רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני צריך את הדרייבר לכרטיס ולא מוצא.. אשמח אם מישהו יעזור לי (הצילומים של המודם מופיעים במצ"ב) תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת אלחוטית הממוקמת על פני 2 קומות. הנתב אצלי בחדר בקומה התחתונה(נתב של בזק Siemens SL2-141). למעלה יש עוד מחשב עם מתאם אלחוטי(פשוט במאה שקל) ועוד מתאם כזה בקומה למטה למחשב שנמצא בחדר לידי. הבעיה כזו: המחשב שלידי מקבל את רוב הקליטה מכיוון שהקליטה שלו יותר חזקה לכן המחשב שלמעלה לא מקבל כמעט כלום ולא ניתן לגלוש באינטרנט. לפני שהמחשב למטה הגיע, היו גם בעיות במחשב למעלה(בעיות של התנתקות והתחברות כל הזמן). איך אני מציב רשת אלחוטית סדירה במצב הזה? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האינטרנט שלי איטי בצורה מטורפת מאז שפירמטתי.. זה מתבטא בעיקר בהורדות (מוריד על 10-20 קילו בייט ממקומות שהייתי מוריד על 200). זה בעיקרון הפתיח לשאלה הבאה: נכנסתי ללוג של הראוטר שלי ויש שם משהו שאף פעם לא ראיתי. כל הלוג מפוצץ בהודעות כאלו: 2006.09.17 05:38:01 **IP Spoofing** 127.0.0.1, 80->> 88.152.99.90, 1959 (from ATM Inbound) 2006.09.17 04:31:26 **SYN Flood to Host** 192.168.1.2, 1504->> 64.236.46.63, 80 (from ATM Outbound) 2006.09.17 02:30:14 **UDP Flood to Host** 192.168.1.3, 3636->> 151.44.140.215, 1024 (from ATM Outbound) לפי מה שמצאתי בגוגל לגבי ה IP SPOOFING זה אומר שהאקרים מנסים לפרוץ לי למחשב או משהו כזה.. אני חושב. מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שהוזן השם משתמש והסיסמה בהגדרות נתב pppoe הכרטיס רשת בחדר ליד מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט ומקבל דף התחברות של בזק ללא בקשה של סיסמה. יש אפשרות שזה לא יקרה וישר יתחבר לאינטרנט במקום לקבל דףlogin
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אצל החברה שמארחת את האתר? אצל החברה שמוכרת את הדומיין? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרי משרד התקשורת הבטיח שבפבואר יבוא האישור כבר. ולפני שבועים קראיתי בעיתון שבאותו שבוע גם מסיימים את האישור... אז מה קורה בסוף ? שוב פעם הבטיחו לנו משהו שלא יהיה...
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, עברתי לדירה אחרת ושם יש לי דסקטופ ולשותפה לפטופ. המהירות שתהיה היא באזור ה10-15 Mb (עוד לא סגרתי על חבילה עם תשתית וספקית). אני לא רוצה לקחת איזה דיל של אחת החברות כי זה יוצא בסופו של דבר יקר יותר. דרישות מהראוטר: שיעבוד במקביל עם 2 מחשבים (כרגע המרחק בין המחשבים הוא 4-5 מטר עם קיר אחד באמצע וראוטר יהיה כנראה איפשהו ביניהם) שלא יקרוס אחריות שנתיים+ תקן N שנינו סטודנטים אז מעדיפים שיהיה עד 200 ועדיף לחסוך אם ניתן. הקנייה תתבצע או בצפון, או במרכז, או בדרום (או עם משלוח..) תודה רבה, Zinger777.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד ימים אחדים ההתחייבות לנטוייז'ן תסתיים והם ממהרים להציע דברים מוזלים על מנת להשאיר אותי לעוד שנה. אני דווקא שוקל לעבור לבב"ל מאחר ושמעתי מחבריי שהוא "הכי פחות חוסם" פורטים. מטרה עיקרית של האינטרנט הינה להורדות וגלישה, טיפה גיימינג. מהירויות גלישה אצל נטוויז'ן בדרך כלל סבירים, אך לפעמים מהירות צונחת משמעותית בהורדות (טורנטים) (ואני יודע איך מורידים ומה הטורנטים הטובים) שזה קצת מחשיד, וגם במשחק BF2 אני בקושי מצליח להתחבר לשרת עם ממוצע של 150, שזה לא משהו. 1. אז הינה הדילמה : נטוויז'ן מציעה חבילה (ספק + תשתית בזק) של 10 מגה + IP GAMER באותו מחיר שמציעה בב"ל 8 מגה רגיל. 2. האם IP GAMER יתרום משהו מעבר לפינגים נמוכים יחסים במשחקי און ליין לחווית גלישה רגילה או…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני הולך להזיז את של המחשב נייח למקום בלי כבל אינטרנט אני מחפש מתאם רשת אלחוטי אמין ובעל קליטה טובה רצוי כזה שמתחבר בכבל ולא ישירות למחשב איזה עוד פרמטרים אני צרך לקחת בחשבון ואיזה מתאמים נחשבים טובים היום בשוק?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אנו גרים בבית עם 4 קומות. הראוטר נמצא בקומה מספר 3. בקומה מספר 3 אין מחשבים (אזור המטבח והסלון). קומה מספר 1 וקומה מספר 2 מקבלים את האות דרך ריפיטר (כך קוראים לזה?) של Edimax. המהירות לא טובה! קומה מספר 4 גם היא מקבלת את האות מריפיטר נוסף (זהה). המהירות שם מספקת (בסך הכל גולש שם אייפד אחד). לגבי קומה 1 ו-2 (המשתמשים העיקריים, ושם יש 4 מחשבים ניידים, ותעבורת אייפונים תדירה גם כן) - האם יש דרך להתמודד עם הבעיה? מה עושים בד"כ במצבים כאלה? אני הדיוט בתחום, ולפני שאני מתקשר לחברת האינטרנט שלי ומבקש שיפתחו עוד נקודה (ז"א - ממש עוד קו אינטרנט קומפלט), רציתי להתייעף כאן. המון תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחברתי לבאנדל של סלקום-נטוויזין 100 מגה (על גבי תשתית בזק). במקום להשכיר ב 10 שקל לחודש את הראוטר המגעיל שסלקום נותנים, מעדיף לרכוש ראוטר משלי. מה מומלץ? לא יקר...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חיברתי שני מחשבים בעזרת כבל מוצלב נתתי למחשבים IP - ים באופן ידני 192.168.0.1 ו-192.168.0.2 ה-MASK בשניהם 255.255.255.0 ה-XP מצליח לעשות PING ל-VISTA ולגשת לספריות משותפות ה-VISTA לא מצליח לעשות PING ל-XP (מודיע TIMEOUT). הוא רואה את שם המחשב ברשת אבל לא מצליח לגשת (Network path was not found) הערה: ביטלתי את ה-FIREWALL ואנטיוירוס לצורך הבדיקה יש למישהו רעיון?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר בכבל לראוטר D-LINK DIR-615 שעליו מותקן OpenWRT. כשאני עושה בדיקה מהמחשב עם כבל אני מקבל אפלוד של 2.8mbit~. מה שמוזר שכאשר אני מתחבר לאותו הראוטר ומבצע בדיקת מהירות מול אותו השרת עם וייפיי, אני מקבל העלאה של 3.2mbit~. ניסית מחשב נוסף שמחובר באמצעות כבל אחר, ואני מקבל את אותן תוצאות נמוכות. רעיונות? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
להורים שלי יש הוטנט על תשתית בזק. כרגע החיוג מוגדר כ-PPPoE. רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לחיבור להוט נט ללא חייגן ואם כן איך.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
בזק בנלאומי התחילה בחודשיים האחרונים לפגוע באימיול !תקראו ותצעקו שלום לכם אני יודע שחלקכם סובל מבעיות קשות בתקשורת אינטרנט עם אימיול דבר שידוע עם נטויזן ובזמן האחרון בזק בנלאומי היתחלה גם כן לפגוע בגולשים ע"י תיכנות ראוטרים וסווצים שיגלו גולשים שגוזלים פס אינטרנט יקר לשרתים בחו"ל והזרמת מידע דרך ראוטרים שמקצצים בקישורים של אימיול ..... באם אתם תבדקו כמה GB מקצה חברת בזק בנלאומי לשירותי אינטרנט לרוחב פס חו"ל לא כולל שיחות בין לאומיות ! תגלו בחשבון מתמטי פשוט שלא יתכן שכמה מאות אלפי מנויים מקבלים רוחב פס קטן . והיום בעידן האינטרנט המהיר שלכל אחד יש קו המצב נעשה קשה מאוד לעבוד עם אימיול שגוזל הרבה מאוד קישורים גם שתפתחו 10000 קישורים ב- XP לא שווה הדבר כלום ,באם בזק בנ…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון. כרגע אני מחובר למהירות 1.5 מגה של נטוויז'ן תחת תשטית של בזק, אני חובב משחקי משחק ומשחק במשחק שנקרא heroes of newerth. עכשיו, רוחב הפס שנטוויז'ן מספקים לי הוא נכון ואני לא חושב שהם מרמים אותי בגלל שכשאני מוריד ממנהל הורדות דרך ראפידשר תמיד מהירות ההורדה היא 200 קילובטים לשניה, לא משנה המקום או הזמן, אבל, יש שעות עומס לנטוויז'ן כאשר המון אנשים מחוברים, השעות האלו הם הזמן היחידי שאני מבלה מול המחשב ובשעות הללו יש לי לאגים מטורפים במשחק. (הגרפיקה עובדת חלק אבל השחקנים משתגרים כאילו איבדו פריימים) בדקתי את זה במשך חודש ומשעה 17:00 חמש בצהריים עד שעה 01:00 אחת בלילה אני לא מסוגל לשחק במשחק בלי לאגים, אם אני מתחבר בין אחת בלילה עד לח…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם שיעבוד עם בזק בינלאומי (ללא צורך במודם נוסף). קונה מארה"ב מהחנויות אמזון או B$H, אשמח להמלצה של אחד טוב שעונה על הדרישה הנ"ל. חשוב לי גם שיהיו לו לפחות 5 כניסות רשת קוויות עם רשת 1G.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, התצורה שלי היא כזו: יש לי מחשב אחד מחובר לראוטר בחיבור קווי ראוטר TP-Link WR-740N (גירסת קושחה מעודכנת מאתר היצרן), ואחד מחובר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני TP-Link TL-WN722N. מודם HOTBOX של הוט, מהירות חיבור 100 מגה. במחשב שמחובר בצורה קווית אני מקבל 90 מגה+. הורדות כבדות באופן קבוע לא מפריעות לחיבור והכל מושלם. במחשב שמחובר בצורה אלחוטית אני מקבל 50 מגה+-, אבל הפעלה של ריבוי הורדות כבדות על מהירות מקסימלית גורמת לחיבור לקרוס תוך כמה דקות. לפעמים החיבור נופל ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש, ולפעמים נראה שה-wireless מתפקד מול מכשירים אחרים אבל "ננעל" מול המחשב הספציפי שלי ואני צריך ללכת למחשב שמחובר עם כבל רשת ולרסט את הראוטר משם. אין לי יכולת לבצע בדיקות מע…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי דיונים שנמשכו כמעט 4 שנים, אושרה בשבוע שעבר תביעה ייצוגית כנגד חברת נטוויז'ן, בטענה כי נמנעה מלנתק לקוחות מסוימים בתוך פרק הזמן שנקבע בחוק, ברישיונות ובחוזה ההתקשרות. השופט, פרופ' עופר גרוסקופף מבית המשפט המחוזי בלוד, קבע שהתובעים הוכיחו כי התקיימה בחברה מדיניות פסולה של אי-ניתוק לקוחות במקרים בהם לא נוצר קשר עם הלקוח או שנוצר עמו קשר אולם המשא ומתן לא מוצה. (תיק: תצ (מרכז) 30759-02-13) מצ"ב תקציר תקציר ההחלטה של השופט בקובץ PDF. תקדין - ייצוגית נגד נטוויז'ן_ לא ניתקה בזמן לקוחות שלא נוצר עימם קשר לאחר מתן הודעת ההתנתקות.pdf
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני עובר דירה ומצטרף לתשתית של בזק במהירות של 15 מגה. בגלל שהם מוכנים לתת מודם ראוטר במנגנון חיוב זיכוי בלבד. אני העדפתי לקנות באופן עצמאי. אין לי דרישות מיוחדות, חוץ מאמינות ועמידות. ראיתי שני מכשירים : אחד של EDIMAX דגם AR7286WNA והשני של TP-LINK דגם TD-W8961ND יש סיבה להעדיף אחד על פני השני חוץ מהעלות? או שבכלל עדיף דגם אחר? אשמח להצעות
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מודם נתב דגם RTA 1320A -ROTAL וראוטר TP LIK הראוטר רוב הפעמים בהיום עושה כמה ריסטרטים ללא סיבה כך סתם והראוטר מחובר לאיזה 4 מחשבים לבית 2 מגה וזה מרציח הראוטר והמודם בחדר שלי כל ריסט כולם יוצאים עלי ''אתה ערוס אותו''נכון אתה נוגעה בו'' כולם מוצאים עלי תעצבים מה הסיבות לעשות ריסט? עריכה:הראוטר ביכלל לא עושה ריסט רשום רק אין גישה לאינטרנט ולפעמים לרשת יש ווינדוס 7
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התבקשתי לספק המלצה לראוטר עבור רשת משרדית קטנה עם הדרישות הבאות: כ-12 מחשבים מחוברים ברשת קווית, וכעוד 3 קליינטים ברשת האלחוטית. הדרישה היא לראוטר שיכול ליישם מדיניות של הגבלת גלישה לרשימה לבנה לחלק מהקליינטים (או לכל קליינט חדש כברירת מחדל), וגלישה חופשית לכמה קליינטים מסוימים. עד עכשיו היה שם נתב קטן ופשוט של TP-LINK או אסוס שסיפק את הרשת הקווית (עם סוויצ') וגם את הרשת האלחוטית (עם AP כלשהו) שהקושחה שלו הוחלפה ל-Gargoyle שסיפקה את השירותים הנ"ל. במשך כל התקופה שהנתב היה מותקן מידי פעם (רנדומלית) הנתב היה מתאפס להגדרות ברירת המחדל שלו וכל הרשימה הנ"ל היתה נמחקת. לאחרונה הם חוו ניתוקים חוזרים ונשנים עד לרמה בלתי נסבלת. כעת כל הציוד הוחלף, והם רוצים ליישם מחדש את המדיני…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הפייסבוק שלי קבוע עושה לי בעיות בצ'אט. חושב מלא, לא שולח. וממה שהבנתי זה לא קורה אצל כל אחד. יש איזה משהו שאפשר לעשות בנדון?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי בשעה טובה ל-VDSL 30/3 רכשתי ראוטר דרך בזק Netgear VVG2000 קיים ברשותי TP-LINK1043ND כעת הם עובדים במצב BRIDGE היכולת האלחוטית של ה-VVG נוטרלה. האם אני יכול להשתמש ב-2 SSID שונים (להשתמש ב-2 הנתבים בו זמנית?) האם אני יכול לנצל את חיבורי ה-LAN של ה-VVG בנוסף על הקיים ב-1043ND? האם אפשר לנצל את חיבורי ה-USB של ה-VVG בנוסף על הקיים ב-1043ND? איך אני יכול להגיע למודם VVG מרחוק / בתוך הרשת כאשר תצורת החיבור היא : VVG2000-->1043ND DHCP
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-