עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני כבר מיואש מהעסק הזה, יש לי בעיה של קליטה ממש לא טובה במחשב הנייד בחדר שלי (קומה שניה בצד הנגדי לחדר שבו המודם נמצא - ממ"ד בקומת קרקע). ניסיתי את כל הפתרונות של בזק... קניתי, החזרתי, קניתי החזרתי. ניסתי HPNA, HOME PLUG, להזמין טכנאי שימתח את הכבל רשת מלמעלה למטה (אמר שקשה מאוד לעשות את זה וגרם לי לוותר על העניין). כרגע אני על מהירות 40 מגה ומשתמש במודם החדש של בזק (שכחתי את שמו). אשמח מאוד לפיתרון קווי כלשהו, לא רוצה להתעסק בדברים שקשורים בקרינה. במידה ואין פיתרון טוב, אשמח לשמוע גם על פיתרונות אלחוטיים מומלצים למרות שזו האופציה האחרונה. תודה רבה רבה.. ** בשבוע הבא אני מקבל מחשב נייח, אז אני מניח שהאופציה היחידה גם ככה היא קווית ולא אלחוטית.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by srulikg,

קיבלתי מבזק את הנתב D-Link 674OU. מישהו יכול להפנות אותי להוראות על איך עושים בו port forwarding?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by rander1,

יש לי בבית ראוטר tl-wr541g http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=418196 האם הוא יתמוך ב 40mb ? תשתית בזק עם מודם נתב שלהם dsl-6850u שהגדרתי בריד'ג ספק 014 תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yanivnn,

שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי חיבור USB של ALFA לאחרונה הרבה פעמים החיבור מנתנק כאילו הכרטיס רשת נכבה לזמן מה ואין חיבורים ולאחר זמן מה הוא שוב נדלק ויש חיבור. חשבתי אולי בעיה בדברייבר הסרתי והתקנתי אחד מעודכן יותר אבל עדיין הבעיה בעינה... יש דרך לוודאות האם הבעיה בכרטיס? {יש רעש בזמן הניתוק כמו של הוצאת חומרה וכן בחיבור {כמו הוצאת חיבור USB והכנסה} בברכה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by ag43,

אני מנסה לשתף מערכת מבוססת 8 X64 עם שלושה מחשבים אחרים שמריצים XP. מדובר על רשת קווית ללא חיבור לאינטרנט עם IP סטטי. בכל המחשבים המשתמשים הם ללא סיסמה. כאשר אני ניגש מהמחשב עם ה8 למחשב עם הXP נדרש משתמש וסיסמה שאי אפשר להזין כי הוא לא מקבל סיסמאות ריקות. נסיתי לשנות את האפשרות הזו בGROUP POLICY, SECURITYPOLICY, מרכז הרשת והשיתוף ועוד ועדיין הדרישה למשתמש וסיסמה ברשת נשארת. איך נפטרים מזה?

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by Avi952,

שימוש - עבור מחשב נייח ומחשב נייד רצוי שיהיה בו חיבור USB בשביל המדפסת (תלוי בגובה התקציב). תקציב - עד 200 ש"ח - עד 50 ש"ח חריגה. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Os.Master,

ערב טוב, כרגע אני נמצא בתשתית הוט וביום שלישי הקרוב עובר חזרה לבזק עקב מעבר ליס פעם ראשונה שיס הציעו לי חבילה יותר זולה. איזה ראוטר כדאי לבקש מהטכנאי של בזק? (לא מעודכן בדגמים פשוט) כרגע אני עם הוט בוקס ואני דיי מבסוט ממנו אפילו בתור ראוטר כי אני מתחבר לWIFI רק עם הפלאפון ומחשב אחד שמחובר באופן חוטי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. טוב, חזרתי מתערוכת CES בווגאס, חולה באנגינה חריפה וחשש לדלקת ראות. כרגע אני בבית, טוחן אנטיביוטיקה ושותה סירופים בצבעי נאון עזים. ממש לא להיט. לפחות יש לי זמן לסכם את כל ההכרזות מ-CES ולתת לכם ההצה על מה ראיתי. בינתיים - המוצרים החדשים של TP-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4670 המוצרים החדשים של NETGEAR כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4656 המוצרים החדשים של D-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4639 על מה יתבסס נתב ה-WRT 1900AC של לינקסיס -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4623 סדרת ה-WRT המיתולוגית של לינקסיס חוזרת -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4581

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מעונין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי(לגלוש על השכנים) שמרחק קליטה שלו איהיה רחוק יותר מימה שיש ברשותי כרגע..לקלוט .עם יש אפשרות (שמעתי שכן) חודר קירות עם קיים מפצח על הדרך סיסמאות עד רבה גם טוב בקצרה אני לא מבין בכלל בזה משאיר תתשובות לכם [= נ.ב אנ כרגע עם TP-Link TL-WN321G 54mbps מומלץ לדגמים שיש בksp ובאג אלה חנויות שיש ברשותי ליד הבית!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, א. הפקס והטלפונים בביתי מחוברים לשקעים של בזק האם יש אפשרות לעבוד עם השקעים הקיימים של בזק בתשתית הוט? ב. האם בהוט תשתית של 100 מגה היא באמת 100? או שהיא מוגבלת בגלל מרחק מהמרכזייה בדומה לבזק? אגב המרחק שלי מהמרכזייה של בזק הוא 300 מטר ואני מקבל מקסימום של 62 מגה גם לאחר ביקור של שני טכנאים שבדקו את העניין מבחינתם אין מה לעשות. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם, רכשתי מבזק לפני כשנה את DLINK DHP-306AV . עקב מבצע שהוצע לי בהוט, אני מעוניין להתנתק מבזק שגם כך לא מסוגלים לספק את המהירות שהובטחה לי. השאלה האם המוצר יתאים לתשתית של הוט למרות שמוטמע עליו האייקון של בזק?

12. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם? אני רוצה המלצה למודם שיחליף את ה- HOTBOX המזעזע של HOT. אני צריך מודם כבלים שיכול להגיע ל- "מאה מגה" ויותר. יש המלצות? מישהו כבר ביצע החלפה?

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by huber,

שלום חברים. אצל לקוחה שלי יש קליינט VPN של CISCO. הבעיה היא שכל פעם שהיא מנסה להתחבר הוא רושם CONNECTING TO XXX.XXX.XXX.XXX ושניה אח"כ עוצר. מה שמוזר הוא שזה קורה במחשב הנייד, אך במחשב נייח שיש אצלה בבית החיבור עובד כהלכה (מה ששולל בעייה ברשת המקומית שלה). הפיירוול של הווינדוס בנייד מכובה. דברים שכבר ניסיתי: 1. הסרה והתקנה מחדש של הקליינט. 2. יצירת חיבור ה VPN מחדש. 3. הפסקת ה SERVICE של ה CISCO, הפסקה של ה SERVICE ICS והפעלתם מחדש. רעיונות?

14. הראוטר שלי נמצא רחוק מהמקום שבו אני משתמש עם המחשב הנייד והקליטה שם נמוכה והאינטרנט ממש איטי. התחלתי לחפש כל מיני דברים ולפי מה שהבנתי יש 2 אפשרויות : או להשתמש בראוטר נוסף כדי לקלוט מהראוטר המרכזי וישדר מחדש למחשב הנייד, או לקנות מכשיר ייעודי "REPEATER". אבל אז הגעתי לדיון הזה בפורום פה, ב-HWZONE : http://hwzone.co.il/community/threads/309592-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9C-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA#.UtapCdJdV49 זה בילבל אותי כי נאמר משהו שגם צריך לשדרג את המחשב חוץ מקנייה של ראוטר / REPEATER.. האם זה נכון או שלא הבנתי טוב? אפשר בבקשה עזרה מה הדרך הטובה ביותר כדי להשיג קליטה גם בחדר שאנ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם, יצרתי רשת VPN בנתב שלי בבית (TL-ER604W), הנתב במשרד מחלק את ה IP בין 192.168.209.1 ל 192.168.209.99 הנתב בבית מחלק את ה IP בין 192.168.209.101 ל 192.168.209.199 192.168.209.100 מוגדר ככונן רשת בבית IP קבוע הIP שלי בבית קבוע. אני מתחבר בהצלחה לרשת מהמשרד גם ב XP וגם ב 7 ואני גם נכנס להגדרות של הנתב שבבית דרך המשרד מהדפדפן (זה אומר שאני באמת מחובר ל VPN בהצלחה) ואפילו אם אני כותב את הIP של אחד המחשבים בבית בשורת כתובות של הסייר קבצים זה נכנס לי אליו כאילו בחרתי בו בין המחשבים ב"רשת" (ב"מחשב שלי" בצד) ועדיין כאשר אני נכנס ל"רשת" ועושה רענן, הסריקה האוטומטית של הוינדוס (7\XP) לא מוצאת את המחשבים שברשת הביתית שלי למרות שאני מקושר אליה ב VPN. מישהו יודע למה? יכול …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. היי, אני מחפש לקנות כרטיס רשת אלחוטי שייתמך בלי בעיה ב RPI. כרגע הנתב שלי הוא TP link 4300 תומך בשני תדרים במקביל dual band. כדאי לי לקנות גם כרטיס שתומך בשני התדרים? או ללכת על כרטיס פשוט יותר שתומך רק ב 2.4? ראיתי כמה כרטיסים שתומכים גם dual band אבל כולם היו בתצורה של DOK (בלי אנטנה חיצונית) ולפי מה שאני מבין אנטנה חיצונית יכולה לשפר משמעותית את הקליטה. יש למישהו דגמים מומלצים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מקווה שזה המקום הנכון.... כיוון שאני עובד על כמה פרוייקטים בכמה מקומות יוצא לי לא פעם שאני צריך להעביר כמויות חומר גדולות ממחשב אחד לשני. אחד מהמחשבים הוא הנייד שלי אבל השני כמובן לא תמיד זהה ולרוב ללא יכולת לעבוד באותה רשת. לפעמים זה נייח בלי רשת אלחוטית עם רשת ארגונית שאין לי אליה גישה או נייד עם רשת אלחוטית אבל לא באותה רשת כמוני. נמאס לי מההתעסקות עם DOK לחבר-להעתיק-לנתק-לחבר-בשני-להדביק -לשכוח את ה-DOK במחשב השני. אשמח לכל הצעה שקל לממש במגוון תרחישים ועם מינימום התעסקות או תלות בחומרה של המחשבים עצמם. יש משהו כמו "כבל USB מוצלב" כמו שהיה אפשר לעשות חיבור AD-HOC עם כבל רשת מוצלב?. אולי חיבור אלחוטי AD HOC עם דונגל USB זעיר? לא תמיד אני יכול להתקין דרייברים ומעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by AmitDanan,

מישהו יכול להמליץ לי על נקודת גישה טובה לטלויזיה חכמה של LG שמחוברת דרך הWIFI?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי ראוטר של בזק (PRIVATE BOX) שנמצא בחדר ובינו לבין החדר של המחשב מפריד חדר אמבטיה , הקליטה למחשב נעשית באמצעות סטיק של TP LINK והקליטה לא משהו ויש ניתוקים איזה אפשרויות יש בפני כדי להגביר את הקליטה?בחדר של המחשב אין שקע טלפון אלא רק שקע חשמל (הבית הוא תלת פאזי) זה יכול לעזור? http://group-e.buy2.co.il/group-e/DailyDeal/Offer/a6e42b6d-ff1e-4dd5-8bfd-20238987c7d3?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Group-e_11_01_2014-stars תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי תשתית בזק במהירות 40MB והיום שדרגו לי את הספק ל 100MB (בבי"ל) האם זה מתכון לבעיות בגלישה ? תודה.

21. Started by AShaker,

אחרי שהוזן השם משתמש והסיסמה בהגדרות נתב pppoe הכרטיס רשת בחדר ליד מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט ומקבל דף התחברות של בזק ללא בקשה של סיסמה. יש אפשרות שזה לא יקרה וישר יתחבר לאינטרנט במקום לקבל דףlogin

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Moty_p,

היי חברה, אני מחפש לקנות נתב dual band שתומך את התקן AC החדש (שרץ בתדר 5G) אבל גם שיהיה לו תאימות לאחור זאת אומרת תקן N (בתדר 2.4G) עליו אני רוצה להתקין את הקשוחה dd-wrt שזה הבעיה, אני מתקשה למצוא נתב כזה... לא פוסל אפשות לקנות מאייבי אבל אני חושש שהוא לא יעבור במכס לכן, אני מאוד אשמח אם תמליצו לי מאיפה כדי לי לקנות נתב כזה (מומלץ ועדיף מהארץ) ושלא יהיה איזה link sys שעולה 2 מיליון דולר תודה מראש

• 21 תגובות
    • 9.3k צפיות
  23. Started by splitman,

שלום, ברצוני לרכז את כל הסרטים בספריה אחת שתהיה נגישה מכל המחשבים בבית. הספריה תהיה בכונן חיצוני USB3 שיהיה מחובר קבוע למחשב הנייח היחיד בבית. כך שבמידה וארצה לראות \ להוריד סרט ממחשב נייד כלשהו בבית, אוכל לעשות זאת "מרחוק" מ\אל אותו כונן חיצוני. האם אפשרי לעשות זאת כך שיעבוד גם במהירות סבירה? אשמח אם תדריכו אותי. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ברשותי ראוטר מסוג tp link דגם: tl-wr1043nd . המחשב הנייח מחובר לראוטר חיבור קווי והמחשב הנייד קולט אות דרך ה-WIFI . מדי מספר ימים(זה יכול להיות,יומיים,שבוע או יותר)אני נאלץ לנתק את כבל החשמל בגלל שאני מקבל הודעה שהקישור מוגבל. מה עושים במצב כזה?יש הגדרות שצריך לשנות?

• 21 תגובות
    • 6.5k צפיות
  25. המצב הוא כזה : אני והשכן משתתפים באינטרנט של 30 מגה הקליטה טובה כל עוד מדובר בנייד שלי ובנייח בחדר הסמוך . הבאתי טאבלט של ASUS אבל הוא לא מצליח לקלוט (גם הפלאפון שלי אגב) את עוצמת האינטרנט מהסלון וחדר השינה ובעצם כל הרעיון הוא להיות עם הטבלט בסלון\חדר השינה השאלה שלי היא איך אני יכול להגביר את האות שמגיע מהשכן לטבלט ? האם יכול לקנות ACCESS POINT או ראוטר שפשוט יהיה מחובר לחשמל-ייקח את האות WIFI מהשכן וימשיך את השידור ביותר עוצמה לשאר חלקי הבית ? אם אפשר שלב שלב מה אני צריך לעשות אני יודה לכם תודה

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים