עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מאז שהם החליפו לי את ההראוטר ,שעשה בעיות. הראוטר לא שולח "רשת" ואני לא יכול לגלוש . בשביל "תמיכת רשתות" בזק דורשת תשלום חודשי נוסף של 7 שקלים. אפשר לפתור את זה לבד? לא מספיק אני כבר שבוע בלי אינטרנט , עכשיו הם גם רוצים עוד כסף בשביל לסדר את זה? איזה מערב פרוע!!!

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by clutchless,

שלום, יש לי ראוטר תקן n די חלש של אדימקס, כשאני מעמיס עליו קצת (ביטורנט למשל) הוא פשוט מתנתק ולא חוזר לעצמו עד שאני עושה לו ריסטרט. הדרישות שלי מהנתב לא גדולות. הוא צריך להיות חזק כך שיעמוד בכבוד בעומס ומספר חיבורים גדול. אני מתכוון לשדרג ל-100 מגה אז הוא צריך להתמודד עם המהירות הגבוהה. המחשב מחובר אליו קווית, החיבור האלחוטי משמש עבור לפטופ למטרות עבודה ולטלפונים הסלולריים כך שאין לי דרישות מיוחדות מהבחינה הזאת. אני לא מחפש מוצר יקר כי אין לי דרישות מיוחדות מלבד עומס ועמידה במהירויות גבוהות. אודה להמלצות כדי שלא אפול שוב על מוצר שלא עושה את העבודה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by PrefaceAlumni,

אני רוצה לקנות את הראוטר הנ"ל, ולחבר לו הארדיסק נייד. האם האקסטרימר יוכל לנגן ממנו סרטי hd ללא בעיות? המרחק הוא לא גדול בינהם.(כ2 מטר, אבל יש קיר מפריד). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. משום מה לאחרונה הראוטר פשוט מאבד את הרשת האלחוטית. בהגדרות רשום שהכל בסדר אבל אי אפשר להתחבר עם כלום. המחשב שמחובר חוטית ממשיך לעבוד כרגיל. Firmware:

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by b127,

שלום חברים. יש אפשרות ליצור שרות דומה לdyndns, למחשב בודד ישירות? משהו כמו התקנת agant על המחשב, שיאפשר לי להגיע אליו, ולא משנה מאחורי כמה חומות אש, או נתבים הוא נמצא, עכשיו או בעתיד... אני לא יכול להשתמש בdyndns הפופולארי משני סיבות, א התחילו לגבות כסף, ב המחשב מאחורי נתב שיחות שאין לי גישה אליו. (לא יכול להשתמש בteam viewer או log me in, כי מדובר בעשרות מחשבים. ונציין גם שעדיף משהו חינמי.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by Shasoosh,

שלום, ברשותי ראוטרים מסוג WR941ND ו 6740U מבזק. קראתי הרבה שה 6740U אינו מומלץ לשימוש בתור ראוטר לכן נכון לעכשיו הגדרתי אותו בתור Bridge. האם הראוטר הנוכחי שלי יגביל אותי במהירות? (יש לי 50 מגה בבזק) אולי בכל זאת עדיף להשתמש עם ה 6740U בתור ראוטר כי הוא יתן ביצועים יותר טובים מהראוטר הנוכחי? תודה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  7. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gti-c1301188429/19289111?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_80&a=2022 א. זה אמיתי? ב. אני מניח שיש את זה בebay או dx ב5 דולר? איך זה נקרא?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. עדכנתי את המהירות ל50 מגה ויש לי את האפשרות לקחת ראוטר עם חיוב זיכוי למשך שנתיים (!) או מודם בעלות חד פעמית של 100 שקל. על הראוטרים קראתי בפורום הרבה , שהנטגיר פחות איכותי וכו' אבל לא מצאתי חוות דעת על המודם. איזה דגם הוא? אמין? הייתי מעדיף לשלם לבזק 100 שקל במקום להיות מחוייב לשנתיים במידה והמוצר איכותי תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכם אני מחובר בתשתית של הוט בחבילת הטריפל במהירות 30 מגה והספק שלי של בזק בינלאומי ומשלם להם 80 שח לחודש דיברתי עם 012 ונטוויזין ושניהם מציעים 30 שח לחודש על 30 מגה רציתי לשאול למי עדיף להתחבר ? יש לי אפשרות לשלם רק בהוראת קבע ולא באשראי והם היחידים שמאפשרים את זה עם המחיר הכי נמוך תודה רבה על העזרה נ.ב אני צריך לסגור איתם עוד היום ואני מתלבט בין שניהם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Cheif,

בזק השלימה את שדרוג כל לקוחותיה למהירות 15M. מי שמשתמש בתשתית ADSL, כדאי שיוודא אצל ספק האינטרנט שהחבילה שלו מעודכנת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. למחשב נייח שהאינטרנט בו פועל 24/7... מה עדיף, מתאם USB או PCIE פנימי עם אנטנות? בעיקר מבחינת יציבות/קליטה וכו'. ברור שעדיף כבל רשת אבל אין אפשרות.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by Zeev86,

אהלן. לפני מספר ימים ניסיתי את השירות של האתר http://www.unblock-us.com שמאפשר לי לצפות באתרי netflix ו- hulu לאחר שאני מגדיר במחשב את שרתי הdns שלהם. השאלה שלי, האם בזמן שימוש בשרת הdns של הunblock-us המידע שלי חשוף בפניהם? כלומר, אם אני מתחבר עם סיסמאות לאתרים, לתוכנות, האם המידע הזה נשלח אליהם?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. Started by muam,

שלום, כבר הרבה זמן שאני לקוח של הוט, ונמאס כבר לקבל חצי מהמהירות הדרושה ושירות גרוע. אינ ממעוניין לעבור. קראתי כמה דיונים על זה פה אבל מכיוון שבתחום הזה בכל רגע הכל יכול להשתנות החלטתי לפתוח דיון חדש. על איזה ספק אתם ממליצים ? קראתי שהספקים הקטנים כמו אקספון וטריפל סי הם טובים, מה מומלץ לאיזור השרון ? ועל איזה תשתית עדיף לחבר אותם ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by FordF13,

אני רוצה לרכוש מודם סלולארי מאורנג' ויש שם שני מכשירים מה עדיף ? שניהם ניראים בעלי אותו מפרט http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Accessories/search/?group=%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9e%d7%99%d7%9d הנציג שירות אמר לי שמהירות הורדה שם זה 21 מגה בייט מטורף לא ? התרגלתי ל 7.2 שהם כבר דור 4 בניגוד לפלאפון ואחרים ... באתר של פלאפון ראיתי נטסטיק עם מהירות הורדה של 7.2M

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by munkon,

שלום לכולם! האם אפשרי לחבר על הקו של הבית שני נתבים שכל אחד מחובר לספק אינטרנט אחר? אשמח לתשובה. תודה!!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

היי, יש לי בעיה אחרי כמה דקות שאני נכנס הדפים מקבלים גוון אפור כאילו קרה סוג של התנתקות.. אם אני מנסה לרענן אני מקבל הודעה של "the page cannot be displayed" מהדפדפן. זה מסתדר אחרי כמה דק'.. אבל זה חוזר על עצמו המון.. למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by House M.D.,

האם הנתב TP-LINK TL-WR740N יכול להתמודד מבחינת חומרה עם חיבור L2TP בתשתית הוט במהירות 12Mbps? כמו כן, מכיוון שאף פעם לא התחברתי להוט בעבר - אחרי שהתחברתי לתשתית ולספקית, האם הספקית (שיש להם אפשרות רק לחיבור עם חייגן) תיתן לי שם משתמש וסיסמא כמו בבזק? ואם לא, איך אני מבצע את החיבור בין התשתית לספק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by morben,

שלום שמעתי שיש ראוטרים עם אפשרות להוסיף להם תוכנה כמו יוטורנט ושהיא תוכל לבצע העלאה והורדה כאשר המחשב כבוי עכשיו רציתי לדעת אם באמת יש דבר כזה לי דרך הגב אמרו שיש של חברה tp-link ואם יש אז איזה דגם וחברה בתודה מראש מור בן

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  19. הוא מתחבר לWIFI של המחשב, אבל אני לא מזהה אותו במחשב. איך אני יכול לשתף בין המחשב לסטרימר? הוא עובד על android

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. רציתי לשתף את חבילת הגלישה שיש לי בסלולרי, דרך הנתב הביתי, למספר מחשבים ניידים וקבועים. עשיתי את הניסוי הבא: - הפעלתי במכשיר הסלולרי את ה Wifi Hotspot - קינפגתי את הנתב הבייתי ( TP-LINK TL-WR841N ) כ bridge של ה hotspot בתקווה שכך אקבל גישה לאינטרנט בכל התחנות המחוברות לנתב. (עשיתי בעבר בהצלחה bridge על-גבי wifi בין שני נתבים רגילים). זה לא עבד. האם זה אפשרי ? או שאני חייב נתב 3G כדי לתקשר עם ה hotspot הסלולרי ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by X7-007,

אני כבר מתחיל להשתגע באיזה ספק להישאר, כל ספק יש לו תקלה תוך יום או אחרי חודש, אם זה בזק בינלאומי יש איבודי מידע כל 18:00 בערב, או שהטורנטים לא עוברים עכשיו את ה 50MB. כלומר 5.5+ ולא עובר, או שיש בעיית אפלוד בחלק מהאתרים מהתראד הקודם לא כולל את האתר של 013. בהוטנט או שבבדיקות מהירות 013 באמת המהירות ממש מוגבלת ל 50MB 1.5MB אפלוד או שיש איטיות, וגם בעיית הורדה ב TORRENT פעם אחת הייתה, ופינגים יותר גבוהים מאשר בזק בינלאומי. די אני משתגע, האייפים שלהם דפוקים, קיבלתי כתובת 213.57 ועד מלפני כמה ימים היה תקין, הייתי בבדיקת הוטנט ממעבר מבזק בינלאומי בגלל איבודי מידע כל 18:00 מיום רביעי עד שישי ואז הצטרפתי בסוף, ולא ביטלתי את בזק בנתיים. פתאום בבוקר אני רואה אין אינטרנט החזירו או…

• 57 תגובות
    • 12k צפיות
  22. Started by boy4ever,

היי אני אני צריך המלצה לכרטיס רשת חוטי למחשב נייח כרטיס שיהיה טוב לא חברת מדבקה כלשהי.. בעלות של עד מאה שקלים ושאלה קטנה אם כבר אני פה.. אני כרגע לקוח של בזק במהירות של 30 מגה (מודם ראוטר TP LINK מהדגם החדש של הVDSL ) וספק בזק בן לאומי... ושוקל לעזוב לCCC למרות שהם יותר יקרים מבזק בן לאומי השאלה שלי היא.. מניסיון שלכם מבחינת יציבות האינטרנט והשירות והתמיכה טרפיל C טובים? שווה לבצע את המעבר הזה?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. מי מבחינת טכנולוגיה יותר מתקדמת? הוט או בזק? בהוט כל השכונה באמת יושבת על אותו כבל קואקסיאלי? עד איפה יש לבזק סיבים אופטים? עד הארון תקשורת השכונתי? האם זה אפשרי להיות ביס ולהיות גם בהוט באינטרנט? תודה!

• 82 תגובות
    • 12.1k צפיות
  24. Started by tobul,

היי מתחו בעסק של אבא שלי כבלים CAT7 אדום (אמרתי לו לפני שלא צריך כי גם ככה כל הרשת והציוד זה 10/100). בכל מקרה לקיסטונים מן הסתם לא הייתה בעיית חיבור אבל אני צריך בשביל המצלמות ליצור להם חיבור של RJ45.קניתי כאלה שכתוב שהם מתאימים גם לCAT6 אבל פשוט אין מצב שזה יכנס הכבלים עבים מידי.רק אם מגלפים אותם לגמרי וחופשים את החוט נחושת אז אפשר להכניס אבל ככה אני מאמין שהם יגעו אחד בשני וזה לא טוב.... אני מצטער על זה שלא אמרתי לו שלא יביא בשום פנים CAT7 אבל זה כבר נעשה מה אני יכול לעשות כדי לחבר RJ45? תודה

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by amiad21,

היי, מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים. יש לי מדפסת משולבת עם פקס שהבעיה איתה היא שהיא פשוט ממוקמת במקום שרחוק מנקודת טלפון. אני מנסה למצוא משהו כמו מקלט DECT. כלומר, יש לי כמה טלפונים בבית שעובדים בטכנולוגיית DECT ואני יכול לחבר אליהם עוד מכשיר טלפון. אני מחפש משהו שבעצם יוכל להתחבר (עם או בלי כאבל) למדפסת ויתחבר לרשת ה-DECT הביתית כאילו שהוא עוד טלפון אלחוטי נוסף (סליחה מראש אם אני משתמש במונחים בצורה לא נכונה). ניסיתי לאתר דבר כזה באינטרנט, אבל לא הצלחתי למצוא אפילו דבר אחד כזה. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים