רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8383 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 הדבר הכי חשוב זה עוצמת הקליטה ומהירות מבחינת מחיר עד 300 האם יש דגם יקר יותר ששווה את ההשקעה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין כרגע ברכישת ראוטר שתומך ב DD-WRT. ראיתי ראוטר ממש זול (29$) באיביי של TP-LINK והוא אלחוטי בלבד. TP-Link WR703N 4.0 Router details Additional information Chipset AR9331 Other downloads RAM 32 MB FLASH 4 MB בכל אופן, הבנתי שאפשר לשנות את עוצמת השידור של הראוטר. מה העוצמה המירבית שניתן לשדר? הבנתי שהתקן מחייב 1.5Watt. האם אפשר לעקוף את זה? והאם זה משנה איזה ראוטר אקנה? (הבנתי שיש DD-WRT בגרסה קטנה לראוטרים עם זיכרון מופחת) תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך הרשת לראוטר אלחוטי, לשניהם יש כרטיס רשת אלחוטי 802.11g, כשאני מפעיל סרטים שנמצאים על מחשב 1 כדי לראות אותם על מחשב 2 הסרטים נתקעים כל הזמן.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים, 1 מהם מחובר בוייפי לראוטר של TP LINK ואחד מחובר אליו קווית, איך אני יוצר רשת שתאפשר לי להעביר קבצים בין שני המחשבים? תודה מחשב אחד מריץ וינ 7 ואחד XP
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לבנות את הטופולוגיה הבאה: לפטופ בעל חיבור WIRELESS מתחבר לראוטר A שיוצא לרשת האינטרנט. את אותו לפטופ אני רוצה לחבר לראוטר B (בצורה חוטית כמובן) שאליו יהיה מחובר גם מחשב שרת. בכך אני רוצה ליצור ללפטום שתי רשתות: רשת אחת היא רשת האינטרנט, ורשת שניה היא רשת פנימית שנמצאים בה הלפטופ והשרת. ראוטר B מן הסתם לא מחובר ל WAN, ורק מקשר חוטית בית הלפטופ לשרת (בעצם סוג של סוייטצ' עם DHCP). כאשר ניסיתי לעשות את זה, הלפטום מאבד את הקישוריות האל חוטית (כאילו יש התנגשות בין החיבורים). מערכת ההפעלה על הלפטופ והשרת היא לינוקס. ראוטר B הוא ראוטר פשוט מתוצרת TPLINK. על ראוטר A אין לי שליטה ואין לי גישה פיזית אליו (רק שם משתמש וסיסמא שאיתם אני מתחבר). בשרת מוגדר לקבל כתובת בעזרת …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה mtu מומלץ לחיבור הוט 100 מגה ? ב dhcp? וב l2tp? מהתמיכה של 014 נאמר לי ש 1392 הוא הטוב ביותר. ברשותי לינקסיס e4200 עם גרסת tomato האחרונה וברירת המחדל שם היא 1500
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום, עברתי לפני כמה ימים לדירה חדשה ומשום מה האינטרנט נורא איטי למרות שבתוצאות של בדיקות מהירות יוצא תקין טעינת דפים אומנם רגילה אבל צפיית סירטונים ביוטיוב לדוגמא היא ממש איטית ברמה כזאת שסירטון באיכות 360P נתקע בשביל לטעון במשחקים המצב בכלל קטסטרופה ויש לי לאגים שלא לדבר על העיות הפינגים המטורפות אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה בהתחשב בזה שבדיקת המהירות יוצאת תקינה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכם, כאשר אני משוחח עם חבר בסקייפ הוא ציין שיכול להפעיל לי את האינטרנט ובאמת עשה זאת ואף הציג בפניי את ה-IP שלי, זו כבר פעם שנייה שהוא עשה זאת, איך זה הגיוני? ואיך אוכל להתגונן מזה? אצטרך לאבטח את הראוטר שלי?
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנוי בקו הטלפון של נטויז'ן ויש לי מתאם שיחות נטבוקס שמתחבר למודם של בזק ומשם ל-1043 ׁ(באופן הבא: מודם בזק>נטבוקס>1043> חיבור למחשבים). איך אני יכול להגדיר שהמתאם שיחות יהיה אחרי הראוטר (בסה"כ יקבל אינטרנט מהראוטר) ולא ייתן את האינטרנט לראוטר. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
כאשר אני טוען טורנט זהה ל-VUZE ול-UTORRENT, אז יש לי מלא משתפים וסידרים כאשר הטורנט פעיל ב-UTORRENT ומעט מאוד כאשר הוא פעיל ב-VUZE (הם כמובן לא פעילים בו"ז בשניהם). את שני הקליינטים אני מריץ על אותו מחשב בזמנים שונים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה (ואני מקווה שאני בפורום הנכון).
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
כיוון שהתקציב הוא גמיש, אני מעדיף משהו עם תמיכה ב-600 MBPS. יחד עם זאת אני לא רוצה לזרוק כסף על משהו שהוא סתם יקר, לכן אסתפק גם ב-300 MBPS. משהו שאני רוצה להתחבר אליו תומך בתקני אבטחה WPA2-PSK, WEP 64/128, WPA-PSK. לא יודע מהו הטוב מביניהם, אבל אני רוצה נתב שתומך בתקן הכי טוב ברשימה. הטווח יהיה 10-12 מטר בלבד, "דרך אוויר" ולפעמים "אנשים". אני מעדיף משהו שאפשר להזמין דרך הרשת (גם מחו"ל). העלות שחשבתי עליה היא 300 ש"ח, אך כמו שציינתי, התקציב הוא גמיש. יש לי כרטיס רשת 1Gbps ויציאות USB3 פנויות, כל השאר במפרט. אפשר לקבל המלצה לנתב אמין ומאובטח היטב? נ.ב. אני מנוי לחבילת אבטחה של McAfee. אם ידוע שנתב מסויים מסרב להסתדר עם ה-Firewall שלהם - לא רוצה אותו!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה ליפני כמה ימים הוט החליטה שיש אתרים שיש בהם יותר מידי מידע צריך לסגור אותם. בגלל שהם נותנים 100M יש להם עומס אז הם רוצים שלא נוריד דברים שלא ניגלוש באתרים כבדים ועוד והם כאילו אומרים שהם נילחמים באתרי הורדות. אני אישית חושב שזה טיפשי אבל הינה הסרטון והסברים בנאדם תותח שעבד קשה בשביל זה. "אם תוכנה או תוכן מסוים מוצאים חן בעיני, אני משלם עליהם. אני מוחה על חסימת הרשת על ידי גופים מסחריים" http://www.internet-israel.com/internet/%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את HotSpot Shield. הרצתי אותו - נדמה שאין בעיה. בבדיקות IP כאלה ואחרות - לפי הIP שלי אני אכן נמצא היכן שהוא בארה"ב. פעם זה בקליפורניה, פעם זה בניו יורק - לא באמת משנה. אממה - google play ו-amazon, שבשבילם אני בכלל מנסה "לזייף" את המיקום שלי - עדיין "מוצאים" אותי מחוץ לארה"ב. איך זה יכול להיות? איך אני יכול לסדר/לטפל בזה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי אצלי בנתב את הגרסה הזו ויש משהו שאני רוצה להבין על איך הנתב בעצם פועל באמצעותה.יש בלשונית STATUS נתון שמראה SPACE USAGE וכתוב שם שהשימוש ב NVRAM (שזה למעשה זכרון ה FLASH שלו) הוא 23.3Kb מתוך 64Kb ואני שם לב שזה מטפס בכל יום קצת.מה המשמעות הטכנית? וגם שמתי לב שלפמים יש קפיצות ב CPU USAGE שלו כלפי מעלה, אתמול למשל הוא פתאום זינק ל 71% שימוש וירד בחזרה, עכשיו נשאלת השאלה על מה הוא נטחן?יש לי 2 מחשבים נייחים עם כבל רשת, ועוד לפטופ אחד שמתחבר ב WIRELESS לפעמים, ואני משתמש קבוע בסמארטפון SAMSUNG GALAXY S2 דרך חיבור ה WIFI.נכון לעכשיו כבר 10 ימים ברציפות הוא מחובר ופעיל ולא נרשמו בעיות מיוחדות חוץ מהיום, שלרגע אחד נמנעה ממני הגישה לממשק ה WEB שלו 192.168.1.1 שזו ה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה אמור להיות בעצם? :s05: http://netvision-digital.com/hooligans/onliner/?utm_source=1020854&utm_medium=Banner&utm_content=96095098&utm_campaign=Gibui
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי נתב לינקסיס E4200 ואני מעוניין איכשהו להפעיל חייגן על גבי רשת הוט +014 בגלל הגיימר... הגרסאות השונות כאן: http://www.4shared.com/dir/v1BuINP3/Toa ... r=DZlwxyB7
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה שדרגתי את המהירות בבית ל100 מגה בבזק ובבזק בינלאומי. קיבלתי ראוטר דילינק 6740 H1. המהירות לארץ יחסית די טוב, אני מקבל בין 60 ל 100, לפעמים אפילו 90 ובמקרים קיצוניים 97. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להוריד קבצים מאתרים בחו"ל. משום אתר עד כה לא קיבלתי מהירות מעל 40 מגה (וזה היה רק בבדיקת מהירות של בזק בינלאומי בפרנקפורט וכן בהורדת קובץ מאתר נבידיה שהבנתי כאן שזה בדיקה דבילית כיוון שהם עשו לזה אתר מראה או משהו). רק בטורנטים הצלחתי פעם להגיע ל7 מגה לשניה הורדה.. יש לציין שהמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר, לצורך הבדיקות אני גם מכבה את האופציה האלחוטית כך ששום דבר לא יפריע. אגב, גם בבדיקות בספידטסט רוב הבדיקות עומדות על לא יותר מ 10 מגה הורדה. מה עושים? האם הבעיה הזאת מוכרת …
-
- 75 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
לאחרונה אחרי השידרוג-חובה של בזק לחמש מגהביט היתי חייב לקנות נתב חדש, טיפילינק 1042 (שדרגתי קושחה להכי חדש) ומודם חדש (המודם- קיבלתי מבזק). כמובן שהעלתי את המהירות ל5 גם ב014 שיש לי (יש לי גיימר שם בנוסף שהשארתי). הרגשתי היא לעומת ה 2.5 מגהביט שהיה לי עם נתב אדימקס ישן, שדברים עכשיו הרבה יותר איטיים. יש לי את ההרגשה הזאת כבר חודשיים. המעבר בתוך סרטים של יוטוב הוא בין טיפה יותר איטי לממש איטי, אתרים כמו xnet של ynet איטיים מאוד, לפי מה שראיתי שם הם מנסים לקחת מידע מאתרי פרסומות בצורה איטית מאוד. ועוד. כמובן שנשמע על פניו שאין קשר לנתב כזה או אחר במה שאני מתאר. אבל בכל זאת, זה קורה ומורגש. האם מישהו מיכם מרגיש איטיות כזאת ויש לו קונפיגורציה זהה או דומה? האם אתם יכול…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל פשוט להתחבר ל IP קבוע דרך הספק בלי תוספת , לא צריך הגדרות ולא תמיכה ,המכשיר HOTBOX ברגע שמחובר לחשמל אתה פשוט גולש ולא היה לי ניתוק אחד !!! מה ששמעתם מאז שעברתי ל IP קבוע כבר שנה וחצי אין ניתוקים ואני גולש ב WIFI חופשי מצויין .חייגן זה חיבור וירטואלי שנעשה מהבית שלי להעברת מידע אליי ,בעוד ה IP קבוע הוא חיבור דרך הרשת הפנימית של הוט ,כך שהחיבור לספק נעשה אצלם ורק צריך לחבר את המודם לחשמל ולגלוש . מרגע שהוט שדרגה את הרשת ל 8 ערוצי הורדה כל אחד מהם יכול לקבל 50M וסה"כ המודם יכול להוריד 400M ולעלות 100M בתאוריה , כך ש 100M הורדה זה מהירות נמוכה מהפוטנציאל , כל ערוץ מוריד 12.75 ממוצע !!! מתוך 50M !!! בחודש האחרון שודרג גם ערוצי העלאה ל 4 ,סימן לבאות?. להוט אין מגבלת…
-
- 5 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר טיפילינק Model No. TL-WR740N / TL-WR740ND כשאני משתמש באימיול יש לי מזהה נמוך אז אני נכנס ל- PORT FORWARDING ופותח את הפורטים של האימיול לפי האייפי שנמצא לי על המחשב באותו עת נתון העניין הוא שכשאני עושה ריסט למחשב האייפי שהמחשב מושך מהראוטר משתנה ושוב אני צריך לחזור על אותה פעולה בראוטר עם האייפי החדש שהמחשב משך אחרת יש לי מזהה נמוך באימיול מה אפשר לעשות כדי שהדבר יהיה קבוע ? אני לא ממש מכיר את הראוטר הזה - עד היום היה לי ראוטר אדימקס ... תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברת TP-LINK, באמצעות המשווקת שלה - חברת בנדא-מגנטיק - משנה את תמהיל הנתבים המשווקים על ידה בישראל ושמה דגש על נתבים מתקדמים יותר. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3610
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, האם ראוטר אלחוטי משדר תמיד באותה עוצמה?כלומר,אם כרגע אף אחד לא גולש(מצב המתנה),הוא ישדר באותה עוצמה של שידור בקצב גבוה(צפייה בסרט HD לצורך העניין)?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם ווינדוס 8, על ידי כבל מוצלב. מה צריך להגדיר בכל מחשב בכדי שזה יעבוד? השאיפה היא לשיתוף ספריות. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, בביתי אינטרנט של HOT. מהמודם יוצא חיבור רשת אחד המחובר למחשב הסמוך. אני רוצה להפיץ אינטרנט אלחוטי בכל הבית. HOT מבקשים מחיר שערורייתי של 200 ש"ח התקנה + 50 ש"ח לכל חודש. האם אני יכול לחבר את הכבל היוצא מהמודם לנתב אלחוטי ודרכו להפיץ אינטרנט אלחוטי? האם יש נתב מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-