עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Homey,

רציתי לדעת אם WRT54GL תומך במודם כבלים ב 100% כי ראיתי אנשים שאמרו שהם לא בטוחים. בלי שינוי קושחה ובלי כלום, כמו שהוא בא עם החנות, הוא יעבוד טוב עם הכבלים בלי בעיות? אני רוצה רק תשובות של אנשים שיודעים/מנסיון, חבל לי לקנות את זה ולגלות שיש המון בעיות איתו בחיבור לכבלים תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by Fighter,

שלום כבר הרבה זמן אני שם לב שאתרים מסויימים נטענים סופר מהר וכשאני עושה להם פינג אז הם מקבל תוצאה של 15MS מה קורה פה בדיוק? זה סוג של סופר תעדוף מה שלא נשמע לי הגיוני כי יש מגבלת מרחק או שהם פשוט עושים mirror ישראלי לאתרים פופולאריים? בין האתרים יש את amd,nvidia,gamespy,ign אבל דווקא למשל את gamespot אין וזה מכעיס כי הוא האתר הכי טוב בתחום לדעתי מישהו יכול להסביר לי את התופעה בבקשה? ולאיזה עוד אתרים יש פינג נמוך אצליהם חוץ מאלה שציינתי? תודה

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  3. שלום! ברשותי רשת אלחוטית מודם 2wire שני התקנים אלחוטיים ואחד מחובר ישירות למודם בכבל. הבעיה קורה כאשר אני מפעיל משחק WARCRAFT בlocal area network ואז בשלב (מוקדם) כלשהו במשחק המחשב בחיבור האלחוטי מתנתק ואז אחרי כמה זמן מתחבר שוב (מכיוון שהאופציה התחבר אוטומטית לשרת מופעלת אצלו) שאלתי היא האם מישהו יודע ממה נובעים הניתוקים או לפחות איך לטפל בבעיה? כשאני מותח כבר מוצלב בין המחשבים ומשחק אין בעית התנתקות בעת המשחק תודה מראש ואחכ ארז.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה המהירות הגלישה שלי במחשב הניח שלי נמוכה במקום 10 מגה 3 4 מגה אבל במחשב אחר בבית שמחובר אל חוטית לרשת גולש על 10. מה יכול להיות הבעיה? בבזק אמור לי שכרטיס רשת דפוק זה נכון? ואך אני יכול לפתור את בעיה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני יודע שיש אופציה כזו...למישהו יש הוראות שיכול לשלוח?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אתמול שידרגתי את מהירות התשתית של בזק מ5 מגה ל40. (היה לי 15 וכשהמחיר זינק לאחר תקופת ה"מבצע" ירדתי ל5. אתמול אזרתי אומץ ואיימתי בניתוק) את מהירות הספק שתמיד עמדה על 10 לא שיניתי. שם חששתי שבמידה ואאיים להיתנתק, זה מה שיקרה. למרות זאת, ניסיתי היום למשוך את מהירות ההורדה לקצה, ואני מגלה שאני מקבל כמעט את המקסימום שבזק מאפשרים (4.3 מגה בהורדה)למרות שלא שידרגתי ספק, ובניגוד לכל בדיקות המהירות באתרי הספקיות למיניהם.. מבסוט לאללה. אבל מתעניין איך זה הגיוני..?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jetman,

מה המצב חברים? טוב אמרתי לעצמי, יש לי ראש על הכתפיים וידיים טובות, ינסה לרשת את הבית לבד, קניתי לוחץ קרונה וחותך כבלים מסיבי, שקעים וכבל, מדובר ב TEL FTP CAT5E PATCH CORD 26AWG, קודם כל האם כבל FTP טוב לעסק? חשבתי האמת שחוטים בכבל FTP מורכבים מחוט אחד, אבל הם בנויים והרבה חוטים קטנים, לא יודע אם ככה זה צריך להיות ודבר שני, יש לו חוט כסוף נוסף שאני לא יודע לאן לחבר ומה תפקידו, בחיבור של השקע יש 10 מקומות, 2 לא צבועים בשום צבע, חיברתי בשיטת B כי כך גם הכבל עצמו (קניתי כבל של 20 מטר וחתחתי את הראשים, אבל הסדר ב ראש עצמו הוא B, השאלה האם יש עדיפות ל A או B? וזה הכל בעצם, אה והנה מספר תמונות..בהתחלה היה מסובך אבל למדתי את העסק אחרי כמה דקות, והלוחץ קרונה הוא מיוחד, הוא חות…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. אשמח לשמוע מכאלה שהתחברו לאחרונה לכבלים או ADSL כמו כן אם אפשר לציין תשתית ו ISP בנפרד תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מנסה להגדיר איי פי סטטי, הבעיה שלי היא שכשאני מחפש default gateway בipconfig הוא מופיע לי בתור 0.0.0.0, ב/renew אני מקבל: An error occurred while renewing interface Local Area Connection : unable to contact your DHCP server. Request has timed out. ההבנה שלי בנושא מינימלית ולכן אני מבקש את עזרכם, אם זה עוזר, יש לי ויסטה, מחובר עם eci Bfocus 270br, בזק בינלאומי. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכם ישנם בעיות קשות בהתחברות לבזק בינלאומי כתוצאה ששרתים מפוצצים בלקוחות או חסימה יזומה . אשמח לשמוע המלצות על חברת תוכן טובה לחיבור ADSL +הסבר מדוע חושבים החיבור לאימיול +5MB

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by Asafalfa,

טוב אני האמת כבר מאבד את הראש כאן ... יש לי מחשב שמחובר באופן ישיר לאינטרנט (אני מדבר על זה שכלל אין לי ROUTER שמחובר לעוד כמה מחשבים) המודבר מדובר זה AZTECH ROUTER DSL-600E רגיל שמקבלים מחברת בזק ... ומלפני כמה ימים אני פתאום ראיתי כי ברגע שאני עושה בדיקה דרך ה UTORRENT בנושא PORTFORWARD אני כול הזמן רואה שהוא סגור , יש לציין כי נעשה נסיון של כיבוי הדלקה , חיבור מחדש, הפעלה מחדש של המחשב, כיבוי ה ZA אבל עדיין בעיות :\... משהו נתקל בבעיה משהו אחד אחרון ב EMULE אין לי כלל בעיות :\... יש לציין בנוסף שנעשה נסיון להוסיף בכניסה למודם את הפורט אבל מסיבה לא ברורה כל פעם שרציתי לשמור את חוק שכתבתי זה עשה לי ERROR: Error found on page... מה שבטוח שמעולם לא היה לי את הבעיות האלה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה שמישהו יתחבר למחשב שלי מרחוק ואני צריך לתת לו את ה IP שלי,ברשתות הוא מראה לי IP שהוא 10.0.0.3 השני דרך האתר www.whatismyip.com הוא מראה לי 74.255.198.XX מה מהם הוא הנכון ? ולמה יש לי שתים שונים ?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. ברשותי מחשב נייד איתו אני עובד בעבודה ובבית. המחשב מוגדר כחבר בדומיין בחברה בה אני עובד, ובכל פעם שאני נכנס למחשב אני מקיש במסך ה logon של windows שם משתמש, סיסמא, ובוחר את הדומיין. לאחרונה, שיניתי את הגדרות התקשורת ל workgroup ומאז אינני יכול להתחבר אם אותו שם משתמש (בו שמורים כל ההגדרות שלי, כגון ספרי טלפונים ב outlook) יש לי סיסמת administrator למחשב, אולם מאחר ואני בבית, אינני יכול להגדיר מחדש את הדומיין משום שבאשף ההגדרה המחשב מנסה ליצור תיקשורת אם שרת הדומיין שבחברה. השאלה שלי: האם אני יכול להתחבר לאותו היוזר מבלי מהגדיר מחדש את הדומיין? האם אפשר לשנות את הגדרות היוזר כך שתיהיה לו account מקומית? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת להשתלט על מחשב מרוחק ולבצע עליו פעולות (כמובן באישור המשתמש המרוחק) בהנחה ששני המחשבים נמצאים במרחק גאוגרפי רחוק מאוד וכל אחד מתחבר לאינטרנט דרך ספק אינטרנט אחר. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן טוב אז ככה, הבעיה התרחשה עם 2 קונפיגורציות שונות: קודם כל, מדובר על קו 2 מגה ADSL דרך בזק בינלאומי קונפיגורציה אחת: ROUTER + MODEM ADSL של 3COM קונפיגורציה שניה: LINKSYS WRT54G (V5) + ALCATEL HOME שוב, עוד קצת פרטים על הבעיה: לאחר כמה זמןכמה שעות, יום, לא משהו קבוע) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, למרות שלפי כל אחד מה ROUTERים, הוא מחובר. רק לאחר התנתקות והתחברות מחדש (שלפעמים צריך לעשות פעמיים) הגלישה חוזרת לעבוד.. מישהו מכיר? מה עושים? הייתי בטוח שהבעיה ב 3COM, והחלפתי ל LINKSYS, אבל זה לא פתר!

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  16. הכותרת אומרת הכל... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by hzhz24,

הי. בקרוב היו אצלי 2 מחשבים. מהי הדרך הקלה והאמינה בכדי שיהיה ניתן לגלוש בשתי המחשבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SeReGa,

http://img68.imageshack.us/img68/4841/printscreensp3220071107fe6.jpg הנה.. זאת הרשת.... הכבלים המקווקוים זה Cross Over והשחורים הישרים Straight Trough עכשיו ככה... הגדרתי IP, Subnet Mask, Default Gateway לכל מחשב.... ונתתי גם IP לכל אינטרפייס של הראוטרים... עשיתי no shutdown שמרתי הכל.. יופי הכל מחובר.... עכשיו כשאני שולח פינג בתוך הרשת.. יעני בלי לצאת מחוץ לראוטר.. הוא שולח..... אבל כשאני מנסה לשלוח דרך הראוטר לרשת השניה... זה כבר לא נותן...... זה כותב לי Destination host unreachable הכי רחוק שהפינג מגיע.. לדוגמה מהצד השמאלי... זה עד האינטרפייס FA0/0 של הרארוטר השמאלי.... אם אני מנסה לשלוח ל FA1/0 של הראוטר הימני... זה אומר לי Destination host unreachable מה…

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  19. שיניתי את הסיסמא של האינטרנט אצל הספקית 012, ועכשיו שני המחשבים שהיו מחוברים למחשב שלי דרך הראוטר לא זמינים לאינטרנט. ככל הנראה בגלל שבראוטר מוגדרת הסיסמא הישנה, זה הגיוני? ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ע"י כתובת HTTP, ואחרי שאני כותב את האייפי של הראוטר אני מקבל שורה לכתיבה של שם משתמש וסיסמא, אבל אני ממש לא זוכר אותם.. מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לאפס את ההגדרות הראשוניות של הראוטר? יש לי ראוטר מסוג NETGEAR. תדוה לעוזרים, יום טוב.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by yellow acid,

בדיוק עכשיו שיינתי מסלול בהוט וקיבלתי למייל את החוזה. כתוב שם שהם יכולים לחייב אותי על שימוש מעל 50 ג'יגה! :o יש למישהו יש עוד פרטים בנושא? גם בספקיות אחרות זה ככה? אני שוקל ברצינות להתנתק מהם בגלל זה...

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by RAND25,

תראו אני על סף רכישת TP-LINK 9980 רק שבאקספון הזהירו אותי שהראוטר הזה לא תומך בואקטורים שלפי ההסבר שלהם זה מה שבזק משתמשת בו בכדי לתת מהירויות גבוהות לפי שרחוק מהמרכזיה שלהם מי שיש לו את הראוטר הזה וזקוק לוקטורים לא יוכל להתחבר לאינטרנט ולדבריהם התופעה מאוד נפוצה ואין להם דרך לדעת מי זקוק לוקטורים ומי לא בגלל שבזק לא חושפת את המידע מי מכיר את הנושא ויכול לשפוך אור בכל מקרה זה משהו שכל אחד שחושב על רכישה יברר ויקח בחשבון לא מאמין שהם משקרים ועם מדניות ההחזרה של חלק מחניות המחשבים בארץ זה עלול להיות מסוכן

• 9 תגובות
    • 17.2k צפיות
  22. Started by Alex89,

יש לי בזק בין לאומי + בזק. מדיי פעם יש לי ניתוקים. זה מתבטא בדפים שלא ניטענים ומסנג'ר שמיתנתק ירידות במהירות ב UTORRENT עד ל 0 (ואז עלייה חזרה) האם זה בעיה אצלי במחשב או שזה בספק/תשתית?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by andav,

אני מבין שאם אני מאחורי nat (במקרה שלי,מודם akcatel שעובד כנתב)אני אמנם יכול ליצור תקשורת מתוך המחשב שלי החוצה ללא בעיה אבל שום תקשורת אינה יכולה להיכנס אליי אם אני לא יזמתי אותה(וכמובן לא פתחתי פורטים). עשיתי בדיקה באתר הזה: http://www.auditmypc.com/freescan/scanoptions.asp והם אמרו לי בסוף שהם יודעים שאני "מתחבא" וידעו למצוא את ה- Ip של המחשב שלי ברשת. והנה מה שהם אמרו: Notice!, your natted (or real) IP address is 10.0.0.1. This information can be used to track your activities. I should not be able to obtain this information if your security is properly configured! אני מבין שאני יזמתי אמנם את התקשורת אבל שאלתי היא האם זה אפשרי שמבחוץ מישהו יסרוק ip ויגיע אל שלי …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני עובר לצפון לגור אצל סבתא שלי למשך חודשיים. יש לי מחשב נייד. אצל סבתא שלי יש כבלים של הוט ולי יש אייפון ששייך לאורנג'. (לא יודע עד כמה זה רלוונטי) איך אני משיג אינטרנט במחיר טוב למשך החודשיים האלו ללא כל ההתקנות מטעם הכבלים, אני לא רוצה לעשות נקודת גישה בשביל חודשיים, מה גם שהאינטרנט לא צריך להיות 100 מגה או משהו כזה, שיתאים לגלישה סטנדרטית. דרך אגב אם זה עוזר, בבית יש לי אינטרנט של הוט וספק של בזק בינלאומי. יודע שזה דיון קצת מוזר, תודה לכם!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, שמתי לב כאשר אני מעלה על המהירות המקסימלית (כ130 ק"ב), מהירות ההורדה והגלישה מושפעות לרעה, וכמעט בלתי אפשרי לגלוש \ להוריד. איך בדיוק זה משפיע אחד על השני, אם מתחייבים לספק לנו כ 1 מגה העלאה ו12 מגה הורדה?

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.