רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
בזמנים שבין הניתוקים יש גישה לרשת - שיתוף ואינטרנט אבל כל כמה שניות מופיע "network cable unplugged" . ניסיתי כבלים שונים, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיס הרשת , אפילו format אבל זה לא עוזר. הראוטר הוא Edimax 6114wg , המחשב הוא לאפטופ שבינתיים מחובר באופן חוטי לראוטר. נוריות החיווי של הראוטר בפורט 4- שבו מחובר הלאפטום דולקות לכמה שניות\שבריר שנייה\ חצי דקה ואז נכבות לסירוגין. ניסיתי לחבר לפורט אחר, מחשבים אחרים מחוברים לראוטר ועובדים מצוין. :s05: huh?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרי משרד התקשורת הבטיח שבפבואר יבוא האישור כבר. ולפני שבועים קראיתי בעיתון שבאותו שבוע גם מסיימים את האישור... אז מה קורה בסוף ? שוב פעם הבטיחו לנו משהו שלא יהיה...
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אז כרגע אני מנוי לאקספון 100 מגה עם ראוטר+מודם vvg2000 netgear מזדקן שנשאר מהתקופה שהייתי בבזק. יש לי גם את הראוטר של שיאומי mi router 3 שלא מחובר שקניתי מזמן כי קיוויתי שבקרוב תהיה לו תמיכה של openWRT, דבר שלא קרה. אני בקרוב מתחבר לפרטנר TV ואני חושש שה-vvg2000 יתקשה לסחוב את כל המכשירים (כולם מחוברים אלחוטית): 3 טלפונים סלולרים 2 לפטופים מדפסת אלחוטית 2 ממירים של פרטנר TV (ככל הנראה, מן הסתם, יצטרפו עם הזמן מכשירי IOT נוספים) אני מעוניין בהמלצה למודם-ראוטר חדש שיעבוד עם אקספון (וגם עם כמה שיותר חברות אחרות בארץ, עדיף שיתמוך גם ב-HOT, ליתר ביטחון). כרגע המודם-ראוטר ממוקם בממד וזה לא הולך להשתנות ויש קל…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Jan 1 00:00:24 udhcpd: udhcp server (v0.9.9-pre) started Jan 1 00:00:33 pppd[396]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Using interface ppp0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PADS: Service-Name: '' Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PPP session is 337 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: local IP address 80.178.181.91 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: remote IP address 212.199.26.117 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: primary DNS address 212.117.129.12 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: secondary DNS address 212.117.129.5 Jul 6 15:25:36 pppoe[401]: Bogus…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, עשיתי פרויקט לא קטן על גבי פלטפורמה בשילוב עם ענן והשיטה הזו התחילה להגביל אותי. אני רוצה להסב את הפרויקט ל HTML5 ולקשר את כל העסק לשרת SQL כדי שזה יפעל בתצורה דומה. אני יודע לעבוד עם WEB ו HTML, אני מאמין שאצליח להבין את הרעיון של HTML5 דרך העבודה עצמה למרות שאין לי ניסיון איתו. כנ"ל SQL, אני לא מבין בזה כלום מלבד זחילה צמודה למדריך שעשיתי להרצת WEB דרך המחשב ושרת משחק בזמנו. אז מה שאני בעצם רוצה לעשות זה ליצור את הבסיס שזה דיי פשוט - עמוד עם שדה הזנת נתונים ומקש שיגור. פעולת המקש היא למעשה לקלוט את הנתונים שהקליינט הזין בשדה אל ה SQL ולאחר מכן לבצע בהם שימוש מושכל לצורך תצוגה על גבי העמוד הבא שאליו יעביר אותנו המקש שיגור. די דומה למערכת פורום כאן: משתמשים כותבי…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית אחת ע"י שני ראוטרים שמחוברים ביניהם עם כבל רשת. איך נקרא חיבור מסוג זה (ששני הראוטרים מפיצים את אותה הרשת האלחוטית)? והאם יש ראוטרים מומלצים לשם כך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לקראת תחילת החודש הקרוב או אמצע החודש הזה, אתחבר ככל הנראה לבזק, בזק בינלאומי. אני משתמש בחיבור WiFi עם מרחק מהראוטר(מרחק של עד 10מ'~), אני צריך עזרה בבחירה ציוד שיחזיק טוב את המרחק הזה. השימוש העיקרי באינטרנט הוא משחקי רשת. כמה עלות של ציוד כזה יכול לעלות לי? יש אפשרות לכבל רשת במרחק הזה? הוא יהיה יעיל יותר?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר BR6104wbוEdimax הנוריות של הגלישה ירוקות אבל של ה LAN כתומות כאלה. אצל חבר שלי הם ירוקות. איך אפשר לשפר תמהירות העברה? היא איטית כנ"ל גם אלחוטי.
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מדפסת WIRELESS איך אני מגדיר למחשב הרחוק שיזהה את המדפסת(WIN XP)
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקצרה: בקומה ראשונה יש שני מחשבים, מודם ADSL וכן נתב רשת אלחוטי של DLINK. בקומה ראשונה הכל עובד אחלה. בקומה השניה יש מחשב חדש, אבל ברוב הקומה אין קליטה לרשת האלחוטית. חשבתי לקנות Access Point, אפילו יש כבל רשת שעובר בין הקומות, אבל הוא ישן וגם עובר מחוץ לבית, ובנוסף מגיע לחדר הלא נכון שבו המחשב לא נמצא. השאלה שלי היא כזאת: 1) האם יש משהו כמו Repeater שיכול לעזור כאן? 2) יש סיכוי עם אנטנה אחרת? מדובר בבית גדול יחסית. הנתב הוא Dlink 624 REV C כלומר עם אנטנה אחת. 3) אם כבר access point, האם יש המלצות? אני מחפש משהו לא יקר במיוחד, ואני כנראה לא צריך feature-ים מיוחדים, כי יש לי כבר נתב מחובר. הצעות, המלצות, קישורים למוצרים? הכל מתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים... אני מעוניין לרכוש אנטנת wifi לביתי אבל שהתחלתי לחפש באיטרנט נתקלתי בכמה סוגים... ובכמה ביטויים שלא הבנתי מה הם אומרים... אשמח אם תעזרו לי להבין... [h=1]300Mbps/150/54 מה הכוונה?[/h][h=1]פרוטקולים?802.11n ? 802.11g? 802.11b?[/h] [h=1]60dbi..? מה מסמל המספר ליד dbi[/h] תודה רבה רבה על העזרה....
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיה שנתקלתי בה בבית הורי : WIN XP PRO SP2 מחובר ל ADSL דרך מודם אלקטל 510 המשמש כנתב, ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי, 750K הבעיה שנתקלתי בה היא שלעיתים חלק מהאתרים עולים, וחלק לא עולים (404). ביצעתי בדיקה, וזה לא בגלל שהאתרים נפלו (אני מדבר גם על אתרים כמו YNET, YAHOO וכו'), אלא פשוט פתאום חלק עולים וחלק לא. כדי לשלול את אופציית הטעינה מה CACH, קבעתי שהאקספלורר יטען תמיד דף חדש, ניקיתי את ה CACH ואת ההיסטוריה, והשתמשתי ה CTRL+F5 כפשוט חלק עולים וחלק לא... ולאחר כמה דקות זה מסתדר... מישהו יודע מדוע ?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט זהב אני הבאתי לחבר את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות והצלחנו להתחבר ביחד באותו הזמן. האם ספק האינטרנט יכול לחייב אותי על זה? תודה.
-
שלום, אני מזה חודש לאחר ששידרגתי את האינטרנט שלי מ 15M ל 30M כשהייתי עם 15M היה לי ראוטר TP LINK של הוט(בשילוב המודם שלהם שמותקן בנפרד) והכל עבד כראוי גם בזמן הורדות עם תוכנת BITCOMT , מאז שעברתי ל 30M ,החליפו לי את הראוטר והמודם ל HOTBOX , ומאז כל הזמן שאני פותח תוכנת BITCOMET אני חווה ניתוקים מהאינטרנט של הדפדפן (ההורדות ממשיכות לרדת רגיל) כל כמה דקות שזה פשוט מתסכל. איפה יכולה להיות הבעיה ? יש אפשרת איכשהו לסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר שנרכש בארה"ב לפני כשנה ומשהו מדגם WRT150N של לינקסיס, אני עובד בחיבור כבלים, ללא MPLS, ועם חיבור קוי בודד ואחלוטי בודד(נייד). לאחרונה הבחנתי שהאינטרנט אצלי מאוד איטי, חשבתי שפרצו לי לרשת איפסתי את ההגדרות והפלא ופלא, המצב אותו דבר, בדיקת מהירות ללא ראוטר העלתה ממצא של 640 KB בהתאם לחבילת החיבור של 5MB. לאחר חיבור הראוטר ואף פירמוט המחשב על הדרך, לWIN 7, נקי ללא כלום, אני מקבל תוצאות משתנות מאוד של בין 480-620...כשלרוב זה עומד על 580-570. אני מחובר דרך 013 ואני רוצה להדגיש שבחיבור חייגני ללא ראטור לא נתקלתי בשום בעיה, והמהירות היא כמובטח ברוחב הפס. בעבר אותו ראוטר לא היה מנחית לי יותר מה 20 KB וגם זה בהגזמה.. איפוס הראוטר, איתחולו, נסיון שידרוג וכו' ב…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני גר בדירה שכורה, והבעיה היא שאין לי דרך להגיע מהסלון לחדר דרך הקיר, כי הקבלן השתמש בצינור פלסטיק רגיל שכנראה נמחץ בזווית עם הריצפה. ניסיתי בזמנו להעביר סטלבנד אבל הוא נתקע בחיבור עם הריצפה, אז האופציה של השחלה דרך הקיר לא רלוונטית. אם כן, יש את האופציה של העברה חיצונית של הכבל, אבל אני לא מצליח להבין איך להגיע איתו לתוך החדר. אין בחדר שום קופסת כבלים או משהו דומה. איך הכבל יגיע בפועל לתוך החדר? דרך הדלת?! הדלת לא תיסגר כך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, לא ממש בטוח איך לנהל את נושא ה-WiFi בבית שאני עתיד לעבור אליו. יש לנו במפלס התחתון ארבעה חדרים ומדרגות שמובילות לגג (כמרפסת) מהסלון. חשבתי על נתב תומך WiFi 6 כזה או אחר של TP-LINK שישב בסלון ו-2 יחידות תומכות של deco - אחת בחדר הכי מרוחק מהסלון ואחת למעלה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לא מצליחה לקלוט בפלאפון את ה WIFI במקום מרוחק מהראוטר, וגם בממד בקושי. ראיתי שמוכרים מגבר לWIFI - כתוב שם תומך רשת B G N - מה זה אומר? האם המגבר זה "אקסס פוינט"? חשוב לי בעיקר הקליטה לפלאפון לא למחשב נייד. תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתחבר למחשב של הבית מהעבודה דרך VNC ולא מצליח. בבית התקנתי את ה SERVER בעבודה יש CLIENT אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש משהו פשוט וידידותי לבית אין צורך ביותר מידי פונקציות אני יודע שאני אמור לנהל את זה דרך הממשק של הראוטר אבל דרך הדפדפן זה לא נוח אז אני מחפש איזו תוכנה שמיועדת לזה אני רוצה לראות את הקליינטים שמחוברים לרשת שלי, שאוכל לשלוט עליהם ולהגביל את מהירות ההורדה שלהם יש את NetLimiter תוכנה מדהימה אבל היא לא נותנת לי עוד קליינטים ברשת אלא רק שליטה על עצמי אשמח להמלצותיכם
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתחיל מתיאור המצב הקיים : בחדר שלי יש ראוטר EA8500 של LINKSYS שמחובר למודם W9970 של TP-LINK. ויש גם סוויטצ' של TP-LINK מאחר ויש המון חיבורים שנדרשים ב WIRELESS הגדרתי רשת בשם BIXENTE (שהיא 2.4GHz) ו BIXENTE5GHz. בסלון יש AP של LINKSYS מדגם LAPAC1750. קודם כל בחדר כשאני מנסה להתחבר לרשת BIXENTE הוא רושם לי שהסיסמה שגויה או שהרשת לא קיימת. משהו בסגנון. בנוסף לכך אני מרגיש שהמהירות לא בשיאה. בבדיקות מהירות אני מקבל 60 מגה (יש לי חבילה של 100 אז 60 זה איכשהו הגיוני) אבל בפועל מרגיש לי איטיות. גם כשאני מנגן נטפליקס (ואני מחובר בכבל לטלוויזיה) יש טשטוש לכמה דקות עד שהוא עושה BUFFER. הדברים האלו לא קרו לי בעבר ואני מרגיש כאילו שצריך לעשות סד…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, עברתי אתמול לדירה חדשה והתחברתי לאיינטרנט של הוט עם ראוטר של הוט החלטתי לשים את הראוטר בממד (כי אני רוצה לחבר אותו ישירות לPS3 שלי שיהיה בממד) וכשאני יושב בסלון עם המחשב הנייד שלי הסיגנל חלש שאלתי את הוט והם אומרים שחוץ מלהוצי את הראוטר מהממד אין שום דבר לעשות אני חשבתי על שתי אופציות 1.לקנות ראוטר חדש שיביא לי סיגנל חזק בסלון גם אם הוא בממד (המרחק מהממד לסלון זה 5-5.5 מטר) הבעיה פה הוא שאני לא יודע איזה ראוטר יעמוד בזה אז אם אתם יכולים בבקשה להביא לי ראוטר איכותי וחזק שיוכל לעמוד בזה 2.לקנות את המוצר הבא:http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/powerline/dhp-500av-powerline-av-500-adapter השאלה שלי היא אם אני יקנה זוג כאלא וישים את הראוטר מחוץ לסלוןויחב…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יד לי מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים מאחורי קיר יש לי ראוטר והאות ממש חלשה ומתנתקת. איזה usb הייתם ממליצים לקנות שיהיה עם קליטה טובה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אולי חלק מאנשים זה לא יפתיע אבל לי זה בא בתור הפתעה מוחלטת וממש לא נעימה. בקיצור אם אתם לוקח של בזק ברשת סיבים אופטיים אז כל הפורטים אצלכם סגורים לתקשורת נכנסת. באופן מוזר אם אתם משתמשים בנתב של בזק אז עוד יש לכם אופציות - אתם יכולים לפנות לשירות לקוחות ויפתחו לכם פורט ספציפי לבקשתכם. כמובן תשכחו מ upnp וכו, אבל אם פורט אחד או שניים זה כל מה שאתם צריכים אז זה לא נעים אבל סביר. המצב הופך להרבה יותר גרוע אם אתם כמוני - לא רוצים נתב של בזק משתמשים בשלכם (במקרה שלי asus ax-11000 ) ואפילו השקעתם קניתם מבזק ב 300 שח את ה GPON . פשוט כל הפורטים סגורים . נקודה. ואין דרך לפתוח אותם , תמיכה לא יכולה לעשות שום דבר. הדרך יחידה שאפשר ״לעקוף״ את זה זה לשלם עוד 15 שח לחודש עבור מה שהם ק…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-