עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ddad,

שלום, יש לי אינטרנט 15 מגה של נטוויז'ן ותשתית ADSL, תאורטית אני אמור לראות סרטונים HD ללא שום המתנה נכון? מדוע אם כן אני כמעט לא יכול להנות מהאיכות הזו?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  2. Started by qwerty1987,

כאשר אני נכנס לגוגל פליי עם VPN או TOR, אני רואה את הגרסא האמריקאית הכוללת את האופציה להזמנת מכשירים. ברגע שאני מכניס את ה-USER שלי, זה חוזר לגרסא הישראלית. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by hage,

יש לי נתב TPlink - TLwr841n שמתנתק לי כמעט כל יום יש למישהו המלצה לנתב אחר-התייאשתי מהתשובות שאני מקבל מהם

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. היי, אני רוצה לרשת את הבית שלי ברשת קווית ויש לי צורך בswitch עם 8 פורטים במהירות של גיגהביט כמובן=] ראיתי שזה די פופולארי בחנויות http://ksp.co.il/?uin=9731 Edimax ES-5800G רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו או אם יש המלצה לאחד טוב? היה לי ניסיון רע מאוד עם מוצרים של אדימקס ולא בא לי לחזור על זה שוב.. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום! יש לי בבית את הנתב הזה BR-6216Mg EDIMAX. הנתב עובד אצלי כבר מספר שנים ומספק את הסחורה. אני מעוניין להגדיל את טווחת השידור שלו בעזרת נקודת גישה, אבל אין לי מושג איזה מכשיר יעבוד בהתאמה עם הנתב שיש לי. אני זקוק לעזרתכם בעניין. אני לא הכי מתמצא במחירים. לצורך העניין נניח ויש לי תקציב של כ 250 ש"ח. מה הייתם מציעים לי? אגב, כמה קשה להגדיר נקודת גישה? שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. Started by kalda01,

יש אצלי המון ניתוקים בחיבור ללא חייגן על תשתית כבלים בטריפל 100MB. האם הורדת המהירות ל30MB עשוייה לפתור את בעיית הניתוקים ? החלפתי כבר כמה ספקים והניתוקים נמשכים אז אני דיי בטוח שזו בעיית תשתית. הוט לא הצליחו לפתור את הבעייה, והיא חוזרת תמיד בשעות העומס בערב ובסופי שבוע. מידי פעם אני עושה RESET למודם וזה מסדר את הבעייה לפרק זמן של כמה שעות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by BarakShemTov,

.........

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by blueplanet,

ה UPLOAD הולך לעלות ל 10M בחודש הבא 100M/10M ,מכה חזקה לבזק שאין לה בכלל 100M . חבילה למי שמשתמש בענן או מתחזק אתר . גם גירסא חדשה ל מג'יק HD כולל שימוש ב USB בחודשי הקיץ. רוב התגובות שמשמיצות הם של לקוחות בזק שפשוט מקנאים שיהיה לנו חבילה 100M/10M לכן אין לכם מה לקרוא

9. Started by Art Tatum,

כבר יומיים שחלק מלקוחות הוטנט לא יכולים לצפות בyoutube. ונראה שאפילו לתפוס אותם בטלפון אי אפשר. בושה וחרפה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. באופן רגיל, לא ניתן לטעון סרטונים ב-3 מחשבים וגם באייפוד. (כולם מתחברים דרך הספקית HOT-NET) יש לציין שכאשר משחקים קצת עם רזולציית הסרטון, הוא נטען. (לא משנה באיזו מהן בוחרם, העיקר לבחור) כשאני גולש דרך פרוקסי ליוטיוב הסרטונים נפתחים ב-JWPlayer, ונטענים בהצלחה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי את הראוטר :Model Name: DSL-2760U/E1 של DLINK מבזק... אני מניח שהוא לא תומך בVDSL ואני צריך להחליף אותו אבל בגלל שראוטר תומך יקר פצצות אני קונה רק מודם ואני רוצה לחבר את הראוטר שיש לי זה אפשרי? אם כן מישהו יכול להדריך אותי איך אני מבטל את המודם המובנה בראוטר שלי?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by e3user,

יש ברשותי 2 נתבים:: 1. מודם נתב משולב של בזק 2. נתב פרטי שרכשתי (אינו מודם) כרגע המצב הוא כזה: נתב 1 מוגדר על Bridge נתב 1 משדר SSID אך לא מציג אותה נתב 1 לא מאפשר DHCP נתב 2 מוגדר על PPPoE נתב 2 משדר SSID ומציג אותה נתב 2 מאפשר DHCP התקשורת בין הנתבים באלחוטי (אין שום כבל שמחובר לנתב 1) כאשר מתחברים אלחוטי לנתב 2 - יש קישוריות לאינטרנט כך שנכון לעכשיו, ה-AP עובד. עכשיו העיניין הוא כזה, הנתבים נמצאים בקומות שונות, כאשר בקומה התחתונה נמצא נתב 1 ובקומה העליונה נמצא נתב 2. בקומה העליונה יש קליטה טובה ובקומה התחתונה הקליטה לא משהו. מה שעשיתי זה אפשרתי לנתב 1 להציג את ה-SSID שהוא משדר והחלה לה בעייה... מכיוון שנתב 1 אינו מאפשר DHCP אני מקבל APIPA, אך לא ויתרתי וניסיתי להתחכם ק…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by PHOENIX18,

