עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זה מעצבן אותי כבר הרבה זמן! אני לא מצליח לפתוח נגיד שרת של רדיו על המחשב, להשתמש בשירות REMOTE של האימיול או להשתמש ב vibestreamer אני מצליח להתחבר לעצמי רק דרך הרשת עם האיפי הפנימי (10.1.1.X). אם אני מנסה להתחבר עם האיפי החיצוני זה פשוט לא מגיב.. זה רק בתוכנות מסוימות... נגיד ב UT אין לי בעיה לפתוח שרת ושיתחברו אליו או ב GENERALS ועוד די הרבה משחקים... יש לי בבית ראוטר עם פורטים פתוחים, ואין לי Fire-wall יש לי גם High ID באימיול. ואני לא מצליח להבין מה הבעיה תעזרו לי

2. אז ככה, זה התחיל לפני מספר חודשים כשהאינטרנט נפל לגמרי (גם אצל השכנים). באו, בדקו, אמרו שיסדרו. מאז שסידרו את הבעיה, התחלתי להרגיש באיטיות נוראה בהורדה. נסבל. לאחרונה האיטיות מורגשת גם בהורדת טורנטים. מאז ומתמיד הורדתי מטורנטליץ על מהירות מקסימלית. בשבוע-שבועים האחרונים, הורדות "חמות" אני מוריד על 100 ולפעמים אני מצליח לגרד 200 KB לשניה. משחקי רשת? בוא נתאר את המצב. כשאני מתחיל לנוע, כל כמה שניות או שהדמות שלי חוזרת קצת אחורה או לפעמים גם אני מוצא את עצמי חמש מטר קדימה. לא-משנה-איזה משחק ולא משנה אם זה בPC או בקונסולה. ניסיתי חיבור ישיר. חיבור L2TP חייגן. אותן תוצאות. כשלישראלים אחרים בשרת יש פינג 70 אני מקבל 150. ביצאתי TRACERT לאחד השרתים ששיחקתי: C:\Users\>tracer…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by PeterT89,

שלום, יש לי תשתית של HOT והספק HOT NET. לאחר בירור קל התברר שבHOT אין דבר כזה IP דינמי או יותר נכון יש, אבל אין אפשרות לשנות את הIP, הIP משתנה לבד כל 3 חודשים בערך. אני חייב לשנות את הIP על בסיס קבוע ולכן רציתי לשאול האם יש משהו שפספסתי, האם כן אפשרי לשנות את הIP לפי הצורך או שאני תקוע עם הIP ל3 חודשים. אם כן חשבתי על לרכוש שרת VPN, אני לא כזה מבין בשרתי VPN לכן רציתי הסבר כללי על איך זה עובד. האם אני רוכש שרת VPN אני בעצם מקבל כתובת IP במדינה בה השרת נמצא, נכון? זאת אומרת אם לדוגמה אני רוכש שרת VPN שיושב בגרמניה לצורך העניין, הIP שאני מקבל יהיה של גרמניה - האם יש אפשרות לשחק עם זה ולהגדיר מדינה שאני רוצה או שהIP הוא קבוע של אות…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by yellow acid,

בדיוק עכשיו שיינתי מסלול בהוט וקיבלתי למייל את החוזה. כתוב שם שהם יכולים לחייב אותי על שימוש מעל 50 ג'יגה! :o יש למישהו יש עוד פרטים בנושא? גם בספקיות אחרות זה ככה? אני שוקל ברצינות להתנתק מהם בגלל זה...

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מתכוון כרגע לחבר 4 מחשבים ברשת הזאת.. 8 מגה של בזק (כשהם ימכרו 10 אני יעשה 10) יש מרחק דיי רב בין במחשבים , יש שתי מחשבים דיי קרובים שרק קיר מפריד ביניהם.. יש מחשב אחד שהוא בקומה אחת מעל לשתי המחשבים האלה.. ומחשב אחד שנמצא 2 קומות מתחת במרתף.. (שאם זה משנה הפלאפון לא קולט שם אם זה אינדקציה למשהו) התקציב שלי הוא 500 ש''ח , אני הבנתי שהראוטרים שבזק מביאים הם ראוטרים גרועים ולכן אני מעוניין לקנות אחד באופן פרטי, חשוב לי שתהיה לי שליטה על הרשת , כוננים משותפים , פתיחת פורטים וכו'...

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Ronen Mars,

היי, האם מתאם כזה או כזה נותן תמורה מלאה למחיר ? האם כדאי ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by tsachi,

יש לי ראוטר אלחותי של אלקטל ואני צריך שמישהו יעזור לי לפתור את בעיית הlowid בבקשה....

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by guyshen100,

אני מחובר לכבלים (עם 012) ואני רוצה להתקין FTP SERVER על המכונה שלי ולפרסם אותו באתר. (תמונות וכאלה...) הבעייה היא שהIP משתנה מחיוג לחויג. כיצד ניתן לשמר כתובת IP באופן קבוע? תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני מנסה לסנכרן בין 2 מחשבים באמצעות שרת מסוים שמאפשר סנכרון באמצעות FTP מקוון (ככל שרלוונטי יישום שמאפשר סנכרון Outlook בין שני מחשבים). שני המחשבים מריצים Windows 8.1 ואותו אנטיוירוס (NOD32). המחשבים מחוברים לאותה רשת ועדיין מחשב אחד מסתנכרן לשרת ללא כל בעיה, לעומת זאת המחשב השני אינו מצליח להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל הנה: * CheckFtpError(62) ftp error: ftpErrorTimeout * CSync2FtpConnection::enumerateFTP(360) CheckFtpError(error) 0x8007274C = A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. התמיכה הטכנית של התוכנה התייאשו.... בהתחשב…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by SyndromE,

חג שמח! כרגע בחיבור 10Mbps, התבקשתי להחזיר את ה-D-Link DSL 2650U המשומש לבעליו המקורי דווקא היום לקראת הסופ"ש :cleric: זה משאיר לי לקום מחר בבוקר ולקפוץ לחנות של בזק "לאסוף" נתב (במתכונת חינם + תירוץ לקנוס אותך אם תעזוב בשנתיים הבאות) שלא טרחתי לאסוף מאז ההתחברות. אני לא זוכר אם מגיעה לי זכות הבחירה, אך בהנחה שכן - איזה נתב מומלץ מהחבורה ? (הרשימה מעודכנת?) עם ה-2650U היו לי בעיות קליטה\מהירות נמוכה ב-WiFi למרחק של כ-16מ' מהחדר לסלון. ואולי בעיות DHCP פה ושם, מהם נמנעתי ע"י צימוד כתובות IP פנימיים ל- mac של ציוד קבוע בבית. לא ברור לי כמה תקן N יעזור פה, אבל שמעתי סיפורים שנתבי בזק עלובים עד כדי סיבה טובה לדחוף לך רפיטרים :-X לכן, אולי בכלל כדאי להשקיע 300ש"ח בנת…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. עשיתי פירמוט ועכשיו זה מוגדר שם על קבל כתובת IP באופן אוטומטי להשאיר ככה או להכניס את מה שהיה במחשב הקודם ?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by gal426,

שלום כולם יש לי מכשיר אנדרואיד שאני משתמש בו לשיחות דרך WIFI CALLING עכשיו הבעיה היא שזה לא עובד אצלי בבית אבל במקומות אחרים כן מה שעלה לי לראש שאולי צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג וגם לפרטנר (חברת הסלולר) לא יודעים וטוענים שאין יש דרך שאוכל לעקוף את זה ולהשתמש בזה כמו שצריך? תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by CyberBot,

http://i58.tinypic.com/2n85sax.jpg מבין השלושה תודה לסטרימינג סרטים ולגלישה מהטלפון

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני גר בבית קרקע עם 2 קומות שבקומה הראשונה הראוטר נמצא בחדר שלי. קיר אחד של החדר שלי זה קיר ממד. קניתי מגדיל טווח לפני שנה ושמתי אותו בסלון שזה 7-10 מטר מהחדר שלי ועדיין הwifi לא מגיע לקומה העליונה בעוצמה טובה ובחלק מהחדרים בקומה למעלה אין בכלל קליטה של הwifi. הראוטר שנמצא ברשותי הוא: TP Link W9980 והמגדיל טווח שיש ברשותי הוא TLWA850RE של TP Link אני מחפש פיתרון שיגרום לwifi להגיע לכל הבית בעוצמה גבוהה. פיתרון זול אם יש. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. 24 קיי פה, 24 שם ויש להם עוד חבילה להציע מסובסדת על ידי! זה מדהים - אני מוריד שני קבצים משני שרתים שונים כל אחד בנפרד. מקבל בין 30-40 כ"א. כשאני מנסה שניהם במקביל המהירות הכללית יורדת ל40 בול. ולא, אין לי הגבלה בתוכנה (getright וכו). ובקובץ הבדיקה של בזק אני מקבל 193קיי. מה תגידו?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by tomer_bb,

שלום רב אני מעוניין לרכוש נתב ויש לי 2 מחשבים בבית נייח ונייד אני רוצה לחבר את הנתב למחשב הנייח אך הוא נמצא בתוך חדר ממ"ד איזה סוג של נתב כדאי לי לקנות כדי שתהיה לי קליטה בכל הדירה? ואם אפשר לצרף נתבים מומלצים בתודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by urich,

רק רוצה לוודא: מודם siemens c2-010 מתאים לNGN כי דיברתי עם הנציג והוא אמר שמודם שלי לא תואם המהירות שאני מקבל אפילו שמבחן באינטרנט הראה שאני כן מקבל את המהירות שאני צריך. חוץ מזה שיש מצב שאחי החליף את המודם של אבא שלי במשרד עם המודם הנוכחי (מסיבה כלשהי) אני בכל מקרה אשמח לא להגיע לבזק סטור

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום, החלטתי להתנתק מבזק ולעבור להוט בתשתית 100M. לצערי אני נתקע עם הנתב VVG2000 של חברת בזק. לאחר בדיקה הבנתי שאין אפשרות להגדיר בנתב חייגן L2TP לשימוש הוט, האפשרות היחידה שיש לי היא להגיד את החייגן במודם של הוט ולהפוך את הנתב הנוכחי לשימוש כראוטר בלבד. בבזק לא היו מוכנים לעזור לי כיצד להפוך את הנתב לשימוש כראוטר בלבד... אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד להגדיר את הנתב שישמש לי כראוטר בלבד. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. ביום שלישי שעבר עברתי לתשתית של הוט כדי שאוכל להנות מאינטרנט 100MB (בזק מציעים רק 40 באזור שלי) מאז שעזב הטכנאי היו לי עשרות אם לא מאות ניתוקים מהאינטרנט. לפעמים האינטרנט פשוט מתנתק (ללא שום חיווי על הHOTBOX) זה קורה בכל המכשירים בבית (קווים ואלחוטים כך שהם לא הבעיה). כל הנורות דלוקות בHOTBOX אבל אין אינטרנט. לפעמים זה חוזר אחרי 20 שניות לפעמים אחרי 5 דקות. היה פה פעמיים טכנאי, פעם אחת הוא לא ידע מה הבעיה אז הוא החליף HOTBOX והבעיה נמשכה. פעם שניה אמרו שהתשתית ישנה, החליפו את כל הכבלים עד לארון והבעיה נמשכת... אני צעד מלחזור לבזק כל הנתונוים בראוטר נראים תקינים (עוצמות, שגיאות וכו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה לפני שאני מתנתק מהם?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by amar Erez,

שלום לכולם ! רציתי לקבל המלצה לספק אינטרנט למשחקים דרך הרשת שייתן פינגים טובים סביב ה50 פינג היום אני בתשתית הוט בחבילה של 500 גיגה וספק הוטנט ברצוני להישאר בהוט בתשתיתולעבור לספק שייתן את הפינג הנורמלי כרגע בהוטנט הילד משחק פורטנייט ומקבל פינגים באזור ה80 ל 120 ברצוני לציין גם שאני בחבילת גיימינג אצל הספק הוטנט רוצה לקבל ממכם המשתמשים המלצות לספקים טובים עם פינג נורמלי או שמה שיש לי זה נורמלי בברכה ארז

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. התחברתי לבזק בינלאומי . והיום פתחתי את דף החוזה וזה מה שרשום : גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 10.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה"). מה זה משהו חדש שמגבילים ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by yadin,

יש לי מודם נתב דגם RTA 1320A -ROTAL וראוטר TP LIK הראוטר רוב הפעמים בהיום עושה כמה ריסטרטים ללא סיבה כך סתם והראוטר מחובר לאיזה 4 מחשבים לבית 2 מגה וזה מרציח הראוטר והמודם בחדר שלי כל ריסט כולם יוצאים עלי ''אתה ערוס אותו''נכון אתה נוגעה בו'' כולם מוצאים עלי תעצבים מה הסיבות לעשות ריסט? עריכה:הראוטר ביכלל לא עושה ריסט רשום רק אין גישה לאינטרנט ולפעמים לרשת יש ווינדוס 7

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אהלן ראיתי מבצע ממש טוב של הוט על האינטרנט וטלפון ביתי - לצערי חייב בבית 100מגה + 300 דקות ב100 לחודש רציתי לשאול איזה מודם מומלץ לקחת? או שהם יביאו לי מודם ספציפי משולב לאינטרנט ולטלפון? (או לחלופין מודם טלפון ראוטר..) לא ממש בקיא בציוד הנוכחי שלהם... תודה רבה

24. שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני לא היחידי בעניין כמשתמש ותיק ב torrentleech יש לי בעיה של איטיות במיוחד בשעות הלילה עכשיו הדבר לא מדבר אל ההורדות בתוכנה מדובר יותר בגלישה באתר ובמיוחד בהורדת קובץ ה TORRENT באתר מישהו נוסף נתקל בדבר? בדקתי כל דבר אפשרי מדובר בחיבור ללא חייגן במהירות 2.5 בתשתית כבלים עם IP של בזק בינלאומי תודה מראש לעונים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by sasha_sver,

שלום לכולם, אשמח לעזרה: רכשתי מEBAY מודם ADSL2+ מהדגם שבכותרת Tenda D820B. למיטב הבנתי היה מדובר במודם PLUG&PLAY כל שצריך הוא להגדיר VPI/VCI בהתאם לספק. ואולם, משום מה המודם לא מאפשר את השינוי של הערכים הללו, לא נותן לי לעדכן FIRMWARE לאחד אחר, וכמובן כתוצאה מכך גם איננו עובד PLUG&PLAY... אשמח לקבל עזרה אם מישהו במקרה נתקל בבעיה דומה, תודה רבה מראש !!!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים