רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

אני שמעתי שאפשר להתחבר לאינטרנט בלי שיהיה לי מנוי. לדוגמה - הוט ו- 013 נטוויז'ן למי שמבין בזה ויודע איך בדיוק אפשר לעשות את זה
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

יש לי ראוטר BR6104wbוEdimax הנוריות של הגלישה ירוקות אבל של ה LAN כתומות כאלה. אצל חבר שלי הם ירוקות. איך אפשר לשפר תמהירות העברה? היא איטית כנ"ל גם אלחוטי.
- 

- 27 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום רב לכם, לפני מספר ימים ניסיתי להתחבר לרשת דרך החיבור ADSL שלי(PPtp ,VPN,Tcp\IP ושלל הראשי תיבות המאגניבים האלה), ולהפתעתי, אחרי שהוא מסיים את הVerifing של הUser Name והPassword, בשלב ה Registrating Computer to Network, הusage עולה ל100 אחוז. הבעיה היא שהUsage לא יורד ורק אחרי מספר ניסיונות, אני תכלס מצליח להתחבר לרשת. חשבתי שאולי איזה ספיי-וור מעיק על המערכת, אבל הרצתי חיפוש בעזרת Spybot - Search & Destroy, ועדיין המצב הוא אותו דבר. אולי לנסות תוכנה אחרת? אולי בכלל זה לא קשור? המערכת הפעלה היא Win2000+SP3(אם תצטרכו עוד איזה שהם פרטים בשביל לפתור את הבעיה אל תהססו לשאול). כול מה שאני יכול לעשות עכשיו זה להריץ פורמט, כי אני לא ממש מצליח לחשוב על דרך אחרת לתקן את זה…
- 

- 27 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית אחת ע"י שני ראוטרים שמחוברים ביניהם עם כבל רשת. איך נקרא חיבור מסוג זה (ששני הראוטרים מפיצים את אותה הרשת האלחוטית)? והאם יש ראוטרים מומלצים לשם כך? תודה רבה
- 

- 3 תגובות
 - 2k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

אני משתשמש בRADMIN בשביל פעולות תחזוקה בשני המחשבים (חיפוש SPYWARE וכאלה)האחרים שלי ויש לי שתי שאלות (שלמעשה קשורות) 1.איך לגרום למחשב(מרוחק) לעשות RESTART ולעלות מחדש בSAFE MODE WITH NETWORKING(אני מנחש שזה דרך שורת פקודה) 2.שיעלה את הRADMIN SERVER(הרי בSAFEMODE לא עולה הSTARTUP אז איך בכ"ז)? ואל תגידו לי להשתמש בREMOTE DESKTOP של הWINDOWS כי אני לא אוהב אותו!
- 

- 1 תגובה
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום, ברשותי נתב-מודם TP-Link VR200 במצב נתב בלבד המחובר למודם הוט. יצרתי בנתב Vlan נפרד עבור ה- DVR כמו שאפשר לראות מצילומי המסך, מה שיצר שרת DHCP נוסף. כרגע אין לי גישה ל-DVR מה-Vlan הראשי. הייתי רוצה לאפשר צפייה במצלמות - כלומר לאפשר גישה מה-Vlan הראשי ל-Vlan של המצלמות אך לא להיפך. אני מניחה שאפשר ליצור ניתוב דרך אופציית Advanced Routing אבל לא ממש הבנתי מה לעשות. ממשק הנתב להדגמה: https://www.tp-link.com/resources/simulator/Archer-VR200_V1_Emulator/index.htm אשמח לעזרה.
- 

- 2 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי שאלה... יש לי בבית ראוטר ואני רוצה להתחבר עליו ממחשב אחר אני יודע את האיפי של המחשב שלי בבית אבל אני לא יודע איך להתחבר עליו מרחוק האם אני צריך להגדיר משהוא במחשב כדי שיפנה את פורט 23 לראוטר או מה אני צריך לעשות?
- 

- 3 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אני גר בדירה שכורה, והבעיה היא שאין לי דרך להגיע מהסלון לחדר דרך הקיר, כי הקבלן השתמש בצינור פלסטיק רגיל שכנראה נמחץ בזווית עם הריצפה. ניסיתי בזמנו להעביר סטלבנד אבל הוא נתקע בחיבור עם הריצפה, אז האופציה של השחלה דרך הקיר לא רלוונטית. אם כן, יש את האופציה של העברה חיצונית של הכבל, אבל אני לא מצליח להבין איך להגיע איתו לתוך החדר. אין בחדר שום קופסת כבלים או משהו דומה. איך הכבל יגיע בפועל לתוך החדר? דרך הדלת?! הדלת לא תיסגר כך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- 

- 9 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/535896-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9/page11?p=4843637&viewfull=1#post4843637 מה ההשלכות של שימוש בשקע RJ46 ולא RJ45? זה משנה משהו בכלל? תודה.
- 

- 6 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

טוב אז אני שמח להודיע לכם ש TORRENTBYTES איפשרו שוב את הכניסה לטווח הישראלי. איזו הקלה למרות שהתרגלתי ל TORRENTLEECH...
- 

- 21 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום, אני חדש בכל נושא השרתים. ככה יש לי דומין שקניתי ב LIVE DNS ואני רוצה לחבר אותו לשרת שלי. ב LIVE DNS מבקשים ממני להכניס NS שאין לי מושג מה אני צריך לרשום שם. והאם בשרת שלי אני צריך להגדיר משהו שיאפשר לתקשורת אם LIVE DNS ? אם אפשר מדריכים בוידאו שמסבירים זה יהיה מצויין
- 

- 5 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

מישהו יודע איך ניתן לחבר את הנטסטיק שלי לראוטר (שאותו אקנה לפי המלצתכם), ולגלוש דרך חברת הסלולר אני רוצה להשתמש באינטרנט של הנטסטיק בשני מחשבים
- 

- 1 תגובה
 - 2k צפיות

- 

- 

האישה בחול ולצערנו לא מצליחה להתחבר לאינטרנט - המחשב מציג כל הזמן "מיייבא כתובת רשת". עברתי על הנושא בפורום ,אך אשמח לפיתרון קל שאפשר להסביר לאישה בטלפון איך לפתור את הבעיה (היא לא מבינה גדולה במחשבים.) תודה
- 

- 8 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

היי. הרצתי חיפושים בפורום, בגוגל, באתרים בעברית ובאנגלית אחרים וכל מה שאני כרגע מבין זה שישראלים משתמשים בדבר שנקרא טרמינל בשביל להוריד ולהעלות מהר. אבל... איך זה עובד? כשאני מוריד את הקבצים זה יורד למחשב שלי או כשאני מעלה זה מהמחשב שלי? כי מישהו הסביר לי שאני בעצם מתחבר למחשב אחר? מה זה שרת ייעודי? בחיפוש שעשיתי בפורום נתקלתי בהודעה שמישהו שחיפש טרמינל אמרו לו לחפש שרת ייעודי? מה המחירים של הטרמינל הזה? האם יש חברות ישראליות שמשכירות \ מוכרות כזה דבר? איפה קונים? יש לכם המלצות מניסיון? תודה רבה לכל העונים ושבת שלום, משה
- 

- 9 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום, קניתי מצלמת IP של Foscam דגם FI8904W, הצלחתי להגדיר את המצלמה לגישה מהאינטרנט, אני רוצה לדעת האם יש תוכנת DVR למחשב? לקחת אפילו מחשב ישן ולייעד אותו למצלמות, שיקליט ויתן לי גישה למצלמות מבחוץ (אינטרנט), כרגע זה מצלמה אחת אבל מתוכננות עוד 3 בדרך. מקווה שזה הפורום הרלוונטי, תודה.
- 

- 5 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

יש לי שרת עם Windows 2000 Professional. האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה ל-Linux? מה אני ירויח? וכו' השרת הינו שרת קבצים והדפסה לרשת בת ארבעה משתמשים
- 

- 4 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

אני מחובר לאינטרנט זהב אני הבאתי לחבר את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות והצלחנו להתחבר ביחד באותו הזמן. האם ספק האינטרנט יכול לחייב אותי על זה? תודה.
 - 

היי, אני עברתי להוט (הצטרפתי לחבילה של ה-Fiberbox) ואני רוצה לדעת למה בבדיקת המהירות אני מקבל רק 70 מגה בפועל מתוך 100 מגה שאני אמור לקבל מהם. אני מחובר דרך ה-moca הזה. יכול להיות שזאת הבעיה?
- 

- 5 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

כלקוח של Netvision יש שלולה טווחי IP שאני עשוי לקבל בעת התחברותי 217.132.*.* 62.*.*.* 85.*.*.*. האם יש איזו שהיא דרך שבה אני יכול לבחור את טווח IP שאני רוצה?
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. אתחיל מתיאור המצב הקיים : בחדר שלי יש ראוטר EA8500 של LINKSYS שמחובר למודם W9970 של TP-LINK. ויש גם סוויטצ' של TP-LINK מאחר ויש המון חיבורים שנדרשים ב WIRELESS הגדרתי רשת בשם BIXENTE (שהיא 2.4GHz) ו BIXENTE5GHz. בסלון יש AP של LINKSYS מדגם LAPAC1750. קודם כל בחדר כשאני מנסה להתחבר לרשת BIXENTE הוא רושם לי שהסיסמה שגויה או שהרשת לא קיימת. משהו בסגנון. בנוסף לכך אני מרגיש שהמהירות לא בשיאה. בבדיקות מהירות אני מקבל 60 מגה (יש לי חבילה של 100 אז 60 זה איכשהו הגיוני) אבל בפועל מרגיש לי איטיות. גם כשאני מנגן נטפליקס (ואני מחובר בכבל לטלוויזיה) יש טשטוש לכמה דקות עד שהוא עושה BUFFER. הדברים האלו לא קרו לי בעבר ואני מרגיש כאילו שצריך לעשות סד…
- 

- 1 תגובה
 - 2k צפיות

- 

- 

בוקר טוב חברה יש לי בעיה יש לי winxp home ואני לא מצליח לשתף אותו ברשת ממחשב למחשב עם win098se כמובן שעם כ רשת ןכבל מוצלב אני רואה את ה98 אבל לא מצליח לשתף איתו את התיקיות מה אני עושה? האם יש עוד איזה הגדרות שצריך לעשות?? אני מבקש עזרה זה דחוף לי אם אפשר הסבר או מדריך כתוב איך לשתף רשת בין xp ל 98 תודה רבה ושהיה לכם אחלה של יום ביי ;D
- 

- 4 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

נתב מדהים אבל בעייתי? קיבלתי היום את הLINKSYS WRT54GL http://blau.in/blog/401 פשוט מדהים אין לי מילים. רק בעיה אחת. אז ככה יש לי בבית 3 מחשבים (ראשון בחדר שלי, השני בחדר של אחותי השלישי נייד). כעשיתי תהתקנה לפי ההוראות, אז בשלב שהיה צריך לחבר את ה PC'S שכחתי לחבר תמחשב שלה. כלומר חיברתי רק תכבל רשת בין המחשב שלי לנתב. בקיצור המחשב שלי מחובר סבבה תיק תק וגם הנייד שמסתובב בבית. הבעיה היא עם המחשב של אחותי שכאשר דחפתי תכבל מהמחשב שלה לנתב (יציאה 2 מתוך 4) אז מאומה לא קרה. המחשב שלה פשוט לא מתחבר. אומר מצב לא מקוון ולא מצליח להתחבר. יש לציין שהמחשב שלה נמצא בהגדרות של רשת ביתית כמחשב שמתחבר לאינטרנט דרך מחשב אחר (דרך המחשב שבחדר שלי). בקיצור סאמאתוכה אחת גדולה. אני…
- 

- 21 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

שלום, מישו פה מכיר במקרה לאן שופ באיזור המרכז? תודה לעוזר!
- 

- 8 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

)******************** לקוח מוואלה **************************** מאת: יובל דרור, הארץ בשנתיים האחרונות מתמודדות ספקיות האינטרנט בעולם עם בעיה הולכת ומעמיקה: יותר ויותר לקוחות המחוברים לשירות הפס הרחב מנצלים אותו בעיקר להורדת קובצי וידיאו ואודיו גדולים במיוחד, עובדה המאלצת את הספקיות להשקיע משאבים רבים בהגדלת רוחב הפס. ממחקר שערכה חברת סנדוויין (Sandvine) המספקת מוצרים לניהול רשתות עולה, כי מספר מועט יחסית של גולשים, המשתמשים בשירותי Peer-to-Peer (תוכנות שיתופיות להורדת קבצים), מנצלים 60% מרוחב הפס של ספקיות האינטרנט. סמנכ"ל בבזק בינלאומי ומנהל החטיבה הפרטית בחברה, רמי חזן, לא הופתע מנתוני המחקר. "כ-50% מנפח התנועה שלנו מיוחס לפעילות המבוצעת בשירותי החלפת הקבצים", אמר. לדבר…
- 

- 18 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

1. האם הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/7678 יקלוט בצורה טובה אינטרנט למחשב נייח במהירות 4/5 מגה מראוטר במרחק של כ10 מ' ממנו? 2. האם הכרטיס תומך בצורה מלאה בתקן N ואיך ניתן לדעת אם כרטיס רשת תומך בצורה מלאה בתקן הנ"ל? 3. האם הכרטיס יספיק בעתיד לקליטת 10/12 מגה מהתשתית של מהUFI של הוט או הNGN של בזק (יש כוונה לעבור לאחת מהן בעתיד)? 4. יש כרטיס מומלץ יותר בTMS שיענה על הצרכים http://tms.co.il/cat/61 והאם יש צורך להשקיע יותר מכמה עשרות שקלים מכיוון שיש כרטיסים שעולים מאות עד אלפי שקלים, למה הם מיועדים?
- 

- 6 תגובות
 - 2k צפיות

-