עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. בניתי רשת שמכילה 2 נתבים אלחוטיים מחוברים ביניהם. הרשת כוללת סה"כ 4 עמדות: שני מחשבים נייחים ושניים ניידים. לאחד המחשבים הנייחים מחוברת מדפסת בחיבור USB וכל שאר המחשבים ברשת יכולים להדפיס אליה. ברגע שאני שולח בקשה להדפסה מהמחשב הנייח שאליו מחוברת המדפסת הכל עובד חלק, אך ברגע שאני שולח בקשת הדפסה ממחשב אחר אל המדפסת הזו, אותו מחשב שולח את ההדפסה, המדפסת מדפיסה אותה אבל בקשת ההדפסה נשארת תקועה במחשב הנייח שאליו מחוברת המדפסת באופן ישיר (למרות שהמדפסת סיימה להדפיס אותה כבר). כאשר אני מנסה לשלוח בקשת הדפסה נוספת, המדפסת כבר לא מדפיסה מכיוון שיש מסמך תקוע ברשימת הדפסה של המחשב הנייח. איך אני פותר את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכם אנשים, קניתי את הכרטיס רשת והראוטר הגיעו לי היום , הרכבתי אותם התקנתי TOMATO מדליק תמחשב התקנתי תדרייברים ומה עכשיו ? סיגנל עומד על 2 פסים שהחדר שלי קרוב לראוטר 10 מטר.... עומד על 2 פסים!!! ציפיתי ליותר מהראוטר הזה... ועוד גירסת TOMATO אמורה לשפר...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by SLI/CFX,

היי, לא ממש בטוח איך לנהל את נושא ה-WiFi בבית שאני עתיד לעבור אליו. יש לנו במפלס התחתון ארבעה חדרים ומדרגות שמובילות לגג (כמרפסת) מהסלון. חשבתי על נתב תומך WiFi 6 כזה או אחר של TP-LINK שישב בסלון ו-2 יחידות תומכות של deco - אחת בחדר הכי מרוחק מהסלון ואחת למעלה

4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מנסה לסנכרן בין 2 מחשבים באמצעות שרת מסוים שמאפשר סנכרון באמצעות FTP מקוון (ככל שרלוונטי יישום שמאפשר סנכרון Outlook בין שני מחשבים). שני המחשבים מריצים Windows 8.1 ואותו אנטיוירוס (NOD32). המחשבים מחוברים לאותה רשת ועדיין מחשב אחד מסתנכרן לשרת ללא כל בעיה, לעומת זאת המחשב השני אינו מצליח להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל הנה: * CheckFtpError(62) ftp error: ftpErrorTimeout * CSync2FtpConnection::enumerateFTP(360) CheckFtpError(error) 0x8007274C = A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. התמיכה הטכנית של התוכנה התייאשו.... בהתחשב…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by alex15,

שלום .. אני מחפש ראוטר טוב לא יקר וגם לא זול כי אז הוא יעשה בעיות מי יודע מה .. ראוטר קוי עם כבל מתחבר למחשב ושיהיה כמה שיותר טוב ! אני מניח שהחברות הטובות של הראוטרים הם 3COM D-LINK EDIMAX ?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום, רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל. וגם קראתי פה: http://www.netgear.co.uk/rangemaxnext_wirelessbroadbandrouter_dg834n.php שהוא משהו Draft, מה זה אומר לגבי תקן ה-N שלו? שזה לא התקן הסופי אלא טיוטה שלו? אשמח לתשובות. ערב טוב!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. שלום - במשך כמעט שנתיים - יש לי 4-5 מחשבים שמחוברים ל HUB ( ה HUBים התחלפו עם הזמן אבל ההגדרות זהות ) - כאשר בשנה האחרונה - על כל המחשבים יש WIN XP - כולם מחוברים ל HUB - שמחובר ל מחשב עם XP גם כן - ובכרטיס רשת שני מחובר למוטורולה SURFBOARD לאינטרנט בכבלים - דרך ערוצי זהב בנטויזין... הכל עבד מצויין (!) - עד אתמול - בשעות הצהריים - פתאום - ללא שום התקנה/סיבה/שינוי - שום דבר בכלל - אין לאף מחשב גישה לאינטרנט מלבד ל SERVER.... כל ה IPים - זהים ה DNSים לא השתנו הרשת עצמה תקינה לחלוטין ( העברת קבצים וכול'... ) חשוב לציין - שהגדרתי הכל מ אפס - ושוב - אותו דבר! בבדיקת PINGים מהמחשבים האחרים ( ה CLIENTS ) - אני מקבל תגובה מהכל - כולל ה GATEWAY של המודם עצמו! אבל שוב - הכל נראה בד…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by tzav,

היי יש לי הוט + הוטנט רוב הזמן האינטרנט פועל מצויין, אין ניתוקים ואני מקבל מהירות מעל 100 מגה. אבל פעם בכמה זמן (לפעמים אחרי כמה שעות של עבודה תקינה או אחרי יום וחצי) אני מתחיל לקבל פינגים גבוהים לשרתים שבדרך כלל אין לי בעיה איתם. כדי לסדר את הבעיה אני תמיד צריך לכבות ולהדליק את ההוט בוקס ואז זה מסתדר. אני מחובר דרך ראוטר משלי, אך ראיתי את הבעיה גם כשאני מחבר את ההוט בוקס ישירות למחשב. מישהו מכיר את התופעה? קשה לי להסביר אותה לתמיכה כי זה קורה באופן אקראי, ואני תוהה אם זה משהו שניתן לסדר מהצד שלי בלי צורך בהגעה של טכנאי (אני לא בבית בשעות העבודה שלהם).

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. קניתי כרטיס רשת, יותר נכון, אבא קנה, בתור הכנה לחיבור לאינטרנט מהיר המייחל ובא לאזורינו שבשטחים. אם תוכלו להגיד לי דעות על הכרטיס: Dynamode - nc100tx-r עלה 90 שקל... בחוברת הסבר כתוב שצריך להיות לי wake-up cabel, ואין לי אותו. מה זה הכבל הזה? אני חייב אותו?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by waseemrkab,

כל פעם שאני מדליק את המחשב חשוב לציין רק את המחשב הנייח בחשמל הSNR MARGIN יורד ל 4.0-2.0 dB במחשב הנייד לא עושה את זה וכשהמחשב הנייח כבוי הSNR חוזר בין 8.4 ל 6 dB אני לא יודע איך לפתור את זה ניסיתי הרבה דברים לא הצלחתי לפתור הזמנתי טכנאי ובדק לי את כל הקווים אמר שהכל בסדר אפילו ביקשתי ממנו שיחליף לי את כל הכבלים הישנים והתשתית בבית לחדשים וגם את הכבל העבה שעובר לעמוד חשמל (בזק) ועדיין לא עזר מבקש עזרה ובלילה האנטרנט מתנתק הDSL ומסנכרן מחדש והמהירות יורדת ל40 (36000kbps -40000kbps) יש לי ראווטר D -link DSL-G256DG ובראווטר הקודם הייתה לי אותו בעיה של NETGEAR VEGN2610 הנה תוצאות של מצב התשתית שלי במצב המחשב פועל http://i.imgur.com/GxUF4dz.jpg וזה תוצאות כשהמחשב כבוי …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by gigabot,

שלום, נמאס לי מהרשת של מיקרוסופט ואני רוצה לקנות HUB שיחלק את האינטרנט בלי בעיות, אני לא מבין הרבה ברשתות, אז חשבתי, הHUB הזה נראה זול אני לא צריך להרבה מחבים אבל ככה יצא שזה 8 פורטים מה אתם אומרים עליו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_192_230&products_id=299 תודה מראש. אלי.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by GNR,

