עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. השאלה בכותרת אני מתכוון מי לא קובע נגיד שאני יכול להוריד רק כמות מסוימת של גיגה בחודש

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  2. לא יהיו לי בעיות עם L2TP? רוצים להעביר אותי מהספק... הם לא תומכים יותר MPLS

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Tzion,

יש לי אינטרנט בכבלים והספק אינטרנט שלי זה הטכניון. אני לא מצליח לקבל קבצים דרך הICQ, בשליחה זה פשוט מגיע למסך של העברת הקובץ אבל זה לא מתקדם, פשוט רק הזמן מתקדם. אבל אני כן יכול לשלוח קבצים בICQ למשתמשים אחרים!!!

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  4. שלום לכולם: החלטתי מכל מיני סיבות לעבור לתשתית האינטרנט של בזק (כמובן במקום HOT המתחרה היחידה). כשהייתי מחובר ל HOT, הכבל עצמו של האינטרנט הגיע פיזית עד לחדר עם המחשב הראשי (זה שדרכו נעשה השימוש היותר מאסיבי ברשת האינטרנט), ממנו לראוטר (המשולב עם מודם) וממנו למחשב. כפי שצויין חיבור ישיר פיזית בין המחשב לרשת. עכשיו עם התשתית של בזק השקע של האינטרנט (כמו גם של הטלפון) נמצא בסלון, וישנן שתי אפשרויות לחבר את המחשב הראשי לאינטרנט; 1) כרטיס רשת שיקלוט אות אלחוטי מהראוטר, ובכך המהירות תפחת (הפחתה קטנה ככל שתהיה). 2) המלצה של הטכנאי של בזק - PLUG ON, מכשיר שמפוצל לשני יחידות נפרדות אשר צד אחד של כל אחת הוא תקע לרשת החשמל, והשני שקע לרשת האינטרט (RJ-45). אני רוצה לדעת בקשר לאפשרות…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מחבר שני מחשבים אחד לשני ישירות עם כבל מוצלב. הגדרתי את האיי פי במחשבים, והבעיה היא שבאחד המחשבים הפיירוול חוסם את החיבור. ממחשב אחד אני יכול לעשות פינג לשני, אבל מהשני לא. כשאני מבטל את הפיירוול זה עובד, אבל זה אמור לפעול בלי שהפיירוול יבוטל.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by falukky,

יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-Z68M-D2H הלוח יחסית חדש (3 שנים) ואני מחפש את האפשרות של WOL ולא מוצא, יכול להיות שאין ?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by buli1,

שלום! לאחר שנדפק לי הכבל רשת לא היה מנוס מלרכוש כרטיס רשת אלחוטי (הכבל עובר בתוך הקיר לקומה התחתונה ואי אפשר להחליף אותו...). אז קניתי כרטיס רשת אלחוטי tp-link דגם tl-wn550g, הראוטר שלי מסוג level one דגם wbr-3460tx. התקנתי את הדריבר מהדיסק המצורף אבל אחרי הריסטארט הוא לא קולט את הרשת האלחוטית (שאני גולש ממנה כרגע בנייד..) איך מגדירים את זה והאם יש בעיה אחרת? תודה מראש על העזרה אגב אני עם win xp

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Lyoko,

שלום, אני פותח את הדיון הזה כדי ליידע אנשים עם מתאם שיחות של 012 על בעיה ואולי הפתרון שלה שלשום ההורים שלי החליטו שיהיה טלפון בבית של 012, בלי לעדכן אותי, היום גיליתי שהמכשיר הזה חוסם פורטים ברגע ש [מודם הוט/בזק] >>> [מתאם שיחות של 012] >>> [מחשב או ראוטר].. לא בידיוק חוסם פורטים, אלא משהו שאני עדיין לא מבין.. בקיצור חסם לי 80 ואולי עוד דברים.. הטכנאי שהתקין את המתאם אמר שאין אפשרות לחבר אותו לראוטר שלי, חשבתי לא לנסות, כך גם בשיחה עם נציג של 012 שארכה 40 דקות ללא פתרונות לבעיה.. אזרתי אומץ וחיברתי לבד את המתאם שיחות לראוטר, ונחשו מה זה עבד... אישית אני רואה מתאם שיחות כמכשיר גדול ומיותר.. אני ממש לא הייתי שמח כשהבנתי שהטלפון והמתאם שיחות יהיו אצל…

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. הראוטר נמצא בחדר העבודה. מרחק 5מ' מהסלון. בסלון יטש ירידה של 50% בWIFI. מחשב נייח בסלון ללא מתאם WIFI. מה עדיף? לקנות רפיטר/מגדיל טווח שיתחבר לחשמל לידו ושיהיה לו חיבור דרכו גם בכבל אינטרנט למחשב הנייח בסלון? שכבר יגביר את הWIFI בסלון ובשאר הבית? כדוגמא: http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-10_RE200.html או לקנות ראוטר יד שנייה ולהגדיר כרפיטר ואליו לחבר את המחשב בנייח וגם ישמש להגביר את הWIFI באזור הסלון? אם יש המלצה לראוטר יד שנייה אשמח. והאם צריכת החשמל תהיה שונה בשני המקרים? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by sofix4,

אני מחובר דרך 012 כבלים, ווואלה בימים האחרונים לא עובד לי. גם אצלכם? עכשיו אני רואה שגם אתרים נוספים לא עובדים כמו סקאי.פי.סי, נעה מחשבים, ביז פורטל, ובטח יש עוד שעוד לא ראיתי ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. איך אני מוריד בתשתית בזק חייגן בלי להיות מחובר לאנטרנט אגב בהוט אני יודע פשוט להכנס לכתובת 213.57.1.12 או WELCOME.HOT.NET.IL (כמובן בלי להיות מחוברים לאנטרנט) אבל איך בתשתית בזק מורידים חייגן ?? (אני כמובן לא שואל איך יוצרים חייגן, את זה אני יודע לעשות)

• 9 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. Started by carman6,

שלום לכולם,כרגע יש לי בבית שני מחשבים על שתי קומות שונות כשאחד מהם נמצא בממד וראוטרים לא בדיוק עושים עבודה טובה פה.. אז חשבתי על האופציה הזאת..מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  13. זה משנה איזה שרת של נטוויז'ן אני כותב ראשון? כי יש להם 2: 212.143.212.143 194.90.1.5 אז בראוטר ובמחשבים אני מגדיר שיתחבר דרך השרתים שלהם, השאלה איזה שרת לכתוב קודם? ומה להגדיר בIPV6, כי כל מה שאני מגדיר זהIPV4

• 9 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. Started by LIOR42,

שדרגתי את האינטרנט לא מזמן למהירות שתי מגה בעיקר לשיתוף קבצים אבל תשמעו לי זה סתם חרטה זה לא מוריד יותר מהר ולא כלום נשארתי עם אותה מהירות ואיפילו יותר נמוך אל תתפתו לשדרג זה זתם בזבוז כסף

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  15. טוב, יש לי את מבנה ממש מוזר לרשת. מחשב א' + מחשב ב' + מודם מחוברים כולם לסוויטץ'. המודם אינו ראוטר. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט וכל אחד מהם מקבל איי פי שונה לחלוטין ישירות מספק האינטרנט. (כלומר האיי פי החיצוני, כלומר זה שעל פיו העולם רואה אותי, שונה בכל מחשב. לא המודם מחלק איי פי אלא ספקית האינטרנט). בשל המצב הזה שתואר כאן, שני המחשבים לא רואים אחד את השני כרשת ביתית. כשאני מנסה לגרום להם לתקשר, התקשורת עוברת דרך ספקית האינטרנט ולא דרך הסוויץ'. שאלתי היא, כיצד אני גורם לשני המחשבים לדבר בינם לבין עצמם כרשת ביתית ? כל שינוי של כתובות האיי פי האוטומטיות שהם מקבלים יוביל לכך שהם לא יוכלו לגשת לאינטרנט. האם יש דרך ליצור מעיין "תת-רשת" ? חשבתי על הימאצ'י, אבל ג…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by iurkin,

שלום לכולם, לפני כמה ימים אבי החליט לעשות לי בבית רשת שתהיה בין המחשב שלי לשל אחותי. רק שיש בעיה אחת: הוא לא יודע אם לעשות אלחוטית או קווית. יש לו אפשרות לקדוח בקיר אבל הוא מעדיף שלא. והוא יותר מעדיף את האלחוטית אבל הוא שמע שבאלחוטית המהירות היא 50MBP\S ובקווית היא 110MBP\S. ביחד עם זאת הוא רוצה לקנות לי ראווטר שנוכל לגלוש באינטרנט ביחד כי יש בעיה של זמנים על האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על הרשת הקווית או האלחוטית ויפרט לי מה החסרונות של האלחוטית(כי אני יודע את היתרונות). תודה ויום טוב, יאיר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

היי, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה המעצבנת הזו(שלמעשה נמשכת כבר יותר מחודשיים אפילו). כל היום בקאשינג של הסרטים לוקח שעות על גבי שעות, כעאשר בלילה הקאשינג לוקח כמה שניות. נתקלתי בזה בstage6. ייתכן שזה קיים בעוד מקומות, לא יודע. תודה.

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  18. אני יכול לשלוח באימייל סרט בגודל 500 מגה לאמייל של חבר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן חבר'ה, אני רוצה להחליף את הנתב הנוכחי שלי (איזה אחד פשוט יחסית של Edimax), כי הטווח האלחוטי שלו לא מספיק רחב. אין שום תקציב מוגבל. בעיקרון הדבר העיקרי שצריך את האינטרנט זה מחשב נייד חדש לגמרי של LG שאני די משוכנע שיש שם MIMO, אז זה יהיה מעולה אם יהיה את זה גם בנתב. תודה, תום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני מעוניין לחבר לטלויזיה דונגל USB שיש בתוכו כרטיס סים ובדרך זו לחבר את הטלויזיה לאינטרנט. האם דבר כזה אפשרי?

21. Started by milgy,

שלום אני מחפש את עדכון הקושחא האחרות ל SBox הזה הפכתי את כל גוגל ולא מצאתי אני יודע שזה ציוד ישן אבל אצלי הוא עובד וזה מספיק לי, האם למישהו יש? יודע מאיפה להשיג? תודה מראש שי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום הורדתי אתמול אמיול והוא מוריד לי בסדר אבל הוא מעט לי את האינטרנט ובכל הפעמים הקודמות שהורדתי הכול עבד בסדר השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל שזה יוריד ואני יוכל לגלוש תודה מראש

23. היי, יש לי מחשב נוסף שיושב בתוך ממ"ד שאני רוצה לחבר לרשת האלחוטית שלי, יש לי נתב לינקסיס WRT54GL שמחלק רשת אלחוטית וקווית לכמה מחשבים ואני רוצה לצרף לרשת מחשב נוסף. איזה כרטיס רשת לאחוטי ממולץ למחשב נייח בתוך ממ"ד? תודה, רם

24. אבא שלי עשה איטרנאט 1.5 וביקש מודם usb עכשיו הוא קיבל במקום התבלבלו ונתנו מודם של כרטיס ושמו speedtouch 500 series multi user adsl gatewy עכשיו אני לא יודע למה אבל אבא שלי חושב שמודם usb יותר טוב מכרטיס רשת העם זה נכון ולהחליף אתהמודם הזה ההורים שלי גרושים אז בבית יש לי מודם שחור ישן של אלקטל .... בנתיים איזה מודם כדי ? זה בשביל שאבא שלי ירגע וידע מה יותר טוב .. להשאר עם מה שהביאו או לבקש usb

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by arik100,

מישהו פה הצליח להפעיל L2TP יציב עם LINKSYS WRT54GL?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.