רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי אני הולך להזיז את של המחשב נייח למקום בלי כבל אינטרנט אני מחפש מתאם רשת אלחוטי אמין ובעל קליטה טובה רצוי כזה שמתחבר בכבל ולא ישירות למחשב איזה עוד פרמטרים אני צרך לקחת בחשבון ואיזה מתאמים נחשבים טובים היום בשוק?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה שנתקלתי בה בבית הורי : WIN XP PRO SP2 מחובר ל ADSL דרך מודם אלקטל 510 המשמש כנתב, ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי, 750K הבעיה שנתקלתי בה היא שלעיתים חלק מהאתרים עולים, וחלק לא עולים (404). ביצעתי בדיקה, וזה לא בגלל שהאתרים נפלו (אני מדבר גם על אתרים כמו YNET, YAHOO וכו'), אלא פשוט פתאום חלק עולים וחלק לא. כדי לשלול את אופציית הטעינה מה CACH, קבעתי שהאקספלורר יטען תמיד דף חדש, ניקיתי את ה CACH ואת ההיסטוריה, והשתמשתי ה CTRL+F5 כפשוט חלק עולים וחלק לא... ולאחר כמה דקות זה מסתדר... מישהו יודע מדוע ?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב נייד ואני מנסה להתחבר אליו לרשת האלחוטית בבית שלי והוא כותב לי שהוא התחבר אבל הוא מוגבל. אמא שלי עם המחשב הנייד שלה מצליחה להתחבר בלי בעיות. קניתי את המחשב בארה"ב ושמה הצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית בבית של חברים שלי.. איך מסדרים את הבעיה? תודה..!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי בבית קפה היום וניסיתי להתחבר לאינטנרט אלחוטי, אחריי כמה ניסיונות כושלים החלטתי לפנות לתמיכה במקום והבחור מהתמיכה הסביר לי שאני צריך לשנות במאפיינים של חיבורי הרשת האלחוטית ל"קבל כתובת IP באופן אוטומטי". כמובן שאחריי ששניתי את זה הצלחתי לגלוש והכל היה תקין. הבעיה שלי היא זאת, כרגע אני נימצא בבית ורוצה לגלוש דרך הראוטר שלי 3COM דגם 3CRWER100-75 גירסה 1.3.03ww אבל כדי לגלוש דרכו אני צריך לשנות בחיבורי הרשת האלחוטית ל"השתמש בכתובת הIP הבאה:" ולרשום את כל המספרים הדרושים. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את הראוטר כדי שאני אוכל לגלוש דרכו כאשר אני מסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי"? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם על פי ה Header של אימייל ניתן לדעת את המיקום הכללי של שולח המכתב ?? ניסיתי לחפש לפי ה IP שמופיע שם והתשובה שאני מקבל היא שזה Private IP Address .......... למשל: 10.142.47.9 מה ניתן לעשות והאם ניתן לאתר לפחות את האזור ממנו יצא האימייל ? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון. כרגע אני מחובר למהירות 1.5 מגה של נטוויז'ן תחת תשטית של בזק, אני חובב משחקי משחק ומשחק במשחק שנקרא heroes of newerth. עכשיו, רוחב הפס שנטוויז'ן מספקים לי הוא נכון ואני לא חושב שהם מרמים אותי בגלל שכשאני מוריד ממנהל הורדות דרך ראפידשר תמיד מהירות ההורדה היא 200 קילובטים לשניה, לא משנה המקום או הזמן, אבל, יש שעות עומס לנטוויז'ן כאשר המון אנשים מחוברים, השעות האלו הם הזמן היחידי שאני מבלה מול המחשב ובשעות הללו יש לי לאגים מטורפים במשחק. (הגרפיקה עובדת חלק אבל השחקנים משתגרים כאילו איבדו פריימים) בדקתי את זה במשך חודש ומשעה 17:00 חמש בצהריים עד שעה 01:00 אחת בלילה אני לא מסוגל לשחק במשחק בלי לאגים, אם אני מתחבר בין אחת בלילה עד לח…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת wifi בין שני מחשבים בתדר 2.4GHZ או 5.8GHZ לטווח של כ-2 ק"מ. בצד אחד אני יכול לשים איזה ציוד שאני רוצה (ראוטר, אנטנה כיוונית, מגבר וכו') ובצד השני יש לי לפטופ שאני יכול לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי חזק יותר (1000-2000mw) אך לא הרבה מעבר לזה. רוב התעבורה תהיה מהלפטופ לראוטר ולא להפך אם זה משנה. א. מה אני צריך לכל עמדה? ממה שחיפשתי בגוגל כדאי להשתמש באנטנה כיוונית פרבולית (הגבר של ~27dbi), האם אפשר להשתמש בראוטר רגיל? צריך להוסיף מגבר? יש עוד חלקים שצריך להוסיף? ללפטופ אני יכול לחבר כרטיס רשת עם אנטנה 'רגילה' (omni), מה מומלץ? ב. לאיזו מהירות אפשר להגיע בטווח של 2 ק"מ? אם נתקלתם בבלוג שמתאר בנייה דומה ועם פירוט ביצועים אני אשמח להסתכל. אני מקווה לצאת עם נזק ש…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחובר לספק נטוויז'ן 5 מגה + חבילת תיעדוף (גיימרים) על תשתית בזק מחובר ישירות למודם בכבל ללא ראוטר. לפני שבוע החלו אצלי בעיות שהאינטרנט היה מגיע למהירויות של 0.3 מגה והפינג לתוך הארץ ל400/500 התקשרתי שנטוויז'ן הם בדקו ,והבדיקה הראתה שהם מספקים את ה5 מגה אחר כך ישבתי שעה על הקו עם בזק שבדקו את זה גילו שיש באמת בעיה במהירות ויש איבוד נתונים . הגיעה התכנאי שבדק וטען שזו הבעיה בכרטיס רשת המובנה שיש לי במחשב הנייח ושאני צריך להחליף אותו. השאלה האם יתכן כזה מצב שבו יש לי כרטיס רשת פגום שבשעות הלילה והבוקר (מאחד בלילה עד תשע בבוקר) מעביר את מלוא המהירות (5 מגה) ובשעות העומס ישנה ירדיה משמעותית עם איבוד נתונים? האם הבעיה היא באמת בכרטיס רשת בייחוד שאני מחובר למודם ללא ראוטר ? …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אפשר לפצל תקע רשת יחיד לחיבור של שני מחשבים במקביל לאותו התקע (התקע מחובר בסופו של דבר להאב מרכזי מרוחק מהתקע עצמו). יש אפשרות לעשות דבר שכזה ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר איכותי שיתמוך ב L2TP ושיהיו לו 4 יציאות קוויות לרשת ביתית ותמיכה ברשת ואלחוטית בתקן מתקדם, הסתכלתי במדריכים ובפורומים ולא הצלחתי למצוא דגם מומלץ. כרגע אני משתמש ב- WRT54GL של Linksys, אבל הוא תומך עד 12מגה לצערי ומתנתק לפחות פעם ביום, אשמח לקבל המלצות לראוטר, התקציב כפי שציינתי עד 400 ש"ח תודה מראש! מאור
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, קורה לפעמים שאני נמצא במקום ציבורי שיש בו WIFI אך לא מוצפן וכמובן שהכל עובר בטקסט רגיל וניתן להאזין לו. אשמח לדעת איך ניתן לאבטח את עצמי במצב כזה? אני יודע שאשפר לקנות שרת ולהתקין VPN ולגלוש דרכו אבל כרגע אין לי רצון/יכולת להוציא כסף על שרת. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת, יותר נכון, אבא קנה, בתור הכנה לחיבור לאינטרנט מהיר המייחל ובא לאזורינו שבשטחים. אם תוכלו להגיד לי דעות על הכרטיס: Dynamode - nc100tx-r עלה 90 שקל... בחוברת הסבר כתוב שצריך להיות לי wake-up cabel, ואין לי אותו. מה זה הכבל הזה? אני חייב אותו?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נתב : DG834NU מתאם רשת אלחוטי : Edimax EW-7718UN המהירות ברשת הפנימית איטית - 6.3MB/S מחשב א' מתחבר בצורה קוית לנתב מחשב ב' מתחבר בצורה אלחוטית כאשר אני מנסה להעתיק קובץ בין המחשב שמחובר קוית למחשב שמחובר אלחוטית המהירות עומדת על כ- 6.2-3MB/S כאשר שני המחשבים מתחברים קוית לנתב המהירות עומדת על כ 9.2-3MB/S ביניהם שזה אמור להיות תקין המחשב האלחוטי מתחבר ב300Mbps ככה שנראה שהכול תקין ברשת האלחוטית אם אתם רוצים לראות את ההגדרות בנתב אז מצורפת תמונה אבל לפי הבדיקה הקוית ניראה ששני המחשבים תקינים מישהו מכיר את הבעיה ויודע דרך לפתור אותה ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התבקשתי לספק המלצה לראוטר עבור רשת משרדית קטנה עם הדרישות הבאות: כ-12 מחשבים מחוברים ברשת קווית, וכעוד 3 קליינטים ברשת האלחוטית. הדרישה היא לראוטר שיכול ליישם מדיניות של הגבלת גלישה לרשימה לבנה לחלק מהקליינטים (או לכל קליינט חדש כברירת מחדל), וגלישה חופשית לכמה קליינטים מסוימים. עד עכשיו היה שם נתב קטן ופשוט של TP-LINK או אסוס שסיפק את הרשת הקווית (עם סוויצ') וגם את הרשת האלחוטית (עם AP כלשהו) שהקושחה שלו הוחלפה ל-Gargoyle שסיפקה את השירותים הנ"ל. במשך כל התקופה שהנתב היה מותקן מידי פעם (רנדומלית) הנתב היה מתאפס להגדרות ברירת המחדל שלו וכל הרשימה הנ"ל היתה נמחקת. לאחרונה הם חוו ניתוקים חוזרים ונשנים עד לרמה בלתי נסבלת. כעת כל הציוד הוחלף, והם רוצים ליישם מחדש את המדיני…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי רשת בבית של שתי מחשבים ואי די אסס אל שמחוברים בהאב עכשיו הכל עובד חלק איזה חודשים כבר נראה לי ופתאום אתמול אח שלי שואל אותי למה אין אינטרנט אני הלך לבדוק חשבתי MIRC דפוק(אח שלי כל היום על זה)ואני רואה אין לא באמת אינטטרנט ואין לו קישרור למודם(נתתי פינג למודם ואלי) ואין לו רשת בכלל אני מסתכל על הכרטיס רשת וראוה הנורה באמת לא דלוקה וגם בהאב היא לו דלוקה והחור בהאב טוב כי הכנסתי את שלי לשם והנורה דלקה עכשיו מה יכולה להיות הבעיה? זה חוט של 20 מטר ובדקנו לכל אורכו הוא לא חתוך והוא טוב מאוד מה יכולה להיות הבעיה ? ההאב לא נראה לי זה יכול להיות הכרטיס רשת שלו? או החוט כאילו מישהו עשה לנו את זה באופן פרטי את הצדדים של החוט אז?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. שלחתי מייל עכשיו, כמו בכל יום, לנמען מסוים. שלא כמו בשאר הימים, קיבלתי הודעת שגיאה: DNS Error: DNS server returned general failure הנה מה שאני יודע: הם עושים שימוש ב Google Apps. יש להם Domain שמנוהל דרך Google Apps אצל GoDaddy. ואל תשאלו אותי איך BlueHost קשורים לנושא, אבל Bluehost כנראה מארחים (???) את האתר? אני לא כל כך יודע להסביר, כי הידע שלי מוגבל. כל שאני יודע זה שבזמנו, כאשר התבקשתי לבצע את כל הבלאגן הזה, נעזרתי בצ'אט של BlueHost והם הסבירו לי איך לעשות מה. אם כן, מישהו יכול אולי לעזור? מדוע המייל לא מתקבל? הנה ההודעה המקורית: This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOU…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאמצים מול HOT ובזב"ל אני סוף סוף עובד ב-100M כאשר הספק הוא בזק בין לאומי. לקח ל-HOT יותר מ-10 ימים לפצל את החבילה, אבל בסוף קבלתי צ'ופר - המבצע של הטריפל ב-329 שקל הוארך בחודש וקבלתי זיכוי על השימוש ב-HOTNET בשבועיים האחרונים. אבל, מיד לאחר השדרוג (ובלי שום קשר) קרס דיסק C שלי. רק היום הצלחתי להחזיר את כל המערכת לעבודה. בשבוע הבא תתבצע בדיקת הביצועים של בזב"ל וההשוואה מול ביצוי HOTNET.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ה-BR-6428nC של חברת Edimax הוא נתב בסיסי הכולל כניסת WAN ו-4 כניסות LAN הפועלות במהירות של 100Mbps. הוא תומך בתקן N בתדר 2.4Ghz ואינו כולל כניסות USB. יחודו הוא באנטנות ה-9dBi המאפשרות להגיע לביצועים אלחוטיים עודפים בטווחים בינונים וארוכים. בסקירה, אותה ניתן למצוא בלינק המצ"ב, ניתן לקרוא כל תכונותיו של הנתב, אופן התקנתו ולהעריך את ביצועיו. http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6428nC/BR-6428nC.htm
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם כן, באיזה הגדרות (באופן כללי, די ברור שזה תלוי נתב) ולאיזה מטרות.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר שיאפשר חיבור לאינטרנט דרך דור 4 \ LTE האם חוץ מ: tplink Archer MR200 אין לי אפשרויות אחרות בארץ בטווח המחירים ההגיוני? (500 ש"ח גג) ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נתב אלחוטי BR-6204wg של edimax ומחשב נייד HP ProBook 4520s ואני לא מצליח לגרום למחשב לאתר את רשת האלחוטית של הנתב. המחשב כן מציג לי רשימה של רשתות אחרות באזור, רק לא את שלי. הסלולרי שלי לעומת זאת כן רואה את הנתב שלי ומצליח להתחבר. המ יכולה להיות הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרי משרד התקשורת הבטיח שבפבואר יבוא האישור כבר. ולפני שבועים קראיתי בעיתון שבאותו שבוע גם מסיימים את האישור... אז מה קורה בסוף ? שוב פעם הבטיחו לנו משהו שלא יהיה...
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך אתר לאיכסון תמונות (frailart נסגר ב22 לחודש) לפחות 4 MB ושיהיה מהיר ופשוט כמה שיותר. תודה. נב: אשמח אם תגיבו לפני ה22 לחודש
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני גולש עכשיו בבאנדל של 2.5 ב 100 ש"ח לחודש. לאחר שיחה עם נציג של בזק בינלאומי הוא הציע לי גלישה ב10 מגה בתשלום של 39 ש"ח לספק, ו"אם אני אסרטיווי" 91 לבזק, כלומר 130 לשנה. ההצעה נראית לכם סבירה ? המחירים שהוא הציע לי חוץ מזה לבאנדלים של 5 ו 4 מגה נראים לי לגמרי מצוצים מהאצבע : 149 ו 145 ש"ח ! תודה על תשובותכם ושיתוף חווייות המיקוח בשוק השטיחים...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת על חוטית מוגנת עם סיסמא. ישנה אפשרות שאני יכול לקבל גישה למחשב הנייח דרך מחשב נייד בעזרת הרשת האלחוטית ? (כוננים ,וכדומה..) תודה ..
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-