יש לי כרגע ראוטר של Linksys WRT54 עם קושחה של TOMATO , לפי מה שהבנתי מדובר בראוטר אולי הכי נפוץ בעולם.. תכלס הוא עושה את העבודה כמו שצריך ובודדות הפעמים שהוא היה צריך לעשות ריסט או משהו. הבעיה העיקרית היא כמובן המהירות העלובה שהוא מספק לרשת האלחוטית , כי הוא בדור הישן b/g , אם זה טעינה של סרט יוטיוב באייפד בHD , בסלון וכו'. אני גר בבית עם 2 קומות , הראוטר עם המודם ממוקמים בקומה העליונה ומספקים רשת אלחוטית לכל הבית , ומחשב אחד מחובר ישירות בLAN. הדרישות הם כמובן כיסוי נרחב במהירות גבוהה, אני לא יודע אם 3 אנטנות עדיפות על 2 , כי לראוטר של לינקסיס יש 2 והוא מכסה יחסית לא רע את הבית , כולל את הגינה , אבל המהירות גלישה היא כמובן על הפנים. יש הצעות כלשהם ? הבנתי שהראוטר TL-WR9…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום, אני מנסה לפתור תקלה במחשב של ידידה שלי. יש אצלה נתב אלחוטי בבית של 3COM. עכשיו, לפני כמה שבועות אחד השותפים החליט לשים הצפנת WEP על הרשת האלחוטית, וגם חסימה לפי כתובות MAC. רק מה, שהוא לא הצליח בשום אופן לגרום למחשב של הידידה שלי להתחבר עם הצפנת ה-WEP. אז הוא ויתר על זה ונשארנו רק עם החסימה לפי MAC. המחשב הצליח להתחבר והכל היה בסדר. עכשיו היא אומרת לי שהמחשב שלה לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אצלם בבית (השותף שהתחיל את כל הבלאגן לא מצליח לפתור את התקלה הזאת, ומסתבר שגם אני לא ). עכשיו מה שמוזר פה, זה שהמחשב שלה כן מצליח להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות, ובנוסף, מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר לרשת אצלם בבית. הבעיה היא אך ורק בין המחשב הספציפי הזה, לנתב הספציפי הזה. עכש…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by danikos,

שלום , קניתי נתב ואני מנסה להכנס תחת רשת מאובטחת WPA PRESHAREDKEY הגדרתי אותו בנתב אבל בזמן שאני מנסה להתחבר XP לא מנשה בכלל הוא אומר "יש להשתמש בסיסמת רשת של 40 סיביות או 104 סיביות בהתאם לצרכי הרשת .... " הסיסמא הוגדרה בנתב והוא קיבל אותה ? EDIMAX 6126MG

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. ברצוני לחבר לרשת הביתית מחשב ניד חדש, בחיבור אלחוטי. הבעיה היא שאני לא זוכרת את הסיסמא של הרשת. לא הצלחתי למצוא את המקום בו ניתן לדעת/להחליף את הסיסמא, במחשב המחובר קווית לראוטר. הראוטר הוא מסוג RTA1025W, אם זה משנה. המחשב הראשי (המחובר קווית לראוטר) עובד על ויסטה, והמחשב החדש על 7 (HOME BASIC) - אם זה משנה משהו... אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני רוצה לעשות אתר אינטרנט שיהיה מפורסם בגוגל והציעו לי אתר פלאש,זה בסדר?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. קניתי את המודם ב - 480 ש"ח מבזק כשהצטרפתי ל - WOW EXTRA נתנו לי מודם אורכית משומש. דיברתי עם מנהל ההתקנות של ADSL ואמרתי לו שאני רוצה מודם חדש. הוא אמר לי שאין מודם אורכית חדש במלאי, אך יש אלקטל חדש. השאלה שלי היא האם שווה לי להחליף את האורכית המשומשת (שאגב, עובד ממש טוב) באלקטל חדש? מה בכלל ההבדלים בניהם? אם אני יחליף לאלקטל האם שווה לשדרג ל - PRO? מה היתרונות של זה? צריך להחליט תוך מספר ימים ספורים. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by big foot,

בעבר יכולתי לשתף קבצים עם המחשבים האחרים שיש לי בבית ולאחר פורמת מישומה אני כבר לא יכול כלומר המחשב לא מזהה את המחשבים האחרים שבקבוצת העבודה שלו והוא לא מראה לי אותלם אפילו האם יש דרך לתקן את זה ?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by yonir,

