עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא משהו מיוחד, רק משהו אישי שלי שרציתי לחלוק איתכם בתור קהילה. אני מנוי לאינטרנט מהיר במשך כחצי שנה, ספקי התשתית שלי הם הכבלים, ספק האינטרנט היה אינטרנט זהב על 750kbps נסיון לא היה לפני זה באינטרנט מהיר מהבית, רק בעבודה. בכל מקרה במשך תקופה די ארוכה אני ממש לא מרוצה מהגלישה, הגלישה איטית עד כאב, אני קיבלתי הרבה פעמים ERROR, הורדות מאתרים כמו DOWNLOAD.COM או MICROSOFT.COM איטיות מאוד. בשלב מסוים, עברתי להאשמה עצמית, אמרתי לעצמי, אולי מערכת ההפעלה לא בסדר, אולי האתרים שאתה גולש אליהם איטיים, אולי הקבצים אתה רוצה להוריד פשוט מגיעים גם כן משרתים איטיים. את המחשב התקנתי מחדש בלי שום קשר ועדיין לא חויתי שום שיפור במהירות הגלישה. וגם לא רציתי להתקשר לאינטרנט זהב. לא היה בא לי. ל…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Cable,

היי טוב הינה בא סוף חייו של הנתב שלי (RP614) שפשוט הפסיק למשוך IP מהמודם של הכבלים (אני מחובר בלי חייגן). אני רוצה לקנות אחד חדש ואמין. החברות שעומדות על הכוונת הן: Nergear, Linksys ו 3COM. כל שאר החברות לא ממש מעניינות אותי (שמעתי דברים לא ממש טובים על D-link ו Edimax). הינה הדגמים הנבחרים לאחר סקירה ממושכת סביב האנטרנט: Netgear - WGR614 Linksys - WRT54G/L/S 3CON - 3CRWE554G72 עכשיו כמה דברים: 1. הממשק ממש לא מעניין אותי ואין לי בעייה בקינפוג. 2.כפי ששמתם לב אני רוצה ראוטר אל חוטי עם מבאות קוויות אז אם יש לכם עוד אחד ממולץ אני אשמח לקבל חוות דעת נוספת. 3. אני יודע שNetgeat לא תומך בl2tp אך כפי שכבר רשמתי למעלה אין לי בעייה כיוון שאני ללא חייגן. 4. מה ההבדל בין WRT54GL ל…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by SyndromE,

חג שמח! כרגע בחיבור 10Mbps, התבקשתי להחזיר את ה-D-Link DSL 2650U המשומש לבעליו המקורי דווקא היום לקראת הסופ"ש :cleric: זה משאיר לי לקום מחר בבוקר ולקפוץ לחנות של בזק "לאסוף" נתב (במתכונת חינם + תירוץ לקנוס אותך אם תעזוב בשנתיים הבאות) שלא טרחתי לאסוף מאז ההתחברות. אני לא זוכר אם מגיעה לי זכות הבחירה, אך בהנחה שכן - איזה נתב מומלץ מהחבורה ? (הרשימה מעודכנת?) עם ה-2650U היו לי בעיות קליטה\מהירות נמוכה ב-WiFi למרחק של כ-16מ' מהחדר לסלון. ואולי בעיות DHCP פה ושם, מהם נמנעתי ע"י צימוד כתובות IP פנימיים ל- mac של ציוד קבוע בבית. לא ברור לי כמה תקן N יעזור פה, אבל שמעתי סיפורים שנתבי בזק עלובים עד כדי סיבה טובה לדחוף לך רפיטרים :-X לכן, אולי בכלל כדאי להשקיע 300ש"ח בנת…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי הנתב הנ"ל לאחר עדכון firmware ל- dd-wrt האחרון (תומך L2TP). חיבור כבלים+נטוויז'ן. הבעיה: הנתב מסכים להתחבר לאינטרנט רק עבור כתובת השרת 212.143.205.253 אבל לא עם השם cable.netvision.net.il אולי זאת בעיית DNS? בכלל יש פתרון? אם מישהו יכול לעזור בהגדרות נוספות אני אודה לו מאוד. אורי

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by arche,

שלום אני מחפש מדריך לתוכנת pcAnywhere תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. 24 קיי פה, 24 שם ויש להם עוד חבילה להציע מסובסדת על ידי! זה מדהים - אני מוריד שני קבצים משני שרתים שונים כל אחד בנפרד. מקבל בין 30-40 כ"א. כשאני מנסה שניהם במקביל המהירות הכללית יורדת ל40 בול. ולא, אין לי הגבלה בתוכנה (getright וכו). ובקובץ הבדיקה של בזק אני מקבל 193קיי. מה תגידו?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by itaym120,

שלום רב, רציתי לשמוע את דעתכם על הswitch הזה: דגם SG110-16 של cisco http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SG110-16 טוב? שווה את המחיר?(500₪) והאם הוא יתאים לצרכים שלי? כרגע כל המכשירים בבית מחוברים בצורה אלחוטית למודם-נתב של בזק והכל עובד זוועה. בבית גרים חמישה אנשים וכולם צרכני תעבורה כבדים. הרכבתי נתב של pfsense ואני מתכוון להפוך את המודם-נתב למודם בלבד(ברידג'?) אותו אחבר לנתב שיתחבר לסוויץ' שאליו יתחברו כל המכשירים בבית בצורה קווית מלבד הסלולרים. הרשת האלחוטית תתחבר גם היא לסוויץ ע"י AP בכל אחד מהחדרים. סה"כ אשתמש ב13 יציאות מתוך ה16 הללו.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by silky,

היי חברים, אני מנסה לעזור לחמותי. יש להם פה מחשב עם Win7 32bit, הראוטר המדובר, "מודם" של Audiocodecs מבית בזב"ל בשביל קו טלפון, ומודם של הוט(אריס). כאשר שלושתם מחוברים, יש אינטרנט, יש טלפון, אבל כאשר אני מנסה לגשת ל 192.168.2.1 אני מגיע לפאנל הניהול של ה AC , במקום לראוטר. הבעיה אגב, היא שעקב כך שהראוטר לא מקונפג, אין WIFI (או יותר גרוע, הוא חשוף לפריצות). אז ניסיתי לרסט את ההגדרות של הראוטר, ניסיתי לחבר אותו ישירות מהמודם, ועדיין אני לא מצליח לגשת אליו. אני מצרף תמונה של ה IPconfig. אשמח לעזרתכם.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום, אני מנסה לפתור תקלה במחשב של ידידה שלי. יש אצלה נתב אלחוטי בבית של 3COM. עכשיו, לפני כמה שבועות אחד השותפים החליט לשים הצפנת WEP על הרשת האלחוטית, וגם חסימה לפי כתובות MAC. רק מה, שהוא לא הצליח בשום אופן לגרום למחשב של הידידה שלי להתחבר עם הצפנת ה-WEP. אז הוא ויתר על זה ונשארנו רק עם החסימה לפי MAC. המחשב הצליח להתחבר והכל היה בסדר. עכשיו היא אומרת לי שהמחשב שלה לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אצלם בבית (השותף שהתחיל את כל הבלאגן לא מצליח לפתור את התקלה הזאת, ומסתבר שגם אני לא ). עכשיו מה שמוזר פה, זה שהמחשב שלה כן מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות, ובנוסף, מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר לרשת אצלם בבית. הבעיה היא אך ורק בין המחשב הספציפי הזה, לנתב הספציפי הזה. עכש…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by alex15,

שלום .. אני מחפש ראוטר טוב לא יקר וגם לא זול כי אז הוא יעשה בעיות מי יודע מה .. ראוטר קוי עם כבל מתחבר למחשב ושיהיה כמה שיותר טוב ! אני מניח שהחברות הטובות של הראוטרים הם 3COM D-LINK EDIMAX ?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by amnesia,

במידה ואני מביא מחול את הראוטר, האם הוא תקני מבחינת ערוצי 5GHZ?

12. Started by urich,

רק רוצה לוודא: מודם siemens c2-010 מתאים לNGN כי דיברתי עם הנציג והוא אמר שמודם שלי לא תואם המהירות שאני מקבל אפילו שמבחן באינטרנט הראה שאני כן מקבל את המהירות שאני צריך. חוץ מזה שיש מצב שאחי החליף את המודם של אבא שלי במשרד עם המודם הנוכחי (מסיבה כלשהי) אני בכל מקרה אשמח לא להגיע לבזק סטור

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ORI PARIS,

שלום קניתי מחשב חדש,ואני מעוניין לדעת איך לחבר אותו לאינטרנט בבית. חיברתי את הכבל מהמודם,וכמובן שלא קרה הוקוס פוקוס והאינטרנט פעם,לכן אני מעוניין לדעת מה צריך לעשות על מנת שזה כן יפעל. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by MODI,

שלום לכולם. אני מחובר לHOT כתשתית ולבזק בין לאומי כספק. המודם והראוטר (TPLINK 1043) נמצאים אצלי בחדר. בסלון יש מחשב עם מערכת הפעלה לינוקס, שמשמש לXBMC ואליו מחובר HD חיצוני שעליו נמצאים כל הסרטים והסדרות, והHD ממופה ככונן רשת. היום העברתי מהחדר שלי (מזכיר שם הראוטר נמצא) לכונן הרשת שירים מהסמארטפון במהירות של 900 קילובייט בערך. אח"כ העברתי סרט מהמחשב שבחדר שלי באיכות HD (כמעט 6GB) במהירות של בערך 400 קילובייט ואחרי כל כמה דקות מתרחש ניתוק מהכונן רשת ואני צריך לנסות להעביר את הקובץ שוב. השאלה שלי האם ריפיטר יחזק את הרשת הביתית שלי? יש ברשותי ראוטר של בזק דגם NETGEAR DGN 2200 V2 שחבר נתן לי, האם אפשר להגדירו כרפיטר (מזכיר שהתשתית שלי היא של HOT)? ואם כן איך כדאי להשים אותו…

15. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, יש ברשותי רוטאר edimax 6104wb ומודם alcatel ספייד טאצ הום אני עובד עם ווינדוס 7, רציתי לדעת איך אני מתקין ומגדיר ורשת אלחוטית,תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Doron.C,

שלום מה מבין השניים הללו הוא עדיף ובנוסף האם שניהם בוודאות כוללים מודם ? , תודה . http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/vegn_2610_1.html http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/6850_1.html

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. עברתי מבזק בינלאומי לטריפל סי כפי שהמליצו לי ב-HWZONE, והגדילו לי גם את מהירות החיבור ל-5 מגה (החיבור הוא עם חייגן ותשתית של הוט), במחיר זול יותר מה-2.5 שהיה לי לפני כן, גם בהוט וגם בספק. אלא מה: כעת, כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, למשך מספר השניות הראשונות הסרטונים נטענים כביכול במהירות האופטימלית (5 מגהביט), ולאחר כמה שניות מהירות מהירות הטעינה יורדת ללא יותר מ-1 מגה ביט מקסימום כאשר זה גם לא טוען באופן רציף (פולסים, בדומה למה שהיה בבזב"ל). איך זה יכול להיות? למה זה קורה? למה בעיית מהירות הטעינה לא נפתרה? עריכה: כולם פה אמרו שטריפל C הם הכי טובים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. ערב טוב לכולם, עד כה הייתי מנוי לספקית 013 החיוב של 10mbit/10 ותשתית ADSL עמד ע"ס 132.5שח לחודש סכום גבוה לכל הדעות לאחר 6 שנים ב013 הגיע הזמן לעבור הלאה. כעת עולות 2 התלבטויות : 1) האם לעבור לתשתית הוט + ספקית FAST החדשה? 2) לעבור לספקית אחרת כגון 014? בעיקרון עם 013 לא היו לי בעיות כלל בשנים האחרונות ומספר הפניות שלי אליהם נמדד ב-3 ולא היו לי תלונות. בנוסף פינג בשרתי משחק כגון World of Tanks מניב לי 70~80ms אינני יודע אם זה נחשב לטוב או גרוע אך עשה את עבודתו נאמנה עד כה ללא תקיעות. כעת אני מחפש להוזיל עלויות ואולי גם לשדרג את המהירות השאלה היא מהי הספקית המומלצת במידה ואשאר בבזק. הנתב שיש כעת ברשותי הוא 1043ND שמשרת : 2 ניידים נייח שמחובר באלחוטי ממיר שמחוב…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by big foot,

בעבר יכולתי לשתף קבצים עם המחשבים האחרים שיש לי בבית ולאחר פורמת מישומה אני כבר לא יכול כלומר המחשב לא מזהה את המחשבים האחרים שבקבוצת העבודה שלו והוא לא מראה לי אותלם אפילו האם יש דרך לתקן את זה ?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by PokeKiNg,

היי לכולם, יש לי מחשב שרץ על מערכת הפעלה לינוקס. כשאני במחשב שלי, בCMD, יש לי את הפקודה arp ואני למעשה יכול לראות את טבלת הarp של המחשב. השאלה שלי היא כזאת, כשאני נכנס לראוטר שלי דרך האינטרנט (10.0.0.138), יש לי פנל ניהול אבל בלי שום אפשרות לראות את טבלת הarp ניסיתי למצוא דרך להשתלט על הנתב בssh או telnet אבל גם זה לא מצליח לי יש לי נתב מסוג NETGEAR VEPN2610, יש איזו שהיא דרך לראות את טבלת הarp בנתב? או להריץ פקודה בתור מנהל ולא רק דרך הפנל ניהול? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by PowerUser,

היי יש לי בעייה עם השיתוף אינטרנט של win XP בתכלס, התחנות מקבלות ip וגולשות והכל טוב ויפה הבעייה היא שלא כל האתרים עולים יש פורומים שלא פועלים, ויש כמה אתרים ישראלים שלא עולים, מישהוא יודע משהו על זה? יש לי כמה מחשבים, אחד מהם עם 2 כרטיסי רשת, אחד למודם adsl שני ל hub כולם על win xp

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Alexkmr,

רכשתי ראוטר של xiaomi router mini, אני מחבר את ההוטבוקס לראוטר לחיבור הכחול -> ואת הראוטר למחשב. המחשב לא מקבל אינטרנט. אני מחבר את ההוטבוקס לחיבור הצהוב, ואז את הראוטר למחשב גם דרך הצהוב. יש אינטרנט אבל אני לא מצליח לגשת לפנל של הראוטר. באיזה צורה אני אמור להתקין את הראוטר?

23. Started by maorwtf,

עד לפני שבוע גלשתי על 1.5 מגה, והורדתי כמו שצריך על 180 ק"ב לשניה (לפעמים פחות, תלוי בשרת) לפני שבוע עברתי לחבילה של 3 מגה, ואני מוריד על מקסימום 250 ק"ב לשניה, ולא 375 כמו שצריך (ההורדה מתחילה במהירות גבוה, משהו כמו 500 400 אבל תוך שניות ספורות יורדת ל 300 ואז ל 250 ולפעמים פחות מזה) התקשרתי ל 012 ועשינו אינספור בדיקות והגענו למסקנה שהבעיה נעוצה במחשב שלי בגלל שהם בדקו כמה פעמים את היוזר שלי והוא מוגדר ל 3 מגה גם אצל הספק וגם אצל התשתית וכשחיברתי לפטופ למודם שלי והורדתי דרך היוזר שלי, זה הוריד כמו שצריך כמה נקודות שחשוב לציין: א. אמנם המחשב שלי בן 3-4 שנים, אבל הוא פורמט פעם אחרונה לפני 3 חודשים ואני שומר עליו טוב טוב טוב (בדקתי אינספור בדיקות לוירוסים וספיוורים עקב מהיר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ilanb0,

הבן שלי חושק במצלמה דיגיטלית שיש לה יכולת שידור התמונות למחשב באמצעות פרוטוקול wifi. באפשרותי להביא המצלמה מחו"ל אבל היבואן בארץ מסר לי שפרוטוקול השידור של המצלמה אינו מאושר בארץ ומשתמש בתדר אסור. להלן תיאור הרכיב. The XXXXXXXXXXX features a built-in wireless unit, that enables IEEE 802.11b/g LAN support, או, IEEE 802.11b. האמנם נכון?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום, רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל. וגם קראתי פה: http://www.netgear.co.uk/rangemaxnext_wirelessbroadbandrouter_dg834n.php שהוא משהו Draft, מה זה אומר לגבי תקן ה-N שלו? שזה לא התקן הסופי אלא טיוטה שלו? אשמח לתשובות. ערב טוב!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.