רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני גר ברומניה ושם יש לי ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N. במהלך היום יום אני חווה המון ניתוקים של השידור האלחוטי והם נפתרים רק בעת הפעלה מחדש של הראוטר או בשימושי קווי-חיבור ישיר למחשב נייד. הניתוקים מתקיימים בעיקר, אך לא רק, שאני יוצר עומס מסויים על הרשת, ז"א שאני מפעיל את תוכנת הטורנט, מוריד קבצים גדולים וכו'. אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדגם הוא DIR-300 עד עכשיו הייתי מחובר לבד באמצעות מודם. אתמול קניתי ראוטר אלחוטי וחיברתי מחשב נוסף בבית אבל אז גם הופעל מין פיירוול שחוסם לי הכל ברשת.. משום מה לא מצאתי את הדגם הזה באתר שלהם.. לא יודע אם זה חשוב אבל התשתית של הוט והספק בזק בינלאומי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב: אני צריך המלצה בנוגע לראוטר אני לא מבין גדול של זה אז אני צריך המלצה עם מעט פירוט, אני גיימר וצופה ב-HD וב-4K ואני מעוניין שהכל יעבוד לי חלק "כי על איכות לא מתפשרים", בנוגע למחיר אפשר להתפרע מה שאומר שאם תגידו לי 1500 ש"ח ואני יהיה מרוצה לשש השנים הבאות אז זה מקובל. תודה מראש אביחי, נ.ב. יגלשו על הרשת 3-4 מחשבים, לפחות 4 android tv ושש ניידים פחות או יותר בו זמנית, ואם הראוטר זה לא הדבר היחיד שמספיק אשמח לעזרה כי אני גיימר, ואני לא רוצה שיפריעו לי בזמן שאני משחק אז לא רק הראוטר חשוב גם האיכות של השידור/רוחב פס. ושוב תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היתחברתי ליפני שנה לADSL ;D היה נחמד עד שהתחלתי להוריד ,היה ממש לאט (256) אבל סביר... ליפני חודש החלטתי להעלות ל750 ליפני שבוע הם ניזכרו שיש להם לקוח על סף טביעה מישפטית בגודל אסיה שצריך לחבר ל750 רק אז נירגעתי(5-10 טלפונים בשבוע)היום אני ממש על סף קריזה ופונה למומחים אנא הסבירו לי למה המודם המחו*בן שלי מיתנתק :'( כל 20-50 הדקות אני ממש מיתעצבן כשבאמצע מישחק אני מיתנטק וכולם חושבים שאני פשוט בורח(זה די מוריד את הדעה עליך אצל חבריך) אנא הסבירו אני מחובר דרך YES WOW המודם הוא חיצוני ומונח ישירות על המארז שלי יש לי 3פילטרים וכולם מחוברים לטלפון ואני לא מוצא שום הסבר הגיוני אנא מיכם האירו את עיניי ??? :-[ בתודה THE GYVER
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
תמליצו לי על ספקית אינטרנט שמחיריה לא יהיו גבוהים בשביל אינטרנט מהיר בכבלים במהירות 750 אבל אני לא שואל על המחירים, אני מחפש המלצה על שירות טוב ומהירות טובה.,. תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי לכולם לאחותי יש מחשב פנטיום 3 והיא סוף סוף החליטה להתחבר לאינטרנט.היא ביקשה ממני לברר כמה פרטים. יש לציין שאחותי לא מחוברת לשום חברת כבלים,קרי:הוט,יס,ערוצי זהב.על כן לפי הערכתי היא תצטרך להשתמש ב-ADSL .אלא אם כן קיימת טכנולוגיה חדשה בשוק ולא ידוע לי על זה. השאלות שאני מעלה בפניכם: 1-לאיזה ספק אינטרט להתחבר. 2-איזה מהירות גלישה?<הבנתי ש-750 זה הממוצע.השאלה אם הוא מספיק טוב...או שהוא נחשב כבר מיושן>. יש לציין שהשימוש של אחותי באינטרנט יהיה להורדת קבצים שירים וכו'.זמן השימוש בין שעתיים לשלוש שעות.לא מעבר לכך. בתודה מראש לכל העונים שי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי :ROTAL RTA 1025 יש למודם רשת אלחוטית אני רוצה להשתמש בזה כדי לחבר את המחשב הניד של אחי אבל אין לי כרטיס רשת ואני לא יודע איזה לקנות משהוא יכל להמליץ לי על כרטיס רשת שיעבוד אם המודם הזה תודה.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להקים רשת ביתית. ברשותי נתב מסוג: Edimax BR6104K חיברתי את המחשב לנתב בכבל ישר. בנתב הנורות של החיבור דולקות, ואותו דבר גם בכרטיס הרשת במחשב שמחובר אליו. אני מנסה לגשת אל הנתב דרך האקספלורר אך הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לעשות pconfig /all אבל לא מופיע לי שם gateway מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש ראוטר אלחוטי בעל יכולת שידור טובה+ ולא יקר ראיתי את הדגם Edimax BR-6204WG , מה אתם אומרים , יש המלצות ? (חשוב שיתמוך בכבלים ובadsl)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי COMPEX NP28G, והחיבור האלחוטי שלו מוצפן ב-WPA-PSK AES. במחשב הנייד שלי מותקן Windows XP Professional x86 SP2 (עכשיו פירמטתי אותו), כל הדרייברים שלו בסדר, והכרטיס רשת האלחוטי שלו הוא Intel® PRO/Wireless 3945ABG. עד עכשיו, החיבור האלחוטי של המחשב עבד בסדר גמור. אבל, אחרי שהתקנתי עדכונים מ-Windows Update (דרך הכרטיס רשת האלחוטי), הוא אמר לי שהוא לא הצליח להתקין עדכון אחד (אני לא זוכר איזה, ואין לי מושג למה הוא לא הצליח). התבקשתי לאתחל את המחשב, וחשבתי שאחרי אתחול אני אקבל שוב את העדכון הזה. הבעיה היא שאחרי אתחול הוא לא הצליח להתחבר לראוטר האלחוטי שלי. ניסיתי להתחבר באופן ידני והוא לא הצליח. עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי וגם למחשב הנייד וגם הכנסתי את הסיסמה מחד…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון היו לי מלא לאגים במשחק רשת מסוים. פניתי אל החברה שלו לקבלת עזרה. הם עשו לי מלא בדיקות על המחשב וביקשו ממני להעביר להם נתונים. עשינו מלא פעולות כדי להפסיק את הלאגים ובסוף, ששום דבר לא עזר הם שלחו לי את ההודעה הבאה: " From the test results it shows that your 2nd hop now is intermittently not responding at all. The best bet now is to contact your ISP and let them know there is a problem on their router: 93-172-64-1.bb.netvision.net.il ( 93.172.64.1 ). " אני מבין שהם רוצים שאני יתקשר לספקית שלי וידווח להם על בעיה אצלהם אבל אין לי מוסג מה להגיד... כאילו אני יתקשר ושיענה נציג מה אני אמור להגיד לו? איך אני אמור להסביר לו את מה שהם אמרו לי בעברית? תו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא בעיה מוכרת של חסימת תוכנות וכו בראוטרים... למשל שאני מנסה לפתוח סרבר למשחק אני חייב לחבר את המודם ישיר למחשב כדי שאנשים מבית אחר יתחברו כי אם זה מחובר זה פותח לאן גיים גם אם בחרתי דרך המשחק באופציה של סרבר כללי... או שיש לי בעיה עם תוכנה מסוימת שמאפשרת לי לשלוט בשרת משחק מסוים אז אני לא יכול להתחבר דרכה לסרבר עם הD LINK אני חייב לחבר את המודם ישירות... ואני לא יכול לעשות את זה כי יש עוד מחשבים שצריכים רשת בבית... (דרך אגב זה ראוטר אל חוטי) איך אני מכבה לו את הפייירוול או את פותח פורטים מסוימים?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתאר תחילה את המקרה ותוך כדי אגיע לבעיה. במשרד ישנו צורך לחבר נתב באחד מן החדרים כדי שאחד מהעובדים יוכל לעבוד על לפטופ ,תוך כדי לעשות שיתוף קבצים בין הנייד לנייח והדפסה במדפסת רשת שנמצאת אצל המזכירה. העניין הוא כך, שיתוף קבצים בין המחשבים במשרד ללא הנתב והלפטופ הוא תקין וכל שאר הרשת במשרד נגישה (יש מספר מחשבים). כאשר מוסיפים נתב, יש אינטרנט גם בנייח וגם בלפטופ (שניהם מחוברים לנתב אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי) ואף שיתוף קבצים בינהם, אך שאר הרשת כבר לא נגישה. כלומר, לא ניתן לגשת לשאר המשאבים ואף לא ניתן להדפיס במדפסת שמשותפת בין המחשבים במשרד. כל העניין נובע לעניות דעתי עקב חלוקת IP חדש בתת-רשת, ניסיתי לבטל את הDHCP של הנתב ללא הצלחה ,ניסיתי עוד מגוון דרכים ללא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול לגבי משהו שלא כל כך הבנתי.. מה ההבדל בדיוק בין broadband לבין baseband מה היתרונות תודה לכולם..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש, לאחר השקת הכבל החדש, נדהמתי לטובה לראות פינגים של 60-65ms לשרת משחקים בפרנקפורט (בזק+בזב"ל+גיימר). שבוע אחרי, הפינגים עלו לכ 78-80ms ואמרתי "טוב נו... עדיין סבבה". כעבור עוד שבועיים (נכון להיום) הפינגים לאותו שרת חזרו להיות זהים למה שהיה עם מד-נאוטילוס (80-90ms). אני רואה לאן זה מתקדם, והאמת שכבר נמאס לי, אני עם גיימר בבזב"ל כבר 5~ שנים ומעולם לא קיבלתי הרגשה של גיימר של ממש מבחינתי, אני מוכן לשלם גם 300 ש"ח לחודש על חבילה של 1 מגה (כן, אחד, ואפילו פחות) אם החבילה הזו תכלול פינגים של אפילו 40-50ms לאירופה, שזה די גבוה ע"פ סטנדרטים אירופאיים, אבל קרוב לאופטימלי בהתחשב במגבלות המרחק. מישהו מכיר משהו כזה? ספקית פרטית קטנה ונידחת? שירות "מיוחד" אצל ספקיות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נתב ותיק יחסית של EDIMAX דגם 6424n. לאחרונה שמתי לב שהמהירות במחשבים הניידים ירדה. בזמן שבחיבור ישיר לכבל רשת אני גולש במהירות של 12 ללא בעיה, דרך WiFi אני מגיע למהירות של כ-7. בדקתי בשני מחשבים וזה המצב. בנוסף - בחדר שנמצא במרחק של 15 מטר מהנתב בקושי זוכים לקליטה מהנתב. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורך לרשת בית פרטי ישן שבו יש 2 קומות ומרתף. חשבתי על רשת, אבל אני לא יודע איך ליישם אותה. הרעיון שלי לשים ראוטר אלחוטי בקומת הכניסה. מהראוטר אני רוצה למשוך כבלי רשת לקומה העליונה ולמרתף ושם לחבר שתי נקודות גישה אלחוטיות. האם אפשר להגדיר את הראוטר ואת נק' הגישה כדי שתהיה לי רשת אלחוטית אחת בבית שתתפרש על כולו? האם כדאי לבנות רשת אחרת? אני לא יודע אם מוצרים כמו Google wi fi יספקו קליטה מספיק טובה גם למרתף. תודה, דוד
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל כשאני נכנס הוא מבקש סיסמא ואני לא יודע אותה וה 1234 לא עובד תעזרו לי בבקשה אני תקוע. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי שני נתבים של TP LINK מדגם TL-WR841N התומך ב WDS. נתב אחד ממוקם בקומה התחתונה וברצוני לחבר אלי וכ REPEATER נתב חדש נוסף שימוקם בקומה העליונה. פעלתי לפי המדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הכל הוגדר כמו במדריך, אבל בדיוק לאחר השלב האחרון במדריך (שבו מגדירים את ה MAC של הנתב החדש בנתב הקיים) לפתע לא ניתן להתחבר לאינטרנט. בנוסף לא ניתן לגשת לתפריטים של שני הראוטרים והתקנים אלחוטיים מזהים רק את הנתב החדש. רק איפוס של שני הנתבים פותר את הבעיה . ניסיתי פעמיים והתקבלה אותה תוצאה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים בבית ומדפסת רשת , בנוסף ברצוני להתחבר מדי פעם גם עם מכשיר אייפון לרשת. ברשותי כרגע מודם AZTEC שבזק נתנו לי. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי לחיבור כל המכשירים (אפשר גם חוטית,חוץ מהאייפון כמובן) 1. האם ה Edimax BR6204WG יעשה את העבודה? 2. אם כן האם אני יצטרך להמשיך להשתמש גם במודם הקיים (שני שקעי חשמל)? 3. או אולי עדיף לקחת מבזק את ה- D-LINK 2650G (והאם הוא יצטרך להשתמש גם במודם?) (בבזק יצא לי להתחייב עוד שנה בנוסף לשנה שאני ממילא מחויב ועוד 7*24 =168 "תמיכה ואחריות" ז"א תיאורטית 408 ש"ח) תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר : של טומסון (thomson) ואני רוצה שרת אפ טי פי במחשב שלי ואני צריך לפתוח פורטים בראוטר.. איך עושים את זה? אין לי פיירוול או משהו כזה ואני לא יכול להתחבר לשרת..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתלבט מה עלי לעשות .. האם עדיף לי לקנות ראוטר מודם ( שיעבוד על תשתית של בזק ), אני מביא אותו מחו״ל ככה שיש הרבה דגמים לבחירה. או האם עדיף לי לקנות ראוטר בלבד וחיבורו למודם של בזק עם ברידג ? מה יעבוד וייתן לי יציבות טובה יותר ללא ניתוקים וקליטה אלחוטית טובה יותר ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי Everybody . לאחרונה יש לי בעיה בגלישה באינטרנט . לאחר חצי שעה של עבודה , האינטרנט שלי נכנס למצב "שמירת הסטטוס קוו" ( ;D) , הווה אומר : + אתרים שפתוחים אצלי בדפדפן ימשיכו לגלוש מצויין ובמהירות (גם לאחר לחיצה על קישורים פנימיים באתר) . + תוכנות הורדה / שיתוף שפתוחות ימשיכו לתפקד במלוא העוצמה . - אבל אין לי כבר גישה להיכנס לאתרים אחרים שלא היו פתוחים אצלי (גם בדפדפנים אחרים) . אני משתמש במודם ECI 312+ שהומר לראוטר (המחשב השני שמחובר , אגב , מתגלץ' בלי בעיות) . הבעיה נפתרת רק לאחר איתחול המחשב . במחשב מותקנת Windows XP SP2 . אם מישהו נתקל / יודע מה לעשות אנא לכתוב את תשובתכם במהרה לפני שהמחשב שלי ייאבד את עצמו לדעת .
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר WRT54G2 V1 עם גירסא של לינקסיס 1.0.04. ראיתי שיש סוג של מוד בשם DD_WRT ו TOMATO רציתי לדעת האם כדאי לבצע עדכון למוד שלהם, איזה מוד יותר טוב (יש לי HOT + NETVISION) למה בכלל כדאי לשנות לגירסא לא מקורית? ואם יש מדריך מפורט המסביר כיצד לבצע את העדכון... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-