רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות אתר אינטרנט שיהיה מפורסם בגוגל והציעו לי אתר פלאש,זה בסדר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט ועכשיו זה מוגדר שם על קבל כתובת IP באופן אוטומטי להשאיר ככה או להכניס את מה שהיה במחשב הקודם ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
קניתי ראוטר של LEVEL ONE נתב אלחוטי דגם WBR-3406 בתקן 802.11g מהירות 54Mbps ויש לי 3 מחשבים ( 2 נייחים ו 1 נייד). הנייחים פועלים עם האינטרנט רגיל והנייד הוא של חברת DELL והיה בוא ווינודס VISTA (בויסטה נכנסתי לאינטרנט חופשי..) והחליפו לי לXP ועכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר אינטרנט בנייד ככה שאפשר להתחבר לכל רשת מקומית.. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לשאול אתכם לגבי פתרונות רשת לשטחים מבודדים. במסגרת עבודתי אני נאלץ לפעמים לרדת לשטחים מבודדים באיזור הדרום שהקליטה הסלולרית הסטנדרטית חלשה בהם מאד. ומכיוון שאני זקוק להעברת נתונים און ליין (הזרמת וידאו און ליין) במהירות יחסית גבוהה - אני ניצב בפני בעיה. כיום אני משתמש בנט סטיק פשוט של חברת סלולרי , כאשר אני מושך כבל הגבר למתחם גבוה יותר , וגם במקרה זה הקליטה לוקה בחסר ותעבורת הנתונים לא עומדת בעומס. האם למישהו יש רעיונות. א. כיצד להגביר אות בצורה משמעותית בפתרונות סלולר רגילים (כמו נט סטיק סלולרי פשוט). ב. האם קיים מכשיר שמאפשר להכניס לתוכו מספר כרטיסי סים יחד וליצור הספק משותף גבוה? ג. האם מישהו מכיר טכנולוגיות אחרות שמאפשרות העברת DATA במהירות ובנפח…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם, בהמשך להמלצות הרבות שראיתי (תודה צ'יף!) רכשתי נתב-מודם בשביל לשדרג לVDSL של בזק. אני מאוד מרוצה מהנתב שיש לי כרגע ורוצה להשתמש בנתב-מודם שקניתי רק בתור מודם (מוד Bridge). הנתב-מודם הוא Q1000. מישהו מצא מדריך נוח להגדרת הקונפיגורציה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בכל נושא השרתים. ככה יש לי דומין שקניתי ב LIVE DNS ואני רוצה לחבר אותו לשרת שלי. ב LIVE DNS מבקשים ממני להכניס NS שאין לי מושג מה אני צריך לרשום שם. והאם בשרת שלי אני צריך להגדיר משהו שיאפשר לתקשורת אם LIVE DNS ? אם אפשר מדריכים בוידאו שמסבירים זה יהיה מצויין
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אם אני רוכש שירות VPN כלשהו כמו השירותים שזמינים היום דיי בזול(כמה דולרים לחודש), ומתחבר אליו, האם בנוסף ליתרונות שלשמם התחברתי לשירות ה-VPN, אקבל גם את החסרון הידוע שמקבלים כשמתחברים ל-NAT? כלומר, האם זה אומר שאחרי שאני מפעיל את ה-VPN הזה, אם אפעיל תוכנת Server כלשהי, אצלי על המחשב שהתחבר ל-VPN, אז בעצם אף אחד באינטרנט (שמחוץ ל-LAN שלי כאן בבית) לא יוכל באמת להתחבר ל-Server הזה שנמצא אצלי על המחשב? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לרשת מהמחשב שלי ואח שלי גולש דרכי. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנה שאני יוכל לקבוע נניח שאח שלי יוכל להוריד במקסימום 50KBS ככה שאם אני נניח משחק CS אז יהיה לי רוחב פס מספיק מובטח ואני לא אצטרך לצעוק לו שיבטל את ההורדות? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי השבוע לסלקום לאינטרנט פייבר עד 600 מגה עכשיו יש בעיה שלא מצליח לאתר מהי ואשמח אם מישהו עם טיפה ידע בנושא יגרום לי להבין מה לא תקין אז ככה הראוטר שלהם מחובר למחשב 1 ישירות בלי סוויץ בדרך או משהו עם כבל ומקבל אכן את המהירות של ה600 עכשיו עוד מחשבים מחוברים לראוטר הזה דרך כבל שעובר דרך קירות ועובר דרך סוויץ לפני שמתפזר למחשבים אחרים בבית מה שקורה ששאר המחשבים מקבלים מהירות של עד 100מגה לאחר בדיקה שלי ראיתי שהסוויץ שהיה לי תמך עד 100 מגה ולכן קניתי חדש והחלפתי לזה:TP-Link TL-SG1008D לאחר ההחלפה בודק ושוב מהירות עד 100 מגה ולא מבין למה בדיוק המחשב שלי ושאר המחשבים הכרטיס רשת תומך עד 1000 מגה אשמח לעזרה בנושא תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי LAN שבנוי מ - מודם ראוטר אם פורט ethernet 1. ה IP של הראוטר הוא 254 - hub - מחשבים שמחוברים אליו ב dhcp ו ip קבוע הראוטר מוגדר להעביר כל תקשורת נכנסת ל IP 1 באותו מחשב IP 1 או במחשב אחר IP 2 (אני רוצה תשובה לכל אחד מהמקרים) מוגדרים שיתופים שונים כמו שיתוף כונן רשת / מדפסת וכו אני רוצה שהשיתופים יהיו מאובטחים מגישה מבחוץ (מהאינטרנט) בכל אחת מהדרכים הבאות - לא ניתן להתחבר לשיתוף מהאינטרנט - לא ניתן להתחזות למחשב אחר שנמצא ב lan וכך להתחבר לשיתוף - לא ניתן להסניף את התקשורת שעוברת ב hub ומגיעה גם למודם ראוטר - לא ניתן להפנות תקשורת מהאינטרנט למחשב שונה מ IP 1 במודם ראוטר אין פיירוול. במחשבים יש אם מספיק לחסום את IP 254 (הראוטר) בפיירוול של המחשב אם השיתוף לקבלת …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
העברתי את המחשב החדש שלי לחדר בקיבוץ ואי אפשר לעשות שם אינטרנט (לא חיוג ולא ADSL ) אז אני צריף פיתרון איך אני אוכל לשתמש באינטרנט הבית שלי (של ההורים) נמצא בערך כ100+- מטר אז חשבתי על כבל רשת ארוך או אלחוטי אבל שניהם עולים הרבה וזה לא מבטיח לי פינגים טובים שמעתי על איזה תקשורת מין משהו כזה שאתה רק מחבר למחשב וזה הולך ישרות לאיזה לווין או משהו כזה מישהו מכיר ? יש למישהו רעיונות ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן לחבר את הנטסטיק שלי לראוטר (שאותו אקנה לפי המלצתכם), ולגלוש דרך חברת הסלולר אני רוצה להשתמש באינטרנט של הנטסטיק בשני מחשבים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אולי עדיף Edimax BR6424N בתוספת 45 שקל? מיועד לחיבור אלחוטי של מחשב נייד בודד (עם כרטיס רשת Atheros 802.11n ). בתשתית בזק עם ספק "בזק בין לאומי". נ.ב. האם ההתקנה הראשונית ממש "מסובכת"? (כי בזק מבקשים 100 שקל על חיבור ראשוני באמצעות טכנאי.)
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
בבזק בADSL המודם מתחבר פשוט לטלפון עם פילטר. רציתי לדעת לאיזה יציאה מתחבר מודם הכבלים (ליציאה של טלויזיה?).
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. האם הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/7678 יקלוט בצורה טובה אינטרנט למחשב נייח במהירות 4/5 מגה מראוטר במרחק של כ10 מ' ממנו? 2. האם הכרטיס תומך בצורה מלאה בתקן N ואיך ניתן לדעת אם כרטיס רשת תומך בצורה מלאה בתקן הנ"ל? 3. האם הכרטיס יספיק בעתיד לקליטת 10/12 מגה מהתשתית של מהUFI של הוט או הNGN של בזק (יש כוונה לעבור לאחת מהן בעתיד)? 4. יש כרטיס מומלץ יותר בTMS שיענה על הצרכים http://tms.co.il/cat/61 והאם יש צורך להשקיע יותר מכמה עשרות שקלים מכיוון שיש כרטיסים שעולים מאות עד אלפי שקלים, למה הם מיועדים?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר שנרכש בארה"ב לפני כשנה ומשהו מדגם WRT150N של לינקסיס, אני עובד בחיבור כבלים, ללא MPLS, ועם חיבור קוי בודד ואחלוטי בודד(נייד). לאחרונה הבחנתי שהאינטרנט אצלי מאוד איטי, חשבתי שפרצו לי לרשת איפסתי את ההגדרות והפלא ופלא, המצב אותו דבר, בדיקת מהירות ללא ראוטר העלתה ממצא של 640 KB בהתאם לחבילת החיבור של 5MB. לאחר חיבור הראוטר ואף פירמוט המחשב על הדרך, לWIN 7, נקי ללא כלום, אני מקבל תוצאות משתנות מאוד של בין 480-620...כשלרוב זה עומד על 580-570. אני מחובר דרך 013 ואני רוצה להדגיש שבחיבור חייגני ללא ראטור לא נתקלתי בשום בעיה, והמהירות היא כמובטח ברוחב הפס. בעבר אותו ראוטר לא היה מנחית לי יותר מה 20 KB וגם זה בהגזמה.. איפוס הראוטר, איתחולו, נסיון שידרוג וכו' ב…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מישו פה מכיר במקרה לאן שופ באיזור המרכז? תודה לעוזר!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב אני כרגע עובד עם רשת חוטית יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר הוא מחובר ל hub שיש בו 8 חיבורים של רשת ומחוברים לשם 6 כבלים לכמה מחשבים ויציאות בבית עכשיו אני מחפש פתרון חוטי ואלחוטי אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי שמה שחוטי ישאר מחובר אליו ועם המחשב הנייד אני יוכל להתחבר מכל מקום בבית ושיהיו לו כמובן 6+ יציאות חוטיות אז מה מומלץ ? עד מחיר של 400 ש"ח ועוד שאלה אם קונים היום ראוטר אלחוטי הוא כולל גם מודם בתוכו ? תודה מראש לעוזרים,עידן.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, התחברתי להוט וCCC ביום ראשון. את CCC דחפו לי בכוח, אחרת הייתי משלם עוד 25 שקל לחודש. בשיחה עם הנציגה, הבהרתי שאני לא מעוניין בנתב אלחוטי, אלא רק במודם. בסופו של דבר, הטכנאי הביא הוטבוקס... אני עמוס בזמן האחרון ואין לי זמן לקשקשת. אמרתי לו "ביקשתי מודם בלבד". הוא אמר "זה מודם. הנתב המובנה מנותק". שיהיה. למחרת חיברתי נתב שקניתי בעצמי (תקן N שהומלץ לי פה), וחיברתי את המחשבים לרשת החדשה. הבעיה שתמיד יש פאק אחר בחיבור האלחוטי. פייסבוק לא עולה (הזוי לגמרי), וכל הזמן יש ניתוקים בגלישה בכל המחשבים שברשת. המודם והנתב מראים שהכל מחובר תקין, אבל עדיין אין חיבור בחלק לא מבוטל מהזמן. כשאני מתחבר ישירות למודם הכל תקין. במודם עצמו אין שקע ייעודי לנתב. חיברתי את הנתב לאחד מ4 היציאו…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים אני גר בבית בעל 3-4 קומות, והראוטר נמצא בקומת הכניסה. אני מעוניין להעביר את המחשב מהמרתף לחדרי, אך אין לי חיבור אינטרנט בחדר. יש ברשותי ראוטר BR-6524N אך הקליטה חלשה-אפסית עם כרטיס רשת אלחוטי בתקן 802.11n. החדר שלי נמצא קומה מעל הראוטר, וכרטיס הרשת האלחוטי הוחזר. חשבתי על השתמשות ברשת החשמל על מנת לגלוש באינטרנט ולשחק משחקים באינטרנט (5Mbps). הדגש הוא על משחקי רשת. חשבתי על להשתמש בזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27336 או (מה עדיף? מה ההבדל? שווה את ההבדל במחיר?) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24489 האם אוכל לקבל קצב יציב של 5Mbps? מה התנאים על מנת שהם יעבדו? האם זה מסוכן וישפיע על מכשירי החשמל בבית? בתודה, א…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את הראוטר - buffalo wzr-hp-g300nh תשתית - הוט ספק - נטוויזן מודם- HotBox כאשר אני מחובר למודם עם חייגן, ללא ראוטר המהירות הינה - 19.8 מגה הורדה ו-1 מגה העלאה, תקין. כאשר אני מחובר עם ראוטר, חיבור DHCP (רק תשתית) בבדיקת מהירות speed.hot.net.il מהירות 20.4 מגה, 1 העלאה. כאשר אני מחובר עם הראוטר, קשוחה DD WRT חיבור L2TP מהירות האינטרנט יורד ל-17 מגה, 1 מגה העלאה, למישהו יש מושג? שלא נדבר שאני בחיבור אלחוטי (קליטה של 300MBPS כרטיס רשת חזק) אבטחת WPA2 כאשר אני מחובר רק לתשתית אני מקבל 20.4 מגה 1 העלאה. ובכלל אלחוטי + L2TP אני מקבל רק 15 מגה הורדה, 1 העלאה... למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש משהו פשוט וידידותי לבית אין צורך ביותר מידי פונקציות אני יודע שאני אמור לנהל את זה דרך הממשק של הראוטר אבל דרך הדפדפן זה לא נוח אז אני מחפש איזו תוכנה שמיועדת לזה אני רוצה לראות את הקליינטים שמחוברים לרשת שלי, שאוכל לשלוט עליהם ולהגביל את מהירות ההורדה שלהם יש את NetLimiter תוכנה מדהימה אבל היא לא נותנת לי עוד קליינטים ברשת אלא רק שליטה על עצמי אשמח להמלצותיכם
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ראוטר בחדר אחד ולחדר אחר בבית קניתי לא מזמן מחשב חדש. הייתי בטוח שהראוטר יספיק, אבל נראה שלא כך הדבר כי יש הרבה ניתוקים ו/או חיבור איטי. מה אפשר לעשות? האם יש מגברים ו/או ממסרים שאפשר לשים באמצע הדרך או משהו כזה? זקוק לעזרה באופן נואש תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חש לי שאלה, יש לי את הנתב DI-624+ בתוצרת D-LINK וכל פעם שאני מתחבר לEMULE, הוא כל הזמן מתנתק לגמרי (הנתב משבית לגמרי את האנyרנט, לא רק את האי-מיול). יש למישהו פתרון? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-