רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם חברים, אז ככה, מדובר על עסק בשטח של 300 מ"ר + 600 מ"ר חדשים שנוספו עכשיו ומבוצעות עבודות תשתית כרגע (סה"כ 900 מ"ר) מה יש עכשיו - 1. עד כה, במבנה הקטן (300 מ"ר) היו כ- 15 מחשבים שהיו מחוברים בואו נאמר בקומבינות של ראוטר שמחובר לראוטר שמחובר לראוטר שמחובר לאינטרנט + חלק היו מחוברים אל-חוטית. (כמובן ש- 3 מחוברים לראוטר הראשון, עוד 3 לראוטר השני וכן הלאה) - כתוצאה מגדילה עקבית של 10 שנים... 2. יש סוג של שרת שיתופי - מחשב חזק עם 3TB (משותף ברשת הפנימית - כמובן עם יוזרים והרשאות לתיקיות וכו'), אבל זה Windows 7 רגיל, לא Server או משהו, אני לא כל כך מבין בזה... א. העברת נתונים בתוך השרת הפנימי (כלומר ממחשב לשרת) היא איטית מאוד. זה גם משתנה בין מחשבים. המקס' היה 10MBPS וה…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יכול לרשום מה המטרה של שרת אני מחפש מישו שמבין בתחום ויכול להביא לי ICQ או מסן כדי שנדבר וכדי שאני יבין מה הסדר גודל שאני צריך וכו' תודה מראש בר
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכוון כרגע לחבר 4 מחשבים ברשת הזאת.. 8 מגה של בזק (כשהם ימכרו 10 אני יעשה 10) יש מרחק דיי רב בין במחשבים , יש שתי מחשבים דיי קרובים שרק קיר מפריד ביניהם.. יש מחשב אחד שהוא בקומה אחת מעל לשתי המחשבים האלה.. ומחשב אחד שנמצא 2 קומות מתחת במרתף.. (שאם זה משנה הפלאפון לא קולט שם אם זה אינדקציה למשהו) התקציב שלי הוא 500 ש''ח , אני הבנתי שהראוטרים שבזק מביאים הם ראוטרים גרועים ולכן אני מעוניין לקנות אחד באופן פרטי, חשוב לי שתהיה לי שליטה על הרשת , כוננים משותפים , פתיחת פורטים וכו'...
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי אני מבקש לקבל המלצתכם לגבי נתב חדש - בעל לכל הפחות הנתונים הבאים: 1. שיוכל לשמש גם כמודם xDSL (אני כרגע מחובר לתשתית הוט ומרוצה אבל אני לא רוצה לרכוש נתב שיגביל אותי אם ארצה להחליף ספק תשתית) 2. מתג פנימי יציאות גיגהביט (100 מגהביט לא בא בחשבון). 3. תקן אלחוט abgn ואם אפשרי ac (אבל עם תמיכה אחורנית) 4. שער USB 2 או אפילו USB3 לצורך שיתוף דיסק\מדפסת 5. בעל אופציית wake on lan , mimo ואנטנות פריקות 6. אמין ויציב. בעקרון התקציב הוא בסביבות כמה מאות שקלים (אני לא רוכש נתב "כל יום" אז אין לי בעיה להשקיע קצת יותר) נחמד שיהיה - אופציות שרת FTP קליינט ביטורנט מובנה ואופציה לשינוי קושחה (הכי פחות חשוב) תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
ישנו מחשב שאליו מתחבר האינטרנט ולמחשב הזה מתחבר עוד מחשב ברשת וגולש דרכו. איך אפשר לחסום את כל אתרי הSEX במחשב השני(לא השרת). תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משיחות שלי עם הוט 2 מגה זה הטופ שלהם ואין בנתיים כוונות להשוות לבזק (3 מגה)
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לרשת מהמחשב שלי ואח שלי גולש דרכי. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנה שאני יוכל לקבוע נניח שאח שלי יוכל להוריד במקסימום 50KBS ככה שאם אני נניח משחק CS אז יהיה לי רוחב פס מספיק מובטח ואני לא אצטרך לצעוק לו שיבטל את ההורדות? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המודם dlink-6740u h1 מבזק שאותו הפכתי לברידג' וקניתי את הראוטר 1043nd V2 של TP LINK.. עכשיו אני רוצה לבדוק אם אני על RA אבל אני לא מצליח להכנס למודם עצמו כדי לבדוק נתוני קו... מה עליי לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
העברתי את המחשב החדש שלי לחדר בקיבוץ ואי אפשר לעשות שם אינטרנט (לא חיוג ולא ADSL ) אז אני צריף פיתרון איך אני אוכל לשתמש באינטרנט הבית שלי (של ההורים) נמצא בערך כ100+- מטר אז חשבתי על כבל רשת ארוך או אלחוטי אבל שניהם עולים הרבה וזה לא מבטיח לי פינגים טובים שמעתי על איזה תקשורת מין משהו כזה שאתה רק מחבר למחשב וזה הולך ישרות לאיזה לווין או משהו כזה מישהו מכיר ? יש למישהו רעיונות ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים, קניתי את הכרטיס רשת והראוטר הגיעו לי היום , הרכבתי אותם התקנתי TOMATO מדליק תמחשב התקנתי תדרייברים ומה עכשיו ? סיגנל עומד על 2 פסים שהחדר שלי קרוב לראוטר 10 מטר.... עומד על 2 פסים!!! ציפיתי ליותר מהראוטר הזה... ועוד גירסת TOMATO אמורה לשפר...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום..קניתי את הנתב ואני לא מצליח להיתחבר....עברתי על כול המדריך בדיקדוק וביצעתי את כול מה שרשום שלב אחרי שלב...אני מחובר בכבלים בחיבור ללא חייגן והראוטר מחובר בכבל רשת שנימשך מהמודם למרחק של 20 מטר...אני מחבר את הכבל רשת לחיבור הראשי של הראוטר "'WLAN" בנתב וכבל רשת רגיל קטן למחשב ואחותי צריכה לעבוד על החיבור האלחוטי.. אני עובר את כול השלבים עד שאני מגיע לשלב של הI.P צירפתי תמונה..רשום במדריך לכבות את המודם ולכבות את הנתב מהחשמל ולחבר את המודם ואחרי כן את הנתב וביצעתי את זה וזה לא עובד לי...פשוט שיגע אותי... אני צריך לפתור את זה כמה שיותר בדחיפות...אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב אני כרגע עובד עם רשת חוטית יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר הוא מחובר ל hub שיש בו 8 חיבורים של רשת ומחוברים לשם 6 כבלים לכמה מחשבים ויציאות בבית עכשיו אני מחפש פתרון חוטי ואלחוטי אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי שמה שחוטי ישאר מחובר אליו ועם המחשב הנייד אני יוכל להתחבר מכל מקום בבית ושיהיו לו כמובן 6+ יציאות חוטיות אז מה מומלץ ? עד מחיר של 400 ש"ח ועוד שאלה אם קונים היום ראוטר אלחוטי הוא כולל גם מודם בתוכו ? תודה מראש לעוזרים,עידן.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה... הרשת בנויה מ... ראוטר D LINK DSL 2650U בחדר שלי, מחובר בWIFI לINTEL NUC על WINDOWS 7. עוד מחשב בחדר אחר שמחובר בחיבור קווי. לפטופ בסלון על הWIFI. לאחרונה נוסף עוד מחשב INTEL NUC זהה, אבל הוא בחדר רחוק בבית שכבר בקושי יש לו קליטה ויש לו קשיים בחיבור. ונוסף על כך, טאבלט על הWIFI ועוד כ4-5 מכשירים סלולרים שגם יושבים על הWIFI, תלוי מי בבית. ברשת כולם מקבלים IP אוטומטי. לאחרונה נקנה EXTENDER שיושב בסלון שיעזור למחשב הרחוק להתחבר. ואז גם התחילו הבעיות, פתאום באקראי אני או מחשבים אחרים מקבלים IP CONFLICT, באופן במוזר, לפעמים איפוס של המודם עוזר, לפעמים RESET למחשב מסדר את הבעיה, לפעמים הTROUBLESHOOTING של הווינדוס מחזיר אותו לחיים. בעיקר הבעיה …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי היום HOTbox, חיברתי 2 מחשבים עם כבל רשת אחד נייח רגיל ואחד נייד (Dell vostro 131), בצעתי בדיקת מהירות באתר של הוט וקיבלתי במחשב הנייח ping של 25 ובנייד 500+, לאחר החלפת כבלים ומקומות כניסה בנתב אשר לא עזרו, בצעתי בנייד בדיקה בsafe mod וקיבלתי ping של 5 כמה פעמים. אין לי תוכנות שיתוף, מה הסיבה ? מה ניתן לעשות ? תודה רבה חברים.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב אולטרה נייד, MSI U100 עם מערכת ההפעלה windows 7 שאני לוקח איתי לבית הספר. לפני כשנה היה לי חיבור לרשת האלחוטית של הבית ספר בלי בעיה וגם אינטרנט. הכתובת של הראוטר הייתה 192.168.21.254 האינטרנט עבד מעולה במשך כחודשיים, אחרי חודשיים המחשב שלי לאחר שניסה להתחבר אמר לי שהוא לא מצליח לקבל את הכתובת של הראוטר ולא הצלחתי יותר להתחבר לאינטרנט. פתרתי את הבעיה בעזרת הגדרת IP של המחשב שלי, 192.168.21.253 וראוטר 192.168.21.254 הסידור הזה עבד לי עד לפני כחצי שנה. יום אחד ניסיתי להתחבר עוד פעם לרשת האלחוטית, והפעם המחשב שלי בכלל לא הצליח לתקשר עם הראוטר, כשניסיתי לעשות ping לכתובת הראוטר, הוא כתב לי couldn't find host server או משהו כזה. ניסיתי לשנות את הכתובת שהכנסתי למ…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7811DAC http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/au/wireless_adapters_ac600_dual-band/ew-7811dac/ . וראטור שבזק הביאו לי D LINK 6850. משום מה הכרטיס רשת מסרב לזהות את הרשת של ה-5GHZ, לעומת זאת הטלפון הסלולרי מזהה אותה ועובד איתה מצויין. אשמל לפתרונות אפשריים. תןדה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מדפסת WIRELESS איך אני מגדיר למחשב הרחוק שיזהה את המדפסת(WIN XP)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מנסה לעזור לחמותי. יש להם פה מחשב עם Win7 32bit, הראוטר המדובר, "מודם" של Audiocodecs מבית בזב"ל בשביל קו טלפון, ומודם של הוט(אריס). כאשר שלושתם מחוברים, יש אינטרנט, יש טלפון, אבל כאשר אני מנסה לגשת ל 192.168.2.1 אני מגיע לפאנל הניהול של ה AC , במקום לראוטר. הבעיה אגב, היא שעקב כך שהראוטר לא מקונפג, אין WIFI (או יותר גרוע, הוא חשוף לפריצות). אז ניסיתי לרסט את ההגדרות של הראוטר, ניסיתי לחבר אותו ישירות מהמודם, ועדיין אני לא מצליח לגשת אליו. אני מצרף תמונה של ה IPconfig. אשמח לעזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום חזרתי מחודש בחו"ל, והסתבר לי שבהעדרי היה בבית טכנאי שהחליף מודם והגדיר חיבור L2TP. אני משתמש בראוטר של EDIMAX. הבעיה היא שכנראה בעקבות החיבור (מה זה אומר בכלל??) פתאום דברים לא עובדים, אני לא יכול להתחבר למסנג'ר, להוריד טורנטים, אפילו הצ'אט של פייסבוק לא עולה. ניסיתי להחזיר את ההגדרות ל-DYNAMIC IP אבל המודם לא תומך בזה ואין חיבור לאינטרנט. מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה ליפני כמה ימים הוט החליטה שיש אתרים שיש בהם יותר מידי מידע צריך לסגור אותם. בגלל שהם נותנים 100M יש להם עומס אז הם רוצים שלא נוריד דברים שלא ניגלוש באתרים כבדים ועוד והם כאילו אומרים שהם נילחמים באתרי הורדות. אני אישית חושב שזה טיפשי אבל הינה הסרטון והסברים בנאדם תותח שעבד קשה בשביל זה. "אם תוכנה או תוכן מסוים מוצאים חן בעיני, אני משלם עליהם. אני מוחה על חסימת הרשת על ידי גופים מסחריים" http://www.internet-israel.com/internet/%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני אקנה לפטופ (אתם מוזמנים לעזור לי בבחירת לפטופ באשכול הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479798.new#new), אני ארצה להתחבר איתו לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית יש לי כל מיני התלבטויות/חששות/סתם דברים שאני לא יודע ולכן אני צריך אתכם אז ככה כרגע יש בבית יש 2 מחשבים שולחניים האחד ממוקם בממ"ד, השני בחדר "נורמלי" הם מחוברים בינהם ברשת דרך קו הטלפון הקווי (לא רשת אלחוטית) אני חושב שזה נקרא HPNA 3, תקנו אותי אם אני טועה הנתב ממוקם במחשב שבממ"ד, הנתב הוא PowerNet PAR 720G, ומתחבר למחשב שבחדר ליד דרך קו הטלפון כשלמחשב השני יש מתאם מסוג PET-320שגם כן מחובר לקו אז בקרוב יהיה בבית לפטופ שאותו כמובן ארצה לחבר באופן אלחוטי לאנטרנט, השאלה היא.. איך? או יותר נכו…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שוקל להזמין נתב מדגם WDR3600 של TP-LINK מחו"ל. יש למישהו ניסיון עם הזמנה של נתבים שפועלים גם ב- 5Ghz מחו"ל? מה קורה אם זה נתפס לביקורת? האם אי אפשר לשחרר את זה בכלל? מישהו הזמין והכל עבר חלק?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של LEVEL ONE נתב אלחוטי דגם WBR-3406 בתקן 802.11g מהירות 54Mbps ויש לי 3 מחשבים ( 2 נייחים ו 1 נייד). הנייחים פועלים עם האינטרנט רגיל והנייד הוא של חברת DELL והיה בוא ווינודס VISTA (בויסטה נכנסתי לאינטרנט חופשי..) והחליפו לי לXP ועכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר אינטרנט בנייד ככה שאפשר להתחבר לכל רשת מקומית.. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מודם של סמסונג AHT E300 ושמעתי שאפשר לפרוץ אותו. עכשיו, אם אני פורץ אוות אז מה זה נותן לי? חיבור טוב יותר? הופך אותו לראוטר? מה? תודה על העזרה. ולמי שיש אולי מקום שאפשר לפרוץ בו את המודם אני אודה מאוד.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-