עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מהו הפתרון הנוח? הקל? הטוב ביותר? מה שמאוד חשוב לי לציין הוא שאני לא הולך להשקיע בזה יותר מ50 שקל ועדיף אם אני יכול לפתור את זה בחינם. אני מחובר להוט ואקספון דרך מודם של הוט שמחובר לנתב. לנתב מחוברים שלושה מחשבים, שניים באלחוטי ואחד בכבל רשת. בינתיים חשבתי על כמה אפשרויות כגון: א. כבל רשת דרך הקיר - מה שאני פחות רוצה כי זה אומר שהמחשב פחות נייד ואני יכול לחבר רק מחשב אחד אלא אם אני קונה שני כבלים.. ב. חיבור הראוטר הישן של בזק שאולי יכול להוות כמעין נקודת קישור (AP זה נקרא?) - זה נראה לי אחלה פתרון אבל אין לי מושג אם זה אפשרי או איך עושים את זה. ג. שמעתי על HOMEPLUG אבל אני לא מתכוון לשלם על זה. אני רוצה לפתור את זה בדרכים זולות כמו שאמרתי מקודם. ד. עוד אפשרות היא להרכיב …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by scheinerman,

שלום, קניתי את הראוטר 1043ND עקב ההמלצות פה. אני משתמש בהוטבוקס (שמשמש כמודם). וכל כמה שעות הראוטר שלי נתקע. במחשב שמחובר ישירות מסומן את הסימן רשת עם סימן קריאה. אין לי רשת אלחוטית ולא ניתן להתחבר גם לממשק של הראוטר. הוצאה והחזרה לחשמל מסדרת את העניין אבל אני צריך לעשות את זה כל כמה שעות. למישהו יש פתרון? (ניסתי את העניים עם הCHANNEL זה לא עזר) תודה ! פרטים על הראוטר: [table][tr][td] Firmware Version: 3.13.12 Build 120405 Rel.33996n[/td][/tr][tr][td] Hardware Version: WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table]

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום התקנתי לא מזמן את VUZE, ביצעתי פתיחת פורטים לפי ההוראות אך עדיין התוכנה די מקרטעת, ההורדות עם פרצופים אדומים/כחולים כשאני עושה בדיקת פורטים באינטרנט לפורט שנבחר כתוב לי שהוא אינו פתוח אשמח לעזרה אביעד מפרט רלונטי: ראוטר LEVEL ONE WBR6001 ווינדוס 7 ספק 012+הוט 1.5 מגה פירוול ווינדוס שקיבל חריגה עבור VUZE

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by talevi83,

היי, שמעתי שלפני חודשים היו בעיות בבזק עם הפינגים במהירות 30Mb, אני רוצה לדעת אם מישהו מחובר לבזק והתקלה נפתרה כבר. אשמח אם תוכלו להגיד כמה פינגים אתם מקבלים בבדיקות שונות בתוך הארץ ולאירופה. אגב, אני מחובר לבזב"ל אז עדיף שלקוחות בזב"ל יגיבו, אבל עדיין כל אחד מוזמן...

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by furyanaor,

היי, עשיתי פרויקט לא קטן על גבי פלטפורמה בשילוב עם ענן והשיטה הזו התחילה להגביל אותי. אני רוצה להסב את הפרויקט ל HTML5 ולקשר את כל העסק לשרת SQL כדי שזה יפעל בתצורה דומה. אני יודע לעבוד עם WEB ו HTML, אני מאמין שאצליח להבין את הרעיון של HTML5 דרך העבודה עצמה למרות שאין לי ניסיון איתו. כנ"ל SQL, אני לא מבין בזה כלום מלבד זחילה צמודה למדריך שעשיתי להרצת WEB דרך המחשב ושרת משחק בזמנו. אז מה שאני בעצם רוצה לעשות זה ליצור את הבסיס שזה דיי פשוט - עמוד עם שדה הזנת נתונים ומקש שיגור. פעולת המקש היא למעשה לקלוט את הנתונים שהקליינט הזין בשדה אל ה SQL ולאחר מכן לבצע בהם שימוש מושכל לצורך תצוגה על גבי העמוד הבא שאליו יעביר אותנו המקש שיגור. די דומה למערכת פורום כאן: משתמשים כותבי…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by oded6188,

אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית אחת ע"י שני ראוטרים שמחוברים ביניהם עם כבל רשת. איך נקרא חיבור מסוג זה (ששני הראוטרים מפיצים את אותה הרשת האלחוטית)? והאם יש ראוטרים מומלצים לשם כך? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום , ברשותי ראוטר של חברת D-Link מדגם DI-604 . לאחרונה עברתי מגלישה בטכנולוגית ה-ADSL לגלישה על גבי רשת הכבלים . כאשר המחשב מחובר ישירות למודם - הכל עובד מצוין , המהירויות אחלה , הפינגים אחלה...הכל טוב ויפה אבל מה ? כאשר חיברתי את המודם דרך הראוטר..לא ממש הצלחתי להגדיר אותו בצורה שיפעל. אני די מבין בעסק...ואני חושש שאין חיבור מתאים (כלומר שהראוטר לא תומך בסוג החייגן שnetvision משתמשים עם הכבלים..) הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפתירת הבעיה , או לחלופין לאמת את חששותי (התחייבתי לשנה , מה לעשות עכשיו ? :~( ) תודה רבה ! תומר.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Svensk.il,

היום חזרתי מחודש בחו"ל, והסתבר לי שבהעדרי היה בבית טכנאי שהחליף מודם והגדיר חיבור L2TP. אני משתמש בראוטר של EDIMAX. הבעיה היא שכנראה בעקבות החיבור (מה זה אומר בכלל??) פתאום דברים לא עובדים, אני לא יכול להתחבר למסנג'ר, להוריד טורנטים, אפילו הצ'אט של פייסבוק לא עולה. ניסיתי להחזיר את ההגדרות ל-DYNAMIC IP אבל המודם לא תומך בזה ואין חיבור לאינטרנט. מה עושים??

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by omri_ro,

אני משתשמש בRADMIN בשביל פעולות תחזוקה בשני המחשבים (חיפוש SPYWARE וכאלה)האחרים שלי ויש לי שתי שאלות (שלמעשה קשורות) 1.איך לגרום למחשב(מרוחק) לעשות RESTART ולעלות מחדש בSAFE MODE WITH NETWORKING(אני מנחש שזה דרך שורת פקודה) 2.שיעלה את הRADMIN SERVER(הרי בSAFEMODE לא עולה הSTARTUP אז איך בכ"ז)? ואל תגידו לי להשתמש בREMOTE DESKTOP של הWINDOWS כי אני לא אוהב אותו!

10. Started by big foot,

בעבר יכולתי לשתף קבצים עם המחשבים האחרים שיש לי בבית ולאחר פורמת מישומה אני כבר לא יכול כלומר המחשב לא מזהה את המחשבים האחרים שבקבוצת העבודה שלו והוא לא מראה לי אותלם אפילו האם יש דרך לתקן את זה ?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. היי, יש ברשותי 2 עותקים של C&C3 החדש (קניתי חוקי הכל עם סריאל ואני רשום בשני משתמשים ב EA , יש לי ראוטר של EDIMAX, ושני מחשבים שמחוברים אליו בחיבור לא אלחוטי. ) שאני מנסה להיכנס ולשחק, הוא זורק אותי ברגע שאני נכנס למשחק ועושה שאני מוכן לשחק, אני בטוח שזה בעיה של ראוטר ובלאגן יש לי WINXP SP2 בשני המחשבים הבעיה היא גם שכתוב באתר של EA שצריך להעביר פורטים מסוימים, טווח של איזה 2000-3000 לא זוכר בדיוק, הבעיה היא שממה שיודוע לי אי אפשר להעביר 2 פורטים זהים ל2 מחשבים שונים אז מה אתם אומרים? נבצר עליי לשחק רק במחשב אחד כל פעם און ליין ? איך אני פותר את הבעיה הזו לשני מחשבים, או בכלל, איך למחשב אחד לפחות???

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. ^ המודם בתוך ממ"ד והכרטיס האלחוטי בחדר שליד. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. רציתי לדעת איך אפשר לעשות רשת באינטרנט!!! בין שני מחשבים שלאחד מהמחשבים ישXP ולשני יש חלונות 98

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by niro1,

שלום אנשים... אני מעוניין לרכוש אנטנת wifi לביתי אבל שהתחלתי לחפש באיטרנט נתקלתי בכמה סוגים... ובכמה ביטויים שלא הבנתי מה הם אומרים... אשמח אם תעזרו לי להבין... [h=1]300Mbps/150/54 מה הכוונה?[/h][h=1]פרוטקולים?802.11n ? 802.11g? 802.11b?[/h] [h=1]60dbi..? מה מסמל המספר ליד dbi[/h] תודה רבה רבה על העזרה....

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by THE-BIG,

משום מה עדכון חזר לפעולה

16. Started by ariel2k,

לקראת תחילת החודש הקרוב או אמצע החודש הזה, אתחבר ככל הנראה לבזק, בזק בינלאומי. אני משתמש בחיבור WiFi עם מרחק מהראוטר(מרחק של עד 10מ'~), אני צריך עזרה בבחירה ציוד שיחזיק טוב את המרחק הזה. השימוש העיקרי באינטרנט הוא משחקי רשת. כמה עלות של ציוד כזה יכול לעלות לי? יש אפשרות לכבל רשת במרחק הזה? הוא יהיה יעיל יותר?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. האם יש מישהו שמשתמש בזה באופן קבוע? האם יש הגבלות כלשהן שצריך לקחת בחשבון? (מעבר לירידה במהירות אחרי נפח מסויים) או שאפשר להוריד איתו עשרות גיגות? למה הTETHERING מתנתק לי כל כמה זמן? (ANDROID - GALAXY S)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. הבנתי שרוב האתרים לא מותאמים למהירויות כאלה.. אני רוצה לדעת פשוט אם כדי לי לשלם בכל זאת טיפה יותר על ה12 מגה. ועוד משהו, יש לי מודם אלחוטי שמתחברים אליו בערך 3 מחשבים , זה יקל על העומס??

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. בזמנים שבין הניתוקים יש גישה לרשת - שיתוף ואינטרנט אבל כל כמה שניות מופיע "network cable unplugged" . ניסיתי כבלים שונים, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיס הרשת , אפילו format אבל זה לא עוזר. הראוטר הוא Edimax 6114wg , המחשב הוא לאפטופ שבינתיים מחובר באופן חוטי לראוטר. נוריות החיווי של הראוטר בפורט 4- שבו מחובר הלאפטום דולקות לכמה שניות\שבריר שנייה\ חצי דקה ואז נכבות לסירוגין. ניסיתי לחבר לפורט אחר, מחשבים אחרים מחוברים לראוטר ועובדים מצוין. :s05: huh?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכולם עברתי בשעה טובה ל-VDSL 30/3 רכשתי ראוטר דרך בזק Netgear VVG2000 קיים ברשותי TP-LINK1043ND כעת הם עובדים במצב BRIDGE היכולת האלחוטית של ה-VVG נוטרלה. האם אני יכול להשתמש ב-2 SSID שונים (להשתמש ב-2 הנתבים בו זמנית?) האם אני יכול לנצל את חיבורי ה-LAN של ה-VVG בנוסף על הקיים ב-1043ND? האם אפשר לנצל את חיבורי ה-USB של ה-VVG בנוסף על הקיים ב-1043ND? איך אני יכול להגיע למודם VVG מרחוק / בתוך הרשת כאשר תצורת החיבור היא : VVG2000-->1043ND DHCP

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום חיברתי שני מחשבים בעזרת כבל מוצלב נתתי למחשבים IP - ים באופן ידני 192.168.0.1 ו-192.168.0.2 ה-MASK בשניהם 255.255.255.0 ה-XP מצליח לעשות PING ל-VISTA ולגשת לספריות משותפות ה-VISTA לא מצליח לעשות PING ל-XP (מודיע TIMEOUT). הוא רואה את שם המחשב ברשת אבל לא מצליח לגשת (Network path was not found) הערה: ביטלתי את ה-FIREWALL ואנטיוירוס לצורך הבדיקה יש למישהו רעיון?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היה לי בעייה עם להגדיר של הלינקסיס WRT54G שלי ב PPOE אז בתומך בנטויז'ן עזר לי ולהגדיר אותו כ DHCP מה ההבדל בעצם? מה עדיף? טל

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Zelig,

בקצרה: בקומה ראשונה יש שני מחשבים, מודם ADSL וכן נתב רשת אלחוטי של DLINK. בקומה ראשונה הכל עובד אחלה. בקומה השניה יש מחשב חדש, אבל ברוב הקומה אין קליטה לרשת האלחוטית. חשבתי לקנות Access Point, אפילו יש כבל רשת שעובר בין הקומות, אבל הוא ישן וגם עובר מחוץ לבית, ובנוסף מגיע לחדר הלא נכון שבו המחשב לא נמצא. השאלה שלי היא כזאת: 1) האם יש משהו כמו Repeater שיכול לעזור כאן? 2) יש סיכוי עם אנטנה אחרת? מדובר בבית גדול יחסית. הנתב הוא Dlink 624 REV C כלומר עם אנטנה אחת. 3) אם כבר access point, האם יש המלצות? אני מחפש משהו לא יקר במיוחד, ואני כנראה לא צריך feature-ים מיוחדים, כי יש לי כבר נתב מחובר. הצעות, המלצות, קישורים למוצרים? הכל מתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by davidz,

שלום רב, אני מנסה להתחבר למחשב של הבית מהעבודה דרך VNC ולא מצליח. בבית התקנתי את ה SERVER בעבודה יש CLIENT אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by dmkiller1,

שלום, רציתי לדעת האם הנתב D LINK 6740U שבזק בינלאומי עומד להשכיר לי הוא אכן טוב ? ואשמח לדעת האם ישנו מדריך איך להגדיר(הגדרת ראשוניות, אבטחה וכו') אותו וכן איך לפתוח פורטים ? או שעליי לבטל עסקה זו איתם ?תודה לעוזרים .

דיונים חדשים בפורומים