רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
מנסה לפתוח פורטים בנתב אבל הוא מתעלם מכל מה שאני מכניס. 1. החלפת הנתב באחד זהה - אין שינוי. 2. עדכון קושחה לא עזר. 3. לבזק אין מושג. 4. ניראה שאני לא היחיד בארץ עם הבעיה........... זה לא הראוטר הראשון שאני מקנפג, ולא הד-לינק הראשון שאני פוגש. האם למישהו יש תובנות בנושא? :s05:
-
- 9 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אה ככה יש לי בעיה בפתיחת שרת FTP ממחשב קלינט ברשת.... כמה פרטים: שרת-קלינט: וינדוס 2000 סרבר מחשב-גט ויי: מחשב עם מודם ADSL פנימי עם וינדוס XP וICS אז ככה מה הבעיה עצמה.... אנשים אחרים לא מצליחים להתחבר לשרת FTP שלי וברשת אפשר..... ניסיתי להתקין על השרת תוכנות DNS Fowarding שונות וכמובן ללא הצלחה...... מה הבעיה? איך אפשר לפתור...? בתודה איציק :
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה בעצם? הרי זה פותר הרבה מאוד בעיות ובמיוחד בעיית הNAT מה גם שזה נותן אפשרות להרבה מאוד מכשירים אחרים את האופציה להתחבר לאינטרנט
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במהירות 12MB UFI של הוט . כשאני מנסה להוריד טורנטים בתוכנות Utorrent / Vuze, זה בקושי מוריד על 50KB. הקישורים שאני שם הם טובים, ואצל אחרים אותם קישורים יורדים במהירות נורמלית וגבוהה. פתחתי פורטים בנתב שלי, דיברתי עם הספקית ואין לי שום בעיית מהירות כי בהורדות ישירות זה מוריד לי במהירות מקסימלית (1.4MB). מה אני עוד יכול לעשות??
-
- 9 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית, שכוללת שני מחשבים נייחים ולפטופ אחד (IBM re51). הבעיה היא שלא בכל מקום בבית אני יכול להשתמש בלפטופ כי הקליטה לא חזקה.. יש דרך להגביר אותה איכשהו? אין לי שום ממ"ד בבית או משהו כזה, אבל יש לי 2 קומות ובעוד שהרואטור נמצא למטה (רואטור של level one), הלפטופ בד"כ נמצא בקומה השניה, אבל רק למטה אני מקבל קליטה מספיק טובה בשביל באמת להשתמש ברשת (השימוש הוא יותר באינטרנט, לא דווקא ברשת עצמה להעברת קבצים וכדו').. בקיצור יש דרך להגביר את האות/את האנטנה של הלפטופ? תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי! יש לי כרגע בבית רשת חוטית עם Switch של Edimax ו-מודם אלקטל שהוסב ל-PRO ומתפקד כ-Router. ישנם שני מחשבים ניידים אשר מתחברים באמצעות שני שקעים שהתקנתי בבית. מן הסתם זה לא הכי נוח כשמדובר במחשב נייד, ואני רוצה להוסיף גישה אלחוטית לרשת שלי. השאלה היא: מה צריך לקנות על מנת להוסיף גם גישת אלחוט, ובאיזה אופן אמורים להתקין? מעולם לא התעסקתי עם רשת אלחוטית, כך שאיני יודע בדיוק מה צריך לעשות. גם כן, איך אני דואג לזה שרק אני אוכל להתחבר לרשת האלחוטית שלי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לשמחתי הרבה פרטנר וסלקום פרסו סיבים אופטיים בבנין שלי. אתם יודעים להגיד מה ההבדל בטכנולוגיות בין החברות? מה היתרונות/חסרונות של כל אחת? אני שם בצד את נושא השירות והמחיר, הם זהים לחלוטין בהצעות שלהם. מה שיטה את הכף מבחינתי זה היכולות הטכנולוגיות נטו. תודה!
-
- 9 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. יש לי בעיה ברשת הקווית, רשת 1G ברשותי 2 מחשבים שמחוברים לסוויצ', מחשב אחד עם XP ו2 HDD, אחד של WD מהגרסא הירוקה והשני של סיגייט במחשב השני (WIN7) יש עוד HDD אחד של סיגיט, כולם טרה. לבעיה: כשאני מעביר ברשת מהXP נניח קובץ של 10G למחשב השני שיש בו WIN7 (אני לא יודע אם זה קשור אני רק מציין מה יש) זה מעביר סביב ה80MPS, שזה תקין. אם אני מעביר מהWIN7 לXP זה מעביר על 20MPS ולא עובר את זה. כמובן שהגדרתי בכרטיסי רשת 1G או AUTO, לא עזר. ואני שואל, למה? מישהו נתקל בזה?
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מופיע לי GATEWAY TIMEOUT ורק אם אני עושה ריפרש כמה פעמים זה אולי מסתדר הבעיה היא שלפעמים בפורומים כמעט כל דף שאני נכנס זה מופיע וזה מעצבן ומעיק התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי ולא היה להם הרבה מה לעזור לי רק המליצו לי לעשות חיגן חדש אתם יכולים לנחש לבד שעשיתי וזה לא עזר (אחרת לא הייתי צריך לפתוח פה את התארד) אז מה אתם אומרים, מה זה יכול להיות? * זה קורה גם במוזילה וגם באקספלורר * זה קורה בשתי המחשבים שמחוברים ברשת אולי הבעיה בשרת DNS של הספקית? בזק בינלאומי המליצו לי להגדיר פרוקסי ידני לאקספלורר וזה לא ממש עזר אולי אני יתחבר ל DNS של ספקית אחרת וככה גם לפרוקסי של ספקית אחרת? זה בכלל אפשרי? זה מותר? יתפסו אותי? :}{: תודה.
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על הספק האינטרנט הכי מהיר שהוא מכיר (וזול יחסית) אני מחובר על 1.5 דרך נזק בינלאומי והם יקרים!! :AR15: על קיצר משהו יכול להמליץ על ספק מהיר וזול? העקר לא אקוונט!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובכן שידרגתי היום את האינטרנט לאינטרנט סיבים והאמת שהוא די איטי ביחס למהירות הרצויה (200-350 מגה בלבד ולא 1 ג'יגה כמו שרציתי). יש לציין שהטכנאי חיבר את הנתב למחשב שלו והמהירות אצלו הגיעה ל950 וכמעט 1 ג'יגה. אצלי? 200-350 מקסימום ויש נפילות. אני חושד שזה מגיע מהכרטיס רשת ( אם איני טועה TP-LINK 3486) או מכך שאני עדיין מחובר לבזק בינלאומי. ניסיתי לאתחל את המחשב ולא עבד. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר ועדיין האינטרנט איטי יחסית... הנתב מחובר לפורט 2 ולא לפורט 1 (אם זה משנה...). אשמח לעזרה ממכם. יום טוב
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי ראוטר פיזי והראוטר של המודם עושה לי המון בעיות, איך אני מבטל אותו?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחובר עם מודם/ראוטר ECI 312 וסוויטץ' המחשב שלי מקבל אינטרנט, המחשבים האחרים לא, רשום להם בכ. רשת קישורית מוגבלת או חסרה, (אחד כרטיס און בורד P4S800 והשני כ. PCI), הכבלים תקינים בדקתי עם המחשב שלי.. מה יכולה להיות פה הבעיה? ניסתי להסיר מנהל התקן ולהתקין שנית ועדיין לא עזר.. המחשבים גם לא מזוהים ברשת כך שזה לא שהראוטר מעיף אותם..
