רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי את המדפסת האלחוטית ואיני יכול לעבוד איתה ברשת ה WIFI הביתי ולא דרך USB2 שיש בנתב רק בחיבור ישיר למחשב. אנא עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מעשה בנייד דל ווסטרו 3560 עם כרטיס רשת אלחוטית dell 1704. הבעיה היא בכך שהרשת האלחוטית שלי (נתב Linksys54gl) הייתה מזוהה לסירוגין (אם הייתי מצליח להתחבר אליה, הכל עבד תקין ולא היו ניתוקים). לאחר מאבק ממושך, אני חושב שזיהיתי את הבעיה - בהגדרות הכרטיס במנהל ההתקנים קיים פרטמטר antenna diversity שהיה על auto. כאשר אני מגדיר אותו על main הרשת שלי לא מזוהה, כאשר הוא על aux - הרשת מזוהה. מישהו מבין את התופעה ויודע לומר האם מדובר במצב תקין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
החל מהיום יש לי בעיות רציניות מאוד בבזב"ל. אני מחובר ב-30MB, ברוב הזמן מקבל בקושי 20MB פינגים מטורפים: C:\Users\Bar>tracert google.com Tracing route to google.com [173.194.70.138] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1 2 291 ms 255 ms 260 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 * 11 ms 29 ms bzq-219-235-22.static.bezeqint.net [212.179.235.22] 4 93 ms 131 ms 136 ms bzq-179-75-181.static.bezeqint.net [212.179.75.181] 5 * 142 ms * bzq-179-124-93.static.bezeqint.net [212.179.124.93] 6 29 ms 29 ms 13 ms bzq-179-124-86.static.bezeqint.net [212.179.124.86] 7 134 ms * 245 ms bzq-219-189-130.cabl…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית: שני מחשבים, הראשי מחובר ישירות לראוטר והשני מחובר לראוטר בחיבור אלחוטי מאובטח.יש לי תוכנת עריכת וידיאו במחשב הראשי ואני רוצה שניתן יהיה להפעיל אותה גם במחשב המשני. האם זה אפשרי ואם כן, אז איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש לי sip trunk של 012, הם דרשו לפתוח פורטים מסוימים לip שלהם, כך שא"א להתחבר מip אחר. האם יש ראוטר שתומך באפשרות כזו, לפתוח פורטים רק לIp מסוים או לmac מסוים. או קושחה של ddwrt שתומכת בזה. אם לא איך עושים את זה בלינוקס/אסטריסק. שאלה נוספת tp link 841 עם קושחת ddwrt שהחיבור לאינטרנט קורס. ממה זה נובע?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
http://technation.themarker.com/hitech/1.1886530
-
עשיתי את המדריך של netcheif בשביל לסנכרן בין ראוטר edimax br6504n לבין TP-Link TL-WR1043ND. הTP-Link TL-WR1043ND הוא הראוטר שמחובר למודם vdsl של בזק שמקונפג לעבוד רק כמודם. רוב הזמן, האינטרנט עובד כמו שצריך, רק 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לקבל את ה20 מגה של בזק, 2 הראוטרים תומכים בתעבורה של 300Mbs ואם אני מחלק ל2 עדיין צריך לקבל 150 פחות קצת שלוקחת ההצפנה, הייתי בטוח שזה יהיה יותר מ20. 2. דבר שני, כשאני מחובר לראוטר שמשמש כרפיטר, קוראת לי בעיה מוזרה, לפעמים הדפדפן מפסיק לקבל נתונים, כלומר אי אפשר להעלות אתרים, אבל הטורנטים יורדים כמו שצריך והסקייפ עדיין מחובר, ואז כשאני מתנתק ומתחבר לראוטר שוב, זה חוזר לפעול, עד לפעם הבאה שיש ניתוק כזה. מישהו יכול להמליץ על מה לעשות במקרים ה…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש כמה חסרונות בייבוא של ראוטר המיוצר למכירה בארה"ב שידועים לי כדלקמן: 1. מיועדים לספקי אינטרנט בארה"ב בעקרון 2. טקע לשימוש בארה"ב 3. דרוש אישור ממשרד התקשורת במכס 4. כמובן אחריות ניתנת רק בארה"ב לגבי 2 זה לא בעיה כי כל מה שלעשות זה לקנות מתאם. לגבי 1 זה בעיה כי קודם כל יש ראוטרים - Recertified (משוקמים בהסמכה?) שאני לא יודע מה זה, אולם עולים פחות מאלה שלא. דבר שני זה הם מתואמים לספקים ארה"ב וכדי שיעבדו בישראל מחייבים שדרוג קושחה שניתן לקבל אצל נותני תמיכה לראוטרים שנרכשו בארץ ולא בארה"ב. אחרת מי יתן תמיכה לציוד שנרכש בחו"ל? אותו דבר לאחריות כי אף אחד לא ידבר איתכם פה על משהו שלא נרכש בארץ. ו3 זה טרטור לבקש אישור ממשרד התקשורת. האם פספסתי משהו? למרות שיש לי ראוטר יש…
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות 30 מגה + בזק בין לאומי כספק (ללא חייגן). מאז השידרוג לא הגעתי למהירות הזאת אף פעם (מגיע לפעמים ל25 מגה). מאז השידרוג ביקרו אצלי איזה שלושה טכנאים, כשהם באים (בבוקר), האינטרנט בבדיקת מהירות מגיעה ל25, לטענתם "מה זה עוד 5 מגה". מן הסתם בערב זה אף פעם לא עובר את ה10-12 מגה (בבדיקות מהירות כמובן), לפעמים זה נהיה עוד יותר גרוע. עכשיו הבעיה היא אחרת, היה צריך להגיע אלי טכנאי. חיקיתי לו כל הבוקר איחרתי בגללו לעבודה. בשלב מסויים התקשרתי להוט לשאול איפו הוא (היה צריך להגיע בין 7-10 בבוקר). הם אמרו לי "הוא כבר היה אצלך ולא היית בבית, יש מדבקה על הדלת". הייתי בשוק, רצתי לדלת, כמובן שלא הייתה שום מדבקה. מסתבר שהטלפון שהיה רשום אצלם במערכת לא היה מעוד…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט במהירות 10Mb שאולי תשודרג ל 15Mb. תשתית האינטרנט של בזק והספק בזק בינלאומי. יש לי נתב ישן, Rotal rta 1025w. הנתב מחובר מצד אחד ישירות לקו הטלפון (דרך פילטר של בזק), ומצד שני אחד (מתוך 4)הפורטים של הנתב מחובר קווית לכרטיס הרשת במחשב הנייח. יש לי בעיה בנתב שרק אחד הפורטים שמחוברים לנתב עובדים כמו שצריך, והשאר לא עובדים בכלל או שעובדים מאוד מאוד לאט. יש לי צורך בחיבור מכשיר שני, בנוסף למחשב, לראוטר. ז"א שאני אמור להחליף את הראוטר לאחד שכל הפורטים עובדים כמו שצריך. :-) האם אני צריך לקנות מכשיר משולב של נתב + ראוטר? (אני מבין שהמודם מובנה בתוך הנתב הנוחכי שלי). והאם יש המלצות לאחד כזה? או שאולי רק ראוטר יספיק? ולסיום, המכשיר שארכוש (בין אם זה משולב עם מודם …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש טכנאי רשתות עצמאי (אחד שלא מוכר ציוד ושאין לו אינטרס לציוד מסויים) ע"מ לייעץ לי בתחום בעסק (חברת המרכיבים חדרה בע"מ). החברה עוסקת בתחום אלומיניום לבניין. אפשרות גם לבצע הגדרות ברמה הטכנית. תודה אורן
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. יש לי סדרות וסרטים על תיקייה משותפת במחשב שלי שאני רואה בסרימינג מהפלאפון שלי דרך הWIFI בתוכנת es file explore (אנדרואיד) הכניסה למחשב ולשיתופים איטי מאוד והסטרימינג איטי וקטוע. איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הגיקים וגורוים של הפורום! מזמן לא ביקשתי כאן המלצות. הגיע הזמן ( : אז ככה. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי עד 500 שקל. הראוטר יהיה מחובר קווית ל dsl-7850u (מהירות 50mb/s) שנמצא רחוק יחסית ולכן אין אפשרות להשתמש ב 7850 כראוטר. עד היום השתמשתי ב edimax 6524 שלצערי התחיל לגמגם ולקרוס בזמן האחרון (הגיע זמנו, בן 5-6). הדרישות מהראוטר די רגילות, טווח קליטה, יציבות, נוחות... ה 6524 נתן 35-30 מגה ממטר אחד (תקן n) כאשר המהירות היא 50. הייתי רוצה ראוטר שיכול לתת מהירות אלחוטית גדולה יותר. אגב, במיקום שיעמוד הראוטר (6524 עומד עכשיו) כל נקודה מרוחקת בבית היא קיר אחד שמפריד. לפי סקר קטן שעשיתי ברשת, עייני נופלות על 2 אופציות: tp-link 1043ND ו - tp-link wdr4300 האם שווה להשקיע את …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לינק להורדה (מהאלה שלוחצים וההורדה מתחילה... לא שמפנים לאתר ש..) לתוכנת hotspot sheild הגירסא הכי מתקדמת. הסנן אינטרנט שלי לא מאפשר לי כרגע... :'( תודה מראש - מי שאוכל לבד מת לבד- או איך מנעתי את סוף העולם - 8)
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המחשב עצמו מלפני חמש שנים ,עם תוכנת הפעלה XP האם יש כרטיס PCI מתאים עם אנטנה לחלון? עד אילו מהירויות אינטרנט אפשר להעביר דרך כרטיס כזה? האם אצטרך להגדיר עוד דברים או שזה חבר וסע?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם עבדתי מזה תקופה ארוכה עם 2 ראוטרים ישנים וטובים linksys wrt54gl שמריצים Tomato אחד מהם גם מחובר לסוויץ' ומפצל לי את ה LAN הקווי בבית. הסיבה לשימוש ב-2 הראטורים היא הטווח המוגדל, זה בית עם 2 קומות ואני צריך לספק אינטרנט לדייר ביחידת דיור שאני משכיר. הבעיה: לינקסיס אחד תקול אחרי שרכיב IC מסוים כנראה VR נשרף. אני צריך ראוטר טוב ולא יקר שידע לעבוד WDS עם הלינקסיס שיש לי. אני יודע שבחיבור WIFI זה בעייתי ויש שממליצים לעבוד עם ראוטר מאותו יצרן או אפילו זהים. אז לחילופין, איזה ראוטר אתם מכירים שהוא טוב ולא יקר ואם אפשר שיריץ Tomato או DD-WRT כך שאוכל לקנות 2 כאלו. תודה מראש דיוויד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-Link DIR-655 גרסת חומרה B1 המחובר ל-D-link 6740U בתצורת Bridge (6740U מתפקד כמודם). על הראוטר מותקנת גרסת קושחה עדכנית: 2.05. בדירה של 4 חדרים הקליטה מאוד חלשה ברגע שמתרחקים מעט מהראוטר. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לשפר את הקליטה? יש לי ראוטר נוסף - TP-Link 1043ND, האם הוא יספק קליטה עדיפה בתור ראוטר במקום ה-655 או שעדיף בכלל להשתמש בו בתור AP בנוסף ל-655? אודה לכל רעיון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.... כבר כמה שבועות טובים שאני נתקל בבעיות מאז שעברתי לספק הזה... סרטונים ביוטיוב נתקעים,לא מצליח לנצל את רוחב הפס במלואו. יש לי 10 מגה ואני מוריד רק על 700 KPS. חשוב לי לציין רק שבשעות הבוקר האינטרנט עובד בסדר,רק בשעות אחה"צ והערב סרטונים מתחילים להיתקע ופשוט בלתי אפשרי לראות סרטון כמו שצריך. רק לי יש בעיות איתם?? תשתית של בזק ומחובר לרשת ה-NGN תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לתת הרשאות גישה לתיקייה משותפת במחשב שלי למשתמשים ספציפיים ברשת הביתית. איך אני יכול לבחור משתמשים ממחשבים אחרים ברשת? כשאני הולך ךחלון המאפיינים של התיקייה לטאב sharing >> advanced sharing >> premission >> add בתיבה שנפתחת המיקום נמצא במחשב שלי ואני לא יכול לשנות אותו לשום דבר אחר. (אפשר לראות בתמונה המצורפת) יש לזה פתרון? יכול להיות שזה איך שהגדרנו את הרשת?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר נקודת גישה wifi לרשת חשמל הכוונה לחבר את הנקודת גישה LAN לרשת חשמל לדוגמה שילוב של שניהם http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DJBE4F8FB http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=PD9090
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנתי בעצמי כבל רשת באורך כ 20 מטר אבל משום מה הקו עולה ויורד כל הזמן אני אשמח אם מישהו יודיע לעזור לי תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה יותר טוב מחיבור L2TP שלא מגרד את ה 55... השאלה אם גיימר מופעל ב 014 עם חיבור PPTP
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יצרתי שיתוף רשת בין המחשב שלי לבין מחשב נייד שמחובר אלחוטית לרשת במחשב הנייד יש 2 משתמשים אחד אדמין ואחר רגיל . עשיתי שיתוף למספר תיקיות מהמחשב שלי ואני רוצה שהמשתמש הרגיל מהמחשב הנייד יהיה מוגבל בגישה לאחת התיקיות המשותפות . מה שזה נותן לי לבצע , הגבלה כוללת לכלל המשתמשים ב homegroup מה הטריק ? וסילחה על הבלבול מוח
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ישראלי ברומניה, אני רוצה לראות "דה ווייס ישראל" ביוטיוב אבל שאני מנסה להפעיל קליפים מהערוץ הרשמי של "דה וייס ישראל" ביוטיוב הוא אומר לי :"מעלה הסרטון לא הפך סרטון זה לזמין במדינה שלך", יש דרך לעקוף את זה? דיברתי עם חבר שטיפה מבין והוא אמר שאני צריך "להשיג" I.P ישראלי למחשב שלי שפה, אני למען האמת לא מבין גדול בתחום אז אם כן יש פתרון אני אשמח אם תכתבו אותו בצורה פשוטה תודה, יענקלה
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-