רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי, אני עברתי להוט (הצטרפתי לחבילה של ה-Fiberbox) ואני רוצה לדעת למה בבדיקת המהירות אני מקבל רק 70 מגה בפועל מתוך 100 מגה שאני אמור לקבל מהם. אני מחובר דרך ה-moca הזה. יכול להיות שזאת הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני חודשיים הצטרפתי לאינטרנט HOT קיבלתי בנדל ספק + תשתית מצרף תמונה שמציין מחיר ובנדל http://oi59.tinypic.com/u0r2g.jpg כמו שרואים הכול רשום ומודפס ע"י איש מכירות HOT כפי שדרשתי מאיש מכירות במעמד המכירה . הוט לא עומדת בהסכם היום קיבלתי בנוסף לחשבונית 223 ש"ח התחילו לשלוח חשבונית על 40 ש"ח יותר לספק אינטרנט למרות שמצויין שזה בנדל ספק +תשתית כלומר הוט כבר גונבת מחשבוני ב40 ש"ח ,ממה שסוכם . כל שיחותי מול נציגת HOT לא מצליחה להבין כלום , כל שנייה שטות אחרת גם שאני אומר לה גברת יש לי בכתובים הסכם שרשום מחיר מסודר ומאורגן ממשיכה לדבר שטויות , לא מעניין אותה כלום . מצרף חשבונית שקיבלתי על חשבון ספק http://oi58.tinypic.com/14t58o4.jpg למרות שאני משלם עליו בבנדל הו…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר אלחוטי של 3COM דגם 3CRWE53172 ויש לו סיסמה אין לי מושג מה הסיסמה אז יש שם הוראות איך לעשות ריסטרט לראוטר ואני לא נצליח לקלוט איך עושים את זה ניסיתי כול אפשרויות ועדיין אני לא יכול להכניס סיסמה ברירה מחדל "admin" למישהו יש כזה ראוטר?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה... הרשת בנויה מ... ראוטר D LINK DSL 2650U בחדר שלי, מחובר בWIFI לINTEL NUC על WINDOWS 7. עוד מחשב בחדר אחר שמחובר בחיבור קווי. לפטופ בסלון על הWIFI. לאחרונה נוסף עוד מחשב INTEL NUC זהה, אבל הוא בחדר רחוק בבית שכבר בקושי יש לו קליטה ויש לו קשיים בחיבור. ונוסף על כך, טאבלט על הWIFI ועוד כ4-5 מכשירים סלולרים שגם יושבים על הWIFI, תלוי מי בבית. ברשת כולם מקבלים IP אוטומטי. לאחרונה נקנה EXTENDER שיושב בסלון שיעזור למחשב הרחוק להתחבר. ואז גם התחילו הבעיות, פתאום באקראי אני או מחשבים אחרים מקבלים IP CONFLICT, באופן במוזר, לפעמים איפוס של המודם עוזר, לפעמים RESET למחשב מסדר את הבעיה, לפעמים הTROUBLESHOOTING של הווינדוס מחזיר אותו לחיים. בעיקר הבעיה …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני זקוק לעזרתכם בנושא שקצת חלש אצלי: יש לי ראוטר מודם של בזק מדגם 6740U-H1 ויש לו חיבור USB. כשאני מחבר אליו דיסק און קי, נפתחת תיקיית רשת אליה אני יכול לגשת דרך כל מחשב בבית בעזרת סרגל הכתובות, לכתובת \bezeq\bezeq\\, אולם עד עכשיו אני לא מצליח לגשת לתיקייה דרך האנדרואיד (גלקסי 3 שברשותי). אולי יש מישהו פה שיכול להסביר לי בבקשה איך לפתור את הבעיה? תודה על עזרתכם, חיים
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר טיפילינק Model No. TL-WR740N / TL-WR740ND כשאני משתמש באימיול יש לי מזהה נמוך אז אני נכנס ל- PORT FORWARDING ופותח את הפורטים של האימיול לפי האייפי שנמצא לי על המחשב באותו עת נתון העניין הוא שכשאני עושה ריסט למחשב האייפי שהמחשב מושך מהראוטר משתנה ושוב אני צריך לחזור על אותה פעולה בראוטר עם האייפי החדש שהמחשב משך אחרת יש לי מזהה נמוך באימיול מה אפשר לעשות כדי שהדבר יהיה קבוע ? אני לא ממש מכיר את הראוטר הזה - עד היום היה לי ראוטר אדימקס ... תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב WRT54GL ועד היום בבוקר הוא התחבר ללא בעיה ב-L2TP ל-012. היום בבוקר לא הצלחתי לגלוש, אז בדקתי את הנתב וגיליתי שהוא לא מוכן להתחבר. הוא מקבל IP, אבל נותן שגיאת could not connect אחרי כמה שניות. אני מצליח להתחבר עם המחשב ישירות למודם, אז זו לא הבעיה. ניסיתי לנתק מהחשמל, ריסט, restore factory defaults וכו' ללא הצלחה. הקונפיגורציה לא השתנתה מאתמול להיום, ואף אחד לא שיחק עם הנתב? מה יכול לגרום לבעיה? מצורפת תמונה של ה-status בנתב. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב ASUS N550JV האם אני יכול לשדרג לו כרטיס רשת? מבקש המלצה לדונגל WIFI (רוצה דונגל מסיבה אסתטית וביטיחותית כי מתאם כרטיס רשת עם אנטנות יבלות וגם יכול להרוס לי את הפורט USB בגלל זה. תודה רבה נ.ב אני מחובר לסיבים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה מוזרה חייב עזרה ! שאני גולש עם ה 019 בסלולאר אני מקבל מהירות הורדה 10-20 מגה ביט לשניה שאני מוסיף VPN המהירות צונחת ל 0.5 - 2 מגה משהו הזוי בדרך כלל המהירות יורדת ל 4-7 מגה הורדה לא כזאת מהירות נמוכה , בעבר גלשתי עם 012 שזה אותה רשת של פרטנר ולא הייתה לי את הבעיה הזאת מה יכולה להיות הבעיה ? מוריד את ה VPN המהירות קופצת ל 15-20 מגה משהו הזוי , יכול להיות ש 019 חוסמת / מסרסת ספקי VPN ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה ימים שאני מנסה להתקין רשת ביתית קטנה בין המחשב שלי (win xp) לבין המחשב הנייד של אבא שלי (win 2000), המטרה היחידה של הרשת היא להעביר נתונים ממחשב למחשב ולא למטרות אינטרנט כלשהן, כך שלא צריך ציוד נוסף חוץ מהכבל המוצלב. ההגדרות הן: class c IPs: 200.210.1.5/6 subnet mask: 255.255.255.0 ואח"כ עקב עצה שקיבלתי הוספתי גם: defult gateway: 1.1.1.1 הבעיה שלי היא שכשאני מחבר את שני המחשבים ומנסה לעשות PING ממחשב למחשב אני מצליח רק מהמחשב של אבא שלי לשלי, אבל כשאני מנסה מהמחשב שלי לשלו אני מקבל ERRORS!! כמו שרשמתי קודם, ניסו לעזור לי ואמרו לי לנסות את ההגדרות הבאות: IPs: 1.1.1.1/2 subnet mask: 255.255.255.252 defult gateway: 1.1.1.1 אבל זה בכלל לא עזר וקיבלתי את אותה תוצאה. בב…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש אצלי ברשת הביתית 2 מחשבים עם חלונות 8.1 , אחד עם חלונות 7 ואחד עם חלונות 10. המחשב עם חלונות 10 רואה ברשת את כל האחרים אבל האחרים לא רואים אותו. האחרים רואים אחד את השני. אני כן מצליח לעשות מיפוי כונן רשת ידני של SHARE שנמצא בחלונות 10 , כלומר שהגישה מתאפשרת אבל משום מה המחשב עם חלונות 10 לא מופיע אוטומטית במיפויי הרשת של המחשבים האחרים. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני אקנה לפטופ (אתם מוזמנים לעזור לי בבחירת לפטופ באשכול הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479798.new#new), אני ארצה להתחבר איתו לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית יש לי כל מיני התלבטויות/חששות/סתם דברים שאני לא יודע ולכן אני צריך אתכם אז ככה כרגע יש בבית יש 2 מחשבים שולחניים האחד ממוקם בממ"ד, השני בחדר "נורמלי" הם מחוברים בינהם ברשת דרך קו הטלפון הקווי (לא רשת אלחוטית) אני חושב שזה נקרא HPNA 3, תקנו אותי אם אני טועה הנתב ממוקם במחשב שבממ"ד, הנתב הוא PowerNet PAR 720G, ומתחבר למחשב שבחדר ליד דרך קו הטלפון כשלמחשב השני יש מתאם מסוג PET-320שגם כן מחובר לקו אז בקרוב יהיה בבית לפטופ שאותו כמובן ארצה לחבר באופן אלחוטי לאנטרנט, השאלה היא.. איך? או יותר נכו…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לרכוש נתב ויש לי 2 מחשבים בבית נייח ונייד אני רוצה לחבר את הנתב למחשב הנייח אך הוא נמצא בתוך חדר ממ"ד איזה סוג של נתב כדאי לי לקנות כדי שתהיה לי קליטה בכל הדירה? ואם אפשר לצרף נתבים מומלצים בתודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
tp-link tl-wr841nd עשיתי עידכון לגירסה והכתובת השתנתה מ 192.168.1.1 ל 192.168.0.1 הכל טוב ויפה רק שכל פעם צריך לנתק מהחשמל בשביל להכנס לממשק מבדיקה שעשיתי הניתוק חשמל מחזיק 24 שעות הכל עובד מצויין רק שלא ניתן להכנס לממשק תודה מראש שידרגתי מ TL-WR841ND_V7_100929 ל TL-WR841ND_v7_120201 מכאן http://www.tp-link.com/en/support/do...1ND&version=V7
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי נתחיל מהתחלה. התחברתי לאינטרנט המהיר של נטוויז'ן לפני כחודש ושבוע למסלול adsl של 750 הורדה ו96 עלאה. הזמנתי מודם usb כי לא ייחסתי חשיבות רבה לסוג המודם אכן הוא הגיע אליי אחרי כמה ימים. התקנה עברה בשלום והנה אני גולש באינטרנט להנאתי. ואז התחילו הבעיות. לאחר כמה שעות של עבודה רציפה באינטרנט- הורדה עם תוכנות השיתוף, החיבור החל להתנתק. חשבתי זה תופעה חד פעמית וזה יעבור אבל זה המשיך- מדי כמה זמן זה פשוט התנתק והיה צריך להתחיל מחדש את המחשב. התקשרתי למחלקת תמיכה של נטוויז'ן והם אמרו שזה בגלל האופ שבו בנויה win98 שבה אני משתמש ואין מה לעשות. עכשיו כמה שאלות: 1. עד כמה החלפת מודם תעזור לפתור את הבעיה, אם בכלל. 2. האם מעבר לאקס פי ינזער או יקטין את ההתנתקות 3. האם יש דרך להתח…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתחבט בדילמת אפיון רשת חוטית CAT 5e בבית שלי. כיום אני מחובר לאינטרנט דרך HOT עם HotBox שמחובר למחשב שלי ולראוטר TL-WR1043ND חדש. הראוטר מפיץ אות WiFi ומחובר ללפטופ בסלון (משמש כמדיה סנטר) דרך HomePlug. חווית הצפייה בסלון היא לחלוטין לא אנושית, לרוב התמונה נתקעת באמצע ואי אפשר לראות ככה סרט/סדרה. התכנון המקורי שלי היה להשחיל כבל CAT 5e מארון התקשורת דרך התעלות הקיימות של הטלפון (2 חדרים) והכבלים (חדר שינה וטלוויזיה בסלון). בארון להכניס את ה- HotBox והראוטר לחבר אותם דרך ה WAN ואת 4 הנק' לחבר מן הסתם דרך ה- LAN. בפועל נראה שאין מספיק מקום בארון (תמונה מצ"ב) וצריך עוד לחבר שם שקע חשמל.... איך לדעתכם הכי כדאי לסדר את התשתית של הרשת הביתית? אני לא רוצה …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעתי כל הזמן שאנשים שידרגו את המודם שלהם לגרסה כזאת וכזאת ואין לי מושג על מה הם מדברים. יש לי מודם ADSL אלקטל.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי D-Link-524, ולאחרונה הוא עושה לי כל מיני ניתוקים רנדומליים של כמה שניות ואז חוזר לבד. חיפשתי בזאפ ראוטר זול וטוב ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=748279 אין לי מושג בנתבים ואני לא יודע אם הוא טוב. מה אתם אומרים? אני מחפש נתב בטווח של 200 שקל פלוס מינוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המודם dlink-6740u h1 מבזק שאותו הפכתי לברידג' וקניתי את הראוטר 1043nd V2 של TP LINK.. עכשיו אני רוצה לבדוק אם אני על RA אבל אני לא מצליח להכנס למודם עצמו כדי לבדוק נתוני קו... מה עליי לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, לרווחת משתמשים אחרים שנתקלים בתקלה שנתקלתי בה, להלן התקלה והפתרון לה. התקלה הראוטר של לינקסיס (LinkSys) המחובר למודם של hot (הוט) עם חיבור ישיר (ללא חייגן) אינו מחדש כתובת IP לאחר ניתוק אינטרנט זמני של הוט. תשתית האינטרנט של הוט אינו יציבה ב-100% ולצערי מתרחשים ניתוקים אחת לכמה ימים ולפעמים בתדירות גבוהה יותר. במידה והמחשב מחובר ישירות למודם של הוט, אז הניתוק אינו נראה לעין כמעט במידה והוא קצר. לעומת זאת, אם המחשב מחובר לנתב שהוא מחובר למודם, אזי הנתב אינו מגיב כראוי לניתוקים אלו. פעולות שונות שאמורות לעזור, לא עזרו כלל: restart Restore to Factory defaults Renew IP Address אדגיש שהנתב מחובר בעזרת DHCP כי ביקשתי מבזק בין-לאומי חיבור ללא חייגן. הפתרון שדרוג ה-Firmwa…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אז ככה ליפני כמה ימים הוט החליטה שיש אתרים שיש בהם יותר מידי מידע צריך לסגור אותם. בגלל שהם נותנים 100M יש להם עומס אז הם רוצים שלא נוריד דברים שלא ניגלוש באתרים כבדים ועוד והם כאילו אומרים שהם נילחמים באתרי הורדות. אני אישית חושב שזה טיפשי אבל הינה הסרטון והסברים בנאדם תותח שעבד קשה בשביל זה. "אם תוכנה או תוכן מסוים מוצאים חן בעיני, אני משלם עליהם. אני מוחה על חסימת הרשת על ידי גופים מסחריים" http://www.internet-israel.com/internet/%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי שנים בתשתית 30 מגה בהוט עם מודם רגיל ומיושן. ברשותי ראוטר של asus בעזרתו בניתי רשת אלחוטית 2.4 ו-5. אתמול שדרגתי תשתית ל-200 וקיבלתי מודם הוטבוקס משולב נתב. אבל הwi-fi שלו חלש ובכלל תומך רק ברשת 2.4. נראה לי הסתדרתי עם הכבלים, העברתי הוטבוקס למצב גשר, כבל רשת בקצה אחד נכנס למודם, בקצה השני לWAN של הראוטר ASUS, הכל עובד, הwi-fi של הוטבוקס כבה, אבל מעכשיו אני לא מצליח להיכנס להגדרות ראוטר, הכתובת router.asus.com לא נפתחת יותר. מה אני עושה לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7811DAC http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/au/wireless_adapters_ac600_dual-band/ew-7811dac/ . וראטור שבזק הביאו לי D LINK 6850. משום מה הכרטיס רשת מסרב לזהות את הרשת של ה-5GHZ, לעומת זאת הטלפון הסלולרי מזהה אותה ועובד איתה מצויין. אשמל לפתרונות אפשריים. תןדה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי להגדיר הצפנה לרשת היום כי היה לי זמן פנוי והגדרתי בנתב WPA וכולי. משום מה יכולתי עדיין להתחבר מכל המחשבים בבית אצלי לרשת בלי סיסמה והרשת הופיעה לי כבלתי בטוחה. למרות שהפעלתי את האפשרות APPLY לאחר ההגדרה הסקתי שאולי זה לא עבד כמו שצריך אז נכנסתי לתפריט TOOLS ובחרתי בRESTART תחת אפשרויות הנתב (בדומה לכך שהייתי מנתק אותו מהחשמל ומחזיר). לאחר שהנתב עלה אני לא מצליח להיכנס אליו ולא להתחבר אליו גם לא ברשת האלחוטית וגם לא ברשת קווית אני לא מקבל ממנו כתובת ולא כלום. הנורות עצמן עובדות כמו שצריך אבל אי אפשר להתחבר. ניסיתי לעשות RESET כמו שכתוב בחוברת (לחיצה בת 40 שניות על הכפתור) אבל זה לא עוזר בכלל. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-