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש. מכיוון שיש לי את אפשרות לרכוש את המכשיר בחו"ל, הנני בטוח שאוכל למצוא נתב מתקדם שם, במחיר של נתב פשוט כאן בארץ. ברמה העקרונית מדובר על נתב לבית ממוצע, על כל המשתמשע מכך, מחשב נייד וסמארטפון לכל אחד מבני הבית. נמצא בתשתית של בזק, עם ספק של בזק בינלאומי עם חייגן. שמתי את עייני על הנתבים אשר תומכים בתדר המתקדם יותר, 5Ghz. נראה כי שימוש בנתב מסוג Dual Band יכול להיות שימושי מאוד. חשוב לי גם עניין אבטחת המידע, מבחינת Firewall וכיוצא בזה. אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בחבילת 2MB בADSL ספקית: בזק בינלאומי. כשאני בודק את מהירות ההעלאה הוא מוריד לי על 12.8-14 למה הוא לא מוריד על 20? התקשרתי לבזק (ADSL) אמרו לי שהמהירות שלי היא 20.. אולי בגלל המודם? מה יכול להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
טוב, אז האמת היא שהייתי בטוח שאצליח לעשות את זה לבד, לאור נסיוני העשיר בעבר הרחוק בקינפוג פורטים לאימיול ודומיו. אבל מסתבר שזה לא עובד, ואשמח לדעת למה. נתחיל מהתחלה: כמו שמובן מהכותרת - קניתי לאחרונה מצלמת IP אלחוטית, ואני רוצה לקנפג אותה כך שיהיה ניתן לגשת אליה מרשת חיצונית (מהרשת הפנימית אני מצליח לגשת בלי בעיות). המצלמה היא מצלמת IP פשוטה ביותר, קניתי מפה. אז הגדרתי למצלמה IP קבוע (לא דרך DHCP), ופורט. נניח כרגע שהם 10.0.0.208:26613. נכנסתי להגדרות הראוטר שברשותי (Asus am604g - מדריך של בזק כאן, למי שמתעניין) והוספתי לו Virtual Server תחת NAT, אשר מפנה מפורט זה לכתובת הIP של המצלמה: עשיתי Reboot לראוטר, וניסיתי להתחבר למצלמה מרשת חיצונית - נאדה. לא מגיב. (בנ…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני חושב שהשאלה הזו מתאימה לכאן כי היא יותר מתעסקת בעניין הרשת. בכל מקרה, הגדרתי לאחי בבית מחשב חזק עם כמה מכונות ווירטואליות בשביל שהועבדים יוכלו להתחבר מרחוק. ברשותנו ראוטר של Cisco מסדרת הSmall Business שלהם - הwrvs4400n v2. הגדרתי שתי VLAN's , הראשונה למכונות הווירטואליות שעובדת ברשת 192.168.5.0/24, והשניה לבית 192.168.1.0/24. המטרה היא שלא יהיה Route בין שני הרשתות - אני לא רוצה שלרשת של המכונות הווירטואליות תיהיה גישה לרשת של הבית וההיפך. בVLAN של העבודה ביטלתי את הDHCP, והגדרתי את שתי כרטיס הרשת של השרת ל192.168.5.10 ו11. המכונה הווירטואלית עובדת ב20. בVLAN של הבית הוא אמר לחלק כתובות מDHCP. הגדרתי לעצמי משתמש בVPN של הראוטר, ואני מתחבר אליו באמצעות …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שעברתי לאינטרנט של הוט, כל שבוע מבקר אצלי טכנאי שלהם >.> פעם ראשונה כדי לחבר אותי, פעם שנייה כדי להחליף את המודם התקול שלהם, ובפעם השלישית כדי להחליף את מודם ה-Terayon שגרם לניתוקים כשחיברנו אותו לנתב. עכשיו החליפו לי למודם תומסון (לטענת הטכנאי, הוט כבר לא מוכרים מודם של מוטורולה שאותו ביקשתי), ואמנם הוא גולש בלי ניתוקים (בינתיים) - אבל אני לא מסוגל להעלות בטורנטים ביותר מ-0 קב"ש, כאשר בחיבור ישיר למודם אני מעלה באותם טורנטים ב-20 קבוע. ניסיתי לבדוק העלה דרך Rapidshare, אבל זה לא עבד במיוחד: (מהירות ההעלאה שלי היא לא 250 קב"ש) ומבחני מהירות אחרים כמו speedtest.net פועלים להורדה, אבל לא להעלאה, ואכן אני מסוגל להוריד ברוחב פס מלא, אך לא להעלות בכלל (לקחו ל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר שהוא לא מחובר לשום מחשב( חוץ משלי) אין לי כרטיס רשת ואני גולש בצורה טובה . התמיכה התכנית של ברק אומרים שהם לא תומכים בזה בלי כרטיס רשת ושהם לא יודעים מה לעשות הבעיה התחילה שבוע שעבר עשיתי GHOST היה לי זון ארם מחקתי את התוכנה ושהפעלתי את אימיול הוא מראה שהוא מאחורי חומת אש . יש קשר בין שתי הדברים? (בין זה שמחקתי את התוכנה להגבלה על ההורדה) דיברתי אם ברק נציג התמיכה אמר לי זה משהו בפורטים שינתי את הפורטים אבל קיבלתי הודעה שיש התנגשות ב: IP מזה אומר התנגשות IP? יכול להיות שחומת האש של הראוטר מגביל אותי או שזה ברק עושים הגבלות על גולשים כרגע אני גולש בלי אנטי ווירוס השאלה אם אני יתקין זה יפתור את הבעיה ? האם זה קשור שאין לי כרטיס רשת ? מה אני אמור להגיד לנ…
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום! היום קניתי ראוטר L2TP, ולפי ההוראות לאחר שחיברתי את המודם לראוטר ואת הראוטר למחשב(בדקתי את כל החיבורים וה"WAN" בראוטר אף היבהב, וכך גם המודם הראה פעילות תקינה) אבל כאשר ניסיתי לכתוב את כתובת הIP שצויינה בהוראות ההתקנה של הראוטר, הדפדפן לא הציג לי כלום :'(. אני מקווה שתעזרו לי, דרך אגב אני חדש כאן ומקווה להשתלב, אני די מבין במערכות מחשבים אבל כנראה תחום הרשתות והאינטרנט הוא לא התחום החזק שלי .
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. הראוטר האלחוטי שלי 3COM שבק. מחפש להחליפו לראוטר אלחוטי N איכותי ואמין עם פורטים של ג'יגה. שיחזיק מספיק connections ולא יחנק עם קו של 12 מגה בכבלים. מחוברים אליו 2 מחשבים בכבל ועוד כ-6 התקנים באלחוט. רוצה יכולת להזרים סרטי HD ברשת ( אפשרי ?? ) חייב לקנות היום. תודה מראש מנו
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי 15 מגה + גיימר בזק בינלאומי ותשתית בזק בזמן האחרון יש איטיות רצינית ב UNLIMIT אבל בשאר השרתים עובד סבבה למשל megupload, filesonic עוד מישהו נתקל בזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אותם ברשת וששניהם יעבדו על אותו האינטרנט. במחשב הישן יש כרטיס רשת 100Mb ובחדש 1Gb (הכרטיס המובנה של GA-P35-DS3). המרחק בין המחשבים הוא בקו אווירי כ15 מטר ואם להעביר כבל (דרך החלונות כי אחרת זה להעביר בכל הבית כבל) זה יוצא 22 מטר בערך. בין המחשבים יש 3 קירות וריצפה, 2 מהקירות הם של ממ"ד. מה עליי לעשות? חבר המליץ לי לקנות את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_191_223&products_id=1229 מה אתם אומרים? תודה למגיבים!!
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קיבלתי 53 מכתבי ספאם רק אתמול , התחיל בבת אחת ולא נרשמתי בזמן האחרון לשום מקום. מישהו נתקל בתופעה הזאת ויודע מה קורה ? מדובר על חשבון אימייל בשרתי נטוויז'ן וחשבתי שאולי זו בעיה מקומית שם . אולי הפסיקו איזשהו שרות שהופעל וחסם אותם עד עכשיו... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת כי אני רוצה להתחבר לוואו. עכשיו, יש לי שתי מערכות הפעלה: 1)MICROSOFT WINDOWS XP 2)MICROSOFT WINDOWS98 באקס פי הכרטיס רשת מזוהה ולא צריך להשתמש בדרייברים, ב98 הוא לא מזוהה, איך אני אמור להתקין אותו דרך הוספת חומרה חדשה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-