רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ראוטר של אדימקס בערך 3-4 שנים. הרבה פעמים הוא היה עושה ניתוקים, אבל עכשיו אחרי הניתוקים בדר"כ אי אפשר להתחבר לאינטרנט. כרגע אני מחובר ישירות דרך המודם מה שלא מאפשר לי גלישה מהטלפונים בבית. כרגע אני לא מצליח לחבר את הרואוטר. גם כשהוא מחובר כמו שצריך אני לא מצליח לגשת בכלל ל WEB שלו. כפתור הריסט לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה. עריכה: כרגע חזר האינטרנט ואיתו ממשק ע WEB. מה אפשר לעשות כדי שהניתוקים לא יחזרו? קושחה מעודכנת לפי האתר פיקוק.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רכשתי את המודם הזה: ראוטר+מודם TP-Link TD-W9970 N300 VDSL/ADSL2+ 300Mbps במקום לשלם 10 ש"ח לבזק כל חודש. תשתית 100 מגה של בזק. בבדיקת מהירות במחשב הנייח שמחובר : נותן לי מהירות הורדה של 40 מגה - שזה מה שקיים בשכונה בתשתית בזק. בבדיקת מהירות ב WIFI נותן לי רק מהירות הורדה של 15 מגה. שזה לא הגיוני ולא סביר. הראוטר מודם חדש לגמרי. יש מה להגדיר? זה מה שהוא נותן? אשמח שמי שיש לו ראוטר כזה יבדוק מהירות ויגיד לי אם גם אצלו זה כך. אם אצל כולם זה כך אז אני מבין שזה מה יש ואולי אקנה ראוטר אחר.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם הנורה של הכרטיס רשת דולקת כל הזמן גם כשהמחשב לא דלוק רק שאני מנתק את הכבל רשת היא מפסיקה להבהב איך אפשר לעשות שברגע שאני אסגור את המחשב הנורה תפסיק להבהב? ???
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרי משרד התקשורת הבטיח שבפבואר יבוא האישור כבר. ולפני שבועים קראיתי בעיתון שבאותו שבוע גם מסיימים את האישור... אז מה קורה בסוף ? שוב פעם הבטיחו לנו משהו שלא יהיה...
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ברשותי ראוטר EDIMAX BR 6204Wg ומתאם אלחוטי DRUC-U2/Cohiba rev0/PRISM (לא בטוח מה השם הנכון) ושני מחשבים אחד עם Win 7 ultimate x64 ואחד עם XP. אני מעוניין להתקין את הראוטר על המחשב עם XP ואת המתאם על מחשב עם וינדוס 7 הבעיה היא שלא הצלחתי בשום אופן להתקין את המתאם על המחשב עם וינ 7, ניסיתי את כל הדרייברים כולל הדיסק שיש ברשותי, אני מקבל שגיאה שחסר PRISMAP.dl, הורדתי, שמתי גם בתיקיית ההתקנה וגם ב-system32 ועדיין אותה שגיאה. התקשרתי לבזק, מהם קניתי את הנתב לפני כמה שנים, והנציג טוען שהם מעולם לא מכרו EDIMAX ואין לו מושג על מה אני מדבר, למרות שעל המתאם רשום Bezeq ואני די סגור שרכשתי מהם את הנתב והמתאם. הנציג הציע שאולי רכשתי מבזק בינלאומי אבל אני בספק. בסופו של …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני גר בדירה שכורה, והבעיה היא שאין לי דרך להגיע מהסלון לחדר דרך הקיר, כי הקבלן השתמש בצינור פלסטיק רגיל שכנראה נמחץ בזווית עם הריצפה. ניסיתי בזמנו להעביר סטלבנד אבל הוא נתקע בחיבור עם הריצפה, אז האופציה של השחלה דרך הקיר לא רלוונטית. אם כן, יש את האופציה של העברה חיצונית של הכבל, אבל אני לא מצליח להבין איך להגיע איתו לתוך החדר. אין בחדר שום קופסת כבלים או משהו דומה. איך הכבל יגיע בפועל לתוך החדר? דרך הדלת?! הדלת לא תיסגר כך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, יש לי בבית את הנתב הנ"ל, ואני נתקל בכמה בעיות איתו. רציתי לשאול האם מישהו ראה/שמע/נתקל בבעיה ו/או בפתרון שלה לפני שאני מטפל בנתב עם הגרזן שלי. הרשת שלי מורכבת בצורה הבאה: מודם כבלים של טריון, מחובר לפורט ה WAN של הנתב. לנתב מחובר מחשב אחד, ועוד סוויטץ' בצד השני של הבית. לסוויטץ' מחוברים עוד 2 מחשבים, נקודת גישה אלחוטית ומודם ADSL של אלקטל המשמש כמודם ולא כנתב. הנתב משמש כשרת DHCP. האדימקס מחייג דרך מודם הכבלים בפרוטורול PPTP לנטוויז'ן. גרסת הקושחה של הנתב מעודכנת ל 3.15 - הכי עדכנית, והבעיה קיימת גם בגרסאות קושחה קודמות. בעיה 1: לאחר יום יומיים (לא יודע בדיוק כמה זמן) של פעולת הנתב, לא ניתן לגשת יותר לממשק הניהול (192.168.2.1). הוא לא מגיב. צריך לנתק את הנתב מהחשמל ול…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב. מעניין אותי לדעת האם כיבוי והדלקה של נתב d link 2760u של בזק (באמצעות כפתור הכיבוי מאוחרי המכשיר) יכולה לגרום לקיצור משך החיים שלו (כאשר אני מכבה את המחשב אני מכבה גם את הנתב, כ-5 פעמים ביום)? או שעדיף מבחניית אורך חיים להשאיר אותו דולק כל היום ורק בשעות הלילה שהמחשב מכובה לכבות גם את הנתב עד לבוקר? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בזק בנלאומי התחילה בחודשיים האחרונים לפגוע באימיול !תקראו ותצעקו שלום לכם אני יודע שחלקכם סובל מבעיות קשות בתקשורת אינטרנט עם אימיול דבר שידוע עם נטויזן ובזמן האחרון בזק בנלאומי היתחלה גם כן לפגוע בגולשים ע"י תיכנות ראוטרים וסווצים שיגלו גולשים שגוזלים פס אינטרנט יקר לשרתים בחו"ל והזרמת מידע דרך ראוטרים שמקצצים בקישורים של אימיול ..... באם אתם תבדקו כמה GB מקצה חברת בזק בנלאומי לשירותי אינטרנט לרוחב פס חו"ל לא כולל שיחות בין לאומיות ! תגלו בחשבון מתמטי פשוט שלא יתכן שכמה מאות אלפי מנויים מקבלים רוחב פס קטן . והיום בעידן האינטרנט המהיר שלכל אחד יש קו המצב נעשה קשה מאוד לעבוד עם אימיול שגוזל הרבה מאוד קישורים גם שתפתחו 10000 קישורים ב- XP לא שווה הדבר כלום ,באם בזק בנ…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות את זה? בWIN98 היה WINPOPUP, עכשיו שאני משתמש בXP אני לא מוצא אפשרות דומה...
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משחק זמן רב במשחק KALONLINE, מאז שהתחברתי לבזק בין לאומי לפני 7 חודשים הייתי מרוצה עד הגג. לפני כחודשיים התחילה איטיות בלתי נסבלת במשחק, אי אפשר לשחק שאתה זז לשניה ו לא זז חמש שניות וחוזר. דיברתי עם נציג שירות מטעם בז'לאומי והוא הסביר לי שאין מה לעשות ויכול להיות שהבעיה תפתר אם אני יתחבר לשירות גיימר שכמובן עולה כפול. פקודת טרייס לשרת: איזשהם פתרונות למצב ???
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. הרצתי חיפושים בפורום, בגוגל, באתרים בעברית ובאנגלית אחרים וכל מה שאני כרגע מבין זה שישראלים משתמשים בדבר שנקרא טרמינל בשביל להוריד ולהעלות מהר. אבל... איך זה עובד? כשאני מוריד את הקבצים זה יורד למחשב שלי או כשאני מעלה זה מהמחשב שלי? כי מישהו הסביר לי שאני בעצם מתחבר למחשב אחר? מה זה שרת ייעודי? בחיפוש שעשיתי בפורום נתקלתי בהודעה שמישהו שחיפש טרמינל אמרו לו לחפש שרת ייעודי? מה המחירים של הטרמינל הזה? האם יש חברות ישראליות שמשכירות \ מוכרות כזה דבר? איפה קונים? יש לכם המלצות מניסיון? תודה רבה לכל העונים ושבת שלום, משה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך איך ליצור רשת וירטואלית פרטית VPN תודה ואם יש פה מישהו שעשה את זה אז אם הוא יכול להגיד לי מה אפשר לעשות איתה חוץ מכמה דברים שאני יודע
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שהוזן השם משתמש והסיסמה בהגדרות נתב pppoe הכרטיס רשת בחדר ליד מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט ומקבל דף התחברות של בזק ללא בקשה של סיסמה. יש אפשרות שזה לא יקרה וישר יתחבר לאינטרנט במקום לקבל דףlogin
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם כבר נמצא פתרון לבעיה בארץ הקיימת בחיבור L2TP? אני מחובר ב 16 מגה כעת בחיבור PPTP בשל המצב..
