רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שאלה חשובה בקשר לחיבור מודם דרך usb!! אז ככה יש לי מודם Terayon כזה:http://www.cables.org.il/modems/modem-terayon.htm עכשיו יש לי גם ראוטר 3com והבעיה היא שאני מנסה להוריד משהוא מהיוטורנט(פורטים פתוחים)אני לא עובר את ה 30 kb ורק עם מודם אני מוריד על הרוחב פס השאלה שלי היא האם אני יוכל לחבר את הראוטר למודם בחיבור רשת(רגיל)אבל במקום לחבר את המחשב לראוטר לחבר את המחשב דרך הusb בלי כבל רשת השאלה שלי האם זה אפשרי........ נ.ב-אני חייב את הראוטר כי יש לי גם נייד ובנייד אני לא מוריד אז בגלל זה אני לא צריך לנסות למצוא פיתרון שגם אם הראוטר אני יוריד מהר....
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אז ככה. איזה גירסא של TOMATO להוריד מהאתר ? http://www.polarcloud.com/firmware ולמה יש שם TAB של FIREFOX שיש שם גם גירסאות? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי דומה כמו לכמה אנישם פה בפורום, אבל הפתרונות שאתם נתתם לא עוזרים לי, ואני בכלל לא משתמש באימיול או ביטורנט. יש לי בזק ו 012, שניהם אומרים שאצלהם הכל תקין, אבל אצלי כל 10 דקות האינטרנט מתנתק, מנורת ה PPP על המודם נכבת. זה כבר יומיים ככה וזה ממש מעצבן, יש איזה פיתרון? הרצתי גם סריקה עם nod32 ו psybot S&D ולא מצאו כלום. הראטור שלי זה siemens sl2 141 תודה
-
- 9 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי את הראוטר/מודם המשולב של הוט (AMBIT ). כיון שרק במחשב שמחובר אליו היה אינטרנט במהירות גבוהה, ניסיתי לבדוק אם הוא מוגדר כ PPPEO, כדי שאני לא סתם אקנה כרטיס רשת אלחוטי. בקיצור נכנסתי ל 192.168.0.1.. ובנסיון חיפוש והגדרה של הPPPEO כנראה שדפקתי משהו והאינטרנט לא התחבר... אחר כך ניסיתי להתחבר דרך החייגן הישן(איך שהתחבר לפני שעברנו לראוטר/מודם) ואז האינטרנט עבד... אני רוצה להחזיר את זה לאיך שזה היה שלא צריך את החייגן כדי להתחבר אבל הבעיה היא ש192.168.0.1 לא עולה.. פשוט לא עולה... מה אפשר לעשות כדי להחזיר את זה? ומישהו יודע אולי מה עשית שגרם לזה לא לעבוד בלי החייגן? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 12k צפיות
-
-
לפני כחודש התפתח בפורום רשתות ופס רחב ב-"תפוז" שרשור לגבי הזמנת נתבים מאתר DealExtreme (הלינק לשרשור המקורי -- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=20&msgid=138571980&archive=1). בעקבות אותו שרשור הזמנתי את אחד הנתבים מהאתר. את החוויות שעברתי מאז אתם מוזמנים לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=535
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש למישהו כאן המלצה למתאם רשת אלחוטי שפועל טוב עם וינדוס 7? כי המתאם שלי ( כאן ) במילה אחת? חרא. כל הזמן מתנתק, עושה טובה שהוא מתחבר לרשת, קליטה חלשה ביותר, פשוט גרוע... ל EDIMAX אני לא מתקרב שוב. אני מפעיל את הביטורנט בלילה, הוא מחובר איזה שעה ואז כל האינטרנט קורס ( רק במחשב שלי )...
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה כי היא ממש לא טריוויאלית ולא פשוטה, אפילו די מוזרה... יש לי ראוטר אלחוטי שהחלטתי לא לשים לו סיסמת כניסה לרשת (לא ניכנס לסיבות), אלא רק מי הMAC-ים שלא יורשו להיכנס, כל השאר מורשים. משום מה לא בשולחני (חיברתי אותו אלחוטית) ולא בנטבוק הצלחתי לגלוש. בתוכנה של EDIMAX למשל בשולחני הוא מראה חיבור מעולה אלחוטי אבל מחשב עם סימן צהוב עליו ולא נותן גישה לאינטרנט, כנ"ל בנטבוק. אולם !! במחשב כף יד הוא מתחבר מעולה וגם (בניגוד לשותפין הסוררים) נותן לגלוש ברשת !! יש לציין כי גישה לראוטר גם כן לא מתאפשרת עם השולחני או עם הנטבוק אלא רק עם הכף יד... אשמח לעזרה, ותודה מראש !! :'(
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא הכי מרוצה מבימועים הקושחה המקורית של לינקסיס... חשבתי לכניס לו קושחה חליפית, מה מומלץ? אני מחובר דרך הוט לנטוויז'ן
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשים איזשהו מפצל כדי שאני אוכל לחבר שני מחשבים לאינרנט? שמעתי על ראוטר אבל אני מעדיף משהו שאין לו קרינה. בנוסף שמעתי גם על switch ו-hub 1.אפשר בבקשה פרטים על כל אחד מהם ומאיפה אפשר להשיג אותם. 2.האם יש עוד דרכים לעושת את הדבר הזה. 3.האם יש איזושהי דרך לקבוע כמה מהמהירות כל מחשב יקבל? -תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כעקרון אני נמצא מאחורי NAT ואני מעוניין להיות מסוגל להתחבר לאן שאני רוצה עכשיו VPN נראה הפתרון האידיאלי בעיה שמהמחשב בבית אני מאבד את המהירות שהיא עיניין הכרחי אז השאלה שלי היא כזאת 1) האם קיימים שירותי VPN במחירים מוזלים שאיתם אני יכול לעשות גם PORTFORWARDING אליי... (ראיתי למשל את www.vpnhere.com אבל אני לא בטוח כמה הוא נותן) 2) האם יש כאלה ישראלים? (בשביל משחקי רשת) ובכלליות האם אתם מכירים את הדברים הללו!!! תודה על כל עזרה! E.R
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי את הראוטר מודם מהחברה והוא תומך בתקן N. עכשיו המחשב הבייתי שלי נמצא בממד והוא כרגע מחובר קווית לראוטר שנמצא בכלל בסלון (המיסוך של הממד כל כך גבוה שקשה לאותות של הראוטר להגיע לחמשב באופן שותף). אני לא כל כך מבין בתקן N החדש הזה של ה 74 מגה ביט בשנייה אבל האם אני צריך להחליף כרטיס רשת לאלחוטי / קווי שתומך בתקן 802.11n ? הבנתי מתגובות שראיתי (וגם הסתכלתי על המחירים באינטרנט) שכרטיסי הרשת האלחוטיים יקרים יחסית לתועלת שלהם והשידור לא כזה חזק לעומת אלה שבתקן 802.11g תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כבל מאריך לחיבור כרטיס הרשת החיצוני שלי לאנטנה כדי להגביה אותה. אתם חושבים שכבל מאריך (נגיד 3 מטר) יפגע בעוצמת השידור? כ. הרשת שלי הוא מתאם USB שמשדר (לדברי היצרן) ב500MW לקליטה משופרת. מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בבית שלי יש שני מחשבים. במחשב אחד מערכת הפעלה XP ובשני מחשב עם ווינדוס 7. בבית יש לנו רשת אלחוטית 2.5 ומדפסת שמחוברת למחשב עם מערכת ההפעלה XP. עכשיו נאמר לי במספר מקומות שניתן לגרום למדפסת להופיע כמדפסת רשת או משהו בסגנון על מנת שאוכל להדפיס באמצעותה גם דרך המחשב עם הווינדוס 7. העביה היא שאף אחד לא מצליח ל הסביר לי איך עושים את זה כולל אנשי התמיכה של בזק. אשמח לעזרתכם. אגב - כונן רשת משותף סידרנו בלי בעיה. המדפסת היא CANON PIXMA 2000.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי אך מכיוון שיש בעיות קליטה מהחדר בו ממוקם הראוטר עד לסלון, החלטתי להעביר את הראוטר לסלון(שם בעצם גולשים אלחוטי) ומהחדרים מהמחשבים הניחים (2 מחשבים בחדר אחד ועוד מחשב בחדר אחר) להתחבר עם כבל רשת שיש לי -cat-5e לראוטר. שאלתי איך הכי נכון לחווט את הרשת? יש לי אפשרות להשחיל כבל רשת מחדר אחד ושני כבלים מהחדר השני אל ארון התקשורת, אבל לא נראה לי שאוכל להמשיך ולהשחיל את שלושתם בהמשך לסלון ביחד עם תשתית הכבלים או הטלפון.דבר נוסף, בארון התקשורת אין נק' חשמל וגם אם אאתקין אחת, ואמקם שם את הראוטר האלחוטי,זה יהיה פחות יעיל מבחינת תקשורת אלחוטית אותה אני מנסה לשפר כדי לגלוש בסלון ובמרפסת. חשבתי לחבר בחדר עם שני המחשבים שקע רשת של שני מחשבים אליו יחובר כבל רשת אחד שיר…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא יהיו לי בעיות עם L2TP? רוצים להעביר אותי מהספק... הם לא תומכים יותר MPLS
