עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by skp333,

שלום לכולם התקנתי את VMWARE ועליה התקנתי את LINUX SUSE ו-WIN 2003 SERVER אני לא מצליח לעבוד עם התוכנות האלו באינטרנט כי אני לא יודע מה צריך להגדיר, איך אני מגדיר שהאינטרנט יעבוד לי ב-LINUX או ב-WIN שמותקן על VMWARE יש לי מודם פנימי PCI ADSL , תודה!!!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  2. שלום לכולם, מרגישה קצת עילגת אבל עברתי דירה ואיתה באו תשתיות אחרות לאינטרנט ... אז מכבל ישיר למחשב נייח עכשיו אני מנסה להתחבר אלחוטית יש לי USB כזה שאמור לקלוט את האינטרנט אבל אני לא מצליחה למצוא איפה אני אמורה להגדיר אותו כדי להתחבר חיפשתי בcontrol panel ובproperties של כל האייקונים של החיבור לרשת אבל לל הצלחה מה אני מפספסת? אשמח מאוד להסבר מפורט מה לעשות המון תודה מעין

3. הלינקים במדריך שהוא כאן בפורום כבר לא עובד. יש לי ADSL 750

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. איך מגדירים את המסנג'ר, ככה שאוכל לדבר עם אחרים ? אומרים לי שזה כותב בצד השני: "לא יכול להתחבר למחשבים" שמאחורי הסוויץ כשמנסים להיכנס לשיחה קולית אך במחשב שהוא שרת אני מצליח לדבר וזה עובד ... קצת מידע: השרת הוא WINXP שמחובר לסוויץ שמחובר לשני מחשבים, הגדרתי שיתוף אינטרנט ויש אינטרנט ורשת משותפת בשלושת המחשבים. יש לי רעיון : אני חושב שצריך להגדיר בשיתוף האינטרנט בהגדרות פורט מסויים אבל אני לא יודע איזה פורט משמש לשיחה קולית במסנג'ר אבל זה מה שאני חושב. תעלו רעיונות חופשי הכול יתקבל בברכה ... :asthanos: אין לי חתימה מישהו מעוניין לתרום אחת ? :asthanos:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, יש לי שני מחשבים, האחד מחובר לאינטרנט מהיר (אינטרנט זהב) והמחשב השני מחובר למחשב הראשון בכבל רשת. על שניהם יש WIN XP. הבעיה היא, שאני רואה שהרשת בניהם תקינה, כלומר אפשר לגשת לקבצים של מחשב אחד לשני, אבל למחשב השני אין אינטרנט, כלומר צריך לשתף את האינטרנט מהמחשב הראשון, איך עושים את זה? ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות במחשב הראשון,(יכול להיות שזה בכלל לא קשור...) אבל הייתה השגיאה הבאה: cannot enable shared access. error:1068 the dependency service or group faild to strat. מה עושים? איך מחברים את שני המחשבים לאינטרנט?.....

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  6. הסבר מורחב לכותרת: ברשותי אינטרנט מהיר שבאופן טבעי יש מידי פעם תקלות ונפילות וכשזה קורה אני מיד משתף אינטרנט מהפלאפון והמחשב ממשיך להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא זה דורש התעסקות של ניתוק וחיבור למקור השני וחוזר חלילה. איך אני יכול להגדיר 2 מקורות כאשר הראשי מתנתק אז שיתחבר לנקודה החמה שבפלאפון? ומתי שהאינטרנט הראשי חוזר לפעילות שיתחבר אליו. אני יודע שיש דבר כזה כאשר רוכשים מודם כמו זה: https://he.aliexpress.com/item/1005003456334398.html למכר שלי יש אותו והמכשיר פשוט מתחבר כאשר האינטרנט הראשי לא זמין וכאשר זמין אז האינטרנט מהמכשיר מתנתק. אך אם יש לי פלאפון נייד עדיף לי כבר להשתמש בו כמקור נוסף לאינטרנט…

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by Shlompy,

שלום לכולם! קניתי לדודה שלי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי ATHEROS ER5007 שתומך בתקן G (חיבור 108 MBps) וגם ראוטר שתומך בזה, TP-Link WR641G/ בחרתי בהגדרות החיבור האלחוטי בראוטר חיבור של 108MB אבל כשאני מתחבר מהמחשב הנייד לראוטר, כשאני בודק את מהירות החיבור ע"י ה STATUS של החיבור אז אני רואה שהוא מחובר במהירות של 54MB. מה אני עושה לא נכון?

8. היי יש לי בעיה קטנה עם הרשת, אשמח לעצות איך לפתור את זה. יש לי שני מחשבים שמחוברים פעמיים אחד עם השני, חיבור אחד דרך הראוטר וחיבור אחד ישיר. איך אני מגדיר לWIN באיזה כרטיס להשתמש מול המחשב השני (לא דרך הראטור), החיבור הישיר הוא 1Gb. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  10. יש לי את המדפסת הנ"ל. הגדרתי אותה שתיהיה "משותפת" זיהיתי אותה והתקנתי אותה. ועדין לא מצליח להדפיס באופן אלחוטי ממחשבים אחרים. מה עוד אצטרך להגדיר?

11. Started by binyamins,

אני מחובר דרך הוט עם מודם שלהם. אני רוצה לקנות בחנות נתב אלחוטי (TPLINK) במקום המודם שלהם - איך מגדירים אותו ? תודה, בני.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. כשהנתב מוגדר כמודם יש עדיין אפשרות להשתמש בחיבור הusb שלו לחיבור מדפסת או שבחיבור כזה אני מאבד את האפשרות הזאת ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by LL@SS,

שלום לכולם! אני משתמש בראוטק הזה: http://konzoli.com/images/edimax-6204-wg-wireless-router.jpg כבר כמה חודשים, לא מצאתי בבמשק שלו איך מגדירים סיסמא, אם מישהו מכיר ויכול לעזור לי אני אשמח , תודה מראש לכולם!

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by yaronshani,

לא יודע איפה זה קשור אבל בכל זאת קניתי נתב ואשני מפעיל את האימיול יש low id זה ניראה לי בגלל שלא הגדרתי פורטים אז איך עושים שיהיה high id תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי אחד מהדונגלים האלה, והעברתי כבר קבצים בין המחשב לפלאפון אני עכשיו רוצה לאפשר לו להתחבר לאנטרנט דרך המחשב כביכול אני מתמצא בכל סוגי ההגדרות, תדברו בשפה שנוח לכם להסביר

• 14 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. Started by *DaN,

שלום יש לי בעיה. יש לי ראוטר שעבוד ללא חייגן, שיניתי את הסיסמא של הספקית שלי. הראוטר עדיין עובד עם ההגדרות של הסיסמא הישנה. איך אני מעדכן את הסיסמא ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  17. אני רוצה להגדיל את טווח הקליטה אבל אני צריך את ההגדרות הספציפיות לראוטר הזה אם מישהו מכיר, יודע.. הראוטר הראשי הוא של EDIMAX אם זה משנה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by darkman,

אני צריך לעשות רשת של שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט בין שני מחשבים שעלהם מותקן WIN2000 עזרה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. יש לי רשת בין 3 מחשבים עם סוויטצ'... ב- 2 מחשבים יש XP והגדרתי בקלות את השרת ויש שיתוף קבצים ומדפסת... עכשיו סידרתי רשת גם למחשב השלישי... האינטרנט פועל דרך הרשת (ראוטר - אלקטל פרו)... אבל אני לא יודע איך להגדיר את הרשת הביתית... הכוונה לשיתוף קבצים שלו... ושהוא יוכל להכנס למחשבים אחרים... מה לעשות ??? תודה

20. Started by UNforgiven,

אפשר לקבל מדריך?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. Started by buras12,

אני משתמש בנתב edimax b6114wg.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  22. שלום יש לי 2 מחשבים גיליתי שאהמחשב ברשת בולע לי את כול הקוו איך אני מגדיר שהוא יקבל מהירות מסויימת רשת מחברת על חוט הקוו שלי 1 וחצי תודה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by THE_LORD,

שלום לכולם אני מעוניין להתחבר למחשב שלי ב RDP ממקום מרוחק אבל כיוון שיש לי ראוטר אני צריך להתחבר מרחוק דרך VLAN בשביל שיהיה לי גישה IP של המחשב שלי איך עושים את זה? ערכה: לא חשוב הסתדרתי יצרתי חייגן VPN ועשיתי בנתב port forwarding

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Stasik,

איך אני יכול להגן על קבצים או תקיות בשרת ftp?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. איך מגיע האינטרנט לישראל? הוא מעובר לישראל דרך צינור בים?

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.