עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חברה אני כבר פתחתי פעם דיון בנושא שקשור לירידות מהירות ב-BITCOMET, אך גיליתי שהבעיה היא בניתוקים של ISP GETAWAY ADRESS - זה סעיף שמופיע בהגדרות ראוטר שלי, מה שקורה כל 5-10 דקות, או כל 15 דקות פתאום אני רואה שבסטטוס שך ISP GETAWAY ADRESS רשום DISCONNECTED! אין לי מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה! אשמח לכל עזרה אפשרית :-( מצרף תמונה עם הסעיף שדיברתי אליו, כמובן שאת כתובות IP מחקתי: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. בזק בנלאומי התחילה בחודשיים האחרונים לפגוע באימיול !תקראו ותצעקו שלום לכם אני יודע שחלקכם סובל מבעיות קשות בתקשורת אינטרנט עם אימיול דבר שידוע עם נטויזן ובזמן האחרון בזק בנלאומי היתחלה גם כן לפגוע בגולשים ע"י תיכנות ראוטרים וסווצים שיגלו גולשים שגוזלים פס אינטרנט יקר לשרתים בחו"ל והזרמת מידע דרך ראוטרים שמקצצים בקישורים של אימיול ..... באם אתם תבדקו כמה GB מקצה חברת בזק בנלאומי לשירותי אינטרנט לרוחב פס חו"ל לא כולל שיחות בין לאומיות ! תגלו בחשבון מתמטי פשוט שלא יתכן שכמה מאות אלפי מנויים מקבלים רוחב פס קטן . והיום בעידן האינטרנט המהיר שלכל אחד יש קו המצב נעשה קשה מאוד לעבוד עם אימיול שגוזל הרבה מאוד קישורים גם שתפתחו 10000 קישורים ב- XP לא שווה הדבר כלום ,באם בזק בנ…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכם חברים, אז ככה, מדובר על עסק בשטח של 300 מ"ר + 600 מ"ר חדשים שנוספו עכשיו ומבוצעות עבודות תשתית כרגע (סה"כ 900 מ"ר) מה יש עכשיו - 1. עד כה, במבנה הקטן (300 מ"ר) היו כ- 15 מחשבים שהיו מחוברים בואו נאמר בקומבינות של ראוטר שמחובר לראוטר שמחובר לראוטר שמחובר לאינטרנט + חלק היו מחוברים אל-חוטית. (כמובן ש- 3 מחוברים לראוטר הראשון, עוד 3 לראוטר השני וכן הלאה) - כתוצאה מגדילה עקבית של 10 שנים... 2. יש סוג של שרת שיתופי - מחשב חזק עם 3TB (משותף ברשת הפנימית - כמובן עם יוזרים והרשאות לתיקיות וכו'), אבל זה Windows 7 רגיל, לא Server או משהו, אני לא כל כך מבין בזה... א. העברת נתונים בתוך השרת הפנימי (כלומר ממחשב לשרת) היא איטית מאוד. זה גם משתנה בין מחשבים. המקס' היה 10MBPS וה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. ערב טוב לכולם, עד כה הייתי מנוי לספקית 013 החיוב של 10mbit/10 ותשתית ADSL עמד ע"ס 132.5שח לחודש סכום גבוה לכל הדעות לאחר 6 שנים ב013 הגיע הזמן לעבור הלאה. כעת עולות 2 התלבטויות : 1) האם לעבור לתשתית הוט + ספקית FAST החדשה? 2) לעבור לספקית אחרת כגון 014? בעיקרון עם 013 לא היו לי בעיות כלל בשנים האחרונות ומספר הפניות שלי אליהם נמדד ב-3 ולא היו לי תלונות. בנוסף פינג בשרתי משחק כגון World of Tanks מניב לי 70~80ms אינני יודע אם זה נחשב לטוב או גרוע אך עשה את עבודתו נאמנה עד כה ללא תקיעות. כעת אני מחפש להוזיל עלויות ואולי גם לשדרג את המהירות השאלה היא מהי הספקית המומלצת במידה ואשאר בבזק. הנתב שיש כעת ברשותי הוא 1043ND שמשרת : 2 ניידים נייח שמחובר באלחוטי ממיר שמחוב…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. לפי מה שהבנתי, יש בעיות עם הדגמים הקיימים של החברות D-Link, Netgear

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום בקרוב אני אקנה לפטופ (אתם מוזמנים לעזור לי בבחירת לפטופ באשכול הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479798.new#new), אני ארצה להתחבר איתו לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית יש לי כל מיני התלבטויות/חששות/סתם דברים שאני לא יודע ולכן אני צריך אתכם אז ככה כרגע יש בבית יש 2 מחשבים שולחניים האחד ממוקם בממ"ד, השני בחדר "נורמלי" הם מחוברים בינהם ברשת דרך קו הטלפון הקווי (לא רשת אלחוטית) אני חושב שזה נקרא HPNA 3, תקנו אותי אם אני טועה הנתב ממוקם במחשב שבממ"ד, הנתב הוא PowerNet PAR 720G, ומתחבר למחשב שבחדר ליד דרך קו הטלפון כשלמחשב השני יש מתאם מסוג PET-320שגם כן מחובר לקו אז בקרוב יהיה בבית לפטופ שאותו כמובן ארצה לחבר באופן אלחוטי לאנטרנט, השאלה היא.. איך? או יותר נכו…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני רוצה לעשות אתר אינטרנט שיהיה מפורסם בגוגל והציעו לי אתר פלאש,זה בסדר?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by guyshen100,

אני מחובר לכבלים (עם 012) ואני רוצה להתקין FTP SERVER על המכונה שלי ולפרסם אותו באתר. (תמונות וכאלה...) הבעייה היא שהIP משתנה מחיוג לחויג. כיצד ניתן לשמר כתובת IP באופן קבוע? תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אז ככה... הרשת בנויה מ... ראוטר D LINK DSL 2650U בחדר שלי, מחובר בWIFI לINTEL NUC על WINDOWS 7. עוד מחשב בחדר אחר שמחובר בחיבור קווי. לפטופ בסלון על הWIFI. לאחרונה נוסף עוד מחשב INTEL NUC זהה, אבל הוא בחדר רחוק בבית שכבר בקושי יש לו קליטה ויש לו קשיים בחיבור. ונוסף על כך, טאבלט על הWIFI ועוד כ4-5 מכשירים סלולרים שגם יושבים על הWIFI, תלוי מי בבית. ברשת כולם מקבלים IP אוטומטי. לאחרונה נקנה EXTENDER שיושב בסלון שיעזור למחשב הרחוק להתחבר. ואז גם התחילו הבעיות, פתאום באקראי אני או מחשבים אחרים מקבלים IP CONFLICT, באופן במוזר, לפעמים איפוס של המודם עוזר, לפעמים RESET למחשב מסדר את הבעיה, לפעמים הTROUBLESHOOTING של הווינדוס מחזיר אותו לחיים. בעיקר הבעיה …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. עשיתי פירמוט ועכשיו זה מוגדר שם על קבל כתובת IP באופן אוטומטי להשאיר ככה או להכניס את מה שהיה במחשב הקודם ?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by yuvalkob,

הכותרת מסבירה, הבעיה התחילה היום ורוב האתרים לא עובדים. אני משתמש בADSL של בזק בין לאומי עם מודם USB דרך אגב אני משתמש ב ווינדוס אקס פי

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  12. בגדול האינטרנט אצלנו ישמש בעיקר להורדות, כשהכיוון העיקרי הוא הורדות ישירות (מבחינת התכנים זה מה שהכי מתאים אצלנו). וגם סטרימינג, ספורט וכד'. המטרה של הדיון פה זה להבין איך לעזאזל אני מגיע למצב שאני יכול באמת להפיק את המירב האפשרי. כי כרגע אני לא מגרד את הרוחב פס של הספק. זה המצב היום: 30 מגה של הוט, עם ההוטבוקס הידוע (לשמצה?) שלהם, וספק נטוויז'ן, חיבור ללא חייגן. שניהם בלי שום התחייבות בכלל. בחיבור ישיר בכבל לראוטר ספידטסט נותן בכיף 30 מגה. בחיבור wifi ספידטסט באזור ה-22-23 בד"כ. בהורדות ישירות אני מגיע גג עד ה1-1.25 מגהבייט לשניה (לעומת קצת תאורטי של 3.5 לפחות). אמרתי לעצמי, אולי הספק הורדות לא יכול לתת לי לארץ יותר מזה כרגע. אז הורדתי במקביל קבצים משני שרתי הורדות (שניה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by DS,

יש לי בעיה ברשת אלחוטית הממוקמת על פני 2 קומות. הנתב אצלי בחדר בקומה התחתונה(נתב של בזק Siemens SL2-141). למעלה יש עוד מחשב עם מתאם אלחוטי(פשוט במאה שקל) ועוד מתאם כזה בקומה למטה למחשב שנמצא בחדר לידי. הבעיה כזו: המחשב שלידי מקבל את רוב הקליטה מכיוון שהקליטה שלו יותר חזקה לכן המחשב שלמעלה לא מקבל כמעט כלום ולא ניתן לגלוש באינטרנט. לפני שהמחשב למטה הגיע, היו גם בעיות במחשב למעלה(בעיות של התנתקות והתחברות כל הזמן). איך אני מציב רשת אלחוטית סדירה במצב הזה? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by tomer_bb,

שלום רב אני מעוניין לרכוש נתב ויש לי 2 מחשבים בבית נייח ונייד אני רוצה לחבר את הנתב למחשב הנייח אך הוא נמצא בתוך חדר ממ"ד איזה סוג של נתב כדאי לי לקנות כדי שתהיה לי קליטה בכל הדירה? ואם אפשר לצרף נתבים מומלצים בתודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. כרגע אני עם Linksys WRT54GL + D-Link DWL-G510, אבל שידרגתי את האינטרנט ל-12 מגה (בכבלים, כאמור) אז הגיע הזמן להחליף. דרישות: - חיבור קבוע ויציב למחשב אחד בצורה חוטית ולעוד 3 מחשבים (מתוכם לפטופ אחד) ב-Wi-Fi. - שלא יהיו ניתוקים/איטיות עקב שימוש בביטורנט/P2P וכו') - מחיר: עד 400 ש"ח עבור הנתב ועד-100 ש"ח לכרטיס. אם יש משהו שיספק את הסחורה בפחות כסף אז עדיף. - מהירות העברת קבצים בין מחשבים לא קריטית, אבל אם ההפרש במחיר זניח (עד 50 ש"ח אבל לא מעבר לתקציב) אז אפשר לשדרג. תודה

16. אני מנסה לסנכרן בין 2 מחשבים באמצעות שרת מסוים שמאפשר סנכרון באמצעות FTP מקוון (ככל שרלוונטי יישום שמאפשר סנכרון Outlook בין שני מחשבים). שני המחשבים מריצים Windows 8.1 ואותו אנטיוירוס (NOD32). המחשבים מחוברים לאותה רשת ועדיין מחשב אחד מסתנכרן לשרת ללא כל בעיה, לעומת זאת המחשב השני אינו מצליח להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל הנה: * CheckFtpError(62) ftp error: ftpErrorTimeout * CSync2FtpConnection::enumerateFTP(360) CheckFtpError(error) 0x8007274C = A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. התמיכה הטכנית של התוכנה התייאשו.... בהתחשב…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין בהקמת רשת אלחוטית בביתי. ההתלבטות שלי היא בנוגע לראוטר שעדיף לי לקנות. האם כדאי להקים רשת שתפעל בתקן g ואז הראוטר הטוב ביותר בתקן זה הוא ‏Linksys WRT54GL עם עידכון קושחה ( אם אני טועה - בבקשה תקנו), או שבכלל עדיף מבחינתי לרכוש ראוטר בתקן N ולהקים רשת בתקן זה? ממה שאני מבין, לראוטר בתקן N יש בעיה בתאימות אחורה ובעבודה מול כרטיסי רשת בתקן g, ושאם אני הולך על רשת בתקן N עדיף שכל כרטיסי הרשת יהיו גם בתקן זה (מה שמבאס מבחינתי כי הלפ טופ שלי הוא בעל כרטיס רשת פנימי בתקן g ולא הכי מתאים לי לקנות לו כרטיס רשת בתקן N שיתחבר לUSB). האם נכון הדבר? מה דעתכם בסוגיות? תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by KyleIsle,

הי, לרווחת משתמשים אחרים שנתקלים בתקלה שנתקלתי בה, להלן התקלה והפתרון לה. התקלה הראוטר של לינקסיס (LinkSys) המחובר למודם של hot (הוט) עם חיבור ישיר (ללא חייגן) אינו מחדש כתובת IP לאחר ניתוק אינטרנט זמני של הוט. תשתית האינטרנט של הוט אינו יציבה ב-100% ולצערי מתרחשים ניתוקים אחת לכמה ימים ולפעמים בתדירות גבוהה יותר. במידה והמחשב מחובר ישירות למודם של הוט, אז הניתוק אינו נראה לעין כמעט במידה והוא קצר. לעומת זאת, אם המחשב מחובר לנתב שהוא מחובר למודם, אזי הנתב אינו מגיב כראוי לניתוקים אלו. פעולות שונות שאמורות לעזור, לא עזרו כלל: restart Restore to Factory defaults Renew IP Address אדגיש שהנתב מחובר בעזרת DHCP כי ביקשתי מבזק בין-לאומי חיבור ללא חייגן. הפתרון שדרוג ה-Firmwa…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מהוט והכל מעולה חוץ מזה ביש שרתים בCOD4 שPB מעיף אותי מהם בגלל שגייה LOSING PACKETS 9005 מצאתי מדריך לפתור את הבעיה ע"י PORT FORWARDING, הנה לינק למדריך http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TL-WR841N/Call_of_Duty_4.htm הם אומרים שם לרשום את הפורט בSERVICE PORT אבל לא אומרים לרשום IP, עכשיו כשאני לוחץ SAVE הראוטר אומר לי לרשום IP אז הנה השאלה: איזה IP אני צריך לרשום שם? של השרת משחק, שלי? והאם צריך לעשות את זה לכל שרת שיש לי בו בעיות? תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אולי עדיף Edimax BR6424N בתוספת 45 שקל? מיועד לחיבור אלחוטי של מחשב נייד בודד (עם כרטיס רשת Atheros 802.11n ). בתשתית בזק עם ספק "בזק בין לאומי". נ.ב. האם ההתקנה הראשונית ממש "מסובכת"? (כי בזק מבקשים 100 שקל על חיבור ראשוני באמצעות טכנאי.)

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. רכשתי כרטיס רשת TP-Link TL-WN851N PCI למחשב נייח, על מנת להתחבר לרשת האלחוטית שבבית שלי. חיברתי את הכרטיס הנ"ל למחשב והתקנתי את הדרייבר הכי חדש מאתר היצרן. המחשב עם הכרטיס הנ"ל נמצא במרחק של כ-8 מטרים מהנתב Edimax 6524N, משום מה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית הוינדוס מציג שעוצמת הקליטה שלה הינה החלשה ביותר - Very low, אך מצליח להתחבר לרשת. כמו כן, לפי speedtest.net אני מקבל את מלוא המהירות של חבילת הגלישה שלי. סתם מציק לי למה אני קולט על very low? לשם השוואה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית עם מחשב נייד הנמצא ליד המחשב הנייד המדובר, מתקבל חיווי של Very good/excellent.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. דבר ראשון: אם אני מחבר כ.רשת חיצוני - USB לגירסה 1 ולא 2 האם זה יאט לי את קצת העברת הנתונים בין 2 מחשבים ברשת? כרגע אחוזי האות הם 70% (הכי טוב שהצלחתי להגיע) לפעמים זה 50, קצת העברה הוא 54Mbps יותר מזה לא הצלחתי לההשיג. כיוונתי את כיוון גלי הראוטר לפי המדריכים שכאן (רשת עם נייר כסף). כרגע לוקח לי הרבה זמן להעביר קבצים בין המחשבים, לדוגמא: קובץ של 350 מגה לוקח להעביר ב 12 דק' שלפי דעתי זה הרבה זמן... איך אני משפר את מהירות העברתה נתונים (קבצים)?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by PeterT89,

שלום, יש לי תשתית של HOT והספק HOT NET. לאחר בירור קל התברר שבHOT אין דבר כזה IP דינמי או יותר נכון יש, אבל אין אפשרות לשנות את הIP, הIP משתנה לבד כל 3 חודשים בערך. אני חייב לשנות את הIP על בסיס קבוע ולכן רציתי לשאול האם יש משהו שפספסתי, האם כן אפשרי לשנות את הIP לפי הצורך או שאני תקוע עם הIP ל3 חודשים. אם כן חשבתי על לרכוש שרת VPN, אני לא כזה מבין בשרתי VPN לכן רציתי הסבר כללי על איך זה עובד. האם אני רוכש שרת VPN אני בעצם מקבל כתובת IP במדינה בה השרת נמצא, נכון? זאת אומרת אם לדוגמה אני רוכש שרת VPN שיושב בגרמניה לצורך העניין, הIP שאני מקבל יהיה של גרמניה - האם יש אפשרות לשחק עם זה ולהגדיר מדינה שאני רוצה או שהIP הוא קבוע של אות…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. 24 קיי פה, 24 שם ויש להם עוד חבילה להציע מסובסדת על ידי! זה מדהים - אני מוריד שני קבצים משני שרתים שונים כל אחד בנפרד. מקבל בין 30-40 כ"א. כשאני מנסה שניהם במקביל המהירות הכללית יורדת ל40 בול. ולא, אין לי הגבלה בתוכנה (getright וכו). ובקובץ הבדיקה של בזק אני מקבל 193קיי. מה תגידו?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by dR-TraNce,

תשמו אני לא הבנתי את כל הקטע של הפינגים ונורא מעניין אותי ללמוד מזה ומה יותר טוב פינגים נמוכים או גבוההים! מישהו יכול להסביר מזה פינגים? איך אני בודק מה הפינגים לאתר מסויים? איזה פינגים נחשבים לטובים במספרים (גבוהה או נמוך)? ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים