עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by omer672,

האינטרנט במחשב קורס די הרבה, במיוחד כשאני משחק ברשת (League of Legends אם זה משנה). עכשיו אני לא חושב שזו בעיה בספק או בתשתית בגלל שה WIFI עובד.חשבתי על כבל פגום או בעיה בחיבוריות, אבל אין לי איך לבדוק את זה(אין עוד מחשבים ואין עוד כבלים). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? גם יש לי לאגים במחשק למרות שהפינג בסדר ויציב על 80~. תודה לעוזרים.

2. Started by Player3,

יש לי ראוטר HOTBOX בסלון שנותן WIFI ל-3 מחשבים. 2 מחשבים הקרובים יחסית למחשב מקבלים קליטה מצויינת, אבל המחשב השלישי והרחוק ביותר לא מקבל שום קליטה. קנינו מגדיל טווח של EDIMAX וזה לא עזר (מראה קליטה "מצויינת" אבל בפועל - גלישה במהירות נמוכה מאוד,ניתוקים ומהירות הורדה נמוכה) היום קניתי 2 PLC של TPLINK - מכשירים כאלה שאחד מחובר לראוטר עם כבל רשת ולחשמל והמכשיר השני מחובר לחשמל ועם כבל רשת למחשב עם הקליטה הנמוכה.( http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-PA4010KIT) אמרו לנו בחנות שבבתים עם חשמל תלת-פאזי הסיכוי של 50-50 שזה יעבוד, ניסיתי לחבר היום והגדרתי הכל כמו שצריך ( רואים את שאר המחשבים ברשת ואת ה-HOTBOX כ"נתב" ברשת + הנורות במכשיר מראות שהכל תקין ) ואין גלישה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avrahams1,

היי, עברנו לא מזמן לטריפל של הוט, ואני די תקוע עם משהו שחשבתי שתוכלו לעזור לי: המרכזייה של הוט צריכה להיות מחוברת לשקע של הכבלים, ויוצאים ממנה גם הטלפון וגם האינטרנט. יש בבית 2 מחשבים - נייד ונייח, שתיהם יחסית רחוקים מהראוטר ומתחברים עם WIFI. הנייד מקבל בסביבות ה 40MBPS. הנייח מתחבר עם מתאם USB כזה שקולט WIFI ומקבל מהירות של בערך 1MBPS. הראוטר עצמו מספק 100 MBPS, אבל אף אחד לא מספיק טוב לקלוט את זה, וכמו שאמרתי בנייח המהירות ממש גרועה, למרות שהקליטה של הוויפי טובה. האם יש לי פיתרון יותר טוב למצב מלהתחיל לקדוח ולמתוח כבלים בבית? אני לא מחפש משהו ממש יקר, ואין לי ידע טכני נרחב ברשתות, אבל אני רוצה לנצל את הרוחב פס שלי. תודה, אבי.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. הבעיה קצת מוזרה וכבר מספר ימים שאני חופר ברשת ובהגדרות של הנתב- נאדה. 1) הגדרתי לקליינט הטורנטים שלי את הlisten port (ף18987). 2) נכנסתי לנתב, שמתי את הגדרות הפיירוול על 'מקסימום' (חוסם תעבורה נכנסת ויוצאת למעט מה שהוגדר לו) ופתחתי את הכניסה לפרטוקולים UDP וTCP בפורט המדובר (source port-any, destination port-18987). 3) נכנסתי לקליינט, הרצתי טורנט מטראקר פרטי- עובד. הDHT מחובר, הקליינט רושם שהLISTEN PORT IS OPEN. 4) ניסיתי לבדוק הרצה של טורנט פופולרי שהורדתי מסתם אתר- לא עובד. ניסיתי עם טורנטים אחרים ממספר אתרים- כנ"ל. בכל הטראקרים אני מקבל connection error, או no response. 5) נכנסתי לראוטר, ביטלתי חומת אש- הטראקרים עובדים. ניסיתי לעשות חסימה לטראפיק נכנס אבל הרשאה גורפת ל…

• 3 תגובות
    • 7.5k צפיות
  5. Started by CXC,

אז ככה, יש לי אינטרנט 15 מגה. ספק: בזק בינלאומי תשתית: בזק יש לי ראוטר NETGEAR לכל הבית אבל הוא מחובר בכבל למחשב שלי. כשאני צופה בסרטון מכל סוג שהוא או מוריד כל סוג של הורדה, ההורדה פשוט נתקעת לי באמצע. לפעמים אני נאלץ להשהות את ההורדה ולהחזיר, וזה מסתדר עד שזה שוב נתקע (ולפעמים זה נתקע לחלוטין) התקשרתי אלף פעם גם לבזק וגם לבזק בינלאומי (!) זה המענה שקיבלתי: בזק: בזק בינלאומי: לאור התשובות הללו החלטתי לקחת את המחשב לטכנאי, שילמתי לו כסף על הבדיקה ונאמר לי שהכל בסדר. אז אם אין בעיה לא בספק, לא בתשתית ולא במחשב - מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה הארורה הזאת? מחרפן אותי שאני לא יכול להוריד שום קובץ שמשקלו מעל 100MB ולא יכול לצפות בסרט או סרטון להנאתי בלי שזה יתקע. כבר …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
    • 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. אני משתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת האלחוטי שבמחשב (ווינדוס) מכשיר עם אנדרואיד קולט את האינטרנט ואני גולש גם בו רק יש בעיה אחת, החנות של גוגל חסומה, העלאת תמונות, סאונד ווידאו לא עולים, לכן לדוגמא סקייפ לא עובד, בווטצאפ ופייסבוק אי אפשר להעלות תמונות ועוד... גיליתי שזה הפיירוול של נורטון (smart firewall) הוספתי את הMAC של הפלאפון ועשיתי לו full trust עדיין לא עוזר, בנתיים הדבר היחיד שמסיר את החסימה זה לבטל את הפיירוול של נורטון לגמרי מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by amadey,

הי, אני צריך לשדרג את ה linksys wrt54gl שלי בקרוב בעקבות שדרוג ושיפור הקליטה האל חוטית בבית. הנתב שלי תומך בתקן B 54MBPS ...דיי עתיק תקנה לפני 5 -6 שנים. לפי הבנתי IEEE 802.11ac "מחליף" את תקן N, השאלה שלי היא - האם כדאי להמתין לנתבים החדשים שתומכים בתקן AC? או לשדרג לנתב בתקן N? אם לא - איזה נתב של linksys\Cisco ממולץ? תקציב באזור ה 600 ש"ח (הנתב הנוכחי החזיק ומחזיק לי כבר הרבה זמן ומרגישים את האכיות כך שאני לא רוצה לעבור לחברה אחרת).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Yotam.B,

היי, כיום אני משתמש בנתב שהוט סיפקו לי שהוא די סבבה ומספיק לי לבנתיים. הבעיה היא שבקומה הרביעית אני כבר בקושי קולט או לא קולט בכלל. קיבלתי לאחרונה עוד נתב אלחוטי של Edimax ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר אותו כנתב נוסף בעצם? אני יודע שאפשר לחבר דרך כבל. האם אפשר ליצור בניהם את החיבור גם אלחוטי? בכל אופן, אני כנראה יחבר את שניהם דרך כבל והשאלה הנוספת שלי היא איך זה יראה מבחינת הרשת האלחוטית? יראו 2 רשתות בעצם או שיש איכשהו אפשרות להגדיר את שניהם כרשת אחת? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by aviad1375,

אהלן, יש לי מודם של יס שכדי להתחבר לאינטרנט אני מחבר כבל מהמודם למחשבים, יש לי 2 מחשבים שככה יש להם אינטרנט ויש לי מחשב שלישי שהוא רחוק מהמודם ואני לא יכול להעביר אליו כבל. רציתי לדעת אם יש אפשרות בכל זאת שלאותו מחשב שלישי יהיה אינטרנט אם איזשהו כבל אלחוטי, יש כזאת אפשרות? ועוד משהו ששכחתי להוסיף זה שיש לנו גם מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט באמצעות WIFI

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה לראוטר (נראה לי שזה זה מה שאני מתכוון). זה הסיפור: יש לי כרגע HOT-BOX והוא יושב בארון חשמל מחוץ לבית ואליו מחובר נתב בשביל רשת אלחוטית, בקרוב אני קונה מחשב חדש ובלי עין הרע הבית לא קטן והקירות לא ממש דקים לכן הקליטה של הWIFI לא משהו. אני ארצה לחבר את הראוטר לקיר לשקע אנטנה ואז יתחבר למחשב עם כבל רשת. מכיוון ואני לא מבין בזה אז כנראה ויש לי פה כמה טעויות עם השמות אז תבינו אותי. הספק שלי הוא 013 netvision. 100MB של הוט. שהמחיר יהיה סביר אבל באותה המידה שיהיה אינטרנט מהיר ככל האפשר וקליטת WIFI טובה (בכל!!) רחבי הבית שזה 3 קומות. המחשב ממוקם בקומה האמצעית. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by nitzan30,

שלום יש לי מודם ראוטר של דילינק שעובד מצוין - חוטי ואלחוטי , אליו חיברתי ראוטר שרכשתי של טיפילינק , אני מצליח לראות את הרשת החדשה שהגדרתי לראוטר החדש אבל לא מצליח להתחבר לרשת , יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by itay_izra,

לאחרונה נתקלתי במהירות גלישה איטית החלטתי לעשות בדיקת מהירות ושמתי לב שזה עובד על 1-2MB מהירות הורדה. שבדרך כלל זה היה אצלי 12 בערך. יש לי 2 ראוטרים 1) TPLINK די חדש. - ראוטר ראשי(אליו מחוברים בנוסף עוד 2 מחשבים עם כבל רשת חוטי) 2)EDIMAX level one wbr 3406 ראוטר משני (לראוטר מחובר כבל רשת שחובר צד שני לראוטר הראשי) אני עובד עם שניהם בכדי שיהיה עוצמת קליטה חזקה בבית. בדקתי בכל המחשבים את המהירות וזה מציג לי מהירות נמוכה. (גם עם כבל רשת) אני עובד על L2TP ספק 012 ומודם של HOT. 2 הראוטר מאובטחים עם סיסמה. מה אוכל לעשות בכדי להחזיר את המהירות הרגילה אם יש לכם עוד שאלות אשמח לענות. תודה ,

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. שלום . לא מזמן עברתי דירה והעבירו את הראוטר לחדר אחר . בדירה הקודמת המחשב שלי היה מחבור דרך כבל לראוטר ומחשב אחר היה מחובר דרך הדבר הבא בדרך אלחוטית. http://ksp.co.il/?uin=13094 עכשיו אני מתחבר עם המחשב שלי דרך זה לראוטר והמחשב האחר דרך כבל . המהירות שיש בבית זה 40 מגה בבדיקה באתר של בזק במחשב שמחובר דרך כבל זה מראה 40 . במחשב שלי שמחובר דרך הWIFI זה מראה לי רק 2.5 מגה גם דרך בזק וגם דרך האתר speedtest לרוב מי שצריך את המהירות לאינטרנט במשפחה זה אני והעבירו את הראוטר לחדר אחר כי זה בעייתי להעביר שקע לחדר שלי. השאלות שלי זה מה מגביל את המהירות ? יש אפשרות לקבל לפחות 10 מגה דרך הWIFI ? או שהבעיה זה במתאם רשת הזה ? ויש לי בבית עוד ראוטר של בזק של חברת NETGEA…

• 5 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by man-of-God,

כרגע אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק , יש לי גם מתאם שיחות קניתי את הראוטר המומלץ פה בפורום של TPLINK 1043ND האם הראוטר החדש - 1043ND יודע לבצע העדפת תעבורה , כך שבמצב בו יש שימוש בכל רוחב הפס הנתב ידע להביא עדיפות לתעבורת ה VOIP האם ניתן לשחק עם עוצמת השידור של האנטנות ? מהסיבות הבאות: פחות קרינה , זליגה של הרשת האלחוטית לכל הרחוב מהו המרחק הישיבה המומלץ בין הראוטר לבנאדם ? כרגע המרחק הוא 40 ס"מ (במחשב שמחובר באופן ישיר לראוטר )

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shlomom,

שלום, ברשותי מודם VDSL של בזק 699, ראה בקישור. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/VDSL-TWDSL699U5.aspx המודם הוגדר בסיוע תמיכת בזק כברידג'. מחובר אליו ראוטר אלחוטי שלי WR1043ND שמחבר את כל העסק לרשת. כרגע אין לי גישה למודם 10.0.0.38. מישהו יכול לעזור עם זה. איך אני מתחבר למודם, בלי לנתק לאפס ולחבר ישירות למחשב. כמו שהוא דרך הראוטר זה אפשרי?

• 7 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. שלום. יש לי AP של dlink (dap-1360 וראוטר dlink 6740u. הראוטר עובד מצוין (יחסית לראוטר של בזק) גם הרשת האלחוטית שלו עובד מצוין. חיברתי לו AP של dlink וזה עובד מעולה (קליטה מעולה בין ממד לחדר רגיל ועובד אש) הבעיה זה הרגע שהראוטר שלי עושה איתחול הap לא מתחבר ניסיתי כל מיני דברים (אם כמה שאפשר בממשק המוגבל של הap) וזה לא מצליח ליצור חיבור מחדש רק אחרי שאני מאתחל את הap זה מתחבר תקין אני כבר התייאשתי מזה אם למישהו יהיה פתרון אני אודה לו מאוד!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי לכולם,יש לי שני נתבים, הראשי d-link 6740u שמחובר לאינטרנט, והשני d-link 2760u שאותו אני רוצה לגשר לראשי. בכל אופן, העניין הוא כזה, המחשב הנייח שלי נמצא בחדר ממ"ד ואני לא רוצה לקדוח בקיר. הבנתי שאפשר לחבר בין הנתבים באופן אלחוטי...איך אני יכול לעשות את זה? בבקשה תעזרו לי, שברתי את הראש בחיפושים באינטרנט, אתמול הייתי צריך לעשות 3 פעמים RESET מלא לנתב הראשי, ופעמיים בשיחה עם בזק כדי להגדיר מחדש את הנתב. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by הדוד משה,

האם ניתן לרכוש בארץ צמד מתאמי הום-פלאג טובים וזולים שיעבדו היטב עם הראוטר של בזק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן, בקצרה - יש לי ראוטר של בזק DLINK 2760U ואני גולש על 15 מגה (חיבור חוטי למחשב). בדיקת מהירות במחשב תקינה, אך באייפון שלי אני מקבל 0.5 מגה במקרה הטוב. זה התחיל היום בבוקר, חשבתי שזו תקלה זמנית אבל זה לא מסתדר. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  20. איך אפשר לנתק אותם מהראוטר שלי? אני לא מדבר על הצפנת הראוטר וכו', אלא פשוט לנתק את אותו אדם ושלא יוכל להתחבר שוב. תודה.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  21. אהלן חברה. יש לי פרויקט ברשתות מטעם קורס MCSA ואשמח אם תצילו אותי בנושא שאני פשוט לא מצליח להפעיל: בניתי מספר מכונות וירטואליות ושייכתי אותם למספר אתרים בעלי Subnets שונים , ואני פשוט לא מצליח לקשר ביניהם בדקתי בעזרת פינג וההודעה שאני מקבל היא Destination host unreachable , כמו כן אין רפליקציה בין הסייטים השונים. אילו הם האתרים והקונפיגורציות. Jerusalem - 192.168.1.0/24 שיש בו שני DCים DC2 ו DC3 בדומיין שהקמתי London - 192.168.2.0/24 שיש בו DC אחד שגם שייך לדומיין. NewYork - 192.168.3.0/24 שיש בו DC1 שהוא גם שייך לדומיין אני משתמש במערכת הפעלה Win2008 r2 ועובד עם Hyper-V , כל המכונות הוירטואיליות הן Win2008r2 אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה ישבתי על זה שעות , אפילו הקמתי מ…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. כיום יש לי את מה שבזק נתנו, ולמעשה אין לי בחדר כמעט אינטרנט. המרחק בין הראוטר לחדר הוא כ-20 מטר אווירי, אך עם 5 קירות בדרך. או לחילופין מרחק לא אווירי של כ-30 מטר. מחפש ראוטר חזק, כמובן בתקן הכי עדכני שיש. אני היום על תשתית של בזק ואינטרנט של בזק בינלאומי, ולכן אם אסיים עם שלי אצטרך אני מניח גם מודם. למיטב הבנתי ישנם ראוטרים משולבים עם מודם, וניתן גם להביא מודם חיצוני. אשמח לקבל המלצות לכאן ולכאן ומה יותר עדיף. בתודה רבה מראש, ושנה טובה, זיו.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by avirokach,

יש לי כרגע הוטבוקס שמשמש בתור ראוטר אלחוטי ומודם שכרגע מחוברים אליו מחשב אישי ועוד כמה באלחוטי. אני רוצה להוסיף לרשת שלי עוד ראוטר אלחוטי עם SSID שונה וחשבתי לקנות משהו ולחבר אותו להוטבוקס. הבעיה שלי היא שאני לא רוצה שמי שיתחבר לראוטר החדש יראה ובטח לא יוכל לגשת למחשבים שמחוברים להוטבוקס. איך אני עושה את כל הדבר הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Art Tatum,

אם בעקבות הדיון הזה החלטתם להתחיל להוריד/להעלות עם אתרי טורנט פרטיים, כדאי שתדעו שחובה לבטל את האופציות הבאות בתוכנת ההורדה: DHT PEX LPD/LSD בכל תוכנת הורדה נורמלית שלושת הפונקציות קיימות וניתנות לביטול. אם לא תעשו זאת, תקבלו מהם BAN בשלב כלשהוא. רוב המורידים מכירים את torrentleech. יש רק בעיה אחת גדולה עם האתר הזה, שקשה מאוד להעלות ולשמור על ratio סביר. הסיבה היא קודם כל זמן ההמתנה לפני שמשתמש חדש / ללא ratio טוב, חייב להמתין לפני שיוכל להוריד(ולהעלות). עד שכבר תוכלו להוריד, הביקוש יורד, ויש המוני seeders, חלקם משלמים ומפעילים seedbox. לא משנה למה, העובדה נשארת, שקשה מאוד לשמור על ratio בTL. למשתמשים חדשים זה כמעט בלתי אפשרי. למשתמשים ישראלים אם קצב UL נמוך זה אפילו עוד…

• 80 תגובות
    • 30.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים