עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yakir1834,

שאלום אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום פה.... בניתי קנטנה מפחית שימורים, ויש לי כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB עם אנטנה מתפרקת אם אני מפרק את האנטנה ומחבר את הכרטיס ישירות לקנטנה, בלי כבל בינהם, העוצמה גדלה ואני קולט רשתות יותר טוב אם אני מחבר כבל מאריך RP-SMA בין הכרטיס לקנטנה, אני לא קולט את הרשתות פרטים לגבי הכבל, זה כבל באורך של 9 מטר שנקנה מאיביי http://www.ebay.com.au/itm/9m-30FT-RP-SMA-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-Wireless-network-card-/281103481535?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 בדקתי את הכבל שאין בו נתק והוא בסדר השאלה שלי היא כזאת האם האיכות שידור יורדת בגלל האורך של הכבל, והפתרון זה לחתוך ולקצר אותו או שהאורך לא אמור להשפיע עד כדי כך, ופשוט האיכות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shaks,

היי אני סטודנט שעכשיו עבר לבאר שבע. בין נטויזין ובזק בינלאומי במחירים כמעט זהים שניהם עם תשתית של בזק. בזק כמובן כל הזמן מדגישים את העובדה שיש להם NGN וחארטות כאלה. השאלה מבחינת איכות חיבור ואיכות הספק, מי מהם יותר טוב באזור וייתן לי את האינטרנט הכי איכותי?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Lirux,

שלום, התקינו לי תשתית אינטרנט 15MB בדירה ואלו נתוני הקו מהמודם. אני לא יודע אם הוא מציג מידע תקין או לא אבל ה-SNR ממש נמוך. יש משהו שאפשר לעשות או שחייבים להזמין טכנאי?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. או בכלל להשאר עם הגדרות ברירת המחדל?

5. בארץ (לפני שאני מזמין ב- ebay, אני רוצה לדעת אם אפשר לקנות בארץ...). למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  6. אני מנסה להגדיר רשת בין שני מחשבים נייחים,אחד מהם עבר איזו שהיא אופטימיזציה שבה כובו כל מני סרוויסים בשביל לעשות אותו קצת יותר מהיר. מדובר בשני מחשבי AMD בני 4 (Slot 939) את אחד המחשבים כבר הצלחתי להגדיר בעבר בשביל חיבור לראוטר. את המחשב השני (זה שעבר אופצימיזציה) אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך. ראוי לציין שהדלקתי את כל הסרוויסים שנראו לי חיוניים (קראתי אחד אחד) וכמובן הדלקתי (Enable) אותו בBIOS. כל הדרייברים מותקנים כראוי וכו'. יש לי כבל מוצלב לחבר בין שניהם. בשני המחשבים,כרטיסי הרשת הם On-Board. במחשב ה"בעייתי" יש שני כרטיסי רשת על הלוח אם ועוד כרטיס רשת או פרוטוקול רשת(אני לא כל כך מזהה את העניין) בשם 1394. השניים האחרים הם בקר רשת אחד של NVIDIA ועוד אחד של חברה שאני ל…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי ראוטר של EDIMAX (אני לא זוכר את הדגם וגם לא הצלחתי למצוא אותו באתר שלהם אבל זה ראוטר קווי רגיל כזה עם 4 יציאות שהוא גם מודם ADSL) בכל מקרה אני יודע שכדי שהוא יתחבר לאנטרנט בתור מודם אני צריך להגדיר לו הגדרות כמו של המודמים של בזק אבל אני לא יודע אילו... מישהו יכול לרשום לי איזה הגדרות צריך לשנות (לפי מה שהבנתי אלה הגדרות קבועות בכל מודם). תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לעשות בביתי אינטרנט מהיר לא איכפת לי אם ADSL או בכבלים..... במהירות של 740-מגה וחצי תלוי במחיר שיציעו לי .. הבנתי שיש דילים טובים עם ADSL כשיש לך טלוויזיה בלווין של YES אבל לי יש ערוצי זהב... אשמח ללקבל המלצות... תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  9. אני מנסה לשכנע את ההנהלה בבצפר שלי להתקין wifi על כל הבצפר, ואני מנסה לקבל הצעות מחיר. אם יש פה מישהו שעובד בכאלה, אסור לך לפרסם את עצמך צור איתי קשר בפרטי. נ.ב- קראתי שוב את חוקי הפורום בשביל לוודא שהפוסט הזה חוקי, כתוב שמותר לפרסם שמות למטרות של השוואת מחירים, ואסור לאדם לפרסם את עצמו- נראה לי שהפוסט עונה על הקריריונים.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. עקב זה שCCC מפסיקים לעבוד עם תשתית HOT, אני חייב להמיר את אחד המנויים לספק אחר, כי אין אפשרות/רצון להגדיר שם תשתית בזק. חשוב לי שתהיה כתובת IP חיצונית נורמלית, כלומר לא double-NAT. לא זקוק לIP קבוע (יש DNS דינמי) ומעדיף לא לשלם על זה. בCCC בחבילה ה"עסקית" מקבלים IP חיצוני, וזה מה שהיה לי עד עכשיו. נכון להיום, מי מהספקים נותן כתובות חיצוניות? בעבר ידוע לי ש012 ו014 - כן, HOTNET לא (למרות ששמעתי שזה השתנה), ולגבי האחרים אין לי מושג. אשמח לעזרה ממישהו שיודע מה המצב העדכני, לפני שאתחיל סבב טלפוני לסגור חבילה בשבוע הבא (סביר להניח שנציגי המכירות לא ממש יהיו בקיאים בעניין זה).

11. שאלה קטנה ופשוטה נכון? מבדיקות, עדויות ומאמרים, הרבה ספקיות כבר יצאו מהתמונה. חלקן עוד מהעבר (פעם רמאי - תמיד רמאי). במקרה שלנו, רמאי גדול במיוחד; שכן כולם רמאים. הספקיות שיצאו מהתמונה הן: נטוויז'ן, ו-012. אחרי 8 שנים ב"נזק בינלאומי", אני יודע שגם שם קיבלתי אינטרנט גרוטאה; אבל הם עכשיו מציעים לי "תעדוף לחו"ל" A.K.A "מסלול גיימר", וגם במחיר כמעט הכי נמוך. כך שהחברות האחרות צריכות להיות לא פחות טובות מזה. אחרת אני חוזר לנזק. התחברתי ל-CCC ואפילו לעומת מסלול הגיימר, הביצועים שלהם ב-SpeedTest היו יותר טובים קצת. לעומת זאת בפועל ראיתי בעיות בהעלאה ועוד דברים. אז כנראה שהם כבר מנסים ללחוץ הרבה משתמשים ברוחב פס במידה קטנה מדי. אז הם בחוץ גם. נשארו רק: אורנג', אקספון ו-Fast. למיש…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. שלום, קיבלתי במייל מכתב מאינטרנט זהב (הספק שלי) שחרגתי מה10 ג'יגה בחודש שהם מקצים לכל לקוח, והאופציות הן או לא לעבור את הכמות הזו, או שהם עלולים לנתק אותי בהתרעה של שבוע מראש. שתי שאלות: מישהו יודע על מקרה שניתקו יוזר בגלל זה? אילו ספקים לא אוכפים הגבלה מהסוג הזה? תודה רבה מראש

• 54 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by mrsph666,

שלום! אני מחובר ל-012 ונראה לי שחוסמים לי את הפורטים. אלה הם הפורטים בהם אני משתמש: TCP 63571 UDP 32361 אילו כדאי להגדיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by mrsph666,

ספק - נטוויז'ן 31936 TCP ו-UDP 6278 עושים לי בעיות, מתחברים על LowID. בהתחלה היו סבבה, אולי חסמו אותם?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. יש לי DOWNLOAD וUPLOAD בלתי מוגבלים... ממש, אני יכול להעלות ולהוריד למשל ב5 מגה בייט לשניה. עכשיו חוץ משיתוף קבצים, יש שימושים\אתרים מעניינים שהשימוש בהם רלוונטי רק אם יש לך רוחב פס גבוה מאד? אולי למשל STREAMING HD?

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. חשבתי על כזה רעיון.. לחבר אותו לרשת (לא דרך WIFI) עם כבל ETHERNET וןאז לחבר את המחשב הנייד לTV בסלון.. ולראות סרטים (דרך שיתוף קבצים) אבל יש בעיה.. המחשבים צריכים להיות באותה WORKGROUP נכון? המחשב של אימא שלי מוגדר כבDOMAIN.. (ויש דומיין) השאלה שלי.. האם מה אשאני רוצה לעשות אפשרי? והאם ניתן לשנות את זה לWOTKGPUP באופן זמני.. ואז להחיר בחזרה לדומיין.. (כל ההגדרות ישמרו?)

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by tood24,

היי מנסה להיכנס לגימל ומקבל הודעת שגיאה 403 “מצטערים אין לך גישה לדף הזה “ זו ההודעה שאני מקבל לטלפון בפלאפון אני מצליח להיכנס לגימל ,במחשב לא יש פתרון? תודה

18. Started by alergic,

תשתית בזק ספק בזק בינלאומי מהירות 30/3 מוגדר RATE-ADAPTIVE בבזק גיימר בבזק בינלאומי (צריך לאמת לפי אייפי, תגידו לי איך מתחיל) נתב 7850U Firmware Version: DSL-7850U_A1_BZ_1.01.17-02062013 אחרי אופטימזציה של TCPOPTIMIZER בדיקות מהירות: 100%[======================================>] 100,000,000 3.79M/s in 41s 2013-03-25 21:12:03 (2.31 MB/s) - `nul' saved [100000000/100000000] 0% [ ] 64,627,220 1.60M/s מקס 1.8 15% [=====> ] 154,299,371 1.71M/s מקס 3.09 100%[======================================>] 31,625,365 1.19M/s in 18s 2013-03-25 21:17:09 (1.70 MB/s) - `nul' saved [31625365/31625365] פינגים: ואללה Ping statist…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by oki54,

שבת שלום למנהלי הפורום ♥ ??? מקווה שהגעתי הפעם לפורום ה"מתאים"! אני משתמשת ותיקה באימיול (בגירסא המעודכנת ביותר ל - 3.2011 - VO.49B LH), אך בשבועיים האחרונים איני מצליחה להתחבר לשרת "קדמילה" למרות שלא שונו ההגדרות במחשב שלי/באימיול. אודה מאד על עזרתכם, אורנה ♥

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by 11moshiko11,

לאחרונה יש לי בעייה באימיול: לא מתחבר, או מתחבר ומתנתק, וכשהוא מחובר, כשאני מחפש משהו, הוא לא מוצא כלום. ניסיתי לחפש בשביל הבדיקה אופיס, WINZIP אביב גפן והוא לא מוצא כלום. יש לי ראוטר וסוויטש, וחומת אש של ה- XP. פתחתי את שניהם, כמו שהייתי עושה תמיד, אבל זה כבר לא עוזר. ניסיתי להחליף IP וכן גם פורטים וזה לא עוזר. הראוטר הוא של רוטל 1320A. עדכנתי לו תוכנה לפני כחצי שנה לפחות לגירסא 2.22 שגרמה לשינויים פלאים בהורדות. כמן כן, ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין את החלונות מחדש וזה לא עזר. במחשב האחר הכל היה תקין עד אתמול שהתקנתי חלונות מחדש. גם שם ניסיתי המון אופציות וזה לא כ"כ עזר. יש למשהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? תודה ושבת שלום, מושיקו

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by moria1235,

שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפורום זה... באימיול למטה איפה שהגלובוס אחד החיצים אדוםוזה של הED2K הוא לא מצליח להתחבר,מה עלי לעשות ש2 החיצים יהיו בצבע ירוק? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. חברה HELP לא עובד לי האימיול אחרי שהתקנתי ראוטר הראוטר מסוג DI-604 צריך עזרה...

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by Shadow64,

מאז שהקמתי רשת בין שני המחשבים בבית בשבוע שעבר, האימיול מקרטע בצורה מחרידה. לפני הרשת הוא היה מוריד ב-30 עד 50 ק"ב/ש. עכשיו במקרה הטוב הוא מגיע ל-2 ק"ב/ש. מה גם שהגלישה במקביל נהייתה בלתי אפשרית (לפני הרשת היה אפשר לגלוש בלי בעיה). הרשת היא בעצם חיבור ישיר עם כבל מוצלב בין שני כרטיסי רשת. כל הפורטים פתוחים, הפיירוול לא חוסם כלום, המחשב השני (שמקבל את האינטרנט ממני) כבוי ובנוסף הפכתי את הרשת ללא זמינה, ועדיין האימיול לא זז. (כמובן XP Pro SP2 עם הפאץ', אימיול LH 5.3) יש למישהו רעיונות? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  24. היה לי ראוטר מעפן של 600ew. בכל פעם שהאימיול פעל, אז כל האינטרנט קרס כי הוא פתח מלא יציאות, ולא, זה לא קשור ל-upload כי הייתי כולה על 4 ק"ב באותו זמן. החלפתי עכשיו לראוטר level one ועכשיו האימול פועל והאינטרנט פועל במקביל. רק מה, הוא לא מעלה כלום. יש לי high id והוא מעלה על 1.0 לשנייה.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  25. מישהו יודע איך לגרום לאימיול להתחבר מאחורי פיירוול אוניברסיטאי, לצורך העניין בן גוריון? אולי יש דרך לעקוף את הפיירוול או משהו, שיתחבר לפחות ב low id, אולי בפרוקסי אולי דרכים אחרות. : אודה מאוד על העזרה, סטודנטית מיואשת. :-\

• 1 תגובה
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.