רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
-
אני גר בבית קרקע עם 2 קומות שבקומה הראשונה הראוטר נמצא בחדר שלי. קיר אחד של החדר שלי זה קיר ממד. קניתי מגדיל טווח לפני שנה ושמתי אותו בסלון שזה 7-10 מטר מהחדר שלי ועדיין הwifi לא מגיע לקומה העליונה בעוצמה טובה ובחלק מהחדרים בקומה למעלה אין בכלל קליטה של הwifi. הראוטר שנמצא ברשותי הוא: TP Link W9980 והמגדיל טווח שיש ברשותי הוא TLWA850RE של TP Link אני מחפש פיתרון שיגרום לwifi להגיע לכל הבית בעוצמה גבוהה. פיתרון זול אם יש. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחברתי לבזק בינלאומי . והיום פתחתי את דף החוזה וזה מה שרשום : גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 10.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה"). מה זה משהו חדש שמגבילים ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים (עם 012) ואני רוצה להתקין FTP SERVER על המכונה שלי ולפרסם אותו באתר. (תמונות וכאלה...) הבעייה היא שהIP משתנה מחיוג לחויג. כיצד ניתן לשמר כתובת IP באופן קבוע? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי עצתכם בנוגע למשהו שקרה לי היום.. השבוע התחברתי לבזק ואקספוטן במהירות 30 מגה 130 כולל מע"מ שח ספק + תשתית. כל השבוע חיכיתי ליום המיוחל יום שישי ההתקנה של טכנאי בזק. הטכנאי מגיע מתקין הכל ובסוף ניגש אליי ושואל אותי: אם יש לי ראוטר ... ??? אמרתי לו : כן אבל אני לא רוצה ממכם ראוטר שים לי רק מודם אני כבר אחבר לבד מה שאני צריך. הוא אומר לי "אנחנו לא מביאים את הציוד אתה צריך ללכת לבזק סטור לקחת מודם או ראוטר " אני אומר לו : רגע רגע נגיד אין לי בבית כלום חוץ מהמחשב אז היום אין לי אינטרנט אתה סתם באת לשים חוטים וללכת אני צריך לעשות את כל השאר ? הוא אומר לי : כן ממש לא היה לי מילים פשוט הייתי איזה דקה בשוק שדיברתי עם הנציגה היא שאלה אותי אם אני רוצה…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי טוב הינה בא סוף חייו של הנתב שלי (RP614) שפשוט הפסיק למשוך IP מהמודם של הכבלים (אני מחובר בלי חייגן). אני רוצה לקנות אחד חדש ואמין. החברות שעומדות על הכוונת הן: Nergear, Linksys ו 3COM. כל שאר החברות לא ממש מעניינות אותי (שמעתי דברים לא ממש טובים על D-link ו Edimax). הינה הדגמים הנבחרים לאחר סקירה ממושכת סביב האנטרנט: Netgear - WGR614 Linksys - WRT54G/L/S 3CON - 3CRWE554G72 עכשיו כמה דברים: 1. הממשק ממש לא מעניין אותי ואין לי בעייה בקינפוג. 2.כפי ששמתם לב אני רוצה ראוטר אל חוטי עם מבאות קוויות אז אם יש לכם עוד אחד ממולץ אני אשמח לקבל חוות דעת נוספת. 3. אני יודע שNetgeat לא תומך בl2tp אך כפי שכבר רשמתי למעלה אין לי בעייה כיוון שאני ללא חייגן. 4. מה ההבדל בין WRT54GL ל…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהקמת רשת אלחוטית בביתי. ההתלבטות שלי היא בנוגע לראוטר שעדיף לי לקנות. האם כדאי להקים רשת שתפעל בתקן g ואז הראוטר הטוב ביותר בתקן זה הוא Linksys WRT54GL עם עידכון קושחה ( אם אני טועה - בבקשה תקנו), או שבכלל עדיף מבחינתי לרכוש ראוטר בתקן N ולהקים רשת בתקן זה? ממה שאני מבין, לראוטר בתקן N יש בעיה בתאימות אחורה ובעבודה מול כרטיסי רשת בתקן g, ושאם אני הולך על רשת בתקן N עדיף שכל כרטיסי הרשת יהיו גם בתקן זה (מה שמבאס מבחינתי כי הלפ טופ שלי הוא בעל כרטיס רשת פנימי בתקן g ולא הכי מתאים לי לקנות לו כרטיס רשת בתקן N שיתחבר לUSB). האם נכון הדבר? מה דעתכם בסוגיות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חג שמח! כרגע בחיבור 10Mbps, התבקשתי להחזיר את ה-D-Link DSL 2650U המשומש לבעליו המקורי דווקא היום לקראת הסופ"ש :cleric: זה משאיר לי לקום מחר בבוקר ולקפוץ לחנות של בזק "לאסוף" נתב (במתכונת חינם + תירוץ לקנוס אותך אם תעזוב בשנתיים הבאות) שלא טרחתי לאסוף מאז ההתחברות. אני לא זוכר אם מגיעה לי זכות הבחירה, אך בהנחה שכן - איזה נתב מומלץ מהחבורה ? (הרשימה מעודכנת?) עם ה-2650U היו לי בעיות קליטה\מהירות נמוכה ב-WiFi למרחק של כ-16מ' מהחדר לסלון. ואולי בעיות DHCP פה ושם, מהם נמנעתי ע"י צימוד כתובות IP פנימיים ל- mac של ציוד קבוע בבית. לא ברור לי כמה תקן N יעזור פה, אבל שמעתי סיפורים שנתבי בזק עלובים עד כדי סיבה טובה לדחוף לך רפיטרים :-X לכן, אולי בכלל כדאי להשקיע 300ש"ח בנת…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. אז מדובר בWIN7 עם חיבור פיזי של כבל רשת(ראוטר בזק) ,ואני מעוניין גם תוך כדי לראות איזה רשתות WIRELSS זמינות אצלי באזור מבלי לבטל את החיבור הפיזי(הWIFI דלוק ברואטר כבר). בהגדרות של של "מרכז הרשת והשיתוף" לא מופיע לי להוסיף רשת אלחוטית כמו 40 שניות פה:
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מנסה לעזור לחמותי. יש להם פה מחשב עם Win7 32bit, הראוטר המדובר, "מודם" של Audiocodecs מבית בזב"ל בשביל קו טלפון, ומודם של הוט(אריס). כאשר שלושתם מחוברים, יש אינטרנט, יש טלפון, אבל כאשר אני מנסה לגשת ל 192.168.2.1 אני מגיע לפאנל הניהול של ה AC , במקום לראוטר. הבעיה אגב, היא שעקב כך שהראוטר לא מקונפג, אין WIFI (או יותר גרוע, הוא חשוף לפריצות). אז ניסיתי לרסט את ההגדרות של הראוטר, ניסיתי לחבר אותו ישירות מהמודם, ועדיין אני לא מצליח לגשת אליו. אני מצרף תמונה של ה IPconfig. אשמח לעזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני לא היחידי בעניין כמשתמש ותיק ב torrentleech יש לי בעיה של איטיות במיוחד בשעות הלילה עכשיו הדבר לא מדבר אל ההורדות בתוכנה מדובר יותר בגלישה באתר ובמיוחד בהורדת קובץ ה TORRENT באתר מישהו נוסף נתקל בדבר? בדקתי כל דבר אפשרי מדובר בחיבור ללא חייגן במהירות 2.5 בתשתית כבלים עם IP של בזק בינלאומי תודה מראש לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך לרכוש כרטסי רשת אלחוטי (USB) חדש, אז חשבתי כבר לרכוש כרטסי רשת בטכנולוגיה N. כרטיס הרשת שראיתי הוא בתקן N ורשום שהוא draft 2. ידוע לי שהתקן אושר רק בספטמבר האחרון ולפני כן יצאו שני drafts, השאלה שלי, אם אני אקנה כרגע כרטיס שהוא draft 2, ובעתיד אני אקנה ראוטר שהוא certified n (לא draft), האם אפשר יהיה לעבוד אחד עם השני על תקן N או שתהיה לי בעייה? אשמח לתשובה מאנשים שיודעים ולא השערות. תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://i58.tinypic.com/2n85sax.jpg מבין השלושה תודה לסטרימינג סרטים ולגלישה מהטלפון
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש ראוטר טוב לא יקר וגם לא זול כי אז הוא יעשה בעיות מי יודע מה .. ראוטר קוי עם כבל מתחבר למחשב ושיהיה כמה שיותר טוב ! אני מניח שהחברות הטובות של הראוטרים הם 3COM D-LINK EDIMAX ?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
24 קיי פה, 24 שם ויש להם עוד חבילה להציע מסובסדת על ידי! זה מדהים - אני מוריד שני קבצים משני שרתים שונים כל אחד בנפרד. מקבל בין 30-40 כ"א. כשאני מנסה שניהם במקביל המהירות הכללית יורדת ל40 בול. ולא, אין לי הגבלה בתוכנה (getright וכו). ובקובץ הבדיקה של בזק אני מקבל 193קיי. מה תגידו?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן ראיתי מבצע ממש טוב של הוט על האינטרנט וטלפון ביתי - לצערי חייב בבית 100מגה + 300 דקות ב100 לחודש רציתי לשאול איזה מודם מומלץ לקחת? או שהם יביאו לי מודם ספציפי משולב לאינטרנט ולטלפון? (או לחלופין מודם טלפון ראוטר..) לא ממש בקיא בציוד הנוכחי שלהם... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, האם מתאם כזה או כזה נותן תמורה מלאה למחיר ? האם כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, עד כה הייתי מנוי לספקית 013 החיוב של 10mbit/10 ותשתית ADSL עמד ע"ס 132.5שח לחודש סכום גבוה לכל הדעות לאחר 6 שנים ב013 הגיע הזמן לעבור הלאה. כעת עולות 2 התלבטויות : 1) האם לעבור לתשתית הוט + ספקית FAST החדשה? 2) לעבור לספקית אחרת כגון 014? בעיקרון עם 013 לא היו לי בעיות כלל בשנים האחרונות ומספר הפניות שלי אליהם נמדד ב-3 ולא היו לי תלונות. בנוסף פינג בשרתי משחק כגון World of Tanks מניב לי 70~80ms אינני יודע אם זה נחשב לטוב או גרוע אך עשה את עבודתו נאמנה עד כה ללא תקיעות. כעת אני מחפש להוזיל עלויות ואולי גם לשדרג את המהירות השאלה היא מהי הספקית המומלצת במידה ואשאר בבזק. הנתב שיש כעת ברשותי הוא 1043ND שמשרת : 2 ניידים נייח שמחובר באלחוטי ממיר שמחוב…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התקנתי לוח אם חדש - DFI LAN PARTY NF3 250GB אשר בעל ( LAN (IEEE 1394 אני מחובר דרך הכבלים וניסיתי לחבר את המודם כבלים שלי ליציאה הזאת (כמובן עם התקנת דרייבר של המודם) הוא לא נתן לי. העזרה הטכנית של הכבלים אמרה לי שהLAN לא פועל לי ואני רואה שיש אייקון (בהגדרות הרשת) שכתוב 1394 CONNECTION. ניתי להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם אבל זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, האם מישהו מכיר את המודם הזה? האם הוא טוב, גרוע, וכו.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה: רכשתי מEBAY מודם ADSL2+ מהדגם שבכותרת Tenda D820B. למיטב הבנתי היה מדובר במודם PLUG&PLAY כל שצריך הוא להגדיר VPI/VCI בהתאם לספק. ואולם, משום מה המודם לא מאפשר את השינוי של הערכים הללו, לא נותן לי לעדכן FIRMWARE לאחד אחר, וכמובן כתוצאה מכך גם איננו עובד PLUG&PLAY... אשמח לקבל עזרה אם מישהו במקרה נתקל בבעיה דומה, תודה רבה מראש !!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד לפני שבוע גלשתי על 1.5 מגה, והורדתי כמו שצריך על 180 ק"ב לשניה (לפעמים פחות, תלוי בשרת) לפני שבוע עברתי לחבילה של 3 מגה, ואני מוריד על מקסימום 250 ק"ב לשניה, ולא 375 כמו שצריך (ההורדה מתחילה במהירות גבוה, משהו כמו 500 400 אבל תוך שניות ספורות יורדת ל 300 ואז ל 250 ולפעמים פחות מזה) התקשרתי ל 012 ועשינו אינספור בדיקות והגענו למסקנה שהבעיה נעוצה במחשב שלי בגלל שהם בדקו כמה פעמים את היוזר שלי והוא מוגדר ל 3 מגה גם אצל הספק וגם אצל התשתית וכשחיברתי לפטופ למודם שלי והורדתי דרך היוזר שלי, זה הוריד כמו שצריך כמה נקודות שחשוב לציין: א. אמנם המחשב שלי בן 3-4 שנים, אבל הוא פורמט פעם אחרונה לפני 3 חודשים ואני שומר עליו טוב טוב טוב (בדקתי אינספור בדיקות לוירוסים וספיוורים עקב מהיר…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אתר אינטרנט שיהיה מפורסם בגוגל והציעו לי אתר פלאש,זה בסדר?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון כרגע לחבר 4 מחשבים ברשת הזאת.. 8 מגה של בזק (כשהם ימכרו 10 אני יעשה 10) יש מרחק דיי רב בין במחשבים , יש שתי מחשבים דיי קרובים שרק קיר מפריד ביניהם.. יש מחשב אחד שהוא בקומה אחת מעל לשתי המחשבים האלה.. ומחשב אחד שנמצא 2 קומות מתחת במרתף.. (שאם זה משנה הפלאפון לא קולט שם אם זה אינדקציה למשהו) התקציב שלי הוא 500 ש''ח , אני הבנתי שהראוטרים שבזק מביאים הם ראוטרים גרועים ולכן אני מעוניין לקנות אחד באופן פרטי, חשוב לי שתהיה לי שליטה על הרשת , כוננים משותפים , פתיחת פורטים וכו'...
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס7 ואני קולט ברשת אלחוטית, רשת שחסר לה שם SSID אם מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה אני ישמח מאווווד בתודה מראש!!!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-