רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
רק רוצה לוודא: מודם siemens c2-010 מתאים לNGN כי דיברתי עם הנציג והוא אמר שמודם שלי לא תואם המהירות שאני מקבל אפילו שמבחן באינטרנט הראה שאני כן מקבל את המהירות שאני צריך. חוץ מזה שיש מצב שאחי החליף את המודם של אבא שלי במשרד עם המודם הנוכחי (מסיבה כלשהי) אני בכל מקרה אשמח לא להגיע לבזק סטור
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ברשותי ראוטר EDIMAX BR 6204Wg ומתאם אלחוטי DRUC-U2/Cohiba rev0/PRISM (לא בטוח מה השם הנכון) ושני מחשבים אחד עם Win 7 ultimate x64 ואחד עם XP. אני מעוניין להתקין את הראוטר על המחשב עם XP ואת המתאם על מחשב עם וינדוס 7 הבעיה היא שלא הצלחתי בשום אופן להתקין את המתאם על המחשב עם וינ 7, ניסיתי את כל הדרייברים כולל הדיסק שיש ברשותי, אני מקבל שגיאה שחסר PRISMAP.dl, הורדתי, שמתי גם בתיקיית ההתקנה וגם ב-system32 ועדיין אותה שגיאה. התקשרתי לבזק, מהם קניתי את הנתב לפני כמה שנים, והנציג טוען שהם מעולם לא מכרו EDIMAX ואין לו מושג על מה אני מדבר, למרות שעל המתאם רשום Bezeq ואני די סגור שרכשתי מהם את הנתב והמתאם. הנציג הציע שאולי רכשתי מבזק בינלאומי אבל אני בספק. בסופו של …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשמוע את דעתכם על הswitch הזה: דגם SG110-16 של cisco http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SG110-16 טוב? שווה את המחיר?(500₪) והאם הוא יתאים לצרכים שלי? כרגע כל המכשירים בבית מחוברים בצורה אלחוטית למודם-נתב של בזק והכל עובד זוועה. בבית גרים חמישה אנשים וכולם צרכני תעבורה כבדים. הרכבתי נתב של pfsense ואני מתכוון להפוך את המודם-נתב למודם בלבד(ברידג'?) אותו אחבר לנתב שיתחבר לסוויץ' שאליו יתחברו כל המכשירים בבית בצורה קווית מלבד הסלולרים. הרשת האלחוטית תתחבר גם היא לסוויץ ע"י AP בכל אחד מהחדרים. סה"כ אשתמש ב13 יציאות מתוך ה16 הללו.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אפשרי או חוקי לחבר שני מודמים עם משתמשים נפרדים לאותה תשתית? תודה מראש חבר'ה!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש אצלי ברשת הביתית 2 מחשבים עם חלונות 8.1 , אחד עם חלונות 7 ואחד עם חלונות 10. המחשב עם חלונות 10 רואה ברשת את כל האחרים אבל האחרים לא רואים אותו. האחרים רואים אחד את השני. אני כן מצליח לעשות מיפוי כונן רשת ידני של SHARE שנמצא בחלונות 10 , כלומר שהגישה מתאפשרת אבל משום מה המחשב עם חלונות 10 לא מופיע אוטומטית במיפויי הרשת של המחשבים האחרים. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב. טכנאי בחנות מחשבים אמר לי להתקין את התוכנה TeamViewer אצלי כדי שהוא יוכל להשתלט לי על המחשב ולתקן בעיה שקרתה. חבר שלי אמר לי לא להסכים בשום אופן, כי אפשר אחרי זה להשתלט על המחשב מתי שרוצים, ולהתקין "רוגלות". כמו כן אפשר להוציא כל חומר שרוצים מאותו מחשב. זה נכון? או שכדאי לאפשר לטכנאי לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך לתוכנת pcAnywhere תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משיחות שלי עם הוט 2 מגה זה הטופ שלהם ואין בנתיים כוונות להשוות לבזק (3 מגה)
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי דיונים שנמשכו כמעט 4 שנים, אושרה בשבוע שעבר תביעה ייצוגית כנגד חברת נטוויז'ן, בטענה כי נמנעה מלנתק לקוחות מסוימים בתוך פרק הזמן שנקבע בחוק, ברישיונות ובחוזה ההתקשרות. השופט, פרופ' עופר גרוסקופף מבית המשפט המחוזי בלוד, קבע שהתובעים הוכיחו כי התקיימה בחברה מדיניות פסולה של אי-ניתוק לקוחות במקרים בהם לא נוצר קשר עם הלקוח או שנוצר עמו קשר אולם המשא ומתן לא מוצה. (תיק: תצ (מרכז) 30759-02-13) מצ"ב תקציר תקציר ההחלטה של השופט בקובץ PDF. תקדין - ייצוגית נגד נטוויז'ן_ לא ניתקה בזמן לקוחות שלא נוצר עימם קשר לאחר מתן הודעת ההתנתקות.pdf
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הנתב הנ"ל לאחר עדכון firmware ל- dd-wrt האחרון (תומך L2TP). חיבור כבלים+נטוויז'ן. הבעיה: הנתב מסכים להתחבר לאינטרנט רק עבור כתובת השרת 212.143.205.253 אבל לא עם השם cable.netvision.net.il אולי זאת בעיית DNS? בכלל יש פתרון? אם מישהו יכול לעזור בהגדרות נוספות אני אודה לו מאוד. אורי
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי רוטאר edimax 6104wb ומודם alcatel ספייד טאצ הום אני עובד עם ווינדוס 7, רציתי לדעת איך אני מתקין ומגדיר ורשת אלחוטית,תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האינטרנט שלי איטי בצורה מטורפת מאז שפירמטתי.. זה מתבטא בעיקר בהורדות (מוריד על 10-20 קילו בייט ממקומות שהייתי מוריד על 200). זה בעיקרון הפתיח לשאלה הבאה: נכנסתי ללוג של הראוטר שלי ויש שם משהו שאף פעם לא ראיתי. כל הלוג מפוצץ בהודעות כאלו: 2006.09.17 05:38:01 **IP Spoofing** 127.0.0.1, 80->> 88.152.99.90, 1959 (from ATM Inbound) 2006.09.17 04:31:26 **SYN Flood to Host** 192.168.1.2, 1504->> 64.236.46.63, 80 (from ATM Outbound) 2006.09.17 02:30:14 **UDP Flood to Host** 192.168.1.3, 3636->> 151.44.140.215, 1024 (from ATM Outbound) לפי מה שמצאתי בגוגל לגבי ה IP SPOOFING זה אומר שהאקרים מנסים לפרוץ לי למחשב או משהו כזה.. אני חושב. מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במידה ואני מביא מחול את הראוטר, האם הוא תקני מבחינת ערוצי 5GHZ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחובר לHOT כתשתית ולבזק בין לאומי כספק. המודם והראוטר (TPLINK 1043) נמצאים אצלי בחדר. בסלון יש מחשב עם מערכת הפעלה לינוקס, שמשמש לXBMC ואליו מחובר HD חיצוני שעליו נמצאים כל הסרטים והסדרות, והHD ממופה ככונן רשת. היום העברתי מהחדר שלי (מזכיר שם הראוטר נמצא) לכונן הרשת שירים מהסמארטפון במהירות של 900 קילובייט בערך. אח"כ העברתי סרט מהמחשב שבחדר שלי באיכות HD (כמעט 6GB) במהירות של בערך 400 קילובייט ואחרי כל כמה דקות מתרחש ניתוק מהכונן רשת ואני צריך לנסות להעביר את הקובץ שוב. השאלה שלי האם ריפיטר יחזק את הרשת הביתית שלי? יש ברשותי ראוטר של בזק דגם NETGEAR DGN 2200 V2 שחבר נתן לי, האם אפשר להגדירו כרפיטר (מזכיר שהתשתית שלי היא של HOT)? ואם כן איך כדאי להשים אותו…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
האם זה צריך להיות ככה . בחיבור שלי הסטנדרטי בנתב RTA1025W .זה מוגדר ך . לא לשנות ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. לחברת XIAOMI יש ראוטר בשם Xiaomi Mi WiFi Router 3C. רציתי לדעת אם אוכל לרכוש ראוטר זה כדי לעשות בו שימוש כ AP (אקסס פוינט, בוסטר, ריפיטר). על פניו, איני רואה כל מניעה, אך אני הדיוט בתחום. אשמח לשמוע כל עצה או דעה לפני ביצוע רכישה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה מעצבן אותי כבר הרבה זמן! אני לא מצליח לפתוח נגיד שרת של רדיו על המחשב, להשתמש בשירות REMOTE של האימיול או להשתמש ב vibestreamer אני מצליח להתחבר לעצמי רק דרך הרשת עם האיפי הפנימי (10.1.1.X). אם אני מנסה להתחבר עם האיפי החיצוני זה פשוט לא מגיב.. זה רק בתוכנות מסוימות... נגיד ב UT אין לי בעיה לפתוח שרת ושיתחברו אליו או ב GENERALS ועוד די הרבה משחקים... יש לי בבית ראוטר עם פורטים פתוחים, ואין לי Fire-wall יש לי גם High ID באימיול. ואני לא מצליח להבין מה הבעיה תעזרו לי
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה לסנכרן בין 2 מחשבים באמצעות שרת מסוים שמאפשר סנכרון באמצעות FTP מקוון (ככל שרלוונטי יישום שמאפשר סנכרון Outlook בין שני מחשבים). שני המחשבים מריצים Windows 8.1 ואותו אנטיוירוס (NOD32). המחשבים מחוברים לאותה רשת ועדיין מחשב אחד מסתנכרן לשרת ללא כל בעיה, לעומת זאת המחשב השני אינו מצליח להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל הנה: * CheckFtpError(62) ftp error: ftpErrorTimeout * CSync2FtpConnection::enumerateFTP(360) CheckFtpError(error) 0x8007274C = A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. התמיכה הטכנית של התוכנה התייאשו.... בהתחשב…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבן שלי חושק במצלמה דיגיטלית שיש לה יכולת שידור התמונות למחשב באמצעות פרוטוקול wifi. באפשרותי להביא המצלמה מחו"ל אבל היבואן בארץ מסר לי שפרוטוקול השידור של המצלמה אינו מאושר בארץ ומשתמש בתדר אסור. להלן תיאור הרכיב. The XXXXXXXXXXX features a built-in wireless unit, that enables IEEE 802.11b/g LAN support, או, IEEE 802.11b. האמנם נכון?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מה מבין השניים הללו הוא עדיף ובנוסף האם שניהם בוודאות כוללים מודם ? , תודה . http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/vegn_2610_1.html http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/6850_1.html
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרגע ראוטר של Linksys WRT54 עם קושחה של TOMATO , לפי מה שהבנתי מדובר בראוטר אולי הכי נפוץ בעולם.. תכלס הוא עושה את העבודה כמו שצריך ובודדות הפעמים שהוא היה צריך לעשות ריסט או משהו. הבעיה העיקרית היא כמובן המהירות העלובה שהוא מספק לרשת האלחוטית , כי הוא בדור הישן b/g , אם זה טעינה של סרט יוטיוב באייפד בHD , בסלון וכו'. אני גר בבית עם 2 קומות , הראוטר עם המודם ממוקמים בקומה העליונה ומספקים רשת אלחוטית לכל הבית , ומחשב אחד מחובר ישירות בLAN. הדרישות הם כמובן כיסוי נרחב במהירות גבוהה, אני לא יודע אם 3 אנטנות עדיפות על 2 , כי לראוטר של לינקסיס יש 2 והוא מכסה יחסית לא רע את הבית , כולל את הגינה , אבל המהירות גלישה היא כמובן על הפנים. יש הצעות כלשהם ? הבנתי שהראוטר TL-WR9…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לרכוש נתב ויש לי 2 מחשבים בבית נייח ונייד אני רוצה לחבר את הנתב למחשב הנייח אך הוא נמצא בתוך חדר ממ"ד איזה סוג של נתב כדאי לי לקנות כדי שתהיה לי קליטה בכל הדירה? ואם אפשר לצרף נתבים מומלצים בתודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי את הראוטר - buffalo wzr-hp-g300nh תשתית - הוט ספק - נטוויזן מודם- HotBox כאשר אני מחובר למודם עם חייגן, ללא ראוטר המהירות הינה - 19.8 מגה הורדה ו-1 מגה העלאה, תקין. כאשר אני מחובר עם ראוטר, חיבור DHCP (רק תשתית) בבדיקת מהירות speed.hot.net.il מהירות 20.4 מגה, 1 העלאה. כאשר אני מחובר עם הראוטר, קשוחה DD WRT חיבור L2TP מהירות האינטרנט יורד ל-17 מגה, 1 מגה העלאה, למישהו יש מושג? שלא נדבר שאני בחיבור אלחוטי (קליטה של 300MBPS כרטיס רשת חזק) אבטחת WPA2 כאשר אני מחובר רק לתשתית אני מקבל 20.4 מגה 1 העלאה. ובכלל אלחוטי + L2TP אני מקבל רק 15 מגה הורדה, 1 העלאה... למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש,ואני מעוניין לדעת איך לחבר אותו לאינטרנט בבית. חיברתי את הכבל מהמודם,וכמובן שלא קרה הוקוס פוקוס והאינטרנט פעם,לכן אני מעוניין לדעת מה צריך לעשות על מנת שזה כן יפעל. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב חשוב לציין רק את המחשב הנייח בחשמל הSNR MARGIN יורד ל 4.0-2.0 dB במחשב הנייד לא עושה את זה וכשהמחשב הנייח כבוי הSNR חוזר בין 8.4 ל 6 dB אני לא יודע איך לפתור את זה ניסיתי הרבה דברים לא הצלחתי לפתור הזמנתי טכנאי ובדק לי את כל הקווים אמר שהכל בסדר אפילו ביקשתי ממנו שיחליף לי את כל הכבלים הישנים והתשתית בבית לחדשים וגם את הכבל העבה שעובר לעמוד חשמל (בזק) ועדיין לא עזר מבקש עזרה ובלילה האנטרנט מתנתק הDSL ומסנכרן מחדש והמהירות יורדת ל40 (36000kbps -40000kbps) יש לי ראווטר D -link DSL-G256DG ובראווטר הקודם הייתה לי אותו בעיה של NETGEAR VEGN2610 הנה תוצאות של מצב התשתית שלי במצב המחשב פועל http://i.imgur.com/GxUF4dz.jpg וזה תוצאות כשהמחשב כבוי …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-