שתי שאלות לא קשורות לגבי הנתב שלי Edimax BR-6204Wg: *שמתי לב שה-MTU מוגדר ל-1392 (זאת ברירת המחדל), יש סיבה שה-MTU נקבע להיות נמוך משמעותית לעומת הערך הרגיל שאני מכיר- כ1492 ? שמתי לב גם שב-System Log שהנתב שומר רשומות מידי פעם הודעות: Apr 7 17:59:22 pppd[22301]: Couldn't increase MTU to 1500 Apr 7 17:59:22 pppd[22301]: Couldn't increase MRU to 1500 שאני לא יודע מה המשמעות שלהן בדיוק.. והאם זה נורמלי? (ומה זה בכלל MRU?) * רשום אצלי במידע: Hardware Version Rev. A Boot Code Version 1.0 Runtime Code Version 1.57 אני מניח ש 1.57 זה גירסת ה-firmware, קיימת גרסה 1.61 באתר של החברה. מישהו יודע מה ההבדלים? האם כדאי לשדרג או שזה סתם סיכון מיותר? (אם זה לא שבור, אל תתקן את …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by noodle,

שלום רב לכולם, ברשותי ראוטר EDIMAX BR 6204Wg ומתאם אלחוטי DRUC-U2/Cohiba rev0/PRISM (לא בטוח מה השם הנכון) ושני מחשבים אחד עם Win 7 ultimate x64 ואחד עם XP. אני מעוניין להתקין את הראוטר על המחשב עם XP ואת המתאם על מחשב עם וינדוס 7 הבעיה היא שלא הצלחתי בשום אופן להתקין את המתאם על המחשב עם וינ 7, ניסיתי את כל הדרייברים כולל הדיסק שיש ברשותי, אני מקבל שגיאה שחסר PRISMAP.dl, הורדתי, שמתי גם בתיקיית ההתקנה וגם ב-system32 ועדיין אותה שגיאה. התקשרתי לבזק, מהם קניתי את הנתב לפני כמה שנים, והנציג טוען שהם מעולם לא מכרו EDIMAX ואין לו מושג על מה אני מדבר, למרות שעל המתאם רשום Bezeq ואני די סגור שרכשתי מהם את הנתב והמתאם. הנציג הציע שאולי רכשתי מבזק בינלאומי אבל אני בספק. בסופו של …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני שואל כי אני רגיל לשתף קבצים בטורנט ושרק התחברתי לבזק בנלאומי בחודש הראשון הייתי מעלה כל לילה 3-4 ג'יגה, אבל פתאום זה לא מעלה לי כמו מקודם, והטורנטים שיש לי עדיין פופולרים ובעלי ביקוש רב, פשוט מרגיש לי כאילו הייתה כאן התערבות חיצונית כלשהי, יכול להיות?

23. שלום, ברשותי נתב d-link 2760u e1 של בזק. לנתב מחוברים 2 התקנים בצורה חוטית ועוד יותר מ10 אלחוטית. כמו כן מחוברים PS4 , ועוד כמה ממירי Yes. בקיצור הדרישות גבוהות מידיי למה שהנתב מציע ואני מחפש פתרון לבעיות ניתוקים וקליטה טובה יותר. כרגע אנחנו מחוברים לבזק במהירות 30 מגה עם ספק של בזק בינלאומי אך סביר שנשדרג כשהתשתית תתמוך ביותר מ30 מגה. הדרישות: - קליטה אלחוטית טובה. - תמיכה בלפחות 15 התקנים במקביל. - מעדיף שתהיה תמיכה גם למודם של בזק וגם של הוט. - פיצרים נוספים יתקבלו בברכה תקציב- לא מכיר כל כך את המחירים אבל כעיקרון התקציב לא מהווה שיקול עיקרי. על איזה נתב הייתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by urich,

רק רוצה לוודא: מודם siemens c2-010 מתאים לNGN כי דיברתי עם הנציג והוא אמר שמודם שלי לא תואם המהירות שאני מקבל אפילו שמבחן באינטרנט הראה שאני כן מקבל את המהירות שאני צריך. חוץ מזה שיש מצב שאחי החליף את המודם של אבא שלי במשרד עם המודם הנוכחי (מסיבה כלשהי) אני בכל מקרה אשמח לא להגיע לבזק סטור

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.