רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי בעיה של חוסר כניסות LAN [דרוש שלוש יש שתיים] הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה עם HUB או SWITCH. מה ההבדל ומה עדיף? אני אציין כי המקום שאליו יתחבר ה-HUB / SWITCH הוא לא לראוטר ישירות אלא למכשיר הזה - http://www.bezeq.co.il/Internet/wire...s/HPNA3.1.aspx תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית, שכוללת שני מחשבים נייחים ולפטופ אחד (IBM re51). הבעיה היא שלא בכל מקום בבית אני יכול להשתמש בלפטופ כי הקליטה לא חזקה.. יש דרך להגביר אותה איכשהו? אין לי שום ממ"ד בבית או משהו כזה, אבל יש לי 2 קומות ובעוד שהרואטור נמצא למטה (רואטור של level one), הלפטופ בד"כ נמצא בקומה השניה, אבל רק למטה אני מקבל קליטה מספיק טובה בשביל באמת להשתמש ברשת (השימוש הוא יותר באינטרנט, לא דווקא ברשת עצמה להעברת קבצים וכדו').. בקיצור יש דרך להגביר את האות/את האנטנה של הלפטופ? תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום כולם, הודעה ראשונה שלי בפורום הזה אז ככה- יש לי עכשיו מחשב אחד, בחיבור כבלים (של בזק, אם זה משנה בכלל), ואני עומד לקנות מחשב חדש. ואני רוצה לחבר את המחשב החדש ברשת, שאני יוכל להכנס לאינטרנט גם ממנו. אני מעדיף שהפתרון לא יכלול כבלים מעצבנים שיעברו בבית ממחשב אחד לשני. וגם כמובן עדיף שלא יהיה שמחשב אחד יהיה תלוי בשני- זת'ומרת שצריך שהמחשב הראשי יהיה דלוק כדי לגלוש במחשב האחר, וכל הקטעים האלה שסתם מעיקים אז יש לזה איזה פתרון טוב? שמעתי נגיד על ראוטר אלחוטי, אבל זה גם יקר מדי, וגם אמרו לי שיכולות להיות אם זה בעיות, כמו קליטה לא טובה או מתכות שמפריעות לתדר וכאלה, מה אתם אומרים? קיצר אם יש לכם איזו דרך טובה לסדר את זה, נשמח לשמוע תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי כבל רשת מוצלב חיברתי בין שני מחשבים WINXP SP1 ומחשב WINXP SP2 ללא נתב! שני המחשבים מחוברים לאינטרנט ע"י מודם טריון של כבלים.. מחשב אחד (sp2) בחובר ביואסבי והשני בכבל רשת רגיל. האינטרנט בשני המחשבים עובדים 100% לא בעיות. במחשב חבילת שרות 1 המחשב "מתחבר" ללא בעיות ומראה כתובת איי פי פרטית אוטומטית והכל בסדר אבל במחשב השני חבילת שרות 2 הוא מראה את האייקון הזה ואחרי כמה שניות ארוכות הוא נותן את ההודעה הבאה בשני המחשבים נעזרתי באשף הגדרת רשת ביתית אוו משרד קטן שיש בחיבורי רשת שבלוח בקרה. תעזרו לי מה הבעיה ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום! יש לי ADSL1.5 ומנוי בנטויזן... אני רוצה להקים רשת ביתית ולכן החלפתי את המודם USB שהיה לי ALE130 במודם רשת שלפי מה שכתוב עליו ובקופסא שקיבלתי נקרא דגם רוטל דגם ETH - RTA1320... עכשיו כשאני מתחבר לאינטרנט הוא רושם לי בצד מקושר במהירות של 100Mbps לעומת המודם הקודם שהיה רושם 1.8... האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות...? פשוט התחברתי דרך החיגן שהיה לי בתקיית "חיבורי הרשת" זה בסדר??? ומה זה נורית ה-PPP שיש על המודם ואינה דולקת...? אשמח אם תעזרו לי ...! תודה
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני משתמש בגרסה 0.6 ואני מוריד דברים עם כביכול הרבה מקורות אבל בסה"כ מס' ה-seeds שיש לי על כל הורדה זה 17. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ופתחתי את הפורט שמשמש ל"האזנה"... סה"כ המהירות שאני מגיע אליה היא 20-30 מקסימום גם לאחר שאני משאיר את ההורדות יומיים רצוף... מישהו יודע אולי למה?
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
Cable/DSL 802.11g 54Mbps Wireless Router
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום קינפגתי את הראוטר שלי 3קום ל- PPTP לפי הסברי נטויזן כולל IP וכולל הכל אולם במסך STATUS אני לא רואה את כל הפרטים ולכן הוא לא מחייג ומתחבר יש למישהוא עצה? תודה, יהודה
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לאחי מחשב ישן (פנטים 3 800MHZ ...) אני עם המערכת החדשה שלי..(אפשר לקרוא לא ככה יחסית לשל אחי..) יש לי כבר כרטיס רשת מובנה..(10/100/1000..) השאלה שלי אם שווה לי באמת לקנות כרטיס רשת ..(לאחי..) של 10/100/1000 ראיתי שהם מתחילם בסביבות ה120 שקל+ או שאני יכול להסתפק בכרטיס רשת של 10/100 והוא יעשה את אותה העבודה..(עולה 50 שקל +-..) אני יודע שתיאורתית זה אמור להעביר יותר מהר.. ובגלל זה אני שואל מאנשים שניסו..(רשתות ואינטרנט זה לא התחום שלי..).. אם זה באמת עקרוני ושווה את המחיר של 120+ שקל ה"תוספת" של המהירות.. והמרחק בין שתי המחשבים הוא בסביבות ה10-15 מטר.. תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לכבלים, ואני רוצה לדעת איזה מודם אני יכול לבקש מהם, במידה ויש אפשרות כזאת. אמרו לי שהמודם כבלים הכי כדאי הוא Motorola SB40. אפשר להשיג אותו כיום באיזורים של ערוצי זהב? במידה ואני לא אוכל להשיג את המודם הזה, אני רוצה לדעת איזה מודם כדאי לי לבקש. דרגו בבקשה את המודמים השונים של הכבלים מהטוב ביותר לפחות טוב (מודם רשת בלבד), ופרטו קצת על כל מודם, במידה ויש לכם מידע ספיציפי אודותיו. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע אני בבזק 2MB אני ברשת (עם עוד 2 מחשבים) ואני משחק הרבה במשחקי רשת.. לאיזו ספקית יש הכי פחות בעיות עם מהירות בשרתים מחו"ל?
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בשביל חבר טוב טוב: אני מחפש נתב אלחוטי לעד 5 או 7 משתמשים לגלישת wi-fi יש לי היום נתב של level 0ne שמכסה לי ארבעה משתמשים באיזור הקראואנים ואני לא מאד מרוצה איזה חברה כדאי מבחינת פיירוול מובנה וטווח ריאלי טוב (רדיוס אפקטיבי מהנתב לגלישה 70 מטר) ? עזרה מגובה בנסיון תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע פורט 21 זה שיתוף קבצים פורט 4899 מהו ? פורט 80 זה של הגלישה? _(אני צריך את הפורטים החשבוים כולל 4899)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו אני מזמין כנראה את הנתב הזה: http://www.gim.co.il/Product.asp?productid=130 האם מישהו מכיר אותו? האם הוא איכותי? והאם יש בו שרת מדפסות כי אני צריך ? תענו לי רק על הנתב הזה ולא על אחר
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הי, אני צריך להקים רשת אלחוטית בבניין בן 4 קומות. צריך המלצה אם יש לנקודות גישה שיצרו רשת אלחוטית רציפה בכל הבניין. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע מחובר ל012 ADSL ים מודם של ALCATEL יHOME SPREED TOUCH קניתי בארה"ב נתב אלחוטי של LINKSYS ויש לי בעיה לחבר אותו לאחר שהתקנתי אותו והגדרתי אותו ל PPTP עם ה IP SUBNET (הבעיה היא שבחייגן של (012 ב TCP\IP אני צריך להגדיר את הIP ובשביל להשתמש בראוטר אני צריך להיות על אוטמטי ואז זה לא מסתדר אז אני פשוא עשיתי אותו על אוטמטי וברואטר כבר הגדרתי את ה IP) וכדומה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה אני כבר מיואש תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
המצב הוא כזה : לסבא שלי יש מחשב הכל מותקן עליו וכ'ו עכשיו אני סידרתי לו שם REMOTE DESKTOP גם בווינדוס וגם בתוכנה עכשיו אני רוצה שבכל פעם שהמחשב שלו יהיה מחובר אני אדע את ה IP שלו ... שיהיה לי גישה אליו 24 שעות ביממה למחשב שלו. בשביל זה אני צריך לדעת את ה IP שלו . בטוח יש איזו תוכנה שמשדרת IP ל IP אחר... השאלה היא איזו ? ובמידה ואני רוצה ליצור רשת וירטואלית ז"א שהמצב יהיה כמו רשת רגילה ופשוטה כמו אצלי בבית שנוכל לעשות FILE SHARING וכ'ו וגם שיתוף לאינטרנט אם זה בכלל אפשרי... מה אני צריך לעשות הידע שלי ברשתות הוא נרחב ביותר אז אין צורך לרדת לפרטים רק להסבר כללי נכון ובדוק. תודה . 8)
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת רשת אלחוטית. ראוטר של Edimax במחשב שלי, וכרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב השני. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט, אבל אני לא מצליח לחבר אותם אחד עם השני, אני אפילו לא רואה אף אחד מהם כשאני בENTIRE NETWORK. עכשיו המחשבים האלה היו מחוברים עד אתמול ככה שאני יודע שזו לא בעיה של הרכיבים. פרמטתי את שניהם ועכשיו אני לא מצליח לחבר... הגדרתי שלשני המחשבים יהיה שם שונה ושהם יעבדו על אותה רשת WORKGROUP ועדיין שום דבר. ניסיתי עוד כל מיני אשפים מוזרים כאלה של XP ושום דבר לא עזר - אולי עשיתי נזק עם האשפים? אם כן, איך אפשר לבטל את מה שהם עשו? ד"א אני נמצא מאחורי FIREWALL וכתוב שם שיש רשת שמוגדרת ושני המחשבים נמצאים בטווח שרשום , אז זה בסדר לא? בכל …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני ואח שלי מורידים באותו זמן, לא רק שזה עושה לי 10000000 פינג, גם עשיתי בדיקה בהורדה שלי לפני יומיים, זה הוריד לי על 5KB, ניתקתי את אח שלי מהראוטר תוך 10 שניות זה עלה ל-130KB (בביטורנט). איך זה שדווקא המחשב של אח שלי לוקח את כל המשאבים? ולמה שאני מוריד יש לי איזה 500+ פינג וכשהוא מוריד יש לי 1000000 פינג?
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים נייכים בבית ואחד נייד. אני רוצה שהמחשב הראשון יהיה מחובר ישירות לאינטרנט. ממנו יהיה כבל רשת(או משהו) שייתחבר לראוטר כמקור החיבור שלו. ומהראוטר תהיה פעולה רגילה של ניתוב האינטרנטר לנייך השני ולנייד תודה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל המעונינים האם אפשר להאיץ הגלישה עם Windows XP ב-20%? ובכן, הטיפ הזה נכון, ולמעשה גם אינו חדש. למיטב ידיעתנו, הוא פורסם לראשונה בישראל, ביולי 2003, בכתבתו של אבי וייס "אינטרנט היפר מהיר", בגיליון 34 של הירחון netמגזין. >> ההסבר פשוט: מערכות ההפעלה של מיקרוסופט מ-Windows 2000 ואילך, מספקות תמיכה מובנית בפרוטוקול QoS, שמיועד להבטיח הקצאה נכונה של רוחב הפס ליישומים שונים. באופן תיאורטי, הקצאת רוחב-פס ייעודי ליישומי זמן-אמת, טלפוניה, וידאו ואודיו, אמורה להבטיח שהם ירוצו היטב ולא יסבלו ממחסור ברוחב פס בגלל יישומים אחרים שמשתמש באינטרנט במקביל. >> בפועל, כדי לנצל את הפרוטוקול הזה, נדרשת תמיכה לא רק מצד מערכת ההפעלה, אלא גם מצד היישומים ומצד ספק האינטרנט…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת. יש לי ראוטר Edimax BR-6204wg , מודם Samsung AHT-E300 וספקית האינטרנט שלי היא נזק בינלאומי בחבילה של 2MB. עכשיו, בדקתי מהירות הורדה לפני כמה זמן באתר: http://212.179.191.175 והמהירות הייתה 190KB שזו מהירות של 1.5MB ולא של 2MB. התקשרתי לתמיכה, בלבלו לי קצת את השכל ובסוף, ביקשו ממני להתחבר ישירות לאינטרנט דרך המודם (לנתק את הראוטר) ואז בדקתי מהירות שוב והיא הייתה 245KB, שזו אחלה מהירות -כלומר הראוטר הוא הבעיה. החזרתי את הראוטר לחנות, החליפו לי אותו באחד אחר, ועכשיו אני חוזר הבייתה ושוב אותה בעיה. מה עושים?! אני סתם משלם על חבילה של 2 ובעצם גולש על מהירות של 1.5 - חבל! אשמח אם תוכלו לעזור לי... ד"א אני קצת חלוד , אבל כשבדקתי את הפינג הוא היה 255 זה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הדעות לגבי מודם אזטק 600E ? האם יש מדריך בעברית להפוך לראוטר ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של חברת 3COM מדגם 3CRWE554G72T אך אינני מצליח להגדיר אותו. הכל נראה תקין ולפי מה שצריך להיות. הראוטר מעודכן לגרסא 2.0.10, עובד ועם ההגדרות המתאימות אך אינני יכול להתחבר. חיבור ישיר עובד. בחרתי בLT2P, בPP2P ובמה שאפשר אך ללא הצלחה. אני מחובר לכבלים דרך נטוויזן. יש לי מודם של THOMPSON. אם אתם צריכים עוד מידע, אני אשמח לתת. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-