עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DrDeath,

שלום אני מחובר ב-ADSL דרך 012. רציתי לדעת אם הם נותנים אפשרות להתחבר ללא חייגן, הבנתי שזה גורם לחיבור להיות עם הרבה פחות ניתוקים ומנצל יותר טוב את קצב ההורדה/העלאה. אני לא מתכוון לחיבור דרך ראוטר, את זה כבר עשיתי. הגדרתי את המודם כנתב ואני מחובר איתו קבוע, בלי לחייג. תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אני מקווה שכן. אני מתעסק בבניית אתרים קטנים כגון בלוגים ואתרי מידע, אני רוצה לקנות מחשב חזק ולהפוך אותו לשרת אחסון לאתרים האלה. מה מהירות האינטרנט שצריכה להיות לי בבית בשביל שזה יעבוד פחות או יותר חלק? כרגע יש לי 12 מגה הורדה והעלאה 1 מגה (אני עובד 012 ויכול לשחק עם הספק ;D ) התכנון זה לרכוש מחשב חזק עם כמה הארדיסקים ולהתקין עליו וינדוס סרבר. אני ידאג כמובן לאיפי קבוע באינטרנט שלי. אבל חוץ מזה איך מתקדמים? איך אני מקים פאנל ניהול בשרת שלי כגון CPANEL ? אילו תוכנות צריך והאם יש למישהו נסיון וידע בזה? המטרה של השרת הזה היא לאחסן כמה אתרים קטנים ולהוות בשבילי בסיס לנסיון אתרים ולטסטים שונים... אודה על עזרה תודה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. רציתי לדעת איך אפשר לעשות רשת באינטרנט!!! בין שני מחשבים שלאחד מהמחשבים ישXP ולשני יש חלונות 98

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by kalda01,

יש לנו DOMAIN רשום בנטויז'ין. האם יש אפשרות לקבל שרות DNS דינמי עבור הדומיין הזה מספק אחר של שרות DDNS או לחילופין האם נטויז'ין מציעים שרות כזה ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by arye76176,

יש לי ראוטר של חברת kasens דגם KS-G5000 קיבלתי איתו דיסק התקנה אבל הוא בסינית וכשאני מנסה להתקין אני מקבל איזה שגיאה,הבעיה היא שהווינדוס שלי הוא ווינדוס 8.1 והדיסק מתאים לווינדוס 7, עכשיו חיפשתי דרייברים בגוגל ולא מצאתי, למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה. מנהלים אם פתחתי במקום הלא נכון תעבירו לי למקום הנכון, כי פשוט אני משתמש חדש פה,תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אהלן, חיבור האינטרנט בבית שודרג למהירות של 100 מגה (בזק ובבנ"ל), וצריך להחליף את ציוד התקשורת הישן. אני מחפש נתב+מודם (או נתב בלבד) שתומך ב-HPNA, במהירות הנ"ל וב-wireless כמובן. הבנתי שבציוד שבזק מספקים יש הגבלות/פרצות/תוספות מיותרות (-אשמח אם מישהו יפרט מה בדיוק החסרונות), וכי הזמנה מחו"ל עלולה לא להגיע. אשמח להכוונה לציוד שניתן לקנות בארץ, התמיכה ב-HPNA הקשתה על מציאת ציוד מתאים. תודה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. האם אתם מכירים תוכנה או אתר אינטרנט או אפליקציה ,שמאפשרת פונקצייה של השמדה עצמית אוטומטית מיד לאחר פתיחת /צפייה בודדת בתמונה ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום יש לדודה שלי בית דפוס יש לה שם מחשבים, 1 נייד, ו-2 מכונות דיגיטליות שמתחברות לרשת כמובן שהייתי רוצה לסדר שהכל יהיה מחובר לאינטרנט תמיד ורציתי המלצה על ראוטר חוטי שהמחיר שלו לא בשמיים וקל לתפעל אותו וכמובן שלא עושה בעיות יש למישהו המלצה ? תודה לעוזרים בן

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by tomer_bb,

שלום רב אני מעוניין לרכוש נתב ויש לי 2 מחשבים בבית נייח ונייד אני רוצה לחבר את הנתב למחשב הנייח אך הוא נמצא בתוך חדר ממ"ד איזה סוג של נתב כדאי לי לקנות כדי שתהיה לי קליטה בכל הדירה? ואם אפשר לצרף נתבים מומלצים בתודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. לא מצאתי הרבה חומר על הקושחה Tomato ברשת חוץ מה - WIKI שלה. הבעיות הם בעיקר עם הורדה של טורנטים. 1. במידה שאני נותן אפלוד מקסימלי (החיבור שלי הוא מגה וחצי עם אפ של 150) הגלישה נסתמת ובקושי אפשר להיכנס לאתרים. 2. כשאני מוריד טורנט גם כן הגלישה נסתמת . 3. הורדת טורנט לא מגיעה למהירות המקסימלית , ואני מוריד מרשת TL שידוע ששם מגיעים להורדה מקסימלית. תודה רבה.....

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  11. הרבה זמן סיקרן אותי איך נראה עיצוב התעבורה של youtube בבזק בינלאומי ומן הסתם בגלל שאני עובד בדברים שקשורים לרשתות אני גם יודע לבדוק את זה . הפעלתי wireshark לפני שפתחתי את הסרט ואז סיננתי את התעבורה שתכלול רק את הרוחב פס בהורדה של הסרט (בעזרת ip.src == ) והנה התוצאות: סרטון : איכות : 360p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s שזה 9.6mbps זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות רוחב פס באמצע : 140KB/s שזה 1.1mbps פספסתי קצת בסרטון שאני אוהב(4seW1-q41NY ) אבל זה אותו שיר סרטון : איכות : 480p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s ואז 800KB/s זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות במקס ואז עוד 5 שניות בפחות רוחב פס באמצע : 205KB/s למצוא סרטון HD היה לי קצת בעיה כי הרבה מאוד מהם כבר על ה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. יש לי נתב אלחוטי שקבלתי מבזק Power net 720G אני מקבל מבזק נתב החדש בתקן N . אני גר בבית פרטי עם כמה קומות ואין לי קליטה טובה בכל הבית כרגע יש לי כבר אקסס פוינט אחד שמגדיל לי את הטווח בקומה אחת הבעיה שקומה אחרת עדיין אין קליטה טובה. השאלה אם אני יכול להפוך את הנתב Power net 720G לאקסס פוינט?(כדי להנמנע מקניית אקסס פוינט נוסף..)

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם עברתי בשעה טובה ל-VDSL 30/3 רכשתי ראוטר דרך בזק Netgear VVG2000 קיים ברשותי TP-LINK1043ND כעת הם עובדים במצב BRIDGE היכולת האלחוטית של ה-VVG נוטרלה. האם אני יכול להשתמש ב-2 SSID שונים (להשתמש ב-2 הנתבים בו זמנית?) האם אני יכול לנצל את חיבורי ה-LAN של ה-VVG בנוסף על הקיים ב-1043ND? האם אפשר לנצל את חיבורי ה-USB של ה-VVG בנוסף על הקיים ב-1043ND? איך אני יכול להגיע למודם VVG מרחוק / בתוך הרשת כאשר תצורת החיבור היא : VVG2000-->1043ND DHCP

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by alex15,

שלום .. אני מחפש ראוטר טוב לא יקר וגם לא זול כי אז הוא יעשה בעיות מי יודע מה .. ראוטר קוי עם כבל מתחבר למחשב ושיהיה כמה שיותר טוב ! אני מניח שהחברות הטובות של הראוטרים הם 3COM D-LINK EDIMAX ?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום..קניתי את הנתב ואני לא מצליח להיתחבר....עברתי על כול המדריך בדיקדוק וביצעתי את כול מה שרשום שלב אחרי שלב...אני מחובר בכבלים בחיבור ללא חייגן והראוטר מחובר בכבל רשת שנימשך מהמודם למרחק של 20 מטר...אני מחבר את הכבל רשת לחיבור הראשי של הראוטר "'WLAN" בנתב וכבל רשת רגיל קטן למחשב ואחותי צריכה לעבוד על החיבור האלחוטי.. אני עובר את כול השלבים עד שאני מגיע לשלב של הI.P צירפתי תמונה..רשום במדריך לכבות את המודם ולכבות את הנתב מהחשמל ולחבר את המודם ואחרי כן את הנתב וביצעתי את זה וזה לא עובד לי...פשוט שיגע אותי... אני צריך לפתור את זה כמה שיותר בדחיפות...אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by IdanTs,

אם יש לי בבית שתי חדרים ממש צמודים ויש בשתיהם מחשבים נייחים. ואני רוצה להשים ראווטר אל-חוטי בחדר שהוא לא ממד. יהיו בעיות באינטרנט בממ"ד? והאם הראווטר הזה יעשה את העבודה? Linksys WRT54GL אם לא, אז כדאי לקנות ראווטר חוטי ולעשות חור בקיר של הממד? תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אצל החברה שמארחת את האתר? אצל החברה שמוכרת את הדומיין? תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by CyberBot,

http://i58.tinypic.com/2n85sax.jpg מבין השלושה תודה לסטרימינג סרטים ולגלישה מהטלפון

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by kalda01,

בימים האחרונים אני חווה המון ניתוקים של חיבור האינטרנט. החיבור מתאושש בעצמו תוך דקה בערך. יש לי נתב של בזק 2610 המוגדר כמודם ואליו מחובר הראוטר הראשי FRITZ 3490 הציוד הזה נמצא אצלי מעל שנתיים והיה יציב עד לפני מספר ימים. איך ניתן לדעת האם הבעייה נובעת מתשתית של בזק או בעייה של ספק האינטרנט בזק בינלאומי? אני רואה בלוג של הראוטר הודעות רבות מסוג: Internet connection cleared

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by SLI/CFX,

היי, לא ממש בטוח איך לנהל את נושא ה-WiFi בבית שאני עתיד לעבור אליו. יש לנו במפלס התחתון ארבעה חדרים ומדרגות שמובילות לגג (כמרפסת) מהסלון. חשבתי על נתב תומך WiFi 6 כזה או אחר של TP-LINK שישב בסלון ו-2 יחידות תומכות של deco - אחת בחדר הכי מרוחק מהסלון ואחת למעלה

21. המדפסת brother mfc7360n יש לה יציאת רשת כיום המדפסת מחוברת בכבל USB למחשב (ווינדוס 7) והכל עובד בסדר גמור. אני רוצה לשלוח הדפסות ממחשב אחר (xp) שמחובר לרשת באלחוטי איך לזהות את המדפסת במחשב שמחובר באלחוטי? צריך לפתוח פורטים משהו בראטור? ממש לא יודע את התהליך תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. לא משנה איזה הגדרות עשיתי להפניית פורט ב-br-6204wg (לבן), גם canyouseeme וגם pcwintech port test לא מצליחים להגיע לפורט במחשב שלי. בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה בלי שינוי הגדרות/נגיעה במחשב. הפיירוואל בראוטר כבוי ניסיתי גם דרך virtual server וגם דרך port forwarding (וגם דרך שניהם בו זמנית).

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי. אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר לתוכנת אימיול. יש לי שם שורה שבה אני צריך לרשום את ה server ip address. עכשיו הבנתי שזה האייפי של המחשב אבל הבעיה שלי היא שכשאני מחפש דרך אתרי מסויימים את האיפי שלי הם נותנים לי איי פי בסגנון 78.143.32.*** כשאני רושם cmd ip config אני מקבל כתובת של 10.0.0.*** השאלה היא לאיזה איי פי להתייחס ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. בס"ד שלום לכולם יש לי נתב אינטרנט של בזק siemens sk2-141 שחור וכאשר אני מנסה להתחבר לתוכנות שצריכות יציאה לאינטרנט כמו ICQ/MESSNGER הוא לא נותן להם לצאת, אבל הדפדפן והדואר אלקטרוני של מיקרוסוטפ עובדים כרגיל בדקתי בחומת אש, ביטלתי וזה עדיין נמצא .. לפי מה שידוע לי הפיראוול של הנתב לא פועל מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?? דחוף לי מאוד חבר'ה, שבת שלום

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by wintert,

שלום, רציתי לספר לכם על שתי בעיות שעולות לי: בעיה ראשונה, ברגע שאני עושה Enable DMZ בראוטר של Edimax BR-6424n, לא משנה אם אני מחובר ב-VPN או מה שאני עושה, יש לי כל הזמן ניתוקים באינטרנט ומה שקורה בעצם הוא שאני לא יכול לגשת בכלל לראוטר ורק הוצאה של החיבור מהחשמל והחזרה פותרת את הבעיה. בעיה שנייה היא שכאשר אני מנסה להתחבר ב-VPN לעבודה (VPN רגיל, לא צ'ק פוינט או תוכנות צד שלישי), הוא מנסה לאמת שם משתמש וסיסמא (ז"א, שהוא מגיע לצד השני) ואז אני מקבל הודעת שגיאה ופתאום יש את אותה בעיה שיש לי מהבעיה הראשונה שרק ניתוק של החשמל והחזרה פותרת את הבעיה. הפתרון לבעיה השנייה היא בעצם לשים את ה-IP של המחשב שלי ב-DMZ ואז זה מתחבר. וכמו שאמרתי, זה יוצר בעיה אחרת. האם מישהו נתקל בדבר כזה? …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים