בשורה שבה מכניסים את הכתובות). זה לא נותן לי אפשרות וכתוב לי:internet explorer could not open the search page. מה אני אמורה לעשות בכדי שכן יתאפשר לי לכתוב כתובת??.. מקווה שמישהוא יצליח לפתור את בעייתי.. ספיר

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by doker,

יש לי ראוטר edimax br6204wg אני לא מצליח להגדיר את הראוטר להתחבר לאינטרנט עדכנתי קשוחה בראוטר חיברתי את המודם ל wan הגדרתי חיבור l2tp עם שם משתמש וסיסמה ובgateway כתבתי את מה שהיה במאפיינים של החייגן וזה לא עובד מישהו יכול לעזור זה ממש דחוף

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by oren,

שלום רב, אני מחובר דרך נתב Edimax ו- ADSL. גלישה תקינה וכו', רק eMule כרגע מציג בעיה - LowID. בבדיקה פורטים של ה- eMule, נראה כי אין גישה דרך פורטים אלו. ה- Firewall של ה- Windows כבוי. זה ה- IP של המחשב: בוצעה הפנית פורטים: וגם פתחתי אותם ב- Virtual Server: גם את ה- Firewall של הנתב ביטלתי: עדיין יש LowID ב- eMule. מה ניתן לבדוק בנוסף להגדרות אלו? תודה רבה לכם, אורן.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  19. האינטרנט עובד לי הכל עובד רק ה DMZ לא ,אני רוצה לעשות מהמחשב השני שלי שרת יש עליו הכל מותקן FTP והכל עם המודם הקודם הכל עבד והראוטר שהגדרתי של 10.0.0.146 ינותב האיפי ויתחבר על פורטט 6666 והכוונה היא היתה להתחבר למחשב דרך איפי של המודם ולא של הרשת ftp://user:pass@85.33.22.6:6666 לדוגמא ככה דרך ftp://user:pass@10.0.0.146:6666 זה מתחבר כאיפי של הרשת... איך אני יגרום ל DMZ לעבוד למישו היה תבעיה הזאת עם הסימנס הזה<? לפני כן היה לי RTA1320+EDIMAX וזה עבד לי כמו שצריך שהגדרתי ב EDIMAX ב DMZ רשום לי ככה A DMZ host is a computer on your local network that can be accessed from the Internet regardless of port forwarding and firewall settings. Those IP packets from the Internet …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הפעלתי חשבון IMAP על המייל שלי ב-OUTLOOK וזה עבר בהצלחה. נוספה תיקיה חדשה בתוכנה, ויכולתי לגרור אליה וממנה מיילים. עכשיו בעיה. יש לשרת שלנו איזה קטע עם "תיקיות משנה" (תיקיה בתוך תיקיה). כשיוצרים תיקיה דרך מערכת הWEBMAIL שמותקנת אצלנו, צריך לעשות שם V כדי שהיא תוכל להכיל תת תיקיות, לא ראיתי שם בכלל אפשרות ללערוך את התיקיות הקיימות לככה שהן יוכלו להכיל תת תיקיות. הכי גרוע, אני לא יכול להעביר ב-OUTLOOK תיקיות לחשבון IMAP לסינכרון אם יש להן תת תיקיות (הוא כותב לי שהשרת לא תומך בתת תיקיות). אני ריצה לגרור את כל התיקיות שלי ב-OUTLOOK לחשבון IMAP שיצרתי, אבל בגלל הבעיה הזו זה לא אפשרי כרגע. למישהו יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Enrico,

שלום. עשיתי Hibernate, הלכתי ללימודים. חזרתי והפעלתי, והלפטופ לא מתחבר לשום רשת אלחוטית! זורק Errorים מוזרים לאללה, שהרשת שאני מנסה להתחבר אליה כבר לא בטווח ולנסות לעשות refresh ולהתחבר למשהו אחר. (DUH!) הנה הדברים שניסיתי: 1. ריסטארט. 2. לכבות ולהדליק את ה Wifi ידנית (fn+f2..) 3. להתקין מחדש את הדרייבר. 4. לשנות את השם של הרשת (לשנות את ה ssid ממסך הניהול דרך האייפון שמתחבר בלי בעיה) ולעשות ריפרש, לראות אם הוא רואה את השם החדש, והוא אכן רואה וזורק את אותה השגיאה. 5. להתחבר כאשר אינטל מנהל לי את ה wifi ולא Windows, פה הוא גם לא הצליח אבל במקום שגיאה מפגרת ולא הגיונית הוא פשוט אומר: "unable to connect" בלי סיבה. 6. להתחבר לרשת של השכנים, הוא לא מצליח לכלום. לרש…

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by gif,

שלום. יש לי 2 מחשבים ומערכת הפעלה XP PRO מותקנת עליהם . התקנתי רשת אלחוטית ,כולל כרטיסי רשת לכל מחשב וחיברתי נתב . הגדרתי בנתב אבטחה כך שאחרים לא יוכלו לגלוש דרכו . עכשיו , אני נכנס למערכת ההפעלה שלי ומנסה לחפש רשת אלחוטית זמינה אבל זה לא מוצא לי כלום . כיצד לפתור את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. יש לי רשת אלחוטית בתצורת AP. מחשב מארח בעל חיבור לאינטרנט שהוא הAP ועוד מחשב שמתחבר למחשב הראשון. הכל עבד יופי עד שקיבלתי את האייפון שלי וניסיתי לחבר אותו לרשת האלחוטית ולגלוש באינטרנט. האייפון הצליח להתחבר לרשת אבל הוא קיבל אייפי שמתחיל במספרים 169 שלפי מה שהבנתי זה אומר שהוא לא באמת מתחבר ויש בעיה. שוטטתי ברשת וקראתי שצריך להגדיר שרתי DNS ועוד כמה דברים אבל זה רק הרס וכעת אני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך המחשב השני וכמובן גם דרך האייפון. מה בדיוק אני צריך להגדיר ואיך? IP GATEAWAY DNS ומה עוד? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי מודם ראוטר SIEMENS SL2-141 מבזק רציתי לשאול איך אני הופך אותו לתפקד כמודם בלבד כי יש לי ראוטר בבית ואני מעוניין להשתמש בו

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. שלום לכולם, נכון לעכשיו אני משתמש בWINDOWS XP יש לי רשת מודם: B-FOCuS 312+ נתב: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב שני מחובר דרך זה: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב נייד- יש לו במחשב כבר משהו לזהות. עכשיו הבעיה היא שהכל טוב יפה,המהירות הורדה לא השתנה מוריד מהר מאוד. אבל הבעיה היא בטעינת דפים'היא איטית מאוד!!,לפעמים בזמן טעינת הדף הוא עוצר וכתוב Connection Int…

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.