עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by cha_had,

ערב טוב, אני זקוק לעזרתכם בנושא שקצת חלש אצלי: יש לי ראוטר מודם של בזק מדגם 6740U-H1 ויש לו חיבור USB. כשאני מחבר אליו דיסק און קי, נפתחת תיקיית רשת אליה אני יכול לגשת דרך כל מחשב בבית בעזרת סרגל הכתובות, לכתובת \bezeq\bezeq\\, אולם עד עכשיו אני לא מצליח לגשת לתיקייה דרך האנדרואיד (גלקסי 3 שברשותי). אולי יש מישהו פה שיכול להסביר לי בבקשה איך לפתור את הבעיה? תודה על עזרתכם, חיים

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. בימים האחרונים יש לי איטיות קיצונית לחלוטין ומזעזעת ב-012 כבלים, חיבור חייגן עם מודם THOMSON (לא ראוטר). אני מבין למה הת'רד בן 22 העמודים שאני לא לבד.. אבל משום מה הוא גם מתעקש שהפורטים שלי סגורים? לצורך הבדיקה (גם של הפורטים וגם של המהירות בכלל) מחקתי לחלוטין מהמחשב את כל האנטי וירוסים/פיירוולים שהיו לי. יש לי כרגע מחשב פתוח לגמרי. הפייוול של הווינדוז כמובן מבוטל גם הוא. משום מה ה-utorrent לא מצליח לעבוד עם פורטים פתוחים ולא משנה איזה פורט אני מגדיר לו... אני בודק כאן: http://www.utorrent.com/testport.php?port=12705 ופשוט כל פורט שאני בוחר - חסום. שוב - אין שום אנטי וירוס, אין שום פיירוול. אין ראוטר - יש מודם רגיל מה/מי עוד יכול לחסום פורטים בכלל? 012?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by shkup,

אני מחובר לסיב אופטי של סלקום. הוא מגיע למודם שלהם שמוציא RJ45 לנתב שלהם. הנתב מוציא טלפון (קומבינה מוזרה אבל הטכנאי הסביר לי שלמעשה הנתב מחזיר טלפון הביתה והטלפון לא מגיע מהארון תקשורת). הבעיה שהנתב שלהם מזעזע. מלא ניתוקים ב- 2.4 (למעשה הרשת הזו לא יציבה מספיק לשימוש) וטווח WIFI מוגבל. ניסיתי לברר עם התמיכה אם אני יכול להפוך אותו ל- BRIDGE ואז רק להשתמש בו לטלפוניה ולשרשר נתב נוסף והתומכת (שמתחילת השיחה רק חיכתה לומר שאי אפשר ולא נתמך והם לא תומכים בשום דבר אחר חוץ מהנצב שלהם) אמרה שהנתב לא תומך בהגדרה כ BRIDGE. מה האפשרויות שלי? יש כאלו בכלל? אני חייב טלפון בדירה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. אני גר בדירה שכורה, והבעיה היא שאין לי דרך להגיע מהסלון לחדר דרך הקיר, כי הקבלן השתמש בצינור פלסטיק רגיל שכנראה נמחץ בזווית עם הריצפה. ניסיתי בזמנו להעביר סטלבנד אבל הוא נתקע בחיבור עם הריצפה, אז האופציה של השחלה דרך הקיר לא רלוונטית. אם כן, יש את האופציה של העברה חיצונית של הכבל, אבל אני לא מצליח להבין איך להגיע איתו לתוך החדר. אין בחדר שום קופסת כבלים או משהו דומה. איך הכבל יגיע בפועל לתוך החדר? דרך הדלת?! הדלת לא תיסגר כך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Klayhamn,

אהלן חברים יש ברשותי את הנתב/מודם הזה - ROTAL RTA 1025W מאז 2008 בערך לפני כמה שנים הפסיק לעבוד לי החיבור LAN, אני לא זוכר כבר את הכרונולוגיה של האירועים - אבל קניתי מתאם WIFI ופשוט מאז התחברתי איתו לפני כמה זמן - לאור איטיות בגלישה (נקרא לה איטיות "בינונית" - קיבלתי נניח 9Mbps במקום 15) - החלטתי לנסות שוב ולחבר את ה-LAN, אך ללא הצלחה מה שקורה זה או שיש ניתוקים מדי פעם (כלומר מערכת ההפעלה מדווחת שהכבל ניתק) או שיש איטיות מחרידה (בקטע קיצוני, שדפים בקושי עונים). עכשיו כשקניתי את המחשב החדש, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים בו"ז, זה כבר נהיה קריטי (ואני לא הולך לקנות עוד מתאם WIFI) ניסיתי 3 כבלים שונים, ניסיתי כבר יותר מ-2 מחשבים שונים, ה-WIFI עובד פרפקט (למעט האיטיות …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by THE-BIG,

משום מה עדכון חזר לפעולה

7. בלוחות אם חדשים יש אפשרות בחלקם לחבר 2 קווים אינטרנט מהיר ולא כל כך הבנתי מה עושים עם זה השאלה ניתן לחבר 2 קווים מקביל של 1000mbps ללוח אם ולקבל 2000mbps הורדה ו-200mbpS העלאה ? לוח אם יכול לבצע את החיבור הזה ? מישהו ניסה זאת ? מצרף קישורים בעניין שאולי רלוונטים http://www.ezlan.net/loadbalance.html https://bit.ly/3pRlCj1

8. אהלן. יש לי ראוטר ומודם ADSL, ואני רוצה להגדיר סיסמא להתחברות. איך אני עושה את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by omri_ro,

אני משתשמש בRADMIN בשביל פעולות תחזוקה בשני המחשבים (חיפוש SPYWARE וכאלה)האחרים שלי ויש לי שתי שאלות (שלמעשה קשורות) 1.איך לגרום למחשב(מרוחק) לעשות RESTART ולעלות מחדש בSAFE MODE WITH NETWORKING(אני מנחש שזה דרך שורת פקודה) 2.שיעלה את הRADMIN SERVER(הרי בSAFEMODE לא עולה הSTARTUP אז איך בכ"ז)? ואל תגידו לי להשתמש בREMOTE DESKTOP של הWINDOWS כי אני לא אוהב אותו!

10. שלום, אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון. כרגע אני מחובר למהירות 1.5 מגה של נטוויז'ן תחת תשטית של בזק, אני חובב משחקי משחק ומשחק במשחק שנקרא heroes of newerth. עכשיו, רוחב הפס שנטוויז'ן מספקים לי הוא נכון ואני לא חושב שהם מרמים אותי בגלל שכשאני מוריד ממנהל הורדות דרך ראפידשר תמיד מהירות ההורדה היא 200 קילובטים לשניה, לא משנה המקום או הזמן, אבל, יש שעות עומס לנטוויז'ן כאשר המון אנשים מחוברים, השעות האלו הם הזמן היחידי שאני מבלה מול המחשב ובשעות הללו יש לי לאגים מטורפים במשחק. (הגרפיקה עובדת חלק אבל השחקנים משתגרים כאילו איבדו פריימים) בדקתי את זה במשך חודש ומשעה 17:00 חמש בצהריים עד שעה 01:00 אחת בלילה אני לא מסוגל לשחק במשחק בלי לאגים, אם אני מתחבר בין אחת בלילה עד לח…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום רוצה להפוך ראוטר ל ACCESS POINT איזה כדי מהשלוש? http://www.pikok.co.il/category.asp?SID=2⊃=1 BR-6524n/BR-6504IL/BR-6424n אני רוצה לחבר אותו לראוטאר Linksys 802.11g Router WRT54GL יש לי נייד שתומך בתקן Intel 802.11a/b/g/draft-n, Broadcom 802.11a/b/g/draft-n Wireless -HP2230S או אולי לקנות נקודת גישה עם סוויץ מובנה : EW-7209APG תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם. כיום יש לי רשת ביתית. כלומר יש לי שלושה מחשבים משחוברים לנקודות תקשורות שמגיעים למקום בו נמצא ראוטר TP-LINK שמחובר למודם של בזק. וכן מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת אלחוטי. אני מעוניין לקנות: 1. כונן רשת שיהיה מחובר לראוטר ע"מ שכולם יכולו להיות נגישים לקבצים משותפים ללא תלות אם מחשב מסויים יהיה מכובה. 2. מדפסת רשתית ע"מ לא לקנות לכל מחשב מדפסת אישית. השאלות שלי הם: 1. איזה כונן מומלץ לקנות (לפחות חצי טרה)? היכן ניתן למצוא כונן כזה? והאם יהיה צורך בהגדרות מסויימות? 2. האם יש מדפסת ביתית שיכולה להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי? היכן ניתן לבצע השוואת מחירים למדפסות מסוג זה? 3. האם נכון יותר אם כל המחשבים יגלשו עם חייגן (למעט המחשב עם הכרטיס האלחוטי), או שזה לא משנה? 4. ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת על חוטית מוגנת עם סיסמא. ישנה אפשרות שאני יכול לקבל גישה למחשב הנייח דרך מחשב נייד בעזרת הרשת האלחוטית ? (כוננים ,וכדומה..) תודה ..

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. Started by nexus2555,

​ערב טוב, אני מתחבט בדילמת אפיון רשת חוטית CAT 5e בבית שלי. כיום אני מחובר לאינטרנט דרך HOT עם HotBox שמחובר למחשב שלי ולראוטר TL-WR1043ND חדש. הראוטר מפיץ אות WiFi ומחובר ללפטופ בסלון (משמש כמדיה סנטר) דרך HomePlug. חווית הצפייה בסלון היא לחלוטין לא אנושית, לרוב התמונה נתקעת באמצע ואי אפשר לראות ככה סרט/סדרה. התכנון המקורי שלי היה להשחיל כבל CAT 5e מארון התקשורת דרך התעלות הקיימות של הטלפון (2 חדרים) והכבלים (חדר שינה וטלוויזיה בסלון). בארון להכניס את ה- HotBox והראוטר לחבר אותם דרך ה WAN ואת 4 הנק' לחבר מן הסתם דרך ה- LAN. בפועל נראה שאין מספיק מקום בארון (תמונה מצ"ב) וצריך עוד לחבר שם שקע חשמל.... איך לדעתכם הכי כדאי לסדר את התשתית של הרשת הביתית? אני לא רוצה …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by alexrta,

שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7811DAC http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/au/wireless_adapters_ac600_dual-band/ew-7811dac/ . וראטור שבזק הביאו לי D LINK 6850. משום מה הכרטיס רשת מסרב לזהות את הרשת של ה-5GHZ, לעומת זאת הטלפון הסלולרי מזהה אותה ועובד איתה מצויין. אשמל לפתרונות אפשריים. תןדה מראש.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by NIVs,

יש לי ראוטר BR6104wbוEdimax הנוריות של הגלישה ירוקות אבל של ה LAN כתומות כאלה. אצל חבר שלי הם ירוקות. איך אפשר לשפר תמהירות העברה? היא איטית כנ"ל גם אלחוטי.

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by JoKeR16,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש Switch וצריך את עזרתכם המקצועית.. מספר דברים שחשובים: 1. עבודה בקצב של Gigabit כלומר 10/100/[glow=red,2,300]1000[/glow] . 2. חשוב לי נושא התעבורה בתוך ה Switch 3. שיעבוד בצורה של 1000 Full ולא רק half 4. מספר Port בין 5 ל 8 . 5. שימוש עיקרי הוא חיבור בין המחשב לסוני 3 לצורך הזרמת מידע וסרטים ב full HD 1080P 6. תקציב: 300 שח 7. מעדיף מוצר עם מותג מוכר! תודה רבה על העזרה, נאור.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכם חברים, אז ככה, מדובר על עסק בשטח של 300 מ"ר + 600 מ"ר חדשים שנוספו עכשיו ומבוצעות עבודות תשתית כרגע (סה"כ 900 מ"ר) מה יש עכשיו - 1. עד כה, במבנה הקטן (300 מ"ר) היו כ- 15 מחשבים שהיו מחוברים בואו נאמר בקומבינות של ראוטר שמחובר לראוטר שמחובר לראוטר שמחובר לאינטרנט + חלק היו מחוברים אל-חוטית. (כמובן ש- 3 מחוברים לראוטר הראשון, עוד 3 לראוטר השני וכן הלאה) - כתוצאה מגדילה עקבית של 10 שנים... 2. יש סוג של שרת שיתופי - מחשב חזק עם 3TB (משותף ברשת הפנימית - כמובן עם יוזרים והרשאות לתיקיות וכו'), אבל זה Windows 7 רגיל, לא Server או משהו, אני לא כל כך מבין בזה... א. העברת נתונים בתוך השרת הפנימי (כלומר ממחשב לשרת) היא איטית מאוד. זה גם משתנה בין מחשבים. המקס' היה 10MBPS וה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by dagandlerx,

שלום, אני מחפש מוצר שאני לא יודע אם קיים, אשמח אם מישהו יפנה אותי אם הוא מכיר, או לפחות למשהו דומה שישיג את אותו הפיתרון. בגדול מה שהייתי רוצה, זה מין פלאג כזה שמתחבר למצת של האוטו, או אפילו בUSB, ומשמש מודם 3G, עם tethering לWIFI, כך שמה שמתקבל הוא איזשהו הוטספוט באוטו מישהו מכיר, יודע?

20. כרגע אני עם Linksys WRT54GL + D-Link DWL-G510, אבל שידרגתי את האינטרנט ל-12 מגה (בכבלים, כאמור) אז הגיע הזמן להחליף. דרישות: - חיבור קבוע ויציב למחשב אחד בצורה חוטית ולעוד 3 מחשבים (מתוכם לפטופ אחד) ב-Wi-Fi. - שלא יהיו ניתוקים/איטיות עקב שימוש בביטורנט/P2P וכו') - מחיר: עד 400 ש"ח עבור הנתב ועד-100 ש"ח לכרטיס. אם יש משהו שיספק את הסחורה בפחות כסף אז עדיף. - מהירות העברת קבצים בין מחשבים לא קריטית, אבל אם ההפרש במחיר זניח (עד 50 ש"ח אבל לא מעבר לתקציב) אז אפשר לשדרג. תודה

21. חברה יש לי 2 מחשבים בבית המחשב השני בחדר השני והוא רחוק ממני בערך 20 מטר. אין בבית חדר ממד או משהו שיפריע לרשת אלחוטית... השאלה היא כזאתי איזה רשת כדאי לי לעשות בבית אלחוטית או קווית קשה לי להחליט האם רשת אלחוטית עושה בעיות או משהו כזה בעיות איטיות בעיות ברוחב פס? או שמה כדאי לי לעשות רשת קווית ולחסוך טיפה בכסף? מה אתם ממליצים לי לעשות אלחוטית או קווית??? מחכה לתשובה ממכם חברה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by DJO,

אהלן, אני מחובר לרשת מהמחשב שלי ואח שלי גולש דרכי. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנה שאני יוכל לקבוע נניח שאח שלי יוכל להוריד במקסימום 50KBS ככה שאם אני נניח משחק CS אז יהיה לי רוחב פס מספיק מובטח ואני לא אצטרך לצעוק לו שיבטל את ההורדות? תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by holly man,

בוקר טוב חברה יש לי בעיה יש לי winxp home ואני לא מצליח לשתף אותו ברשת ממחשב למחשב עם win098se כמובן שעם כ רשת ןכבל מוצלב אני רואה את ה98 אבל לא מצליח לשתף איתו את התיקיות מה אני עושה? האם יש עוד איזה הגדרות שצריך לעשות?? אני מבקש עזרה זה דחוף לי אם אפשר הסבר או מדריך כתוב איך לשתף רשת בין xp ל 98 תודה רבה ושהיה לכם אחלה של יום ביי ;D

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by The-Devil,

אני מוחבר דרך אינטרנט זהב במהירות 1.5 ומשלם 55 ש"ח לחודש בנזק הציעו לי 39 ש"ח ל3 חודשים ראשונים האם שווה לי לעבור? והנשוא שיותר חשוב לי מהתשלום הוא למי יש רוחב פס גדול יותר יציב יותר ???(כלומר פחות ניתוקים) תודה דקל

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by UAF,

ויש סיבה שאני שואל אם הן טובות כמו נטוויזיון - כרגע אני מחובר דרך נטוויזיון (תשתית בזק) במהירות 2.5. אני משחק בסטארקראפט 2 ומרוצה מהפינגים. קצב הורדה גם בסדר גמור (טוב, זה רק 2.5). טריפל C ואקספון זולות בהרבה מנטוויזיון, אז אני שוקל לעבור, ורציתי לדעת אם כדאי לי (להישאר באותה מהירות - 2.5) יש הרבה דיונים בפורומים פה אבל נראה שהם עוסקים יותר ברוחב הפס ומהירות הורדה מקסימלית, שהיא הרבה פחות חשובה לי. האם הפינגים טובים? (באותה רמה כמו נטוויזיון או יותר טובים) האם השירות טוב? האם יש הרבה ניתוקים, בעיות שיפריעו לגיימר (חלקי) כמוני? האם יש הגבלות על ה upload שאין בנטוויזיון? בקיצור - אם ההבדל היחיד מנטוויזיון הוא המחיר, אני עובר מייד. הערות והארות?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים