עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. השעות ערב בין 19 בערב ל 4 בלילה אני מקבל בין 30- ל100 מגא לרוב זה 60 מגא שבפועל אני אמור לקבל 200 מגא אני על ספק בזק בין לאומי וזה ממש חוצפה כאולו עכשיו אחרי שבוע כבר משעה 11 בבוקר שאני מיתעורר כבר יורד מהירות ל 120 מגא ובשעה אחד זה כבר 100 זה כבר מה התשתית בהדר ניסרפה להם הוט מנפנפת אותי אומרת שהתשתית עצלם בסדר ומעשימה שיש עומס על הספייד טסט שלהם... מה עושים במצב כזה חברים

2. או שאין בעיה ידועה וזה מתנהג כמו כל מכשיר חשמלי. כמו כן, ראיתי לאחרונה שהיה דיון על שגיאות ב DOCSIS ורציתי לדעת האם גם בטכנולוגיה של ADSL זה כזה משמעותי, הנה הנתונים שאני מקבל מהמודם. [TABLE=width: 99%] [TR] [TD=align: center]ADSL Link[/TD] [TD=align: center]Downstream[/TD] [TD=align: center]Upstream[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Connection Speed[/TD] [TD=align: center]18943 kbps[/TD] [TD=align: center]925 kbps[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Line Attenuation[/TD] [TD=align: center]8.5 db[/TD] [TD=align: center]5.9 db[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Noise Margin[/TD] [TD=align: center]9.4 db[/TD] [TD=align: center]14.6 db[/TD] [/TR] [/TABLE] אני שואל בעיקר כי נראה…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שבת שלום, בזמן האחרון האינטרנט עושה לי טובה שהוא עובד. אתרים עולים לאט מדי, יש מדי פעם ניתוקים ועכשיו אני גם לא מצליח להתחבר לשרת משחק במולטיפלייר מה נסגר? יש מה לעשות חוץ מלהתקשר ולצעוק? כי כבר נמאס תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Vlad3,

קניתי ראוטר פיזי והראוטר של המודם עושה לי המון בעיות, איך אני מבטל אותו?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by avih,

שלום לכולם, ברשותי נתב EDIMAX 6478AC שהוא DUAL BAND, היה מוחבר למודם של בזק, והייתי גולש במהירות של 15M. לאחר ששודרג האזור שלי, שאוכל לגלוש עד 100M ,ולאחר בירורים (וקריאה בפורומים פה) מסתבר שהמודם לא יתמוך במהירויות כאלה. וכמו כולם לא רציתי לשכור מבזק את המודם\נתב שלהם, אזי ראיתי המלצה לקנות מודם VDSL בנפרד בעצמי מחו"ל. ואכן הוא הגיע בלי בעיות, אך נראה לי שקפצתי גבוה מדי וצריך קצת עזרה בלהבין מה יש לי 1. לפי הבנתי זה רק מודם או מודם עם ראוטר ? אני רואה שיש לו יציאת של LAN למחשב. 2. אם כן, האם כדאי להשתמש בו גם כראוטר ולא בראוטר של EDIMAX שברשותי ? 3. ואיך מקנפגים אותו ? נכנסתי למסך שלו ויש שם דברים שאין לי מושג מה הם אומרים, ATM, PTM, CPI/VCI , האם שילוב IPv6…

• 9 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. לפני כמעט שלוש שנים, שמיכאל גולן פתח במהפיכת הסלולר, לא היה ספק - השוק הולך להשתנות וחברות הסלולר הותיקות נכנסות למשחק חדש לחלוטין. לעומת זאת, מידת ההצלחה של מהפיכת "השוק הסיטונאי" נתונה במחלוקת רבה. ישנם כאלה, כמו אמיר טייג מדה-מרקר, שחושבים שהשוק הסיטונאי עומד לפגוע אנושות בבזק. לעומתו, אבי וייס מטלקום-ניוז, חושב שבזק רק תצא מחוזקת מהמהלך הזה. מה אתם חושבים? דעתו של אמיר טייג - http://www.themarker.com/technation/1.2572177 דעתו של אבי וייס - http://www.telecomnews.co.il/%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A0%D…

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. מאז ששידרגתי את האינטרנט ל100 מגה של הוט כל הזמן יש לי טעינות ארוכות של resolving host. יש לי מודם\נתב hotbox. משהו יודע על מה מדובר ואיך לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by curdi1,

היי, אני רוצה להעביר בבית שלי על גבי תשתיות קיימות של חוטי טלפון (בלי קו עליהם) רשת מהנתב לממ"ד. יש ממירים כאלו בשוק ? תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by ShahafH,

שלום לכולם! יש לי בבית ראוטר של בזק D-LINK 6740u שכבר הרבה זמן עושה לנו בעיות (איטיות מ40 מגה לחצי מגה), קריסות, ובדרך כלל לפיתרון אנחנו עושים ריסט וזה עובד. העניין הוא שזה נעשה על בסיס יומי וזה באמת נמאס אז אנחנו חושבים לקנות ראוטר פרטי. אנחנו ארבעה מחשבים שמחוברים לראוטר אז צריך שיהיו לו לפחות 4 פורטים לרשת חוטית. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כרגע אני משלם 1,500 ש"ח לתשתית מטרו במהירות 5 על 5 מגה ביט לבזק בינלאומי. אני רוצה לשדרג החודש ל10 על 10 מגה ביט (יעלה 1,800 שח). הראוטר שבזק נתנו לי הוא fortigate 60d והמודם הוא OS6450-10. איזה ספק הכי זול שאתם מכירים לתמסורת מטרו 10 על 10 מגה ביט? ועוד שאלה: בזק בינלאומי אומרים שלא יוכלו לספק לי את החבילה הרגילה של ה100 מגה (לא סימטרי), מישהו יכול להסביר לי למה? תודה

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by rander1,

כיום אני ב 014 על 100 מגה ותשתית בזק אבל המחיר יחד מגיע ל 130 ש'ח התחברתי לשבוע נסיון באקספון תשתית+ספק 40 מגה (מספיק לי) ב 89 שקל מה דעתכם על 018 ? למי שיש ויכול לתת חוות דעת תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 32.1k צפיות
  12. שלום, עברתי לאחרונה מבזק לנטוויז'ן (תשתית בזק - רפורמת השוק הסיטונאי), והחלפתי מודם של בזק בראוטר NetBox של נטוויז'ן. מאז חיבור הראוטר, אחד עשר תהליכי svchost.exe נטענים באתחול המחשב (Windows 7) לעומת עשרה תהליכים שנטענו בזמן השימוש במודם בזק. אודה על הסבר לעלייתו של תהליך ה-svchost.exe הנוסף, וכן על אפשרות בדיקה לנחיצותו של כל תהליך בעל שם זהה.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by huber,

שלום חברים. ברשותי הוטבוקס שמשמש כנתב אלחוטי. לדאבוני המוצר ממוקם בקצה אחד של הבית, כשבקצה השני אין כמעט קליטה. אני מעונין לשים מכשיר באמצע הדרך שיגדיל את הטווח. המלצות? ד"א, מצאתי את המאמר הבא שממליץ דווקא לרכוש בנתב, אם אתם תומכים בהמלצה אשמח להמלצה לנתב בעל קליטה טובה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

14. שלום, אני מחובר כיום בחבילת אינטרנט במהירות 15 מגה. לאחרונה אני מתלבט בנוגע למעבר לאחת מהחברות שמציעות תשתית של בזק במסגרת רפורמת "השוק הסיטונאי". ניסיתי למצוא ביקורות (שטחיות או מעמיקות) של אנשים שכבר ביצעו את המעבר - ופשוט לא מצאתי כאלה כלל! אם יש פה מישהו שעבר ל018 או פרטנר (או חברה אחרת, אם קיימת במסגרת הזו) ויכול להעיד על הביצועים שיש לו (בצירוף דגם הנתב וכו') - אני ממש אשמח. תודה!! נדב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by יוליוס,

הייתי בפלאפון עם נט סטיק שלהם. כעת עברתי ל 012 , קיבלתי מספר חדש . איך אני מפעיל את הנט סטיק בנייד עם 012 ? מופיע לי עדיין פלאפון - - - תגובה אוחדה: - - - זה הדגם : net stick teilt

• 9 תגובות
    • 7.8k צפיות
  16. Started by Zadu,

אני מחפש מגדיל טווח לבית שלי (בית קרקע עם 2 קומות). כמה שאלות: 1. האם אפשר להשתמש ב2 מגדילי טווח ומעלה או מומלץ רק 1 בבית? 2. האם מומלץ בכלל להשתמש במגדיל טווח או עדיף מוצר אחר לשיפור הקליטה האלחוטית בבית? 3. איזה מגדיל טווח מומלץ והאם הוא צריך תמיכה מיוחדת כלשהי? (יש לי ראוטר TD-W9980)

• 9 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. שלום לכולם, בעקבות ההצעות המוזלות החדשות של מבצעי חבילות אינטרנט וטלפון, אני מעוניין להצטרף לאחת מהן ולהוזיל את העלות הכוללת שלי באופן משמעותי. לרוע המזל, החבילות הללו מצריכות רכישה של מודם משולב שמחליף את הציוד הקיים ובד"כ גם כולל ראוטר בעלות גבוהה יחסית. נכון להיום אני מחובר באמצעות הכבלים ויש ברשותי ראוטר טוב פרטי. ציוד הכבלים כולל שני מודמים ששייכים לחברת הוט ואני מניח שאצטרך להחזירם ברגע שאעבור לחבילה משולבת אצל ספק יחיד. מאחר ויש לי כבר ראוטר טוב (Tp-Link 1043), אני זקוק רק למודם כבלים משולב אינטרנט וטלפון (בשלב זה אינני מעוניין לעבור לתשתית בזק). אשמח לקבל המלצות למודם מתאים מחו"ל (EBay ודומיו) בעלות סבירה. בתודה מראש,

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by RAND25,

תראו אני על סף רכישת TP-LINK 9980 רק שבאקספון הזהירו אותי שהראוטר הזה לא תומך בואקטורים שלפי ההסבר שלהם זה מה שבזק משתמשת בו בכדי לתת מהירויות גבוהות לפי שרחוק מהמרכזיה שלהם מי שיש לו את הראוטר הזה וזקוק לוקטורים לא יוכל להתחבר לאינטרנט ולדבריהם התופעה מאוד נפוצה ואין להם דרך לדעת מי זקוק לוקטורים ומי לא בגלל שבזק לא חושפת את המידע מי מכיר את הנושא ויכול לשפוך אור בכל מקרה זה משהו שכל אחד שחושב על רכישה יברר ויקח בחשבון לא מאמין שהם משקרים ועם מדניות ההחזרה של חלק מחניות המחשבים בארץ זה עלול להיות מסוכן

• 9 תגובות
    • 17.2k צפיות
  19. חיברתי ראוטר אלחוטי TP Linnk TLWR 841 כנקודת גישה אלחוטית. המחשב השולחני חובר לאחת מכניסות ה LAN ועובד בסדר. המחשב הנייד פועל ברשת האלחוטית ויש לי בעייה עם כל הברוזרים: LE, firefox, chrome מצליח להכנס לכל האתרים למעט לאתר של GOOGLE לחיפוש מקבל באקספלורר הודעה: The security certificate presented by the website not secure משהו משתבש בסרטיפיקט שחוזר. הנייד עבד קודם עם נקודת גישה ייעודית (לא ראוטר) ולא היו שום בעיות. מה בהגדרות של הראוטר לא נכון?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by ShaharZ1,

שאני מתחבר אליהם ל100 מגה התשתית שלי תיהיה של הוט אבל השאלה שלי איזה ספק אני יכול לבחור? ומה הכי מועדף לדעתכם? שמעתי שהוט מחווייבים להביא מ 80 עד 100 מגה זה נכון? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום. אני מנוי בבזק + בזק בינלאומי על TOP100 ומשלם בערך 200 לבזק (כולל קו טלפון) ו-40 לבזק בינלאומי. אני יודע שברפורמה של השוק הסיטונאי אפשר לשלם 100 שקל +- על 100 מגה. איך אני עובר לחבילה כזאת? האם בזק בינלאומי (שמנועים מלעבוד עם בזק) מציעים חבילות כאלה? יש לכם המלצות על ספקים? (ראיתי הוטנט ו-018, מה דעתכם?) כרגע אני מאוד מרוצה מבזק בינלאומי (מבחינת שירות ומהירות) עוד דבר זה מודם. כרגע עובד לי יופי 6850U של בזק במצב bridge אני קצת חושש לקבל איזה מודם מעפן ולסבול בגלל זה במהירויות.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. אני רוצה לעבור לאקספון 018 אבל כידוע אצטרך לקנות את המודם-ראוטר בעצמי. איזה דגמים value-for-money עד 400 ש"ח אתם ממליצים (שיש להם bandwidth control)? על איזה פרטים במפרטים חשוב שאבדוק? (לדוגמא: שהוא מתאים למהירות של 100 MB/s ) ומה זה וקטורינג? והאם חשוב שיהיה לי את התמיכה בו במודם-ראוטר שאקנה? תודה רבה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by ekmo,

שלום, האם tp-link TD-9980 יכול לעבוד כראוטר בלבד בחיבור למודם רגיל של הוט (לא הוטבוקס)? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. תיאור התנאים: המחשב הראשי (נייח) נמצא בסלון וכן הראוטר, קדחתי חורים בקירות עד לחדר אליו אני מבקש למתוח את כבל הרשת כדי להעביר דרכם את הכבל. הבעיה: החורים מאפשרים להעביר רק את הכבל ללא החיבורים עצמם (תקעי הפלסטיק שבקצוות) ואיני מעוניין להגדיל מעבר לכך את החורים. השאלה: א. מה נחוץ כדי לחבר את חיבורי הפלסטיק לכבל עצמו ? ב. מהו סוג הכבל לו אני זקוק ומה הם סוגי המחברים (הפלסטיקים שבקצוות) ג. האם זה משהו שניתן לעשותו בקלות וללא עזרת איש מקצוע ? תודה .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי 2 מחשבים בבית ואני מתחבר אל אחד מהם מרחוק בעזרת RDP. מוגדר לי DNS Name ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. מכיוון שאני רוצה להתחבר מרחוק גם למחשב השני (לא מאותה הרשת) שיניתי לו את הפורט שאליו הוא מאזין מ-3389 ל-4489 ואני פונה אליו עם אותו ה-DNS Name ואח"כ : והפורט הבעיה הא שעכשיו אני לא מצליח להתחבר למחשב גם לא מרחו וגם לא מהרשת הפנימית עם הכתובת אייפי הפנימית (מה שמקודם עבד) מה יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.