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז שלום לכולם. בגלל כל בעיות הרשת שאני לא מצליח לפתור עם רשת באמצעות 2 כרטיסי רשת ושיתוף אינטרנט. החלטתי ללכת על רשת בצורה נורמלית עם מפצל כלשהו. מכיוון שתמיד שנאתי את העסק ברשתות, את כל בעיות התקשורת, IP, והכל לא התעסקתי בזה רבות. ולכן בהתחלה חשבתי על ראוטר אלחוטי, אך העסק יקר פי כמה וכמה מרשת חוטית. וגם כי הצורך באלחוטי הוא מעט נוחות, זה כל הסיפור. כמובן רשת קווית(חוטית) יותר אמינה, מהירה אם אפשר לומר ואיכותית. כרגע אני משתמש בחיבור ישיר לאינטרנט במחשב שלי רק דרך מודם אלקטל(השחור ADSL). באמצעות כבל רשת לתוך כרטיס רשת במחשב שלי. לכן לפי מה שהבנתי, ראוטר כולל בתוכו גם מודם ADSL/כבלים, ומכיוון שאין לי צורך למודם הזה אז אין לי צורך להשקיע כסף לראוטר. לכן יש לי פה את ההתלבטו…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, התצורה שלי היא כזו: יש לי מחשב אחד מחובר לראוטר בחיבור קווי ראוטר TP-Link WR-740N (גירסת קושחה מעודכנת מאתר היצרן), ואחד מחובר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני TP-Link TL-WN722N. מודם HOTBOX של הוט, מהירות חיבור 100 מגה. במחשב שמחובר בצורה קווית אני מקבל 90 מגה+. הורדות כבדות באופן קבוע לא מפריעות לחיבור והכל מושלם. במחשב שמחובר בצורה אלחוטית אני מקבל 50 מגה+-, אבל הפעלה של ריבוי הורדות כבדות על מהירות מקסימלית גורמת לחיבור לקרוס תוך כמה דקות. לפעמים החיבור נופל ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש, ולפעמים נראה שה-wireless מתפקד מול מכשירים אחרים אבל "ננעל" מול המחשב הספציפי שלי ואני צריך ללכת למחשב שמחובר עם כבל רשת ולרסט את הראוטר משם. אין לי יכולת לבצע בדיקות מע…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חיברתי שני מחשבים בעזרת כבל מוצלב נתתי למחשבים IP - ים באופן ידני 192.168.0.1 ו-192.168.0.2 ה-MASK בשניהם 255.255.255.0 ה-XP מצליח לעשות PING ל-VISTA ולגשת לספריות משותפות ה-VISTA לא מצליח לעשות PING ל-XP (מודיע TIMEOUT). הוא רואה את שם המחשב ברשת אבל לא מצליח לגשת (Network path was not found) הערה: ביטלתי את ה-FIREWALL ואנטיוירוס לצורך הבדיקה יש למישהו רעיון?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של LEVEL ONE עובד מצויין... ויש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK... עשינו שינוי במיקום המחשב של אמא שלי...מקודם המחשב היה במרחק של 10 מטר בערך ועובר דרך 3 קירות... הוא קלט את זה בסדר מקודם.. (עוצמה: טוב) עכשיו המחשב נמצא במרתף (לא מרתף סגור...כמו קומה רגילה בבית) והוא נמצא גם בערך 10 מטר למטה ועובר דרך 2 קומות (שזה בעצם 2 קירות אבל עבים מאוד...) עכשיו המחשב לא קולט בכלל שום רשת אלחוטית... אז רציתי לדעת מה יש לעשות בנידון... אם אני יקנה כרטיס רשת אלחוטי (למחשב נייח,לא נייד..) הכי טוב שיש לדעתכם זה יקלוט? וכמה עולה דבר כזה בערך? אם אני יקנה מודם אז אני יצטרך בעצם לעשות חשבון אינטרנט חדש או שאני יכול לקנות מודם ולצרף אותו לחשבון הביתי שיש לי בבית? אם …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתשמש בRADMIN בשביל פעולות תחזוקה בשני המחשבים (חיפוש SPYWARE וכאלה)האחרים שלי ויש לי שתי שאלות (שלמעשה קשורות) 1.איך לגרום למחשב(מרוחק) לעשות RESTART ולעלות מחדש בSAFE MODE WITH NETWORKING(אני מנחש שזה דרך שורת פקודה) 2.שיעלה את הRADMIN SERVER(הרי בSAFEMODE לא עולה הSTARTUP אז איך בכ"ז)? ואל תגידו לי להשתמש בREMOTE DESKTOP של הWINDOWS כי אני לא אוהב אותו!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית הוט הספק נטוויזן , מודם THOMSON של הוט , ראוטר D-LINK ,קו הטלפון שלי הינו קו של נטוויזן המחובר דרך מתאם שיחות של AUDIO CODES . מהירות גלישה 2.5 החיבור הוא בסדר הזה - תשתית למודם - מודם למתאם שיחות - מתאם שיחות לראוטר - ראוטר למחשבים. הכל עובד !!! רציתי להתחבר דרך אותה התשתית עם מודם MOTOROLA SB4200 (שם היוזר שונה - הספק נטוויזן מהירות גלישה 10.0). בחיבור ישיר של המודם לראוטר יש גלישה !! **** כשמנסה לחבר באותו הסדר מודם למתאם ולראוטר - אין שיחות ואין אינטרנט משיחה עם נטוויזן הבנתי שאם אני מתחבר למודם באותה התשתית לא אמורה להיות בעיה , משיחה עם הוט נאמר לי שיכולה להיות בעיית תדרים ???? לא כל כך רוצה למסור להם פרטים בשל בעיית העברת הציוד ממקום ל…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אז כרגע אני מנוי לאקספון 100 מגה עם ראוטר+מודם vvg2000 netgear מזדקן שנשאר מהתקופה שהייתי בבזק. יש לי גם את הראוטר של שיאומי mi router 3 שלא מחובר שקניתי מזמן כי קיוויתי שבקרוב תהיה לו תמיכה של openWRT, דבר שלא קרה. אני בקרוב מתחבר לפרטנר TV ואני חושש שה-vvg2000 יתקשה לסחוב את כל המכשירים (כולם מחוברים אלחוטית): 3 טלפונים סלולרים 2 לפטופים מדפסת אלחוטית 2 ממירים של פרטנר TV (ככל הנראה, מן הסתם, יצטרפו עם הזמן מכשירי IOT נוספים) אני מעוניין בהמלצה למודם-ראוטר חדש שיעבוד עם אקספון (וגם עם כמה שיותר חברות אחרות בארץ, עדיף שיתמוך גם ב-HOT, ליתר ביטחון). כרגע המודם-ראוטר ממוקם בממד וזה לא הולך להשתנות ויש קל…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי שמתי לב שעל כל הניידים עם 7 שראיתי יש את הכרטיס רשת הזה . מה אומר הכרטיס רשת הזה ולמה הוא מותקן ברגע שיש כ.רשת אלחוטי ? Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אנו גרים בבית עם 4 קומות. הראוטר נמצא בקומה מספר 3. בקומה מספר 3 אין מחשבים (אזור המטבח והסלון). קומה מספר 1 וקומה מספר 2 מקבלים את האות דרך ריפיטר (כך קוראים לזה?) של Edimax. המהירות לא טובה! קומה מספר 4 גם היא מקבלת את האות מריפיטר נוסף (זהה). המהירות שם מספקת (בסך הכל גולש שם אייפד אחד). לגבי קומה 1 ו-2 (המשתמשים העיקריים, ושם יש 4 מחשבים ניידים, ותעבורת אייפונים תדירה גם כן) - האם יש דרך להתמודד עם הבעיה? מה עושים בד"כ במצבים כאלה? אני הדיוט בתחום, ולפני שאני מתקשר לחברת האינטרנט שלי ומבקש שיפתחו עוד נקודה (ז"א - ממש עוד קו אינטרנט קומפלט), רציתי להתייעף כאן. המון תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר לטלפון ואינטרנט 100 מגה בהוט. הבנתי שהראוטר של ההוטבוקס לא משהו אז אני אבקש שיגדירו לי אותו כמודם בלבד ואקנה ראוטר משלי כבר. השאלה אם הטלפון יחובר אליו האם הדבר אפשרי ? ואם כן האם יש בעיות מסויימות להתשמש בהוטבוקס כמודם לטלפון ואינטרנט בו זמנית ? בעיות איטיות תקיעות נפילות וכו.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-