שלום לכולם אני גולש דרך 014 והוט על תשתית 30 מגה חיבור ללא חייגן MPLS הנתב הוא נתב של אורנג' שאני מתכוון להחליפו(גם הוא גורם ללא מעט בעיות) הבעיות העיקריות הן אי עקביות במהירות ההורדה לפעמים אני מוריד על מקסימום ולפעמים אני מוריד מאוד לאט בדיקות הורדה בהוט:לפעמים נותן 30 מגה כמו שצריך לפעמים נותן 5 מגה פינגים במשחקי רשת:לפעמים תקינים סביב איזור ה80 ולפעמים עולים ל100-150 ופשוט לא ניתן לשחק מדיונים שקראתי פה הבנתי שכדי לעבוד על הכבל החדש אני צריך חיבור עם חייגן ניסיתי לעבוד כך אבל האינטרנט שלי זחל ולא הצלחתי לעבור את ה10 מגה,וגם הנציגים לא ידעו איך לעזור לי וביזבזתי שעתיים שלמות בטלפון על כלום ובסוף החזירו אותי ללא חייגן בקיצור אני די עובד עיצות ואודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by sagini,

ערב טוב. הבעיה היא כזו: בצמוד לבית ישנו המשרד. גם בבית וגם במשרד יש נקודה של בזק עם אינטרנט. המחשב שבמשרד עובד בצורה קווית, מחובר לראוטר. המחשב שבבית לא קולט את הראוטר. מה שכן - הוא נמצא בסמוך לנקודה של בזק. אז השאלה שלי היא כזו: באיזה מכשיר עלי להשתמש על מנת לאפשר חיבור ישיר של המחשב (בבית, שלא קולט את הראוטר) לנקודה של בזק? חשוב לציין - שום מכשיר קצה (AP וכדומה) לא עזר בזה. בשום מקרה אין קליטה של הרשת במחשב בבית - לכן מה שאני צריך זה מכשיר שיאפשר חיבור ישיר בין המחשב לבין הנקודה של בזק. ואני אדגיש: הראוטר מחובר במשרד וכך זה ישאר מכיוון שעובדים במשרד מספר לפטופים באופן אלחוטי. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך, ואני מאוד מאוד מודה למי שידע לעזור לי. שבוע טוב כ…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי 2 כונני 1TB שמחוברים כיום לראוטר הביתי שלי. ראוטר מסוג avm fritzbox 7390, שמשתף לי אותם ברשת ומתפקד בתור NAS ושרת הורדות BT. הטלויזיה מנגנת תכנים מהכוננים ע"ג רשת קווית עם סטרימר. מאחר והכוננים מחוברים דרך הראוטר, תכני 1080P נוטים להתקע. לאחרונה נתקלתי בקו המוצרים של QNAP ומאוד התרשמתי משלל התכונות והאפשרויות ואני שוקל רכישה של אחד. התכונות העיקריות שאנצל יהיו שרת הורדות, גיבויי time machine למוצרי מק בבית וכמובן שיתוף תכנים ברשת. כרגע אני מתלבט בנוגע ל2 דברים, 1. אני שוקל דגם 2bay, וכרגע התבייתתי על ה ts-220 שגם מגיע עם התוכנה החדשה של החברה QTS4, ומבחינת מפרט הוא נראה סביר בהחלט. אני מניח שאזמין מחו"ל, זו אופציה ככל הנראה יותר זולה..רק שאני לא ממש מוצ…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by Nightbeat,

בכל שרת משחק שאני משחק בו, כעבור דקה אני אקבל TIMEOUT. זה קורה בכל משחק ולוא דווקא במשחק ספציפי. ניסיתי לאתחל את הראוטר \ מחשב וזה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות? לא התקשרתי לתמיכה של בזק כי הם אף פעם לא פותרים את הבעיה.. מבחינתם אם אני גולש אז הכל בסדר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by tall101,

היום בבוקר שוחרר עדכון קושחה לנתב TP LINK-WR1043ND ויש לא מעט תיקוני אבטחה ובאגים Firmware Version: 3.13.13 Build 130428 Rel.58290n דוח שינויים : Improved the login policy to enhanced security; Improved media server function to support 3000 files; Changed the default PPPoE dial-up type from Dial-on-Demand to Auto-Connect; Fixed a bug that DNS and Default gateway can’t be empty under Static IP mode; ניתן להוריד אותו מפה : http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 בהצלחה

• 51 תגובות
    • 8.3k צפיות
  18. Started by TalmoR,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הראוטר הנ"ל, ורציתי לדעת מספר דברים: 1. הוא נתמך בארץ כמו שצריך ובלי בעיות? האם אצליח לנצל את כל המהירות שהוא מציע? 2. כרגע אני בבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה (מסתבר שהראוטר הנוכחי שלי לא מאפשר את השדרוג ל 15.. איזה כיף ), בעתיד היחסית קרוב אני מתכוון לשדרג למהירות של 50 או 100.. אני יודע שבמהירויות הללו אצטרך מודם VDSL, השאלה היא האם בזק נותנים מודם VDSL בנפרד מראוטר? או שאקבל ראוטר עם מודם?? 3. בהנחה שהתשובה לשאלה 2 היא ראוטר עם מודם, איך יתבצע, אם בכלל, חיבור שלו לראוטר של אסוס והאם יהיו לי השפעות כלשהן (לחיוב ו/או שלילה) 4. מכיוון שלא מצאתי מקורות השוואה אמינים ואין לי מספיק ידע בתחום, בין ה asus rt-ac66u וה netgear r6300, מה עדי…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  19. שלום, יש לי מודם ראוטר של הוט, מחשב אחד מחובר אליו אלחוטית ומחשב אחד מחובר בכבל. מהירות ההורדה היא 12mb והעלאה 1mb. כל מחשב מוריד במהירות המקסימלית. כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים המהירות היא מקסימום 12mb כמו מהירות האינטרנט במקום המהירות המקסימלית של ה-wifi, 54mb למישהו יש רעיון ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by dudi.lankri,

שלום ותודה לעוזרים , מה אני צריך על מנת לחבר את המחשב שלי לאינטרנט לרשת האלחוטית? דודי.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. יש לי מחשב -NAS שמחוברים דרך TP1043 במהירות של 1G. ביניהם הכל בסדר. הם ה-TP1043 משורשר לסוויטש edimax 1G גם כן אבל דרך כבלים שעוברים בקירות הבית. ולשם מחובר גם הסטרימר. אני רואה שהחיבור לסטרימר נמוך (7 MB). האם יכול להיות שהכבלים שהקבלן העביר בקירות הבית באיכות ירודה כזו שפוגעת עד כדי כך במהירות?

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by Ran B,

היי, אני היום משתמש בכרטיס רשת אלחוטי של Edimax שהוא usb dongle קטנציק כזה. הראוטר מרוחק כ6~7 מטר עם קיר אחד, יחסית בקו עין ישר.. במחשב אני יכול לראות שהקליטה היא על המקסימום קווים, החיבור הוא 150mbs כמו ההספק של הusb. ועדיין אני מקבל זיופים בבדיקות מהירות הורדה והעברת קבצים ברשת. לפעמים מהיר, לפעמים איטי, לרוב איטי מידי.. הראוטר tp link 1043nd, הרשת מוגדרת רק כ-N על ערוץ אוטומטי עם אבטחת wps2. ניסיתי גם usb dongle טיפה יותר גדול (פיזית) של tp link, ואותם תוצאות. אני מחפש עכשיו כרטיס רשת אלחוטי, לא איכפת לי אם הוא PCI-E או USB, החשוב מבחינתי - 300mbps בקיבולת.. USB בכלל יכול לעמוד בקצב כזה לבדו? וכמובן כמה שפחות זיופים. אשמח להמלצות ועזרה. תודה רן

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. יש לי ראוטר של DLINK דגם DIR-655 האם הוא יוכל לבצע חיוג דרך מודם VDSL ? באיזה פרוטוקול חיוג בכלל משתמשים היום?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אהלן.. לאחרונה קרה משהו ממש מוזר. עד לפני חודש-חודשיים בערך גלשתי על 10MB, תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי. הכל היה חלק בלי שום בעיות. תמיד שהפעלתי סרטים ביוטיוב על 1080P זה נטען ממש מהר בלי שום בעיה. אחרי ששדרגתי ל20MB (כמובן שדאגתי לשדרג גם בספק וגם בתשתית) בהתחלה הכל היה טוב, אבל עכשיו המצב ממש על הפנים ואני מרגיש שזה רק ניהיה גרוע מיום ליום. בטעינת הדפים - וואלה אין ממש הבדל הכל בסדר. אבל שאני שם סרטונים ביוטיוב, קודם כל באופן אוטומטי הוא שם לי על 240P ואין לי מושג למה (יענו חיבור איטי), ושאני שם על 720P הוא בקושי טוען, שלא לדבר על 1080P. משהו ממש דפוק.. בבדיקה בSPEEDTEST זה מראה 20MB, וזה קורה בכל המחשבים. כמו שאמרתי בהורדות, טעינת דפים וכו' אין שום בעיה (לפחות לא שמתי…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. רציתי לדעת האם אתם מכירים חנויות שמאפשרות רכישה של מוצר, נסיונו בבית (ספציפית מתאם ETHERNET לחשמל) ואם אני לא מרוצה, אני אוכל להחזירם ולקבל את כספי בחזרה. תודה על תשובתכם.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים