רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב חברה יש לי בעיה יש לי winxp home ואני לא מצליח לשתף אותו ברשת ממחשב למחשב עם win098se כמובן שעם כ רשת ןכבל מוצלב אני רואה את ה98 אבל לא מצליח לשתף איתו את התיקיות מה אני עושה? האם יש עוד איזה הגדרות שצריך לעשות?? אני מבקש עזרה זה דחוף לי אם אפשר הסבר או מדריך כתוב איך לשתף רשת בין xp ל 98 תודה רבה ושהיה לכם אחלה של יום ביי ;D
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי! לאחר בעיות איטיות רבות בגלישה לאתרים מחו"ל המליצו לי לעבור למסלול גיימר בבזק בינלאומי. הזמנתי את השירות, תמורת 20 ש"ח נוספים בחודש והפלא ופלא - אני מקבל את המהירות המירבית שלי בהורדות וגלישה, וגם הסטרימינג באתרים כגון Youtube השתפר משמעותית! אני תוהה, למה ניתוב נורמלי ומהירויות סבירות מחייבות תשלום אקסטרה? האם הספקיות מאטות את המשתמשים ה"רגילים" בכוונה כדי להפוך את מסלול גיימר לאטרקטיבי יותר? למה אנשים שותקים בעניין?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, אז בשבוע האחרון, ברוח של יוזמה התנערנו סוף סוף מחבילת הטריפל המטונפת של הוט. הכבלים הוחלף בצלחת שקולטת את הלווין עמוס, הטלפון והתשתית עברו לבזק. על הדרך אמרנו ביי ביי לנטוויז'ן והתחברנו לבזב"ל. אז הלכנו על חבילת ה-15Mb, אבל אנחנו מקבלים רק 12. זה לפי בדיקה ב-ספידטסט.נט. בבדיקה של בזק זה יוצא בערך אותו הדבר. מהירות ההעלאה אמורה להיות 800Kb, והיא בערך 750 ככה שלא לוחץ לי מהבחינה הזו. אגב, בדקתי גם בוויפי וגם בחיבור פיזי לנתב של בזק. אין הבדל. מדובר באיזה עניין מוכר וידוע, או עילה לפניה לשירות לקוחות? חפשתי דיונים קודמים בנושא, אבל לא הצלחתי למצוא משהו מיוחד. אולי לא חפשתי טוב.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהו הפתרון הנוח? הקל? הטוב ביותר? מה שמאוד חשוב לי לציין הוא שאני לא הולך להשקיע בזה יותר מ50 שקל ועדיף אם אני יכול לפתור את זה בחינם. אני מחובר להוט ואקספון דרך מודם של הוט שמחובר לנתב. לנתב מחוברים שלושה מחשבים, שניים באלחוטי ואחד בכבל רשת. בינתיים חשבתי על כמה אפשרויות כגון: א. כבל רשת דרך הקיר - מה שאני פחות רוצה כי זה אומר שהמחשב פחות נייד ואני יכול לחבר רק מחשב אחד אלא אם אני קונה שני כבלים.. ב. חיבור הראוטר הישן של בזק שאולי יכול להוות כמעין נקודת קישור (AP זה נקרא?) - זה נראה לי אחלה פתרון אבל אין לי מושג אם זה אפשרי או איך עושים את זה. ג. שמעתי על HOMEPLUG אבל אני לא מתכוון לשלם על זה. אני רוצה לפתור את זה בדרכים זולות כמו שאמרתי מקודם. ד. עוד אפשרות היא להרכיב …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב dlink2650. פתחתי פורטים בנתב. ראו קובץ מצורף 1 וקובץ מצורף 2. גם בתוכנת ה- Emule פתחתי את אותם הפורטים. ראו קובץ 3. וסמנתי את ה- use upnp to setup ports. כאשר אני מבצע Test ports אני מקבל את ההודעה הבאה (קובץ 4).גם ללא סימון ה-use upnp to setup ports אני מקבל הודעה ש- 'בחינת הפורטים שלי נכשלה' (קובץ 4). יחד עם זאת, אני לא מקבל סימן בתוכנת ה- Emule של LowId. למישהו יש מושג למה אני מקבל 'נכשל' בבחינת הפורטים שלי. איפה טעיתי? ראו קבציפ מצורפים. אני דיי חסר אונים ולא מבין בעניין הזה כלום. אודה לקבלת סיוע. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ה-BR-6428nC של חברת Edimax הוא נתב בסיסי הכולל כניסת WAN ו-4 כניסות LAN הפועלות במהירות של 100Mbps. הוא תומך בתקן N בתדר 2.4Ghz ואינו כולל כניסות USB. יחודו הוא באנטנות ה-9dBi המאפשרות להגיע לביצועים אלחוטיים עודפים בטווחים בינונים וארוכים. בסקירה, אותה ניתן למצוא בלינק המצ"ב, ניתן לקרוא כל תכונותיו של הנתב, אופן התקנתו ולהעריך את ביצועיו. http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6428nC/BR-6428nC.htm
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עכשיו בהוט עם ההוטבוקס וTP-LINK TL-WR841N, אבל עברתי דירה לפני כמה חודשים ומאז יש לי ניתוקים מעצבנים כל כמה זמן. החלטתי לנסות לעבור לבזק*, ממה שהבנתי מהמכירות שלהם, הם מוכרים מודם+ראוטר אם אני רוצה, אבל אם לא אני צריך לקנות מודם בעצמי, כי הם לא מספקים מודם לבד. אני לא מאמין בציוד של החברות האלו, אז, איזה ראוטר כדאי לקנות שיכול לשמש גם כמודם עבור בזק? הבית די קטן, ככה שלא צריך mesh או ריפטרים או משהו מיוחד, ראוטר רגיל אמור לכסות את כל הדירה, רק צריך שהוא יתמוך בחיבור לבזק *אנלימיטד משום מה מגיעים לכל הרחוב שלי, ואפילו לאותו מספר בניין שלי בכניסה א' אבל לא בכניסה ב' שאני נמצא בה... אז בנתיים אין לי עוד ברירה, ולא ביררתי מה צריך בשבילהם, אבל …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, קורה לפעמים שאני נמצא במקום ציבורי שיש בו WIFI אך לא מוצפן וכמובן שהכל עובר בטקסט רגיל וניתן להאזין לו. אשמח לדעת איך ניתן לאבטח את עצמי במצב כזה? אני יודע שאשפר לקנות שרת ולהתקין VPN ולגלוש דרכו אבל כרגע אין לי רצון/יכולת להוציא כסף על שרת. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/535896-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9/page11?p=4843637&viewfull=1#post4843637 מה ההשלכות של שימוש בשקע RJ46 ולא RJ45? זה משנה משהו בכלל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב. מעניין אותי לדעת האם כיבוי והדלקה של נתב d link 2760u של בזק (באמצעות כפתור הכיבוי מאוחרי המכשיר) יכולה לגרום לקיצור משך החיים שלו (כאשר אני מכבה את המחשב אני מכבה גם את הנתב, כ-5 פעמים ביום)? או שעדיף מבחניית אורך חיים להשאיר אותו דולק כל היום ורק בשעות הלילה שהמחשב מכובה לכבות גם את הנתב עד לבוקר? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחובר לספק נטוויז'ן 5 מגה + חבילת תיעדוף (גיימרים) על תשתית בזק מחובר ישירות למודם בכבל ללא ראוטר. לפני שבוע החלו אצלי בעיות שהאינטרנט היה מגיע למהירויות של 0.3 מגה והפינג לתוך הארץ ל400/500 התקשרתי שנטוויז'ן הם בדקו ,והבדיקה הראתה שהם מספקים את ה5 מגה אחר כך ישבתי שעה על הקו עם בזק שבדקו את זה גילו שיש באמת בעיה במהירות ויש איבוד נתונים . הגיעה התכנאי שבדק וטען שזו הבעיה בכרטיס רשת המובנה שיש לי במחשב הנייח ושאני צריך להחליף אותו. השאלה האם יתכן כזה מצב שבו יש לי כרטיס רשת פגום שבשעות הלילה והבוקר (מאחד בלילה עד תשע בבוקר) מעביר את מלוא המהירות (5 מגה) ובשעות העומס ישנה ירדיה משמעותית עם איבוד נתונים? האם הבעיה היא באמת בכרטיס רשת בייחוד שאני מחובר למודם ללא ראוטר ? …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אפשר לפצל תקע רשת יחיד לחיבור של שני מחשבים במקביל לאותו התקע (התקע מחובר בסופו של דבר להאב מרכזי מרוחק מהתקע עצמו). יש אפשרות לעשות דבר שכזה ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני גולש עכשיו בבאנדל של 2.5 ב 100 ש"ח לחודש. לאחר שיחה עם נציג של בזק בינלאומי הוא הציע לי גלישה ב10 מגה בתשלום של 39 ש"ח לספק, ו"אם אני אסרטיווי" 91 לבזק, כלומר 130 לשנה. ההצעה נראית לכם סבירה ? המחירים שהוא הציע לי חוץ מזה לבאנדלים של 5 ו 4 מגה נראים לי לגמרי מצוצים מהאצבע : 149 ו 145 ש"ח ! תודה על תשובותכם ושיתוף חווייות המיקוח בשוק השטיחים...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לנו 2 מחשבים באותו חדר אז שניהם היו מחוברים לאותו הראוטר (של TP LINK) עם כבלים חוטיים.. עכשיו בעקבות שיפוצים המחשב שלי עובר לחדר אחר (רחוק) ואני לא רוצה לראות הרבה חוטים האם יש אפשרות לחבר את המחשב בצורה אלחוטית לאינטרנט??..המחשבים מאוד ישנים אני לא מאמינה שיש כרטיס רשת או WIFI וכאלה..אני ממש לא מבינה בזה הייתי רוצה בכלל יותר מידע כי ראיתי שיש כרטיס רשת PCI,PCI-E,כרטיסי רשת USB,מתאם רשת חשמל,נקודות גישה ואנטנות או שבכלל כדאי עוד ראוטר?..וגם מה זה תקן N? הקיצר הייתי שמחה למשהו הכי חזק שיעבוד הכי טוב ויקלוט טוב את האינטרנט כמו בחוטי ושלא יהיו בעיות של נפילה או משהו כזה והייתי שמחה גם בכלל למידע כדי שאדע גם במה לבחור ואיך לבחור בדעתי שלי וגם המלצה לפי דעתכם ולמה…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן, באיזה הגדרות (באופן כללי, די ברור שזה תלוי נתב) ולאיזה מטרות.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר איכותי שיתמוך ב L2TP ושיהיו לו 4 יציאות קוויות לרשת ביתית ותמיכה ברשת ואלחוטית בתקן מתקדם, הסתכלתי במדריכים ובפורומים ולא הצלחתי למצוא דגם מומלץ. כרגע אני משתמש ב- WRT54GL של Linksys, אבל הוא תומך עד 12מגה לצערי ומתנתק לפחות פעם ביום, אשמח לקבל המלצות לראוטר, התקציב כפי שציינתי עד 400 ש"ח תודה מראש! מאור
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכותרת מסבירה, הבעיה התחילה היום ורוב האתרים לא עובדים. אני משתמש בADSL של בזק בין לאומי עם מודם USB דרך אגב אני משתמש ב ווינדוס אקס פי
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד היום הייתי תמיד עובד עם LogMeIn לאחרונה התקנתי מחדש את כל המחשבים בבית וכמו תמיד אני מין סקר שוק כזה לגלות אם יש משהו יותר טוב/נוח/מציעה מגוון רחב יותר של אפשרויות מישהו מכיר תוכנה אחרת?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני רוצה שיהיה שרת DHCP חייב ראוטר שיעשה את זה ? כשעושים רשת דרך כבל מוצלב ממחשב למחשב יש אפשרות לעשות שרת DHCP? איך עושים DHCP זה תוכנה שאפשר להוריד ולהתקין? או שזה רכיב חומרה שעושה את זה?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ולמה רק ללקוחות עסקיים יש חבילות יותר טבות מבחינת העלאה? אם אני למשל אומר שיש לי עסק בבית יש סיכוי לקבל חבילה עסקית? בקיצור... אני צריך פרטים כי נמאס לי מההעלאה שיש פה בארץ.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, רציתי לבדוק מה ניתן לעשות: תקציב לראוטר 300-350 מכשירים- לפטופ (חיבור אלחוטי), מחשב נייח (חיבור חוטי), אייפוד טאץ' ומחשב כף יד (חיבור אלחוטי) העלתי שרטוט של הדירה עם מידות. האזורים בהם אני צריך שיהיה שידור מסומנים בכתום. הנק' האדומה היא השקע שאליו מחובר המודם כרגע. בגלל שהמחשב הנייח נמצא באותו חדר, אני חושב שעדיף לחבר אוטו לראוטר בצורה חוטית. הלפטופ יהיה בממד (מסומן עם קירות עבים, הדלת שלו פתוחה רוב הזמן אבל הייתי רוצה שידור גם כשהדלת סגורה) הבנתי שיש ראוטרים עם כניסות USB ככה שאפשר לחבר ולשתף מדפסות ללא חיבור רשת, האם אופציה זו מעלה את המחיר באופן משמעותי? תקנו אותי אם אני טועה, אבל מהירות העברת קבצים ברשת לא מושפעת/תשפיע על מהירות הורדת קובץ מהאינטרנט, אני צודק?…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת wifi בין שני מחשבים בתדר 2.4GHZ או 5.8GHZ לטווח של כ-2 ק"מ. בצד אחד אני יכול לשים איזה ציוד שאני רוצה (ראוטר, אנטנה כיוונית, מגבר וכו') ובצד השני יש לי לפטופ שאני יכול לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי חזק יותר (1000-2000mw) אך לא הרבה מעבר לזה. רוב התעבורה תהיה מהלפטופ לראוטר ולא להפך אם זה משנה. א. מה אני צריך לכל עמדה? ממה שחיפשתי בגוגל כדאי להשתמש באנטנה כיוונית פרבולית (הגבר של ~27dbi), האם אפשר להשתמש בראוטר רגיל? צריך להוסיף מגבר? יש עוד חלקים שצריך להוסיף? ללפטופ אני יכול לחבר כרטיס רשת עם אנטנה 'רגילה' (omni), מה מומלץ? ב. לאיזו מהירות אפשר להגיע בטווח של 2 ק"מ? אם נתקלתם בבלוג שמתאר בנייה דומה ועם פירוט ביצועים אני אשמח להסתכל. אני מקווה לצאת עם נזק ש…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , ברשותי ראוטר של חברת D-Link מדגם DI-604 . לאחרונה עברתי מגלישה בטכנולוגית ה-ADSL לגלישה על גבי רשת הכבלים . כאשר המחשב מחובר ישירות למודם - הכל עובד מצוין , המהירויות אחלה , הפינגים אחלה...הכל טוב ויפה אבל מה ? כאשר חיברתי את המודם דרך הראוטר..לא ממש הצלחתי להגדיר אותו בצורה שיפעל. אני די מבין בעסק...ואני חושש שאין חיבור מתאים (כלומר שהראוטר לא תומך בסוג החייגן שnetvision משתמשים עם הכבלים..) הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפתירת הבעיה , או לחלופין לאמת את חששותי (התחייבתי לשנה , מה לעשות עכשיו ? :~( ) תודה רבה ! תומר.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. שלחתי מייל עכשיו, כמו בכל יום, לנמען מסוים. שלא כמו בשאר הימים, קיבלתי הודעת שגיאה: DNS Error: DNS server returned general failure הנה מה שאני יודע: הם עושים שימוש ב Google Apps. יש להם Domain שמנוהל דרך Google Apps אצל GoDaddy. ואל תשאלו אותי איך BlueHost קשורים לנושא, אבל Bluehost כנראה מארחים (???) את האתר? אני לא כל כך יודע להסביר, כי הידע שלי מוגבל. כל שאני יודע זה שבזמנו, כאשר התבקשתי לבצע את כל הבלאגן הזה, נעזרתי בצ'אט של BlueHost והם הסבירו לי איך לעשות מה. אם כן, מישהו יכול אולי לעזור? מדוע המייל לא מתקבל? הנה ההודעה המקורית: This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOU…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-