עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני חייב דחוף לחבר 2 מחשבים ברשת,מה שיש לי בהשג יד זה: 2 מחשבים עם כ. רשת כבל רשת מודם רשת + USB עזרו לדורון לחבר 2 שני המחשבים אפילו לכמה דקות כדי להעביר מידע חשוב ששוקל 2G עוד היום :-\ תודה חבר'ה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, יש לי מודם+ראוטר (מכשיר אחד) ואני מעוניין שהוא יתפקד רק כמודם ואז לחבר אותו לראוטר אחר שיש לי. המודם ראוטר שלי הוא: Netgear DGND3700v1 הראוטר החדש שלי הוא: Netgear R7000 יש כמה צילומי מסך לחלק מההגדרות בשני המכשירים: https://www.dropbox.com/sh/6d5x9465o08jl76/eeRZmnew93/router תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. לחברה שלי יש מחשב נייח בחדר שמחובר אליו מודם (הישנים האלה שכתוב עליהם wow) רגיל. היא קנתה מחשב נייד והיא רוצה לחבר אותו לאינטרנט מהסלון. בסלון יש נקודת חיבור של ADSL. איך אפשר לחבר את המחשב הנייד ככה שיהיה אפשרות לגלוש באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש נתב, אין קליטה. פתרון: להוסיף רפיטר באמצע הדרך. יש גם D-Link 6740U ישן, גם של בזק, שיכול לעשות את זה. הבעיה היא שאני לא מצליח לגלות איך עושים את זה... נראה שה- 6850 לא תומך ב- WDS, אני לא מוצא שום דבר בהגדרות שלו וזה גם מה שאמרו לי בתמיכה של בזק (למרות שעליהם לא הייתי סומך, התומך שדיבר איתי כנראה לא הבין על מה אני מדבר), אבל גם לפי הטכנאי שהתקין את הנתב וגם לפי האתר של בזק, ישנו רפיטר של D-Link שיכול להתחבר אלחוטית לנתב הזה, כך שכנראה שבכל זאת אפשר לחבר ביניהם. מישהו יודע איך?

5. שלום חברים, יש לי לפטופ שקניתי כרטיס רשת אלחוטי ואני מזהה את הרשת של השכנים אבל האות שאני מקבל ממש חלש ולפעמים מתנתק, איך אני יכול לחזק את האות? יש לי כרטיס של EDIMAX תודה חברים.

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  6. בבית 2 מחשבים. אני רוצה להגביל כל מחשב להשתמש בחצי רוחב פס זתומרת שלי יוקצו 150KB ולמחשב השני יוקצו 150 KB ככה לא יהיו לי לאגים וככה כשאני אוריד קבצים מהאינטרנט המחשב השני לא ייסבול ממהירות איטית יש חיה כזאת ?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  7. אני ממש לא רוצה לשתף אנשים באימיול .זה מאט לי את ההורדה ומציק לכן אני מעוניין לחסום אותם הייתכן?? כיצד אוכל לעשות זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. אני מעוניין לחסום במחשב שלי את האתרים RAPIDSHARE ו MEGADOWNLOAD ועוד אתרים מהסוג הזה. הבעיה שאם אני חוסם אותו רק בדפדפן אז כשיש קישור ל RAPID הוא תמיד מתחיל במספר שונה והדפדפן כבר לא מתייחס לזה בתור אתר שהוא צריך לחסום אותו. הבעיה היא שאני לא יכול לחסום גם פורטים כי זה פורט 80 ואז אני חייב לחסום את כל האינטנרט שאת זה אני לא רוצה. אני צריך שהפתרון יהיה תקף לכל הWINDOWS לא משנה באיזה דפדפן יחליטו לגלוש. ושמשתמש רגיל לא יצליח להסיר את החסימה הזו. אני ממש צריך את זה דחוף אז בבקשה תעזרו . תודה.

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by AiXC,

ביוטורנט אם אני מגביל את ההעלאה ל 1KB אז מהירות ההורדה יורדת, יש דרך אחרת לעשות את זה?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Skion,

אני מעוניין לחסום כתובת IP ספציפית ברשת LAN בייתית, בצורה כזו שאוכל לחסום ולאפשר גישה כאוות נפשי. יש למישהו רעיון? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. אני מחובר לאנטרנט של בזק דרך ראוטר, ויש עוד מחשב בבית שגם מחובר לאנטרנט בצורה הזאת. מה שאני מעוניין לעשות זה לחסום כל סוג של תעבורה בין המחשב שלי למחשב השני בלי לפגוע באנטרנט. הסיבה היא בעיקר שאני חושש מוירוסים במחשב השני שיכולים לעבור דרך הרשת למחשב שלי. אם יש דרך בווידוס 7, או שאולי אתם יודעים מה בדיוק אני צריך לחסום בפיירוול כדי לא לאפשר למחשב השני להתחבר אלי, אז אשמח אם תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם. האם יש אפשרות לחסום משתמש ספציפי מלהשתמש לי ברשת האלחוטית ולהתעלק לי על האינטרנט חוץ מסיסמא? הראוטר שלי הוא D-LINK מדגם dir-615. אשמח לעזרה, זה דיי דחוף וחשוב, תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. יש לי מודם של B-focus 270 ראווטר Level One FBR-1418TX אנטי וירוס NOD איך אני בודק אם יש פיירוואל ואיך אני מכבה אותו באופן זמני ? של הXP אני יודע אבל מה בקשר למודם והרוואטר ניתוק שלהם יעזור ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by פינגרס,

עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. השאלה בכותרת, ע"י חסימת פורט? או שיש דרך אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי נתב של 2WIRE דגם 1800HW ונאמר לי שיש בו אפשרות לחסום שידור של פרטים אישיים שלי, ז"א מה כתובת האייפי שלי, מי ספקית האינטרנט שלי ובאיזה דפדפן אני משתמש. יש תמונת באנר כזאת שהיא GIF אם אני לא טועה שכתוב שם משהו בסגנון:"you are 192.0.1.50 using firefox 1.5.0.10 browser..." או משהו בסגנון ואלה הפרטים שאני רוצה לחסום. יש למישהו מושג על מה אני מדבר ואיך אני מבצע את זה?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  17. יש לי כמה שאלות בקשר לאיפי לפני שחיברתי תראוטר היה לי איפי 80.178.0.0 חיצוני בלי פנימי יכולתי לפתוח שרת FTP על המחשב וכל אחד היה יכול להתחבר אליו מכוון שהיה לי איפי חיצוני שהיה מאפשר את זה הייתי יכול להשתמש ב TFTP ו ב RCP לשימוש העברת קבצים ברשת ע"י הפקודות הנכונות והאיפי החיצוני מיכוון שעכשיו חיברתי תראוטר ולכל מחשב יש איפי פנימי הפעולות האלה הלכו לי בשימוש היום יומי וזה מעצבן נורא אני לא יכול להתחבר מחברים לבית. לא יכול להתחבר לשולחן עבודה מרחוק הבית יש דרך כלשהו לנתב איפי במודם בראוטר איכשהו ? שאם אני מתחבר לחיצוני הוא ינתב אותו גם לפנימי למחשב שלי...?! יש לי 3 מחשבים ברשת יש לי EDIMAX6102B ומודם RTA 1320

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לדוד שלי יש בבית שלוש קומות כאשר בכל קומה יש כמה נקודות רשת, ז"א הראוטר שנצא בקומה בתחתונה יכול להתחבר בעזרת קבל מכל נקודת רשת לכל מחשב בבית. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר לנקודות רשת האלה משהו שיתן את אותו אפקט כמו שהראוטר נותן, מן מכשיר דמוי ראטור שיכול להתחבר לנקודות הרשת האלה ויכול לספק אינטרנט לכמה מחשבים באותה קומה. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הי, יש לי בעייה כזו, אשמח לרעיונות: היום יש לי מחשב אחד שמותקן בו OUTLOOK EXPRESS והוא מושך EMAILS מהחשבונות שאני עובד איתם, ודרכו אני שולח מיילים. אני רוצה לקנות מחשב נוסף (שיחובר כנראה ע"י ראוטר) ושתהייה לי האפשרות לשלוח ולקבל אימיילים משני המחשבים, כאשר לא משנה מאיזה מחשב שלחתי/קבלתי אימייל, אני אוכל לראות אותו גם במחשב השני. אני מניח שיש אפשרות לסנכרן כל לילה את ה PST, אבל זה לא ממש נראה לי מספיק טוב. השאלה אם יש אפשרות לעשות PST משותף, או משהו דומה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. הבנתי שזה אפשרי ויש לי 2 שאלות: איך? האם יש סיכון שיעלו עליי או משהו כזה? תודה מראש....

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eli_kats,

יש לי בבית שתי מחשבים ויש בהם כרטיסי רשת אלחוטיים עכשיו אני רוצה לעשות רשת אלחוטית peer to peer בין שניהם... איך אני עושה רשת עם הממשק הרשת של ווינדוס... אני ניסיתי את כל האפשריות אבל הוא לא מוצא לי אותם ברשת אם אפשר הסבר למערכת הפעלה באנגלית.. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, ברשותי שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד. כרגע כולם מחוברים לאינטרנט אלחוטי ע"י ראוטר שניקנה מבזק (סימנס), ומתאם אלחוטי בכל מחשב נייח. האם ניתן לעשות רשת של שיתוף קבצים בין המחשבים? בצורה אלחוטית כמובן. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לחבר שלי רשת של 8 מחשבים. הוא רוצה ש 3 מתוך ה 8 יהיו ברשת משלהם אבל שעדיין יהיה שיתוף אינטרנטי. כלומר שעדיין ה3 מחשבים האלו יוכלו לגשת לאינטרנט. יש דרך לעשות את זה? תודה לעונים.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by oded6188,

יש לי בבית 2 מחשבים + ראוטר מחשב אחד נמצא ליד הראוטר, והמחשב השני מחובר לראוטר עם כבל רשת. עכשיו יש לי מחשב שלישי שנמצא ליד המחשב השני... ואני רוצה לחבר אותו גם לרשת (בלי שיהיה תלוי במחשב 2, ובלי להעביר בבית עוד כבל רשת) האם אפשר איכשהו לפצל את הכבל בעזרת ראוטר נוסף? ציור להמחשה:

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. אני יודע שאפשרי להתקין SERV - U וכל מיני תוכנות דומות אבל איך אני בכלזאת יכול לפתוח שרת רק אם יש לי WINXP PRO מותקן אני בטוח שיש אופציה כזאת של תוספת IIS או משהו מישהו יכול להדריך קצת? זה לרשת שלא מחוברת לאינטרנט ואסור להכניס אליה מידע חיצוני... תודה

• 3 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים