עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oded6188,

מהו האורך המקסימלי שאפשר להשתמש בכבל רשת בלי צורך במגבר סיגנל?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by efod26,

שלום, התקנתי ראוטר בבית והכל עבד כמו שצריך, אני רואה את המחשב כשאני מנסה להעביר קצבים ממנו לנייד אבל הוא נותן לי הוראת שגיאה שכביכול הגישה נדחית בלפטופ רץ על XP והמחשב על וינ' 7 מי יוכל לעזור בזה?

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  3. אז הקדמה ישנו ויקוח קשה בין חברים על השאלה הבאה האם בחיבור קבוע של HOT שינוי כתובת MAC תשנה את כתובת ה IP אשר מקבלים לדוגמא : ספקית של 014 תשתית של HOT ישנו מודם אשר מחובר למחשב וחיבור ה IP קבוע זאת אומרת שאם מנתקים את המודם ומחברים בחזרה כתובת ה IP נשארת אותו דבר השאלה אם משנים לאותו כרטיס רשת אשר המודם מחובר דרכו את כתובת ה MAC אז תתקבל כתובת IP חדשה אותו תשובה של ירח אפל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369547.10 האם אפשר לקבל אימות חיובי או שלילי תודה יום טוב וחוג שמח

• 8 תגובות
    • 13.4k צפיות
  4. Started by psyco,

שלום לכולם, בקרוב נגמרת תקופת ההתחייבות בזק+בב"ל 2.5M. בחודשים האחרונים אני לא נהנה מבב"ל במשחקי רשת (בעיקר CSS)... ביררתי על חבילות גיימר, וחבילות רגילות: גיימר: 2.5 - כ75 ש"ח 4 - כ80 ש"ח 5 - כ119 ש"ח רגיל: 2.5 - כ45 ש"ח (תוספת 5 ש"ח למחיר שאני משלם היום) 4 - כ46 ש"ח בממוצע (4 חודשים חינם, 14 בכ56) תשתית: 2.5 70ש"ח 4 90ש"ח היות ואני לא ממש מרוצה מהחבילה הרגילה, והגיימר יקר לי רציתי המלצות מחברי הפורום שמנויים באורנג' ומשחקים משחקי רשת ובעיקר CSS באירופה עם שרתים שמגבילים לפינג 100 מקס'. ובכללי לשמוע דעתכם על החבילות שהוצעו לי (גיימר ב160 ש"ח ספק+תשתית 4M) אציין שאין כל כוונה לעבור תשתית. תודה מראש, יוסי. עריכה: באתר כמה זה עבור 2.5 מוצע 90.7 ש"ח ועבור 4 100 ש"ח לחבילות ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו מערכת חדשה, XP. חיברתי אותו בכבל רשת למודם (שעובד עם כל מחשב אחר חוץ מזה) אבל המחשב פשוט מסרב לגלוש. אני מנסה להכנס לאתרים (לא משנה דרך איזה דפדפן) והוא פשוט לא טוען את הדף, כאילו לא לחצתי. אני צריך ללחוץ מלא עד שהוא טוען את הדף, ואחרי שנה הוא מעלה אותו (גם לא בצורה מלאה, בד"כ התמונות לא עולות) איפה הבעיה לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shay_cor,

אני מעוניין להעביר את ה"משרד" שלי לחדר שהוא ממ"ד. הבעיה היא שהוא מרוחק מהראוטר ואין בכלל קליטה (ברור לי שזה בגלל שהחדר הוא ממ"ד) חיפשתי פתרון ששמעתי עליו והוא ניסיון להעברת האינטרנט דרך חשמל. מצאתי את המוצר - http://www.airliveshop-israel.co.il/pl_product~HP-3000E~5~0.htm האם מישהוא מכיר אותו? בכלל את הפיתרון הזה לתקשורת אלחוטית? האם ישנן פתרונות נוספים טובים יותר?

• 8 תגובות
    • 6k צפיות
  7. אז ככה יש לי את המכשיר הזה : TL-WN422G TP-LINK USB ואני רוצה לקנות את האנטה הזאת (זאת אומרת, להוציא את האנטנה שיש לי במכשיר הזה ולשים את זאת ץ--כי אין לי קליטה-- ) : אנטנה 14DB TL-ANT2414A TP-LINK http://www.tp-link.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=26 (באתר עצמו יש את הפרטים על האנטה למטה ) למי שעצלן: Frequency Range 2.4GHz~2.5GHz Impedance 50 Ohms Gain 14 dBi VSWR 1.92 : 1 Max Polarization Linear, Vertical Beamwidth (HPBW) Horizontal: 30° Vertical: 30° Connector RP-SMA Male Cable 100cm CFD-200 Radiation Directional Application Indoor / Outdoor Mount Style Pole Mount / Wall Mount Dimensions (L x W x H mm) 240 x 240 x 40 mm Operating Temperature -10℃~60℃ (14…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. עד היום השתמשתי במודם של בזק כראוטר ל 2מחשבים וללא חייגן. לאחרונה קניתי את ראוטר BR-6424NL EDIMAX ע"מ שתהיה לי אופציה אלחוטית. בנתיים אני מנסה לחבר את המערכת בצורה קווית בלבד בנתיים. את המודם של בזק קינפגתי ידנית קודם לפני שחיברתי את הראוטר החדש לרשת . להלן המודם מקונפג טרם החיבור הראוטר: לאחר מכן ניתקתי אותו וחיברתי אותו לכניסת ה WAN ע"ג ראוטר EDIMAX. עכשיו אני כבר לא מצליח לראות את הממשק של המודם ב 10.0.0.138 וכמובן שאין לי אינטרנט. ע"פ החוברת של EDIMAX ניסיתי לקנפג את אופצית חיבור ה WAN של הראוטר של EDIMAX - ללא שיפור: מה אני עושה לא נכון? (ברור שלי שיש כאן בעיה בסיסית בהבנה אצלי כיצד בדיוק זה אמור לעבוד)

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. שלום לכולם: אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לצפות בנעשה במחשב כלשהו, על ידי משתמש מרוחק? ואני לא מדבר על תוכנות Key Log ודומותיהן, אני מדבר על טכנית לצפות במסך של מישהו אחר ולעקוב אחרי הפעולות שלו? אם התשובה לשאלה הראשונה היא כן, ישנן עוד שתי שאלות: האם זה מגיע ליותר מזה, שהמשתמש המרוחק יכול לקחת שליטה על המחשב בו הוא צופה (ואני לא מדבר על סיוע מרחוק)?, מה אפשר לעשות כדי למנוע פרצות כאלה? שאלה שלישית: האם ניתן להפעיל מרחוק מצלמת רשת? משמע, משתמש מרוחק יפעיל את המצלמה של מחשב כלשהו ויצפה במשתמש בלי ידיעתו (של הנצפה). (ראיתי את זה בCSI, ואני רוצה לדעת אם זה אפשרי ותחת איזה נסיבות? תודה לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 11.2k צפיות
  10. Started by Vloody,

לפני כמה ימים שדרגתי את רוחב פס ה ADSL שלי ל 4MB. המודם שהיה לי בבית לא הצליח להסתנכרן על מהירות זו ולכן באלצתי להחליף מודם (היה לי Alcatel ישן עוד מימי ניסוי ה ADSL). הטכנאי שהגיע אלי הביתה הביא איתו D-Link 2650U ואמר לי בביטחון שזה הנתב הכי טוב שבזק מציעה כיום, ואני, פתי טוב ירושלים, האמנתי לו והתחייבתי לשנתיים. הוא גם אמר לי שהנתב יתמוך בכל השרותים העתידיים של בזק במלואם כגון NGN. מבט חטוף בפורום העלה את השם 2670U, ככה שאני מבין שלמעשה קיבלתי נתב ישן יותר ולא את ההכי טוב. יש לי עוד משהו כמו 10 ימים להתחרט ולהחזיר את הנתב. האם יש הבדל משמעותי בין שני הנתבים? האם אכן הנתב שלי יתמוך בשרותי ה NGN העתידיים של בזק במלואם? אולי בכלל עדיף לי לא להתחייב לבזק כלל ולקנות נת…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. שלוםם.. אני רוצה להגדיר תמונת רקע קבוע לכל המחשבים ברשת שלי.. אני יודע שאפשר לעשות את זה באמצעות active directory עם active dektop אבל זה לא הצליח לי, ואני לא בטוח מה אני לא עושה נכון.. אז אם יש מישו שמכיר ויודע או אולי מכיר דרך אחרת לעשות את זה.. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני כרגע לקוח של הוט ומרוצה אך משלם יותר ועוד מעט נגמרת לי התחייבות לכן אני שוקל לעבור חברה אחרת במידה ותציעה מחירים אטרקטיבים אז ככה בזק הציעו לי ל 2.5 מגה 53 ש"ח ול 4 מגה 58 ש"ח הכול כולל מע"מ עם התחייבות לשנה ,האם אלו נחשבים למחירים טובים?

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by yoxo,

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238 כל ספקיות האינטרנט מתעדפות שיתוף קבצים, לא צריך מעל 2.5 מגה כשיש מיגבלות בשיתוף קבצים :-\

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by Idani26,

שלום רציתי שתמליצו לי על כרטיס רשת בסכום של עד 150 שקל. הוא עתיד להתחבר לראוטר של בלקין וחיבור רשת של 10 מגה.שכמה שפחות יתחמם וטווח קליטה גבוה ללא ניתוקים מרובים. אם אפשר יותר מדגם אחד. תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לגלוש איתו באינטרנט סלולארי (HSPA), ויש לי כמה שאלות בנידון: 1. איזה מודם עם חיבור USB הכי מומלץ לקנות, ואיפה מומלץ לקנות את המודם (אני מעדיף לא לקנות את המודם מחברה סלולארית)? 2. דרך איזו חברה סלולארית הכי מומלץ לגלוש כיום? אורנג' וסלקום נותנות אינטרנט בערך באותו המחיר, כאשר ההבדל הוא שאורנג' מגבילים אותך ל20GB בחודש, וסלקום לא מגבילים אותך בכלל. לעומת זאת, נראה שהחיבור לאינטרנט של אורנג' הרבה יותר מהיר מזה של סלקום (אני משווה הורדה של קובץ זהה באמצעות מודם USB של סלקום מול טלפון סוני אריקסון W905 של אורנג' שמחובר למחשב בחיבור USB ומתפקד כמודם.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by matliran,

היי, יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת SMC אני מנסה להוסיף בחדר עבודה נתב אלחוטי נוסף ( בחיבור קוי לראשון) שישמש ל א) אופציה לחיבור 2 מחשבים אות יותר בחדר עבודה בצורה קוית או אלחוטית ב) הגברת האות בתוך חדר העבודה (ממ"ד) החלק השני פחות חשוב אבל נחמד לדעת איך להפעיל גם אותו הנתב החדש הוא של חברת TP-LINK ולא ראיתי בהגדרות שלו התייחסות ל WDS חיברתי נקודת LAN ב SMC אל נקודת ה WAN ב TP-LINK חיברתי את המחשב בחדר העבודה ליציאת LAN ב TP-LINK כרגע למחשב ולמכונות הוירטואליות עליו יש אינטרנט והם רואות אחת את השניה יש מחשב נוסף בבית שמחובר ל SMC אבל אותו אני לא מצליח לראות אשמח לעזרה אם מישהו יודע מה לא הגדרתי נכון תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. התקנתי נתב חדש WRT54GL מאז יש לי בעיות התנתקות מהאינטרנט יש לי קשוחת TOMATO המעודכנת מותקנת והראוטר מוגדר דרך חיוג L2TP האם יש פתרון לבעיה של ההתנתקויות ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yaelman,

שלום רב, יש לי בעיה עם ניתוקים של האינטרנט. אני מחוברת לתשתית של בזק ובזק בינלאומי, יש לי ראוטר אלחוטי (אבל אני מחוברת קווית) שאותו החלפתי כבר 3 פעמים. הראוטר הוא של בזק ROTAL RTA 1025W. כל פעם מחדש הראוטר מפסיק לעבוד, וכל פעם מחדש אני צריכה להגדיר אותו. אני כבר לא יודעת מה לעשות, מבזק אומרים שהבעיה היא אצלי בבית בחשמל. בסוף בזק נכנעו ואמרו לי שישלחו לי טכנאי. האם מישהו מכם ניתקל בכזאת תופעה?

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by ag43,

שיפצתי את הבית והעברתי כבל רשת (לא מוצלב) בקירות בתור הכנה לרשת עתידית שתנוהל ע"י נתב. אני מחכה עד שתקן N יהיה סופי לפני קניית הנתב ובינתיים מעוניין לחבר 2 מחשבים ישירות באמצעות הכבל הנ"ל. אני לא רוצה להתחיל לפרק את הקיים ולהחזיר שוב כשאקנה את הנתב. האם יש גאדג'ט כלשהו שמשמש רק כדי להפוך את אחת היציאות מחיווט "ישר" לחיווט "מוצלב"?

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by Svensk.il,

היום חזרתי מחודש בחו"ל, והסתבר לי שבהעדרי היה בבית טכנאי שהחליף מודם והגדיר חיבור L2TP. אני משתמש בראוטר של EDIMAX. הבעיה היא שכנראה בעקבות החיבור (מה זה אומר בכלל??) פתאום דברים לא עובדים, אני לא יכול להתחבר למסנג'ר, להוריד טורנטים, אפילו הצ'אט של פייסבוק לא עולה. ניסיתי להחזיר את ההגדרות ל-DYNAMIC IP אבל המודם לא תומך בזה ואין חיבור לאינטרנט. מה עושים??

21. היי חבר'ה, בחודשים האחרונים יש לי בעיה מוזרה במחשב. כל פעם שאני מוריד ב-uTorrent, אחרי כמה דקות כשאני פותח את האקספלורר או תוך כדי גלישה אני מקבל "דף לא נמצא" לכל האתרים, למרות שההורדות ממשיכות בביטורנט. ברגע שאני סוגר את התוכנה, אחרי 20 שניות שוב אפשר לגלוש כרגיל. יש לי אינטרנט של 1.5M יורד ו-0.5M עולה. את ה-upload הגבלתי ל-45kb וגם כאשר אני מוריד רק על 40 הבעיה מופיעה (כלומר יש עדין מספיק רוחב פס לגלישה). יש לי ראוטר של LevelOne ובדרך כלל 2-3 מחשבים דלוקים בו זמנית, כאשר במחשבים האחרים רק גולשים באינטרנט (בלי הורדות). כמובן שכאשר אני מקבל "דף לא נמצא" זה גם קורה במחשבים האחרים, כלומר כולם לא יכולים לגלוש. במחשב שלי מותקן ויסטה. ספק האינטרנט שלי זה ברק (בלי חייגן) והתשתי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש רשת...במחשב שפירמטתי יש את הנתב של 2WIRE. ניסתי להגדיר את הנתב במחשב לפי חוברת ההוראות עם דיסק ההתקנה, אבל שהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך ליצור קשר בין המחשב לבין הנתב-אז אני מקבל הודעת שגיאה שבה כתוב : "setup was unable to prepare your computer for Home Portal connection" יש פיתרון? ד"א בשאר המחשבים שנמצאים ברשת הזאת יש אינטרנט.

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  23. היי אנשים, היום היה לי שיחה עם בזק בין לאומי לגבי שדרוג מ3 מגה ל5 מגה.לאחר דין ודברים עם קשרי לקוחות קיבלתי הצעה ב-79.90 עם התחייבות עד תום ההתחיבות הקיימת שלי (כלומר עד דצמבר 2008).כאשר דיברתי עם הוט אז הנציגה שלא ממש ידעה מהחיים שלה אמרה לי שהמחיר הוא 119 ש"ח ללא התחייבות .משום מה נראה לי שהיא טועה,יש דבר כזה "בלי התחייבות"? תקנו אותי.בכל מקרה רציתי לדעת האם המחירים האלה שפויים ביחס לספקיות אחרות והאם באמת ההבדלים בנוגע לחבילה הנ"ל הם מזעריים.אשמח לדעת איך אפשר להוריד מהוט מהמחיר קצת.הנציגה אמרה לי שאי אפשר לעשות כלום וזה המחיר,אז אמרתי לה שבב"ל התפשרו אותי ובאו לקראתי אבל זה לא עזר פשוט עקשנות לשמה.אשמח לתגובתכם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by wooper,

קניתי את הראוטר והגדרתי אותו בלי בעיות מה הקושחה הכי מומלצת לראוטר wrt54gl? האם הקושחות מחזקות את הנתב בנוגע לשיתוף קבצים פשוט הראוטר הקודם הרבה התנתק בזמן שאימיול עבד

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by duzap,

יש לי בעיה כנראה באיזור שאני גר בו עם הקווים של הוט, הפינגים שלי פשוט לא יציבים. תסתכלו דוגמא: התמונה הזאת היא כשאני לא מחובר לאינטרנט, ככה שאין מה להאשים את הספק. (עשיתי פינג לכתובת שרת התחברות של 012) כמו שאתם רואים, יש פעמים שאני מגיע לפינג 10 (לפעמים קורה לי גם 8 ו-9 אבל זה לעיתים רחוקות) ומצד שני ישכל הזמן קפיצות וזה לא אחיד. אין לי שום דברים שרצים ברקע שעלולים לגרום לבעיות מהסוג הזה, אני אחד שקצת מבין הרבה באיך לשמור על המחשב שלו על רמת ביצועים גבוהה ונקי מכל הזבל שמסתובב באינטרנט. אני מכיר הרבה אנשים שיש להם פינגים גם יותר נמוכים משלי אפילו, שאצלהם קבוע יש פינגים בין 5 ל-8 תמיד וגם יציבים. היה אצלי טכנאי של הוט שסידר לנו בעיות בטלויזיות כמה וכמה פעמים ופעם …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.