עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 1900GT,

שלום, נאלצתי לפרמט את המחשב הישן שלי בלי לגבות דרייברים (היה בעיה שהמחשב לא עלה אבל זה לא קשור לעניין)... בקיצור כדי להתקין את הדרייברים אני רוצה להשתמש בתוכנה שמוריד אוטומטית מהאינטרנט (היא בודקת לבד ומורידה את הדרייברים הכי חדשים) והבעיה שלי שאין לי אינטרנט.. בבית יש לי רשת עם הראוטר B-FOCUS 270PR אבל במחשב הישן אין לי Local Area Connection ואני לא יכול להגדיר את המחשב כדי שיהיה מחובר לרשת. אני לא יודע איך יוצרים Local Area Connection... בדרך כלל כאשר אני מתקין את הדרייברים אז נוצר לי... זה גם מה שעשיתי במחשב הישן התקנתי רק דרייבר של הכרטיס רשת אבל לא נוצר לי Local Area Connection... הלוח הוא http://www.baber.com/baber/411/asus_p4b266-vmx.htm והכרטיס רשת Realtek RTL8100…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום חברים, לפני כשבועיים שדרגתי את המהירות ל-40M ולקחתי מבזקסטור את ה-7850U החדש של D-Link. לפניו היה לי את הדילק 2760U והייתי מאד מרוצה מלבד המהירות. אז ככה, המחשב האישי שלי מחובר עם כבל ישירות לרווטאר. מהיום שלקחתי את ה-7850U נתקלתי בבעיה מעצבנת, יש משחק אחד שאני משחק ברשת, battlefield 3 הבעיה היא שאחרי דקות רבות של מחשק אני פשוט נזרק החוצה מהמשחק והודעת שגיאה שהתנתקתי מהשרתים. לאחר בדיקת PING רציפה עם הרווטאר במהלך המשחקים שמתי לב שבזמן שאני אף מהמשחק יש לי התנתקות לשניה מול הרוואטר. דברתי עם בזק והם כמובן אמרו שזה לא תקין ולגשת ולהחליף את הרווטאר. אני רק רוצה להוסיף שברגע שאני מחליף לנתב הישן 2760U הבעיה נעלמת, אין לי אף ניתוק. כמובן שרצתי להחליף הבוקר את הנתב אך לא …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by noodle,

שלום רב לכולם, ברשותי ראוטר EDIMAX BR 6204Wg ומתאם אלחוטי DRUC-U2/Cohiba rev0/PRISM (לא בטוח מה השם הנכון) ושני מחשבים אחד עם Win 7 ultimate x64 ואחד עם XP. אני מעוניין להתקין את הראוטר על המחשב עם XP ואת המתאם על מחשב עם וינדוס 7 הבעיה היא שלא הצלחתי בשום אופן להתקין את המתאם על המחשב עם וינ 7, ניסיתי את כל הדרייברים כולל הדיסק שיש ברשותי, אני מקבל שגיאה שחסר PRISMAP.dl, הורדתי, שמתי גם בתיקיית ההתקנה וגם ב-system32 ועדיין אותה שגיאה. התקשרתי לבזק, מהם קניתי את הנתב לפני כמה שנים, והנציג טוען שהם מעולם לא מכרו EDIMAX ואין לו מושג על מה אני מדבר, למרות שעל המתאם רשום Bezeq ואני די סגור שרכשתי מהם את הנתב והמתאם. הנציג הציע שאולי רכשתי מבזק בינלאומי אבל אני בספק. בסופו של …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by shaiky,

גם אחרי איפוס של 30 שניות פיזית עם הכפתור הקטן מאחור לא מצליח להכנס אליו.. מדובר ב3COM 100-75 ואני מנסה להכנס לכתובת 192.168.1.1 אשמח לכל עזרה תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by n00kie,

אז הבעיה היא כזו - יש לי ארבעה מחשבים (נייחים) בבית, שניים מחוברים קווית לראוטר שנמצא קומה מעל (ה-הכי קרוב וה-הכי רחוק) ואני מקבל בהם 100/2 יציב יחסית. שניים מחוברים בWIFI לראוטר בעזרת כרטיס USB TL-WN722N. הראוטר הוא HOTBOX (יוחלף שבוע הבא לHOTBOX 2, למרות שזה לא ישנה כלום), והמרחק מהחדרים עם שני המחשבים בWIFI הוא 10 מטר ובערך 6 מטר קו אוירי, כשהאות צריך לעבור דרך קיר או שניים די משמעותיים. הבעיה היא שכרגע אין אפשרות להעביר כבלים ושני המחשבים שמחוברים בWIFI מקבלים 5~ DL עם קפיצות פינגים מגוכחות ולפעמים אפילו ניתוקים. מה האפשרויות שלי? להבנתי זה לחבר את הכבל במחשב בקומה למטה לראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה (לא מעוניין לחבר את אותו המחשב בWIFI בשום צורה), להשתמש במגבר או להעבי…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by iMeash,

אהלן, אתחיל בזה שכבר ניסיתי בכמה פורומים ולא הצלחתי לקבל תשובה, מקווה שמכאן תבוא הישועה. אז ככה, אני מחפש מודם / ראוטר (לא יודע כל כך מה ההבדל אפילו). אני מחובר לתשתית 100 מגה של הוט ונמצא עם ה- HOTBOX שהם נותנים. אני לא מרוצה ממנו בכלל כל הזמן יש ניתוקים וקליטת הוויפי שלו נוראית בקושי יוצאת מהחדר שהוא נמצא. ההורים שלי כרגע בארה"ב כך שאפשר לנצל את זה ולהזמין מאמאזון או משהו וכך להוזיל מחיר. אשמח להמלצות, תודה רבה לעוזרים !

7. שלום, יש ברשותי שתי מחשבים המחוברים לרשת באמצעות אינטרנט אלחוטי, מחשב א' משמש כמחשב ראשי (מחובר לראוטר שמחובר למודם ADSL) ומחשב ב' שמשמש כמשני (בעל כרטיס רשת אלחוטי). במחשב הראשי מחוברת מדפסת,שאני מעוניין לשלוח אליה להדפסה גם דרך המחשב המשני,ורציתי לדעת איך ניתן להגדיר זאת. יש לציין שבהגדרת מדפסת במחשב הראשי הגדרתי אותה כ"משותפת" אך בכל זאת לא ניתן להשתמש בה מהמחשב השני. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. קניתי את המודם ב - 480 ש"ח מבזק כשהצטרפתי ל - WOW EXTRA נתנו לי מודם אורכית משומש. דיברתי עם מנהל ההתקנות של ADSL ואמרתי לו שאני רוצה מודם חדש. הוא אמר לי שאין מודם אורכית חדש במלאי, אך יש אלקטל חדש. השאלה שלי היא האם שווה לי להחליף את האורכית המשומשת (שאגב, עובד ממש טוב) באלקטל חדש? מה בכלל ההבדלים בניהם? אם אני יחליף לאלקטל האם שווה לשדרג ל - PRO? מה היתרונות של זה? צריך להחליט תוך מספר ימים ספורים. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכולם. לא מזמן עשינו חבילה חדשה של 40 מגה (בנדל של ספק+תשתית דרך אקספון 018) מאז שהתקינו לי את האינטרנט יש בעיה מעצבנת ברמות מטורפות. פעם בכמה זמן (לפעמים כל כמה שעות לפעמים כל כמה ימים) הראוטר מפסיק להגיב. האינטרנט מפסיק לעבוד (עדיין מחוברים לראוטר), כשמנסים להתנתק ולהתחבר הוא לא נותן להתחבר לא אלחוטית (לשתי הרשתות של 2.4 ושל 5) ולא חוטית. אם מכבים ומדליקים אותו הוא חוזר לחיים כמובן. הראוטר זה D-Link DSL 6850U. היו אצלי כבר שני טכנאים של בזק, דיברתי גם עם התמיכה שלהם לבדיקת הגדרות וגם עם התמיכה של אקספון והם לא רואים שום בעיה. החליפו לי את המעגלים של הקו בקופסא מחוץ לבניין (לפחות ככה הטכנאי אמר) ועברתי כבר 3 ראוטרים (שלושת חדשים מהקופסא). הטכנאי האחרון שהיה פה אמר ש…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=at20101102_02 לצאת בהצהרות זה יפה מאוד, השאלה מה יקרה בפועל. לוחות זמנים? לא כאן. בינתיים רק בגדר הצהרה. דבר נוסף הוא המחיר, אמנם אני לא מבין גדול בעלות של פריסת כבל תת ימי אבל נראה לי שהיא יותר מ-100 מליון דולר שמצוינים בכתבה, תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה אם נרצה להאמין בכך (אני ספקן, אבל הלוואי שזה יקרה) אז אולי יזוז משהו בשוק האינטרנט ולא יהיה לנאוטילוס מונופול על אספקת רוחב הפס.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge, המחשב שלי מחשב חזק ומריץ את המשחק בלי בעיה, מדיי פעם יש לי תקיעות במשחק ולאגים, ולפעמים אף אני מעבד תקשורת עם המשחק [your client lost connection to the server] ואני נאלץ שוב ושוב להכנס למשחק. אמרו לי שהפתרון לבעיה יכול להיות אם אני אהפוך את האייפי שלי מדינאמי לקבוע, האם לדעתם זה יפתור את הבעיה? במידה וכן, אתם יכולים להסביר כיצד אני יכול לעשות את זה? יש לי ראוטר edimax, ניסיתי גם דרך האתר של ההגדרת ראוטר וגם דרך החיבורי רשת למצוא דרך לעשות את האייפי לקבוע אבל לפתע האינטרנט הפסיק לפעול אז החזרתי את האייפי לדינאמי. במשחק רשת הזה, יש 2 שרתים עיקריים[עולמי וגרמני], ואני נכנס לשרת העולמי שיש לו פורט 7399, יכול להיות שאני צריך לפתוח את הפור…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. בנייד (שרכשתי לפני שעה קלה) יש לי מערכת הפעלה- וויסטה הום פרימיום ובנייח (שנה על הכביש) -אקס פי גירסא בייתית, שנייהם חוקיים לחלוטין. איך מתחילים לאכול חיבורי רשת בין שני המחשבים וגלישה באינטרנט משניהם ? מה לרכוש והייכן, נתבים כרטיסי רשת. ומה זה תיקיות משותפות... מרוב עציצים לא רואים ת'מחשב. תודה תודה תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. לצורך מעבר דירה, כיביתי ופירקתי את המחשבים שלי. כשהרכבתי את המחשבים בדירה החדשה, מחשב אחד עובד בסדר גמור ומתחבר לאינטרנט בלי בעיה. אבל, המחשב השני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, וגם לא לדף הבית של הראוטר (192.168.168.1). לשני המחשבים יש אותה כתובת IP שהיתה להם לפני כן. כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו, אז אני מקבל חיווי מתאים. ניסיתי להחליף כבל רשת, וגם לחבר אותו ליציאה אחרת בראוטר, ללא הואיל. המחשב הסרבן מריץ Windows XP Professional SP2, והראוטר שלי הוא Compex NP-28G. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שימו לב אתם יכולים לשפר את מהירות הגלישה שלכם כולל UP ופינגים במשחקים בלי להוסיף שקל או שינוי חבילה וגם לא בעזרת תוכנה + לא משנה באיזה חברה אתם מחוברים איך? משהו שקרה לי ובגללו גיליתי את האופציה שלי לפחות היתה נסתרת משהו.... ביקשתי ניתוק מהחברה אליה אני מחובר בגלל פינגים גבוהים במשחקי רשת אחרי המון ניסיונות לשיפור העבירו אותי לבסוף לנציג שימור לקוחות שהציע לתת לחיבור שלי עדיפות בשליחה ובקבלת מידע על פני משתמש רגיל(שעד לפני שניה הייתי כזה) התוצאה? גלישה יותר מהירה ופינגים נמוכים משמעותית במשחקים עצה שלי-תעשו את אותו הדבר אבל לא להתייאש ללכת עד הסוף זו ההצעה האחרונה שהם יציעו ממולץ ;D

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני שואל כי אני רגיל לשתף קבצים בטורנט ושרק התחברתי לבזק בנלאומי בחודש הראשון הייתי מעלה כל לילה 3-4 ג'יגה, אבל פתאום זה לא מעלה לי כמו מקודם, והטורנטים שיש לי עדיין פופולרים ובעלי ביקוש רב, פשוט מרגיש לי כאילו הייתה כאן התערבות חיצונית כלשהי, יכול להיות?

16. אהלן חבר שבעל חברת הגברה קטנה ביקש שאעזור לו להגדיל קצת את הפרסום שלו בעזרת captive portal, תיאור מקרה: בזמן אירוע הגברה (לא במקום קבוע), הוא רוצה להקים בעזרת נתב (או מכשיר אחר) רשת wifi בשם חברת הגברה שלו, מי שיתחבר יופנה לcaptive portal עם דף פרסומת לחברה ומשם ימשיך לאינטרנט הפתוח. הרעיון הוא לעשות משהו נייד, ברמת לחבר לחשמל ולהפעיל ללא הגדרות נוספות (שלא הוגדרו מראש) להבנתי הרעיון הוא למצוא נתב שתומך ביצירת captive portal, ויודע להתחבר לאינטרנט בעזרת מודם סלולרי שיהיה מחובר אליו. חקרתי קצת על הנושא, ddwrt, openwrt ועוד קצת, נראה שיש דברים כאלו, לא הצלחתי להבין מה מודרני, הרבה מהדברים נראו מאוד ישנים האם ל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by amit.w1986,

אהלן, קניתי דירה חדשה מקבלן, וכרגע נמצא בתיכנון תוכניות החשמל. אני מנסה לחשוב איפה כדאי לי למקם את ריכוז התקשורת המחשבים בבית. 2 אופציות : 1. למקם את ריכוז התקשורת בארון, במדף תחתון, שבו אחבר Switch קטן עם 8 פורטים( זקוק בפועל ל 6-7) ובנקודה אחרת בבית אחבר את הראוטר/מודם בין אם זה יהיה בזק או הוט( תהיה הכנה מראש לנקודת בזק והוט אחת ליד השניה). 2. למקם את ריכוז התקשורת ליד נקודות בזק והוט ולחבר את כל הפורטים ישירות לראוטר. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא ראוטר שמתאים ל adsl או cable שיש בו יותר מ 4 פורטים. יש חיה כזו ? אשמח לשמוע פתרונות... תודה רבה, עמית

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Cheif,

מי שרוצה להוסיף לעצמו עוד 2GB בענן האחסון של גוגל (ה-DRIVE) ופיספס את המדריך הזה, אז שיזדרז ויבצע את האמור בו עד ה-17/2. http://www.haaretz.co.il/captain/net/1.2562157

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. זהירות אחרי שנים של תשתית איטית 5MB באיזור שלי, נודע לי שיש אפשרות טכנית ל40MB, כמובן שבזק לא טרחו להודיע, השכן אמר לי. התקשרתי לשירות לקוחות בזק ושאלתי, הציעו לי חבילה במחיר מנופח, 100 ש"ח~. לאחר שהזכרתי "שוק סיטונאי", בלה בלה מחיר, הנציג התחיל בנאום של: הם לא יודעים לטפל בתשתית ויהיו בעיות, חבל שלא הקלטתי את השיחה. עברתי לבנדל 15MB בCCC כי זה מהירות המודם שיש לי vtech iad505x/012 smartbox, שבוע וחצי הכל עבד חלק והמהירות בסדר. יום חמישי שעבר, המהירות קרסה ל5MB, והתחילו ניתוקים. התקשרתי לCCC, מענה מהיר ומקצועי, הזמינו טכנאי בזק ליום אחרי. הטכנאי הגיע, בדק ואמר שהכל בסדר. הזמנתי טכנאי של פרטנר, יש לי טלפון שמחובר למודם/ראוטר שלהם, הגיע …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני רוצה לעשות אתר אינטרנט שיהיה מפורסם בגוגל והציעו לי אתר פלאש,זה בסדר?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by catsmonster,

יש לי מחשב אולטרה נייד, MSI U100 עם מערכת ההפעלה windows 7 שאני לוקח איתי לבית הספר. לפני כשנה היה לי חיבור לרשת האלחוטית של הבית ספר בלי בעיה וגם אינטרנט. הכתובת של הראוטר הייתה 192.168.21.254 האינטרנט עבד מעולה במשך כחודשיים, אחרי חודשיים המחשב שלי לאחר שניסה להתחבר אמר לי שהוא לא מצליח לקבל את הכתובת של הראוטר ולא הצלחתי יותר להתחבר לאינטרנט. פתרתי את הבעיה בעזרת הגדרת IP של המחשב שלי, 192.168.21.253 וראוטר 192.168.21.254 הסידור הזה עבד לי עד לפני כחצי שנה. יום אחד ניסיתי להתחבר עוד פעם לרשת האלחוטית, והפעם המחשב שלי בכלל לא הצליח לתקשר עם הראוטר, כשניסיתי לעשות ping לכתובת הראוטר, הוא כתב לי couldn't find host server או משהו כזה. ניסיתי לשנות את הכתובת שהכנסתי למ…

22. Started by or9400,

אהלן יש לי ראוטר של TPLINK הגדרתי Dynamic DNS וזה עובד יפה.. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להתחבר מרחוק גם לAP כמו שאני מתחבר לראוטר. יש לי בבית גם מגדיל טווח של אדמיקס(אם זה משנה) IP ראוטר - 192.168.1.1 IP מגדיל טווח - פרטים 192.168.1.2 IP Address Gateway Address 192.168.1.1 עכשיו ניסתי להגדיר ב Forwarding הפנייה של 192.168.1.2 לפורט 81 וניסיתי להיכנס עם הכתובת של DYNDNS שלי וזה לא עבד. זה אפשרי ביכלל ? ואם כן אשמח לעזרה תודה רבה ! תודה רבה אור

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by sapartil,

אני רוצה לקנות התקן לנייד שיקלוט ממרחק הכי גדול שאפשר לא חשוב אם זה אנטנה שמתחברת לנייד או כרטיס רשת אלחוטי או סטיק usb מהו התקן ה wifi שקולט מהמרחק הכי גדול ?

25. Started by llnakash,

ערב טוב, כיצד ניתן למדוד עוצמת האות בתחנה המחוברת אלחוטית לנתב ביתי??? האם יש תוכנה מיוחדת לכך? או פקודה כלשהי???

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים