רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי חיבור USB של ALFA לאחרונה הרבה פעמים החיבור מנתנק כאילו הכרטיס רשת נכבה לזמן מה ואין חיבורים ולאחר זמן מה הוא שוב נדלק ויש חיבור. חשבתי אולי בעיה בדברייבר הסרתי והתקנתי אחד מעודכן יותר אבל עדיין הבעיה בעינה... יש דרך לוודאות האם הבעיה בכרטיס? {יש רעש בזמן הניתוק כמו של הוצאת חומרה וכן בחיבור {כמו הוצאת חיבור USB והכנסה} בברכה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה קודם אפרט שהאינטרנט הוא 15מגה של בזק ו012, מחובר עם מודם של בזק וראוטר 841N של Tplink ומקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט wireless 3000 אם אני לא טועה.. הבעיה היא שבדרכ מחובר לראוטר גם הנייח, גם פלאפון וגם טאבלט... והכל עובד סבבה אבל אם מתחבר עוד מחשב (נייד או נייח) העכבר והמקלדת האלחוטיים מתחילים לקרטע (העכבר בקושי זז על המסך) ומופיעה על הטלפון הודעה your wireless connection became unstable אני לא יודע אם זה קשור אבל זה מעצבן.. אשמח אם יש למישהו רעיונות המחשב עצמו יחסית חדש.. i5 3470 ספק seasonic.. כך שאני לא מאמין שהבעיה ברכיבים.. יכול להיות שהראוטר לא עושה את עבודתו כהלכה? תודה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום חברים, עברתי דירה וכשהזמנתי את בזק להתקין תשתית אינטרנט הם טענו שהנקודה לא מחוברת לארון שנמצא בקומה שלי (הארון נמצא חצי מטר מהדלת שלי). הם טוענים שכנראה כמה גידים קרועים בדרך ולכן צריך להשחיל כבל טלפון חדש. מסתבר שהם לא מוכנים לעשות את זה ואחרי ויכוחים הם הסכימו להשתתף בעלות "הזמנת חשמלאי" על סך 200 ש"ח. הבנתי שאפשר אפילו להשתמש בכבל רשת רגיל לצורך זה (יש לי 2 כבלים של 5 מטרים). ניסיתי למשוך את הכבל הקיים מתוך הצינור בקיר אבל נראה לי שהוא נקרע ורק הגומי שלו נשאר מחובר סביבו. יש מישהו שמעוניין לעשות התקנה כזאת ב-200 ש"ח? זה כולל גם חיבור הגידים לארון קרונה. אשמח אם תחזרו אלי בפרטי, אני גר בר"ג.
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הבעיה כמו אצל הרבה אנשים התחילה מBF4, אחר כך שמתי לב שבאופן כללי יש אצלי packet loss גם לשרתים כמו גוגל וואלה וכ'ו מבלי שנראתה בעיה בתשתית או בספק.. אציין כי יש ברשותי 2 מחשבים. אחד מחובר לכבל ואחד WIFI, אותו מחשב שמחובר לכבל לא נותן לי Packet loss וזה שמחובר לWIFI כן אך אין בעיה עם עוצמת האות. מה מקור הבעיה ואיך פותרים את זה? תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=3b4a682bfc&view=att&th=14416753279c3a1e&attid=0.1.1&disp=emb&zw&atsh=1 מצב תמונה הבעיה קורת רק באינטרנט האלחוטי, אחת לכמה זמן, באופן רנדומלי לחלוטין, ה-WIFI מפסיק לעבוד ויש צורך בביצוע ריסט לראוטר כדי שה-WIFI יחזור לפעול בצורה תקינה - בצורה תקינה הכוונה: עובד . במקרה, בחור נוסף ממש מתחת לפוסט הזה הציג בעיה דומה ושם נאמר לו שעליו לעדכן את הקושחה של הראוטר וזהו פיתרון שיכול מאוד להיות שיעזור לו לו. אשמח להתייחסות למקרה שלי כאשר מדובר על מודם של HOT וראוטר בדגם הנ"ל, במידה ויש צורך בהורדת קושחה, הייתי שמח לקבל קישור לאתר\הורדה הכי חדשה שיש על מנת שאוכל להתקדם לפיתרון .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי ביוטיוב מדרכים להכנת מקלט WIFI מצלחת לווין. מה שהכי הפתיע אותי, הוא הקלות שבה הוא עשה את זה במדריך! רציתי להתייעץ איתכם האם זה כדאי להשתמש בזה ולהחליף את האינטרנט "המסורתי" בבית. חבר הציע לי לקנות שלושה צלחות (של כ"א 60 ס"מ) ולחבר אותן בצורת משולש. וככה, הטווח יכול להגיע בין 20-60 ק"מ. אגב, צלחת עולה 70 ש"ח, LNB יש לי בשפע מקולקלות שאני יכול לתקן... למרות שהמדריך הבא באיכות גרועה, מאוד אהבתי את הפשטות שלו. (אגב, באיזה חיווט הוא משתמש? ואיך אני יכול לחבר אותו לראוטר?) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביום שלישי שעבר נאם הנשיא ברק אובמה בפני תלמידי חטיבת הביניים Buck Lodge בעיר Adelphi שבמדינת מרילנד. נאום זה ניתן במסגרת קידום התוכנית שלו השואפת לספק טאבלטים לתלמידים ולחבר את כל בתי הספר בארה"ב לאינטרנט מהיר. אובמה טוען שגישה לאינטרנט מהיר בבתי הספר לא רק משפרת את ההוראה וחווית הלמידה, אלא מעמידה את את מערכת החינוך באמריקה בעמדה תחרותית יותר מול שאר מדינות העולם. וכרגיל אצל אובמה, לא ניתן לסיים בלי פאנץ' ליין משעשע: In a country where we expect free WiFi with our coffee, we should definitely demand it in our schools. את קטע הנאום ניתן לראות בסרטון הוידאו המצ"ב.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
הראוטר שלי הוא TL-WR1043ND ומחובר לו בקומה השניה ראוטר TL-WR841ND באופן קווי - משמש כ-AP ל-4 משתמשים. משום מה בזמן האחרון כל מי שמתחבר דרכו מקבל מקסימום 1MB ולא ביט אחד יותר. למה?!
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי של D-link, וכל חצי שעה בערך האינטרנט מתנתק לכמה שניות וחוזר. עשיתי פינג לראוטר, וכל פעם שהניתוק קורה, מופיעה הודעת general failure. יש לציין שהניתוק מתרחש בו זמנית בכל המכשירים המחוברים לראוטר,גם בחיבור אלחוטי. האם הבעיה היא בראוטר? מה עוד צריך לבדוק לפני שמחליפים אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, משום מה חסמו אותי מהגישה של האיזור האישי ביד 2. אין לי מושג למה כרגע...שלחתי להם הודעה והם לא ענו לי עדיין. במחשב שלי או כל מחשב ברשת הביתית שלי אין גישה לאיזור האישי רק של המייל המסוים. שאני מנסה דרך מחשב אחר בבית של חבר זה עובד מעולה. אני צריך להקפיץ את המודעות ולהוסיף תמונות ואני כרגע תקוע... יש איזה דרך "לעבוד" אליהם ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מוצר שיאפשר לי ליצור נקודת WIFI מהמחשב הנייח שלי (המחשב מחובר לאינטרנט בכבל). מחפש פשוט איזה משהו שמתחבר לUSB ויוצר נקודה כזו... לא צריך משהו יקר ולא צריך משהו עם טווח גדול בכלל אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל מי ששאל אותי באופן פרטי - הגרסא השניה של ה-1043 - הידועה בשם TL-WR1043ND V2 - "הגרסא הכחולה" מבוססת על חומרה חדשה שאינה תואמת לגרסא הראשונה ה-"לבנה". לגרסא החדשה אין עדיין קושחת DD_WRT! הבדלי חומרה עיקריים: הגרסא החדשה מבוססת על המעבד QCA9558 של Qualcomm הפועל במהירות 720Mhz. (בגרסא הקודמת המעבד היה AR9132 ופעל במהירות 400Mhz). רכיב ה-WIFI של הנתב תומך ב-3 אנטנות וב-3 זרמיים מקביליים - 3X3:3 (הסבר על הנושא יש במדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm). (בגרסא הקודמת התמיכה היתה רק 3X3:2). כמות ה-RAM בגרסא החדשה הוכפלה ל-64MB. http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של DLINK DRI-632, ויש לי הדר דיסק של 500GB שאני רוצה להפוך לרשתי, חיבור USB שישב ראוטר תומך בFAT32 כך שזה לא מתאים לחבר אותו בחיבור זה. האם מספיק לקנות מתאם פשוט של USB לETHERNET שממיר את החיווטים ולחבר ישירות לפורט Ethernet פנוי בראוטר או שצריך מתאם כמו NAS שממיר USB ל ETHERNET? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר אלחוטי בדגם D-LINK אני פותח דפדפן אקספלורר 9 ורושם מספר IP 10.0.0.138 ניפתח חלון קטן של ראוטר. וניכנס להגדרות ראוטר. אני מחפש בהגדרות איפה זה נימצא לישנות שם משתמש וסיסמא של כניסה ראוטר? אני לא מיתכוון אינטרנט אלחוטי זה אנ יודע. אני מיתכוון לכניסה הגדרות ראוטר.כי שם מישתמש וסיסמא קיים ישן ורוצה לישנות סיסמא חזקה. לא יודע איפה זה. מה צריך להיות כתוב בגדרות ראוטר לישנות כניסה שם מישתמש וסיסמא? בתודה מראש רפי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם אני בחו'ל מטייל כרגע במקסיקו , עם מחשב נייד עם ווינדוס 7 סטארטר, בחיבור לרשתות מסוימות של ההוסטלים הוויפי מתחבר אבל רושם limited connection ואי אפשר לגלוש. בסמארטפון אנדרואיד אין שו בעיה וגם ב tathering מהסמארטפון למחשב אין שום בעיה. שאלתי אנשים אחרים עם ווינדוס אם נתקלו בבעיה אמרו שלא. מישהו מכיר ? יש פיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתחיל בכך שהסתובבתי וקראתי קצת דברים דומים אך לא בדיוק מצאתי מה שאני צריך כמו כן אני מעדיף מוצרים שאולי היום יש יותר טובים/חדשים ממה שהוצעו. אני גר בבית עם שתי קומות ויש לי ראוטר בקומה ה 2 מחובר בכבל לפלייסטיישן. בקומה 1 יש לי מחשב נייח שאליו מחובר בUSB סוג של אדפטר שקולט את הראוטר נראה לי של TP-LINK או D-LINK(לדעתי תומך בתקן N) הראוטר הוא D-link 2670U N. כמו כן בקומה הראשונה יש גם מחשב נייד שבו משתמשים. בשניהם או שאין קליטה או שיש קו אחד. אם מעלים אותם לקומה העליונה אז יש להם קליטה מלאה. אני צריך משהו שיגרום לכך שבקומה ה1 המחשב הנייח והנייד יקלטו את האינטרנט באופן מלא ואיכותי. האם אנטנה? Access point? מגדיל טווח? משהו אחר? אני ממש לא מבין בזה! מה קונים? איפה ואי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
אהלן בעיקרון זו משימה פשוטה שנראה לי שהסתבכתי בה יתר על מידה, אשמח לעזרתכם. ברשותי מודם בזק המחובר למספר אפליקציות חוטיות. אני מעוניין לחבר אליו בכבל רשת נתב WR1043 שיפיץ את האינטרנט שהוא מקבל מהמודם, תוך כדי שהנתב משתמש בטווח DHCP פרטי משלו (בשביל הסדר ובעיקר בשביל לזהות בקלות אחר כך האם הלקוח X התחבר דרך הנתב). החיוג עצמו מתבצע במודם ולא בנתב ואני מעוניין שזה ישאר כך כרגע המודם ללא DHCP, עובד על 192.168.0.1. מה בעצם ההגדרות שאני צריך לעשות? האם אני צריך לחבר את המודם ליציאת ה-WAN בנתב? האם אני צריך להשתמש ב-subnet זהה או שונה? מה ה-IP שאני צריך להגדיר לנתב? אשמח לעזרתכם. אם תוכלו גם לתת הסברים טכניים כדי לעזור לי להבין יותר טוב את הסוגייה זה בכלל יהיה מעולה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, שבוע שעבר רציתי לעשות חבילת TOP40 אצלי בדירה - הנציגה מסרה לי שאני לא יכול. למרות שיש לי ארונות של בזק במרחק 30 מטר מהבית, נאמר לי שהארון עם הכרטיסי VDSL נמצא במרחק של משהו כמו קילומטר (וזה בקו אווירי עוד) - ולכן אני יכול לקבל רק 15 מגה. בלית ברירה הסכמתי (כי אני צריך אינטרנט ואין לי כוונה לעבוד עם הוט). חבילת תשתית בזק + בזק בינלאומי של 15MB בינתיים. לא ברור מה הבלאגן שהיא עשתה שם - כי הביאו לי בכל זאת מודם-ראוטר VDSL - DLink DSL-6850U. אני מחובר בצורה אלחוטית ברשת של 2.4, מרחק מהראוטר בערך 5 מטר. יש טלפון אלחוטי ליד הראוטר גם (ניסיתי לנתק אותו - אבל לא היה שום אפקט). בהתחלה (יום-יומיים ראשונים) הכל היה בסדר. אבל אחרי זה, בייחוד כשאני מוריד טורנטים (עם לא מעט …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים היום הצטרפתי לתשתית האינטרנט של בזק (ההתקנה רק יום ראשון ) והבנתי שיש להם 2 ראוטרים : Dlink ו Netgear היו לי 2 חברים שהיה להם Dlink והם סבלו מניתוקים במשחקי מחשב (משתמשים אחרים לרוב לא שמים לב לניתוקים כאלה בגלל שמדובר בניתוק של חצי שנייה). ושניהם החליפו לNetgear והניתוקים הפסיקו עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה ראוטר מבין השניים תומך בתדר 5Ghz? ואם זה Dlink, שווה לקחת את הסיכון? אני שואל כי אני משחק הרבה משחקי רשת עם הלפטופ שלי ואני תמיד מתחבר לאינטרנט על WIFI, אז אני חייב את הראוטר שישרת אותי בצורה הטובה ביותר. אשמח לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן- אני כרגע עומד לשדרג את התשתית שלי ורציתי להתייעץ אתכם כדי למקסם אפקטיביות: יש לי מודם+ראוטר AMBIT של HOT בתקן G, עם TPLINK WR941ND בתפקיד REPEATER (אני מנחש שעקב המוד הוא משדר גם כן בG). תשתית של הוט במהירות 12 מגה (רק בקווי), כשבWIF יש בערך 4.5-6 מגה במרבית הדירה, מתכוון לעבור ל30. הבעיה: דירה באורך כ20 מטר מקצה לקצה עם קירות בטון כשחלק מהם קירות מקלט עבים במיוחד. הAMBIT יושב בקצה אחד, והTPLINK יושב באמצע. המטרה היתה שיגיע באופן טוב גם לקצה השני אך זה לא קורה- הוא מגיע באופן מינמלי ומאוד לא יציב (מראה שיש חיבור למכשיר אך אין גישה לאינטרנט בכמחצית מהמזמן). המטרה שיהיה WIFI יציב מספיק לגלישה לחדשות ומיילים בכל רחבי הדירה. האופציות: 1. לשדרג את ambit להוט…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר מסוג tp link דגם: tl-wr1043nd . המחשב הנייח מחובר לראוטר חיבור קווי והמחשב הנייד קולט אות דרך ה-WIFI . מדי מספר ימים(זה יכול להיות,יומיים,שבוע או יותר)אני נאלץ לנתק את כבל החשמל בגלל שאני מקבל הודעה שהקישור מוגבל. מה עושים במצב כזה?יש הגדרות שצריך לשנות?
-
- 21 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש לנו משרד עם בערך 30 מכשירים שמחוברים ל WIFI. הראוטר שלנו חלש ועושה בעיות. ואנחנו רוצים לקנות ראוטר שגם יש לו VPN שיתפקד טוב ושלא יהיו נפילות איזה הכי מומלץ למשרד כמו שלנו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך CES 2014 הכריזו ASUS ו-Quantenna על נתב 802.11ac המגיע למהירות 2.3Gbps. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4812
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-