עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by GoldenAxe4000,

סוף סוף !!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html משרד התקשורת הודיע היום (ד') כי יחייב את חברת בזק לספק ADSL לחיבור לאינטרנט גם ללא קו טלפון - שירות המכונה גם Naked ADSL ("עירום"). כך יהיה ניתן להתחבר לאינטרנט באמצעות בזק ללא צורך לשלם על קו, ובלי האפשרות לבצע שיחות נכנסות ויוצאות. בזק תחוייב לספק את השירות החל מ-15 בחודש מאי השנה. עד היום, ניתן היה להתחבר לאינטרנט בבזק באמצעות ADSL רק בתנאי שהוזמן קו טלפון, שעלותו נעה בין 25 שקלים (ל"קו קל"), לבין 50 שקלים לחודש לקו רגיל. זאת בנוסף על התשלום ל-ADSL - על פי חבילת הגלישה - בעקבות הוראת משרד התקשורת - לקוחות שיבחרו בכך יוכלו לחסוך את עלות הקו ולשלם על ה-ADSL בלבד. לא הייתה מגבלה טכנולוגית לספק א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לאור ניתוקים חוזרים ובאים בחיבור האינטרנט התקשרנו לבזק בינלאומי לשאול מה הבעיה. בבזק בינלאומי אומרים שעבודה עם חייגן בתוך הראוטר וחיבור כבלים דרך HOT גורם לניתוקים ואי ייציבות בקו ויש רק ראוטרים בודדים שיכולים להחזיק ביציבות את הקו. השאלה שלי היא איזה ראוטר מתאים במצב של חיבור עם כבלים(HOT) וחבילה של בזק בינלאומי שנקראת GAMER(הכוללת תעדוף לשרתים בחו"ל), ככה שהקו יהיה יציב ולא יהיו ניתוקים חוזרים. מודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום יש לי בעייה מציקה לארחונה ואני חושב שזה מאז התקנת הנתב sys link wtr54gc שאני פותח את האקספלורר ולא משנה כמה לשוניות פתוחות אם אני לא נוגע בו מספר קטן מאוד של דקות האינטרנט כאילו מתנתק ואני לא יכול לא לעבור אתרים בתור החלון הראשי או לפתוח חלוניות חדשות או אפילו לשנות חלוניות קיימות האינטרנט מתנתק לחלוטין רק אחרי סגירה ותפיחה מחדש של האקספלורר אני יכול לגלוש שוב. יש למישהו רעיון איך לשנות או לפתור את זה? יש לי חיבור קבוע לא באמצעות חייגן אקספלורר 7 על ויסטה אולטימט

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. האם לאחרונה (בחודש?) האחרון יש לכם בעיה שכש uTorrent רץ, אפילו על מספרים חיבורים לא גדול במיוחד, והגבלת upload ל 6 קילובייט, הדפדפן אינטרנט מתחיל לזחול בטרוף עד לכיבוי ה uTorrent ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רב! אני מחובר כרגע דרך בזק בינלאומי (תשתית בזק) במהירות 1.5 Mbit, ומשלם ~100 ש"ח (לקוח עסקי, איכשהו) יש 4 מחשבים בבית ורציתי להרחיב את החיבור, להתנתק מהקו העסקי ולעשות אחד חדש. כדאי להתחבר להוט, או לבזק (תשתית)? האם 8 מגה כדאי? ועוד שאלה, מה הפרוצדורה של התחברות לקו חדש? רציתי לדעת אם אני יכול ששתי החיבורים יפעלו באותו זמן (יש שתי קווי טלפון..) הם פשוט מביאים שם משתמש וסיסמא? איפה אפשר לדעת את המרחק של המרכזייה? אני חושב שיש לי אחת מאוד קרובה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום! יש ברשותי ראוטר שאליו מחוברים 4 מחשבים (דרך כבל רשת), האם ישנה אפשרות להוסיף לעבודה במקביל עוד מספר מחשבים דרך רשת ה-WiFi שלו? עוד שאלה: יש לי עוד ראוטר (גם אלחוטי), ישנה אפשרות לחבר גם אותו למחשב וש-2 הראוטרים יעבדו במקביל אחד לשני וככה אקבל 8 כניסות חוטיות למחשבים? תודה מראש לכל העוזרים, Aviko

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. יש לי בבית רשת ביתית של ארבעה מחשבים ששלושה מהם עם XP ושלי עם וויסטה שהתקנתי אתמול לניסיון. קיצר הבעיה היא שכשאני מנסה לגשת אליו ממחשב אחר (MY NETWORK PLACES-<VIEW WORKGROUP COMPUTERS) אני רואה את המחשב שלי אבל בניסיון לגשת אליו מתקבלת הודעת שגיאה (בתמונה המצורפת). לעומת זאת כשאני ניגש לסיפריה משותפת במחשב דרך (START->RUN) וכותב נניח: \\OMRI-PC\D\ אז אין בעיה להכנס למחשב. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, התקנתי בבית רשת אלחוטית בין מחשב שמחבור בצורה קווית לראוטר למחשב שמחבור בצורה אלחוטית. שני המחשבים גולשים באינטרנט בלי בעיות. המחשב שמחובר אליו המודם הוא מחשב עם XP והמחשב השני שמחובר בצורה אלחוטית הוא VISTA. איך אני יכול לחבר את המחשב עם הVISTA לרשת שלי?(ז"א שאני רוצה לראות את הכוננים/תיקיות של כל המחשבים ברשת שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים) או אם אפשר אולי מדריך איך להקים רשת בשילוב מערכות ההפעלה XP וVISTA. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  9. יש לי 3Com 3CRWER100-75 ויש בעיות בלתי פוסקות ושונות... *החיבור אינטרנט נעלם פתאום בלי שום סיבה... סתם ככה פתאום לכל המחשבים אין אינטרנט אחרי כמה דקות הוא חוזר בלי שאני יעשה כלום... זה משגע אותי כי אין שום סיבה שזה יקרה... אני מחובר לאינטרנט בכבלים והמודם לא מראה שום סימן של בעיות. *אני מחובר לראוטר בכבל אבל המחשב השני מחובר באלחוטי, הוא מאבד את הרשת בצורה קבועה בלי שום קשר לכלום וזאת למרות שהאות חזק! שוב אין שום סיבה נראית לעין ובכל זאת זה ממשיך לקרות, בנוסף במחשב שמחובר באלחוטי האינטרנט יותר איטי כעובדה. לפני זה היה לי ראוטר של אדימקס שהיה עושה את אותם דברים בדיוק! חשבתי שהוא חרא של ראוטר ולכן החלפתי והבעיה נשארת! מה אני יכול לעשות כבר? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by LRa,

שלום, בשנה האחרונה הייתי מחוייב להוט דרך 012 עבור גלישה ב 1.5\256K. שילמתי 100 ש"ח בחודש. חודש שעבר פג תוקף החוזה והתקשרתי ל-012 ולהוט בכדי לקבל הצעת מחיר. החודש קיבלתי חיוב מהוט וראיתי שהוא גבוה ממה שסגרתי איתם. התקשרתי אליהם והם טעונים שאכן התקשרתי ודיברתי עם נציג, אך אין תיעוד למחיר שניתן לי. במקום זה המחיר שמופיע אצלהם הוא 74 ש"ח, שזה מחיר מחירון!(מה שלא הגיוני, כי גם אם המחיר שסיגרתי עם הנציג הוא גבוה ממה שאני טוען שהוא, עדיין לא סגרתי איתם על מחיר מחירון...). דיברתי עם שימור לקוחות והוא אמר לי את אותם הדברים. ביקשתי לדבר עם המנהל וכרגע הוא צריך לחזור אלי. מה לדעתכם עלי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Gilo2005,

שלום לכולם,קיים אצלי בלבול רב בנושא,במיוחד במקום בו בחרתי לפתוח את הנושא,מצטער אם זה לא המקום המתאים. אני מעונין לקנות שרת,שזהו יהיה מחשב בעל קו אינטרנט רחב, על מנת לאחסן בו שרת למשחק רשת. מה צריך על מנת לעסוק בענין הזה? מה העלויות?ומה הידע הנדרש לענין הנ"ל.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by urinka,

שלום החלטתי להקים שרת HTTP עם PHP ו MYSQL למטרת למידה עד עכשיו הסתדרתי עם מדריכים ברשת והכל בסדר יחסית אבל כאשר אני מנסה להפעיל אתר שפועל על PHP מן הסתם קובץ ההפעלה שלו הוא index.php אז אני חייב לרשם את שם הקובץ בכתובת לדוגמא http://domain/index.php עכשיו אני רוצה שזב יהיה ככה http://domain מקריאת מדריכים הבנתי שאני צריך להוסיף שורות מסוימיות לקובץ httod.conf של ה apache AddType application/x-httpd-php .php אז הוספתי אותה וזה לא עוזר זאת אומרת על המחשב שלי זה עובד אבל שמנסים להכנס ממחשב אחר חייבים להקליד http://domain/index.php נ.ב אני צרפתי להודעה את הקובץ thhpd.conf .הוספתי לו סיומת TXT כדי שיעלה לאתר. אולי אתם תמצאו את הטעות שלי או נקודות לשיפור ****עדכון***…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Kopatch,

אוקי, אז דבר ראשון עשיתי חיפוש בפורום, וראיתי המון עם הבעיה, אבל לא מצאתי את הפתרון בשבילי, אולי כי אצלי הרשת מחוברת קצת אחרת. אז ככה יש לי בעיה של Limited or No connectivity. הרשת שלי מחוברת ככה: המודם שלי מחובר למחשב עם כבל USB. עכשיו... יש לי כבל רשת שמחובר ישירות בין הכרטיס רשת שעל הלוח אם שלי אל כרטיס רשת "חיצוני" במחשב השני. עד עכשיו המחשבים היו מזהים את הרשת לבד ולא הייתה שום בעיה. גם אחרי פירמוטים ומה לא. בלי ברידג' בלי ראוטר בלי כלום, פשוט זה יצר לי לבד בשני המחשבים local network connections עם Identify IP automatically. אבל לפני כמה ימים, פתאום בלי שום אזהרה זה החליט להביא לי את ההודעה הזאת. ובאמת אין לי מושג למה... אז מה ניסיתי בשביל לסדר? אז קודם כל החלפתי א…

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  14. אחרי שעברתי לאינטרנט של הוט, כל שבוע מבקר אצלי טכנאי שלהם >.> פעם ראשונה כדי לחבר אותי, פעם שנייה כדי להחליף את המודם התקול שלהם, ובפעם השלישית כדי להחליף את מודם ה-Terayon שגרם לניתוקים כשחיברנו אותו לנתב. עכשיו החליפו לי למודם תומסון (לטענת הטכנאי, הוט כבר לא מוכרים מודם של מוטורולה שאותו ביקשתי), ואמנם הוא גולש בלי ניתוקים (בינתיים) - אבל אני לא מסוגל להעלות בטורנטים ביותר מ-0 קב"ש, כאשר בחיבור ישיר למודם אני מעלה באותם טורנטים ב-20 קבוע. ניסיתי לבדוק העלה דרך Rapidshare, אבל זה לא עבד במיוחד: (מהירות ההעלאה שלי היא לא 250 קב"ש) ומבחני מהירות אחרים כמו speedtest.net פועלים להורדה, אבל לא להעלאה, ואכן אני מסוגל להוריד ברוחב פס מלא, אך לא להעלות בכלל (לקחו ל…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היה לי מזמן (לפני כמה שנים) כרטיס רשת אלחוטי USB שעבד בצורה רעה מאוד. מאז לא עבדתי עם כרטיסי רשת אלחוטיים. עכשיו, אין לי בררה ואני צריך לקנות אחד. ההתלבטות שלי היא: 1. האם כרטיס רשת אלחוטי USB פחות טוב מ PCI? (פחות יציב) 2. איזה כרטיסים PCI ו USB מומלצים?? (עדיף פחות מ 200 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. בשבועות האחרונים, הראוטר מתנתק מהאינטרנט כל כמה שעות (דגם Zonet ZSR0104F). בחיבור ישיר (חייגן) אין התנתקויות כך שהבעיה אכן קשורה לראוטר. האם ניתן לאבחן מה הבעיה ? אולי יש משהו אצל הספק אינטרנט שגורם לניתוקים דווקא בראוטר ?

• 9 תגובות
    • 6.5k צפיות
  17. מדובר בחבילת 2.5/256 בתשלום של 119 שקל לחודש כולל התשתית. האם שווה או שאפשר למתוח אותם יותר?

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by Asterix3,

יש לי בבית ראוטר שהוא לא מחובר לשום מחשב( חוץ משלי) אין לי כרטיס רשת ואני גולש בצורה טובה . התמיכה התכנית של ברק אומרים שהם לא תומכים בזה בלי כרטיס רשת ושהם לא יודעים מה לעשות הבעיה התחילה שבוע שעבר עשיתי GHOST היה לי זון ארם מחקתי את התוכנה ושהפעלתי את אימיול הוא מראה שהוא מאחורי חומת אש . יש קשר בין שתי הדברים? (בין זה שמחקתי את התוכנה להגבלה על ההורדה) דיברתי אם ברק נציג התמיכה אמר לי זה משהו בפורטים שינתי את הפורטים אבל קיבלתי הודעה שיש התנגשות ב: IP מזה אומר התנגשות IP? יכול להיות שחומת האש של הראוטר מגביל אותי או שזה ברק עושים הגבלות על גולשים כרגע אני גולש בלי אנטי ווירוס השאלה אם אני יתקין זה יפתור את הבעיה ? האם זה קשור שאין לי כרטיס רשת ? מה אני אמור להגיד לנ…

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי בעיה להוריד מהר ולפעמים להתחבר לשיתוף קבצים, אך כל האתרים עובדים היטב. חשבתי שזה בעיה של הספק (013) אך לאחר בדיקה מרובה שמתי לב אני לא יכול להתחבר ל-127.0.0.1 בפורט 80. ואפילו כאשר ביטלתי את הfirewall של windows. איך לי נתב, רק מודם פשוט. אך בכל מקרה אני אמור להתחבר (ככה נראה לי לא?) פירמטתי את המחשב, וגם עכשיו ללא כל תוכנה עליו חוץ מהתוכנות של windows אני לא מתחבר צרפתי כאן את הניסיון: C:\Documents and Settings\Administrator>telnet 127.0.0.1 80 Connecting To 127.0.0.1...Could not open connection to the host, on port 80: Con nect failed יש לי בעיה בכרטיס רשת??? או שאולי זה משהו אחר? בדקתי דרך הכרטיס רשת והוא אמר שהוא לא מוצא wins server זה קשור?? תודה…

• 9 תגובות
    • 5k צפיות
  20. האתר שלהם: http://www.consumers.org.il/show_item.asp?levelid=47901 אימייל שלהם(שרשום באתר): moatza@consumers.org.il האימייל ששלחתי להם: שלום רב, אני רוצה להתלונן על ספק האינטרנט שלי 012 וספק האינטרנט של ברק-נטויז'ן שמשקר על הצרכנים בנוגע לאינטרנט שהם מקבלים בזמן האחרון התחילה להיות הגבלה על מהירות הורדה שלא בדרך HTTP אלא בשיתוף קבצים בתוכנות כגון: אימיול וביטורנט אשר מורידות לאט במהירות פי 4 פחות ממה שאני אמור לקבל אני מחובר ל012 במהירות של 1.5/512 דרך הוט ואני לקוח ותיק שלהם שהיה מרוצה, עד יום שבת הייתי מוריד מהביטורנט על המקסימום 185KB (אני מוריד מאתרים פרטיים מהירים) ופתאום ביום שבת האחרון 9/6 המהירות צנחה בביטורנט ל 60KB-40KB לא עובר את ה 100KB וזה לא קשור כמה קבצים ש…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by sharon515,

שלום אני מחובר לכבלים ולספק בזק בינלאומי ורציתי לשאול איזה חייגן עדיף של l2tp (דרך הראוטר של ה 3com שלי) או חייגן pptp של הספק (למרות שגם דרך זה אפשר להתחבר דרך הראוטר) והשאלה השניה שלי הספק בזק בינלאומי הציע לי חיבור ללא חייגן. האם זה טוב ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by matan5165,

אהלן. אם אני מחבר בבית אקסס פוינט שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר שלי אני צריך להתחבר אליו ? השאלה שלי היא כזאת, אם אני מתחבר כרגיל לרשת ואקסס פוינט פשוט נותן קליטה יותר טובה או שאני אמור להתחבר לאקסס פוינט ולא לרשת בשביל לקבל את הקליטה היותר טובה ? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אחרי שלוש שנים בבזק (ויס) אני עובר להוט וזה כולל ניתוק קו הטלפון של בזק... אני צריך המלצה לספקית שעובדת טוב עם הכבלים עם מינימום תקלות והכי הכי חשוב שלא תיהיה הגבלת הורדה, עם חסימת פורטים אפשר להתמודד... אני מבקש המלצות רק ממי שיש לו כבלים עכשיו.

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by tzolerguy,

יש את הגרסה הזו: Firmware Version: v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c בהתחלה כשהורדתי אותה הכל היה מעולה יש שם מלא פונקציות בעיקר מה שחשוב לי זה אי פי סטטי וחיבור L2TP שעובד עם ברק אבל בזמן האחרון אני מרגיש שזה ניהיה בלתי נסבל הראוטר מאבד קישור לאינטרנט כל חצי שעה ופחות אני ממש משתגע ולפעמים רק REBOOT מצליח לגרום להתחבר שוב למישהו יש איזה גרסת קושחה אחרת שיש בה את אותן אפשרויות כמו אלו שציינתי כי אני חייב לעשות משהו ואני כבר לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.