עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הרבה זמן סיקרן אותי איך נראה עיצוב התעבורה של youtube בבזק בינלאומי ומן הסתם בגלל שאני עובד בדברים שקשורים לרשתות אני גם יודע לבדוק את זה . הפעלתי wireshark לפני שפתחתי את הסרט ואז סיננתי את התעבורה שתכלול רק את הרוחב פס בהורדה של הסרט (בעזרת ip.src == ) והנה התוצאות: סרטון : איכות : 360p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s שזה 9.6mbps זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות רוחב פס באמצע : 140KB/s שזה 1.1mbps פספסתי קצת בסרטון שאני אוהב(4seW1-q41NY ) אבל זה אותו שיר סרטון : איכות : 480p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s ואז 800KB/s זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות במקס ואז עוד 5 שניות בפחות רוחב פס באמצע : 205KB/s למצוא סרטון HD היה לי קצת בעיה כי הרבה מאוד מהם כבר על ה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by silky,

היי חברים, אני מנסה לעזור לחמותי. יש להם פה מחשב עם Win7 32bit, הראוטר המדובר, "מודם" של Audiocodecs מבית בזב"ל בשביל קו טלפון, ומודם של הוט(אריס). כאשר שלושתם מחוברים, יש אינטרנט, יש טלפון, אבל כאשר אני מנסה לגשת ל 192.168.2.1 אני מגיע לפאנל הניהול של ה AC , במקום לראוטר. הבעיה אגב, היא שעקב כך שהראוטר לא מקונפג, אין WIFI (או יותר גרוע, הוא חשוף לפריצות). אז ניסיתי לרסט את ההגדרות של הראוטר, ניסיתי לחבר אותו ישירות מהמודם, ועדיין אני לא מצליח לגשת אליו. אני מצרף תמונה של ה IPconfig. אשמח לעזרתכם.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by ross,

יש לי נתב siemens sl2-141 הורדתי את הקושחה "cfe-sl2141i-v363w_b2pb023k.dat" וניסיתי לעדכן וקיבלתי שגיאה "image uploading failed' the selected file contains an illegal image. " עשיתי reset עם שחזור להגרות יצרן, עדכנתי את הקושחה שבאתר של בזק "cfe-sl2141_is-vsl2-141-3102x_a2pb021g" (זה עדכן את הקושחה אבל ישנו דבר מוזר הגרסה עכשיו היא 3.103q2 כשהגרסה באתר של בזק היא 3.102x ) ואני עדיין מקבל את השגיאה כשאני מנסה לעדכן לגרסה 3.63w . למישהו יש פתרון.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. מדובר על שני מחשבים מקסימום שלושה. שנמצאים באותה הקומה ויחסית קרובים (אני לא רוצה לחבר כבל בינהם), אין קירות בטון בינהם, (שני חדרים צמודים). אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי: - כך שהם לא עולים יקר (בסביבות 250 ש"ח כולל הכרטיס רשת- אפשר חריגה של 70 ש"ח רק אם צריך) - בעתיד אם אני ארצה להרחיב את הרשת ליותר מקומה אחת בו נאמר שתי קומות או אפילו שלוש אוכל לקנות ראוטר נוסף ושראוטר שאני קונה עכשיו לא יזרק אלה ישמש כ AP (שיהיה ניתן לשדר את האות ולהרחיב את הרשת האלחוטית עם הראוטר הנוסף). - שיהיה אמין, לא מתנתק, איכותי ושיתם תמורה טובה לכסף. תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by kalda01,

יש לנו DOMAIN רשום בנטויז'ין. האם יש אפשרות לקבל שרות DNS דינמי עבור הדומיין הזה מספק אחר של שרות DDNS או לחילופין האם נטויז'ין מציעים שרות כזה ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום חברים, לפני כשבועיים שדרגתי את המהירות ל-40M ולקחתי מבזקסטור את ה-7850U החדש של D-Link. לפניו היה לי את הדילק 2760U והייתי מאד מרוצה מלבד המהירות. אז ככה, המחשב האישי שלי מחובר עם כבל ישירות לרווטאר. מהיום שלקחתי את ה-7850U נתקלתי בבעיה מעצבנת, יש משחק אחד שאני משחק ברשת, battlefield 3 הבעיה היא שאחרי דקות רבות של מחשק אני פשוט נזרק החוצה מהמשחק והודעת שגיאה שהתנתקתי מהשרתים. לאחר בדיקת PING רציפה עם הרווטאר במהלך המשחקים שמתי לב שבזמן שאני אף מהמשחק יש לי התנתקות לשניה מול הרוואטר. דברתי עם בזק והם כמובן אמרו שזה לא תקין ולגשת ולהחליף את הרווטאר. אני רק רוצה להוסיף שברגע שאני מחליף לנתב הישן 2760U הבעיה נעלמת, אין לי אף ניתוק. כמובן שרצתי להחליף הבוקר את הנתב אך לא …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. ביום שלישי שעבר עברתי לתשתית של הוט כדי שאוכל להנות מאינטרנט 100MB (בזק מציעים רק 40 באזור שלי) מאז שעזב הטכנאי היו לי עשרות אם לא מאות ניתוקים מהאינטרנט. לפעמים האינטרנט פשוט מתנתק (ללא שום חיווי על הHOTBOX) זה קורה בכל המכשירים בבית (קווים ואלחוטים כך שהם לא הבעיה). כל הנורות דלוקות בHOTBOX אבל אין אינטרנט. לפעמים זה חוזר אחרי 20 שניות לפעמים אחרי 5 דקות. היה פה פעמיים טכנאי, פעם אחת הוא לא ידע מה הבעיה אז הוא החליף HOTBOX והבעיה נמשכה. פעם שניה אמרו שהתשתית ישנה, החליפו את כל הכבלים עד לארון והבעיה נמשכת... אני צעד מלחזור לבזק כל הנתונוים בראוטר נראים תקינים (עוצמות, שגיאות וכו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה לפני שאני מתנתק מהם?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, יש לי 2 מחשבים. מחשב 1 הוא משמש כשרת והוא עובד תמיד כ AP MODE. מחשב 2 מתחבר למחשב 1 דרך רשת אלחוטית. איזו פקודה ניתן להריץ בכדי לראות את האיי פי של המחשב המתחבר או פרטים נוספים עליו? ניסיתי NETSTAT -AN אבל יש שם המון. ניסיתי IPCONFIG אבל לא ממש מצאתי את המידע... ניסיתי גם ARP -A... נראה לי ששם אני רואה את האייפי של מחשב 2. נכון? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, נאלצתי לפרמט את המחשב הישן שלי בלי לגבות דרייברים (היה בעיה שהמחשב לא עלה אבל זה לא קשור לעניין)... בקיצור כדי להתקין את הדרייברים אני רוצה להשתמש בתוכנה שמוריד אוטומטית מהאינטרנט (היא בודקת לבד ומורידה את הדרייברים הכי חדשים) והבעיה שלי שאין לי אינטרנט.. בבית יש לי רשת עם הראוטר B-FOCUS 270PR אבל במחשב הישן אין לי Local Area Connection ואני לא יכול להגדיר את המחשב כדי שיהיה מחובר לרשת. אני לא יודע איך יוצרים Local Area Connection... בדרך כלל כאשר אני מתקין את הדרייברים אז נוצר לי... זה גם מה שעשיתי במחשב הישן התקנתי רק דרייבר של הכרטיס רשת אבל לא נוצר לי Local Area Connection... הלוח הוא http://www.baber.com/baber/411/asus_p4b266-vmx.htm והכרטיס רשת Realtek RTL8100…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

שלום לכולם, כבר רכשתי את ה-1043 אך ראיתי הבוקר באופיס דיפו שהם קיבלו ראוטרים של טנדה מהדגם המצוין בכותרת,איך הוא מתמודד מול ה-1043? יש לי עד סוף היום להחליף. ועל הדרך יש 2 בעיות מוזרות,כל חצי שעה בפלאפון אני רואה הודעה שהמכשיר מתחבר הצליח להתחבר מחדש ל1043 דבר שלא קרה לי ב-netgear 614 הקודם. בעיה נוספת היא הקליטה,מדובר בדירה לא כלכך גדולה אך הקליטה בדיוק אותו הדבר כמ הראוטר הקודם שהיה לי הראוטר אמור לחדור קירות בצורה טובה יותר עקב תקן ה-MIMO 3T3R לא? עדכנתי גרסא לנתב לחדישה ביותר,מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by or9400,

אהלן יש לי ראוטר של TPLINK הגדרתי Dynamic DNS וזה עובד יפה.. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להתחבר מרחוק גם לAP כמו שאני מתחבר לראוטר. יש לי בבית גם מגדיל טווח של אדמיקס(אם זה משנה) IP ראוטר - 192.168.1.1 IP מגדיל טווח - פרטים 192.168.1.2 IP Address Gateway Address 192.168.1.1 עכשיו ניסתי להגדיר ב Forwarding הפנייה של 192.168.1.2 לפורט 81 וניסיתי להיכנס עם הכתובת של DYNDNS שלי וזה לא עבד. זה אפשרי ביכלל ? ואם כן אשמח לעזרה תודה רבה ! תודה רבה אור

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Rinus,

היי, אני לומד קורס CCNA(התחלתי לא מזמן) ויש לי כמה שאלות שאשמח לתשובות מפורטות ומובנות: 1. אני קצת מתבלבל, בכיתה למדנו ב Packet Tracer על ראוטרים, האם הראוטר שבתוכנה Packet Tracer שונה מראוטר שיש לנו בבית?(סליחה על השאלות המטומטמות, רק התחלתי ללמוד, ואני לא כזה חכם..) אם זה כן שונה, במה? 2. למרות שקראתי באינטרנט לא הבנתי מה זה FastEthernet. האם זה כבל רשת RJ-45? אם כן אני לא מבין למה ב Packet Tracer אני צריך לתת לו IP, אם זה כבל איך אפשר לתת לכבל IP? למה בכלל צריך לתת ל FastEthernet כתובת IP? ונגיד שנתתי ל FastEthernet כתובת IP במה זה עוזר לי? בבקשה תפרטו לי את התושבה הזאת לעומק אני לא מבין בכלל את זה.. 3. (קשור לשאלה 2) איך נותנים לFastEthernet כתובת IP? אני יודע …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. לא משהו מיוחד, רק משהו אישי שלי שרציתי לחלוק איתכם בתור קהילה. אני מנוי לאינטרנט מהיר במשך כחצי שנה, ספקי התשתית שלי הם הכבלים, ספק האינטרנט היה אינטרנט זהב על 750kbps נסיון לא היה לפני זה באינטרנט מהיר מהבית, רק בעבודה. בכל מקרה במשך תקופה די ארוכה אני ממש לא מרוצה מהגלישה, הגלישה איטית עד כאב, אני קיבלתי הרבה פעמים ERROR, הורדות מאתרים כמו DOWNLOAD.COM או MICROSOFT.COM איטיות מאוד. בשלב מסוים, עברתי להאשמה עצמית, אמרתי לעצמי, אולי מערכת ההפעלה לא בסדר, אולי האתרים שאתה גולש אליהם איטיים, אולי הקבצים אתה רוצה להוריד פשוט מגיעים גם כן משרתים איטיים. את המחשב התקנתי מחדש בלי שום קשר ועדיין לא חויתי שום שיפור במהירות הגלישה. וגם לא רציתי להתקשר לאינטרנט זהב. לא היה בא לי. ל…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. זהירות אחרי שנים של תשתית איטית 5MB באיזור שלי, נודע לי שיש אפשרות טכנית ל40MB, כמובן שבזק לא טרחו להודיע, השכן אמר לי. התקשרתי לשירות לקוחות בזק ושאלתי, הציעו לי חבילה במחיר מנופח, 100 ש"ח~. לאחר שהזכרתי "שוק סיטונאי", בלה בלה מחיר, הנציג התחיל בנאום של: הם לא יודעים לטפל בתשתית ויהיו בעיות, חבל שלא הקלטתי את השיחה. עברתי לבנדל 15MB בCCC כי זה מהירות המודם שיש לי vtech iad505x/012 smartbox, שבוע וחצי הכל עבד חלק והמהירות בסדר. יום חמישי שעבר, המהירות קרסה ל5MB, והתחילו ניתוקים. התקשרתי לCCC, מענה מהיר ומקצועי, הזמינו טכנאי בזק ליום אחרי. הטכנאי הגיע, בדק ואמר שהכל בסדר. הזמנתי טכנאי של פרטנר, יש לי טלפון שמחובר למודם/ראוטר שלהם, הגיע …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by junkam,

הגיע הזמן להחליף נתב. אני מתלבט בין שני הדגמים האלה. רציתי לשאול מה טוב יותר במחינת אמינות ועמידה בעומסים. יש לציין כי חשוב לי מאוד יכולות של Port Forwarding, Firewall, Virtual Server ופחות טווח הקליטה כי גם עם הנתב הישן שלי יש קליטה בכל הבית. הבעיה שלאחרונה הנתב מתחרפן שיש יותר מידי חיבורים בביטורנט או כשמחברים יותר משני מחשבים ולכן אני צריך להחליף אותו. אז אני פונה לעצת המומחים מה עדיף יותר Edimax או DLink (אני מחובר ב-ADSL אם זה משנה משהו)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם. לא מזמן עשינו חבילה חדשה של 40 מגה (בנדל של ספק+תשתית דרך אקספון 018) מאז שהתקינו לי את האינטרנט יש בעיה מעצבנת ברמות מטורפות. פעם בכמה זמן (לפעמים כל כמה שעות לפעמים כל כמה ימים) הראוטר מפסיק להגיב. האינטרנט מפסיק לעבוד (עדיין מחוברים לראוטר), כשמנסים להתנתק ולהתחבר הוא לא נותן להתחבר לא אלחוטית (לשתי הרשתות של 2.4 ושל 5) ולא חוטית. אם מכבים ומדליקים אותו הוא חוזר לחיים כמובן. הראוטר זה D-Link DSL 6850U. היו אצלי כבר שני טכנאים של בזק, דיברתי גם עם התמיכה שלהם לבדיקת הגדרות וגם עם התמיכה של אקספון והם לא רואים שום בעיה. החליפו לי את המעגלים של הקו בקופסא מחוץ לבניין (לפחות ככה הטכנאי אמר) ועברתי כבר 3 ראוטרים (שלושת חדשים מהקופסא). הטכנאי האחרון שהיה פה אמר ש…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by arye76176,

יש לי ראוטר של חברת kasens דגם KS-G5000 קיבלתי איתו דיסק התקנה אבל הוא בסינית וכשאני מנסה להתקין אני מקבל איזה שגיאה,הבעיה היא שהווינדוס שלי הוא ווינדוס 8.1 והדיסק מתאים לווינדוס 7, עכשיו חיפשתי דרייברים בגוגל ולא מצאתי, למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה. מנהלים אם פתחתי במקום הלא נכון תעבירו לי למקום הנכון, כי פשוט אני משתמש חדש פה,תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Dimka,

שלום לכולם, אני מעוניין ליצור חיבור FTP בין שני מחשבים, כיוון שאני לא מבין בזה כל כך, הייתי רוצה המלצה לתוכנת שרת (רצוי חינמית) גם הייתי רוצה שלמתחברים תהיה יכולת למחוק קבצים מהשרת (אם אפשרי). תודה קצת רקע... יש לי צורך לעשות סינכרון בין תיקיות בשני מחשבים שונים ברשת (Wi-Fi), ניסיתי בעזרת כונני רשת אבל העברת קבצים גדולים לפעמים קורסת או נהיית איטית מדי. אני משתמש בתוכנה AllWay Sync לצורך הזה, היא תומכת ב-FTP שאמור לתת מענה לבעיה שלי.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by tomer_bb,

שלום רב אני מעוניין לרכוש נתב ויש לי 2 מחשבים בבית נייח ונייד אני רוצה לחבר את הנתב למחשב הנייח אך הוא נמצא בתוך חדר ממ"ד איזה סוג של נתב כדאי לי לקנות כדי שתהיה לי קליטה בכל הדירה? ואם אפשר לצרף נתבים מומלצים בתודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by n00kie,

אז הבעיה היא כזו - יש לי ארבעה מחשבים (נייחים) בבית, שניים מחוברים קווית לראוטר שנמצא קומה מעל (ה-הכי קרוב וה-הכי רחוק) ואני מקבל בהם 100/2 יציב יחסית. שניים מחוברים בWIFI לראוטר בעזרת כרטיס USB TL-WN722N. הראוטר הוא HOTBOX (יוחלף שבוע הבא לHOTBOX 2, למרות שזה לא ישנה כלום), והמרחק מהחדרים עם שני המחשבים בWIFI הוא 10 מטר ובערך 6 מטר קו אוירי, כשהאות צריך לעבור דרך קיר או שניים די משמעותיים. הבעיה היא שכרגע אין אפשרות להעביר כבלים ושני המחשבים שמחוברים בWIFI מקבלים 5~ DL עם קפיצות פינגים מגוכחות ולפעמים אפילו ניתוקים. מה האפשרויות שלי? להבנתי זה לחבר את הכבל במחשב בקומה למטה לראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה (לא מעוניין לחבר את אותו המחשב בWIFI בשום צורה), להשתמש במגבר או להעבי…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by sapartil,

אני רוצה לקנות התקן לנייד שיקלוט ממרחק הכי גדול שאפשר לא חשוב אם זה אנטנה שמתחברת לנייד או כרטיס רשת אלחוטי או סטיק usb מהו התקן ה wifi שקולט מהמרחק הכי גדול ?

22. Started by amit.w1986,

אהלן, קניתי דירה חדשה מקבלן, וכרגע נמצא בתיכנון תוכניות החשמל. אני מנסה לחשוב איפה כדאי לי למקם את ריכוז התקשורת המחשבים בבית. 2 אופציות : 1. למקם את ריכוז התקשורת בארון, במדף תחתון, שבו אחבר Switch קטן עם 8 פורטים( זקוק בפועל ל 6-7) ובנקודה אחרת בבית אחבר את הראוטר/מודם בין אם זה יהיה בזק או הוט( תהיה הכנה מראש לנקודת בזק והוט אחת ליד השניה). 2. למקם את ריכוז התקשורת ליד נקודות בזק והוט ולחבר את כל הפורטים ישירות לראוטר. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא ראוטר שמתאים ל adsl או cable שיש בו יותר מ 4 פורטים. יש חיה כזו ? אשמח לשמוע פתרונות... תודה רבה, עמית

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by llnakash,

ערב טוב, כיצד ניתן למדוד עוצמת האות בתחנה המחוברת אלחוטית לנתב ביתי??? האם יש תוכנה מיוחדת לכך? או פקודה כלשהי???

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Cheif,

מי שרוצה להוסיף לעצמו עוד 2GB בענן האחסון של גוגל (ה-DRIVE) ופיספס את המדריך הזה, אז שיזדרז ויבצע את האמור בו עד ה-17/2. http://www.haaretz.co.il/captain/net/1.2562157

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. האם אתם מכירים תוכנה או אתר אינטרנט או אפליקציה ,שמאפשרת פונקצייה של השמדה עצמית אוטומטית מיד לאחר פתיחת /צפייה בודדת בתמונה ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.