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הזה ביום שישי, התקנתי dd-wrt והכל עבר בהצלחה. התצורה כרגע היא, מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר ע"י כבל רשת. לפטופ שמתחבר אלחוטית - n xtreamer שמחובר אלחוטית - n אני מעתיק קבצים מהמחשב לסטרימר ומקבל קצב של 1.70 - 1.80 מגה לשניה. האם זה קצב נורמלי לתקן n ? ההעתקה מתבצעת ע"י חיבור שיתוף קבצים של windows (smb) תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה עומד הניסוי שלהם? לא נראה לי שבזק יפרסו אצלי את הNGN בקרוב....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלהן, אני מחפש המלצה לנתב אלחוטי בתקן N (300MB/s) עד 250 ש"ח. ראיתי את הנתב ש Chief בדק ב Dealextreme והוא ניראה לי די טוב. יש אולי אופציות אחרות, או שהנתב הזה הוא האופציה הכי טובה ל"הרפתקנים"? ראיתי את ה DIR615 ו ה DIR300N של D-Link, איך הם? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבילה בבית של 15 מגה וראוטר שמשמש כמודם שמחובר לראוטר שמשדר לי, שניהם תקן N והכרטיס שלי הוא רגיל. מערכת הפעלה WIN 7 רגילה ויש לי אות טוב בד"כ אבל המהירות של הSTREAMING פשוט זוועתית! ממש אי אפשר לראת כלום אפילו אם אני יחכה רבע שעה!! מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?? שאני מתחבר לששכנים שלהם יש חבילה 2.5 הstreming פשוט טס וזה משגע אותי....הורדה אצלי אני מוריד על 1.3 מגה בית מקסימום שזה נחמד אבל אפשר יותר... מה לעשות??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נתב זול שיש לו חיבור usb להתקנים חיצוניים, איני צריך תקן n (החומרה שברשותי לא תומכת) תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הדגם RTA - 1025W ואני ממש מבסוט עליו ובבזק יש רק אדימקס שאני ממש לא אוהב
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בחודשים האחרונים קיימת אצלי בעית פינגים ו 'לאג' (Packet Loss) בשרתי משחק, מה שמונע ממני לחלוטין להנות ממשחק רב משתתפים. אני משחק רק במשחק אחד אז אני לא יכול לדעת אם אותה בעיה קיימת במשחקים אחרים, אך אני מניח שכן, משום שכאשר הפינגים עולים פתאום, זה לא קורה בשרת בודד. אמנם בזמן האחרון הפינגים קופצים בתדירות נמוכה יותר, אך יש יותר בעית Packet Loss קבוע. כדוגמא למצב תקין, אני מקבל פינג בסביבות 90-120 לכמה שרתים שאני משחק בהם, ופינג דומה למאות שרתים אחרים וניתן לראות זאת בדפדפן המשחק שמראה את כל רשימה השרתים. בכל השרתים שאני משחק בהם אני לא סובל מבעית Packet Loss, כך שרוב הזמן הנתון הוא על 0. כאשר יש בעיה, והיא יכולה יכול לצוץ ביום מסוים ובשעה מסוימת, אך לא כל יום ולא בשע…
-
- 9 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
-
בניתי כמה מכונות וירוטליות כדיי להתאמן עליהן,כל מיני שרתים ודומיינים,מחשבים רגילים גם בקיצור איך אני מחבר אותם לרשת ככה שלכל אחד יהיה אייפי והוא יעמוד "בפני עצמו" מול האינטרנט? כי מה שקורה כרגע זה כל פעם אנ ימכניס את השם מתשמש והסיסמא לש ה012 שלי למכונה ויטרטואלית ורק ככה מצליח להתחבר לרשת וכשאנ ימנסה על מכונה אחרת או אפילו על המחשב שלי זה רושם לי כמובן שהמשתמש תפוס מה הפתרון,אני בטוח שזה איזה משהו פשוט שלא עליתי עליו... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
איך אני מוריד בתשתית בזק חייגן בלי להיות מחובר לאנטרנט אגב בהוט אני יודע פשוט להכנס לכתובת 213.57.1.12 או WELCOME.HOT.NET.IL (כמובן בלי להיות מחוברים לאנטרנט) אבל איך בתשתית בזק מורידים חייגן ?? (אני כמובן לא שואל איך יוצרים חייגן, את זה אני יודע לעשות)
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
-